KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning. 25. oktober 2016 Sagsnr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning. 25. oktober 2016 Sagsnr"

Transkript

1 KRAVSPECIFIKATION Medieovervågning 25. oktober 2016 Sagsnr Skabelon version 14. juni 2016

2 Kravspecifikation side 2/11 1. Indledning 1.1 Formål med opgaven, der udbydes Formålet med opgaven er at sikre 24-timers overvågning og levering af artikler og resuméer af artikler i de større dagblade i Danmark, de større regionale og lokale dagblade, udvalgte fagblade samt meningsgivende resuméer af relevante indslag i radio og TV primært DR, TV2 og Radio 24/7. Der ønskes herudover dækning af de vigtigste nyhedsbureauer samt mulighed for overvågning og analyser af sociale medier. 1.2 Baggrund for opgaven De Ordregivende Myndigheder har i en årrække samarbejdet om en fælles medieovervågning. Den fælles medieovervågning skal sikre overblik over den daglige medieomtale på tværs af organisationen. Samtidig skal hver styrelse og departementet have mulighed for tilkøb af individuelle løsninger. 1.3 Leverancens indhold og omfang 1. Daglig elektronisk medieovervågning for De Ordregivende Myndigheder 2. Optioner - Option A: mulighed for tilkøb af selvstændige udtræk baseret på individuelle lister med søgeord - Option B: Analyse på måneds-, kvartals- eller årsbasis af medieomtalen opgjort kvalitativt og/eller kvantitativt af den enkelte institutions sager - Option C: Overvågning af sociale medier - Option D: Mulighed for tilkøb af journalistisk bearbejdede artikler - Option E: Mulighed for modtagelse af ekstra mail med overvågning på udvalgte tidspunkter - Option F: Mulighed for tilkøb af ekstra brugere for den enkelte institution - Option G: Forlængelse Ad 1.: Daglig elektronisk medieovervågning for De Ordregivende Myndigheder Omfang og art De Ordregivende Myndigheder udbyder en 3-årig kontrakt på elektronisk medieovervågning. Kontraktperioden er 1. januar december 2019 med mulighed for forlængelse i op til 12 måneder, jf. option G. Leverandørens tilbud på den daglige medieovervågning skal være baseret på en fast pris. Den tilbudte pris skal dække adgang til medieovervågning for af De Ordregivende Myndigheders ca medarbejdere. Den daglige elektroniske medieovervågning skal omfatte nedenstående kildetyper, og skal umiddelbart kunne udvides med flere relevante kilder under hver type. De opremsede kilder er således kun eksempler: - Alle danske, landsdækkende dagblade samt regionale og lokale danske dagblade, herunder gratis omdelte dagblade som f.eks. MetroXpress.

3 Kravspecifikation side 3/11 - Ugeaviser. - Udvalgte fagblade som eksempelvis Altinget, Danske Kommuner, DJØFbladet, Journalisten, Magisterbladet, Mandag Morgen, Perspektiv, Ræson, Ugebrevet A4, ComputerWorld, Ingeniøren - Alle nyhedsprogrammer i landsdækkende TV og - radio samt alle nyhedsprogrammer på TV2 og DR s regionale TV- og radiostationer. - Væsentlige, faste TV- og radioprogrammer som: DR/21Søndag, Aftenshowet, Agenda, DR2 Dagen, DR2 Morgen, Deadline, Debatten, Detektor, Horisont, Kontant, Orientering (aften og søndag), P1 Business, P1 Debat, P1 Politisk debat, P1 (morgen, formiddag og eftermiddag), Radio 24/7, TV2 Go aften Danmark, Go morgen Danmark, Presselogen, Tirsdagsanalysen m.v. - Webmedier knyttet til de ovenfor nævnte dagblade, fagblade og ugeaviser samt de ovenfornævnte TV- og radiostationer samt selvstændige webmedier, herunder Altinget.dk, version2.dk, presswire.dk, Watch Medier (Energiwatch, Finanswatch, Mediawatch etc.), politiko.dk, avisen.dk m.v. - Nyhedsbureauerne Ritzau, Reuters og Bloomberg News. - Nye dagblade, ugeaviser, webmedier, TV- og radioprogrammer, som jævnligt må forventes at bringe artikler/indslag indenfor ministeriets område, skal løbende inkluderes i medieovervågningen, ligesom ministeriet løbende skal kunne tilføje eller fjerne medier fra overvågningen. Søgeprofiler, søgeord, omfang af overvågning Medierne overvåges elektronisk på baggrund af en række søgeprofiler ( kategorier ) og -strenge defineret af lister med søgeord defineret af De Ordregivende Myndigheder. De Ordregivende Myndigheder skal have mulighed for løbende at opdatere og justere søgeord og søgeprofiler samt oprette nye profiler efter behov. Lister med søgeprofiler og søgeord fremsendes efter kontraktens indgåelse. Det skal være muligt at få udleveret lister med eksisterende søgeord/søgeprofiler med henblik på den løbende optimering/vedligeholdelse. Det skal være muligt for hver institution løbende at have dialog med en fast kontaktperson om søgeprofilerne med henblik på justeringer. Det skal være muligt for institutioner at udarbejde selvstændige lister med søgeord indenfor eget ressortområde (Option A) Krav til levering Alle presseklip i medieovervågningen leveres på baggrund af de definerede søgeord. Klippene skal leveres i en portalløsning, til hver enkelt institution, som skal kunne tilgås af institutionens brugere. Desuden skal dagens overvågning være tilgængelig

4 Kravspecifikation side 4/11 på de enkelte institutioners intranet, og endelig skal der leveres en eller flere daglige overvågningsmails. En grundig dubletsortering er påkrævet. Ritzau-telegrammer og andre artikler, der bringes flere gange eller i flere forskellige medier, skal leveres, så den enkelte artikel kun vises en gang og med tilknytning af en oversigt over alle de medier, hvor de enkelte meddelelser/artikler har været bragt. Når en artikel publiceres flere gange i samme eller flere medier, fordi den løbende opdateres, skal kun den seneste version indgå i leverancen. Ved levering skal artikler udover frasortering af dubletter og irrelevant indhold være sorteret efter en række nøjere definerede søgeprofiler. Ikke alle søgeprofiler vil være relevante for alle koncernens institutioner. Samtidig vil der være krav om en relevanssortering sådan, at de største og væsentligste medier vises først. De konkrete profiler og sorteringsparametre aftales nærmere efter kontraktens indgåelse. Ved hvert enkelt presseklip i overvågningsmailen samt i portalen skal følgende fremgå: Unikt artikel-id Dato Kilde Sektion Side Journalist/forfatter Artiklens indhold af søgeord Særlige krav til leveringsform for artikler - Artikler fra alle landsdækkende dagblade og minimum 95 pct. af artiklerne fra de øvrige dagblade skal leveres som dybe links direkte til artiklerne. Der leveres desuden i den udstrækning leverandøren kan opnå aftale med medierne en pdf med den oprindelige opsætning i avisen. - Artikler fra ugeaviser skal leveres elektronisk. Der skal leveres data om artiklen (medie, dato, sektion, og side). Der leveres desuden i den udstrækning leverandøren kan opnå aftale med medierne en pdf med den oprindelige opsætning i avisen. - Minimum 95 pct. af artiklerne i webmedier skal leveres som dybe links direkte til artiklerne. Når det ikke er muligt at levere dybe links direkte til artiklen, leveres i stedet et link til webmediets forside. - Alle presseklip fra skriftlige medier skal altså leveres i fuld tekst i den udstrækning leverandøren kan opnå aftale med mediet.

5 Kravspecifikation side 5/11 TV- og radioklip leveres som resumeer. Hvor det er muligt leveres desuden link til indslaget (at foretrække) eller den konkrete udsendelse, i det omfang disse er tilgængelige online. Leverandøren skal, som del af løsningsbeskrivelsen, vedlægge en komplet liste over de medier, der planlægges overvåget, med en specifik angivelse af, om man refererer i fuld tekst, resumé eller hvor fuldtekstvisning ikke er mulig via links til en hjemmeside. Adgang via portal samt krav om brugervenlighed: - Resultatet af den samlede medieovervågning skal leveres i en portal (et arkiv), som alle brugere har adgang til. Løsningen skal gøre det nemt at genfinde relevante presseklip for medarbejdere. Artiklerne/resuméerne skal være tilgængelige på portalen i hele kontraktperioden. - Der skal være mulighed for lave en lignende løsning for så vidt angår leverancer til de enkelte styrelser. Desuden skal portalen: - Have en brugervenlig søgefunktion, hvor der kan søges på kilder, kildetyper, enkelte datoer, afgrænsede tidsperioder og emneord. - Give mulighed for samlet printning af den fulde ordlyd af alle artikler/ resuméer i hver leverance. Der skal etableres en brugervenlig funktionalitet, som gør det muligt med få klik at fremsøge og samlet printe den del af leverancen, der hører under en bestemt søgeprofil. - De arkiverede presseklip (inkl. pdf-filer eller tilsvarende grafisk format, dybe links m.v.) skal kunne tilgås fra pc via De Ordregivende Myndigheders standardbrowser samt mobile enheder som f.eks. tablets og smartphones. - Presseklippene skal frit kunne hentes bagud i hele kontraktperioden uden yderligere beregning. Mailservice til medarbejdere Samtlige brugere skal have mulighed for at blive tilmeldt en daglig mailservice, som sendes med dagens overvågning (kl på hverdage og kl i weekenden) via direkte til hver enkelt bruger. Det skal være muligt løbende at ændre listen over tilmeldte brugere. Tidspunkter for levering - Portal skal løbende og uden ugrundet ophold opdateres med nye artikler. - Senest kl på hverdage skal der sendes en overvågningsmail med dagens presseklip til De Ordregivende Myndigheders brugere. - Senest kl på hverdage: medieovervågning for hver institution (udvalgte profiler) er tilgængelig på den enkelte institutions intranet.

