Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!"

Transkript

1 Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til stamgæster

2 Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Nuværende situation Problemer og årsager til ændringer Hvor kan jeg finde ugeprogrammet fremover? Hvordan får jeg adgang til Club La Santa appen? Hvordan fungerer point systemet? Hvor meget kan jeg reservere? Hvordan fungerer cykel reserveringen. Reservationsregler Hvor meget viden kan jeg få fra appen? Hvilken ekstra information kan jeg få via appen? Hvad koster det at bruge appen? Hvad så med os der ikke vil benytte appen, bliver vi dårligere stillet? Hvorfor kan man ikke få ugeprogrammet i printet form en hel uge frem, som vi plejer? Hvornår kan jeg begynde at reservere? Hvad hvis jeg ikke har en adresse og ikke vil have en? Fremtidsmuligheder og nye funktioner

3 Nuværende situation Vores nuværende reservationssytem har brug for en opdatering. Vores nuværende system har ingen spilleregler, og derfor bliver det dem der kommer først, der får mest ud af det. Det har betydet, at alt for mange reserverer mere end de kommer til at bruge, i frygt for, at hvis ikke de gør det, så gør alle de andre det bare. Det er nødvendigt, at alle agerer ansvarligt og hensynsfuldt. Problemer og årsager til ændringer Det er almindeligt kendt blandt vores mange trofaste og tilbagevendende gæster, at der har været nogen udfordringer i forhold til det eksisterende reservationssystem. Lange køer foran Sports Bookingen om morgenen. Virtuelle ventelister, hvor beskeden er, at man kan blive nr. 38 på ventelisten og alligevel viser der sig at være masser af plads på holdet. Det betyder, at folk opgiver systemet og bare møder op, for der er jo alligevel plads på holdet. Bare ikke i reservationssystemet. Alt for mange overreserverer i frygt for ikke at få noget eller at havne på en venteliste. Ingen motivation for at melde afbud. Kun en lille del af vores gæster får prøvet de mest attraktive tilbud, da det kører efter først til mølle princippet, og det er vel ikke helt fair overfor alle. Alt for mange beholder cyklerne i meget længere tid end de er i brug, hvilket gør at andre der gerne ville ud og cykle må gå forgæves. Det er ikke økonomisk forsvarligt, at vi skal have mange flere cykler end dem der er brug for af bekvemmelighedsårsager. Meget statisk program, der kun kommer i printet form. Af praktiske og økonomiske årsager i forbindelse med tryk, fastlåses programmet helt op til 14 dage før den aktuelle dato. Svært at agere effektivt i forhold til at kunne lægge ekstra timer i programmet, hvis vi kan se, at der allerede er fuldt reserveret på en aktivitet. Det er kun en lille del af vores gæster, der får set et opslag om ekstra aktiviteter. Svært at kommunikere effektivt med vores gæster i tilfælde af ændringer af lokation eller anden ændring af programlagte aktiviteter. Alle disse forhold har længe været reelle issues, som krævede at en ændring af vores systemer var uundgåelig, ikke mindst for at kunne servicere den øgede mængde af gæster, vi ser frem til at modtage i fremtiden. Det er vigtigt at understrege, at det har ligget os meget på sinde at sikre, at alt det man i dag kan gøre gennem Sports Bookingen fremover også er muligt. Det er ikke nødvendigt at have en smartphone, tablet eller pc ved hånden for at kunne reservere aktiviteter, instruktioner og udstyr på Club la Santa. Hvor kan jeg finde ugeprogrammet fremover? Med det nye reservationssystem og indførelsen af vores Club La Santa app bliver vores program pludseligt fuldt tilgængeligt fra mange flere steder end vi hidtil har været vant til. Det printede ugeprogram har sammen med opslåede dagsplaner i infoskabene været de eneste steder, man kunne se vores program. Når vi nu går online med ugeprogrammet vil det være muligt at søge viden flere steder:

