Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker."

Transkript

1 Hvordan du når dine mål og får det liv du ønsker. Velkommen til denne e-bog De fleste mennesker har nogle ideer om hvordan deres liv skal udforme sig, men det er faktisk under 3 % af alle voksne der har klare nedskrevne mål og planer for hvordan de skal nåes. De fleste ved godt hvad de ikke vil, men det er langt fra det samme som at vide hvad de gerne vil. Vi kan sammenligne det lidt med at gå ind i en restaurant og tjeneren spørger hvad vi ønsker at spise og du siger jeg vil ikke have kylling hvis han går ud i køkkenet med den ordre til kokken, ja tror du kokken ved hvad han skal kokkerere til dig...nej vel. I denne lille e-bog vil give dig nogle redskaber til hvordan du kan strukturere dine mål, så de bliver synlige, klare og så er op til dig at handle på dem. Succesrige mennesker fokuserer på fremtiden; på hvor de gerne vil hen, og hvordan de skal komme derhen. Mennesker uden succes og glæde bekymrer sig om fortiden og om ting, der ikke kan ændres og taler om og tænker på det, de ikke ønsker. Jeg Dorte Olesen fra Krop og sind balance

2 Hvis du ikke ved hvad du vil, hvor du vil hen og hvad du skal gøre for at nå dette, kan du ikke tage de fornødne handlinger der skal til for at nå derhen når vinden pludselig blæser i den anden retning. Du har ingen formål og ingen retning som viser dig vejen. På Harvard Business School lavede man i 1979 en undersøgelse hvor man spurgte dimittenderne fra deres MBA program: Har du sat dig og nedskrevet klare mål for fremtiden og lavet planer for, hvordan du vil nå dem? Kun 3 % af dimittenderne havde skrevet deres mål og planer ned. 13 % havde mål, men havde ikke skrevet dem ned, og 84 % havde ingen mål overhovedet. 10 år senere blev de samme personer spurgt igen. Forskerne fandt, at de 13 %, der havde sat sig mål men ikke skrevet dem ned, gennemsnitligt tjente dobbelt så meget som de 84 %, der ingen mål havde overhovedet. Men til deres overraskelse tjente de 3 %, der havde klare, skrevne mål og planer for, hvordan de skulle nå dem, 10 gange så meget som alle de andre 97 % til sammen! I de følgende 6 trin vil jeg vejlede dig hvordan du selv kan komme til at bestemme hvordan dit liv skal se ud, fordi det er dig selv der beslutter hvor du vil hen, dig selv der sætter dine mål og dig selv der skal handle efter dem, du er direktøren. Er du klar til at tage det første skridt? Det regner jeg med at du er, siden du har downloadet denne e-bog. Et mål uden en handling er bare et ønske

3 Trin 1: Beslutning De fleste af de ændringer der sker i vores liv er resultater af de beslutninger vi tager. Vi tror ofte at vi har truffet en beslutning men så sker der et eller andet i vores liv der gør at vi alligevel ikke får handlet på vores beslutning eller at det ikke var den rigtige beslutning og derfor ikke ønsker at handle på den. En rigtig beslutning er en hvor du gør det som er nødvendigt for at nå det resultat du ønsker. Det er midlet for en rigtig beslutningstager. Beslutsomhed er en meget vigtig del af vores liv fordi vores liv er dannet ud fra de beslutninger vi tager (hver dag). At tage en beslutning er faktisk en færdighed som du til enhver tid kan træne og udvikle ved at gøre det ofte. Hvis du gentager en færdighed så ofte at det bliver en vane så kan man faktisk kalde det for en automatisk adfærd bare tænk på at køre bil, cykle, skrive og læse. Du kan nu tage en beslutning om, hvordan dit liv skal se ud i fremtiden. 1. Jeg ønsker at ændre disse ting i mit liv:

4 2. Hvilken beslutning skal jeg tage for at kunne opnå denne ændring:

5 Trin 2: Lav klare mål Ved blot det at skrive dine mål ned og være så klar som muligt i det du ønsker, opfyldes dine mål med ca. 80 %. Kun hvis du ved præcis, hvor du ønsker at gå hen i dit liv kan du sætte kursen. Uden mål flagrer du bare rundt og rundt og inden du ved af det, havner du igen i en situation du ikke ønsker at være i. De fleste mennesker har absolut ingen klar idé om, hvad det præcist er de ønsker her i livet og hvad deres formål er. Ofte ved folk ikke hvad de vil, bare fordi de aldrig rigtig tænker over det. Hvis du heller ikke helt ved hvad du virkelig ønsker, så overvej først hvad du absolut ikke ønsker (længere). Derfra er det så nemmere at finde ud af, hvad du vil have eller hvad du ønsker i stedet for. At sætte mål er det første skridt til at vende det usynlige til noget synligt Så sørg for at være fokuseret på at der skal ske ændringer nu, så det lettere kan bringe dig der hen hvor du gerne vil hen.

6 Jeg foreslår at du sætter 3 mål til at starte med og når de så er nået kan du sætte 3 nye. Et klart mål skal være så specifikt som muligt. For eksempel kan du have et mål der hedder: Jeg ønsker at tabe mig ja det er et mål men det er ikke klart eller konkret. Et klart og et konkret mål kan være: Jeg er 15 kilo lettere, om et halvt år Kan du se forskellen? En meget vigtig ting når vi taler om mål og målsætning er, at det skal stemme overens med din overbevisning din tro. Du må tro på det og brænde for det. Så når en tanke, en beslutning og et mål skal programmeres ind i dit system er det vigtigt at det formuleres i jeg form, at det er nutid, positivt, kort og præcist. Det er for at din underbevidsthed skal kunne forstå hvad det er du mener, det skriver jeg mere om lidt senere. For at sætte dig mål med succes skal du gøre dem så detaljeret som overhovedet muligt. Blot at have et mål om at tabe sig er ikke et mål før du skriver det ned. Før du får det på skrift er det stadig blot en fantasi. Skriv altid i hånden så din energi kommer med i det du skriver og din energi kommer med ud i universet. Husk også at jo hurtigere du skriver dit mål ned, jo mere beslutsomhed lægger du bag ved. Det er op til dig! Beslut dig for dine mål!

7 1. Spørg dig selv hvilke 3 mål du vil sætte:

8 Trin 3: Handlingsplan (for hvordan du opnår dine mål) Det at sætte mål er relativt let og sjovt. Det virkelige arbejde kommer nu og det er det der gør, at du faktisk kan ændre dit liv, det kommer kun ved at tage det næste skridt. Den største grund til at folk ofte sætter sig mål men ikke når dem er pga. begrænsede handlinger og overbevisninger, de ved simpelthen ikke hvordan de skal nå målet. Tilbage til eksempelet: "For at tabe mig de 15 kilo indenfor det næste halve år...måske en slankekur". Men hvad gør du så hvis du skal på ferie? Eller hvis du er meget glad for mad, chokolade og desserter? Og hvad nu hvis familien kommer hjem med masser af kage og chips hvad så? Hvordan vil du håndtere det? Vidste du at dit system allerede har regnet ud hvad der vil ske? Hvis du har prøvet at være på slankekur før, så genkender dit system alle de gange du tidligere har fejlet når du har været på kur. MEN fordelen er så, at du kender alle faldgrupperne i forvejen og kan tage højde for dette i din handlingsplan.

9 Afstanden mellem dine drømme og virkeligheden hedder HANDLING/AKTION Så lav en omfattende handlingsplan, vær så fleksibel og kreativ som muligt når du skal nå dit mål. HANDLINGSPLAN MÅL 1: 2. HANDLINGSPLAN MÅL 2:

10 3. HANDLINGSPLAN MÅL 3:

11 Trin 4: Begrænsende overbevisninger. Overbevisninger spiller en afgørende rolle i at opnå ens mål. De afgør faktisk på forhånd om du vil, kan eller ikke kan nå dit mål og hvor meget arbejde du bliver nødt til at gøre for det. Hvis du sætter dig et mål der er for højt vil din underbevidsthed med det samme begynde at komme med alle mulige selv saboterende udsagn for at få dig til at blive der hvor du er, i din comfort zone. Du kender det sikket...det er de her irriterende og negative tanker der dukker op om hvor mange gange vi har fejlet tidligere og hvor svært det var at holde kursen. Det er underbevidstheden ekspert i, den skal nok finde alle de situationer frem fra tidligere uanset hvor meget vi prøver at skubbe dem væk. Hvordan får det dig til at føle at jeg skriver at det er dine egne overbevisninger der afgør om du når dine mål eller ej, hvad kommer der op, bliver du vred, frustreret eller ked af det. Vær opmærksom på den modstand og det der gør det svært for dig at holde kursen og det er din nøgle til at få det ændret. Din underbevidsthed har nemlig gemt alle de erfaringer du har med, fra tidligere slankekur eller hvad det nu kan være, den husker det hele. Overbevisninger er den magiske nøgle, som kan frigøre dine drømme/orrin Woodward

12 Videnskabelig forskning viser, at ubevidste overbevisninger styrer så meget som % af vores adfærd og følelser! Skriv alle de begrænsende overbevisninger ned som du kan komme i tanke om. ALLE SAMMEN, uanset hvor åndsvage, fjollede eller onde de må være. Husk på de gange du har opgivet at opnå dit mål også selvom det gør ondt at tænke på eller du bliver vred, skriv det ned så du kommer helt ind til roden af problemet. Et godt spørgsmål du kan spørge dig selv om, er: Hvorfor har jeg endnu ikke været i stand til at opnå dette mål? 1. BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER, MÅL 1:

13 2. BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER, MÅL 2: 3. BEGRÆNSENDE OVERBEVISNINGER, MÅL 3:

14 Trin 5: Støttende og styrkende overbevisninger. Du har nu en bedre forståelse af, hvad der har begrænset dig hidtil, ikke bare ved disse specifikke mål men også i andre områder af dit liv. De begrænsende overbevisninger har ikke kun dækket et bestemt emne. Det er ret sikkert at disse begrænsende overbevisninger har påvirket andre vigtige områder af dit liv. Det er ikke særligt rart at blive opmærksom på de ting der holder os tilbage og begrænser os, men det er faktisk det som kan have en afgørende betydning for at der sker en ændring. Det er nu tid til at bringe andre overbevisninger ind i dit liv; du skal skabe kraftfulde, positive og meget målrettet overbevisninger så du får de bedste resultater. Tænk på alt det du vil tro på og ikke kun for at nå dine mål, men også i andre dele af dit liv. Skriv alt det ned du kommer i tanke om, bare skriv, så kan du altid skrive det rent bagefter. Vær kreativ og formulere nu støttende overbevisninger som om du allerede har opnået dem.

15 Prioriter hver dag noget kvalitetstid til at arbejde på opfyldelsen af dine mål og sæt dig en intension om aldrig at give op. Minimum 3 gange om dagen skal du skrive dine overordnede mål ned, sidde lidt og visualisere på målet, mærk efter og se for dig at du allerede har nået det. Samtidigt skriv nu også 3 ting ned du kan gøre for at opnå hvert mål. Ja det kræver noget arbejde. HVER DAG 3 GANGE Skriv alt ned, evt. i en lille notes blok som du kan tage med dig, sørg for at bakke dig selv op især også på de tider hvor det er svært at holde fokus og du måske allermest har lyst til at give op. Fortæl andre om dine mål, det hjælper dig også med at holde fokuseringen. 1. STØTTENDE OVERBEVISNINGER: MÅL 1:

16 2. STØTTENDE OVERBEVISNINGER: MÅL 2: 3. STØTTENDE OVERBEVISNINGER: MÅL 3:

17 VIGTIGT!! Du har nu lavet bevidste mål og støttende overbevisninger. Men hvis vi nu alle kunne skabe hvad som helst vi ønskede med vores bevidsthed, ville vi så ikke alle have det vi drømmer om og gøre det vi helst vil gøre? Det vigtigste er nemlig ikke din bevidsthed, men din underbevidsthed; det er den del, som du bruger til at gemme alle dine oplevelser som du har fået igennem dit liv, samt alle dine overbevisninger. Dette omfatter de overbevisninger der begrænser dig og de selvsaboterende overbevisninger der skaber destruktiv adfærd. De sikrer, at du bliver frustreret, deprimeret og at du ikke opnår dine mål. Ønsker du en permanent og effektiv forandring så skal du have fat i kernen og det er det ubevidste. PSYCH-K er en unik måde at arbejde direkte med din underbevidsthed på, en måde at kommunikere og omprogrammere den.

18 Med PSYCH-K kan vi transformere stress om til indre fred og identificere begrænsende overbevisninger og ændre dem til kraftfulde og støttende overbevisninger. Fra det øjeblik du omprogrammere din tro og overbevisning, ændre dine følelser sig automatisk, dermed også de valg du tager, og hvordan du reagerer på forskellige situationer. Dette påvirker alle områder af dit liv! Med PSYCH-K befrier du dig selv. Det er nøglen til hvordan du omskriver dine begrænsende overbevisninger og skaber det liv du ønsker! Læs mere om PSYCH-K på min hjemmeside Trin 6: DU HAR ALLEREDE ERFARINGEN Det er helt rigtigt, at det kræver noget arbejde og energi at nå sine mål her i livet. Det kan tage længere tid end du har regnet med fra starten og der kan være bump på vejen som vil medføre forsinkelser. Til tider kan det også være tungere end du forestillede dig. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden minder dig selv om, hvor vigtigt det er for dig at nå dine mål.

19 Måden du gør det på, er ved hver dag at bruge noget tid at tænke over hvordan det vil være når du har nået dit mål. Tænk på hvordan du føler dig og hvordan dit liv er når du har nået målet. Slolthed, glæde, inspirerende, sprudlende, livsglæde, overskud. Hvordan du lever mere, er mere entusiastisk og har mere livsglæde. Lad fantasien få frit spil. Du har nu et redskab til at klare vanskelige tider, fordi du ved, hvor meget det betyder for dig og andre at nå målstregen. Jo mere levende du kan forestille dig det, jo bedre, for det er nøglen til at forankre ændringerne i din underbevidsthed. Et sind som er skabt af nye oplevelser kan aldrig gå tilbage til gamle dimensioner Oliver Wendell Holmes Jr. 1. NÅR JEG HAR OPNÅET MIT MÅL NR. 1: (sådan føler du oplevelsen og sådan ser du oplevelsen)

20

21 2. NÅR JEG HAR OPNÅET MIT MÅL NR. 2: (sådan føler du oplevelsen og sådan ser du oplevelsen)

22 3. NÅR JEG HAR OPNÅET MIT MÅL NR. 3: (sådan føler du oplevelsen og sådan ser du oplevelsen)

23

24 Hvem er jeg. Jeg hedder Dorte Olesen og har mit eget firma hvor jeg blandt andet hjælper andre med at få det liv de drømmer om ved at nå deres mål. Jeg kan huske at første gang jeg sådan rigtig satte mig nogle mål her i livet, (det var ikke bevidst at jeg ville sætte mål, det kan se nu at det var det) var da jeg var på charterrejse med mine forældre, en rejse jeg havde fået i konfirmations gave. Vi skulle til Mallorca med Spies rejser og jeg kan ligeså tydeligt huske at vi sad bagest i bussen på vej ind til hotellet, hvor vi skulle bo, da vi var ankommet til øen. Jeg sad der som en 13 årig pige uden ret meget selvtillid, lettere buttet og kiggede op på den smukke Spies guide der stod forrest i bussen med en sýren farvet skjorte på og en lilla nederdel med en meget stor slids. Jeg besluttede mig lige der, at det ville jeg også når jeg blev lidt ældre, være rejse guide og stewardesse.

25 Det blev faktisk til 3 mål lige der bagest i Spies bussen. 1. Jeg ville være rejse guide 2. jeg ville være stewardesse 3. jeg ville være selvstændig erhvervsdrivende og holde foredrag/undervise. (mine forældre var selvstændige så det var nærliggende at jeg også ville være selvstændig, men jeg vidste bare ikke med hvad) Jeg blev rejse guide da jeg var 21 år for Startours og stewardesse for SAS da jeg var 25 år, det var rimeligt nemt for mig at opnå disse mål og min overbevisning var også at det nok skulle lykkes. Det med at blive selvstændig var jo så mit trejde mål og man skulle måske tro at det var letteste at opnå fordi mine forældre var selvstændige men men men det er det mål der har voldt mig flest problemer. De sidste 25 år har jeg interesseret mig for alternativ behandling og spiritualitet, taget uddannelser og kurser indenfor zoneterapi healing, healingsmassage, clairvoyance, tarot kort, engle og naturligvis PSYCH-K. Indtil fornylig var det kun en drøm at komme til at leve af det fuldtid, en fantasi, jeg havde ikke sat mig ned og skrevet, præcis hvad mine mål var og hvad der skulle til for at nå dem. Jeg havde heller ikke ændret på min begrænsende overbevisninger som hele tiden fortalte mig at jeg ikke var god nok, at jeg ikke kunne tjene penge på sådan noget osv.

26 Og jeg havde heller ikke investeret i viden omkring det at være selvstændig, hvad der skulle til for at få kunder nok osv. Siden jeg blev uddannet indenfor PSYCH-K har mit liv taget en kæmpe drejning, jeg har fået ændret på mine selv saboterede overbevisninger, taget diverse kurser i hvordan man driver forretning og har fået mine mål ned på papir. Så jeg har selv gået vejen og ved hvad der skal til og bruger man de rigtige redskaber så behøver det ikke hverken at være tungt, umuligt eller tidskrævende. Held og lykke med at nå dine mål. Dorte Olesen

27 Bonus Som du har læst i denne bog så er det et spørgsmål om at nå sine mål og komme til at leve det liv du ønsker. Man kan sige at du synkroniserer dine bevidste mål med dine ubevidste overbevisninger. PSYCH-K er en videnskabeligt bevist metode hvordan vi hurtigt og nemt kan ændre på stress, negative tanker, følelser og begrænset adfærd. Som læser af denne bog vil jeg gerne give dig en mulighed for at nå dine mål på en hurtigere og nemmere måde ved at tilbyde dig din første PSYCH-K session til ½ pris. Kun kr. 750,- Som Henry Ford sagde engang: "Hvis du tror, du kan, eller hvis du tror, du ikke kan... har du ret!" Det er en session der varer ca. 1½ - 2 timer. Så er du interesseret i at benytte dig af dette tilbud så klik på linket nedenunder og book tid med det samme.

6 Trin til: Hvordan du når dine mål og skaber det liv du ønsker.

6 Trin til: Hvordan du når dine mål og skaber det liv du ønsker. 6 Trin til: Hvordan du når dine mål og skaber det liv du ønsker. Velkommen til måske dit nye liv. De fleste mennesker har nogle ideer om hvordan deres liv skal udforme sig, men det er faktisk under 3 %

Læs mere

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK KÆRE SKØNNE DU! Tak for din interesse til mig og kurset 'Det bare mad' vejen til større frihed og indre madro. En ting er at læse Sofias,

Læs mere

Find 38 indsatsområder

Find 38 indsatsområder Mini-ebogen: Find 38 indsatsområder Personlig udvikling Arbejde & uddannelse Forhold til andre Bolig & miljø Sundhed & velvære Fritid & hobbyer Kærlighed & sex Penge & økonomi Side 1/5 Hvorfor ønsker folk

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING

PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING PIXIGUIDEN 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en NEDSMELTNING 5 metoder til hvordan du undgår, at dit barn får en nedsmeltning Jeg har været dér, hvor du er og ved, hvordan det føles, når

Læs mere

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Velkommen )l workshoppen Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi= med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie. Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet

Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie. Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet Guide: Sådan omskriver du din pengehistorie Dine pengehistorier styrer dine beslutninger gennem livet Hvorfor? 2 Hvis du vil have kontrol over dine penge og din økonomi, er det vigtigt, at du kender dine

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Rikke Heimark Coaching

Rikke Heimark Coaching Find dit rette fokus Pixi E-bog Af Rikke Heimark, 2. februar 2017 For at tiltrække de rigtige ting i livet, hvad en det er mennesker, oplevelser, kontakter, muligheder osv, så er det alt afgørende at du

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

Hjælpespørgsmål og huskenoter til dit arbejde efter webinaret

Hjælpespørgsmål og huskenoter til dit arbejde efter webinaret Hjælpespørgsmål og huskenoter til dit arbejde efter webinaret Jeg tror på, at du, ligesom jeg, kan lykkes med at blive glad og fri. At du kan lære at sige fra, slippe den umulige opgave og stå stærkt i

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV?

INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV? INDFLYDELSE Side1 1 LÆSETID: 6 MINUTTER INDFLYDELSE HVEM TROR DU STYRER DIT LIV? Dit liv følger lige nu nogle spor, du ikke selv har lagt. Du tror, at det er dig der bestemmer, hvordan dit liv skal udvikle

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching Gratis håndbog 10 spændende muligheder Glad i låget 24/7 Af RaffCoaching 2 Velkommen Denne håndbog er til dig, som gerne vil lære at være glad og positiv 24/7. Jeg vil komme med rigtig mange ideer. Din

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN

NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN NORDAHL COACHING HAR FOKUS PÅ MØNSTERBRUD MED OPSTILLINGSMETODEN Opstillingsmetoden er et unikt redskab, der er blevet integreret i Nordahl Coaching ApS til mønsterbrud for unge og voksne dels ved individuelle

Læs mere

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab?

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Kursets fokus er ikke tab 10 kg på 10 uger, men at slutte fred med kroppen og maden. Derigennem

Læs mere

Motivation. Indledning. Alt er muligt

Motivation. Indledning. Alt er muligt Motivation Indledning Alt er muligt Motivation er en flyvsk størrelse. Nogle gange kan den få hjertet til at banke og blodet til at bruse. Den kan holde dig søvnløs om natten og giver dig lysten til planlægge

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Når sundhed. styrker. dit liv. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Når sundhed. styrker. dit liv. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Når sundhed styrker dit liv Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Ud af comfortzonen med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

3 trin til at håndtere den indre kritik

3 trin til at håndtere den indre kritik Fri og Kreativ 3 trin til at håndtere den indre kritik Ved cand. mag. i psykologi og pædagogik Line Larsen friogkreativ.dk Copyright 2013 friogkreativ.dk Alle rettigheder reserveret. Side 1 af 7. 3 trin

Læs mere

Transskribering af interview med Nanna

Transskribering af interview med Nanna Transskribering af interview med Nanna [00:00:09.15] Interviewer 1: Der er lige noget formalia som jeg er nødt til at sige. Samtalen bliver optaget sådan så vi kan bruge det i vores speciale og du bliver

Læs mere

Den vanskelige samtale

Den vanskelige samtale Den vanskelige samtale Et arbejdsmateriale til den vanskelige samtale 1 Hvorfor er samtalen vanskelig? Din selvtillid Metoden Din fantasi Manglende tro på, at tingene bliver ændret Ingen klare mål for,

Læs mere

Nu bliver det seriøst!

Nu bliver det seriøst! 1 Hej, jeg hedder Lotte og er datter til Lars og Mona. Jeg har haft MCADD siden, jeg var helt lille, hvor jeg blev syg og fik det diagnosticeret. Jeg har en storesøster Mai, som også har MCADD, så vi har

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Sandhed - del 2 To typer af sandhed

Sandhed - del 2 To typer af sandhed Sandhed - del 2 To typer af sandhed Her er nogle interessante citater fra Et Kursus i Mirakler : Frelse er genkendelsen af, at sandheden er sand, og at intet andet er sandt. Det har du måske hørt før,

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN..

FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN.. FORBERED DIT BARN PÅ HYPNOSEN.. Hypnoseværkstedet HYPNOSE MED BØRN * Nørrevej 6. 6340 Kruså *tlf. 74678290 1 VEJLEDNING I AT FORBEREDE BØRN PÅ HYPNOSEN. FØRST DET PRAKTISKE ANKOMST, PARKERING OG VENTEVÆRELSE

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR

FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR FREMTIDSFORSKNING: SÅDAN LÆRER DU AT FORUDSE, FORVENTE OG SKABE FREMTIDEN AF FUTURE NAVIGATOR KURSUS I FREMTIDSFORSKNING 1 VELKOMMEN - TIL DIN MENINGSFULDE FREMTID Kapitel 1, som du sidder med, byder på

Læs mere

Det er ikke altid chefens skyld

Det er ikke altid chefens skyld Det er ikke chefen, børnene eller økonomien, der stresser dig. Det er dine tanker om chefen, børnene og økonomien, der stresser dig. Det ser måske ud som om, det er verden uden for os selv, som skaber

Læs mere

ALLE HUSKER ORDET SKAM

ALLE HUSKER ORDET SKAM ALLE HUSKER ORDET SKAM Center for Kompetenceudvikling i Region Midtjylland lod sig inspirere af to forskere, der formidlede deres viden om social kapital, stress og skam og den modstand mod forandringer,

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia?

Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Personlig udvikling: Er du Offer Olga eller Proaktive Pia? Tror du som de fleste andre, at det vil kræve 'helt vildt meget' at få mere overskud i dit liv? Det er ikke tilfældet, det er faktisk enkelt.

Læs mere

360 PERSONLIG LEDELSE

360 PERSONLIG LEDELSE 360 PERSONLIG LEDELSE NYT OG ANDERLEDES 360 UDVIKLINGSKONCEPT TIL PERSONLIG LEDELSE: IMKB GØR DIG STÆRKERE I BÅDE KROP OG SIND Som det første 360 personlige udviklingskoncept herhjemme kombinerer IMKB

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Sådan finder du vejen til dit nye job

Sådan finder du vejen til dit nye job Sådan finder du vejen til dit nye job Mange mennesker går på arbejde dag ud og dag ind uden at have hjertet med sig, men fordi at de siger til sig selv at de skal tjene pengene til at betale regningerne

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog Frygten for ens egen storhed eller at undgå sin skæbne eller at løbe bort fra ens bedste talent én ting er sikker, vi besidder alle muligheden for at blive mere, end vi faktisk er. Vi har alle uudnyttet

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Behandlings- og udviklingsplanen

Behandlings- og udviklingsplanen bliv smuk, god og sand! Behandlings- og udviklingsplanen støtte til personlig udvikling af livskvalitet, sundhed og funktionsevne målrettet forbedring af livet når: du ønsker at udvikle dig hurtigt tingene

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 -

FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 - FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 - KÆRE DU, SOM ER FORÆLDER, BEDSTEFORÆLDER, MOSTER, FASTER, VENINDE, ONKEL ETC. Denne fortælling er skrevet ud fra en sand samtale, som jeg har haft

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

8 trin til passioneret ledelse Af Pia Torreck, UPTION

8 trin til passioneret ledelse Af Pia Torreck, UPTION 8 trin til passioneret ledelse Af Pia Torreck, UPTION Hvem kender du, der passioneret? Hvad inspireres du til, når du tænker på dem? Hvor vigtigt vil det være for dig, at få adgang til din egen passion?

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen

Fokus på velvære og værdi samt håndteringen af hverdagen. Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Redskab til skabelse af struktur og velvære i hverdagen Jeg har på baggrund af flere opfordringer valgt at lave denne lidt mere hands on udgave af de redskaber jeg har brugt til at skabe struktur og velvære

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik

Interviewteknik. Gode råd om interviewteknik Interviewteknik En vigtig del af et kundemøde er de spørgsmål, som du stiller. For at få det bedste ud af dine kundemøder skal du kombinere tre elementer: 6. Start ikke med at sælge: Definér behov. Kom

Læs mere

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom op på 12 sider trænings -hesten igen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få motivationen tilbage INDHOLD: Derfor er det

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL 2016 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Nu sad de der så igen. Det var det samme sted. Men det var så også det

Læs mere

PENGEKOMPASSET TM JUSTERING UNDERSØGELSE MÅLSÆTNING PLANLÆGNING. Få et bedre liv med din økonomi. - af Lone Eriksen

PENGEKOMPASSET TM JUSTERING UNDERSØGELSE MÅLSÆTNING PLANLÆGNING. Få et bedre liv med din økonomi. - af Lone Eriksen PENGEKOMPASSET TM JUSTERING UNDERSØGELSE PLANLÆGNING MÅLSÆTNING Få et bedre liv med din økonomi - af Lone Eriksen - 01 - PENGEKOMPASSET Det er med penge, som det er med kærlighed - hvis du glemmer den

Læs mere

Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING

Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING Kapitel 1 EN ÆGTE BESLUTNING 11 Hvis du oplever, at du ikke er motiveret til at løse en opgave, du står overfor, så er det sikkert fordi du ikke har truffet en ægte beslutning. Hvad kendetegner en ægte

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken og nå jeres mål

Bryd vanen, bøj fisken og nå jeres mål Bryd vanen, bøj fisken og nå jeres mål Kursus for kursusledere den 25. september 2013 Opgaver & værktøjer Tilmeld dig: Nå dine mål med Torben Wiese Få inspirationsmail på www.habitmanager.com 1 Værktøj:

Læs mere

Du øger din personlige fremtoner påvirknings- sikkert kraft Du sikrer buy-in på dine budskaber

Du øger din personlige fremtoner påvirknings- sikkert kraft Du sikrer buy-in på dine budskaber Du fremtoner sikkert Du øger din personlige påvirkningskraft Du sikrer buy-in på dine budskaber Med kropssprogsekspert Styrk din påvirkningskraft - og kom effektivt igennem med dine budskaber Intensivt

Læs mere

Velkommen. Hvad er forandring?

Velkommen. Hvad er forandring? Velkommen. Jeg håber du bliver glad for denne lille bog. I den, vil jeg fortælle dig lidt om hvad forandring er for en størrelse, hvorfor det kan være så pokkers svært og hvordan det kan blive temmelig

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

3-trinsmodel. Forstå følelsernes hemmelige sprog - og tag kontrollen tilbage over dit liv

3-trinsmodel. Forstå følelsernes hemmelige sprog - og tag kontrollen tilbage over dit liv 3-trinsmodel Forstå følelsernes hemmelige sprog - og tag kontrollen tilbage over dit liv Udarbejdet af Annette Schmidt-Mogensen Dit livs oase - Hypnose & hypnoterapi 3-trinsmodel Forstå følelsernes hemmelige

Læs mere

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi Marie Ørum Schwennesen In a gentle way, you can shake the world - Gandhi Skal 2015 blive dit bedste arbejdsår - nogensinde? På de næste sider serverer jeg 10 refleksioner for dig, som kan gøre dit arbejdsår

Læs mere

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk Udtalelser om HjertetsVej I virkeligheden er der kun en måde at beskrive HjertetsVej på - PRØV DET, det er alle pengene værd! Det, du investerer i Sina, vil komme igen på så mange planer som: mentalt,

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR Kickstart dit år - øvelsen hjælper dig til at fokusere på de gode og succesfulde oplevelser, og mål som du har indfriet, og som du kan bygge videre

Læs mere

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen.

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen. LÆSERÅD FOR BØRN Gennemgå de 26 læseråd med dit barn. Efter hvert punkt snakker I om hvordan det kan anvendes i forbindelse med læsning. Lyt til hinanden, og bliv enige før I går videre til næste punkt.

Læs mere

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå.

Det er nærliggende at tro, at det, der føles godt, vil vi gerne have mere af. Og det, der føles ubehageligt, vil vi gerne undgå. Næste gang: Lørdag d. 16. april 2016 Kl. 10.00 16.00 5 TRIN TIL DINE DRØMME Kan man få, hvad man beder om? Ja! Men det kræver indsigt og træning. Få her 5 trin, der sætter dig på sporet til at nå dine

Læs mere

Mailene. Dit liv B side 14

Mailene. Dit liv B side 14 Dit liv B side 14 Mailene En kort præsentation af hovedpersonen i denne bog, der gerne vil være anonym: Lad os kalde vedkommende Henri, så kan du kære læser selv bestemme, om det er Henrik eller Henriette:

Læs mere

Undervisningsmateriale fra Arbejdsopgaver til Til døden os skiller

Undervisningsmateriale fra   Arbejdsopgaver til Til døden os skiller Arbejdsopgaver til Til døden os skiller!1 Spørgsmål til bogen - Hvilke temaer er der i bogen? - Beskriv de forskellige personer (Nick, Isabelle, Lasse, Emma, Nicks mor, Alfred) - Beskriv Nicks forhold

Læs mere

Samtaler i udvikling. Både ledere og medarbejdere sætter pris på at selve samtalen finder sted, men ikke altid den måde, den finder sted på.

Samtaler i udvikling. Både ledere og medarbejdere sætter pris på at selve samtalen finder sted, men ikke altid den måde, den finder sted på. Samtaler i udvikling Dette er et uddrag fra bogen Samtaler i udvikling. Kapitlet giver en praktisk anvisning til samtaler med medarbejdere og teams, hvor der anvendes løsningsfokuserede spørgsmål og inspiration

Læs mere

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København.

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. Nu giver det mening Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. En vinteraften i 2012 fulgte en mand efter Mette på vej hjem fra metrostationen.

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Jeanette Ringkøbing Rothenborg

Jeanette Ringkøbing Rothenborg INTRODUKTION Jeanette Ringkøbing Rothenborg cand.merc.int. (interkulturel kommunikation, strategi & ledelse, CBS/WSU) Journalist og ICC-certificeret coach Kommunikationschef Center for Familieudvikling,

Læs mere