Rundgang på fællesarealerne søndag den 25. maj 2014 kl. 11:30. Ordinær generalforsamling søndag den 25. maj 2014 kl. 12:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rundgang på fællesarealerne søndag den 25. maj 2014 kl. 11:30. Ordinær generalforsamling søndag den 25. maj 2014 kl. 12:00"

Transkript

1 Bestyrelsen for Grundejerforeningen Gyvelhøj indkalder hermed til Rundgang på fællesarealerne søndag den 25. maj 2014 kl. 11:30 Ordinær generalforsamling søndag den 25. maj 2014 kl. 12:00 Generalforsamlingen afholdes som sædvanlig ved søen (husk varmt tøj!). I tilfælde af regnvejr forlægges generalforsamlingen til carportene på Horsensvej. Dagsorden 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Preben) 2. Bestyrelsens beretning ved formanden 3. Aflæggelse af regnskab ved kassereren. Bestyrelsens budgetforslag fremlægges. 4. Valg af iht. 9. Formand + sekretær er på valg. Begge genopstiller. 5. Fremsatte forslag 6. Budget vedtages 7. Evt. Ad 5) I henhold til vedtægterne skal forslag til behandling på generalforsamlingen være formanden i hænde senest 5 dage før generalforsamlingen. Bestyrelsen har ikke modtaget forslag fra medlemmerne, men stiller selv et forslag om 2 fælles arbejdsdage i lighed med sidste år. Man tegner sig for den ene dato (eller betaler en afladsafgift på 200 kr). Revideret regnskab for samt budgetforslag for fremsendes sammen med denne indkaldelse. Det samme gælder formandens beretning. På bestyrelsens vegne Knud Fjeldsted H-17 Indkaldelsen til generalforsamlingen udsendtes første gang den 27. april 2014 med en foreløbig dagsorden. Denne endelige dagsorden udsendes den 22. maj 2014 pr. til de medlemmer som har en kendt mailadresse, samt på papir til nr. 15.

2 Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt den 25. maj 2014 på fællesarealet ved søen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved formanden 3. Aflæggelse af regnskab ved kassereren. Bestyrelsens budgetforslag fremlægges 4. Valg af iht. 9. Formand + sekretær er på valg 5. Fremsatte forslag 6. Budget vedtages 7. Evt. Ad 1) Valg af dirigent Bestyrelsens forslag om valg af Preben Dahl (nr. 30) til dirigent blev godkendt af Generalforsamlingen (i det følgende benævnt GF). Dirigenten takkede for valget og indledte med at undersøge og konstatere, at GF var indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne og dermed lovligt indkaldt. Der var ingen indvendinger herimod. Herefter blev det konstateret, hvem der var til stede på GF: Knud Fjeldsted (nr formand), Peter Hansen (nr. 33), Iben Hyll (nr. 46), Lone Hansen (nr. 27), Hanne og Peer Biehl (nr. 29), Tonny Jørgensen (nr. 22), Allan Petersen (nr. 26), Heidi Holm-Jensen (nr. 35), Aage Petersen (nr. 23), Klavs Mulvad (nr. 31), Gunnar og Birgit Lyck (nr. 34), Tobias Aaberg (nr. 19), Jan Borst (nr. 28), Kaj Jacobsen (nr. 15), Karl Hanke (nr. 24), Kurt Povlsen (nr kasserer), Gitta Jensen (nr. 32), Anette Adamsen (nr. 25) og Preben Dahl (nr dirigent). Dvs. alle huse var repræsenteret på nær nr. 21. Ad 2) Bestyrelsens beretning ved formanden Formandens beretning refereres ikke her, men der henvises til beretningen som er blevet runddelt personligt samt mailet til grundejerforeningens medlemmer torsdag den 22. maj sammen med det øvrige GF-materiale. Bemærkninger til beretningen: Hanne (nr. 29), mente, at tegningerne over de skitserede P-pladser har en fejl, idet carporten markeret med nr. 27 rettelig tilhører nr. 29. Knud bekræftede, at der var tale om en fejl, som bliver rettet.

3 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj 2014 side 2 af 5 Peter H (nr. 33) roste formandens beretning, men bad samtidig om, at det blev præciseret på hvilke dele af fællesarealet græsset skal slås. Dette afklares mellem bestyrelse og Peter H (nr. 33). Samtidig nævnte Peter, at gæstepladsen foran nr. 33 bør placeres således, at nr. 33 fortsat har adgang til sin have. Knud (nr. 17) bekræftede, at dette er korrigeret på de tegninger som er rundsendt via . Heidi (nr. 35) spurgte om antallet af P-pladser var korrekt. Knud (nr. 17) svarede, at spørgsmålet afhænger af om græsplanen i starten af Gyvelhøj regnes med. Dertil kommer, at den sjette carport formelt tilhører de 5 carportsejere, som har betalt for den ekstra carport. Allan (nr. 26) bemærkede at han ikke er tilhænger af båse, og foreslog at man eventuelt nøjes med nummering af pladserne. Allan udtrykte samtidig kritik af, at P-pladsen foran nr. 26 bliver placeret således at han er nødt til at gå uden om bilen for at komme ind til haven og affaldsbeholder. Knud (nr. 17) svarede, at det er nødvendigt, hvis der skal være plads til at de andre biler skal kunne komme ind og ud fra deres pladser. Tonny (nr. 22) roste beretningen, men understregede også, at det er vigtigt, at eventuelle vejregler bliver overholdt. Knud (nr. 17) svarede, at det bliver et professionelt firma, som udfører arbejdet og at de kender eventuelle regler. Flere på GF gjorde opmærksom på, at der kunne være særlige behov for ekstra plads på nogle af P- pladserne, idet flere af beboerne er gangbesværede og har brug for ekstra plads når de skal ind og ud af deres biler. Heidi (nr. 35) mente, at der slet ikke skulle være faste pladser, men at alle bare skulle parkere, hvor der nu var plads. Lone (nr. 29) var glad for at der nu kommer faste pladser, fordi dem der ikke har bil, nu kan sige at der følger en fast plads med ved et eventuelt salg. Tobias (nr. 19) spurgte ind til økonomien ved P-båsene, og bemærkede samtidig, at det ikke er rimeligt at grundejerforeningen skal betale for optegning og skiltning, men at dette burde være op til den enkelte ejer. Knud (nr. 17) beklagede, at prisen ikke var kommet med ud med GF-materialet, men han oplyste, at der er indkommet et overslag på ca kr. for optegning og skiltning. Tonny (nr. 22) ville gerne se de endelige tegninger over P-pladserne, før arbejdet gik i gang. Hanne (nr. 29): spurgte om P-pladserne kunne give problemer i forhold til brandhanen. Knud (nr. 17) svarede, at det var undersøgt og at dette ikke ville give problemer. Det har siden 1976 været tilladt at parkere ud for brandhaner.

4 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj 2014 side 3 af 5 Der fulgte en generel diskussion af beretningen og de på GF ovennævnte fremførte synspunkter og forslag omkring P-pladserne og de fordele og ulemper, der er forbundet hermed. Herefter skulle beretningen godkendes af GF. Dirigenten orienterede GF om, at såfremt GF s flertal godkendte bestyrelsens beretning, ville GF dermed også give bestyrelsen mandat til at føre den i beretningen skitserede parkeringsløsning ud i livet. Forkastede GF omvendt bestyrelsens beretning, ville bestyrelsen ikke have mandat til at føre den skitserede P-løsning ud i livet. Knud (nr. 17) bemærkede på forespørgsel fra dirigenten, at såfremt beretningen ikke blev godkendt af GF, var den samlede bestyrelse enige om at trække sig fra bestyrelseshvervet, og lade en ny bestyrelse overtage den daglige drift af Grundejerforeningen. Der var enighed om, at afstemningen kunne foregå ved håndsoprækning. For godkendelse af bestyrelsens beretning stemte: Numrene: 17, 33, 46, 27, 29, 22, 23, 31, 34, 19, 28, 15, 24, 48, 25 og 30 = 16 stemmer Imod godkendelse af bestyrelsens beretning stemte: 0 stemmer Følgende undlod at stemme: Numrene: 26, 35 og 32 = 3 stemmer Med 16 stemmer for og 0 stemmer imod blev bestyrelsens beretning hermed enstemmigt godkendt af GF. Ad 3) Aflæggelse af regnskab ved kassereren. Bestyrelsens budgetforslag fremlægges. Ad regnskab: Nr. 48 Kurt (kasserer) gennemgik de vigtigste poster i regnskabet og bemærkede, at regnskabet er godkendt af revisor (Kaj, nr. 15). Regnskabets pkt. 221 webhotel blev nævnt. Når posten figurerer med 0 kr, skyldes det at formanden ikke har videresendt regningen til kassereren før regnskabets afslutning. En webside er under udvikling med deraf følgende begrænsede udgifter. Så posten bliver stående. Adressen er Regnskabet blev herefter godkendt af GF. Ad Budget: Tonny (nr. 22) spurgte om udgiften til gril ikke snart burde udgå. Kurt (nr. 48) svarede, at grillindkøbet ganske vist havde ligget stille længe, men det var ikke umuligt at produktionsskolen snart fik taget sig sammen til at få produceret grillen. Der var enighed om at lade posten blive stående lidt endnu.

5 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj 2014 side 4 af 5 Sidste års forslag om at foreningen skulle købe Mulvads rullestillads lader sig ikke gøre, da stilladset er afhændet til anden side. Posten forbliver på budgettet med henblik på køb af et andet stillads. Peter (nr. 33) foreslog, at udgiften til service på plæneklipperen blev erstattet af indkøb af en ny plæneklipper. Udgiften er stort set den samme. Det overvejer bestyrelsen sammen med Peter. Tobias (nr. 19) spurgte på vegne af Bruno om det var muligt at ændre teksten i budgettet således, at kontingentet ikke står som et (fast) årligt kontingent på 4000 kr. Det kunne skræmme eventuelle købere væk. Kurt (nr. 48) svarede, at der ikke kan gives nogen garantier for størrelsen på kontingentet, men bestyrelsen vil overveje at ændre teksten så det fremgår, at der er tale om kontingentet for næste år. Kurt bemærkede til orientering, at det fremgår af vedtægterne at kontingentet skal betales en gang årligt. Alligevel har praksis været 2 årlige indbetalinger på grund af beløbets størrelse. Det vil man gerne fortsætte med. GF vedtog herefter at springe i dagsordenen og gå direkte til dagordenens pkt. 6 om vedtagelse af budget. Ad 6) Budget vedtages GF vedtog budgettet for 2014/2015 Ad 4) Valg af iht. 9. Formand + sekretær er på valg. Begge var villige til genvalg. Ingen andre ønskede at stille op. Knud Fjeldsted (nr. 17) som Leif Adamsen (nr. 25) blev herefter genvalgt som hhv. formand og sekretær. Ad 5) Fremsatte forslag Ad Bestyrelsens forslag om to arbejdsdage, hvor man skal deltage i (mindst) en dag, alternativt kan man indbetale 200 kr. til foreningen. Forslaget blev vedtaget. Bestyrelsen kommer med forslag til datoer og en arbejdsplan. Ad 7) Eventuelt. Iben (nr. 46) nævnte i starten af GF, at hendes mand, Torben, er meget syg, og hvis nogen ser Torben i bebyggelsen, bedes de ringe til Iben omgående. Iben har telefon nr Opfordringen er hermed givet videre. Der blev foreslået at holde skt. Hans aften og få afbrændt de mange grene der ligger fra stormene.

6 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj 2014 side 5 af 5 Iben (nr. 46) nævnte, at da man for flere år siden holdt skt. Hans aften, havde hun været meget bekymret for at bålet ville brede sig midt om natten, og henstillede til, at dem der arrangerede bålet, blev ved bålet indtil det var brændt ned. Kurt (nr. 48): Skt. Hans bålet er ud over det sociale element - også en meget praktisk og hurtig måde at komme af med de mange grene på. Iben (nr. 46) har i deres have et meget højt træ, der generer og er ved at vælte. Det er uafklaret om træet står på fællesareal eller hører til nr. 46. Bestyrelsen ser på det og afklarer spørgsmålet. Mulvad, nr. 31, forespurgte om kommunens planer for udskiftning af vejbelysningen med tilhørende nedgravning af kabler. Bestyrelsen vil undersøge spørgsmålet i kommunen. Gitta og Johnny, nr. 28 har spurgt om det er muligt at holde GF et andet sted end udendørs på fællesarealet. Der er flere som har svært ved at sidde ubekvemt i så lang tid. GF kunne evt. holdes i Børnehaven på Horsensvej. Samtidig blev der spurgt om GF behøver at ligge på en søndag. Den kunne også ligge på en hverdagsaften. Det blev også foreslået, at GF eventuelt kunne ligge en time tidligere om søndagen. Bestyrelsen overvejer spørgsmålet om tid og placering for næste års GF. GF blev afsluttet med sædvanlig stor ros og tak til Peer og Kurt for deres store indsats med at holde fællesarealerne, og GF kvitterede med for indsatsen med et par flasker vin. Referent Preben (nr. 30)

7 Grundejerforeningen Gyvelhøj Ordinær generalforsamling, søndag den 25. juni 2014 kl. 12 Formandsberetning Bestyrelsens sammensætning Ved sidste generalforsamling den 16. juni 2013 var bestyrelsesposterne som kasserer, revisor og suppleant på valg. Alle blev genvalgt. Efter valget så bestyrelsen fortsat ud som følger: Formand: Knud Fjeldsted (H-17), sekretær: Leif Adamsen (H-25), kasserer: Kurt Povlsen (H-48), suppleant: Peer Biehl (H-29), revisor: Kaj Jacobsen (H-15). Ved denne generalforsamling er posterne som formand og sekretær på valg. Bestyrelsen foreslår genvalg til begge poster. Fællesarealet Det har været to fælles arbejdsdage siden sidste generalforsamling. Søen blev oprenset for siv og andre uvelkomne vandplanter langs bredden, og træværket i stakittet fik en grundig gang træbeskyttelse. Ud over dette konkrete udbytte havde alle en hyggelig dag sammen med andre beboere som man måske ikke så tit kommer i snak med. Stormen Bodil hærgede i begyndelsen af december Resultatet hos os var at et af de to store kirsebærtræer bag ved carporten ved nr. 21 væltede, og i faldet flækkede det roden på det lige så store nabotræ. Det var dermed blevet så ustabilt at bestyrelsen måtte have fat i Martin Knold for at få ham til at fælde dette træ. Herudover fik Bodil løsrevet alt hvad der overhovedet kunne løsrives fra træer og buske, og Peer og Kurt samlede efter stormen 25 trillebøre med kviste, fyrrenåle osv. fra fællesarealerne. I januar var der ingen store storme. Alligevel besluttede et stort birketræ på fællesarealet sig pludselig for at lægge sig ned nok så nydeligt lige ved siden af foreningens redskabsskur som nok var blevet kvast til pindebrænde hvis birketræet havde lagt sig bare lidt anderledes. Det gav så en måneds arbejde for Kurt og Peer med at save træet i småstykker og især grave roden op, fylde op og så græs. Peer og Kurt har plantet 12 blåbærbuske på fællesarealet lige før frugttræerne. Også Spiræa-buske og Potentil har de plantet. Foreningen har jo i efterhånden mange år haft glæde af Kurts og Peers store arbejdsindsats på fællesarealet. Det kan vi alle sammen være taknemmelige for, og samtidig må vi også respektere at ingen større dispositioner vedrørende de fælles grønne områder går uden om disse to. Specielt må fældning af træer kun ske i samråd med Peer og Kurt. For at vi ikke skal gå hen og glemme reglerne for fællesarealet, vil jeg her genoptrykke nogle af dem: Kompostbeholderne ved søen må kun påfyldes af Kurt og Peer, eller efter klar aftale med de to. For at komposteringen kan lykkes, må der kun puttes bløde plantedele og småtskårne kviste i beholderne. Den store plæneklipper i skuret ved søen må ikke anvendes til andet end klipning af fællesarealerne, foretaget af foreningens plæneklippermand, Peter (H-33). Alt andet værktøj, herunder maskinerne, i skuret ved søen må medlemmerne låne, selvfølgelig under forudsætning af ansvarlig omgang med værktøjet. Ethvert lån skal gå igennem Kurt og Peer. Maskiner må kun lånes hvis man er blevet grundigt instrueret af Kurt eller Peer i brugen af dem. Side 1 af 4

8 Flismaskinen i skuret kan fræse grene ned til småflis. Vertikalskæreren i skuret kan bruges til at lufte græsplænen, men måske mere interessant: også til at fjerne mos fra plænen (instruktion gives af Knud i H-17) Den bræmme af fællesareal som ligger i direkte kontakt med en beboers matrikel, har beboeren både ret og pligt til at vedligeholde. Det betyder at beboeren kan sætte sit eget præg på det område som ligger helt tæt på huset, men også at beboeren har ansvaret for vedligeholdelsen af det. Resten af fællesarealet er det foreningen der disponerer over, dvs. bestyrelsen som jo er sat i verden for at varetage foreningens anliggender. Daglige beslutninger vedrørende beplantningen har bestyrelsen uddelegeret til Kurt og Peer. Vi har stadig brug for arbejdskraft til fællesarealerne. Derfor vil bestyrelsen foreslå at der også i det kommende år afholdes to arbejdsdage (hvor man så skriver sig på til den ene). Udskiftning af flisebelægningen Bestyrelsen fortsætter med iværksættelsen af udskiftningsplanerne for bebyggelsens flisearealer. Vi har måttet revidere planerne efter at kommunen er begyndt at grave flere steder for at udskifte tærede fjernvarmerør. Graveriet er færdigt i den vestlige del af bebyggelsen og først lige påbegyndt i den østlige. Vi vil selvfølgelig ikke bruge penge på at lægge fliser som kommunen derefter piller op igen. Derfor ser fliseudskiftningsplanen nu sådan ud: Fase 1 var udskiftningen af tre trapper i 2013 (grønt på billedet). Fase 2 er udskiftning af fliserne i den vestlige ende samt den lange trappe midt på fællesarealet ved søen (rødt på billedet). Fase 3 er udskiftning af fliser og trapper i den østlige ende (gult og blåt på billedet). Økonomi Sidste års generalforsamling besluttede at alt hvad der ikke blev brugt af budgettet for , skulle hensættes på flisekontoen. Vi hensatte kr. Samtidig blev der fra flisekontoen brugt kr. Ved regnskabsårets afslutning stod der kr på flisekontoen, og der var en egenkapital på kr. Bestyrelsen har den holdning at vi skal fortsætte med et kontingent på kr, og at vi fortsat skal henlægge det beløb som er tilbage ved slutningen af regnskabsåret, til flisekontoen. Side 2 af 4

9 Parkering Det er ingen hemmelighed at parkeringsstridigheder i årevis har fyldt alt for meget i den dagligdag som gerne skulle være præget af fredelig omgængelighed. Også ved sidste generalforsamling kom sindene i kog, og i det forløbne år har der ligeledes været konflikter. Bestyrelsen har efter lange overvejelser besluttet sig for at det er bestyrelsens opgave at pege på en løsning og at føre den ud i livet. Bestyrelsen skal jo varetage fællesskabets interesser. Det skal generalforsamlingen jo i princippet også, men erfaringen viser at det her er langt sværere at lægge egne særinteresser til side under diskussioner om forskellige løsningsforslag. Vi har derfor i bestyrelsen besluttet følgende handlingsplan som én gang for alle bør sætte punktum for stridighederne: 1. Vi får et firma til at komme og opmåle samt optegne ca. 20 parkeringsbåse på Horsensvej. 2. Hvert hus som ikke i forvejen har en fast plads på fællesarealet i carport eller lignende, får tildelt én parkeringsbås som bliver markeret tydeligt med husnummer. Det drejer sig om 9 huse. Se tildelingen på grafikken nedenfor. Bemærk at tildelingen sker i husnummerrækkefølge. 3. De resterende parkeringsbåse kan bruges af gæster eller til bil nr. 2 hvis man har 2 biler. 4. Det vil være en helt uacceptabel adfærd at parkere en bil i en bås med et andet husnummer på, hvad enten man er gæst eller beboer. Det er beboernes ansvar at deres gæster overholder denne regel. 5. Der vil blive et gangareal mellem båsene ind til nr. 26 og nr. 35, men ikke i samme bredde som en parkeringsbås. 6. Alle parkeringsbåse kommer til at slutte helt ind til bed, mur eller skel. Det gælder også pladserne foran nr. 26, hvor man må finde sig i at gå uden om en bil hvis man skal ud med skraldeposen. Subsidiært kan man her nedlægge en del af bedet for at lave en gangsti. 7. Parkeringsbåsene bliver optegnet efter nedenstående skitser, dog således at firmaet sørger for at alle båse får samme størrelse og placeres på en harmonisk måde. Størrelsen bliver den mindst mulige standardstørrelse for parkeringsbåse (Kvickly-modellen). Man kan mene at disse parkeringsbåse ikke er det smukkeste syn i verden. Det ændrer dog ikke noget ved det faktum at vi vil gøre det som er nødvendigt for at standse stridighederne, og denne plan er netop hvad vi i bestyrelsen anser for nødvendigt. Efter dette har jeg lyst til at gentage slutafsnittet fra sidste års beretning: En attraktiv bebyggelse Vi bor i en attraktiv bebyggelse i et attraktivt område. Sådan skulle det gerne blive ved med at være. Det højner livskvaliteten ved at bo her og det højner for resten også den pris man kan få for huset hvis man flytter. Bebyggelsen skal være fysisk attraktiv. Det er derfor vigtigt: At vi opretholder det fælles præg over bebyggelsen såvel i farver som i former. Der har udviklet sig en vis frihed i fortolkningen af reglerne her, og det overlever bebyggelsen da nok også forudsat at det forbliver som variationer over et tema og ikke brud med et tema. En hårfin sondring som det kræver stor fornemmelse og hensyntagen at administrere. At vi vedligeholder husene når tidens tand har gjort sit indhug. Det kan fx være et miserabelt hegn som trænger til udskiftning eller en gavl der trænger til at blive malet så den igen får den for bebyggelsen karakteristiske blå farve. Men det er også vigtigt at det er menneskeligt attraktivt at bo her: At alle føler sig velkomne som ligeværdige beboere. At der føres en anstændig omgangstone. At man tager hensyn til hinanden snarere end at stå på sin ret. Side 3 af 4

10 Vi er alle sammen forskellige. Det kan gøre det vanskeligt at leve så tæt sammen som vi gør her. Men det kan også vendes til en styrke det bliver det hvis vi respekterer hinanden og viser hensyn. På bestyrelsens vegne, Knud Fjeldsted formand Side 4 af 4

11 Regnskab Gyvelhøj Grundejerforening,, Regnskabsår: 2013 Periode: maj - april Journal: 7 maj- april Året DRIFT INDTÆGTER Kontingenter Div INDTÆGTER I ALT UDGIFTER Bankgebyr Alm. Brand Forsikring Generalforsamling Bestyrelsesmøder Nyanskaffelser til fællesareal Driftudgifter til fællesareal Platning af træer og buske Havemand Rep. Af fliseareal på fællesareal Udendørslys på fællesareal Wephotel www. Gyvelhøj.dk Maling til Hegn og Bænke DIV Hensat til fliserenovering UDGIFTER I ALT DRIFTRESULTAT Resultat til status 274,00 608, ,00 344, , , , , , ,32-254,68 254,68 274,00 608, ,00 344, , , , , , ,32-254,68 254, STATUS AKTIVER Bankkonto Tilgodehavende kontigent Aktiver i alt , , , , PASSIVER Kreditorer Hensat til fliserenovering Egenkapital primo Årets resultat Egenkapital ultimo Passiver i alt , , , , , ,68 Dato Bilag Debet Kredit Saldo Hensat til fliserenovering Hensat til fliserenovering Fliserenovering , , Hensat til fliserenovering ,

12 Regnskabsforklaring. Aktiver er de penge der stod på bankkontoen pr , nemlig kr. Men det betyder ikke at foreningen frit kunne disponere over dette beløb, for der var til fliserenovering hensat kr - som det også fremgår af kontokortet nederst på regnskabsarket. Hensat pr kr Anvendt i året 2013/2014 kr Rest kr Hensat i året 2013/2014 kr Saldo ultimo kr Samt Egenkapital primo kr årets overskud kr 255 Egenkapital ultimo kr som er det beløb vi reelt kan disponere over.

13 Grundejerforeningen Gyvelhøj Bestyrelsens forslag til Budget for Service, plæneklipper & buskrydder Fællesarealer, havemand Benzin, økologisk, til plæneklipper & buskrydder Arbejdsdag, fællesareal & generalforsamling Diverse (forsikring, maling, møder, gebyrer mv.) Ny grill til fællesareal Plantning af blomster, træer & buske Indkøb af rullestillads I alt Henlæggelse til fliser Henlæggelse til egenkapital Total kr Der foreslås en henlæggelse til fliser på kr samt en henlæggelse på kr til egenkapitalen. Bestyrelsen foreslår årligt kontingent på kr pr. hus. Betaling af kontingent foreslås med følgende betalingsdatoer: Den 1. juni 2014 samt 1. oktober betales hver gang kr Hele beløbet kan betales på en gang den 1. juni med kr Bestyrelsen

Referat fra. Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt den 25. maj 2014 på fællesarealet ved søen.

Referat fra. Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt den 25. maj 2014 på fællesarealet ved søen. Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt den 25. maj 2014 på fællesarealet ved søen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved formanden 3. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Gyvelhøj

Grundejerforeningen Gyvelhøj Grundejerforeningen Gyvelhøj Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling med rundgang på fællesarealerne søndag den 16. juni 2013 kl. 11 Vi mødes på parkeringspladsen kl. 11 og tager så en rundgang

Læs mere

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Gyvelhøj indkalder hermed til

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Gyvelhøj indkalder hermed til Bestyrelsen for Grundejerforeningen Gyvelhøj indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Mandag den 8. juni 2015 kl. 19:00 i Børnehuset Snerlen, Horsensvej 8 Efter at have sat vores medbragte kaffe

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Gyvelhøj Søndag den 22. maj 2016 kl. 11:30 Vi mødes på Horsensvej ud for nr. 15 og tager først en hurtig rundgang på fællesarealet inden den egentlige generalforsamling

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt søndag den 22. maj kl. 12 på fællesarealet ved søen

Referat fra Ordinær Generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt søndag den 22. maj kl. 12 på fællesarealet ved søen Referat fra Ordinær Generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj afholdt søndag den 22. maj kl. 12 på fællesarealet ved søen Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning ved formanden 3)

Læs mere

Grundejerforeningen Gyvelhøj

Grundejerforeningen Gyvelhøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved formanden Grundejerforeningen Gyvelhøj Ordinær generalforsamling mandag den 22. maj 2017 kl. 19:30 i Børnehuset Snerlen, Horsensvej 8 Referat

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gyvelhøj Tid: Onsdag den 23. maj 2018 kl. 19:00 Sted: Børnehuset Snerlen, Horsensvej 8, Helsingør. HUSK INDESKO, så vi ikke sviner de nyvaskede

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 1.4.2018 Tilstede: Have 1-2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 34, 35, 38, 39, 40 Ikke tilstede: 6, 8, 9, 12,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Til beboere i H.C. Andersen kvarteret, Mejrup 8. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 31. marts

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 26. marts 2014, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlauget Krogengen den 17. marts 2015 kl. 19:00 Fremmødte: 17 husstande, heraf 2 ved fuldmagt. Bestyrelsen var repræsenteret af: Formand Kristian Kruse-Birch (nr.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016

Grundejerforeningen Krebsen 10-04-2016 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 6. april 2016 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på Krebsen, nr.: 3, 6, 7, 9, 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21,

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår

10. Valg af revisorsuppleant, jf. vedtægternes 15 (vælges for 1 år) Revisorsuppleant Lars Olsen (8) afgår Grundejerforeningen Smedegårdsparken Til: Smedegårdsparken nr. Roskilde den 8. februar 2015 ENDELIG DAGSORDEN FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19 00, kantinen på Tjørnegårdskolen,

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen Gyvelhøj

Grundejerforeningen Gyvelhøj Grundejerforeningen Gyvelhøj Hermed indkalder bestyrelsen til ordinær generalforsamling med rundgang på fællesarealerne og muligvis en introduktion til solcellepaneler ved en konsulent søndag den 10. juni

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 I Sognegården Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling i Ejerlauget Hørsholmvej Den 21 marts 2013 kl

Referat fra Ordinær generalforsamling i Ejerlauget Hørsholmvej Den 21 marts 2013 kl Referat fra Ordinær generalforsamling i Ejerlauget Hørsholmvej Den 21 marts 2013 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Klaruphallens sportscafe/ - kaffe m/ blødt brød, en øl eller vand blev serveret.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Grundejerforeningen Birkager

Grundejerforeningen Birkager Grundejerforeningen Birkager Referat af den 33. ordinære generalforsamling den 18. marts 2003. Til stede var 26 personer repræsenterende 18 parceller. Formanden Steen Hansen bød velkommen. Punkt 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 20. OKTOBER 2009 Fra bestyrelsen deltog Vibeke(K91), Klaus(K81) og Torben(S81). Der var afbud fra Ingelise (J14) og Per (S18). Der var ved mødets begyndelse 37 fremmødte.

Læs mere

Bestyrelsesmedlem (villig til genvalg)

Bestyrelsesmedlem (villig til genvalg) Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 40 86 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 1. Marts 2018 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere