Årsberetning. Oktober 2005 Oktober Hovedgaden 9, 4262 Sandved (

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning. Oktober 2005 Oktober Hovedgaden 9, 4262 Sandved ("

Transkript

1 DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Bestyrelsen Oktober 2005 Oktober 2006 Formand: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved ( pyrmov@mail.tele.dk) Næstformand: Kit Madsen Byvej 7, 4591 Føllenslev ( kit.madsen@tele2adsl.dk) Kasserer: Sekretær: Revisor: Bestyrelsesmedlem: Revisorsuppleant: Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( kateogknud@mail.tele.dk) Dorte Sørensen Slagelsevej 15, 4270 Høng ( dorte-s@mail.tele.dk) Kirsten Kargård Sidevej 1, Gerlev Enge, 4200 Slagelse ( kirsten.kargaard@skolekom.dk) Per Lund Skadevænget 2, Vellerup, 4050 Skibby ( lindonlic@get2net.dk) Henrik Johansen Lisedal, Nørreskovvej 5, 4440 Mørkøv ( )

2 Formandsberetning Hvad er der sket i kreds 2 i det forløbne år? Det er sådan, at vi har delt posterne imellem os med kontaktpersoner, som hver især har udformet beretningen vedrørende de forskellige aktiviteter. Jeg vil så indledningsvis berette om de generelle ting. Vi har været en lille bestyrelse, som efter kort tid måtte sige farvel til Bonnie Sperling, da hun af private årsager ikke havde mulighed for at deltage i bestyrelsesarbejdet. Dorte og Kit er gået til de nye opgaverne med krum hals og det har været en lærerig periode for os alle. Vi var heldige, at Marlene Leen Andersen var villig til at hjælpe som kontaktperson for hvalpemotivation og familiehundetræning tak. Som det vil fremgå at regnskabet, så har vi brugt penge vi har investeret i fremtiden i form af en bærbar pc er, nyt og tidssvarende regnskabssystem og edb-program til hjælp for afviklingen af agility-stævner. DKK har åbnet for 2 nye konkurrence-grene, nemlig Rally-lydighed og Heelwork to music, som vi desværre ikke endnu kan tilbyde træning i på nogen af kredsens træningspladser. I DKKs møde med kredsbestyrelserne deltog der ingen fra kreds 2, men af referatet fremgår det at der arbejdes ihærdigt på DKKs nye IT-system. I øvrigt blev der efterlyst en formaliseret uddannelse af ringtrænere fra kredsenes side. Da vi i kredsen også har oplevet at det kan være vanskeligt at fastholde trænere på vores træningspladser tager vi mod den opfordring som kom ved ovennævnte møde til at arbejde med denne problemstilling. Hjemmeside v. Dorte Sørensen Det er stadig Søren Mikkelsen, der er primus motor på vores hjemmeside. Vi har talt om, hvordan vi kan videreudvikle siden lidt, både så den bliver mere interessant at besøge og så den bliver så brugervenlig som mulig dette arbejdes der videre på i den nye bestyrelse. Medlemsarrangementer v. Dorte Sørensen og Kisser Pyrmov Vi har ikke haft travlt med at arrangere medlemsarrangementer i årets løb, men har i stedet brugt tiden på at de nye bestyrelsesmedlemmer er kommet ind i arbejdet. Dog har vi haft et par ideer, som desværre endte med ikke at blive til noget vi arbejder dog ufortrødent videre. I Vig har Marlene Leen Andersen haft et arrangement, hvor adfærdskonsulent og veterinærsygeplejerske Tanja Nørager holdt et oplæg om hundens signaler og kropssprog, og derefter kunne spørges om diverse emner til gavn for alle fremmødte. Det var en succes, og bliver en tilbagevendende begivenhed med et nyt tema senere på året.

3 Der har været planlagt et 2 dags-agilitykursus med ag-dommer/instruktør Maj-Britt Crone, som vi måtte aflyse pga. for få deltagere, dog har der været tilbagemeldinger om at medlemmerne gerne ville deltage på et senere tidspunkt. I august gennemførte vi et eftermiddagskursus med Holger Busk og Gunnar Nymann, der fortalte om ringtræning og dommernes bedømmelser ved skuer og udstillinger. Det blev en rigtig god lørdag eftermiddag på den nye træningsplads i Kaldred der var mere end 20 tilmeldte og endnu flere, der udviste interesse, men var forhindrede, så vi vil gerne gentage arrangementet en anden gang. Kreds 2 deltog i agiltiyopvisningen ved Hundens dag i Tivoli med 3 ekvipager, som vakte begejstring. Tak til Pia, Viggo og Yvonne for at vise kreds 2 s flag. Kurser Basiskursus er blevet et must, hvis man vil tage en uddannelse indenfor DKK. Det udbydes af de enkelte kredse, og ligger forud for adfærdskurset, som er noget helt nyt i DKK regi. Dette kursus udbydes hos selve DKK og efter at have deltaget i dette, kan man starte uddannelse hvalpe LP AG eller hvad man måtte ønske. En DKK uddannelse er således en kvalitet-uddannelse. Kreds 2 afholdt Basiskursus i Slagelse den 29. januar 2006 med 11 tilmeldte. En udeblev dog. De kompetente undervisere var Bitten von Aspern og Annette Engberg, og deltagerne var ligesom tidligere i gode hænder hos disse to erfarne folk. Kurset blev denne gang afholdt på Søndermarkskolen, som viste sig særdeles egnet til formålet med det sidste nye indenfor projektorudstyr. Skuer Stestrup: Den 13. november 2005 havde vi Stestrup skue; det blev som altid en hyggelig og god dag med 138 hunde - rigtig flot. Pinseskue: Den 5. juni 2006 var det tid til det årlige Pinseskue, hvor vejret i år var meget afvekslende. Dagen startede i flot solskin, men det øseregnede, da hundene skulle i store ring. Vi var i år 159 hunde - en dejlig dag. Vores skuer har været en succes og vi kan kun takke alle de mange hjælpere og gode dommere. Også tak til vores sponsorer og alle deltagerne. Ringtræning Det er gået godt rundt om på ringtræningspladserne; desværre har vi dog måttet stoppe ring-træningen i Vemmedrup tak til Karin for den tid du brugt på hundene i kreds 2. Til gengæld er der åbnet en ny træningsplads, nemlig i Kaldred.

4 Hvalpe- og unghundemotivation Fra august 2005 til august 2006 har vi - ligesom de foregående år - tilbudt hvalpemotivation 4 steder i kredsen, nemlig i Gundsølille, Ringsted, Slagelse og Vig. Som sædvanligt kunne vi godt bruge flere frivillige hvalpeinstruktører på de eksisterende træningspladser - ligesom det heller ikke ville gøre noget, om vi kunne udvide træningstilbuddet og åbne nye pladser. Hvalpeinstruktørens arbejde er jo i virkeligheden helt uundværligt for et godt hundeliv så her har du chancen for en sund og nyttig fritidsbeskæftigelse. Hvis du kunne tænke dig et spændende frivilligt arbejde eller kender du andre, der kunne have tid, evner og lyst, så kontakt din hvalpeinstruktør. Vi har lige nu en hvalpeelev under uddannelse med tilknytning til Gundsølille Træningsplads, hun skal til Modul 3 i november (hvalpeinstruktørprøven). Derudover har vi også en, som gerne vil starte på hvalpeinstruktøruddannelsen efter endt LP uddannelse. Familiehundekurser / kørekorttræning I Slagelse var der i efteråret 2005 et blandet hold bestående af 7 x bronze (4 bestod), 3 x sølv (1 bestod), 1 x guld. I foråret 2006 var der 5 hold med forskellige niveauer (2 hold nybegynderhold, 2 hold let øvede og et hold øvede). 9 bronzekursister var til prøve, hvoraf de 4 bestod og 4 sølvkursister var til prøve, hvor alle bestod. I Ringsted var der i efteråret 2005 et bronzehold, der var 15 tilmeldte, 12 gik op og alle bestod. I foråret et bronzehold og et sølvhold. 7 personer bestod bronzeprøven, og 7 personer bestod sølvprøven. Lydighedstræning Vi har i det forløbne år haft lydighedstræning i Ringsted og Gundsølille. Vi har LP elever i Ringsted og i Gundsølille. Den ene skal op til aspirantprøve i november. Vi mangler desværre lydighedsinstruktører andre steder i kredsen og kunne f.eks. godt bruge en eller flere i Slagelse. Træningsmæssigt har DKK et nyt skud på stammen, nemlig Rally-lydighed, som der tilbydes uddannelse i nu. Kreds 1 har haft det som forsøgsordning sidste år, og de er allerede i gang med at udbyde hold. En af kreds2 s instruktør er tilmeldt uddannelsen. En anden ny træningsaktivitet er Dogdancing eller Heelwork to Music, som DKK har valgt at kalde det. Også denne form for træning kommer vi forhåbentlig til at se mere til i de kommende år. Officielle lydighedsprøver / kredsmesterskab Ved Kreds 2 s officielle lydighedsprøver 2. pinsedag d. 5. juni var 64 hunde og førere oppe til prøve. Af disse opnåede præcis 20 hunde og førere den eftertragtede 1. præmie. 31 % af de tilmeldte fik altså første præmie, til lykke til disse førere og deres hunde. (Procentdelen af første præmier var mindre i år end i 2005, hvor der deltog 53 hunde og førere, og hvor 25 fik første præmie, dette giver en første præmie procent på 47.)

5 Ved kredsmesterskabet samme dag vandt følgende personer: Kl. 1: Helle Lerche Pedersen fra Roskilde med Labrador Retriever Coco Locos All For One, 169,5 point Kl. 2: Karen Ulrich fra Slagelse med Beagle Susquatch Karen Blixen, 198,5 point Kl 3: Mona Lund fra Skibby med Shetland Sheepdog Firhøje s Sweet Sheila, 275,5 point Elite: Lone Thyrsgaard fra Sorø med Border Collie Amos, 274 point Et stort til lykke til disse dygtige førere. Ligesom vinderne af kredsens vandrepokaler i 2005 vil der også til næste forår være sponsorerede erstatningspokaler til disse vindere. De er sponsoreret af firmaet Coverit. Desværre eksisterer firmaet ikke længere, så dette års vindere vil være de sidste, der modtager erstatningsspokalen ved aflevering af vandrepokalen. Agilitytræning På træningspladsen i Slagelse har vi desværre mistet en agility-træner i foråret holdte den ene træner pause og efter sommerferien stoppede den anden. Pt. er der hold for begyndere, let øvede/øvede og et konkurrencehold. Konkurrenceholdet har trukket kursister som ikke tidligere har trænet på en af vores træningspladser. I Kirke-Hyllinge har de i det forløbne år fået bevilliget nye forhindringer, idet de fleste spring var meget medtaget af alderen. Der er såvel hold for begyndere som øvede/konkurrence ekvipager. På træningspladsen i Regstrup forløber træningen som selvtræning og der deltager et jævnt antal deltagere, både nogle som alene træner for motionen og nogle som deltager i konkurrence. Officielt agilitystævne / kredsmesterskab Vores pinsestævne i Køge blev igen i år en stor succes. I år havde vi valgt at have 2 baner. Der var 108 deltagere. Heldigvis fik vi hjælp af en del medlemmer som enten deltog i konkurrencen eller alene kom for at hjælpe med afviklingen af stævnet. Tak for en stor opbakning til jer alle. Kredsmestrene for 2006 blev: Agility små hunde Susanne Prier Hansen, Ørslev, med Shetland Sheepdog Unique Agility mellem hunde Preben Møller, Dianalund, med Shetland Sheepdog Dusty Agility store hunde Børge Hersted, Jyllinge, med Border Collie Ace Spring små hunde Johanna Allanach, Sorø, med Shetland Sheepdog Dash

6 Spring mellem hunde Dorthe Johnsen, Ringsted, med Dk/Sv Gårdhund Vic Spring store hunde Susanne Prier Hansen, Ørslev, med Border Collie Eddie Der er tale om nogle meget værdige kredsmestre, idet de ikke blot var bedste deltager fra Kredsen, men vindere af klasserne. Stort tillykke til jer alle. Susanne Prier Hansen har været i Basel og repræsentere DKK/Danmark med Unique. Individuelt blev de nr. 32 ud af 70 ekvipager, hvilket er flot af den unge hund. Afslutning Ja, det var så bestyrelsens beretning. Der skal lyde en stor tak til kredsens engagerede instruktører, der gør et kæmpe arbejde for kredsens hunde og deres ejere. Tak til aspiranter og elever. Tak til alle aktive medlemmer som har gjort en indsat for kredsen i det forløbne år. Ligeledes skal DKKs bestyrelse og medarbejdere have en stor tak for samarbejdet. Sidst med absolut ikke mindst tak til mine kollegaer i bestyrelsen for positivt samarbejde. På bestyrelsens vegne Kisser Pyrmov

Årsberetning. Oktober 2004 Oktober 2005

Årsberetning. Oktober 2004 Oktober 2005 DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Bestyrelsen Oktober 2004 Oktober 2005 Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Revisor: Revisorsuppleant: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848 pyrmov@mail.tele.dk)

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2003 Oktober 2004. Lena Hald Elsdyrvej 1, Ejby, 4623 Ll. Skensved (5686 1161 lena@eigen.dk)

Årsberetning. Oktober 2003 Oktober 2004. Lena Hald Elsdyrvej 1, Ejby, 4623 Ll. Skensved (5686 1161 lena@eigen.dk) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Bestyrelsen Oktober 2003 Oktober 2004 Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Lena Hald Elsdyrvej 1, Ejby, 4623 Ll. Skensved (5686 1161 lena@eigen.dk) Søren Valente

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Agilityudvalget i DcH Kreds 6

Agilityudvalget i DcH Kreds 6 Referat fra Årsmødet den 6. februar 2017. 1. Valg af ordstyrer Udvalget foreslog Hans Christian Petersen, der blev valgt. 2. Agilityudvalgets årsberetning Bent Blom Larsen fremlagde udvalgets årsberetning

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Dressurhold i DSS Forår 2011

Dressurhold i DSS Forår 2011 Herlev, oktober 2010. Dressurhold i DSS Forår 2011 OLD ENGLISH SHEEPDOG KLUBBEN Sorgenfri: Hvalpe, Unghunde, Klasse 1 Hvalpehold startes, når der er hvalpe nok. Unghundehold er for unge umodne hunde, der

Læs mere

Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017

Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017 Referat fra instruktørmøde Herlev 17. jan 2017 d. 15/01-2017 på Marievej 1, 2740 Skovlunde kl. 15. Fremmødt var: Lydighedsudvalget: Jette Lorenzen (JL), Lene Ravn Toft(LRT) og Ole Sørensen (OS)(bestyrelsesrepræsentant)

Læs mere

Beretning. Velkommen til kredsens generalforsamling i 2009.

Beretning. Velkommen til kredsens generalforsamling i 2009. Beretning Velkommen til kredsens generalforsamling i 2009. På sidste års generalforsamling blev 1 nyt medlem & 1 ny suppleant valgt til bestyrelsen, henholdsvis Lillemor Overgaard & Marianne Finch Jensen.

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Dansk Kennel Klub Kreds 3

Dansk Kennel Klub Kreds 3 Dansk Kennel Klub Kreds 3 7. oktober Ordinær Generalforsamling 2015 www.dkk-kreds3.dk I Årslev Hallen UDDRAG AF DKK S LOVE (ændrede 1898, 1901, 1904, 1911, 1919, 1932, 1933, 1936, 1937, 1938, 1945, 1947,

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Dansk Kennel Klub Kreds 3

Dansk Kennel Klub Kreds 3 Dansk Kennel Klub Kreds 3 8. oktober Ordinær Generalforsamling 2014 www.dkk-kreds3.dk I Årslev Hallen UDDRAG AF DKK S LOVE (ændrede 1898, 1901, 1904, 1911, 1919, 1932, 1933, 1936, 1937, 1938, 1945, 1947,

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Ansøgning om at holde

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører

Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Vigtige informationer til HTM stævne arrangører Læs DKKs konkurrence regler godt igennem inden konkurrencen arrangeres, så du er sikker på, at du kender reglerne og overholder dem! Ansøgning om at holde

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Dansk Kennel Klub Kreds 3

Dansk Kennel Klub Kreds 3 Dansk Kennel Klub Kreds 3 5. oktober Ordinær Generalforsamling 2016 www.dkk-kreds3.dk I Årslev Hallen UDDRAG AF DKK S LOVE (ændrede 1898, 1901, 1904, 1911, 1919, 1932, 1933, 1936, 1937, 1938, 1945, 1947,

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017.

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Da de fleste aktiviteter og oplysninger kan findes på foreningens

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro AGILITY CONVENTION En lørdag sprængfyldt med inspiration til dig og din forening 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro DGI agility Kære nye som erfarne Agilityinstruktører, Rallyinstruktører og

Læs mere

Årsberetning for året 2013.

Årsberetning for året 2013. Årsberetning for året 2013. Indledning. Vores landsforening har fået nyt medlemssystem og det har betydet at man har fået ryddet lidt op i medlemslisterne, så i år har vi her i Østjylland 1138 medlemmer

Læs mere

Dansk Kennel Klub Kreds 3

Dansk Kennel Klub Kreds 3 12. oktober Ordinær Generalforsamling 2017 www.dkk-kreds3.dk I Årslev Hallen Dansk Kennel Klub Kreds 3 UDDRAG AF DKK S LOVE (ændrede 1898, 1901, 1904, 1911, 1919, 1932, 1933, 1936, 1937, 1938, 1945, 1947,

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018

Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018 Evaluering af undervisning Folkeuniversitetet i København Foråret 2018 Svarprocent Ud af 694 kursister fra 22 forskellige hold, har 337 valgt at deltage i evalueringen. Det giver en svarprocent på 49.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat Generalforsamling.

Referat Generalforsamling. Referat Generalforsamling. Tirsdag 2. februar 2016 kl.19.00 I klubhuset Lollandsvej 8,7400 Herning. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. (Bestyrelsen foreslår Niels Bay) 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Beretninger.

Læs mere

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro

I Spaniel klubben. Den 5. november 2013 kl. 18.30. Fjeldsted Skov kro Dagsorden til Hovedbestyrelsesmøde I Spaniel klubben Den 5. november 2013 kl. 18.30 Fjeldsted Skov kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Bestyrelsen, Regions kontaktpersoner, repræsentant fra Udstillingsud-

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen.

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen. RABBIT OPEN 2018 Den 29. september blev der, traditionen tro, afholdt Rabbit Open Match, matchen der markerer afslutningen af begyndernes golfsæson. Det har været en utrolig hyggelig sæson. Rabbit Open

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen.

Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen. Referat fra Dansk Hundedommerforenings Generalforsamling 1. februar 2014 Formanden Helle Dan hilste velkommen og åbnede generalforsamlingen. Valg af dirigent Freddie Klindrup blev valgt til dirigent. Valg

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere