27 maj 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "27 maj 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90"

Transkript

1 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 27 maj 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Dagsorden Referat af Regionsbestyrelsesmøde Velkommen v. Tine Nielsen Dialogmøde Bornholm Medlemsmøde på Bornholm Pause Repræsentantskabet og 8. Budgetdiskussion Nyt fra Eventuelt intet Mødeevaluering... 7 Mødeleder: Tine Nielsen Ordstyrer: Per Norman Jørgensen Referent: Caroline Klint Johannesen 1. Velkommen v. Tine Nielsen Tilstede Tine Nielsen, Tilde Ransborg, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Norman Jørgensen, Per Tornøe, Jes Mogensen, Anders Jæger Nilsen, Kirsten Carstensen, Line Schiellerup, Anita Hansen og Janus Pill Christensen. Anita gik kl (efter punkt 6) og Janus kl (Efter punkt 7) Afbud Casper Mortensen, Charlotte Larsen, Børge Bo Hansen, Katja Milling Knudsen. Dagsorden Strategiplanen er på dagsordenen, men den er smuttet i overblikket/indholdsfortegnelsen. Budget og repræsentantskab slås sammen, til et arbejdende punkt. Efter mødet drikker vi en forårs-fredags-øl. Ordstyrerliste De næste par gange skal ordstyrerposten tages af:

2 Rasmus Sylvest Mortensen (22. august) Katja Milling Knudsen (12. oktober) Casper Mortensen (25. november) 2. Dialogmøde Forberedelse til mødet d. 31. maj Der er 130 deltagere, hvilket er en stor succes. Det betyder også at vi overskrider vores budget. Dette er meldt til sekretariatet. Det er en god udvikling at det er medlemsaktiviter vi bruger (for) mange penge på. Gennemgang af dagsorden + Tip en 13 er Tine præsenterer deltagerprogrammet. Lone Belling hjælper med at lave proces. Vi ser meget gerne at dem der kan fra RB deltager allerede fra kl Der skal ordnes lidt praktiske ting, men det handler også om at vi samlet kan tage imod deltagerne når de kommer. Undervejs i programmet er der indlagt mellemrum og pauser. Som en del af mellemrummet skal deltagerne aktiveres af tipskuponen. Tipskupon RB sammensætter en tipskupon med de spørgsmål de har forberedt hjemmefra. Regionskontoret samler kuponen så den er klar til tirsdag. Gennemgang af RB-medlemmernes rolle på dagen. Det er regionsbestyrelsens rolle at være tovholdere på grupperne. Man skal være referent og opsamler, hjælpe diskussionen på vej og vise en retning. Der kommer et skriv ud med mail om hvordan/hvad man skal gøre på dagen. 3. Bornholm Praktisk især om transport Der har været lidt rod med transport. Nu lægger vi en plan. Der kører 4 biler over tirsdag. Alle skal med færgen fra Ystad Det tager nok to timer at køre til Ystad. Og man skal være ved færgen ca. 20 min. Før tid. Man skal fra KBH omkring kl , men det må planlægges internt i bilerne. Hvem kører Til Bornholm Fra Bornholm Per N - Fra Lyngby st. kl:. Tilde, Per Tilde, Anita, Charlotte, Hjem fredag Casper Mail: pernorman@mail.tele.dk Telefon: Nina - Fra Glostrup Hjem fredag Mail: nina.sandholdt@regionh.dk Telefon: Camilla, Anders Camilla, Anders, Maria (region sj)

3 Rasmus Fra Bispebjerg/Tuborgvej/Empdrup st Mail: Telefon: Line Fra Hvidovre: Mail: Telefon: Program for regionskonference Børge, Anita, Charlotte Casper, Katja Børge, Per T Katja, Tine Janus præsenterer programmet. Overskriften er: Frivillighed, Engagement og Medlemsinddragelse i regionerne. Det er lagt i dropboxen. Der er fokus på at gøre medlemmerne til deltagere, og som forberedelse må regionsbestyrelsen gerne overveje hvilke gode eksempler de selv kan fremhæve. Der er også fokus på det nære og samlede. Torsdag gennemgår vi folkemødet. Der er sat en student til at screene arrangementer i programmet for at lave et overblik over ting der kan være spændende for RB at deltage i. Torsdag deltager vi på folkemødet fra kl. 13. Der er lejet cykler og indsat en shuttlebus der kører ud kl. 13 og hjem kl. 21, 23 eller 01. Der kommer til at foregå mange ting på folkemødet, men vi er i år blevet en del af et fælles sundhedstelt. Der er udsendt link til en fælles facebook-side. Det er et telt nede på kæmpe-stranden, med scene, egne arrangementer og fællesarrangementer. Der ud over har vi en stand. Den skal bemandes, men vi er så mange deltagere at alle nok skal få lov at prøve en lille tur bag standen. Fokus er på motorik og bevægelse, primært på drenges motorik. Der skal uddeles flere frisbee s og der kommer til at være nogle grupper der skal gå ture. Men der kommer en plan, der uddeles på mødet. Alle får en jakke og en taske med lir i. Målsætning og forventningsafstemning. Regionsbestyrelsen diskuterede hvilke forventninger de havde til hhv. regionskonferencen og folkemødet, og hvad de forventer at tage med hjem fra dagene på Bornholm. Succeskriterier og målsætninger: Den fælles opsamling skal være god. Kan vi samle op på hvem vi har talt med, hvad vi har fået ud af det? Kan man lave et arbejdspapir der hurtigt kan udfyldes og som indeholder: Hvad lavede du, var det relevant, hvem mødte du, hvad spurgte du om, nye ideer, hvad aftalte i? Sidste år havde vi visitkort, det vil vi gerne have igen. Det kunne være spændende samle op på hvilke arrangementer vi har deltaget i, og hvad vi fik ud af det, hvor fik vi stillet hvilke spørgsmål? Arbejdspapir + guide til facebook-upload i situationen vil vi gerne have

4 med i tasken. Janus vil gerne lave arbejdspapir og RB aftaler at bruge det. RB aftaler også at dele ting på facebook. Et opslag fra hver gruppe, hver dag. Det er målsætningen. 4. Medlemsmøde på Bornholm d. 14. juni holder vi, som sædvaneligt i forbindelse med Folkemødet, et møde for de bornholmske medlemmer af regionen. Regionsbestyrelsen må gerne komme med input til tema og dagsorden. Der er sat 2,5 time af til mødet. Emne Vi kan godt lave en lille udgave af dialogmødet og fokus på Repræsentantskab. Ellers flere små emner, som Bornholms Hospital, andre ø-relaterede ting. Tine og Jes går videre med det, med udgangspunkt i dialogmødet, men ikke præcis det samme. Der udsendes en invitation i næste uge. 5. Strategiplan Som opfølgning på diskussionen fra sidste møde omkring hvordan vi arbejder med foreslås det, at regionsbestyrelsen taler om hvordan vi arbejder videre med strategiplanen og regionens øvrige arbejde. For at rette blikket fremad starter Tine med at indlede med en nyhed. Fra sekretariatet påtænker man at vende processen for strategiplan om. Man vil gerne have inputs fra regionerne, og ud fra disse vil HB lave den kommende strategiplan. Den nye strategiplan skal også have lidt færre emner, til gengæld medfølger en tidsplan fra sekretariatet, der muliggør planlægning af hvilke emner der skal arbejdes med hvornår. Vi behøves ikke spilde tid på ting organisationen ikke er klar til at støtte i, samtidig med vi kan fokusere og bruge længere tid på de enkelte emner. Det betyder at vi til august sætter kommende strategiplan på dagsordenen, hvor der skal laves et output som kan sendes til HB. Regionens medlemmers arbejde Det har været svært at gennemskue hvad der blev forventet af arbejde. Der har manglet materiale, måske i form af et skriv om forventninger og procesmål. Det ville være skønt hvis RB selv kan beslutte hvad vi forventer af hinanden, og hvordan vi skal arbejde. Evt. med udgangspunkt i den fælles strategiplan, men ellers på eget initiativ. Og så må vi få hjælp til at formulere nogle gode, opnåelige, mål. RB skal altså arbejde med procesmål, og videre med skemaet der sikrer overblik over regionens politiske arbejde. En model er også at RB selv fastlægger hvad de har lyst til at arbejde med at sætte fokus på i Region Hovedstaden. I forhold til egen arbejdsform kunne man koble sig på nationale ting. Men med lidt færre emner og større grupper. Det giver mindre fraværs-sårbarhed når vi har arbejdstid på møderne. Bedre politisk interessevaretagelse gennem større politisk handlekraft. Det kan være mottoet. Et oplagt målepunkt er kontakt og synlighed hvem møder vi, hvem besøger vi, hvor kommunikerer vi? Det skal vi bruge skemaet til at rapportere.

