Årets gang i Grundejerforeningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets gang i Grundejerforeningen"

Transkript

1 Årets gang i Grundejerforeningen 2016 Billeder fra jubilæumsfesten den 1. maj.

2 Da året 2016 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed dette års Infohæfte Årets gang i Grundejerforeningen. Som I kan læse af de forskellige udvalgsberetninger har det været et travlt år, og med mange synlige resultater. I september valgte Jens Nielsen af personlige årsager at trække sig fra bestyrelsesarbejdet i Grundejerforeningen. En stor tak skal lyde til Jens for det store arbejde han har lagt i Grundejerforeningens regi igennem de sidste 5 år. Bestyrelsens nye udvalgs- og kontaktoplysninger kan findes på eller på infohæftets bagside. Bestyrelsen ønsker alle medlemmer af Grundejerforeningen Bredballe Villapark en Glædelig Jul samt et Godt Nytår. På gensyn på den ordinære Generalforsamling i marts 2017, hvor bestyrelsen håber på et bredt fremmøde. Anna K. Kjeldsen Formand 2.

3 Festudvalg Søndag den 1. maj - på årets første rigtige varme og solbeskinnede dag, mødte godt 300 mennesker op på legepladsen ved Tirsbækvej for at markere Grundejerforeningens 40 års jubilæum. Der var mange børnefamilier med tæpper, og de gav sig god tid til at nyde fællesskabet. Ca. 50 mennesker gik på skovvandring i Grundejerforeningens godt 5 hektar skov sammen med Naturvejleder Steen Hedrup. Han understregede, hvor vigtigt det er, at vi mennesker har let adgang til naturområder i vores daglige liv, og i Bredballe Villapark er man særlig heldig. Imens på legepladsen var der bål, hvor KFUM spejderne ristede skumfiduser og ballonklovnen Pedro underholdt store og små. Endvidere var der besøg af Bredballe Idrætsforenings fodboldspillere, der spillede bold med børnene. Kl.15 serveredes der kaffe og sodavand samt en ca. 40 meter lang kagemand bagt af PA Brød. Ganske imponerende og alle gjorde hvad de kunne for at spise den lækre kage. Overskydende kage blev fordelt mellem institutionerne i området. I anledning af jubilæet har foreningen fået sponseret en allé af paradisæbletræer, som er plantet ved stien mellem Bjerreager og Snareager samt 6 lindetræer på legepladsen ved Smalager. Foreningens medlemmer er velkomne til at høste æblerne. Hermed en kæmpestor tak til giveren EBL Fonden. Årets Skt. Hans blev en dejlig aften med mange besøgende. Efter et kæmpe regnskyl først på aftenen, viste vejret sig fra sin gode side. De fine hekse blev sendt afsted og midsommervisen sunget. Musikken blev leveret af Bjarke Rasmussen og FDF Vejle 5 sørgede for leg og forplejning. Pia Christensen Formand Festudvalg 3.

4 Grønt Udvalg Der har været en del henvendelser omkring manglende beskæring af bevoksning på skrænter, klipning af græs mv., manglende tømning af skraldespande, gener fra store flokke af råger osv. Der har været hærværk på Storager mod 2 store kirsebærtræer, som er fældet af ukendte hærværksmænd. Sagen er anmeldt til politiet. Vejle Kommune har oplyst, at der ikke vil blive plantet nye træer som erstatning. Grønt Udvalg har foranlediget plantningen af 34 paradisæbletræer på stien mellem Bjerreager og Snareager og 6 store lindetræer ved legepladsen nord for Smalager, samt 5 kirsebærtræer nord for stien ved Overager, sidstnævnte som erstatning for fældede syge træer. Der er endvidere sket en kraftig beskæring af planter og træer ved Tueager og langs stien mod Bredballe Center. Skovkanten nord for stien ved Overager er også kraftig beskåret. Senere på året vil der ske en kraftig beskæring af skovkanten langs hele overdrevet. I slutningen af 2015 meddelte Vejle Kommune, at friarealet syd for Kystager og Nederager er klassificeret som særlig værdifuld natur og vurderet til at have en HNV score af 9 på en skala fra Det forpligter GFBV til at holde overdrevsområdet lysåbent og fri for tilvækst af træer og anden vegetation, der kan ændre landskabets karakter. Dette skal foregå med enten slåning og opsamling mindst 1 gang årligt eller ved afgræsning. GFBV har igennem mange år ansøgt og modtaget arealstøtte for overdrevet. I 2016 har GFBV ydermere ansøgt og modtaget tilsagn om tilskud til pleje af græs og naturarealer (MVJ), der udgør 1.650,- kr./ha udover arealstøtten. Klipningen af græsset på friarealet blev i år foretaget af en maskinstation, der samtidig kunne opsamle græsset i baller og bortskaffe det. For den indhegnede del på ca 1,8 ha, blev der i foråret indgået en afgræsningsaftale med en gårdejer for 3 kvier, da fåreholderen ønskede at gå på pension. 4.

5 Kogræsserordningen har fungeret problemfrit bl.a. ved god planlægning og med hjælp fra en række medlemmer, som har meldt sig som kopassere, og som hver har haft 1 uges vagt/opsyn. Der har været en meget stor interesse for køerne og kogræsserordningen har været en stor succes, så kogræsserordningen fortsætter i Måske bliver området udvidet, så der kan være flere køer. Palle Grundholm, Formand Grønt Udvalg Skovudvalg I foråret blev skovbunden klippet ca. 3 meter ind i skoven fra stien i Panorama skoven p.g.a. kraftig vækst af brændenælder og gedehams. Skovudvalget har sammen med skovdyrkerforeningen aftalt opstamning og udtynding flere steder i skoven i overensstemmelse med den 10 årige skovplan, som er godkendt af bestyrelsen. Mål for planperioden er at sikre et fagligt grundlag for beslutninger om pasning og udvikling af skovområderne efter rådgivning fra Skovdyrkerforening Syd. at sikre det nødvendige hensyn til naturen, herunder dyre - og planteliv. at sikre kontinuitet samt en sund og evidensbaseret udvikling af skovområderne. at sikre langsigtede mål, f.eks. at resultaterne af fældning og plantning først ses efter en årrække. Der har også været gennemgang af alle stierne i området, og der er aftalt vedligeholdelse og forbedringer, hvor det er nødvendigt. Desværre er nogle bøgetræer blevet påført maling, der nemt kan forveksles med de afmærkninger, der er lavet på træer, som skal fældes. Skovudvalget er opmærksom på dette. Elizabeth Rømer, Formand Skovudvalg 5.

6 Legepladsudvalg Tarzanbanen på Legepladsen ved Tirsbækvej er nu færdiggjort. De sidste redskaber blev monteret ultimo september. Samtlige legeredskaber af træ er blevet malet og faldunderlag på alle legepladser er blevet luftet og fræset for ukrudt. Desværre er legepladsen ved Tirsbækvej også et yndet opholdssted for unge mennesker i forbindelse med natlig festeri på lune sommeraftener, hvilket har resulteret i store mængder af efterladt affald og glasskår. Vi har i den forbindelse haft kontakt med SSP, men legepladsen har været tom ved kontrolbesøg. Vi vil gerne rette stor tak til de anonyme, som har hjulpet med at rydde op efter festerierne. Martin Degn Vendelbo Formand Legepladsudvalg Teknisk Udvalg Der har været henvendelser fra beboere omkring afvanding på stierne nord for Overager samt om glatføreproblemer i vinterhalvåret. I den forbindelse har der været afholdt møder med Vejle Kommune, som oplyser at alle dræn nu er gennemskyllede og fungerer. Afløb mv. er renset for ukrudt og beskadigede riste er udskiftet. Det sidste er endnu ikke sket! Udvalget følger sagen op. Bestyrelsen har også modtaget henvendelser vedrørende løse hunde og jævnlige hundetræfs i området. I hundeloven står der bl.a. I byer og områder med bymæssig bebyggelse er det forbudt at lade hunde færdes på gader, veje, stier eller pladser mv., der er åbne for almindelig færdsel, uden at de enten føres i bånd eller er ifølge med en person, som har fuldt herredømme over dem. En hund anses ikke for at være under ledsagelse, fordi den er under tilsyn fra besidderens bolig eller forretningslokale. Føres en hund i bånd, skal dette være så kort, at hunden holdes tæt ind til ledsageren. Hvis hunde færdes løse på de i 1. pkt. nævnte steder uden at være ifølge med en person, der har fuldt herredømme over dem, lader politiet dem optage og underretter besidderen eller en til vedkommendes husstand hørende voksen person. 6.

7 Det er politiet, som har påtaleret ved håndhævelse af hundeloven, men Bestyrelsen vil gerne venligt opfordre Grundejerforeningens hundeejere til at vise passende hensyn. Vejle Kommune besluttede i efteråret at afsætte yderligere 50 mio kr. til nye asfalt belægninger på kommunens veje og stier i 2016/17. I den forbindelse blev Bredballe Villapark prioriteret og fik i oktober ny belægning på stierne fra Bredballe Centret mod Prangerager og mellem Underager/Tueager til Lilleager, og videre derfra langs Tirsbæk legeplads og bagom Klokkeager til Kystager. En stor tak til Vejle Kommune. Grundejerforeningen fejrede i år sit 40 års jubilæum, og det betyder, at vores haver og hegn er vokset godt op, samt at der løbende er sket en udskiftning af medlemmer. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til venligt at gøre opmærksom på et par punkter fra de tinglyste deklarationer: 1. Oversigtsarealer Af trafiksikkerhedsmæssige grunde er der regler for højde af hække og anden beplantning på parceller, som grænser op til udkørsler og vejtilslutninger, fx ved hjørnegrunde. På disse ejendomme, hvor der er tinglyst en oversigtsservitut, skal bevoksningen holdes nedklippet, så oversigtsforholdene ikke generes. I almindelighed må træer, buske og lignende højst være 80 cm over vejens niveau. 2. Beplantningsbælter, hegn m.m Vi bor i et naturskønt område med både skov og fjord, og det forpligter. Derfor er der bestemmelser om udseende og indretning af vores grunde i deklarationen for vores område: Uddrag af deklarationen: 6.2 På parcellerne må i en bredde af 3,0 m. fra hoved- og samlestier, boligveje og torve ikke etableres nogen form for hegn, bortset fra spredt busk- eller træbevoksning. Evt. hegn mod fordelings- og stamveje skal være levende hegn og koordineres således, at samme plantetype anvendes i hele vejsidens længde. Det er Vejle Kommune, som har påtaleret om hvorvidt deklarationen er overholdt ifølge de gældende bestemmelser. Anna K. Kjeldsen Formand for Teknisk Udvalg 7.

8 Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand Teknisk Udvalg Anna K. Kjeldsen Underager 9 Tlf formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer / Formand Festudvalg Pia Christensen Overager 24 Mobil kontingent@bredballe-villapark.dk Sekretær / Formand Hjemmesideudvalg Charlotte Munk Thaasti Skovager 9 Tlf info@bredballe-villapark.dk Formand Grønt Udvalg Palle Grundholm Hirseager 11 Tlf groentudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Skovudvalg Elizabeth Rømer Klokkeager 20 Tlf skovudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Legepladsudvalg Martin Degn Vendelbo Klokkeager 16 Tlf legepladsudvalg@bredballe-villapark.dk Bestyrelsesmedlem Lena Djurhuus Grønager 19 Tlf

Årets gang i grundejerforeningen 2017

Årets gang i grundejerforeningen 2017 Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Anna Kjeldsen Underager 9 tlf. 40 27 82 44 E-mail: formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer & kontingentopkræver Formand Festudvalg Pia Christensen Overager

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe. Fremmødte: 32, 8 fuldmagter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed

Læs mere

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016 kl. 19.30 i Sognegården, Kirkebakken, 7120 Vejle Øst Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen

Årets gang i Grundejerforeningen Årets gang i Grundejerforeningen 2015. Julehilsen Da året 2015 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed Info-hæfte berettende om aktiviteterne i det forgangne år. Som I kan læse af de forskellige

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe OBS!!! Vi gentager successen med naturens dag - kom og vær med til at gøre Bredballe Villapark ren og pæn og fri

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Lørdag, den 21. april 2014 kl. 13-15 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur brug en dejlig forårslørdag i selskab med gode naboer.

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe. Formand Jens Nielsen bød forsamlingen velkommen. Fremmødte: 29, i alt 26 stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Søndag, den 27. april 2014 kl. 10 12 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur og brug en dejlig forårssøndag i selskab med gode naboer.

Læs mere

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL. 19.30 i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Velkomst v. formand Elizabeth Rømer DAGSORDEN iflg. vedtægterne 5.2.2 1. Valg af dirigent

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen 2014

Årets gang i Grundejerforeningen 2014 Oversigt over fredskov & friareal: Årets gang i Grundejerforeningen 2014 12 Kan ses og hentes på www.bredballe-villapark.dk Formanden har ordet Ebbe Bruun Laursen var hovedpersonen i etableringen af Bredballe

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken.

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken. Bestyrelsen. Bestyrelsesformand Henrik K. Sivertsen, Skovager 1, 7120 Vejle Ø Mobil 26 27 79 31 E-mail: siv_218@hotmail.com Næstformand Poul Steen, Nederager 12, 7120 Vejle Ø Tlf. 48 26 84 48 E-mail: fam5steen@hotmail.com

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2009 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for os, er det derfor naturligt at gøre status for året der er gået. Vores vigtigste opgave er jo

Læs mere

Skovplanen November 2015 Revideret august 2017

Skovplanen November 2015 Revideret august 2017 November 2015 Revideret august 2017 Skovplanen 2015 2025 Denne plan er udarbejdet for perioden 2015 2025 og Skovudvalget gør opmærksom på, at skovejere/kommuner ofte har skovplaner, der rækker 20 til 40

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 52 stemmeberettigede medlemmer, heraf

Læs mere

Bilag: 1. kort med optegnelser over skovområderne 2. oversigt over opgaverne og hvornår de er udført i løbet af de 10år.

Bilag: 1. kort med optegnelser over skovområderne 2. oversigt over opgaverne og hvornår de er udført i løbet af de 10år. November 2015 Skovplanen 2015 2025 Denne plan er udarbejdet for perioden 2015 2025 og Skovudvalget gør opmærksom på, at skovejere/kommuner ofte har skovplaner, der rækker 20 til 40 år ud i fremtiden. Formålet

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 14. april 2018 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelser 2. Tilbudsliste 3. Almindelige betingelser 4.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

1. kort med optegnelser over skovområderne 2. oversigt over opgaverne og hvornår de er udført i løbet af de 10år.

1. kort med optegnelser over skovområderne 2. oversigt over opgaverne og hvornår de er udført i løbet af de 10år. November 2015 SKOVPLAN Denne plan er udarbejdet for de næste 10 år, men Skovudvalget gør opmærksom på, at skovejere/kommuner ofte har skovplaner, der rækker 20 til 40 år ud i fremtiden. Formålet med skovplanen

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Generalforsamling 2018 Bestyrelsens beretning for 2017/2018 Bestyrelsen: I det seneste år har bestyrelsens bestået af : Birgitte Mikkelsen - Kasserer Stefan Stoltze Carsten Lundstrøm Michael Frederiksen

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2010 2010 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for Bestyrelsen er det derfor naturligt, at gøre status for året der er ved at rinde ud. Vores

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 40 stemmeberettigede medlemmer, Der var

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016.

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. 2015 har været året, hvor vi igangsatte en større fysisk genopretning af området.

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage.

pr. maj. De fra bestyrelsen der har tid og lyst, kan deltage. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde d. 27. marts (hos Mads) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Konstituering Formand: Preben Sørensen Næstformand: Mads Reffstrup Pedersen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Grundejerforeningen Lundegårdsparken

Grundejerforeningen Lundegårdsparken Hermed fremsendes som aftalt materiale vedrørende licitation for vedligeholdelse af foreningens grønne områder m.v. Materialet indeholder: 1. Beskrivelse 2. Tilbudsblanket 1,2 og 3 3. Almindelige betingelser

Læs mere

Beplantningsplan for Hulvejen 2014

Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Indholdsfortegnelse GENERELT... 2 OMRÅDERNE 1, 2, 3 OG 4... 3 OMRÅDE 5... 4 OMRÅDE 6... 5 OMRÅDE 7 OG 8... 6 OMRÅDE 9... 7 OMRÅDE 10... 8 OMRÅDE 11... 9 OMRÅDE 12...

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 19. marts 2019 Fra bestyrelsens side vil jeg gerne byde alle rigtig hjertelig velkommen her til vores årlige generalforsamling. Dette er jo

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde den 6. december 2018 Deltagere : Karsen T. Rasmussen, Sanne Nielsen, Gunnar Nielsen og Kim Thomsen Afbud : Niels Jørgen Jacobsen Referent : Sanne Nielsen Næste møde : 25. januar

Læs mere

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE

NEWS OVERDREV. FfELLESARBEJDE 6. april 1983 FfELLESARBEJDE Lørdag d. 16. april starter fællesarbejdet op. Vi skal igang inden ukrudtet tager overhånd. Da vi ved der navnlig i starten er meget der skal nås, indkaldes der også til fællesarbejde

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 3/4-2007

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 3/4-2007 Referat af ordinær generalforsamling i den 3/4-2007 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer

2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer 2008 Aftalehåndbog vedrørende Hyrdeengens fællesarealer Indhold G1 - Græsarealer... 4 G2 - Regnvandsbrønde... 5 G3 Træer... 6 G4 - Buskads... 7 G5 Hække... 8 G6 Snerydning... 9 G7 Oprydning... 10 G8 Ukrudtsbekæmpelse...

Læs mere

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt FREDENSBJERGPARKEN GENEREL PLEJE Klipning af pur mellem boligblokke. Beskæring af beplantninger frem til renovering eller udskiftning. Vedligeholdelse af nyplantninger efter 3 års etableringspleje. 11.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2017 i Fælleshuset på Lønnestræde 22. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Helmuth Schmidt bød

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Græs klippet. MATERIELGÅRDEN Innovative, effektive, gode til at lytte

Græs klippet. MATERIELGÅRDEN Innovative, effektive, gode til at lytte Græs klippet 2016 - plejeniveau 3 Græsset er i god vækst og ikke højere end 8 cm med 3,5 cm klippehøjde, dog 15 cm tæt ved genstande og øvrige elementer. Plænen fremstår som en overordnet jævn flade. Der

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) VSD Entreprise 06 Beplantning På Strækninger og sideanlæg PILOT FYN 2010 - vejdrift side 68 af 8 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER Bestyrelsen byder Dem velkommen i Grundejerforeningen Fuglevangen og vedlægger foreningens

Læs mere

Serv. Kom. vicekatalog. som

Serv. Kom. vicekatalog. som Serv vicekatalog Kom mmunale vejee Servicekataloget for kommunale veje er enn beskrivelse af de opgaver, som Vej & Park udførerr i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Indledning Servicekataloget

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Side 1 af 6 Velkommen til årets generalforsamling. Indkaldelsen til generalforsamlingen blev sat på vores hjemmeside den 10.marts 2019. Det er i god tid inden sidste frist for

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14 Grundejerforeningen Skovgårdsparken Referat 14 Dato: 03-05-2010 Møde Konstituerende møde efter afholdt general forsamling 2010 Deltagere Henrik (Formand), Peter (Sekretær), Michael Larsen (Suppleant),

Læs mere

Grundejerforeningen Ibsgården

Grundejerforeningen Ibsgården Året der gik: I det forgangne år har vi i bestyrelsen afholdt 7 ordinære møder. Der har været i alt 7 sager at behandle. (15 sidste år) heraf en kritisk sag vedr. hoveddør med to sprosser. 6 ansøgninger

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Information til dig som grundejer Du kan få råd og vejledning ved at henvende dig til: Miljø og Teknik Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon

Læs mere

Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse

Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse Helle Mølgaard d. 04-01-2016 Acadre 12/33135 Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse Baggrund I de senere år har der jævnligt blandt byens borgere og turister, været efterspurgt en hundeskov i Svendborg

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Beskæring af vejens træer. - en vejledning

Beskæring af vejens træer. - en vejledning Beskæring af vejens træer - en vejledning FORORD I 2009 besluttede Vejlauget, at gøre en ekstra indsats for, at vi kan få en endnu flottere og harmonisk Håbets Allé og Karlstads Allé med fine nauer vejtræer.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018

Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Referat af Generalforsamlingen i Hf. Engly, 30. april, 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Neumann, 88 2. Valg af referenter Rikke Dalsgaard, 75, Anders Bo Nielsen, 68. Mette Høj,44 Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år.

Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Formandens beretning Grundejerforeningen Skovgårdsparken Jeg vil gerne fortælle lidt om bestyrelsens gøren og laden i det forgangne år. Sidste år havde vi generalforsamling den 20. april, hvor Christian

Læs mere

Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det?

Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det? Håndtering af overgreb på kommunale træer og bevoksninger Hvordan tackler vi det? EKSEMPLER FRA HORSENS KOMMUNE NATURAFDELINGEN PARKER, SKOVE, GRØNNE OMRÅDER, VEJBEPLANTNING Eksempel 1 2013 Virksomhed

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling 2009

Generalforsamling 2009 Mandag den 16. november, kl. 19:30 Hotel Vestjyden, Skjern Dagsorden: 1. Valg af dirigent ens gyldighed 2. Beretning 3. Gennemgang af regnskab 4. Forslag fra bestyrelsen Plan for beskæring og rydning i

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Oversigtskort Forhistorie om plejen og områdets udvikling Området for fældning- og plejeplanen illustreres af kortudsnittet herover og omfatter

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

Grundejerforeningen Borupgård. Visionsplan

Grundejerforeningen Borupgård. Visionsplan Grundejerforeningen Borupgård Visionsplan 2025 1 Baggrund Grundejerforeningen Borupgård Grundejerforeningen Borupgård er en overbygning på grundejerforeningerne for de fem områder i Borupgård bebyggelsen:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Astrup Vig FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN

Astrup Vig FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN Astrup Vig Nyt MARTS 2017 EKSTRA NUMMER FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN 1 FORORD Astrup Vig Grundejerforenings område blev udstykket i 1969, for 47 år siden. Området omfatter, foruden parcellerne, et

Læs mere