6 Kravspecifikation side 6/11 - Senest kl , lørdag/søndag: mail med overvågning sendes til De Ordregivende Myndigheders brugere. - Kl og kl alle hverdage; ekstra mail med overvågning kan tilsendes til et mindre antal medarbejdere (typisk presse og ledelse) se Option F. Deling Det forudsættes, at den/de daglige overvågningsmail(s) med links til presseklippene samt evt. dybe links kan videresendes internt i institutionen. Samarbejde Leverandøren får en række kontaktpersoner, som vil stå for kontakt i implementerings- og driftsfasen samt overvåge kvaliteten af leverancerne. Leverandøren skal stille en fast kontaktperson til rådighed for institutionerne, som løbende er i dialog omkring optimering af søgeord, søgeprofiler, kildegrundlag og hjælp i forhold til udbedring af fejl, mangler og evt. tekniske problemer m.v. for den enkelte institution. Administration af adgang til overvågning Det skal være muligt for De Ordregivende Myndigheder at få administrationsadgang til at oprette og nedlægge brugere (modtagere af mails, fx kontorchefer og nøglemedarbejdere), ændre i modtagelister m.v., således at det ikke er nødvendigt at gå igennem leverandøren for at udføre denne løbende opgave som et resultat af rokeringer, nyansættelser, opsigelser m.v. Ad 2.: Optioner De Ordregivende Myndigheder ønsker tilbud på følgende optioner, som er uden kontraheringspligt for ordregiver: Option A: Fast daglig leverance af medieovervågning baseret på søgeord udarbejdet af den enkelte styrelse. Disse leveres i samme mail som den generelle overvågning, således, at brugere i den enkelte institution kun modtager en overvågningsmail. Option B: Fast analyse på måneds-, kvartals, halvårs eller årsbasis af medieomtalen af institutionen ud fra kriterier, som defineres nærmere mellem den enkelte institution og leverandøren. Der ønskes forslag til levering af to grundanalyser: - Dels en kvantitativ analyse, som måler fx departementets/ministerens eller en styrelses synlighed i medierne på fx antal omtaler, omtaler pr. medietype, omtaler pr. medie, læsertal, annonceværdi, etc. - Dels en kvalitativ analyse, som i tillæg til ovennævnte parametre måler på tone, særlige sager. Af øvrige mulige parametre analyserne kan indeholde er fx: - Ministeren/ministeriet: Omtaler, læsertal og månedens største sager.

7 Kravspecifikation side 7/11 - Koncernens synlighed: Omtaler, læsertal, ministerens andel samt de største sager for de enkelte styrelser. - Visualisering af de største sager (tidslinje). - Medietyper: Ministerens/ministeriets synlighed i TV, radio, telegrammer, printmedier og web (fordelt på landsdækkende, lokalt, regional og fagblade/magasiner). - Regional mediefordeling: Omtaler læsertal og største sager. - Selvvalgte politiske agendaer: Omtaler, læsertal, største sager, partierne, top 10 politikere, top 20 organisationer, top 20 medier og medietyper. - Parametre, der kan indgå: Tone (positiv, neutral, negativ), medietypefordeling, regional fordeling og bruttolæsere. Samlet skal den kvalitative/kvantitative vurdering af mediernes omtale af ministeriet eller en specifik styrelse give mulighed for løbende at evaluere effekten af pressearbejdet og af specifikke kommunikationsindsatser, kampagner m.v. for ministeren og ministeriet samt for styrelsen efter behov. Vurderingerne skal både kunne ske i form af vurderingen af den generelle pressedækning og måling på enkeltsager. Den månedlige medieanalyse skal leveres i let aflæselig grafisk form, og det skal være muligt at indføje mindre justeringer efter behov. Det skal desuden være muligt at tilgå visse dele af analysen i portalen for udvalgte brugere (typisk presse og kommunikationsenhederne) Der ønskes forslag til løsning af opgaven med angivelse af pris pr. måned. Option C: Overvågning af sociale medier Der ønskes et tilbud på elektronisk overvågning af de største og vigtigste sociale medier som minimum Facebook, Twitter og LinkedIn samt blogs m.v. på baggrund af en række søgeprofiler defineret af De Ordregivende Myndigheder. Der skal være mulighed for, at ministeriet løbende kan justere søgeprofiler samt oprette nye profiler efter behov. Der skal være mulighed for at udtrække statistik på enkelte søgeord. Overvågningen skal kunne tilsendes på daglig mail samt kunne tilgås fra overvågningsportalen. Opslag indfanget af søgeord men med et for ministeriet irrelevant indhold skal frasorteres. Option D: Der ønskes mulighed for tilkøb af journalistisk bearbejdede artikler såfremt dette ønskes i forbindelse med særlige sager eller særlige medier Option E: Der ønskes mulighed for modtagelse af ekstra mail med overvågning på udvalgte tidspunkter. Option F: Der ønskes mulighed for tilkøb af ekstra brugere for den enkelte institution De enkelte institutioner skal i kontraktperioden, inkl. en evt. forlængelsesperiode, kunne tilføje ekstra brugere til medieovervågningen.

8 Kravspecifikation side 8/11 Option G: Forlængelse Det skal være muligt at forlænge de individuelle kontrakter med op til 12 måneder. Dette skal meddeles leverandøren senest 3 måneder før optionens ikrafttrædelse. Forlængelsen forudsætter, at rammeaftalen tilsvarende er forlænget, idet de individuelle kontrakter udløber senest samtidig med rammeaftalen. 2. Kravspecifikationens opbygning 2.1 Kravmetodik De krav, som tilbudsgiver eksplicit skal besvare, fremgår af nedenstående tabeller. Kravene ønskes opfyldt i tilbuddet på en sådan måde, at det tydeligt fremgår, hvilken opgaveløsningsbeskrivelse m.v., der svarer til det enkelte krav. Dette kan f.eks. ske ved at løsningsbeskrivelsen m.v. refererer til kravnumrene i tabellen nedenfor under punkt Kravtyper De Ordregivende Myndigheders krav til den udbudte opgave er nærmere beskrevet i tabellen under punkt 3. I kolonnen Type er kravene angivet som enten mindstekrav (MK) eller evalueringskrav (EK) Mindstekrav (MK) Mindstekrav er krav til ydelsen, som skal indgå som en del af den samlede ydelse. Leverandøren skal således altid opfylde mindstekrav, og der kan ikke tages forbehold i tilbuddet for mindstekrav. Anføres det i tilbuddet, at et mindstekrav ikke vil blive opfyldt, eller der i øvrigt tages forbehold for opfyldelse af mindstekravet i tilbuddet, er De Ordregivende Myndigheder forpligtet til at afvise hele tilbuddet som ikkekonditionsmæssigt. Tilbudsgiver indestår således for ved afgivelse af sit tilbud for, at samtlige mindstekrav kan opfyldes Evalueringskrav (EK) Evalueringskrav er at opfatte som De Ordregivende Myndigheders ønske om en bestemt egenskab eller et bestemt vilkår. Såfremt et tilbud opfylder et evalueringskrav helt, delvist eller ikke, vil det blive tillagt vægt i forbindelse med den endelige evaluering. Det betyder, at det vil kunne trække op eller ned i den samlede vurdering, såfremt et tilbud helt, delvist eller ikke opfylder et evalueringskrav. 2.3 Om det samlede udbudsmateriale Dette bilag er en del af det samlede udbudsmateriale og udgør en del af aftalegrundlaget for levering af den udbudte ydelse. En oversigt over det samlede udbudsmateriale findes i udbudsbetingelserne.

9 Kravspecifikation side 9/11 Eventuelle forbehold til krav i dette bilag skal fremgå af det i udbudsbetingelserne omtalte skema over forbehold. Interesserede tilbudsgivere opfordres til at stille spørgsmål til De Ordregivende Myndigheder, jf. nærmere herom i udbudsbetingelserne, såfremt der måtte være afklarende spørgsmål til kravspecifikationen. 3. Erhvervsstyrelsens krav til leverancen Nr. Type Kravtekst 01 MK Levering af medieovervågning skal ske i form af overvågningsmail og adgang til online-portal for De Ordregivende Myndigheders brugere. Desuden skal der være mulighed for at gøre artikler og resumeer tilgængelige på De Ordregivende Myndigheders respektive intranet. 02 MK Den daglige elektroniske medieovervågning skal omfatte alle relevante trykte og elektroniske medier samt radio og TV her gælder både de store landsdækkende og relevante lokale og regionale medier. Der skal som en del af opgavebeskrivelsen vedlægges en komplet liste med medier, der planlægges overvåget herunder særligt detaljeret på radio/tv. 03 MK Levering af artikler fra alle landsdækkende dagblade og minimum 95 pct. af artiklerne fra de øvrige dagblade skal leveres som dybe links direkte til artiklerne. 04 MK Levering af resuméer fra Radio- TV-indslag skal være meningsgivende og indeholde oplysninger om medvirkende og emnets substans. Resumeer suppleres med link til indslag eller udsendelse, hvor disse er tilgængelige online. 05 MK Online overvågningsportal, der opdateres løbende, med feed til De Ordregivende Myndigheders intranet. Levering af editeret medieovervågningsmail sendes til De Ordregivende Myndigheders brugere kl alle hverdage og kl lørdag/søndag. En editeret mail vil sige, at når en artikel publiceres flere gange i samme eller flere medier, fordi den løbende opdateres, skal kun den seneste version indgå i leverancen. 06 MK Mulighed for tilkøb af editeret overvågningsmail for hver institution på baggrund af selvstændig søgeordsliste. Mailen skal være tilgængelig på den enkelte institutions intranet kl alle hverdage og kl lørdag/søndag.

10 Kravspecifikation side 10/11 07 MK Mulighed for Tilkøb af ekstra fælles overvågningsmail (ikke editeret) kl og kl MK Levering af medieovervågning skal ske ud fra en række søgeord og søgestrenge udarbejdet af De Ordregivende Myndigheder. Det er væsentligt at listen løbende kan revideres og suppleres med nye relevante søgeord. 09 MK Det skal være muligt at tilkøbe medieovervågning ud fra særlige søgeord og profiler, der alene vedrører hver enkelt af De Ordregivende Myndigheder. 10 MK Overvågningsløsningen skal indeholde en portalløsning, som dels skal indeholde dagsaktuelle artikler, dels tjene som arkivfunktion hvorfra brugerne frit kan hente presseklip bagud i hele kontraktperioden. 11 MK Leverandøren skal kunne foretage månedlige kvantitative og kvalitative analyser som måler og analyserer De Ordregivende Myndigheders synlighed i miderne. Den månedlige medieanalyse skal leveres i let aflæselig grafisk form, og det skal være muligt at tilgå visse dele af analysen i portalen for udvalgte brugere (typisk presse og kommunikationsenhederne). 12 MK Leverandøren skal kunne overvåge omtale og synlighed på sociale medier. Dokumentation og eksempler skal vedlæges tilbuddet. 13 MK Leverandøren skal kunne levere journalistisk bearbejdede resuméer af udvalgte medier. 14 EK Beskriv sikring af resuméernes kvalitet herunder rettidig levering, hvordan dobbeltklip undgås, bemanding samt metode for journalistisk bearbejdede klip. Vedlæg gerne eksempler. 15 EK Beskriv den anvendte metode til medieanalyse og vedlæg gerne et eksempel på en standardmedieanalyse. Udfold hvordan en sådan kan rangere/skalere omtalen. Det kan fx være en skalering af positiv/neutral/negativ e.l. omtale. 16 EK Beskriv mulighederne for tilkøb af analyser - herunder hvilke analyser, der tilbydes samt pris. Giv eksempel på henholdsvis en kvantitativ samt en kvalitativ analyse. 17 EK Beskriv løsningens mulighed for at fungere effektivt og stabilt i responsivt design - på tablet og mobiltelefon. Her skal det beskrives, hvordan interfacet for disse devices er indrettet.

11 Kravspecifikation side 11/11 18 EK Beskriv muligheden for support, fejlretning m.v. af den daglige monitorering, samt en kontaktperson, som De Ordregivende Myndigheder løbende kan være i dialog med herom. 19 EK Beskriv hvilke mulige resumé-typer, der kan bestilles. 20 EK Beskriv indholdskrav til resuméer fra henholdsvis trykte og elektroniske medier. Vedlæg gerne eksempler på resuméer. 21 EK Beskriv hvorledes til- og afmeldinger af brugere håndteres ift. evt. tilmeldingsmodul el.lign. 22 EK Beskriv i hvilket omfang, det er muligt at tilpasse og tilføje nye søgeord og nye relevante søgestrenge. I tilfælde af meromkostninger skal disse beskrives og dokumenteres. 23 EK Beskriv adgangen til/muligheden for at søge i artikelarkiver både når det gælder dagblade, tidsskifter og fagblade. 24 EK Beskriv overvågningen af sociale medier. Herunder hvilke medier, der overvåges, hvorledes overvågningen foregår samt hvordan overvågningen håndteres i relation til distribution til De Ordregivende Myndigheder og i sammenhæng med den øvrige medieovervågning. Giv gerne eksempler på en SoMe-overvågning.

Kravspecifikation. I. Daglig elektronisk medieovervågning for Kulturministeriet

Kravspecifikation. I. Daglig elektronisk medieovervågning for Kulturministeriet Kravspecifikation Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Kulturministeriet Kravspecifikationen falder i to dele: I. Daglig elektronisk medieovervågning II. Optioner - Option A: Fast månedlig

Læs mere

BILAG 4. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet

BILAG 4. Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet Kravspecifikation BILAG 4 Elektronisk overvågning og analyse af danske medier for Miljø- og Fødevareministeriet Kravspecifikationen falder i tre dele: I. Daglig elektronisk medieovervågning II. Månedlig

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer. 4. august 2015 Sagsnr. 11180032

KRAVSPECIFIKATION Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer. 4. august 2015 Sagsnr. 11180032 KRAVSPECIFIKATION Kortlægning af virksomheders behov for digitale kompetencer 4. august 2015 Sagsnr. 11180032 Kravspecifikation side 2/10 1. Indledning 1.1 Formål med opgaven, der udbydes Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019 Medieanalyse af 1. januar - 10. maj 2019 2 Indhold og indledning Indledning Denne analyse baserer sig på omtale af kampagnen i perioden 01.01.2019 til og med 10.05.2019. Analysen tager udgangspunkt i alle

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 OVERBLIK 112 OMTALER ANNONCEVÆRDI 264.556 DKK BRUTTOLÆSERE 1,5 MIO. MEST EKSPONERENDE MEDIE Jydske Vestkysten

Læs mere

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016

INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE. Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 INTERNATIONALE BØRNEKULTURDAGE BILLUND KOMMUNE Synlighedsanalyse 1. MARTS 15. SEPTEMBER 2016 OVERBLIK 112 OMTALER ANNONCEVÆRDI 264.556 DKK BRUTTOLÆSERE 1,5 MIO. MEST EKSPONERENDE MEDIE Jydske Vestkysten

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Leverandøren skal underskrive Faxe Kommunes databehandler aftale i forbindelse med kontraktindgåelse.

Leverandøren skal underskrive Faxe Kommunes databehandler aftale i forbindelse med kontraktindgåelse. Udbud af virtueltræning i Faxe Kommune Center for Sundhed og Pleje. Faxe Kommune ønsker et virtuelt system der kan fungere som træningsværktøj således, at der sikres en effektiv genoptræning af borgere

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT

UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT UDBUDSMATERIALE IT-SETUP DRIFT OG SUPPORT DANSK KYST- OG NATURTURISME INDHOLD 1 Ordregiver... 3 2 Indledning... 4 2.1 Formål... 4 2.2 Kontraktperiode... 4 3 Udbudsbetingelser... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Potentielle tilbudsgivere på Erhvervs- og Byggestyrelsens udbud af kontrakt om sekretariatsbistand vedr. byggeskadeforsikringen 20.

Potentielle tilbudsgivere på Erhvervs- og Byggestyrelsens udbud af kontrakt om sekretariatsbistand vedr. byggeskadeforsikringen 20. NOTAT Sterregaard ApS Fra: Til: Bent Sterregaard Potentielle tilbudsgivere på Erhvervs- og Byggestyrelsens udbud af kontrakt om sekretariatsbistand vedr. byggeskadeforsikringen 20. november 2008 Besvarelse

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

Få adgang til medieovervågningen

Få adgang til medieovervågningen Få adgang til medieovervågningen Som ansat har du mulighed for at modtage den daglige medieovervågning, som Forsvaret og Forsvarsministeriet abonnerer på. Medieovervågningen giver dig adgang til artikler

Læs mere

Halsnæs Kommune i medierne

Halsnæs Kommune i medierne Halsnæs Kommune i medierne 1. Januar 3. juni 216 Analysis manager: H. C. Nordahl Thomsen Antal omtaler Nøgletal for perioden Omtaler Læsertal Brand Building Effect Visibility Score Halsnæs Kommune 2.27

Læs mere

Udbudsbetingelser Fysisk tolkning 2016-2017 Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand

Udbudsbetingelser Fysisk tolkning 2016-2017 Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Udbudsbetingelser Fysisk tolkning 2016-2017 Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Side1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Den ordregivende myndighed... 4 3. Udbudsmaterialet... 6

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Relancering af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings hovedwebsites uvm.dk, eng.uvm.dk, stukuvm.dk og stil.

Spørgsmål/svar til udbud om Relancering af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings hovedwebsites uvm.dk, eng.uvm.dk, stukuvm.dk og stil. Spørgsmål/svar til udbud om Relancering af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings hovedwebsites uvm.dk, eng.uvm.dk, stukuvm.dk og stil.dk Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 Analysens indhold 1. Indledning... 2 Introduktion... 2 Data... 2 Medierne... 2 2. Medieomtaler... 2 Antal omtaler... 2 Fordelt på måneder...

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING 1/5 UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK2 2021- HØRING Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 info@energinet.dk CVR-nr. 39 31 49 59 Dato: 12. juli 2019 1. Indledning

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET. 21-02-2013 1 af 5

ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET. 21-02-2013 1 af 5 ANSKAFFELSE AF TESTPORTEFØLJE TIL REKRUTTERING RIGSPOLITIET 21-02-2013 1 af 5 1. INDLEDNING Disse betingelser gælder for Rigspolitiets (herefter benævnt "Ordregiver") indhentning af tilbud på en testportefølje

Læs mere

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014 Udbudsannonce Prækvalifikation Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen Marts 2014 Baggrund og formål KL udbyder i samarbejde med Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

Udbud af kontrakt om nyt intranet til Femern A/S Prækvalifikation

Udbud af kontrakt om nyt intranet til Femern A/S Prækvalifikation 8. juli 2014 Udbud af kontrakt om nyt intranet til Prækvalifikation har til opgave at designe og planlægge en fast forbindelse mellem Danmark og Tyskland over Femern Bælt. er en del af det danske, statsejede

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) UDBUDSBETINGELSER for OFFENTLIG ANNONCERING af Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem Til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) 1. juni 2017 Sagsnr. 0-10110-864/1 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 3 Udbud af projektet Oplevelsesbaseret Kystturisme

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 3 Udbud af projektet Oplevelsesbaseret Kystturisme Sagsnr. 1-33-76-22-2-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 3 Udbud af projektet Oplevelsesbaseret Kystturisme Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 I Bilag 8 i udbudsmaterialet omtales registerbaseret

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Bilag 2 Kravspecifikation Rammeaftale for kampagneevalueringer

Bilag 2 Kravspecifikation Rammeaftale for kampagneevalueringer Dato 28. marts 2014 TRM Sagsnr. 2014014143 trm@dkma.dk / 4488 9344 Slettet: 10. marts 2014 Bilag 2 Kravspecifikation Rammeaftale for kampagneevalueringer INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING 3 1.1 Kort om

Læs mere

Økonomi- og Indenrigsministeriet. Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen

Økonomi- og Indenrigsministeriet. Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen Enhed ADMPOL Sagsbehandler NPA Sagsnr. 2015-746 Doknr. 203987 Økonomi- og Indenrigsministeriet Brugertilfredshedsundersøgelse af forældres tilfredshed med folkeskolen Annoncering januar 2015 Dato 30-01-2015

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

Udbudsbetingelser. Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem. Aalborg Universitet

Udbudsbetingelser. Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem. Aalborg Universitet Udbudsbetingelser Kontrakt om levering af rejse- og udlægssystem Aalborg Universitet Indholdsfortegnelse 1. Ordregiver og kontaktperson... 3 2. Udbudsmateriale... 3 3. Opgavens omfang... 3 4. Kontraktvilkår...

Læs mere

Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning

Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbeti ngelser «ed ocaddressci vilcode» Udbudsbetingelser Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning 1 Indledning... 3 1.1 Om Aalborg Kommune...

Læs mere

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S

Udbudsbetingelser. til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S REVIDERET VERSION A AF 21.02.2018 (ÆNDRINGER ER MARKERET MED GRØN) Udbudsbetingelser til brug for tilbudsindhentning vedrørende levering af vandmålere m.m. til Aalborg Vand A/S Ordregiver: På vegne af

Læs mere

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur

Bilag 1A. Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole. Indledning. Struktur Bilag 1A Kravspecifikation: Intranet til Danmarks Domstole Indledning Det bemærkes indledningsvis, at tilbudsgiveren skal tilbyde at opfylde samtlige af de nævnte krav, der er angivet at være mindstekrav,

Læs mere

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. -23-4-82--3 Kontraktbilag 5 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Spørgsmål og svar vedrørende UDBUDSMATERIALET (Indsæt selv ekstra rækker efter behov, men behold venligst systematikken): HUSK

Læs mere

Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser

Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse af Natur- og Miljøklagenævnets afgørelser Bilag 3 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk Den 31. august 2015 J.nr.: 044-01064 Ref.: nmkn Kravspecifikation: Udbud af en digital løsning til offentliggørelse

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek. 28. september 2015 Sagsnr.

KRAVSPECIFIKATION Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek. 28. september 2015 Sagsnr. KRAVSPECIFIKATION Udvikling og udbredelse af et sikkerhedstjek 28. september 2015 Sagsnr. Kravspecifikation side 2/12 1. Indledning 1.1 Formål med opgaven, der udbydes Erhvervsstyrelsen igangsætter et

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er:

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er: Notat J.nr. 14-4989032 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af konsulentbistand til beregningsmotor, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2014/S 231-407652 opdateret 7. januar 2015 ICE, Jura og stab MTG Nr.

Læs mere

Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler

Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler J.nr. 17/00156 Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler Konkurrenceudsættelse af leverance af digitale radio- og tv-kanaler Side 1 af 10 Indhold 1. Indledning... 4 Lovgrundlag

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 ANALYSE Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 3 SENDER VI PRESSEMEDDELELSER UD PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT 3 METODEN FOR ANALYSEN 4 REDAKTIONELLE POSTKASSER PÅ

Læs mere

Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og implementering

Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og implementering Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk Offentligt udbud (annoncering) af en samlet løsning med CMS (Content Management System) og tilretning og

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af internetbaseret informationssystem om KLs budgetvejledning samt overenskomster

Udbudsbetingelser. Annoncering af internetbaseret informationssystem om KLs budgetvejledning samt overenskomster Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbeti ngelser «ed ocaddressci vilcode» Udbudsbetingelser Annoncering af internetbaseret informationssystem om KLs budgetvejledning samt overenskomster

Læs mere

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786 3. September 2010 Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel Sagsnr. 10/2786 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Kravspecifikation Tilbudspriser

Læs mere

ÅBENT UDBUD Kompetenceudvikling supplerende læringsforløb og aktiviteter

ÅBENT UDBUD Kompetenceudvikling supplerende læringsforløb og aktiviteter Dato Nummer Spørgsmål Svar 16.02.2015 1 Hvor mange læringsforløb forventer I cirka, at det skal afholdes? Hvor langt tid skal de cirka strække sig over? Og hvor mange personer forventer I cirka, at der

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser

Fællesindkøb Nord. Offentligt EU-udbud nr. 2016/S Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer. Udbudsbetingelser Fællesindkøb Nord Offentligt EU-udbud nr. 2016/S 158-286061 Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer Udbudsbetingelser 1 1. Indledning... 3 2. Udbudsform... 3 3. Generel beskrivelse af udbuddet...

Læs mere

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15 a - 15 d annonceres følgende:

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15 a - 15 d annonceres følgende: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 02.12.2013 Indkøb af testsystem Jens Ole Nielsen joni@vd.dk 7244 3035 ANNONCERING AF INDKØB I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt

Læs mere

Fokusområder i 2015. Den 26. marts 2014 vedtog Viborg Byråd en skærpet markedsføringsprofil med fire styrkepositioner:

Fokusområder i 2015. Den 26. marts 2014 vedtog Viborg Byråd en skærpet markedsføringsprofil med fire styrkepositioner: Fokusområder i 2015 Fokusområde Status pr. 30.06.2015 Status Markedsføring Viborg Kommune skal markedsføres yderligere med henblik på at skabe vækst. Det skal ske via tiltrækning af tilflyttere, studerende,

Læs mere

Spørgsmål skal sendes pr. til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011.

Spørgsmål skal sendes pr.  til Troels Mogensen på Dette dokument vil blive opdateret løbende indtil d. 18. november 2011. Spørgsmål & svar Vikarbureauydelser (sags nr. 2011102110) Spørgsmål & svar udgives i anonymiseret form, på baggrund af spørgsmål fra tilbudsgiverne. Spørgsmål og svar skal i forhold til udbudsmaterialet

Læs mere

16. november Spørgsmål og svar. Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet

16. november Spørgsmål og svar. Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet 16. november 2017 Spørgsmål og svar Udbud af system til skemalægning og lokalebooking på Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Det ville være en hjælp i koordineringen af vores udbudssvar [ ], hvis I kunne levere

Læs mere

Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 16

Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 16 Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 16 Dato 21. december 2018 Sagsbehandler Per Krogsgaard Mail pkro@vd.dk Telefon 244 3359 Dokument 18/10743-9 Side 1/13 Til de bydende på Udbud af s IT-drift Herved

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune EU-Udbud på Bilag IIA tjenesteydelse Rengøring til borgere i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Generel beskrivelse af opgaven... 3 1.2 Ansvarlig for udbud...

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole

Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Spørgsmål til udbudsmateriale Intranet til Danmarks Domstole Senest opdateret den 15. oktober 2012 1. Krav 1.4. Der skal som udgangspunkt være vandtætte skotter mellem de lokale intranet, men det skal

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune

Udbudsbetingelser. Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer. Rebild Kommune Udbudsbetingelser Udbud af rammeaftale om levering af nødkaldssystemer Rebild Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringshåndtering... 4 3. Kundens Ændringsanmodning... 4 4. Leverandørens Ændringsanmodning... 4 5. Mindsteindhold

Læs mere

BILAG 1 TIDS- OG AKTIVITETSPLAN

BILAG 1 TIDS- OG AKTIVITETSPLAN BIAG 1 TIDS- OG AKTIVITETSPAN INDHODSFORTEGNESE 1. Hovedtidsplan... 5 1.1 Ændring af tidsplanen... 6 2. Underbilag 1.a Milepæle for levering af licenser og evt. hardware... 6 3. Underbilag 1.b Detailplan

Læs mere

2 Generelt Leverandør skal bistå Kunden i planlægning, eksekvering samt efterfølgende evaluering af konferencen.

2 Generelt Leverandør skal bistå Kunden i planlægning, eksekvering samt efterfølgende evaluering af konferencen. 1 Generelt om kravspecifikation [Vejledning til tilbudsgiver: Bilaget indeholder Søfartsstyrelsen krav og ønsker til konferencearrangøren. Tilbudsgiver skal ikke skrive noget i dette bilag, men skal vedlægge

Læs mere

Bilag 9, Kvalitetssikring

Bilag 9, Kvalitetssikring Bilag 9, Kvalitetssikring Version Ændringer Dato 2.1 Ændret i: 06-02-2014 - Punkt 1 - Punkt 2 - Krav 9.1 - Krav 9.2 - Krav 9.3 - Krav 9.5 - Krav 9.6 - Krav 9.7 - Krav 9.8 - Tilføjet krav 9.14 - Tilføjet

Læs mere

Erhvervs- og Vækstministeriet, departementet Slotsholmsgade København K CVR-nr.:

Erhvervs- og Vækstministeriet, departementet Slotsholmsgade København K CVR-nr.: R a m m e a f t a l e M e d i e o v e r v å g n i n g Kapitel 1 - PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Erhvervs- og Vækstministeriet, departementet Slotsholmsgade 10-12 1216 København K CVR-nr.: 10092485 Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen. Annoncering af konsulentassistance til etablering af skanningsenhed

Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen. Annoncering af konsulentassistance til etablering af skanningsenhed Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Annoncering af konsulentassistance til etablering af skanningsenhed Udbudsmateriale af den 22.06.2012 1 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning,

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Spm.2: Ordregiver bedes bekræfte at tilbuddet skal afleveres den og ikke som angivet i Bilag A den 31.8 kl. 10.

Spm.2: Ordregiver bedes bekræfte at tilbuddet skal afleveres den og ikke som angivet i Bilag A den 31.8 kl. 10. Senest opdateret d. 21.8.2015 Dokumentet indeholder alle til dato offentliggjort spørgsmål og svar. I tilfælde af, at Silkeborg Kommune finder det nødvendigt at foretage ændringer eller supplere oplysningerne

Læs mere

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringer... 4 2.1 Kundens ændringsanmodning... 4 2.2 Leverandørens ændringsanmodning... 4 2.3 Mindsteindhold for et løsningsforslag...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen

UDBUDSMATERIALE. Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen UDBUDSMATERIALE Kortlægning af virksomheders vækststrategi og uddannelsesniveau inden for turismebranchen Oktober 2015 CVR.-nr. 36471271 - www.kystognaturturisme.dk - info@kystognaturturisme.dk INDHOLD

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

BILAG 1A KRAVSPECIFIKATION. Offentligt udbud af Levering af diabeteshjælpemidler til borgerne i Norddjurs Kommune. J.nr. 13/17122

BILAG 1A KRAVSPECIFIKATION. Offentligt udbud af Levering af diabeteshjælpemidler til borgerne i Norddjurs Kommune. J.nr. 13/17122 J.nr. 13/17122 BILAG 1A KRAVSPECIFIKATION Offentligt udbud af Levering af diabeteshjælpemidler til borgerne i Norddjurs Kommune Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus C T +45 72 27 00 00

Læs mere

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj

Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Udbudsspecifikation vedr. indkøb af elektronisk handlingsplansværktøj Kolding Kommune, HR-Arbejdsmiljø ønsker et tilbud på levering af et elektronisk handlingsplansværktøj. Kolding Kommune ønsker, at indgå

Læs mere

Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved indgåelse heraf.

Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. BILAG 8 SERVICEMÅL BILAG 8: Servicemål INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet med bilag 8

Læs mere

Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5

Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5 Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5 Model for Leveringskontrakt Bilag 5 delaftale 3 - Model for Leveringskontrakt Side 2 af

Læs mere

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation Januar 2014 Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation 1. Indledning... 2 2. Aftalegrundlag... 2 3. Udbud... 2 3.1 Produkter og udbudsfrekvens... 2 3.2 Annoncering af udbud... 2 3.3 Prækvalifikation...

Læs mere

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. deltagelse af broadcaster og printmedier i Galathea 3 Ekspeditionen

U D B U D S B E T I N G E L S E R. for. deltagelse af broadcaster og printmedier i Galathea 3 Ekspeditionen U D B U D S B E T I N G E L S E R for deltagelse af broadcaster og printmedier i Galathea 3 Ekspeditionen 2 1. Ordregiver Dansk Ekspeditionsfond c/o Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling Bredgade

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Udbudsbetingelser Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 1 af 8 UDBUD ANALYSE AF MULIGHEDER FOR ØGET KAPACITET PÅ MOTORRING 3, HERUNDER KØRSEL

Læs mere

Udbudsbrev: Levering til kantine.

Udbudsbrev: Levering til kantine. Ægirsvej 4 3400 Hillerød 48 23 10 00/48 23 10 97 pd@hfors.dk hillerodforsyning.dk 28.11.2017 Udbudsbrev: Levering til kantine. Hillerød Service A/S anmoder hermed om tilbud på levering af mad m.m. til

Læs mere

Annoncering af Afgørelsesdatabasen

Annoncering af Afgørelsesdatabasen Annoncering af Afgørelsesdatabasen 1. Indledning Annoncering af opgave vedrørende etablering, drift og vedligeholdelse af Afgørelsesdatabase for Landsskatteretten og Skatterådet og anonymisering af afgørelser

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere