FORSLAG TIL UDVIKLINGSPLAN FOR MFG skoleåret 2008/09

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSLAG TIL UDVIKLINGSPLAN FOR MFG skoleåret 2008/09"

Transkript

1 FORSLAG TIL UDVIKLINGSPLAN FOR MFG skoleåret 2008/09 I. Rekruttering. Synliggørelse af MfGs profil. Styrkelse af MfGs rolle i forhold til det omgivende samfund. 1. Kommunikation udadtil Mål: udarbejdelse af en kommunikationsstrategi Resultatkrav: øget synliggørelse i det offentlige rum, herunder kommunikation af kvaliteter i uddannelsen skarpere profil, tydeliggørelse af brand (stx) udarbejdelse af en kommunikationsstrategi (grønspættebog for MfGs ledelse, v.hp) afprøve nye veje for rekruttering 1 Indikatorer: Konkret kommunikationsstrategi udarbejdet senest 1/10 Regelmæssig optræden i pressen Synliggørelse af vore kvaliteter i det offentlige rum Udarbejdelse af en proaktiv imageundersøgelse (inden 15/5 2008) Ny studieretningsfolder (klar senest 1/10, -målrettet i forlængelse af imageundersøgelse) Nyt årsskrift 2009 Søgetal pr. 15/3 2009? 1 Ideer fra seminar: Kort præcis branding. Hardcore og kreativt miljø. Årsskrift for tykt. Reklamer på folkeskoler. Elever skal med på nettet: sæt din egen studieretning sammen. Små videoklip på hjemmessiden. Forårskopncert annonceres mere. Indikator: hvor mange 9-10 kl. har vi kontakt til? FMK samarbejde: busser, alliancepartner i vækststrategi. Kontaktudvalg. Hvorfor MfG: Eleverne tager i små hold ud og holde oplæg om MfG. Der kan stilles spørgsmål og (hippie)myten kan aflives. Små videosekvenser. Reklame i Midtfyns FM(?). Hjemmesiden skal være tilgængelig intern ekstern- kommunikation skal forenes (?). Virksomhedskommunikation: SDU har sendt foldere ud. Kommunikationsstrategi. Afleverende skoler: Netværk i også sprogfag. Mere udveksling med folkeskoler også Ryslinge kommune. KIASK udvides. Bør være et pæd. arr. mellem gymnasiet og de afleverende skoler 1 gang/årl.

2 2. Samarbejde med afleverende skoler og UU Mål: øget samarbejde med afleverende skoler og UU for at styrke rekruttering Resultatkrav: Øget aktivitet i MfG-Lab Etablering af fagligt netværk mellem lærere i naturfag i folkeskolen og på gymnasiet Etablering af fagligt netværk mellem gymnasiets og UUs samt folkeskolens vejledere. Indikatorer: Antal elever på besøg i MfG Lab Antal besøg af MfG-elever på skoler Afholdte netværksarr. 3. Samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune Mål: Udvikle dialogen med Undervisningsafdelingen mhbp. at fremme fælles interesser Resultatkrav: Holde dialogen i gang om infrastruktur ift. uddannelsesstederne, bl.a. i det nyoprettede kontaktudvalg. Holde den uddannelsespolitiske dialog om uddannelsesniveauet varm nyoprettede kontaktudvalg Indikator: Forbedring af busforbindelser til MfG ifbm. at FMK (efter alt at dømme) bliver ansvarlig for den del af trafikken, der ligger inden for kommunen. Fastholdelse (pr. 15/3 2009) af den (nu højere?) gymnasiefrekvens i vores område.

3 I. Højt fagligt og pædagogisk niveau 1. Kvalitetssystem Mål: udarbejdelse af et kvalitetssystem, der er funktionelt, passer til kulturen på MfG og lever op til kvalitetsbekendtgørelsens krav. Skal evaluere undervisning, pædagogik og ledelse. Resultatkrav: revidering af eksisterende kvalitetssystem incl. evalueringsplan Indikatorer: præsentation af rev. kvalitetssystem i PRF primo Kompetenceudvikling Mål: Afholdelse af MUS & GRUS i hht. plan udarbejdet i SU Resultatkrav: Udarbejdelse af udviklingsplaner for kollegiet som helhed, faggrupper og den enkelte medarbejder i hht. skolens efteruddannelsespolitik 2. gennemførelse af intern efterudd. program på IT-området i hht. plan Indikatorer: alle medarbejdere skal IT-efteruddannes på min. 2 områder inden 31/ udviklingsplaner for de medarbejdere (min. 26) og faggrupper (omfattende min. 26 lærere) foreligger 3. Tiltrækning af dygtige medarbejdere Mål: tiltrække dygtige medarbejdere, synliggøre gymnasiet som jobmulighed for universitetskandidater med mangelfag udvikling af gymnasiets personalepolitik 3 Resultatkrav: Fællesfynsk (GymFyn) indsats på SDU for at synliggøre gymnasiet som jobmulighed, f.eks. i form af arrangement v. gymnasierektorer. Evaluering af personalepolitik Indikatorer: konkret aftale foreligger med SDU personalepolitik redigeret i hht. evaluering 2 Seminar: Mål bl.a. styrkelse af samarbejde på tværs af faggrupper. Uddannelse i teamsamarbejde 3 Seminar: Tiltag der skaber tryghed for nye medarbejdere, så de hurtigt indgår i faggruppesamarbejde og får hjælp. Den gode medarbejder tiltrækkes af a) den gode historie om MfG og b)mulighed for indflydelse og ansvar.

4 De følgende to punkter, II (Elevernes trivsel) og III(Globalisering) er i PRF besluttet til at være særlige indsatsområder i skoleåret 2008/09 II. Elevernes trivsel 1. Undervisningsmiljø Mål: Udarbejdelse af plan for og indsats for fastholdelse af elever 4 Resultatkrav: øget indsats mht. gennemførelsesvejledning i 1g udvikle frafalds-registreringssystem Indikator: planlægning og gennemførelse af ekstra vejledningsmoduler for nye 1g til bl.a. studietræning gennemførelse af trivsels- og frafaldsundersøgelse i 1g i forår 2009 fastsættelse af mål og midler for mindskelse af frafald 2009/10 teamets rolle? 2. Socialt miljø Mål: Skabe et socialt miljø på MfG blandt eleverne 5 Resultatkrav: Arbejdsgruppe med stærk elevrepræsentation nedsættes i efteråret 2008 mhbp. udarbejdelse af notat vedr. udvikling af det extra-currikulære liv (-herunder festerne) på MfG Indikatorer: Notat fra arbejdsgruppen forligger senest med udgangen af Seminar: Bedre Introduktion (mange bliver overrasket over niveauet, f.eks. i mat) Vi skal være bedre til at se og vejlede den enkelte elev, som måske har det vanskeligt i starten eller er inde i en overlæsset periode. Her kan teamet bruges som klasselæreren bruges i Folkeskolen. Problemet er hvilke redskaber teamet kan bruge, når de nu skal løse personlige kriser. Måske kunne studiegrupper i 1g være en løsning. I det hele taget bør teamet fokusere mere systematisk på problemer i grundforløbet, her kan der også være problemer med skift af studieretning o.a. Teamet må være mere markeret (synligt) og bruge mere tid på konkrete pædagogiske og sociale problemer og mindre på administrative opgaver. Teamet skal arbejde mere med koordinering mellem fagene (skriftligt arbejde + arbejdsformer + kompetencer). Teamet skal have ledelsesansvar. 5 Seminar: Urealistisk at konkurrere med café- og strøgkulturen i storbyen. Ringe har en anden kultur, men der kunne etableres flere frivillige aktiviteter, måske lektie-café med mulighed for servering af vand, frugt, etc. hver dag. Her kunne studiegrupperne sidde og arbejde. Flere arrangementer mht. det sociale ønskes. Også flere tilbud sammen med eksterne partnere (ex. Musikskolen o.a.).

5 III. Globalisering 1. Internationalisering Mål: Eksisterende samarbejdsflader udbygges, hhv. konsolideres 6 Resultatkrav: Comenius-samarbejde gennemføres i hht. plan Indikatorer: Vellykket gennemførelse af Comeniussamarbejde (belyses i rapport fra Internationalt Udvalg). Opfølgning på samarbejde v. TJ, PE og HA med gymnasiet i Brest: f. eks. udveksling. Undersøgelse af mulighederne for at studere en periode i et andet land (mulighed med ny meritbek.). IV. Fysiske rammer Mål: Modernisering af fysiske rammer og undervisningsfaciliteter 7 Resultatkrav: Udarbejdelse af moderniseringsplan for blok V Undersøge behov for lærerarbejdspladser, forbedre forholdene i lærerforberedelsen. Indikatorer: Moderniseringsplan for blok V skal foreligge inden udgangen af Vigtigt at plan foreligger, når vi får bygningsselveje (mhbp. optagelse af lån mv). Udført undersøgelse af lærerarbejdpladsernes antal og kvalitet og plan for forbedring foreligger senest 31/10 mhbp. forbedringer inden udgangen af Udvekslingsrejser bør genoptages. Virtuelle udvekslinger bør prøves. Det bør være muligt at studere et semester i et andet land. Mange ved ikke hvad Comenius-samarbejdet går ud på eller hvor Brest ligger. Så intern formidling af disse projekter ønskes. 7 Referat af debat om punkt V Fysiske rammer. Udfør en brugerundersøgelse der klarlægger ønsket om lærerarbejdspladser. Elever mener det er vigtigt med flade-ud pladser og flere gruppearbejdspladser. Bærbare computere skal inddrages i undervisningen hvilket stiller krav til opladningsmuligheder. Kantinepolitik og sundhedspolitik efterlyses. Mulighed for fysiske aktiviteter i pauser. Kreative fag mangler udstyr og plads. Ide: Man kunne samarbejde med friskolen mht brug af deres musiklokale. Blok V skal renoveres. Indeklimaet er for dårligt visse steder.

6 V. Overgangsfrekvenser til videregående udd. og aftagerrelevans Mål: øge overgangsfrekvenser og aftagerrelevans 8 9 Resultatkrav: Indsats i samarbejde med Studievalg Fyn mhbp. at øge overgangsfrekvenser. Indsats for at øge uddannelsens aftagerrelevans Indikatorer: Indgået aftale med Studievalg Fyn om tematisering af overgangsfrekvenserne. Arrangement arbejdsformer på videregående uddannelser for 3gelever og lærere med deltagelse af tidligere MfG-elever, som studerer på videregående uddannelser. VI. Effektiv institutionsdrift Mål: sikre en effektiv og målrettet personaleanvendelse 10 afvikle negativ egenkapital senest med udgangen af 2010 information fra ledelse/administration gøres mere overskuelig 11 forbedre det psykiske arbejdsmiljø Resultatkrav: Implementering af nye administrative systemer og værktøjer Fortsat i reduktion i antallet af overtimer og undertimer Rationalisering af lønadministrationen Overholde budget Medarbejdere skal mere oversigtligt kunne hente informationer om løntimer, rettereduktioner, elevtid til skr. arb. mmm. Forebyggelse af stress på grundlag af APV (udarbejdet forår 2008) 8 Ideer fra seminar: Overgangsfrekvenser: Fokus på hvor det kan føre hen karrieremæssigt. Skal integreres i den daglige undervisning. Brobygning på Uni meget vigtig. Arbejdsformerne hos os også vigtige. SRP vigtigst. Kandidatsymposier: tidl. studenter inviteres til at holde foredrag. 9 Seminar: Gamle elever komme og fortælle hvad de laver nu. Studievalg Fyn fungerer dårligt. Godt at elever besøger udd. institutioner. Holde 3g-cafe: gamle elever fortæller hvad de laver. 10 Seminar: Effektivitet er ikke kun et spørgsmål om økonomi, resultatløn kan lige så godt være baseret på indsatser som på statistik. En elev der bliver vejledt over i en anden uddannelse bør ikke tælle som frafald. Små studieretninger kan koste økonomisk, men være effektive læringsmæssigt. Effektiviteten bør være dialogbaseret, så beslutninger på basis af mange møder kan være mere effektive end beslutninger på basis af stærk ledelse. 11 Seminar: Bedre styr på Fronters anarki, så MfG s tal altid er nemme at finde.

7 Indikatorer: Nye administrative systemer (til erstatning af GAS og Bang Jensen årsnorm/skema) implementeret senest 1/11 Reduktion af over-/undertimer på 50% sommer 2009 ift. tal fra sommer Lønadministration er trukket hjem pr. 1/ (dvs. vi går ud af den såkaldte portalløsning mhbp. at lave lønsagsbehandlingen selv men bibeholder KMD som udbetaler). Mappen MfGs tal tilgængelig i samlet form på intranet/fronter Handleplan for forebyggelse af stress foreligger senest 1/ HV/april juni 2008

Handleplan Praktikkontor og Udviklingsafdeling 2011-2012 Indsatsområder og handlingsplaner for EUD praktik & udvikling, 2011-2012

Handleplan Praktikkontor og Udviklingsafdeling 2011-2012 Indsatsområder og handlingsplaner for EUD praktik & udvikling, 2011-2012 Indsatsområder og handlingsplaner for EUD praktik & udvikling, 2011 - CPH WEST bygger på værdier om dialog, udvikling og lederskab på alle niveauer, hvilket afspejler sig i EUD-afdelingens målsætning om,

Læs mere

1. Synlig læring og læringsledelse

1. Synlig læring og læringsledelse På Roskilde Katedralskole arbejder vi med fem overskrifter for vores strategiske indsatsområder: Synlig læring og læringsledelse Organisering af samarbejdet omkring læring og trivsel Overgange i uddannelsessystemet,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole Nykøbing Katedralskoles evalueringsstrategi bygger på kravene i kapitel 11 i Lov om gymnasiale uddannelser (LOV nr 1716 af 27/12/2016) om kvalitetsudvikling samt på kravene i kapitel 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014.

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014. Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2013 2014. CPH WEST har besluttet en længerevarende satsning som Ny Nordisk Skole. Der er defineret 3 konkrete mål for CPH WEST: 1. De faglige

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling.

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling. KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU Selvevaluering Opfølgningsplan KLASSENIVEAU Evaluering Opfølgning i klasseteams Evalueringer og dataindsamling Implementering ELEVNIVEAU Feedback Undervisning Evalueringssamtaler

Læs mere

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter skoleåret 2016/17 Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Helhedsskolen Målet er fortsat at manifestere IJG som en helhedsskole og en økonomisk

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011

Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Resultatlønskontrakt for rektor Mogens Hansen Rungsted Gymnasium 2011 Indstilling I henhold til Undervisningsministeriets brev af 10. juni 2010 (bilag 3.3.1) bemyndiges bestyrelsen til at indgå en resultatlønskontrakt

Læs mere

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL Nykøbing Katedralskole vil: være det synlige gymnasium, der samarbejder med lokale, nationale og globale partnere være det udviklingsorienterede gymnasium, der dyrker den enkelte elevs potentiale gennem

Læs mere

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer 2018.01.30 Bestyrelsens strategiske fokusområder frem til 2020. Overordnet har bestyrelsen besluttet i særlig grad at gøre Social- og Sundhedsskolen Fyn til attraktiv skole for ambitiøse elever og kursister.

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Opfølgningsplan. hhx. Frafald Overgang til videregående uddannelse

Opfølgningsplan. hhx. Frafald Overgang til videregående uddannelse Opfølgningsplan hhx Frafald Overgang til videregående uddannelse 2015 Opfølgningsplan Analyse Frafald Skolen har konstateret, at der har været et stort frafald for de seneste 3 årgange af HHX-elever. Der

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Evaluering af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Evaluering af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole af Fokuspunkter skoleåret 2015/16 Ingrid Jespersens Gymnasieskole Fokuspunkter: Fælles for grundskole og gymnasium 1) Internationalt samarbejde et er at styrke skolens internationale profil samt at videreføre

Læs mere

HVAD EVALUERES HVEM ER RESULTATER OG HVORNÅR ANSVARLIG

HVAD EVALUERES HVEM ER RESULTATER OG HVORNÅR ANSVARLIG kvalitetsudviklings-og evalueringsplanen for Ordrup Gymnasium 2019-2020 Målet med kvalitetssystemet på Ordrup Gymnasium er at sikre et meningsfuldt og systematisk arbejde med kvalitetssikring og kvalitetsudvikling,

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Resultatmål 2017/ 18

Resultatmål 2017/ 18 Resultatmål 2017/ 18 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Basisramme Emne Evaluering Vægtning Målopfyldelse 1. Fokus på uddannelserne og rekruttering Sikre at flere unge vælger uddannelsesområdet sundhed-, omsorg og pædagogik

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2018 2021 Overordnet beskrivelse af opgaven Denne RADAR er udarbejdet for HBTGYM, på baggrund af RADAR 2015-18. RADARen for gymnasiets udvikling udarbejdes og implementeres

Læs mere

Det synlige botilbud

Det synlige botilbud Kursus Det synlige botilbud - formidlingsmæssige værktøjer til at synliggøre og markedsføre private sociale botilbud Udbydes af University College Lillebælt Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Indledning

Læs mere

Resultatlønsaftale 2010-11

Resultatlønsaftale 2010-11 Resultatlønsaftale 2010-11 Obligatoriske indsatsområder 1) Fælles skoleprojekt mere fleksibel anvendelse af kompetencerne på skolen. Det store generationsskifte i personalegruppen samt flere store udefra

Læs mere

Struer Statsgymnasium Aug 15

Struer Statsgymnasium Aug 15 1. Skolens kvalitetssikringssystem. Formålet med kvalitetssikringssystemet er at bidrage til opfyldelsen af skolens målsætninger, og dermed også at dokumentere resultater og forbedre kvaliteten af skolens

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013 Bestyrelsesmøde den 4. december 2012 Dagsordenens pkt. 4, bilag 3 27. september 2012 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2012 2013 1. Formål med og gyldighedsperiode for

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2015-16 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015.

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. CPH WEST har besluttet en længerevarende satsning som Ny Nordisk Skole. Der er defineret 3 konkrete mål for CPH WEST: 1.

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Juni 2018 Aabenraa Statsskoles kvalitetssystem Kvalitet i uddannelsen har tre dimensioner: Den oplevede kvalitet hos elever, den faglige kvalitet og den organisatoriske

Læs mere

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Horsens Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering omfatter systematiske og regelmæssige selvevalueringer,

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

Situation Mål Handlingsplaner Evaluering

Situation Mål Handlingsplaner Evaluering Akademiet 2010-13 side 1 Mission Akademiet skal medvirke til at dække behovet for, udvikle og gennemføre undervisning og dertil hørende serviceydelser inden for professionsbacheloruddannelser, erhvervsakademiuddannelser

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber områder for perioden 2019 til 2022 Formål med de strategiske fikspunkter Oversigten skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen Oversigten skal understøtte

Læs mere

Netværk om ny praksis

Netværk om ny praksis 7. februar 2011 Netværk om ny praksis Opfølgning på evaluering og revision af studieretningsgymnasiet I) Formål Nørresundby Gymnasium og HF, Faaborg Gymnasium og Odder Gymnasium ønsker gennem fortsat samarbejde

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN

Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN Evalueringshjul planen er vejledende forstået på den måde, at evaluering må foretages, når den er relevant. Der kan løbende opstå behov for evaluering

Læs mere

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2017-18 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN

Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN Evaluering af skolens samlede undervisning EVALUERINGSPLAN Evalueringshjul planen er vejledende forstået på den måde, at evaluering må foretages, når den er relevant. Der kan løbende opstå behov for evaluering

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Bilag 3 Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Indikatorer og målopfyldelse De enkelte resultatmål i kontrakten måles ved hjælp af indikatorer,

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

19-05-2015. Til Børne- og Ungdomsudvalget. Sagsnr. 2015-0081310. Dokumentnr. 2015-0081310-2. Orientering til BUU 20. maj 2015 om Brugerportalen

19-05-2015. Til Børne- og Ungdomsudvalget. Sagsnr. 2015-0081310. Dokumentnr. 2015-0081310-2. Orientering til BUU 20. maj 2015 om Brugerportalen KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Orientering til BUU 20. maj 2015 om Brugerportalen Baggrund Regeringen og KL blev i Økonomiaftalen

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2014 til 31. juli 2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere

Læs mere

Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål

Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål Institutionernes kvalitetssystem - i forbindelse med de uddannelsespolitiske mål Vejledning til lov og bekendtgørelse Undervisningsministeriet Styrelsen for Undervisning og Kvalitet Gymnasie- og Tilsynskontoret

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder fra kvalitetssystemet, der løbende belyses, samt nøgleområder, der

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF Rektors resultatlønskontrakt for 2011/12 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på Svendborg Gymnasium & HF (SG) samt understøtte rektors indsats

Læs mere

Fastholdelsesstrategi, erhvervsgymnasiale uddannelser

Fastholdelsesstrategi, erhvervsgymnasiale uddannelser Fastholdelsesstrategi, erhvervsgymnasiale uddannelser EUC Nord har stort fokus på skolens fastholdelsesstrategi med det formål at forebygge og mindske fravær og frafald på erhvervsgymnasiet. Det har stor

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

Indhold: Proces: Formål: Visioner og værdier: Opfølgning Holdbarhed:

Indhold: Proces: Formål: Visioner og værdier: Opfølgning Holdbarhed: Indhold: Kommunikationsstrategien er et overblik over allerede igangsatte og kommende indsatsområder i perioden 2009-2012. Følgende områder indgår i kommunikationsstrategien: - Elektronisk kommunikation

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11

Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11 Rektors resultatlønskontrakt for 2010/11 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Svendborg Gymnasium & HFs (SG) opgavevaretagelse samt understøtte

Læs mere

A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal afspejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede.

A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal afspejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede. 1 A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal spejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede. Indsatsområde: Studieparathed Den generelle karakterudvikling på gymnasiet Løfteevne

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør sosu Nord, januar 2018/LK Resultatlønskontrakt for perioden 1. Januar 31. december2018 Direktør Formål: Resultatkontrakten med skolens direktør skal tjene følgende overordnede formål:. Den skal fungere

Læs mere

KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING

KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING INDHOLD Kvalitetsudvikling og resultatvurdering... 1 Værdigrundlag og strategi for selvevaluering... 1 Kvalitetsudvikling og kompetenceudvikling... 2 Evalueringsområder...

Læs mere

Nordisk Skolesamarbejde: Elevernes velbefindende i Danmark

Nordisk Skolesamarbejde: Elevernes velbefindende i Danmark Nordisk Skolesamarbejde: Elevernes velbefindende i Danmark Oplæg v/ Charlotte Wegener og Karin Villumsen Dansk Center for Undervisningsmiljø Finland den 27. og 28. september 2007 Undervisningsmiljø: Elevernes

Læs mere

itçl?1i PI ,ttfl SCT. KNUDS GYMNASIUM Res u Itatko ntrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

itçl?1i PI ,ttfl SCT. KNUDS GYMNASIUM Res u Itatko ntrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium SCT. KNUDS GYMNASIUM Res u Itatko ntrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2016-2017 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter

Læs mere

SELVEVALUERING GHG

SELVEVALUERING GHG SELVEVALUERING GHG 2017-18 I forbindelse med gymnasiereformen er der indført et nyt krav om, at gymnasierne som led i det samlede kvalitetsarbejde skal udarbejde en selvevaluering. Det fremgår af BEK nr.

Læs mere

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Årlig selvevaluering Indledning Gefion Gymnasiums kommissorium tilsiger, at der skal laves en årlig selvevaluering hvortil der skal udarbejdes handleplaner. Handleplanerne

Læs mere

Handlingsplan HHX Indsatsområde/nyt initiativ: overordnet

Handlingsplan HHX Indsatsområde/nyt initiativ: overordnet Handlingsplan HHX Indsatsområde/nyt initiativ: overordnet Handelsgymnasiet ved Campus Vejle vil øge kvaliteten og med moderne og innovativ pædagogik fremstå som det førende gymnasium i Vejle hvor vore

Læs mere

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole

Kvalitetspolitik. For. Aalborg Katedralskole Kvalitetspolitik For Aalborg Katedralskole Indhold Formål side 1 Metode side 1 Værdier side 1 Visioner side 1 Målsætninger side 2 Metoder til kvalitetssikring side 3 Kvalitetsrapport side 5 Undervisningsevaluering

Læs mere

Afsluttende rapport til GL- Projekt Attraktive arbejdspladser- fra Ordrup Gymnasium.

Afsluttende rapport til GL- Projekt Attraktive arbejdspladser- fra Ordrup Gymnasium. Afsluttende rapport til GL- Projekt Attraktive arbejdspladser- fra Ordrup Gymnasium. Resultatet af Ordrup Gymnasiums arbejde med Fremtidens kompetenceudviklingspolitik blev fremlagt på GL s konference

Læs mere

Profilhuse på Næstved Gymnasium og HF - hvorfor og hvordan?

Profilhuse på Næstved Gymnasium og HF - hvorfor og hvordan? Profilhuse på Næstved Gymnasium og HF - hvorfor og hvordan? Næstved Gymnasium og HF Uddannelser 2015: STX (44 klasser) HF (5 klasser) Særlige forløb: Sportscollege Talentudvikling Individuelle forløb (TD,

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/12 2016 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Læring og Samarbejde

Læring og Samarbejde Kontrakter Børn og Unge 2015-17 Læring og Samarbejde Strategiområde A: Det gode børneliv. Mål Indsats Handling Ansvarlig Plan for proces og evaluering A.1. Læring og inklusion: Styrkelse og konsolidering

Læs mere

Strategi Horsens Statsskole

Strategi Horsens Statsskole Strategi Horsens Statsskole 2018-19 Indledning På Horsens Statsskole tilstræber vi i vores daglige arbejde, udvalgsarbejde og projekter har fokus på formål, værdier, strategi og mål. Vores formål tager

Læs mere

Overordnet studieplan og kompetencekatalog for HF - ASF på Aabenraa Statsskole

Overordnet studieplan og kompetencekatalog for HF - ASF på Aabenraa Statsskole Overordnet studieplan og kompetencekatalog for HF - ASF på Aabenraa Statsskole Før skolestart Aktivitet: Der afholdes møde med kommende elever og deres forældre. Formål: At introducere programmet for 1.

Læs mere

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt 2016-17 Tørring Gymnasium Indsatsområder for basisrammen: 1. Synlighed og rekruttering af nye elever Vægt: 50% Med henblik på at styrke

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Kvalitet. Aabenraa Statsskole

Kvalitet. Aabenraa Statsskole Kvalitet på Aabenraa Statsskole 5.8.2013 1 Kvalitet på Aabenraa Statsskole På Aabenraa Statsskole udvikler og tilpasser medarbejdere og ledelse løbende STX og HFuddannelserne til gavn for elever og kursister.

Læs mere

Kvalitetssikringssystem. Kvalitetssikringssystem. Sønderborg Statsskole. Aug. 2013

Kvalitetssikringssystem. Kvalitetssikringssystem. Sønderborg Statsskole. Aug. 2013 Kvalitetssikringssystem Sønderborg Statsskole Aug. 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Sønderborg Statsskole - profil... 3 2.1 Organisering af skolen...4 3. Skoleevaluering...5 3.1. Gennemgående

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2017/2018: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Kvalitet og Det gode Arbejdsmiljø Indsatsområdets resultatmål,

Læs mere

Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på det strategiske niveau

Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på det strategiske niveau Institutionsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på

Læs mere

Tre Ege Skole Status-opfølgning d. 1. september 2008

Tre Ege Skole Status-opfølgning d. 1. september 2008 Tre Ege Skole -opfølgning d. 1. september 2008 Opfølgning på aftalen for 2008 foregår af 2 gange. Faaborg-Midtfyn Kommune skal forsætte den positive kvalitetsudvikling via opfølgning, evaluering og dialog.

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2019-2020 Godkendt i bestyrelsen den 19. juni 1 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser.

Læs mere

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud

Lokal UdviklingsPlan 2018/2019. Gl. Åby Dagtilbud Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 1 Gl. Åby Dagtilbuds nye logo : Lokal UdviklingsPlan 2018/2019 Gl. Åby Dagtilbud 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor? Den lokale udviklingsplan

Læs mere

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium.

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Formålet med denne plan er at medvirke til at sikre kvalitet i undervisningen og at sikre en systematisk og løbende selvevaluering med henblik på

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2016-2017 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser. Vi arbejder løbende med at

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2011-2012 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm

Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm Indhold Formålet med kvalitetsarbejdet... 2 Centrale krav... 2 Tilrettelæggelse af kvalitetsarbejdet... 3 Skole- /institutionsniveau... 3 Uddannelsesniveau... 4 Klasse-

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013-2014 Basisrammen: A. Indsatser der skal udvikle undervisningens indhold og form. Gymnasiet: 1. Almen studieforberedelse. Den nye organisering af almen studieforberedelse

Læs mere

Bilag 1 - Beskrivelse af driftsmål 2010 for Børne- og Unge Rådgivningen

Bilag 1 - Beskrivelse af driftsmål 2010 for Børne- og Unge Rådgivningen Bilag 1 - Beskrivelse af driftsmål 2010 for Børne- og Unge Rådgivningen Driftsresultaterne er opdelt i forskellige typer af resultater: Bruger- og borgerresultater Medarbejderresultater Samfundsresultater

Læs mere

KONFERENCE OM KVALITET I VEJLEDNINGEN

KONFERENCE OM KVALITET I VEJLEDNINGEN KONFERENCE OM KVALITET I VEJLEDNINGEN DET TALTE ORD GÆLDER 1. Indledning Jeg glad for at byde velkommen på denne konference om kvalitet i vejledningen og kan samtidig konstatere, via det store fremmøde,

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2011 2012

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2011 2012 30. september 2011 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2011 2012 1. Formål med og gyldighedsperiode for aftalen Der indgås en resultatlønsaftale mellem bestyrelsen for Ordrup

Læs mere

Målsætning for 2014-2015

Målsætning for 2014-2015 Målsætning for 2014-2015 Målsætningen for 2014-2015 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 26. september 2018 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2018-2019 Basisramme 70.000 Indsatsområde Mål Indikatorer A: Implementering af gymnasiereformen 25% af basisrammen

Læs mere

MIO-møde tirsdag

MIO-møde tirsdag MIO-møde tirsdag 19.1.2016 Kvalitet / Tilsyn Projekter Internationalisering 18-02-2016 Finn Arvid Olsson Stabschef 1 Kvalitetstilsyn og Ministeriet Hjemmel i Love og bekendtgørelser Hjemmel i regeringsgrundlaget

Læs mere

Udviklingskontrakt 2018 for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj

Udviklingskontrakt 2018 for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj Udviklingskontrakt 2018 for Landsbyordningen Ejer Bavnehøj I udviklingskontrakten fremgår det, hvilke udviklingsmål vi skal arbejde med i årets løb. ene viser både, hvordan vi bidrager til realiseringen

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2012-13 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

De videregående uddannelser Institut for læring

De videregående uddannelser Institut for læring De videregående uddannelser Institut for læring Baggrunden for videreuddannelserne Tager udgangspunkt i Landstingsforordning nr. 8 af 21. maj 2002 om folkeskolen Formålet er at forbinde teori og praksis

Læs mere