4 1. Via infoskærme på centeret Fem informationsskærme er opsat på Club La Santa, som viser dagens program de næste 48 timer. Nord receptionen (synlig indefra) Sports Bookingen Syd receptionen (synlig udefra) Fitness Centeret På torvet 2. Printet version En udskrift af de næste tre dages program kan fås i Sports Bookingen. 3. Club La Santa app på smartphone eller tablet. Tilgængelig til Iphone og Android. Det fulde ugeprogram min. 14 dage frem kan ses i appen under dit ophold. Det vil være muligt i appen at sortere i ugeprogrammet, så du vælger dag eller aktivitets kategorier, således at din oversigt bliver mere overskuelig. 4. På vores officielle hjemmeside Det vil være muligt via vores hjemmeside at se de kommende 14 dages program. Hvordan får jeg adgang til Club La Santa appen? Club La Santa appen kan hentes gratis til din smartphone eller tablet via app store eller google Play. Du modtager en mail, med et login, kort efter at din rejse er bestilt via vores danske salgskontor. En anden mulighed er at få oprettet et login ved henvendelse i Sports Bookingen. Hvis I rejser som familie er det kun den der står som betaler der modtager et login. Men vedkommende kan herefter invitere de øvrige deltagere til at have deres eget login. I modsat fald kan hele familien logge ind, med betalers login, og dermed reservere og se reservationer på vegne af hinanden. Efter en invitation er sendt er det ikke længere muligt at reservere eller se hinandens reservationer via betalers login.

5 Hvordan fungerer point systemet? Alle rejsedeltagere får tildelt en fast pulje point pr. ophold uanset varighed. Disse point bruges til at reservere aktiviteter, instruktioner, cykler mm. og pointene frigives når reservations tiden er overstået. Pointene kan ikke overføres til tredje part. Et barn der rejser med sine bedsteforældre kan således ikke overtage nogen af deres point, for på den måde at kunne reservere mere end det barn der ikke har en gavmild bedsteforældre med på rejsen. Du kan således kun reservere indtil du ikke har flere point til rådighed. Herefter må du enten afmelde en reservation eller vente til aktiviteten er overstået for at få point til rådighed. Alle aktiviteter koster x antal point. Aktitiviteter med begrænset plads er dyrere og aktiviteter uden begrænsning kan være helt gratis. Du kan reservere aktiviteter helt op til 14 dage frem, men jo tættere du kommer på aktiviteten desto billigere bliver den, hvis der stadig er ledige pladser. Er der ledige pladser på dagen er aktiviteten gratis fra to timer før starttid, da vi kun er interesseret i at få alle hold fyldt op. Systemet vil forhindre muligheden for at reservere aktiviteter, der overlapper hinanden. Man kan reservere sig på venteliste, hvilket koster det samme som at holde en plads på aktiviteten. Via appen kan du holde øje med, hvad nummer du er på ventelisten. Og når du får en plads på holdet modtager du automatisk en notifikation. Vi håber, at pointsystemet gør at færre overreserverer, men ikke mindst også at vores gæster motiveres til at melde afbud, da det er måden at få point tilbage på. Vi har reserveret 4 tennisbaner, som kun kan reserveres to dage før for TSO og kun dagen før for alle øvrige gæster. Hvor meget kan jeg reservere? Du kan kun reservere en aktivitet, hvis du matcher krav til alder og køn. Du kan også kun reservere en aktivitet, hvis du ikke i forvejen har reserveret noget andet i samme tidsrum. Dog er der enkelte undtagelser, fx skal det jo være muligt at reservere en plads til Green Team triatlon samtidigt med, at man reserverer en cykel. Men generelt kan du ikke reservere andet i det tidsrum, hvor du også har en cykel. Dette er lavet for at sikre, at vores cykler faktisk er ude og cykle, og når de ikke er det, så skulle de gerne stå til rådighed for dem der gerne vil ud og cykle.

6 Hvordan fungerer cykel reserveringen? Cykler skal reserveres i forvejen Alle cykler skal reserveres i forvejen også på selve dagen Det er kun muligt at reservere cykler i Sports Bookingen eller via appen Du kan reservere en cykel op til to dage før brug Du skal beslutte dig for hvilke(n) tidsintervaller du vil benytte til din reservation Vores udlånscykler er til rådighed i tre forskellige tidsintervaller i løbet af dagen o 9-12 (cyklen kan afhentes fra kl. 8) o o vinter / sommer Du skal reservere din cykel senest før tidsintervallets starttid Du kan reservere flere efterfølgende tidsintervaller hvis du skal ud på en længere tur Du kan afmelde din reservation indtil tidsintervallets starttid. Du vil være begrænset fra reservering af andre aktiviteter i den tid du har reserveret en cykel. På trods af at cyklen returneres før tid vil din begrænsning fortsætte indtil indeværende tidsintervals sluttid. Cyklen skal returneres senest 15 minutter før sluttid. Hvis cyklen returneres efter sluttid kan du blive frataget point gældende for resten af opholdet. Du skal forevise bevis på din reservation ved afhentning af cyklen i cykel centeret Det er dit ansvar at dokumentere din reservation overfor cykel centerets personale Hvis du benytter dig af vores Club La Santa Sports Booking App, kan du fremvise din reservation via Mine Reservationer fra din SmartPhone. Alternativt skal du medbringe en udskrift af din reservation, som kan fås fra Sports Bookingen. Hvis du ønsker en cykel i flere dage gennem hele dit ophold, vil vi anbefale at du lejer en af vores professionelle cykler via Sports Bookingen. Udlejningscykler kan også bestilles på forhånd inden ankomst via vores hjemmeside.

7 Reservationsregler Generelle reservationsregler Reservationer kan kun foregå ved personlig henvendelse i Sports Bookingen samt via vores app fra en time efter check-in i receptionen. Under dit ophold er det muligt maksimalt at reservere aktiviteter 14 dage frem. Når tidsrammen for aktiviteten er overstået vil man automatisk få sine point retur. Point gives retur umiddelbart efter afmelding af forhåndsreserveret aktivitet. Afmelding senere end 30 min. før starttid er ikke muligt. Hvis en gruppeaktivitet eller en facilitet er fuldt reserveret er det muligt at sætte sig på venteliste. Det er kun muligt at reservere én facilitet eller aktivitet indenfor samme tidsramme. Det er kun muligt at reservere en facilitet eller en aktivitet når krav om køn og alder er opfyldt. Det er kun muligt at reservere samme aktivitet én gang pr. person på pr. dag. Det er kun muligt at reservere samme facilitet på forhånd én gang pr. dag for boliger med ét soveværelse. Det er kun muligt at reservere samme facilitet på forhånd to gange pr. dag for boliger med flere soveværelser. For boliger med flere soveværelser vil den anden reservation af samme facilitet eller aktivitet på samme dag vil koste flere point, når den reserveres på forhånd. Cykler kan reserveres op til to dage i forvejen gennem tre forskellige tidsintervaller i løbet af dagen. Det er muligt at kombinere flere tidsintervaller, men efterfølgende intervaller vil koste ekstra point. Alle cykler skal reserveres før afhentning enten via Sports Bookingen eller appen, også på selve dagen. Det er nødvendigt at være klar min. 5 minutter før tid for at sikre sin plads til instruktion eller gruppe aktivitet. 10 minutters regel: Ved ankomst 10 minutter efter reservationens starttid frigives faciliteten til øvrige gæster og den oprindelig reservation anses for ugyldig. Specielle regler for timeshare ejere 4 af vores tennisbaner kan tidligst reserveres dagen før, og for timeshare ejere kan disse eksklusivt reserveres to dage før. Timeshare ejere kan eksklusivt reservere cykel med tidsforlængelse uden ekstra beregning af point. Specielle regler for grupper Gruppeledere kan forhåndsreservere faciliteter før ankomst via gruppeafdelingen. Gruppeledere kan forespørge på aktiviteter med personlig instruktør mod ekstra betaling før ankomst via gruppeafdelingen. For de ugentlige events såsom Green Team Triatlon, Green Team Duatlon og Halvmaraton, der starter før kl. 10 kan gruppemedlemmer reservere pladser fra kl. 17 dagen før. Alle øvrige aktiviteter og faciliteter kan reserveres af gruppemedlemmer individuelt fra fem timer før starttid via app eller Sports Bookingen.

8 Hvor meget viden kan jeg få fra appen? Alle ugens aktiviteter vil være at finde i appen. Hver aktivitet er beskrevet meget mere detaljeret end det hidtil har været muligt i det eksisterende trykte ugeprogram. Der er information om tid, mødested, aldersgruppe, ledige pladser, beskrivelse af aktiviteten og gode råd. Hvis man ikke benytter appen til reservation, kan den samme viden fås når der reserveres via Sports Bookingen. Hvilken ekstra information kan jeg få via appen? Hvis en aktivitet flytter til en anden lokation eller hvis der sker ændringer i aktivitetens oplysninger generelt, får alle der har reserveret aktiviteten en notifikation om, at der er sket ændringer. Appen har et område med generelle oplysninger omkring Club la Santa, der løbende vil blive udvidet. På appens forside oplyses løbende om ugens tilbud eller ekstraordinære begivenheder. Hvad koster det at bruge appen? Appen i sig selv er gratis. Men den kræver, at du har adgang til wifi eller benytter mobildata. Vi kan glæde os over, at Club la Santa har gratis wifi i alle boliger og det meste af alle udendørs arealer. Endvidere kan det oplyses, at roaming afgiften i hele EU vil forsvinde senest i juni 2017, hvilket er endeligt vedtaget af EU parlamentet 27. oktober Derefter er der ingen grund til at slukke for benyttelsen af mobildata, når du rejser indenfor EU. Hvad så med os der ikke ønsker at benytte appen, bliver vi dårligere stillet? Point systemet gør, at alle har lige rettigheder uanset om der reserveres via en app eller ved at gøre det i Sports Bookingen. Men det er korrekt, at for alle der benytter appen, har Sports Bookingen pludselig åbent hele døgnet. Det skulle så også gerne betyde at der bliver nemmere adgang til hurtig betjening i selve Sports Bookingen. Hvorfor kan man ikke få ugeprogrammet i printet form en hel uge frem, som vi plejer? Dette skyldes at vi nu har en enestående mulighed for at tilbyde nye hold, ligeså snart vi kan se, at der er overreservering eller tendens til at en aktivitet bliver fyldt op. For så vidt har vi jo altid gjort dette, men vi har kun kunnet annoncere det gennem Sports Bookingen eller via tilfældige opslag. Det ugeprogram som vores gæster havde taget med sig kunne vi jo ikke ændre i. Det er vores håb, at rigtigt mange vil finde det anvendeligt at se vores ugeprogram online via app, pc eller infoskærmene, og derfor har vi valgt, at vi tilbyder ugeprogrammet i printet form tre dage frem til afhentning i Sports Bookingen. Netop for ikke at miste den enestående mulighed den nye teknologi giver os for at kunne tilbyde større fleksibilitet og imødekomme vores gæsters behov. Online versionen af ugeprogrammet vil altid være helt up to date. Via vores hjemmeside vil det være muligt at udskrive et print af de kommende fjorten dages program, selvfølgelig med forbehold for ændringer.

9 Hvornår kan jeg begynde at reservere? Det er muligt at reservere i Sports Bookingen eller via appen fra en time efter check-in i receptionen. På sigt vil der blive åbnet op for at visse aktiviteter kan reserveres allerede hjemmefra, men dette vil ikke være en mulighed i version 1.0 Hvad hvis jeg ikke har en adresse og ikke vil have en? Benyttelse af vores app kræver, at man har en adresse for at få et login. Det kræver også, at man er villig til at dele den med os. Appen kan således ikke benyttes uden en adresse. Fremtidsmuligheder og nye funktioner Vi vil gerne gøre opmærksom på, at dette er version 1.0 af vores Club La Santa app, og der er uanede fremtidsmuligheder. En smartphone indeholder masser af funktionaliteter, som på sigt med stor fordel kan integreres i vores app, og vi vil løbende udvide og forbedre vores app ikke mindst fra vores kunders feedback Alle oplysninger i denne brochure er opdateret december 2016.

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til nye gæster www.clublasanta.com Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse Medarbejder FAQ Indhold Login... 3 + Hvor logger jeg ind på Aula?... 3 + Hvad, hvis jeg både er lærer og forælder til et barn?... 3 Beskeder... 3 + Hvor ser jeg sendte beskeder?... 3 + Hvordan tilføjer

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks.

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks. Løsninger til din arbejdsdag Systemerne fra I-Arkaden er udviklet i tæt samarbejde med dagligdagens brugere, og er derfor lavet til at løse arbejdsdagens opgaver så glidende som muligt. Modent system i

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 BornholmerFærgens bizz og kort Rigtig mange mennesker rejser til og fra Bornholm flere gange i løbet af et år. Derfor

Læs mere

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem.

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Velkommen til Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Vi håber at disse informationer kan hjælpe jer godt i gang. Daginstitution

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Det du som udgangspunkt skal gøre i NemBørn er: Vi overgår til digital kommunikation Fra

Læs mere

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 BornholmerFærgens bizz og kort Rigtig mange mennesker rejser til og fra Bornholm flere gange i løbet af et år. Derfor

Læs mere

SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011

SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011 SkemaWeb nyhedsbrev, 20. april 2011 Det er nu blevet tid for en ny version af SkemaWeb, og denne gang er der kommet ret mange nyheder med både store og små. KontrolCentret. For de brugere af SkemaWeb,

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

NemBørn. Kære Forældre

NemBørn. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Vi overgår til digital kommunikation Fra d. 4.6.12 får du information om dit barn direkte i vores nye kommunikationskanal NemBørn. Nembørn er daginstitutionernes pendent til Skoleintra,

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET BONANZA KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset Bonanza,

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN LÆRKEBO KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Lærkebo, Næringen

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET PÅ TOPPEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset på Toppen,

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Guide til appen. v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS

Guide til appen. v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS Guide til appen v. 1.5 #EVERYTHINGCOUNTS ALT TÆLLER - OG VI TÆLLER FOR DIG Med vores app har vi fokus på, at det ikke kun er den tid du bruger på at træne i vores centre, der betyder noget for en aktiv

Læs mere

Serviceerklæring Velkommen til dit bibliotek. April 2014. www.fkb.dk. Biblioteket Domus Vista Nordens Plads 4 2000 Frederiksberg

Serviceerklæring Velkommen til dit bibliotek. April 2014. www.fkb.dk. Biblioteket Domus Vista Nordens Plads 4 2000 Frederiksberg Serviceerklæring Velkommen til dit bibliotek April 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B

Læs mere

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Kom godt i gang Indstil din mobil Side 2 Abonnement eller taletid Side 5 Tal ordentligt Side 7 Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7 Velkommen

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

FAQ til hyppige spørgsmål:

FAQ til hyppige spørgsmål: FAQ til hyppige spørgsmål: Hvad er moduler og hvor mange har jeg brug for? Når man skal købe eller leje en havneplads, så er det vigtigt at kende bredden på båden. 1 modul er 10 cm (+ 5 moduler ekstra

Læs mere

Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS. v. 2.0

Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS. v. 2.0 Guide til appen EVERYTHINGCOUNTS v. 2.0 ALT TÆLLER - OG VI TÆLLER FOR DIG Med vores app har vi fokus på, at det ikke kun er den tid du bruger på at træne i vores centre, der betyder noget for en aktiv

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Gratis reservationssystem på Internettet

Gratis reservationssystem på Internettet Gratis reservationssystem på Internettet www.bookingportal.com Introduktion Valuenetics a/s introducerer nu version 2, af sit bookingsystem til sportsklubber, foreninger, virksomheder og private. Systemet

Læs mere

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2013-06-12. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.

Brugervejledning til chauffører. webtour.mobi. Version 2013-06-12. Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour. Brugervejledning til chauffører webtour.mobi Version 2013-06-12 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden Kom godt i gang Kom godt fra start Side 2+3 Få hjælp 24/7 Side 4 Regning + flytning Side 5 Styr på forbruget Side 6+7 Hurtigt overblik Bagsiden Velkommen Indstilling af mobil Tak fordi du valgte os :-)

Læs mere

Børneruden en del af MinRude

Børneruden en del af MinRude Børneruden en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk gummistøvler) - Oplysninger om forskellige aktiviteter:

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET NORDLYS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Børnehuset Nordlys, Grydhøjvej

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA HUSET PÅ BAKKEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Huset på Bakken, Lindholmvej

Læs mere

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune

Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Hedensted Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 11. december 2014 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 8740 8248 Forslag om nedlæggelse af områdebetjent teletaxa i Hedensted Kommune Midttrafik

Læs mere

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Er du oprettet som Flexturkunde på sydtrafik.flextrafik.dk eller er du Handicapkunde hos Sydtrafik? Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Indhold... 1 Oprettelse som Flexturkunde...

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

Rejser for singler 2012

Rejser for singler 2012 Vil du ikke rejse alene? Rejser for singler 2012 Turene er ikke kun for singler, men også for dig, der rejser uden partner Vil du med en tur til Club La Santa på Lanzarote? Har du lyst til at kombinere

Læs mere

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune.dk er en digital mulighed for at få, give og søge oplysninger om dit barn og dets dagtilbud. Her kan du blandt andet få: information

Læs mere

LIDT OM BUTIQ. Vores service udbydes gennem en app hvor det er nemt og hurtigt for folk at bestille lokalt og få leveret inden for én time

LIDT OM BUTIQ. Vores service udbydes gennem en app hvor det er nemt og hurtigt for folk at bestille lokalt og få leveret inden for én time PARTNERINFORMATION INDHOLD 1. Lidt om hvad BUTIQ er 2. Generelle spørgsmål og svar 3. Hvordan henter jeg Driver app en? 4. Hvordan fungerer Driver app en? 5. Hvordan logger jeg ind? LIDT OM BUTIQ LIDT

Læs mere

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder.

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder. KbhMedarbejder - app og web KbhMedarbejder appen er opdateret og kan bruges både på iphones, ipad og Android telefoner og tablets. Webudgaven er også opdateret. Appen og browserudgavens opbygning og indhold

Læs mere

Sådan bruger du rejsekort

Sådan bruger du rejsekort Tre hurtige om rejsekort Hvad kommer mine rejser til at koste med rejsekort? Med rejsekort har hver rejse en pris. Og skal du have rabat, får du det helt automatisk. Prisen for din rejse afhænger af din

Læs mere

http://www.billetlugen.dk/logind/

http://www.billetlugen.dk/logind/ 2 1. Gå ind på web-adressen: http://billet.fck.dk Her skal I logge ind med den e-mail og adgangskode, som står i den velkomstmail I har modtaget. 2. Det er vigtigt at I som minimum retter email-adressen

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 22-02-2016 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2016. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2016. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort Vilkår og regler 2016 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Færgen Kort faergen.dk BornholmerFærgen med BroBizz og Kort Rejser du mere

Læs mere

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Bruger Manual Version: 3.03 Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Mail: info@add-on.com Internet: www.add-on.com Ingen dele af denne publikation

Læs mere

Vejledning i brug af Golfbox

Vejledning i brug af Golfbox Vejledning i brug af Golfbox Golfens administrationssystem hedder Golfbox. Med dette system kan du reservere tider, se en oversigt over dine reservationer, tilmelde dig turneringer, se klubbens kalender

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Alsmic. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte de forskellige IT faciliteter

Læs mere

FanøFærgen. Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013. www.faergen.dk

FanøFærgen. Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013. www.faergen.dk FanøFærgen Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013 INDHOLD Færgen Periodekort Færgen Periodekort Fanø 2013 3+4-5 Check-in med Færgen Periodekort 4 Sådan bestiller du et Færgen Periodekort

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever På www.itcsyd.dk kan du altid finde vejledninger m.m. under Services - Elever. Mener du der mangler nogen vejledninger, så send en mail til support@itcsyd.dk Vers.1.

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Vejledning Version 1.0 4. april 2016 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Hvorfor rokort.dk?... 4 2. Web... 6 2.1. Adgang... 6 2.1.1. Ret din brugerprofil...

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA D.I.I. SKIBET KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan kommer du godt i gang med FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Skibet, Skejbytoften

Læs mere

Nyhedsbrev 1. November 2019

Nyhedsbrev 1. November 2019 Nyhedsbrev 1. November 2019 Rigtig efterårstemning Efteråret har bidt sig fast, klubstanderne hænger våde og triste, de stryges dog snart, ishuset lukket for i år, regnen siler ned og kranen kører på højtryk

Læs mere

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk

GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk GUIDE Oprettelse og administration af Stævne annoncer og tilmeldinger på Staevner.dk 02. april 2009 1 Staevner.dk Log ind Brug den nye log ind boks øverst på siden til at logge ind på siden. Bruger navn/email

Læs mere

HVAD KAN GOLFBOX GØRE FOR DIG?

HVAD KAN GOLFBOX GØRE FOR DIG? GOLFBOX Det har været bestyrelsens ønske at højne informationsniveauet og gøre det nemt for alle at få de øjeblikkelige informationer vedrørende klubben, banen, turneringer og sidst men ikke mindst elektronisk

Læs mere

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 8700 Horsens Telefon: 76 29 24 00 bibliotek@horsens.dk Åbningstid med betjening: Mandag torsdag kl. 10 19 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 13 Selvbetjent morgenbibliotek:

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

September : Demo. Biblioteket App

September : Demo. Biblioteket App September 2018 2: Demo Biblioteket App Biblioteket App -overblik Redia 2 MÅL At finde noget at læse MÅL At administrere mine ting MÅL At finde info om mit bibliotek Biblioteket App -overblik Redia 3 Forside

Læs mere

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger

Kravspecifikation. Lokalebooking- og folkeoplysningssystem. Krav Mulighed Bemærkninger Kravspecifikation Lokalebooking- og folkeoplysningssystem Krav Mulighed Bemærkninger Forvaltningsdel Systemet skal kunne håndtere digital ansøgning om godkendelse som folkeoplysende forening. Oprettelse

Læs mere

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Er du oprettet som Flexturkunde på sydtrafik.flextrafik.dk eller er du Handicapkunde hos Sydtrafik? Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Indhold... 1 Oprettelse som Flexturkunde...

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2014 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

FanøFærgen. Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) www.faergen.dk

FanøFærgen. Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) www.faergen.dk FanøFærgen Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) INDHOLD Færgen Turkort Færgen Turkort Fanø 3+4-5 Køb, check-in, priser og betingelser Færgen Periodekort

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål Vejledning til Køreprøvebooking FAQ Ofte stillede spørgsmål Indhold 1 Indledning... 3 2 Generelle spørgsmål... 3 3 Kørelærer... 4 4 Borgerservice... 6 5 Politiadministrator... 10 6 Køreprøvesagkyndig...

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Manual 1. Start skærm Der er 3 forskellige muligheder for at spille.

Manual 1. Start skærm Der er 3 forskellige muligheder for at spille. Manual 1 Start skærm Der er 3 forskellige muligheder for at spille. Play Tryk PLAY hvis du vil i gang så hurtigt som muligt. Dette spil er åbent for alle. login Join Game Tryk JOIN GAME hvis du vil deltage

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Personalegoder Område Midt

Personalegoder Område Midt Personalegoder Område Midt Kære medarbejder Som ansat på månedsløn ved Område Midt tilbyder vi dig forskellige personalegoder. Du kan læse om personalegoderne herunder, og hvordan du kommer i gang med

Læs mere

1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up

1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up 1 Få mest muligt ud af GynZones e-læring: Guide til follow up 1: Følg med i hvor meget brugerne benytter e-læringen Hvor mange timers log ind-tid har den enkelte bruger? GynZones multi-user licenser gælder

Læs mere

Septimana RESERVERING AF LOKALER

Septimana RESERVERING AF LOKALER RESERVERING AF LOKALER INDHOLD 1. RESERVERING AF LOKALER.... 1 1.1. GENEREL RESERVERING FRA EGET SKEMA:... 1 1.2. TILFØJ ET LOKALE TIL EN BRIK PÅ EGET SKEMA:... 6 1.3. OPRET RESERVATION FRA LOKALETS SKEMA...

Læs mere

Manual til. MAS Mobile. Sidst opdateret den 24. oktober Morten Jørgensen Version Side 1 af 10

Manual til. MAS Mobile. Sidst opdateret den 24. oktober Morten Jørgensen Version Side 1 af 10 Manual til MAS Mobile Sidst opdateret den 24. oktober 2016 Side 1 af 10 Indledning Via MASMobile kan du bl.a. sætte anlæg i test via din smartphone, tablet, iphone eller ipad. iphone / ipad 1. Har du en

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA SPØRRING BØRNEHUS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Idrætsinstitutionen Spørring

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2015 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2 Apotekets app Medicinhusker Guide - version 2 1 Om Medicinhusker App en kan hentes gratis til iphone og ipad i App Store og til Android smartphones i Google Play Butik. Det kræver ikke internetforbindelse

Læs mere

Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS

Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS Ecofleet smartphone app LINK: Android og IOS Chauffør ID: Log-in på udvalgt køretøj Opgavestyring: Tilmeld og Afmeld Booking/CarSharing: Book et køretøj GPS Kørebog: Godkend dine ture Mobil Kørebog: Godkend

Læs mere

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015 Maj /juni 2015 Så er K U L T U R N A T 2 0 1 5 afviklet. Tak til alle jer, der bidrog til arrangementets vellykkede forløb. Vi håber, I har lyst til at være med igen i 2016 og vender tilbage bl.a. her

Læs mere