5 Der opfordres til at RB bliver bedre til at melde tilbage på deres arbejde, også selv om der ikke er sket så meget. Der er klart en forståelse for at ting kan komme i vejen, men regionskontoret vil bare gerne vide om der sker noget. 6. Pause 7. Repræsentantskabet og 8. Budgetdiskussion På dette møde skal vi nedsætte en arbejdsgruppe der kan samle forslag fra RB sammen inden deadline, og kort vende om der er flere forslag vi samlet skal stille som region. Man kan på forhånd orientere sig i de nuværende politikker og holdninger foreningen har. Adgang til disse kan findes via dropboxen. Der ud over er der plads til en dialog om foreningens forvaltning af egenkapital og øget provenu. Formålet er ikke at nå til en konklusion, men debatten skal ses som en optakt til repræsentantskabsmødet, samt en opkvalificering af regionens medlemmer i HB. Budget er ikke offentligt endnu. Tine fremlægger først noget af det HB fik fremlagt i april måned. Hun har udvalgt nogle ting, der giver et overblik. Der har siden 2008 været en pæn stigning i foreningens indtægter. Disse har også, siden 2008, oversteget udgifterne. Der er også sket en udvikling i forholdet antal ansatte vs. Antal medlemmer. Generelt tegner der sig et billede af en udmærket økonomistyring i foreningen. Egenkapitalen vokser derfor. Der er lavet en forsigtig prognose, der forudser en stigning i medlemsudviklingen frem mod Dette medfører også en stigning i kontingentindtægter i fremtiden. For nuværende har vi en organisationsprocent på 82, og en målsætning om 87%. Ikke-medlemmerne findes især blandt de privat ansatte (organisationsprocenten er her 50%) og de selvstændige uden overenskomst % af de studerende er medlemmer. Når de er færdiguddannet sker der et dyk omkring 2. kvartal, hvor man skal betale fuldt kontingent. Egenkapitalen er ikke bundet i passiver, men kan faktisk bruges. Egenkapitalen er medlemmernes penge. Måske skal de gå tilbage til medlemmerne? F.eks. ved at nedsætte kontingentet, evt. for unge eller nyuddannede. Med dette udgangspunkt arbejder RB med at formulere forslag på skrift, og vende det i plenum. Her grupperer vi forslag, finpudser kvalificerer et forslag. Gruppearbejdet kommer til at ske over sommerferien. Til næste møde, d. 22. august skal forslagene med igen i en råskitse, så vi kan samle overblikket over stillere. Opsamling fra gruppearbejdet Forskning: Rasmus, Per T, Tilde, Casper (på forslag fra Rasmus) - DFys skal ikke betale for sin egen forskning. - Men der er et behov for at kigge på enten forskningsfonden eller den måde man støtter forskning på. Det

6 handler om at hjælpe områder der er mere utraditionelle eller ikke har tradition for forskning. Det kan være mulighed for støtte til projektmedarbejdere, ansættelse osv. - Det kan også være en service der ligger i sekretarietet. Men det er et eftersyn af forskningsområdet. - Kan man putte flere penge i de eksisterende puljer, med henblik på mere forskning, men også til specifikke områder. Eks. Akut området eller psykiatri. Det kan også være en strategisk ansættelse. Støtte til organisering af forskning. Og hjælp til fundraising. Generelt er der enighed om en omprioritering af forskningsmidlernes brug, med fokus på særlige områder. Penge til/fra DSF. Kontingent: Line, Per N, Kirsten, Jes, Tine - Forslag: Fastfrysning - Forslag: Sænkning til det fradragsberettigede beløb - Forslag: 5% ned til egenkapital er på 8 mio. - Forslag: 10% ned for medlemmer med hjemmeboende børn. Politisk indsats: Skal ikke stilles som forslag, men nævnes under beretningen som en henstilling. - Styrk det politiske sekretariat, evt. ved ny-ansættelse. På nationalt plan. Politisk struktur: Tine, Line, Per N, - Involvering/forpligtigelse af repræsentanter. - Direkte valg til repræsentantskabet - Øg repræsentantskabet med 5 pladser. Innovationspris: Charlotte (foreslået), Børge Bo (foreslået), Kirsten, Line - laves om til en udviklingspulje. - servicetjek på prisen. Puljer: Line, Jes - Uddannelsespulje til førledere. Sådan nogle der er interesserede i budgetstyring, økonomistyring osv. Måske er det i virkeligheden kommunernes opgave? Kursus: Jes - Personlig kursuspulje, fra egenkapital, til kurser i DFys. Medlemstilbud: Kirsten - Flere attraktive tilbud til studerende. Diskussionsspørgsmål her eller til rep: flere medlemsgrupper i samme forening. Hvordan kan vi rumme arbejdsgivere og ansatte. RB nedsætter arbejdsgrupper der kan arbejde videre med, eller droppe, forslagene fordelt på overskrifter. Branding udgår, da den allerede er dækket af HBs arbejde. Grupperne arbejder over sommeren. Alle grupperne er åbne for dem der ikke var på mødet. Arbejdet får en undermappe i dropboxen.

7 9. Nyt fra Formanden Det går rigtig stærkt i øjeblikket og der sker mange spændende ting. - Netværksmøde om palliativ fysioterapi Der har været møde med nogle palliative fysioterapeuter. De vil gerne have et netværksmøde for at samle viden på det palliative område. Fokus og samarbejde på tværs af sektorer. Det ser ud til at Syddanmark har en god paragraf 2 aftale, Bornholm har måske en bedre aftale. Der er sagt ja til et netværksmøde. - Møder med politikere Tine har taget en runde med 3 politikere og en embedsmand i Københavns Kommune, hvor hun bl.a. har snakket med dem om børn og socialpsykiatri samt professoratet KK har været medfinansierende af. Det ophører givet vis fra Kickoff og strategiplan Næste år skal generalforsamlingen afholdes tidligt. Tine foreslår ugen før påske dvs. uge 14. Datoen sendes ud. Men det betyder at processen op til skal sættes lidt tidligere i gang. Næstformanden Line har været på kursus i involvering som metode som medlemsaktivering i FTF-regi. Der er fokus på fortællinger som præger os. Hun anbefaler at læse bogen som A. Agger har skrevet om emnet. Firmaet hedder Works. Der var også besøg fra Josefine Fock fra Alternativet, der fortalte om deres politiske laboratorier og har en baggrund i fagbevægelsen. Mental robusthed som en personlig egenskab i stillingsopslag. Line har aftalt et møde med formanden for Psykiatriudvalget, Karsten Skawbo-Jensen, især med fokus på psykiatri. Vi vil gerne sikre en forståelse af hvad det er fysioterapeuter laver i psykiatrien. Psykiatrigruppen Psykiatri gruppen v. Kirsten har sendt brev til 2 kommuner som et lille "pilot" forsøg for at få en pejling på niveauet af GOP til psykiatriske patienter. Det kan fint udrulles til resten af kommunerne. 10. Eventuelt - intet 11. Mødeevaluering Til mødet 22. august (eller udsendt) får vi en evaluering af Janus deltagelse i det regionale arbejde. Det fungerede fint med Per som ordstyrer. Næste gang vil vi gerne have en pause mere. Vi kan overveje at bruge kantinen som mødelokale, så kan det tidligst blive fra kl og måske til kl Vi tester det næste gang. Måske skal vi endda holde et lidt længere møde m. en pause med spisning.

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse:

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse: Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder.

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder. Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere?

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere? Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN. Dagens program

D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN. Dagens program 2018 D. 30. august 2018 DAGSORDNER TIL RB-MØDE, ÅBENT MØDE OM REP OG RUNDRINGNING. REGIONSSEKRETÆR HOVEDSTADEN Dagens program 14.00-16.00 RB-møde* 16.00-18.30 Åbent møde om REP* 18.30-19.30 Aftensmad 19.30-21.00

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra... 2 Formandskabet

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B)

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B) Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017 Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Opfølgende bemærkninger fra sidste møde... 1 3. Opfølgning på regionskonferencen...

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. februar 2017 kl. 14.00-18.00 i kantinen, Rosenborggade 1b Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Budget/Regnskab...

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 1 2. Regnskab

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012

Referat. Regionsbestyrelsesmøde d. 23. oktober 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Hovedstaden 23. oktober 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 29. oktober 2012 Deltagere: Tine Nielsen, Per Normann Jørgensen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 22. august 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 22. august 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 22. august 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskabet

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 7. juni 2017 Dagsorden 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Præsentationsrunde... 1 3. Forretningsorden... 2 4. Konstituering af RB med valg af næstformand... 2 5. Godkendelse

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Region Hovedstaden TR netværksmøde

Region Hovedstaden TR netværksmøde Region Hovedstaden TR netværksmøde Referat fra den 6. april 2016 Dagsorden 1)Velkomst og kort nyt fra Danske Fysioterapeuter 2) Stress - forebyggelse, håndtering og om at afhjælpe stress v/ Stressekspert

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 21. august 2015 kl. 15.00-17.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, st, 1358 København K Indhold Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Afbud: Carsten B. Jensen, Thomas Knudsen, Line Schiellerup, Marie Posborg Bjørn, Per Normann Jørgensen.

Afbud: Carsten B. Jensen, Thomas Knudsen, Line Schiellerup, Marie Posborg Bjørn, Per Normann Jørgensen. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen 19.06.2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 28.06.2013 Deltagere: Tine Nielsen, Regitze Visby, Tilde Randsborg, Nanja H.

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl i kantinen, Rosenborggade 1b Referat af Regionsbestyrelsesmøde 5. april 2017 kl. 14.00-18.00 i kantinen, Rosenborggade 1b Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 2 2. Økonomisk opdatering...

Læs mere

Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. 100

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016

Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016 Referat til Regionsbestyrelsesmøde Fredag d. 25. november 2016 Dagsorden Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Metodedogme og idekatalog præsentation og klargøring

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 27. oktober 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden 8. september 2015 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold Referat til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2.

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Referat til Regionsbestyrelsesmøde 27. marts 2014 kl. 13-17 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, mødelokale 2. Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen...

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 22/6-09 kl. 9.30 17.30. Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Deltagere: Tine Nielsen, Jes Mogensen, Lene Banke, Solvejg Pedersen,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal

Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal Referat Regionsbestyrelsesmøde 7. maj 2014 kl. 13-17 i Danske Fysioterapeuter, Holmbladsgade 70, lokale 3, 3.sal Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 2 2. Opfølgning

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

REGIONSBESTYRELSES REFERAT Regionssekretær Hovedstaden

REGIONSBESTYRELSES REFERAT Regionssekretær Hovedstaden REGIONSBESTYRELSES REFERAT 30.11.18 Regionssekretær Hovedstaden rhs@fysio.dk Referat af Regionsbestyrelsesmøde 30. november 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat af Regionsbestyrelsesmøde 30. november

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Dato for møde: 20. aug. 2013

Dato for møde: 20. aug. 2013 Referat Referat for møde i: Regionsbestyrelsen i region hovedstaden Referant: Tenna von Cappeln Dato for møde: 20. aug. 2013 Dato for udarbejdelse: 6. sept. 2013 Referat til regionsbestyrelsesmøde 20.

Læs mere

Afbud: Tilde Ransborg, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Normann Jørgensen, Per Tornøe, Eik Bjerre.

Afbud: Tilde Ransborg, Rasmus Sylvest Mortensen, Per Normann Jørgensen, Per Tornøe, Eik Bjerre. Referatudkast Regionsbestyrelsesmøde 12. september 2017 Dagsorden Referatudkast Regionsbestyrelsesmøde 12. september 2017... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Opfølgende bemærkninger fra sidste møde...

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat, Regionsbestyrelsesmøde 25/10 2011 13 17.30 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: T23 Dagsorden 1.Velkommen og formalia... 1 2. Nyt fra... 2 3. Opsamling på diskussion

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Bo Trælund Rossen, Tomas Jacobsen, Christina Maj Nørgaard, Lene

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere?

- Hvorledes kan vi som profession komme denne arbejdsarena nærmere? Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

kl Marie Trads Studentermedarbejder. Ved mødets start vil der blive serveret kaffe/te og en bolle samt frugt.

kl Marie Trads Studentermedarbejder. Ved mødets start vil der blive serveret kaffe/te og en bolle samt frugt. Referat Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Ekstraordinært bestyrelsesmøde Dato for møde: 16. 08. 2012 kl. 16.00-18.00 Sted Medborgerhuset Silkeborg Bindslevs plads 5 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min) Regionsbestyrelsesmøde 6. februar Ordstyrer

1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min) Regionsbestyrelsesmøde 6. februar Ordstyrer Regionsbestyrelsesmøde 6. februar 2018 Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde 6. Februar 2018... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra formandskabet O, D (30 min)... 2 3. Medlemmerne O,

Læs mere

TR netværksmøde for de regionalt ansatte

TR netværksmøde for de regionalt ansatte TR netværksmøde for de regionalt ansatte Referat fra d. 31.08.16 Dagsorden: Mødeleder og ordstyre: Anders Nielsen Referent: Nina Sandholdt Tilstede: Marianne (Gentofte), Leif (Bispebjerg), Line (Hvidovre),

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 18.04 2012 kl. 13.00 19.00 Sted Klosterhaven 1 Køkkenet, 2. sal 8800 Viborg Ordstyrer: Agnes Holst Regionsbestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter

Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden Referater til underskrift Sager til diskussion/beslutning Sager til orientering Koordineringspunkter Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 14. maj 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 1. og 15. marts 2013. 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Bestyrelsesmøde Region Hovedstaden, Referat 24.01.12 Dagsorden 1) Velkommen og formalia... 1 2) Politisk interessevaretagelse... 1 3) Dialogmøde 9.maj V/ Charlotte Larsen og Børge Bo Hansen... 2 4) Konference

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Mødereferat Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Afbud: Bettina Jensen, Carsten Bugtrup Jensen, Line Schiellerup, Enok Holsegård. Referat af regionsbestyrelsensmøde d. 6.

Afbud: Bettina Jensen, Carsten Bugtrup Jensen, Line Schiellerup, Enok Holsegård. Referat af regionsbestyrelsensmøde d. 6. Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen 6. februar 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Maja Pejs Jensen 7. februar 2013 Deltagere: Tine Nielsen, Anne Marie Jensen, Jes Mogensen,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Regionsbestyrelsesmøde 21/6 2011 9.30 16.45 Ordstyrer: Anne Marie Mødeleder: Tine Nielsen Referent: Bestyrelsen Afbud: Mette, Lasse, Per T, Per N, Carsten, Børge, Tilde Dagsorden 1. Velkomst, godkendelse

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Ordstyrer: Bettina Mødeleder: Tine Nielsen Referent: Julie Laursen Referat, Regionsbestyrelsesmøde 12/9 2011 13 17 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Dagsorden 1.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse

3. Oplæg om MED indflydelse ved Line og Charlotte Gruppearbejde og erfaringsudveksling om MED indflydelse Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR- Møde, region Hovedstaden 08.03 2012 Dagsorden Velkomst og godkendelse af dagsorden 1. Nyt fra Tillidsrepræsentant råd og regionsbestyrelse 2. Møde formanden

Læs mere

GUIDE. Sådan starter I en ny forening

GUIDE. Sådan starter I en ny forening GUIDE Sådan starter I en ny forening Udskrevet: 2016 Sådan starter I en ny forening Et formål, en bestyrelse, et sæt vedtægter og et stiftende møde - det er alt, hvad I behøver for at starte en forening.

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Referat af DFUNKs generalforsamling den 16. januar2014

Referat af DFUNKs generalforsamling den 16. januar2014 Referat af DFUNKs generalforsamling den 16. januar2014 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Lars Feldvoss Referent: Aja Heinze Stemmetællere: Ella Samberg og August Olrik 2. Godkendelse

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Referat Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 7. januar kl. 14-19.00 Sted:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 11-2010 24. november 2010. kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2010 3. Bestyrelsens siden sidst

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012

Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 Referat af TR regionsnetværksmødet d.9. oktober 2012 1) Velkomst og godkendelse af dagsordenen Charlotte bød velkommen særlig til de nye TR. Præsenterede Pernille Hoppe, som nu er TRR s medlem. Vi gennemgik

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 21. juni 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Torsdag den 29. november 2018 Mødested: 217 Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Fraværende:

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Dagsorden til overgangsmøde

Dagsorden til overgangsmøde Fremmødte: BN, CD, CB, BM, CMD og MP Afbud fra: NV, CF og SL A. Valg af tegnstyrer - BN B. Valg af referent - BN C. Godkendelse af dagsorden - Godkendt Dagsorden til overgangsmøde Afholdt d. 27. april

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

REFERAT Arbejdsgruppen vedr. patientsikkerhed under Sundhedsaftalen 10. møde Dato: Kl.: 14:30 16:30

REFERAT Arbejdsgruppen vedr. patientsikkerhed under Sundhedsaftalen 10. møde Dato: Kl.: 14:30 16:30 Møde i: REFERAT Arbejdsgruppen vedr. patientsikkerhed under Sundhedsaftalen 10. møde Dato: 24.04 2018 Kl.: 14:30 16:30 Sted: Deltagere: Regionsgården Mødelokale H3 Formand, Karen Gliese Nielsen, chef,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere