Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal"

Transkript

1 Referat for Korpsrådsmøde oktober 2016, Øksedal Til stede: Ann Bidstrup Lebech (AB), Christine Engel Walther (CW), Inge Burmeister (IB), Sanne Lund Sørensen (SS), Annette Olesen (AO), Connie Schneider (COS), Majvi Weiss (MW), Sarah Basnov (SB), Helene Bolvig Hansen (HH), Mikkel Nilsson (MN) Afbud: Bruno Friis (BF) Mødeleder: IB Referent: AB m.fl. 0. Indledning IB byder velkommen. Der er afbud fra BF. 1. Formalia a. Godkendelse af dagsorden Der tilføjes et punkt 4e: Diverse invitationer og et punkt 8c: Kalender. Dagsorden er godkendt. b. Godkendelse af referat fra KR-møde 22. august 2016 Der er ikke behov for, at der står initialer i forbindelse med debatter i referatet. Der er vigtigt, at meningen (fx ved hjælp af stikord) og konklusionen fremgår af referatet. Referatet er godkendt. 2. Status på samarbejder med spejderne a. Orientering fra spejdercheferne vedr. proces Der ligger 2 dokumenter til orientering i dropbox. b. Debat om den videre proces Spejdercheferne skal mødes med Spejdernes bestyrelse d. 9. oktober til videre debat. 3. Økonomi a. Orientering om status for forhandling om Medlemsservice debat og beslutning omkring videre forhandling Det har ikke være muligt at mødes med Jan Tolstrup siden juni omkring de videre forhandlinger. Status er sendt ud til KR, men der er ikke noget videre fra Jan. Pris ca kr. om året for en licens i systemet, og vi har afsat i budgettet. Nogle af pengene kan evt. findes ved at opkræve et beløb fra kredsene for bogføringsmodulet, hvilket vil sige ca kr. Der vil blive arbejdet på en differentieret betaling i forhold til antal medlemmer i kredsene. Det centrale medlemsregister i Medlemsservice bliver obligatorisk for alle kredse. Vedtaget, at vi deltager i Medlemsservice enten med en licens eller som medejere i forhold til vores medlemstal. KR ønsker at kende de nøjagtige priser på henholdsvis en licens i forhold til at være medejere, før det kan besluttes, hvilket løsning, der vælges.

2 Det er vigtigt, at KR er tydelig i sin forklaring af, hvad dette system kan og alle de mange fordele, der er ved systemet, således at kredsene kan se, hvorfor man skal være med. Kommunikation og dialog er yderst vigtig!!! Dette bliver et punkt både på Dialogdagen og på Førerstævnet b. Budgetopfølgning Økonomien ser rigtig god ud. Pt. ser det ud til, at vi kommer ud af året med et overskud. Et overskud er selvfølgelig positivt, men da det bl.a. er pga. flere aflyste arrangementer, er det samtidig også ærgerligt. c. Medlemsstatistik Midtsvejsstatistikken viser, at vi lige nu har kontingentindbetaling for 509 spejdere. Der mangler svar fra 3 kredse. Alt i alt ser der ud til, at vi har under 700 medlemmer - faktisk Invitationer a. WOSM og WAGGGS Academy på Cypern november SB og SS deltager b. DDS s korpsrådsmøde november Spejdercheferne er inviteret til at deltage, og de deltager c. KFUM og KFUK s landsmøde november Vi deltager ikke AB sender et pænt nej tak. d. DUF delegeretmøde 3. december COS og SS og Andreas Højmark Andersen deltager. e. Temadag i Odense 5. november Friluftsrådet AO deltager muligvis. f. DUF projektgruppeudvalg Invitation til at finde en kandidat til nyt medlem af udvalget BBU opstiller Cecilie Mølbæk. g. Sydslesvig Spejderkorps korpsrådsmøde november MN deltager, og desuden spørges en uden for KR også. h. BiD Landskonference 2, Vejle Ekstern overvejer, om de vil deltager. 5. Nyt fra styregrupper a. Orientering: skriftligt fra hver styregruppe foreligger som bilag inden mødet b. Beslutning: Godkendelse af kommissorier KomIt s og Yegos er ikke færdigt. Disse godkendes efterfølgende via mail.

3 De øvrige kommissorier blev gennemgået og tilrettet ud fra kommentarer fra KR. FTU godkendt Jota/Joti godkendt ØKU godkendt IU godkendt Roverudvalget godkendt Førerstævneprojektgruppen - godkendt c. Beslutning: Debat og vedtagelse af punkter til drøftelse fra styregrupper/udvalg Ekstern: Der skal findes et nyt DBS-medlem til Spejderhjælpens bestyrelse. Cathrine Næsby vil gerne sidde på den ene af de to pladser, vi har. Ekstern finder en person, som skal godkendes af hele KR. Martine Søegaard har været til møde på DUF ang. Spejderarbejde som tilbud til asylbørn. Event: Roverudvalget var i det foreslåede kommissorium lagt delvist under FTU, hvilket blev ændret, da det ikke giver mening. Målet med deres arbejde er at skabe et socialt netværk for spejdere i roveralderen. Efter lidt af en nedtur oven på deres første weekend, har de igen mod på opgaven. Fredrik Sofussen er valgt som nyt medlem af udvalget. Styregruppen er i gang med at planlægge førerstævne Der skal være møde den 10. oktober. Der er allerede en del, der har sagt ja til at påtage sig specifikke arbejdsområder. Der mangler folk til U18-holdet. De ønsker input fra KR til KR s del af programmet skal vi fx fortsat have Markedsplads? MN vil gerne være med i den snak. Temaet bliver højst sandsynlig: Fælles om Fremtiden. Dialogdagen afholdes i Hellum og i Herlev. Programmet bliver det samme begge steder, og der ønskes input til dette. Medlemsservice skal på programmet og ellers er udvalgene velkomne til at komme med input. Økonomi: Økonomien er god, og derfor er nogle vedligeholdelsesprojekter flyttet frem til i år i stedet for til næste år. ATV en på Øksedal kan ikke mere, så ØKU leaser en ny el-atv. Kredsfokus: Vi har fået 8 svar på vores spørgeskema til kredsene. Gruppen foreslår, at Kredsledelsessamlingen gentænkes fx som regionale dage. Gruppen mener, at det er vigtigt, at lave noget, vi brænder for og tror på frem for at have en dag/anledning, hvor vi skal opfinde et relevant program. Det foreslås, at Kredsledelsessamlingen erstattes af regionale dage. Vedtaget! Kredsene er igen fordelt med en fast kredskontakt.

4 Udvikling: Arbejdsstof: gruppen har undersøgt arbejdsstof hos KFUMspejderne, da områder af vores eget stof er forældet. Det er spændende og godt gennemarbejdet. HH vil tage kontakt til KFUM for at vise, at vi har en interesse i deres stof og tale med dem om hvilke muligheder, der er. Det meste af stoffet vil vi kunne bruge, som det er. Vi mener ikke, at vi selv har ressourcer til at lave et nyt arbejdsprogram. Arbejdsstof er typisk noget, der tages op på et førerstævne, og det vil der nok ikke være tid til på det kommende stævne, og det må derfor vente til Vi skal først og fremmest i dialog med KFUM-spejderne. Der er blevet nedsat et Fremtidstaskforce bestående af MN, SS, Pia Duebjerg, Mads Bach, Tenna Arpe og Søren Agerdal. Taskforcen er nedsat på baggrund af nogle af de bemærkninger, der var på førerstævnet om, hvad der skal ske med korpset og vil undersøge, hvilke muligheder der er for fremtiden i vores korps, og siden fremlægge det på førerstævnet. Første møde er afholdt her i september, hvor der blev lavet en brainstorming og talt om, hvordan vi skal gå videre. Mange tanker om identitet, værdier og samarbejdsmuligheder blev vendt. Dette bliver et debatpunkt på dialogdagen. 6. Dialogdag a. Debat om indhold på dialogdagen Evt. input fra møder mellem udvalg/styregrupper på fællesudvalgsweekenden Programpunkter: Medlemsservice Fremtidstaskforce Udvalgspræsentation med fokus på områder, som de ønsker, folk skal engagere sig i. Spejderne KR s organisering med styregrupper præsenteres 7. Godkendelse af div. a. Gavepolitik Der blev givet mange input til MW s forslag. MW retter forslaget til sammen med CS. Gavepolitikken kan også anvendes af udvalgene, så de har en rettesnor til gaver fx oplægsholdere på træninger osv. 8. Orientering og eventuelt a. Evaluering af Skypemøde Det kræver tilvænning. Det anbefales at bruge head set. Det fungerede fint med at skrive sig på talerlisten i chatfunktionen. Der mangler den menneskelige kontakt. Kan bruges til korte møder. Fordelene er, at vi sparer ressourcer for korpset i form af transport og forplejning samt ressourcer for deltagerne i form af tid og fleksibilitet omkring mødedage.

5 b. Evt. andet Dejligt, at vi på denne weekend har haft bedre tid til at være sammen med udvalgene. Lidt for lang dagsorden. CS har ikke nået alle udvalg. MN har haft virkelig travlt med at nå alle, der gerne ville tale med ham. Det foreslås, at augustmødet skal være et fysisk 1-dagsmøde på Sjælland, hvilket vil kunne hjælpe til en kortere dagsorden på oktobermøde. Vi skal være opmærksomme på at prioritere punkter, der kræver samvær i forhold til punkter, der er små og ikke så vigtige, som kan tages på skypemøder c. Kalender Opdateret på hjemmesiden Under fælles evaluering af weekenden kom følgende input fra udvalgene: Godt: Mange deltagere Tid til at snakke med korpsrådet Tid til både udvalgsmøder og snak med korpsrådet Dejligt at vi ikke skulle igennem lange processer omkring vision og målsætninger Dejligt at være på Øksedal Bedre: Ønsker mere tid med korpsrådet Kunne være fedt med mere "spejder". F.eks. sove ude, mad ude eller lignende. Ville være godt med en aktivitet i løbet af weekenden f.eks. løb eller spejderaktivitet Øksedal har ikke optimale mødefaciliteter - kunne skolen i Tølløse bruges? Skal weekenden ligge tidligere, så udvalgene kan komme hurtigere i gang med arbejdet ift. Budget og årsplaner, kommissorier osv.? Debat frem og tilbage. Fordele og ulemper ved dette.

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal

Referat af Korpsrådsmøde maj 2016, Øksedal Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. maj 2016, Øksedal Til stede: Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider (CS) (ikke til stede søndag), Christine Walther (CW), Annette

Læs mere

Referat af KR-mødet oktober 2017

Referat af KR-mødet oktober 2017 Referat af KR-mødet 7.- 8. oktober 2017 Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Walther (CW), Helene Bolvig (HB), Mikkel Nilsson (MN), Majvi Weiss (MW), Sarah Basnov (SB) og Sanne

Læs mere

Referat af Kropsrådsmøde

Referat af Kropsrådsmøde Referat af Kropsrådsmøde 27.-28 januar 2018 på Øksedal Tilstede: Annette Olesen (AO), Connie Schneider (CS), Christine Engel Walther (CW - kun lørdag), Helene Bolvig Hansen (HH - kun lørdag), Inge Burmeister

Læs mere

Referat - Korpsrådsmøde

Referat - Korpsrådsmøde REFERAT AF KORPSRÅDEMØDE 28. JUNI 2014, ØKSEDAL Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Christine

Læs mere

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr.

iii. Øksedal (BF) Det er afklaret med ØKU, at rafter osv. kan indgå som en variabel enhed i regnskabet på den kommende divisionslejr. Referat af Korpsrådsmøde 21.-22. november 2015, Viggahus Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 26. maj 2018 Houens Odde Tilstede: Annette Olesen (AO), Christine Engel Walther(CW), Helene Bolvig Hansen (HB), Inge Burmeister (IB), Mikkel Nilsson (MN), Sanne Lund Sørensen (SL),

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen

Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Referat for Korpsrådsmøde, 16. januar 2016, Holmen Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Majvi Weiss (MW), Annette Olesen (AO), Mikkel Nilsson (MN), Connie Schneider

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København

Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København Referat af Korpsrådsmøde 13. september 2014, Lærdalsgade, København HUSK AT SE Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN),

Læs mere

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS

REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE LØRDAG DEN 24. JANUAR 2015 I ÅRHUS Deltagere: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Klaus Agerskov (KA), Mikkel Nilsson (MN), Teresa Kildelund (TK), Majvi Weiss (MW), Connie Schneider

Læs mere

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE

REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE REFERAT AF KR-MØDE DEN 28.-30 NOVEMBER 2014 I VIGGAHUS, GANLØSE Til stede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Klaus Agerskov (KA), Teresa Kildelund

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen O=Orientering, V=Vedtagelse, D=Debat Til stede: Kathrine Færløv Christensen (KFC), Connie Schneider (COS), Sarah Basnov (SB), Niels

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 23.-25. november 2013 på Øksedal Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv (KF), Connie Schneider (COS), Ann Bidstrup Lebech (AB), Niels Dam (ND) og Signe Lund Christensen

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Christine Strøm (CHS), Kathrine Færløv Christensen (KFC), Sarah

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012

Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Referat af Korpsrådsmøde Øksedal 23.-25. november 2012 Til stede:stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Ann Skagen Bylund (AS), Christine Strøm (CHS) (fra lørdag kl. 13:00),

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S

Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Referat for Korpsrådsmøde 12. september 2009 kl. 9.30-19.00 i BiD s lokaler i Lærdalsgade 7, 2300 Kbh. S Til stede: Martin Søttrup (MS), Søren Agerdal (SØA), Lars Kildelund(LK), Marie Keiding(MK), Peter

Læs mere

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse.

c. Godkendelse af Førerstævnereferat AB korrekturlæser, hvorefter det bliver sendt rundt til KR til tilføjelser/kommentarer og godkendelse. Referat af Korpsrådsmøde Tølløse, 4.-6. juni 2015 Tilstede: Sarah Basnov (SB), Niels Dam, (ND), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Annette

Læs mere

Baptistspejdernes Førerstævne

Baptistspejdernes Førerstævne Referat af FOKUS 2013 Baptistspejdernes Førerstævne 14. april 2013 1. KONSTITUERING A. Valg af dirigenter Lise Lybeck, Lyngby og Andreas Højmark Andersen, Aalborg 1. blev valgt som dirigenter for førerstævnet.

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København

Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Referat af korpsrådsmødet den 12. sept. 2010 i København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS), Stine Algot(STA), Christine Strøm(CHS), Camilla

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem

Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Referat for Korpsrådsmøde 24.-25. maj 2013 på Roskilde Vandrehjem Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Sarah Basnov (SB), Connie Schneider (COS), Kathrine Færløv

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal

Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Referat af korpsrådsmødet den 19.-21. november 2010 på Øksedal Samtidig med korpsrådsmødet afholdt BiD s og BBU s ledelse deres møder på Øksedal ud fra ønsket om at vi vil lære hinanden bedre at kende

Læs mere

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg

Referat af Førerstævne den 1.-2. april 2010 i Aalborg 1. Konstituering: A. Valg af dirigenter: Mikkel Nilsson, Herlev og Stine Suhr Skovgård, Herlev. Stævnets forretningsorden er overholdt i forhold til udsendelse af stævnehæfte, budget og regnskab. Dirigenterne

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse

Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse WEB Referat af korpsrådsmødet den 24.-25. januar 2009 i Tølløse Til Stede: Niels Dam (ND), Pia D. Andersen (PD), Martin Søttrup (MS), Thomas Ledet Pilgaard(TP), Søren Agerdal(SØA), Jane Emmering(JE), Lars

Læs mere

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Søndag d. 8. april 2018 kl. 20.00-22.00 Skype REFERAT Deltagere: Morten Junget, Signe Lund Christensen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Afbud: David Hansen, Julie

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2017 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Forside: Førerstævnet 2016 i Tølløse.

Læs mere

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012

Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Referat Korpsledelsens møde 26. juni 2012 Deltagere Morten Kerrn-Jespersen, Marianne Karstensen, Søren Eriksen, Rasmus Jensen, Karen Vejby, Katja Salomon Johansen, Erik Aabjerg Friis, Christine Fribert

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København

Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Referat af korpsrådsmødet den 28. maj 2011 kl. 9.00 20.00 på Bycenter Rysensteen, København Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Stine Algot(SA), Camilla Gaarden(CG),

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2015 og 2016 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i marts 2015 Til godkendelse på førerstævnet i 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole.

Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Referat af korpsrådsmødet den 17. september 2011 kl. 10.00 den 18. september 2011 kl. 14.00 på Tølløse Efterskole. Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS)(Søndag),

Læs mere

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne 18.-19. april 2015 1. KONSTITUERING a. Valg af dirigenter Søren Bøgh Vidmar, Aalborg 1., og Trine Engbo, Aalborg 1., blev valgt som dirigenter for førerstævnet. Dirigenterne indledte med at konstatere, at førerstævnet var

Læs mere

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne april 2016

Referat af Baptistspejdernes Førerstævne april 2016 1. Konstituering a. Valg af dirigenter Stine Algot Nielsen, Herlev, og Signe Lund Christensen, Herlev, blev valgt som dirigenter for førerstævnet. Der blev oplyst, at de valgte dirigenter først ville deltage

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps

Danske Baptisters Spejderkorps Referat af korpsrådsmøde den 8.-9. september 2007 på Øksedal Til stede: Trine Engbo Larsen, Pia D. Andersen (fra lørdag kl.13.00), Niels Dam, Martin Søttrup, Søren Jacobsen, Peter Krogh, Lars Kildelund,

Læs mere

Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal

Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal Referat af korpsrådsmødet den 28.-30. maj 2010 på Øksedal Til stede: Signe Lund Christensen(SL), Niels Dam(ND), Pia D. Andersen(PD), Connie Schneider(COS), Stine Algot(STA), Christine Strøm(CHS), Camilla

Læs mere

FØRER- STÆVNE

FØRER- STÆVNE FØRERSTÆVNE 2016 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2016 - Tølløse Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Fra DBS arkiv Tak til

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 22. november 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012

Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Referat for Landssamrådsmøde den 6. juni 2012 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Mads Kolte-Olsen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg og Susanne Ravn (De

Læs mere

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat

Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Korpsledelsesmøde den 30. august 31. august 2013 Referat Mødested og tid Holmen Fredag den 30/8-2013 kl. 19:10 22:50 Lørdag 31/8-2013 kl. 8:00 14:40 Deltagere Marianne Karstensen (punkt 1-8 herefter afbud),

Læs mere

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen.

Referat - Landssamrådets møde d. 10. juni Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni Mødested: FDF Rysensteen. Referat fra Landssamrådsmøde d. 10. juni 2014 Mødested: FDF Rysensteen Rysensteensgade 3 1564 København V Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 20.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG

Læs mere

Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015

Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015 Korpsnyt nr. 8 den 13. marts 2015 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Nu er der lige lidt over en måned til, at vi mødes på Førerstævnet

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Vedtægter for Spejderne Stiftelse De fem internationalt anerkendte spejderkorps i Danmark og Sydslesvig: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016 Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 27.-29. maj 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Rikke Østergaard, Dennis Gartig, Nikolaj Mailand, Jack Hansen, Rasmus Christiansen, Amanda Reichert,

Læs mere

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail.

Der er ikke modtaget kommentarer til referaterne pr. mail. Spejdernes bestyrelse 2. november 2018 kl. 17.00 til 3. november kl. 15.00 Danhostel Roskilde REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik

Læs mere

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps

FØRERSTÆVNEHÆFTE. Udgivet af: Sats og layout. Print. Billeder. Førerstævnet Rebild. Danske Baptisters Spejderkorps 1 FØRERSTÆVNEHÆFTE Førerstævnet 2018 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations- og IT-udvalget Print Korpskontoret, Wagnersvej 33, 2450 København SV Billeder Forside:

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps

Danske Baptisters Spejderkorps Danske Baptisters Spejderkorps Korpsrådet Referat af korpsrådsmøde den 14 15. november 2008 på Øksedal Til stede: Niels Dam, Pia Duebjerg Andersen, Nikolaj Lam, Peter Krogh Jacobsen, Lars Kildelund, Martin

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014

KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 KORPSNYT NR. 13 DEN 15. AUGUST 2014 BAPTISTSPEJDERNE UDVIKLES OG UDFORDRES GENNEM ÅBNE, ATTRAKTIVE OG SUNDE FÆLLESSKABER Hvor herligt at starte sommerferietiden med en fantastisk lejr på Øksedal. Der skal

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013

Danske Baptisters Spejderkorps. Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Danske Baptisters Spejderkorps Gl. Gugvej 21 9000 Aalborg CVR-nr. 27 42 28 10 Budget 2013 og 2014 Behandlet og godkendt på korpsrådemødet i januar 2013 Til godkendelse på førerstævnet i 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

REGNSKAB & BUDGET FØRERSTÆVNE 2016

REGNSKAB & BUDGET FØRERSTÆVNE 2016 REGNSKAB & BUDGET FØRERSTÆVNE 2016 1 REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet 2016 - Tølløse Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Korpskontoret Billeder Fra

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010.

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Mødedato: Lørdag d. 8. maj 2010 kl. 10:00-14:00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Horsens

Læs mere

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet 2018 - Rebild Udgivet af Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Kommunikations og IT-udvalget Billeder Fra DBS arkiv Forsidefoto:

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) X Beslutningsbilag (V) X X NYHED EFTER LUKKET BILAG HB-protokol (udfyldes

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne.

Thomas oplæste traditionerne og Peter oplæste koncepterne. Referat fra OI-regionsmøde søndag d. 25. maj 2008 Tilstede: Thomas (Midtjylland), Peter/Kim/Sofie (Nordjylland), Anita (Syddanmark) og Karsten (OIK). Afbud: Louise (SOV) og Johnny (KBH). Ad.1. Karsten

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild. Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps. Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget

REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet Rebild. Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps. Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget REGNSKAB & BUDGET Førerstævnet 2017 - Rebild Udgivet af: Danske Baptisters Spejderkorps Sats og layout Kommunikations og IT-udvalget Print Korpskontoret Side 2 af 36 Billeder Fra DBS arkiv Forsidefoto:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse 3. januar 2019 kl. 17.00-20.30 Harry s møder, Ejlskovgade, Odense REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis,

Læs mere

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense 1. Velkommen til generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2017 Mit navn er Hanne Poulsen, jeg er formand for faggruppen Som faggruppeformand

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig

KORPSRÅDSMØDE Dansk Spejderkorps Sydslesvig Dansk Spejderkorps Sydslesvig KORPSRÅDSMØDE 2016 Kære spejder! Vi indkalder hermed til vores årlige korpsrådsmøde d. 20. november 2016, fra kl. 11.45 på Tydal Gård i Infocenteret. Selve mødet starter kl.

Læs mere

Referat HB-møde i København

Referat HB-møde i København Referat HB-møde i København Sted: Mødet holdes i Brohusgade Dato: 18.3.2017 kl. 10-17 Tilstede: Afbud: Tegnstyrer: Referent: Janne Boye Niemelä (JBN), Ole Rønne Christensen (ORC), Jette Zehntner (JZ),

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Mange spejderhilsner og med ønsket om en god debat. Jan Christensen, Spejderchef og Rasmus Hylleberg, korpsrådsformand. Strukturforslag Side 1 af 5

Mange spejderhilsner og med ønsket om en god debat. Jan Christensen, Spejderchef og Rasmus Hylleberg, korpsrådsformand. Strukturforslag Side 1 af 5 Siden førerstævnet i Jerup vedtog målsætninger for de næste tre års spejderarbejde har korpsrådet diskuteret, om vi i dag organiserer os på den bedste måde i forhold til at nå vores målsætninger. Svaret

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S.

Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen, Morten S. Referat Lokaludvalget 's møde Onsdag den 13-03-2019 Kl. 16:00 Munkestræde, Klosterplads 8a Deltagere: Hanne Ringgaard Møller, Pia Dam, Mette Kristensen, Jens Erik Laulund Skotte, Palle Fischer, Bruno Hansen,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT

I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT VALG I ÅR SKAL VI VÆLGE EN HELT NY KORPSLEDELSE, HVIS FORSLAGET OM NYE VEDTÆGTER BLIVER GODKENDT MEN HVAD VIL DET EGENTLIG SIGE AT SIDDE I KORPSLEDELSEN? HVILKE POSTER ER DER? OG HVEM SKAL VÆLGES? HVEM

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat. Janus Maigaard bød velkommen til mødet. Det er dejligt med så mange fremmødte.

Referat. Janus Maigaard bød velkommen til mødet. Det er dejligt med så mange fremmødte. 21. juli 2015 Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund - Landsmøde Side 1 af 5 Referat Janus Maigaard bød velkommen til mødet. Det er dejligt med så mange fremmødte. 1 a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014

Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Korpsnyt nr. 20 den 28. november 2014 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Så er det i denne weekend, at Korpsrådet samles til årets

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007.

2. Kommentarer til og opfølgning på referatet fra bestyrelsesmødet den 12. december 2007. Godkendt referat Bestyrelsesmøde i DSI-Ungdom Onsdag d. 16. januar kl. 15 18.00 Til stede: Isak næstformand Cathrine Kristina Lars Fra sekretariatet: Steffen (ordstyrer), Miriam og Ditte (referent) Afbud:

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015

Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Korpsnyt nr. 16 den 14. august 2015 Baptistspejderne udvikles og udfordres gennem åbne, attraktive og sunde fællesskaber Kære læser af Korpsnyt Velkommen hjem fra ferier, lejre, træninger, verdensjamboree

Læs mere