1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år"

Transkript

1 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2015 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet med alle vore medlemmer. Årets resultat blev et overskud på tkr. 52. Organisationen I forbindelse med sidste års generalforsamling var det nødvendigt at supplere bestyrelsen med 3 nye medlemmer. Det er lykkes over al forventning, således at de nu på hver af deres områder virkelig er trådt i karakter og har givet mange og nye impulser til den eksisterende bestyrelse. Jeg tænker på vores markedsføring og hjemmeside, som Thommy står for. Jeg tænker på medlemspleje/klubfaciliteter, som Kirsten har ansvaret for. Jeg tænker specielt på hele sponsorområdet som er en vigtig indtægtsgivende aktivitet for klubben ansvaret for dette ligger hos Hans. Jeg er overbevidst om, at også medlemmer af klubben har bemærket deres aktiviteter. Banen Vi på Vestfyn har stadig en af Fyns bedste baner, hvis ikke den bedste. At spille en runde golf en fredag eller lørdag aften og nyde vejret høre fuglene synge, uden at være forstyrret af motorvej eller jernbanestøj ja, det er det, vores bane kan - som ingen anden. Som tidligere år fjernede vi roughen i foråret så spillet har kunne forløbe uden al for megen irritation over mistede bolde samtidig med at hastigheden for runden kunne bibeholdes. Vi planter hvert år træer ligesom vi også hvert år tynder ud i træer. Af væsentlige ændringer på banens layout, vil jeg fremhæve de ændringer vi har foretaget ved teestedet på hul 14. Vi har fældet flere træer, så der både kommer mere lys og luft til teestedet. Her i foråret lægges rullegræs så teestedet igen kan blive intakt. Vi har ligeledes fjernet hegnet langs vejen ned til vores drivingrange, således at der nu er frit syn ind til green på hul 18. samtidig har vi erstattet den del af hegnet med nyplantet bøgehæk. Vi har foreløbig ændret lidt på 15. fairway, idet som alle nok har set er der blevet gravet en rende halvt ud på fairway. Om det er den rigtige løsning ved vi endnu ikke, men vi har en udfordring med at dræne overflade vandet væk. Nu bliver der gjort nogle iagttagelser om hvorledes problemet løses bedst. Skovholdet har, som I sikkert har noteret Jer, ligeledes foretaget en kraftig udtynding flere steder. Det store douglas gran for enden af hul 8, var efterhånden blevet lidt tynd i toppen og er fældet. Udslagsstedet fra hul 16 er blevet bredere, idet 2 større træer ligeledes er borte.

2 Green på Hul 13 omtales altid i år heller ingen ændring. Vi afsætter i fremtidige budgetter beløb af, således af denne kan omlægges snarest. Medlemmer Vi er en klub, hvor vi modne medlemmer er i overtal. Det betyder desværre også, at vi i 2015 har måtte konstatere et medlemstilbagegang. I 2015 har vi fået 84 medlemmer, hvilket desværre ikke har været tilstrækkeligt til, at opveje den afgang vi har haft. Ved års afslutning havde vi 663 medlemmer støttemedlemmer. Det svarer til en nedgang på 13 medlemmer. Men vi har ikke tabt modet og kæmper videre for at få nye og dermed flere medlemmer. Vi afholder som sædvane GOLFENS DAG. I år er det den 17. april og DGU og flere golfklubber, herunder Vestfyns Golfklub, har indgået et samarbejde med Diabetesforeningen, hvor vi bl.a. slår til lyd for det sunde i at røre os - komme ud i naturen og spille golf. Derudover uddeler vi flyers i Bellinge området for bl.a. at stimulere interessere i netop at komme til vores golfklub. Vi vil ligeledes annoncere om et specielt tilbud til nybegyndere. Alle nye der starter med et golfkørekort, kan i april måned indmelde sig i klubben og alene betale kontingent svarende til 1 kvartal for resten af året. Det må siges at være et rigtig godt tilbud. Det største bidrag, du som medlem, kan give klubben er, at stimulere flere til at spille golf. Om det er personer fra din omgangskreds eller andre som du periferisk kender er underordnet, bare vi får flere medlemmer. Jeg gerne sige det ikke alene er en opgave for bestyrelsen, men det er en opgave for os alle. Og hvad er det så vi kan tilbyde nye medlemmer. Det der karakteriserer vores klub, er miljøet som er skabt gennem mange år. Det betyder bl.a. at hvis man ønsker sig en øl eller vand efter at ha` spillet 18 huller, så er der mulighed for at nyde egne drikkevarer i vores klub. Vi er den eneste klub på Fyn hvor dette kan lade sig gøre og lad mig blot nævne, at det ligeledes også er et af de emner, der hvert år er til debat i bestyrelsen. Og ønsker man bare lidt service, kan alt arrangeres gennem Lone og Michael, som sørger for bestilling af mad/borddækning m.m. Det er en del af miljøet der er skabt det er det medlemmer har ønsket det er det vi bør fremhæve, som et gode ved at være medlem i klubben. En anden styrke i klubben er det sammenhold, der er blandt medlemmer, hvilket gør at vi har mange frivillige til at hjælpe med forskellige ad hoc opgaver.

3 Jeg er af den overbevisning, at såfremt vi ikke havde alle de frivillige hjælpe - det være sig indenfor, det ene eller det andet arbejdsområde så ville det være overordentligt vanskeligt for os som bestyrelsen, at skabe en bæredygtig økonomi for klubben. Vi forsøgte sidste år, at etablere et mindre hold af frivillige til i weekenden at hjælpe i receptionen. Altså, ta` godt imod gæster, gå lidt til hånde mht. hjælp omkring betaling af greenfee, kvittering af golfboks, sælge et par handsker eller bolde m.m. Det lykkedes dog ikke helt men vi forsøger sikkert på et senere tidspunkt. Nye aktiviteter i 2015 Som et nyt tiltag blev der i 2015 etableret Fredags Parmatch. Hvert 2. fredag, blev der afviklet spil over 9 huller med efterfølgende spisning. Arrangementet blev en succes, hvilket gentages her i 2016, dog med den ændring at navnet ændres til Fredags Match, idet medlemmer godt kan deltage uden at være et par. Arrangementet afholdes for så vidt angår spil og spisning, alene ved de frivilliges hjælp. Så støt op omkring dette. Hvis du er mere til det lidt ekstreme så er der også noget for dig. Med Michael Skjerbek i spidsen, blev der sidste år afviklet 24 timers Leman Golf. Hold bestående af 3 spillere, spillede kontinuerlig golf i 24 timer hvor de skiftedes til at spille og eller slappe af. Denne aktivitet gav Vestfyns Golfklub en meget stor omtale i samtlige golfblade og aviser. Aktiviteten gentages den 17. og 18. juni 2016, så du kan nemt nå at tilmelde et hold. Sports Resultater for klubben 2015 Klubbens medlemmer har i år været aktive på flere fronter, og det betyder god reklame for klubben. Dejligt, er det også, at se når mange medlemmer møder op i røde trøjer og er tilskuer til vore hjemlige matcher. Vores 1. hold startede året i 4. division, men er efter en fantastisk sæson kombineret med flotte enkeltpræstationer, tilbage hvorfra de kom, i 3. division. Målet for vores 2. hold var et ønske om at nå med til oprykningsspillet. Holdet så solidt og stærkt ud ligesom der var muligheder i puljen. Målsætningen blev nået. Holdet deltog i oprykningsspil i KBH Golfklub i Dyrehaven. Vi klarede desværre ikke oprykningen, men det blev en oplevelse og mange gode erfaringer rigere. Vores 3. hold fungerer som en rugekasse, hvor de helt nye unge stjernefrø blandes med ældre og mere rutinerede spillere.

4 Der har været mange rigtig positive takter i gruppen ligesom det bliver spændende at følge her i Regionsgolferne har som sædvanlig lavet gode resultater, dog uden at tage mesterskaber i år. Både B og C rækken vandt deres respektive puljer, men blev desværre slået ud før medaljerne Samarbejdsaftaler/Greenfee Dobbeltdækker/Lillebælt. Prisen er kr. 300,00 37 (49) medlemmer fra VFG har deltaget i Middelfart 41 (54) medlemmer fra Middelfart har deltaget hos os. K 81 For 2016 har vi udvidet muligheden for at spille flere baner gennem K 81. Det drejer sig nu om Blommenslyst Svendborg og Fåborg 143 K 81 spillere fra hhv. Svendborg og Fåborg har spillet 354 runder golf hos os. VFG 38 FGK 75 SGK 68. Tee-time Vi har haft besøg af 227 (349) gæster med tee-time kort Golfhæftet Vi har haft besøg af 225 Fynske aftale 591 (619) gæster med den fynske aftale. Vi har haft besøg af ca (4.500) greenfee spillere i årets løb. Vores greenfee indtægter er på ca.kr ,00. Der har været en fusion mellem teetime og golfhæftet, således at det er golfhæftet der er det fortsættende og som således kan bestilles og købes gennem vores sekretariat. Vi ser naturligvis gerne i benytter jer af dette, såfremt i ønsker golfhæftet, idet vi som klub får et beløb på kr. 150 pr hæfte der sælges. Klubhuset Der blev i slutning af 2015 besluttet, at vore eksisterende klublokaler trængte til en forfriskning. Vi har derfor fået malet det meste af huset indvendig mangler fortsat shoppen og sekretariatet. Jeg vil derfor gerne rette en stor tak til de frivillige, som lagde et stort arbejde i opgaven. Med Paul, Jytte og Alice som tovholdere, blev arbejdsholdene styret med godt overblik og udført efter de givne instruktioner fra Kirsten Bjerrum. Shoppen har nu fungeret i 1 år, hvor det har været OJ Golf, der har præsenteret forskellige tiltag inden for diverse tilbehør til golfsporten. Det er vores opfattelse, at OJ Golf er blevet taget godt imod og har virket som inspiratorer såvel for gæster som for egne medlemmer. Ordningen fortsætter.

5 Kommunikation/information Som tidligere nævnt, er det lang tid siden vi i Vestfyns Golfklub har fået så meget omtale i såvel de lokale dagblade som de landdækkende golfaviser. Det skyldes ikke mindst, at vi har fået et nyt ansvarligt medlem af bestyrelsen, som følger historierne til dørs, hvilket Thommy har gjort godt. På vores hjemmeside henvises der bl.a. til en del hoteller rundt om på Fyn, som vi fortsat samarbejder med. De udleverer vouchers til deres gæster, som efterfølgende spiller på vores bane. Herigennem har vi haft 473 besøgende, svarende til en indtægt for os på kr ,00. Sponsorer Sponsor indtægter er fortsat en af klubbens vigtige indtægtskilder. Vi kan derfor med stor tilfredshed notere, at disse for 2015 nåede over kr ,-. I 2015 lykkedes det at afvikle 4 gange erhvervsgolf for vore sponsorer. For 2016 har vores sponsorformand Hans Jensen derfor besluttet, at intensivere indsatsen, således at endnu flere får mulighed for at deltage gennem en erhvervsklub, der primært henvender sig sponsorer og sekundært til øvrige interesserede forretningsfolk. Jeg tror på, at vi vil se endnu flere forretningsfolk, gå en runde golf og derefter indtage en lettere middag sammen, hvor der også kan tales forretning. En årlig tilbagevendende begivenhed er sponsormatchen for alle vore sponsorer, er fastsat til den 5. august Det der er vores opgave, udover at sætte forretningsfolk sammen for at spille golf, er at finde det der gør, at de fortsat vil støtte os i vores arbejde. Det kan ikke lykkes hver gang finde en modydelse men der, hvor det er muligt, er vi parate. Jeg vil gerne udtrykke en stor tak til alle de sponsorer som vi i 2015 har haft berøring med. Vi vil gerne arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor. Rødhættehuset Vi besluttede sidste år, at købe nabohuset. Jeg vil gerne sige, det ikke var nogen let beslutning, ligesom vi heller ikke var enige men idet vi fra Krengerup Gods blev stillet i udsigt, at det var nu hvis vi ville købe huset. Først var beslutning et nej til køb af huset, pga. følgende udgifter ved istandsættelse. Til sidst blev der et flertal for køb af huset, med nedrivning til følge. Huset er kun en tom skal det eneste der findes er et gammelt toilet, og en gammel brændeovn. Vi ser ved købet en mulighed for flere ting: 1. En forskønnelse af vejen ind til Vestfyns Golfklub. 2. Mulighed for at råde over arealet 3. Eventuel udvidelse af greenkeeper gården. 4. M.m.

6 Dokumenter for matrikulering er under udarbejdelse. Tilladelse fra Skov og Naturstyrelse afventes ligesom nedrivningstilladelse fra Assens Kommune. Herefter forestår underskrift af endelig skøde samt betaling af købesummen. Vi afventer nu godkendelse af landzonetilladelse. Klagefristen er 4 uger og udløber den 18. marts Afslutning Når vi kigger ind i 2016, ser jeg fortsat mange muligheder for at vi kan fastholde et godt og positivt klubliv, således har vi her i marts 3 medlemsaftener, idet vi den 7. marts 2016 har en medlemsaften for alle nye medlemmer indmeldt i 2014/15/16 8. marts 2016 Medlemsaften - Rundvisning på Bryggeriet Vestfyen 17. marts 2016 Medlemsaften - OJ Golf præsentere sidste nyt inden for golfudstyr og beklædning og vores regeldommer vil gennemgå de nye spændende handicapregler som træder i kraft fra årsskiftet - Tak til alle medlemmer. Tak til formænd for deres arbejde i de respektive klubber i klubben og endnu engang en stor og ubetalelig tak til alle de frivillige, som ofrer en masse timer i klubbens tjeneste Jeg vil ikke i år komme med statistik for bestyrelsen. Det eneste jeg kan sige er, at vi opfatter os selv som en arbejdende bestyrelse, der ikke blot sidder til pynt. Jeg vil derfor gerne her takker såvel medarbejdere som bestyrelse for et aktivt og til tider hektisk år.. Til sidst, vil vi mindes de af klubbens medlemmer, som desværre er afgået ved døden i årets løb. Vi bruger ikke at nævne navne men vil gerne mindes dem. Jeg vil derfor bede forsamlingen rejse sig, så vi i et øjebliks stilhed sammen kan mindes disse. Æret være deres minde. Tak. Hermed vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. Bjarne Madsen Formand

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2016 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2012 har på mange områder været et helt specielt år, som jeg senere vil komme ind på. Først vil jeg dog rose den måde, hvorpå I som medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE 2018 19. Marts 2018 DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Information fra Bestyrelsen 3. Golfmanageren 4. Træner og Shop 5. Banen 6. Information om Klubaktiviteter 7. Regeludvalget 8. Input

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til Danmarks mindste og (måske) smukkest beliggende golfbane Vores bane ligger ydmygt, smilende og indbydende placeret

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning for 2015

Bestyrelsens skriftlige beretning for 2015 Bestyrelsens skriftlige beretning for 2015 02. februar 2016 Generelt Som bestyrelse tager vi jævnligt temperaturen på stemningen blandt både medlemmer, vore ansatte og vores gæster i Golfklubben Lillebælt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. april 2013 kl. 19.00 22.00 i bestyrelseslokalet Afbud fra Rene Tauner 1. Opfølgning på generalforsamling Henrik Høgstrup Nye vedtægter er underskrevet og mangler alene

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Nyt fra formanden, august 2013

Nyt fra formanden, august 2013 Kære medlem. Wow for en sommer! Det har været en nydelse at opleve de seneste 3-4 ugers dansk sommer, når den er bedst! Eller som de siger det er sjovere at spille golf i T-shirt og shorts. Og aktiviteterne

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Dagsorden: sponsorudvalg Markedsføring. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 10. IT udvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet

Dagsorden: sponsorudvalg Markedsføring. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 10. IT udvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Emne Bestyrelsesmøde Dato: 17. november 2014 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Golf er en sport for livet SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til Danmarks mindste og (måske) smukkest beliggende golfbane Vores bane ligger ydmygt, smilende og indbydende placeret

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Derfor bliver det mest overordnede betragtninger jeg vil berøre.

Derfor bliver det mest overordnede betragtninger jeg vil berøre. Generalforsamling 2017 23. februar 2017 Bestyrelsens mundtlige beretning 2016 Desværre var der også i 2016 nogle af klubbens medlemmer, som gik bort. Inden den mundtlige beretning, vil jeg bede forsamlingen

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13 Beretning Hedensted Golfklub /13 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN 09.08.2004 AFHOLDT I KLUBHUSET KL. 19.00 Deltagere: Henning Christiansen Frede Nicolaisen Svend Erik Boysen Jan Carstensen Dennis Zanchetta. Afbud : Marie

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n

Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Bestyrelsens beretning for 2014 Sindal Golf Klub på den grønne gre(e)n Først og fremmest, tak for et fremragende år for Sindal Golf Klub. Vi har oplevet mange gode ting i 2014. Ikke mindst har vi fortsat

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Årsberetning for Sebber Kloster Golfklub 2014

Årsberetning for Sebber Kloster Golfklub 2014 Årsberetning for Sebber Kloster Golfklub 2014 2014 var et godt år for Sebber Kloster Golf Klub: - Klubhusbyggeriet blev færdigt. - Den positive udvikling i greenfeeindtægterne flere års tilbagegang er

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Punkt 2 : Nyt fra Kontoret, (herunder evt. statistikker.)

Punkt 2 : Nyt fra Kontoret, (herunder evt. statistikker.) Bestyrelsesmøde nr. 183 i Grenaa Golfklub, mandag den 9. januar kl. 18.30 Deltagere: Ole Lyng (OL), Ove Lund (OVL), Henrik Uhrenholt (HU), Hans Husum (HH), Mats Sommer (MS), Bjarne Boje Sørensen (BBS),

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Bestyrelsens skriftlige beretning for 2017 v/ Kristian Kveiborg, formand Vagner Mikkelsen Poul Erik Jensen Bjarne Stokholm Larsen Kurt Jønsson

Bestyrelsens skriftlige beretning for 2017 v/ Kristian Kveiborg, formand Vagner Mikkelsen Poul Erik Jensen Bjarne Stokholm Larsen Kurt Jønsson SINDAL GOLF KLUB Bestyrelsens skriftlige beretning for 2017 v/ Kristian Kveiborg, formand Siden sidste generalforsamling har klubben desværre modtaget de triste meddelelser om, at medlemmer er afgået ved

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub Bestyrelsens skriftlige beretning for 2015 Indledning Siden sidste generalforsamling er der arbejdet konstruktivt og målrettet på at fastholde strategien gennem målrettede handlinger

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

MARTS 2019 No. 3. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

MARTS 2019 No. 3. Hammel Golf Klub. Banen lige nu MARTS 2019 No. 3 Banen lige nu Efter vinteren, som har været mild, men dog med meget nedbør i marts måned, er vi klar til sæson start. Normalt får vi ca. 40 mm nedbør i marts måned. I år har vi fået 105

Læs mere