og lille Claus. Derudover vil der være spillemand og arbejdende håndværk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "og lille Claus. Derudover vil der være spillemand og arbejdende håndværk"

Transkript

1 Årsoversigt over ansøgninger til ferieaktiviteter 2011 Ansøgninger Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Begrundelse for indstilling Sommerferieaktiviteter Naturskolen Åløkkestedet i Årslev ansøger om støtte til afvikling af "Sommernaturskole - natur og friluftsliv" i uge 26. Aktiviteterne organiseres af 2 naturvejledere fra Naturskolen og er rettet mod børn fra 2. til 4. klasse. Der er plads til 50 deltagere. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 600 kr. pr. barn Det indstilles, at Naturskolen Åløkkestedet tildeles et tilskud på kr. til at støtte afvikling af sommernaturskole. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Det indstilles, at Egeskov Møllelaug bevilges støtte på 900 kr. til dækning af en forsikring i forbindelse med Egeskov Møllelaug ansøger om støtte til afvikling af aktiviteter i og omkring Egeskov Mølle. Der er tale om aktiviteter 6 eftermiddage i sommermånederne, og møllelauget ansøger om tilskud til indkøb af materialer, der kan skabe bålaktiviteter m. pandekagebagning samt leg på området omkring møllen. Derudover søges der dækning af forsikringsudgift ved hestevognskørsel hestevognskørsel til aktiviteterne omkring Egeskov Mølle samt til indkøb af et par stylter og sjippetove. Udgifter til råvarer i forbindelse med produktion af pandekager o.lign. kan møllelauget dække ved at opkræve en yderst begrænset deltagerbetaling. I 2010 modtog Møllelauget kr. i tilskud til matriel til pandekagefremstilling, derfor anses det 900 ikke nødvendig at støtte dette yderligere.

2 Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på kr. til at afvikle bamseværksted. De øvrige midler kan Midtfyns Husflidsforening arrangerer bamseværksted den 27., 28. og 29. juni. Det er for børn i alderen 6-14 år. Der er regnet med en brugerbetaling på 50 kr. og deltagere Midtfyns Husflidsforening skaffe ved evt. at forhøje deltagerbetalingen eller at engagere færre undervisere. Ansøgeren bevilges ikke hele det ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Midtfyns Husflidsforening arrangerer glasværksted den 1-4 august. Det er for børn i alderen 6-14 år. Der er budgetteret med en brugerbetaling på 100 kr. og 14 deltagere Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles et tilskud på kr. til at afvikle glasværksted. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler.

3 Lokalrådet for Horne Land ansøger om støtte til at afvikle "Sommersjov i Naturen", der består af en uges aktiviteter i udvalgte naturområder på Horne Land for 25 børn i alderen 4. klasse og opefter. Der er fokus på at skabe spændende og oplysende aktiviteter i naturen - Bøjden strand (tømmerflåder), Svanninge bakker (GPS løb og naturvejledning) og Dyreborg skov og strand (viden om insekter og kajaksejllads). Gennemgående tovholdere på temaugen er 2 undervisere. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 500 kr. der udelukkende går til forplejning Det indstilles at Lokalrådet for Horne Land tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Der henvises til at de resterende midler til dels kan komme fra en deltagerbetaling der går til andet og/eller mere end forplejning. Det vægtes positivt i forhold til BIK projektet at det af ansøgningen fremgår at der er fokus på at tiltrække og aktivere idrætsuvante unge. Det indstilles, at Teaterskolen Spektaklet Teaterskolen Spektaklet ansøger om støtte til "Sommerdans" for de årige i uge 27. Aktiviteterne vil spænde fra maskespil over stomp og stagefight til showdans og skulpturteater. Der er plads til 20 deltagere, og undervisningen finder sted på Ringe Bibliotek. Der budgetteres med en deltagerbetaling på 200 kr tildeles et tilskud på kr. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. I forhold til budgettet kan der evt. suppleres via en øget deltagerbetaling. Det vægtes positivt i forhold til BIK projektet, at der er god mulighed for at aktivere idrætsuvante i 7000 aktiviteten.

4 Øhavsmuseet Faaborg vil gerne have et dukketeater til at optræde i den gamle købmandsgård i Holkegade. Her vil der juli være to dukketeaterforestillinger med opsætningen Store Claus og lille Claus. Derudover vil der være spillemand og arbejdende håndværk Det indstilles, at Øhavsmuseet modtager kr. i støtte til dukketeaterforestillinger i den gamle købmandsgård i Holkegade. Ansøgeren 5000 puljen råder over begrænsede midler. Lyø Kultur- og Besøgscenter vil tilbyde en Naturskattejagt for børnefamilier, som besøger øen i sommer- og efterårsferien. De samlede omkostninger til indkøb af rygsække, udstyr, trykning af kort og klistermærker mv., udgør kr. Friluftsrådet har ydet en støtte på kr. til initiativet. Forventet deltagerantal: 200 børnefamilier á 4 personer = 800 personer årligt. Der er ikke budgetteret med brugerbetaling Det indstilles, at Lyø Kultur- og Besøgscenter tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Det foreslås at Lyø Kultur- og Besøgscenter undersøger andre muligheder for at søge støtte til aktiviteten eller at der opkræves en begrænset deltagerbetaling for 4000 aktiviteten.

5 Fra den 27. juni til den 1.juli arrangerer Faaborg Børnebilledskole en SommerBilledSkole i Faaborg.Der er budgetteret med børn i alderen 8 til 18 år, og en deltagerbetaling på 250 kr. Trente Mølle arrangerer natursommerskole, der bl.a. vil omfatte dykkerture på det lave vand, fiskeri ved hjælp af agnhuse og rygning af rejer, krabber og tang i naturen. Der er plads til 25 deltagere og budgetteret med en deltagerbetaling på 550 kr Det indstilles, at Faaborg Børnebilledskole tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde ansøgte beløb, da puljen råder over begrænsede midler. Det foreslås at de resterende midler findes gennem en forhøjet deltagerbetaling. Det indstilles, at Trente Mølle tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler, og aktiviteten kan evt. tilpasses til budgettet gennem indkøb af mindre grej. Allested UI, håndboldafdelingen vil tilbyde at prøve håndbold i hallen samt strandhåndbold. Herudover vil de lave forskellige aktiviteter hvor det går ud på at have det sjovt og være en holdspiller. 30 deltagere i alderen 11 til 12 år. Tid: Fredag d. 12/8-11 kl til Det indstilles, at Allested UI ikke tildeles penge til aktiviteten. Aktiviten vægtes at være af for kort varighed samt at have en 0 for smal målgruppe.

6 Trente Mølle Naturskole vil arrangere en natur og teknik summercamp med spændende eksperimenter, som de gør i TVprogrammet Store Nørd. Tilbuddet strækker sig over uge 26 og er for klasse. Der er plads til 25 deltagere og der budgetteres med et deltagergebyr på 550 kr Det indstilles, at Trente Mølle Naturskole tildeles kr. til aktiviteten. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler, hvilket betyder at tilskuddet ikke dækker forplejning. Midtfyns Rideklub arrangerer "Sommer med heste". Målgruppen er kommunens børn i aldersgruppen klasse. Deltagerantal ca. 30 stk. Der er plads til alle såvel øvede ryttere som børn, der aldrig har siddet på en hest før. Lettere handicap er heller ingen hindring. Der er budgetteret med 600 kr. i egenbetaling per deltager Det indstilles, at Midtfyns Rideklub tildeles kr. til aktiviteten. Ansøgeren puljen råder over begrænsede midler. Det tildelte beløb må ikke gå til forplejning. Aktiviteten opfylder BIKs målsætning om at være inkluderende, idet aktiviteten også 7000 er for lettere handicappede.

7 Tennisskole i uge 26 27/6-30/6, hvor der undervises i grundlæggende tennisfærdigheder. Der afveksles mellemtennis og alternative lege/aktiviteter. Målet er også, at nogle af børnene efterfølgende får lyst til at prøve kræfter med sporten. Der er plads til 24 børn i alderen 8-12 år. Der er budgetteret med en deltagerbetaling på 500 kr. Sommersvømning i Faaborg. Der vil i sommeren 2011 være mulighed for sommersvømning i ugerne 17 til 24 mellem klokken og Der vil være svømning for begyndere, viderekomne og konkurrencehold, børn i alderen Et trænerteam vil sørge for undervisningen, men der vil også være tid til leg. Ingen egenbetaling Det indstilles, at der ikke tildeles tennisskolen midler fra puljen til sommeraktiviteter. Èt af ansøgningskriterierne er at aktiviteterne enten skal være nyskabende, have en grad af øget proffesionalisering eller medvirke til at sikre en større bredde i det samlede udbud at ferieaktiviteter. Tenniskolen opfylder ikke dette krav, da aktiviteten har været afviklet flere år uden at have været afhængig af støtte. Der tildeles ikke støtte til denne aktivitet, da den foregår udenfor sommerferieperioden.

8 Avernakø Kulturspisning ansøger om støtte til Multikunsterne Susanne Ahrnkiel og Søren Brynolf, der underholder med musik, sang, dans, trommespil og historiefortælling. Søren er bugtaler og underholder med sin abe Rango. Søren optræder også med cirkusforestillingen Sørens safari Show. Susanne maler og laver glade sommerminde bøger sammen med børnene. Det foregår 20,21 og 22. juli og der er plads til 75 deltagere Det indstilles, at Avernakø Kulturspisning tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen i forhold til ansøgere. Der henvises til en deltagerbetaling der kan tilføre aktiviteten 5000 de resterende midler. Aqua-Camp i sommerferien i uge 31 og uge 32. Deltagerantal er 25 deltagere i uge 31 og 55 deltagere i uge 32. Ny målgruppe: Man vil gøre et stort arbejde for at motivere og få tilmeldt mange af de elever, der går i Nordagerskolens modtageklasse (fremmedsprogede) samt andre i samme målgruppe, der bor i kommunen. Man søger økonomisk støtte til at disse kan deltage til en lavere pris end andre. Ukendt budget Det indstilles, at Aqua-Camp tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen i forhold til ansøgere. Det vægtes positivt i forhold til BIK projektet, at der er fokus på at 3500 inkludere idrætsuvante unge i aktiviteten. I alt sommerferieaktiviteter Efterårsferieaktiviteter

9 Det indstilles, at Midtfyns Husflidsforening tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da Midtfyns Husflidsforening arrangerer Designerspirer den oktober. Det er for børn i alderen år. Der er ikke regnet med en brugerbetaling og der er plads til 10 deltagere. En del af budgettet går til annoncering, superviserløn samt dommere, da aktiviteten er en konkurrence med talentudvikling i sigte der er begrænsede midler i puljen i forhold til ansøgere. Det tildelte beløb må ikke gå til forplejning. Aktiviteten har mulighed for at tilpasses de tildelte midler ved at begrænse udgifter til bl.a. PR, der allerede er prioriteret af Faaborg-Midtfyn Kommune gennem udgivelse af brochuren 4000 med efterårsaktiviteter. FaaborgMidtfyn Bibliotekerne og FMK fortællernes projekt "Morfars Paradis" turnerer i løbet af efterårferien på bibliotekerne i Årslev, Ringe, Faaborg og Broby. Med sit barnebarn i hånden kan man opleve teater, udstilling, fortælling og selv udfolde sig i værkstedsaktiviteter såsom dans, træarbejde, håndarbejde og fremstilling af gammeldags legetøj. Artefakter fra gamle dage og tilsvarende nutidige udstilles på biblioteket. Legetøj, køkkenredskaber, musik, litteratur ol. Projektet søger også støtte gennem Region Syddanmark Det indstilles, at ansøgeren ikke bevilges det søgte beløb ud fra en begrundelse om at institutionen og projektet bør kunne gennemføre aktiviteten uden midler fra 0 puljen til ferieaktiviteter.

10 Aktiviteter med leg og spil i Krarup/Espe arrangeret af KE håndbold om tirsdagen i efterårsferien, KE fodbold om onsdagen og KE badminton og skytterne i fællesskab om torsdagen. Aktiviteterne er for alle og fokuserer ikke kun på de nævnte sportsgrene, men indeholder masser af leg og fællesoplevelser, så alle uanset sportslige evner kan deltage. Deltagerbetalingen forventes at ligge på kr. pr. dag Det indstilles, at Krarup Espes hovedafdeling tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen i forhold til ansøgere, dog er det vægtet positivt at der er tilstræbt en klippekortslignende struktur i aktiviteten, der giver børn god mulighed for at afprøve 4000 nye fritidsaktiviteter. Fiskeskolen er centeret omkring daglige fisketurer til kysten hvor deltagerne i løbet af de 3 dage klædes på med naturkendskab og praktisk lystfiskeri, på en række forskellige fiskepladser i Øhavet. Målet er at deltagerne bliver bedre lystfiskere og naturbrugere, og at de opnår dette via praktisk indsigt og teoretisk forståelse for de processer og naturforhold der kendetegner de marine dele af det sydfynske øhav. Aktiviteten afholdes og 19. oktober i uge 42. Der er plads til 15 deltagere fra Klasse. Der er budgetteret med en deltagerbetaling på 300 kr Det indstilles at Trente Mølles Fiskeskole tildeles kr. i støtte til aktiviteten. Ansøgeren bevilges ikke det fulde beløb, da der er begrænsede midler i puljen i forhold 3000 til ansøgere.

11 Sportscamps i efterårsferien. Én camp for 1.-5.klasse og en anden camp for klasse. Begge camps er arrangeret af Ringe Svømmeklub i samarbejde med Midtfyns Volleyball-Klub og Risøhøj: Forventet deltagerantal er i alt 50. Ny målgruppe: Man vil gøre et stort arbejde for at motivere og få tilmeldt mange af de elever, der går i Nordagerskolens modtageklasse (fremmedsprogede) samt andre i samme målgruppe, der bor i kommunen. Man søger derfor økonomisk støtte til at disse kan deltage til en lavere pris end andre (10 fripladser oprettes). Deltagerbetalingen er på 400 til 600 kr Det indstilles, at Sportscamp tildeles kr. i tilskud til aktiviteten. I forhold til budgettet for aktiviteten skal det pointeres at den tildelte støtte fra puljen til ferieaktiviteter ikke må gå til forplejning. Det er vægtet positivt i forhold til BIK projektet, at der er fokus på at inkludere en ny målgruppe der er idrætsuvant. I alt efterårsferieaktiviteter Samlet beløb til rådighed for Samlet ansøgt beløb Saldo 0

Midtfyns Husflidsforening arrangerer to bamseværksteder af 3 dages varighed i uge 27 og 28. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i alderen

Midtfyns Husflidsforening arrangerer to bamseværksteder af 3 dages varighed i uge 27 og 28. Der undervises 3 timer pr. dag. Det er for børn i alderen Årsoversigt over ansøgninger til ferieaktiviteter 2012 Ansøgninger Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Begrundelse for indstilling Sommerferieaktiviteter Naturskolen Åløkkestedet i Årslev ansøger om

Læs mere

Begrundelse for tildeling af støtte. Bevilget beløb. Begrundelse for ansøgning. Ansøgt beløb. budget. bemærkninger

Begrundelse for tildeling af støtte. Bevilget beløb. Begrundelse for ansøgning. Ansøgt beløb. budget. bemærkninger Begrundelse for ansøgning SPORT Ringe Svømmeklub er i år udfordret af, at Ringe svømmehal er lukket i 4½ måned hen over sommerferien. De har imidlertid fået mulighed for at leje svømmehallen på Bernstorfsminde

Læs mere

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler.

20630 4130,00 4130,00 Der ydes et tilskud på 4130 kr. til Naturskolen Åløkkestedet til klatreseler. Begrundelse for ansøgning Samlet budget Ansøgt beløb Indstilling Fagchefen indstiller Foreningens CVR-nr. SPORT Ringe Svømmeklub holder også Aqua campved Faaborg Havnebad - en super mulighed for kommunens

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer aktiviteter for børn og unge 2011 God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferieaktiviteter for børn og unge Er du klar til at blive udfordret og have det sjovt i din sommerferie?

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

ca 10.000 kr. 10000,00 0,00 Der ydes ikke tilskud til Ringe Tennisklub da arrangementet vil løbet rundt med 23 betalende børn.

ca 10.000 kr. 10000,00 0,00 Der ydes ikke tilskud til Ringe Tennisklub da arrangementet vil løbet rundt med 23 betalende børn. Der er i år indkommet ansøgninger for 220.883 kr. i puljen på 80.000 kr. Vi har derfor set os nødsaget til en grundig gennemgang af budgetter og argumentationer i forbindelse med de forskellige ansøgninger.

Læs mere

Er du til sjov i efterårsferien?

Er du til sjov i efterårsferien? Er du til sjov i efterårsferien? 2010 Efterårsferieaktiviteter for børn & unge Badminton Stomp Sviptur til Oslo Lystfiskeri Flying Superkids Designer spirer Keglebillard Strikkecafé Badminton Sport event

Læs mere

kys frøen Hvem kan deltage Alle

kys frøen Hvem kan deltage Alle kys frøen OG KOM TÆTTERE PÅ NATUREN Velkommen til oplevelsescentrene Kys Frøen, Find Haletudsen og Kram Krabben i Det Sydfynske Øhav. De giver ingen eventyrgaranti, men du risikerer at finde en skat og

Læs mere

Evaluering af Sommerferieaktiviteter 2011

Evaluering af Sommerferieaktiviteter 2011 Evaluering af Sommerferieaktiviteter 2011 Sommerferieaktiviteterne 2011 blev gennemført på samme måde som fra 2007 og frem med en udvidet målgruppe end tidligere år. Grundet SFO-lukningerne i tre uger

Læs mere

SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008

SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008 SOMMERAKTIVITETER FOR BØRN OG UNGE 2008 Sommeraktiviteter for børn og unge 2008 er sat i værk for at sikre, at der er tilbud til børn og unge i skoleferien. Sommeren er en tid, hvor meget ligger stille.

Læs mere

Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014

Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014 Evaluering af sommerferieaktiviteter 2014 Aktivitet Antal Bemærkninger Musikuniverset 6 Max 10 deltagere Ud på gader og stræder Aflyst Aflyst pga. manglende tilmeldinger. Tilbagebet. Støtte. 4550 Musicalperformance,

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

Efterårsferieaktiviteter. for børn og unge

Efterårsferieaktiviteter. for børn og unge 2011 Efterårsferieaktiviteter for børn og unge E F T E R Å R f o r b ø r n o g u n g e Er du klar til at blive udfordret og have det sjovt i din efterårsferie? Generelle spørgsmål til efterårsaktiviteterne

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

Status på Kulturstrategien

Status på Kulturstrategien Status på Kulturstrategien Kultur- og lokalsamfundsudvalget 18. december 2018 Vision frem mod 2020 Kultur for alle kultur i forandring Mangfoldigt og udviklingsorienteret kulturliv Børn og unges kulturelle

Læs mere

Evaluering sommerferieaktiviteter 2011. Opsamling og evaluering: Arrangør og beskrivelse Aarup Boldklub Håndbold. Svar

Evaluering sommerferieaktiviteter 2011. Opsamling og evaluering: Arrangør og beskrivelse Aarup Boldklub Håndbold. Svar Evaluering sommerferieaktiviteter 2011 Folkeoplysningsudvalget valgte igen i år at sponsorere en samlet folder med sommerferieaktivitetstilbud til kommunens børn, og det blev til 15 separate annonceringer

Læs mere

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller Borgerbudgetter for 2015 Forslag til to modeller 1 Model 1: Én stor pulje - alle kommunens borgere og aktører kan søge under overskriften Udviklingsstrategien bredt Formål / politiske krav og vilkår for

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Kultur- & Fritidsudvalget har i løbet af 2010 truffet beslutning om en række tilskud

Læs mere

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG

I HJØRRING FOR ÅRIGE MANDAG ONSDAG I HJØRRING FOR 10-15 ÅRIGE MANDAG 08.08. - ONSDAG 10.08. I DEN SIDSTE UGE AF DIN SOMMERFERIE SOMMERCAMP 2016 Vi gentager succesen fra de sidste mange år med samarbejde med lokale klubber, hvor vi tilbyder

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014:

Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014: Forslag, Sport-, Fritid-, og Kulturudvalget Råderumsforslag fremlagt SFKU juni 2014: Tema: Reduktion af budget til selvbetjeningsudstyr / udlånsmaskiner. Titel: Reduktion af budget til selvbetjeningsudstyr

Læs mere

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune 72 byer og landsbyer at tage vare på Faaborg-Midtfyn Kommune er Fyns største rent geografisk. 51.735 indbyggere ca. 75 % af dem bor i kommunens mindre byer og landsbyer

Læs mere

kl. 12.30 13.00 (efterfølgende let frokost) Forskerparken Christian Ahlefeldt-Laurvig-Lehn Dansk Skovforening

kl. 12.30 13.00 (efterfølgende let frokost) Forskerparken Christian Ahlefeldt-Laurvig-Lehn Dansk Skovforening Referat Bestyrelsesmøde nr. 8 i Naturturisme I/S Dato: Onsdag den 10. december 2008 Tidspunkt: Sted: kl. 12.30 13.00 (efterfølgende let frokost) Forskerparken Bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Otto Jørgensen

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV GRATIS AT DELTAGE! Foreninger, klubber og ungdomsskolen arrangerer forskellige gratis aktiviteter for børn og unge. På disse sider kan du læse, hvilke aktiviteter

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

Sjov. hele sommeren. Sommer. for børn og unge. aktiviteter

Sjov. hele sommeren. Sommer. for børn og unge. aktiviteter Sjov hele sommeren Sommer aktiviteter for børn og unge 2013 S O M M E f o r b ø r n o g u n g e Generelle spørgsmål til sommeraktiviteterne kan stilles til Plan, Udvikling og Fritid på tlf. 72 53 80 06

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen

Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Konceptbeskrivelse af inspirationskaravanen Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker i forlængelse af deres Fritidsstrategi at skabe ny inspiration til hallernes og foreningernes idrætstilbud. På den baggrund har

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSTALENT? DYRKER DU IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU? Ønsker du at dyrke dit idrætstalent endnu mere? Dyrker du; basketball, fodbold,

Læs mere

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks BadminFUNskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august. Aktivitetsnr. 1 Aktivitetsnr. 2 Aktivitetsnr. 3 Aktivitetsnr. 4 Aktivitetsnr. 5 Aktivitetsnr. 6 Aktivitetsnr. 7 Hold nr. Aktivitetsnr. 8 Aktivitetsnr. 9 Aktivitetsnr. 10 Hold nr. Aktivitetsnr. 11 Hold

Læs mere

eraktiviteter for børn og unge Sjov hele mm Sommeren o S 2015

eraktiviteter for børn og unge Sjov hele mm Sommeren o S 2015 Sjov hele sommeren Sommeraktiviteter for børn og unge 2015 Kære børn og unge samt forældre i Faaborg-Midtfyn Kommune Så skriver vi 2015 og Faaborg-Midtfyn Kommune sender endnu engang en sommerferiefolder

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

Friluftstrategi 2008 - Status 2015

Friluftstrategi 2008 - Status 2015 Friluftstrategi 2008 - Status 2015 Vision 2008 Friluftslivet er udviklet på et bæredygtigt grundlag Kommunen er kendt for friluftsliv, hvor både muligheder og kvalitet er i særklasse Kommunen er kendt

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 2011 Efterårsferie- aktiviteter Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune efterårsferieaktiviteter for alle børn i skolealderen,

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Evaluering af Sommersjov 2017

Evaluering af Sommersjov 2017 Dato: Oktober 2017 Evaluering af Sommersjov 2017 Sommerferieaktiviteterne 2017 blev gennemført på samme måde som fra 2007 med en udvidet målgruppe. Den udvidede målgruppe omfatter aktiviteter for børn

Læs mere

Folkeoplysningspolitik 2012-2016. Center for Børn & Kultur

Folkeoplysningspolitik 2012-2016. Center for Børn & Kultur Folkeoplysningspolitik 2012-2016 Center for Børn & Kultur 1 Indhold Formål...3 Borgernes deltagelse i foreningsaktiviteter...4 Rammer for foreningsarbejdet...6 Samspil mellem foreninger og selvorganiserede

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Plan og kultur indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2014 Indstillingsskema 18 2014-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2008 UGERNE 27 OG 28 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse Information PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse bosiddende i Middelfart

Læs mere

Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole

Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole Forslag til ressourcetildeling pr. 1. august 2019 Stevns Dagskole S. 1/10 Indhold Indledning... 3 Model 1 Oprindelig tildeling...4 Model 2 30 ugentlige timer til undervisning/behandling SFO i Krudthuset...5

Læs mere

Foreninger og Kolding Kommune

Foreninger og Kolding Kommune Foreninger og styres af et politisk valgt Byråd, som består af 25 medlemmer Administrativ organisering Direktion Centralforvaltningen Arbejdsmarked (Jobcenter) Koncernstabe - Økonomi, HR, IT og Kommunikation

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

1 Formål. 2 Virksomhedens omfang

1 Formål. 2 Virksomhedens omfang Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning i Vallensbæk kommune i henhold til Folkeoplysningsloven 1 Formål Formålet med folkeoplysende voksenundervisning er med udgangspunkt i undervisningen

Læs mere

Indstillingsskema rundeuddeling

Indstillingsskema rundeuddeling 1.2-2016 Indstillingsskema 18 2016-2 rundeuddeling Nr. Målgruppe Forening/ Ansøgningens formål Tidligere bevilliget Ansøgt beløb Frivillighedsråds Frivillighedsrådets Organisation fra 18-2 år tilbage i

Læs mere

Sol & Sommer. Har du tænkt på, hvad du skal lave i Sommerferien? Her er et væld af muligheder, du kommer ikke til at kede dig!

Sol & Sommer. Har du tænkt på, hvad du skal lave i Sommerferien? Her er et væld af muligheder, du kommer ikke til at kede dig! Sol & Sommer 2015 Har du tænkt på, hvad du skal lave i Sommerferien? KOM OG VÆRE MED HELE SOMMEREN Her er et væld af muligheder, du kommer ikke til at kede dig! FRITIDSPATRULJEN Hver tirsdag laver vi skattejagt,

Læs mere

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005.

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005. Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli 2004-30. juni 2005. Ved ansøgningsfristens udløb pr. 1. marts 2004 og frem til den 21. maj var der

Læs mere

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed Velkommen til fritidsklubberne i UngSyd Klubben er børnenes fristed Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting: Hvem er jeg

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

2.- 6. klasse. mandag d. 1. august til søndag d. 7. august. Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen

2.- 6. klasse. mandag d. 1. august til søndag d. 7. august. Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen 6 1 0 2 2.- 6. klasse mandag d. 1. august til søndag d. 7. august Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen AKTIV mandag den 1. august - søndag den 7. august Kig i programmet og tilmeld dig

Læs mere

KULTURELLE AKTIVITETER

KULTURELLE AKTIVITETER Gem en kopi Udskriv ansøgning KOMMUNE Ansøgningen sendes tik Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritidpassens.dk Dato: 1/7-2016 ANSØGNING OM TILSKUD TIL KULTURELLE AKTIVITETER De

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for normaltbegavede unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. E MAIL: ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

Flyttemønstre og boligmarkedet

Flyttemønstre og boligmarkedet og boligmarkedet Dette tema beskriver befolkningsudvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune. Befolkningsudvikling er vigtigt viden for kommunen, da befolkningstallet udgør grundlaget for en væsentlig del af kommunens

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ E F T E R Å R S F E R I E H U S U M & T I N G B J E R G I E N E R G I C E N T E R VO L D PA R K E N H A L L E N, T I N G B J E R G I D R Æ T S A N L Æ G, T I N G B J E R G S VØ M M E H A L, T I N G B J

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg

Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder ... 2 2.1 Frit skolevalg Indhold Bilag U1: Ungdomsskolens struktur og styring... 2 1.2 Undervisningssteder... 2 2.1 Frit skolevalg... 3 Bilag U3: Undervisningens ordning og omfang... 3 3.1 Målgruppe... 4 3.2 Holddannelse... 5

Læs mere

Kursuskatalog For pædagogmedhjælpere, pædagoger og lærere - Gratis for ansatte i FMK

Kursuskatalog For pædagogmedhjælpere, pædagoger og lærere - Gratis for ansatte i FMK Kursuskatalog 2016 - For pædagogmedhjælpere, pædagoger og lærere - Gratis for ansatte i FMK Introduktion til Pipstorn Skov projektet Faaborg-Midtfyn kommune har lejet Pipstorn Skov for en 10-årig periode

Læs mere

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år.

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år. Ansøgninger Udviklings og Talentpuljen møde Foreningsrådet 4. juni 2013 Nr. Ansøger 1 Mariagerfjord Kammerkor Folke opl. Projektbeskrivelse Messias koncert At samle musikalske borgere til at opføre Händels

Læs mere

Ansøgning om tilskud til "Sommersjov i Vest" for børn og unge

Ansøgning om tilskud til Sommersjov i Vest for børn og unge ÅOoOO.OO - G>01- O INDGÅET 2 6 FEB. 2015 KUNST OG KULTUR 750G HOLSTEBRO I ULFBORG LYKKES ALLE BØRN OG UNGE Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att: Udvalget for Kultur og Fritid Ulfborg den

Læs mere

Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd

Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd Klubben er børnenes fristed. Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting:

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? DANMARKS FØRSTE IDRÆTSSKOLE Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole blev i skoleåret 2007/08 den første offentlige

Læs mere

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen.

Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret , og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i kommunen. NOTAT: Kollektiv trafik i Faaborg-Midtfyn Kommune 2016-2017 Indledning Folkeskolereformen trådte i kraft skoleåret 2014-2015, og havde stor betydning for tilrettelæggelsen af det lokale trafiksystem i

Læs mere

Effektiviserings- og prioriteringskatalog

Effektiviserings- og prioriteringskatalog 23. maj 2017 Effektiviserings- og prioriteringskatalog Indhold KF1. Musik & Billedskolen - reduktion af soloelevpladser IKKE MEDTAGET...3 KF2. Færre betjente åbningstimer på bibliotekerne MEDTAGET I BUDGETTET

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.10 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze Jens

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Page 1 of 10 Referat Folkeoplysningsudvalget Ordinært Møde Dato Tid Sted 25. oktober 2004 17:30 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Hans Krarup Olesen uden afbud Indholdsfortegnelse 1. Samlet budget

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET Forslagsnr. Tekst, der beskriver forslaget

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET Forslagsnr. Tekst, der beskriver forslaget PRIORITERINGSKATALOG BUDGET 2018-2021 Forslagsnr. Tekst, der beskriver forslaget 2018 2019 2020 2021 4.01 Kultur 4.02 Fritid 402.08.01.18 Tilpasning af til Sportsrideklub 100 100 100 100 402.08.02.18 Greve

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

HANDLINGSKATALOG version 1. BILAG TIL: Sammen om ET AKTIVT UDELIV OG GODE LOKALE FÆLLESSKABER

HANDLINGSKATALOG version 1. BILAG TIL: Sammen om ET AKTIVT UDELIV OG GODE LOKALE FÆLLESSKABER HANDLINGSKATALOG version 1 BILAG TIL: Sammen om ET AKTIVT UDELIV OG GODE LOKALE FÆLLESSKABER Strategi for fritid- og friluftslivet i Faaborg-Midtfyn Kommune 2019-2024 FORSLAG TIL MULIGE HANDLINGER Øhavsstien

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015

Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015 Årsplan for aktiviteter i Småbørnsnetværket 2014/2015 Naturvejledning & ipad d. 6. marts 2014 kl. 9.30 16.00 o Sted: Københavns Naturskole Kalvebod Fælled Helene Flügge & Rikke Laustsen, i samarbejde med

Læs mere

MED SKOLEN I BIOGRAFEN

MED SKOLEN I BIOGRAFEN MED SKOLEN I BIOGRAFEN - hold fast i "Skolen i Biografen" - Med Skolen i Biografen ordningen skal bevares " Odder Kommune 1 Kulturpakker i skolen En kulturpakke til hver skole indeholdende: 3 forestillinger

Læs mere

for børn og unge med handicap

for børn og unge med handicap *KZK\KTZ_XROMKHOHROUZKQ for børn og unge med handicap Er biblioteket også for handicappede? Naturligvis. Biblioteket er for alle. Også handicappede har brug for kulturelle oplevelser. Oplevelser de desværre

Læs mere

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub!

Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Badminton Danmarks Badmintonskolen få nye ungdomsspillere til din klub! Indledning Ønsker din klub nye ungdomsspillere, så skal du glæde dig til at læse denne folder, hvor du vil lære meget mere om Badminton

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Aktive Feriedage. Sommerferien klasse

Aktive Feriedage. Sommerferien klasse Aktive Feriedage Sommerferien 2019 0.-9. klasse Aktive Feriedage er klar med sommerferiens mange aktiviteter til dig som bor i Næstved Kommune og går i 0. - 9. klasse* Vi har aktiviteter til dig i ugerne

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 Mødested: København Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Anna Grethe Smith deltog til og med pkt. 51 Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012. bilag

Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012. bilag Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012 bilag c bilag C Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012 Vision for børneområdet i Klitmøller Børnelivet i Klitmøller tager

Læs mere

Oktober INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010. I dette nyhedsbrev

Oktober INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010. I dette nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Kultur og Fritid Oktober 2010 NYHEDSBREV Oktober INFO Afholder din forening eller klub et spændende arrangement i løbet af efteråret, eller vil du dele informationer om aktiviteter og initiativer

Læs mere