1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside"

Transkript

1 Mødetype: Døgnseminar Deltagere: Bestyrelsen og Jan Nielsen Dato og sted: kl kl Sted: Fjeldstedskovkro, Ejby Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af dagsorden 3. Kommunikationsplan og hjemmeside Hvad skal vi udrette? Godkendelse af sidste referat Godkendelse Godkende struktur Godkende opdateringsplan Godkende proces med dommerklubber Beslutning og hvem gør hvad? Godkendt. Godkendt. Hvordan sikres øget aktivitet i netværksgruppen vedr. kommunikation, nyheder og hjemmeside? Vores ambition i forhold til punkt 3 og 4 er, at det er køreklart til delegeretmødet. Der arbejdes på ændringer i strukturen i forhold til nyhederne at man klikker sig ind på en landsdel og derefter folder det sig ud. På samme måde med et arkiv med nyheder. Mit DFU giver plads til mere viden. Grundet forskellige forhold er vi pt lidt bagefter det forventede. Målet og forventningen for Jan er stadigvæk, at det hele er køreklart til delegeretmødet. Vi opdaterer hjemmesiden to gange om måneden. Der skal laves tekniske løsninger og redaktionelle krav til dommerklubber og bestyrelser skal stilles op. Dommerklubberne skal lægge nyt ind en gang om måneden. Planer lægges ud, når det hele er køreklart. Den interne del indeholder både links del og krav til materiale, der skal produceres af egen kraft. Alt vedrørende regler m.m. skal der linkes til. Tore og Jan laver opgavefordelingsliste. Tore mailer den nye liste til alle. Alle ser efter om den er dækkende og laver i nødvendigt omfang relevante tilføjelse. Jan skal have vejledning i, hvordan visse dele af systemet virker. Behovet afklares, og Jan søger den nødvendige hjælp hos it-firmaet.

2 4. Status på IT systemet. Implementering i alle klubber inden Sammenhænge mellem medlemssystem, hjemmeside og Mit DFU? Tidsplanen holder næsten Der vil, efter at de sidste ændringerne er lavet, blive lavet en instruktionsvideo. Det bør stadig være plads til at det kan nås. Målet er, at det skal være færdigt til den 1. november. Inden delegeretmødet skal det være køreklart. Hvis der er ændringer og forbedringer efterfølgende, må disse komme som opdateringer. Dommerklubberne skal have fundet brugerne og den enkelte dommer skal have en oplevelse af, at det virker. Efterfølgende må det afklares, hvad behovet er for at samle brugerne i dommerklubberne. Såfremt det kan klares med hotline-assistance, skal det ske Vi er udfordrede på brugernavne. Sammenhæng til netværksgrupper Finns netværksgruppe er meget lidt aktiv. Der har været kontakt til Finn og Nicolai fra et medlem. Der er kun fem dommerklubber, der pt har meldt ind. Finn og Tore ser på, hvorvidt gruppen Nyhedsstof og kommunikation skal opløses. 5 Økonomi 2016 Statusgennemgang Vi forventer at overholde budgettet. Udgifterne til møder og forhandlinger har været noget større end forventet. Tilsvarende er der områder hvor udgiften har været mindre end forventet, eller indtægterne har været større. Bestyrelsen udarbejder forslag til vedtægtsændringer, der kan reducere omkostningen vedr. revision. 6. Budget 2017 Godkendelse af budget vurdering af budget 2017 Med bestyrelsens driftforbedrende tilta i 2016, der fortsættes i 2017 fremlægges på delegeretmødet et budget tæt på balance. Vi forventer i 2018 at have balanceret budget.

3 I budgettet er prioriteret omkostninger til alle former for kommunikation inkl. mere fokuseret anvendelse af både hjemmeside og sociale medier. 7. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsens indstilling til delegeretmødet 8. Indefodbold og Futsal Beslutning af samarbejdsaftaler og form vedr. indefodbold Formanden indstiller til genvalg. Nicolai, Jørn og Kjeld tilkendegiver, at de genopstiller. Torben har valgt at stoppe grundet private årsager. Leif tilkendegiver, at han vil fortsætte som suppleant på nuværende vilkår. Vi foreslår, at pladsen er vakant det kommende år. I 2017 fortsætter Nicolai sin nuværende opgaveportefølje og ser på marketingdelen i samarbejde med bestyrelsen. Hjemmesiden opbygges og derfra vil det være lettere at arbejde med de kommercielle muligheder. Der kan eventuelt nedsættes underudvalg. Marketing/event skal indgå som fast dagsordenspunkt. Tore redegør for forløbet omkring indefodbold. DBU har meddelt, at de ønsker indefodboldbold underlagt Udmøntningsnotatet. Indefodbold er ikke nævnt i notatet. Vi udtrykker enighed heri. Opgaven derefter udliciteres til dommerklubber og dommerfaglige personer. Indbefatter notatet indefodbold, så er der intet problem i forhold til honorarer. DBU Jylland har kontaktet DFU med henblik på uddelegering af opgaven. DBU Jylland stiller med instruktør og aflønner denne, mens dommerklubberne sørger for resten. Det er meddelt, at materialet er DFU s men kan anvendes i Jylland, da der her er en aftale. Tore vil gerne give et tilsagn til resten af landet under samme forudsætninger som i Jylland. Reglerne er ikke tilpasset ændringerne i den nye Fodboldlov. DFU har tilbudt at vi løser opgaven. Vi tilbyder at bidrage fagligt Per Bo står i spidsen for denne opgave. Vi skal ikke længere varetage uddannelsesforpligtigelserne og dermed udgifter og indtægter i forhold til denne.

4 Vi svarer DBU at det er i god overensstemmelse med det faglige tankesæt om dommeruddannelse og vi stiller derfor materialet til rådighed, der hvor der er aftaler om uddelegering. Ligeledes er vores indeudvalg i gang med at se på reglerne. Tore skriver til DBU vedrørende den valgte måde med uddannelse m.m Der skal laves særskilte aftaler med de øvrige organisationer. Futsal Også Futsal underlægges udmøntningsnotatet. Herved er regelsæt og omkostningsgodtgørelse givet uden aftale. Når Futsal er omfattet af udmøntningsnotatet skal der også her opstartsmøder mm. I bestyrelsen fastholder vi dialog med tilbud om hjælp og støtte via dommerklubberne. 9. Status DBU Status vedr. påsætning af private kampe blev drøftet. DFU har foreslået DBU at genoptage forsøget på en dialogbaseret løsning og afventer p.t. svar fra DBU. Samarbejdssituationen generelt Der blev orienteret om de forskellige forhold. Det er bestyrelsens ønske at øge samarbejdsfladerne og den proaktive indsats alle steder, hvor dette er til gavn for dansk Fodbold. DFU mod 2020 Forud for årets delegeretmøde vil de delegerede drøfte handlingsplaner og konkrete initiativer for 2017 og 2018 baseret på DFU mod 2020.

5 10. Aftale for kvindelige elitedommere fra efteråret Status og tiltag netværksgrupperne Tore Tovholderne præsenterer oplæg til øget anvendelse af netværksgrupperne eller til revision af formål Aftale og forløb er kendt af bestyrelsen. De kvindelige dommere er glade for aftalen, ligesom det fremgår af presseomtale, at DBU og Kvindedivisionsforeningen er godt tilfredse hermed. Når der er afviklet test vil DBU justere påsætningen for resten af 2016, herunder sikre dommerne flere kampe i rækken. Oplæg vedr. Dommernes sikkerhed er gennemgået. De proaktive indsatser De proaktive indsatser er som udgangspunkt DBU s ansvar. Vi deltager i det omfang vi kan i relevante udvalg og arbejdsgrupper. De reaktive indsatser Også her har DBU hovedansvaret. Vi skal hjælpe den enkelte dommer, der bliver udsat for overgreb. Dette kunne være gennem psykolog og advokat, bistand til anmeldelse af arbejdsskader m.m. I det omfang, det er muligt, skal der laves en hændelseslog. Der laves en taskforce-gruppe, man kan kontakte. Vi tager oplægget med ind i workshop til delegeretmøde. Der vil senere blive lavet de relevante vejledninger. Aktivitetsoversigter Dommerklubberne er begyndt at melde vinterprogrammet ind til Jørn. Jørn samler ind og det skal videreformidles, således at man indadtil kan dele viden og instruktører. Ligeledes skal det være offentligt, så alle kan se alle aktiviteter. Det kræver, at de lægges ind. Jan undersøger mulige kalenderudgaver, der passer til hjemmesiden.

6 12. A Nyt fra koordinationsudvalg Øst Orientering ved Nicolai Der har været et dialogmøde på Sjælland og et i København. Næste møde på Sjælland er fastsat til den 4. oktober. På Lolland Falster har man lavet budget for en række ting. På Lolland Falster er det hele dommerklubbens bestyrelse og tre repræsentanter fra DBU Lolland Falster, der deltager i dialogmødet. I København er der nu en god dialog og samarbejdet er i positiv udvikling. På Lolland Falster har en række dommerfaglige personer personer trukket sig fra DBUs grupper begrundet den måde tingene foregår på. Dette er ikke en del af det kommende dialogmøde. I stedet fokuseres på, at der laves aftaler om en række ting. At de faglige personer vælger at stoppe skal behandles gennem dialog. 12. B Nyt fra koordinationsudvalg vest Orientering ved Finn Finn orienterede om muligheden for at søge penge hos DBU Jylland og han arbejder videre med dette. Vi nedlægger koordineringsudvalget. Gunnar Bjerglund tager kontakt til Thomas Abildgaard og Kjeld med henblik på afslutning af regnskabet og udbetaling af penge til dommerklubberne (fra JFUs ophør). Der er ikke mange sager hvilket er meget positivt, og de der er, rejses oftest gennem henvendelser til Tore. Orientering om særlige udfordringer i et par jyske fodbolddommerklubber. Orientering om forløbet med sommerstævnerne og påsætningen. Indefodbold-opgaven er uddelegeret til de jyske klubber. 13. Sponsorater m.m. Fælles drøftelse af tiltag i 2017 Henvises til pkt Delegeretmøde 2016 Tore / Alle Sted m.m. Afholdes på Fjeldsted Skovkro Torben aftaler endelige detaljer. Der planlægges med en workshopsdagdag fra kl. 10 med frokost og igen efterfølgende arworkshop. Delegeretmøde fra kl Gæster inviteres til kaffe fra Efter delegeretmødet holder bestyrelsen et kort møde og derefter køres hjem

7 Æresmedlemmer og tidligere formænd inviteres til frokost. Bestyrelsen holder møde fredag fra kl Workshoptemaer: Dommernes sikkerhed Task-Force ude ved dommerklubberne. Dommerklubbernes forventninger, indsatser og forpligtelser Hvad er de gensidige forventninger? Hvordan skal vi i fællesskab udleve DFU mod 2020? De fem punkter herunder fagligheden IT-platformen? Den samlede kommunikation 15. Video Orientering Fotograferne er kede af udviklingen. De har ikke opgaver på samme måde som tidligere. I foråret var der ca 80 opgaver. Fotograferne har accepteret et fremtidigt honorar på kr. 224,-. Der skal laves flyer eller tilsvarende reklamemateriale til dommerne. I Jylland er der mulighed for at dommerklubberne kan søge penge til optagelser af fx nye dommere. Dommerne skal kontakte Torben vedrørende optagelser. 16. eventuelt Der afholdes bstyrelsesseminar den 14. januar 9.30 (Fjeldsted Skovkro). Leif står for indkaldelse og registrering af deltagere. Der overnattes og vi tager afsted søndag morgen. Bestyrelsesmøde den 28. marts kl på Korsør Vandrehjem.

8 Tirsdag den 15. juni kl i Korsør Tirsdag den 12. september kl i Korsør Delegeretmøde lørdag den 11. november. Bestyrelsen mødes den 10. november. Grønlands Fodbolddommerunion GFU deres mangeårige kasserer Svend Erik Rothberg er afgået ved døden.

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 21. juni 2017 kl. 17.30 Korsør vandrehjem Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse

Læs mere

#2 Mødekalender 2016-4 ordinære bestyrelsesmøder. #3 Status på løbende sager - til info for nye. #4 Oplæg til årshjul - hvad skal hver enkelt gøre

#2 Mødekalender 2016-4 ordinære bestyrelsesmøder. #3 Status på løbende sager - til info for nye. #4 Oplæg til årshjul - hvad skal hver enkelt gøre MØDEREFERAT Fredericia, 15. november 2015 Den 15. november 2015 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Hotel Fredericia Følgende deltog i mødet: Tore

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Augustenborg den Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU. Nyhedsbrev. Kære fodbolddommer, kollega og ven.

Augustenborg den Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU. Nyhedsbrev. Kære fodbolddommer, kollega og ven. Augustenborg den 20.3.2017 Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU Nyhedsbrev Kære fodbolddommer, kollega og ven. Du læser nu årets første nyhedsbrev fra DFU. I bestyrelsen ser vi det som vores

Læs mere

Danske Fodbolddommere - mod 2020

Danske Fodbolddommere - mod 2020 Danske Fodbolddommere - mod 2020 Indledning Formål, mission, vision og værdier Afgørende Indledning Jeg er stolt og glad ved at præsentere. samler og beskriver, hvad vi som interesseorganisation for alle

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK)

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMERKLUB 1. Formål og baggrund 1.1 Formålet med nærværende samarbejdsaftale, hvor fundamentet

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere.

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. MØDEREFERAT Roskilde, 12. februar 2014 Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Scandic Roskilde som 2 dags arrangement Følgende

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Indholdsfortegnelse 1. Almindelige bestemmelser 2. DFU s organer 3. Delegeretmøde 4. Bestyrelsen 5. Udvalg 6. Forholdet til andre organisationer 7. Hædersbeviser

Læs mere

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl. 13-17 og 17-21 Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Emne (og

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub Samarbejdsaftale mellem DBU København og Københavns Fodbold-Dommerklub 1. Definitioner 1.1 DBU: Dansk Boldspil-Union 1.2 DFU: Dansk Fodbolddommer-Union 1.3 DBU KØBENHAVN: DBU København 1.4 KFD: Københavns

Læs mere

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård Generalforsamlingen startede med Hæder til fødselsdage, Jubilæer, Pokalfinalen og Årets Unge dommer. Fødselsdage: 40 års Serkan Sahin 50 års Søren Søgaard, Henrik Hersbøl 60 års Brian Olsen, Axel Enghave,

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Ungdommens Uddannelsesvejledning Nørreport-centret Nørregade 58, 2. sal 7500 Holstebro Tlf. 9664 3040 Fax 9664 3042 www.uu-nordvestjylland.dk REFERAT Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Tid: Fredag den

Læs mere

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen DBU Jylland Informations- og dialogmøde - vedrørende dommersituationen Informations- og dialogmøde Dagsorden: Kl. 16.00 Velkomst. Kl. 16.10 16.55 Kl. 16.55 17.05 Kl. 17.05 17.45 Politisk orientering herunder

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

DBU og DFU. Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi

DBU og DFU. Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi DBU og DFU Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi Indledning Dette udmøntningsnotat baserer sig på de punkter, der er opnået enighed om mellem

Læs mere

Aftale om indefodbold. Nærværende aftale er indgået mellem:

Aftale om indefodbold. Nærværende aftale er indgået mellem: Aftale om indefodbold Nærværende aftale er indgået mellem: Dansk Fodbolddommer-Union Dansk Boldspil-Union Dansk Firmaidrætsforbund Dansk Gymnastik og Idrætsforeninger KFUMs Idrætsforbund DFU DBU Firmaidrætten

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon 30302672. Mail andersvejlstrup@gmail.com ÅRSBERETNING 2017 ÅRSBERETNING 2017 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER FOREGÅET

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 28062016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 28. JUNI 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 12. JULI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016 ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev 21 77 59 85 mail: jenskjeldbjerg@jubii.dk ÅRSBERETNING 2016 ÅRSBERETNING 2016 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943 LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB Stiftet den, 21. september 1943 Love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub Efterfølgende love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub er vedtaget på ordinær

Læs mere

Jeg har idag haft en meget positiv og konstruktiv drøftelse med formanden for DBUs breddedommergruppe Morten Rask Thomsen.

Jeg har idag haft en meget positiv og konstruktiv drøftelse med formanden for DBUs breddedommergruppe Morten Rask Thomsen. Emne: Fwd: RE: Lovændringer, informa5oner fra DBU Dato: torsdag den 30. juni 2016 kl. 18.35.48 Centraleuropæisk sommer5d Fra: Til: Cc: formand@fafdom.dk webmaster@fafdom.dk Niels Klaris, Henrik Adamsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken

Referat fra. Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken Referat fra Hovedservicerådsmøde lørdag den 6. februar 2010 Hovedservicekontoret - Thorsgade 59, København N klokken 10.30-16 1. Servicekonferenceudvalget: a. Rapport (bilag 1) b. Tidsskema (bilag 2) Dagsorden:

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl. 17.00-20.00 Sted: Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen) Løgstørvej 161, 9610 Nørager. Parker ved Sortebakkehallen derfra kan skiltene med RU ses. Emne: Bestyrelsesmøde (m.

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub Navn 1 Dommerklubbens navn er Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF). FAF er stiftet den 7. august 1948 og er medlem af Sjællands Fodbolddommer-Union (SFU). Hjemsted 2 FAFs hjemsted er den by, hvori

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

SKRIFTLIG BERETNING. Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018

SKRIFTLIG BERETNING. Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018 SKRIFTLIG BERETNING Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018 Dette er den skriftlige beretning for Dansk Fodbolddommer-Union (herefter blot benævnt DFU / Danske Fodbolddommere ) for perioden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsens lokaler Engvej 122, 2791 Dragør tirsdag den 1. oktober 2013 kl.17.15 14. oktober 2013 Til stede: Kim Carlsen Knud Erik Andersen Liss Porsborg ( afbud ) Jørgen

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 20. februar 2014 kl. 16:00 18:00 Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 16. april 2018 Tid: 18.30-21.00 Sted: Hos Lotte Nowack, Kildevænget 16 Deltagere: Janne Hjorth, Kenny Sørensen, Mikkel Pedersen, Lotte Nowack, Lærke

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Dommerområder Ud fra et fagligt og operativt grundlag: 5 dommerområder á ca. 350-400 dommere

Dommerområder Ud fra et fagligt og operativt grundlag: 5 dommerområder á ca. 350-400 dommere DBU Jyllands Dommerstruktur 1.6.2013 NY DOMMERSTRUKTUR Ansøgningsprocedure Dommerfaglige personer ansøger ved en åben proces om sæde i en eller flere af DBU Jyllands udvalg/arbejdsgrupper for endelig godkendelse

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Referat. Fraværende: Dagsordenspunkt: Drøftelse og konklusion: Ansvarlig: Deadline: Referat Emne: Dagsorden Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Mødeleder: Rie Referent: Jacob Dato: 19,08,2014 Varighed: 3 Timer og 40 Min (19,00-22,40) Tilstedeværende: Jacob, Leif, Thomas, Rie, Dorthe, Mai-britt,

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere