sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V"

Transkript

1 VEJLE BRYGHUS Jyskebryghuse BRYGGERIGAARDEN AROS sortiment 2013

2 De Jyske Bryghuse De Jyske Bryghuse er dansk mikrobrygget øl, der er lavet efter gamle traditioner og med de bedste råvarer fra hele verden. Øllet bliver brygget og tappet i Danmark ægte dansk mikrobryg. de jyske bryghuse Standard: Ale N O 1 Brown Ale 4,6 % Brygget af en stor mængde Münchner malt hvor sødmen og melanoidinen smager igennem, der er også brugt en lille smule røg-malt foruden 3 andre speciale malte for at give den delikate smag. Fyldig uden at være tung, let uden at være tør. Humlet med Nugget og Willamette. Brygget af: Vand, bygmalt, humle og gær. The American Pale Ale 5,2 % DJBs Pale Ale er en typisk overgæret amerikansk inspireret ale med en blanding af bygmalt og hvedemalt. Denne Pale Ale er en let drikkelig tørstslukker. Brygget af: Vand, malt (byg og hvede), humle og ale-gær. Monsieur Le Detective Belgian Golden Ale 6,5 % En strågul og kompleks ale inspireret af de belgiske lyse ales. Brygget af lyse malte og en belgisk gær, hvilket giver en forfriskende øl med en indbydende frugtig og krydret aroma. En let fylde og en lav humlebitterhed afrunder smagsoplevelsen. Brygget af: Vand, malt, humle og ale-gær. Red Adder Irish Red Ale 5,5 % En flot rødgylden ale inspireret af de irske red ales. Den rubinrøde farve og den karakteristiske fyldige og bløde maltkarakter stammer fra mørkt ristede malttyper. Aromaen byder på ristet malt og toffee, og i smagen balanceres sødmen af en moderat humlebitterhed. Brygget af: Vand, bygmalt, rørsukker, humle og gær. Down the Chimney Abbey Ale 7,5 % Denne Abby Ale er en fyldig mørkebrun belgisk inspireret dubbel. Den er brygget på seks forskellige malttyper og mørk cassonadesukker, hvilket giver en kompleks sødme. Øllen er gæret med en belgisk overgær og krydret med koriander. Dette mærkes i aromaen, som præges af frugt og krydderier, men også i smagen hvor bitterheden balancerer den markante sødme og fylde. Brygget af: Vand, malt, humle, mørk cassonadesukker, koriander og ale-gær.

3 Bollywood Elefantastic IPA 5,5 % En overgæret engelsk øltype med farve som flot rødgyldent rav. Den er humlet med East Kent Goldings samt cascade, som giver den en fin bitterhed og en dejlig frisk duft af blandt andet hyldeblomst og citrusfrugt. Vi har brugt to forskellige mørkere karamelmalte for at balancere bitterheden med en hvis sødme, der gør øllet mere fyldig og frugtigt. IPA-en har et forholdsvis lavt indhold af kulsyre for ikke at ødelægge de mange finere smagskomponenter i øllet. de jyske bryghuse White Hawk Witbier 4,6 % Denne Witbier er en sart og lys hvedeøl som er gæret på champagne gær, ufiltreret og tilsat aromatisk fransk humle. Smagen er frugtig og minder meget om de store klassiske belgiske hvedøl. Brygget af: Vand, bygmalt, hvedemalt, humle og champagnegær. Viva La Vida in Riga Baltic Porter 5,8 % En fyldig sort øl med lækkert chokoladebrunt skum. En undergæret øl med en markant aroma af ristet byg, kaffe og en anelse røg. Smagen er præget af ristet malt, chokolade, anis og mørk karamel. Brygget af lige dele Pilsner og Münchnermalt samt den let ristede Special B malt, røgmalt og Chocolademalt. Frisk prikkende på tungen med mange smagsnuancer. Humlet med Perle og East Kent Golding.

4 Vejle Bryghus Vejle Bryghus er et mikrobryggeri der blev startet i 2008 for at genrejse byens førhen så stolte øltraditioner. Vejle Bryghus Bryghuset bruger de bedste råvarer fra hele verden og opskrifterne er nøje udviklet for at sikre, at de kan leve op til og overstige Vejles gode traditioner for at brygge øl. Vejle Bryghus ligger i centrum af forlystelseslivet i Vejle, og dette passer fint overens med målsætningen om at give enestående smagsoplevelser, som man husker og som vejlensere kan være stolte af. Øl fra Vejle Bryghus kan fås overalt i Vejle by og omegn, i butikker og hos restaurationer og barer, der deler Bryghusets ønske om at udbrede det lokale bryg. Standard: Vejle Bryghus Pilsner 4,6 % Denne pilsner er en undergæret lys pilsner brygget efter tjekkiske traditioner. Den er brygget med pilsnermalt, hvilket giver en mild lys maltsmag som komplementeres af den tyske bitterhumle Perle. Den fine tjekkiske Saaz humle er anvendt som aromahumle, hvilket gør Pilsneren ekstra karakterfuld. Brygget af: Vand, bygmalt, humle og gær. Vejle Bryghus Brown Ale 6,2 % Denne Brown Ale er en mørk fyldig øl brygget på hele seks forskellige malttyper sammen med umaltet havre, mørk muscovadosukker og jumbo rosiner. Dette giver en kompleks aroma af nødder, ristet byg, chokolade og tørret frugt samt en maltet sødme præget af mørk sukker. I forhold til de engelske brown ales er Vejle Brown Ale kraftigere humlet med de tre amerikanske humletyper Nugget, Crystal og Willamette. Brygget af: Vand, malt, valset havre, humle, mørk muscovadosukker, rosiner og ale-gær. Vejle Bryghus Klassik 4,6 % Vejle Bryghus Klassik er en rigtig wienerøl, en undergæret, gylden øltype med oprindelse i Wien. Herhjemme kender vi dog denne type bedre under betegnelsen classic. Den er brygget med halv Wienermalt og halv Münchnermalt samt en god portion karamelmalt, som giver øllen en blød og tæt maltkarakter med en let sødlig og karamelagtig smag. Som bitterhumle har vi valgt den tyske humlesort Perle, som giver en blid bitterhed i balance med sødmen og som aromahumle har vi brugt den ædle tyske sort Hallertau Hersbrücker. Brygget af: Vand, bygmalt, humle og gær. Vejle Bryghus Silent Night 4,6 % Silent Night er en mørk lagerøl, som passer godt til den mørke juletid. Den er undergæret og brygget med Münchner-, karamel- og chokolademalt og nænsomt humlet med den sydtyske humle Perle. Øllen har en dejlig mørk rødbrun farve og et kraftigt skum. Duften er præget af sødme fra de mørke malte og smagen er fyldig og dyb med noter af modne frugter og mørk karamel. Brygget af: Vand, bygmalt, rørsukker, humle og gær. Vejle Pale Ale 5,2 % Vejle Bryghus Pale Ale er en typisk overgæret amerikansk inspireret ale med en blanding af bygmalt og hvedemalt. Denne Pale Ale er en let drikkelig tørstslukker. Brygget af: Vand, malt (byg og hvede), humle og ale-gær.

5 Håndtappet Special øl/sæson: Vejle Bryghus Imperial Stout 11,0 % Vejle Bryghus Imperial Stout er dyb sort og med et lækkert chokoladebrunt skum. Det er en kraftig øl med en markant aroma af ristet malt, espresso og en anelse røg. Smagen er udpræget fyldig og domineret af mørk karamel, brændt sukker, chokolade og ristet malt. En kompleks og varmende øl til, når mørket falder på. Brygget af: Vand, bygmalt, havremalt, cassonadesukker, humle og gær. Vejle Bryghus Vejle Bryghus Belgian Strong Ale 7,5 % Vejle Bryghus Belgian Strong Ale er en kraftfuld gylden belgisk inspireret øl med en flot hvid skumkrone. Den er let humlet og har en krydret aroma af koriander, citrus og muskat, som stammer fra den belgiske overgær og den tilsatte koriander. Smagen er fyldig med en god sødme og let bitterhed. Den er brygget på pilsnermalt, lysere karamelmalte, umaltet hvede samt lys kandis, der giver øllen en friskhed på trods af den store fylde. Brygget af: Vand, malt, valset hvede, humle, lys kandis, koriander og ale-gær. Vejle Bryghus Forårsbryg 3,2 % Vejle Bryghus Forårsbryg 2012 er en undergæret øl af typen Müncher Dunkel. Den er mørk med et flot skum. Vejle Bryghus forårsbryg 2012 er en frokostøl med en alkoholprocent på kun 3,2 %. Den er brygget på 3 typer ristet malt, Carahell, Caramünich 2 og Carafa special 2. Dette giver, trods den lave alkoholprocent, en god fylde og en tæt maltkarakter. Den er humlet med 3 forskellige typer humle: Brewers gold, Saaz, og Cascade, hvilket gør at den føles frisk på tungen. Den har en let bitterhed samt en kort eftersmag. Brygget af: Vand, malt, humle og gær. Vejle Bryghus Holy Night 7,5 % Vejle Holy Night er en fyldig mørkebrun belgisk inspireret dubbel. Den er brygget på seks forskellige malttyper og mørk cassonadesukker, hvilket giver en kompleks sødme. Øllen er gæret med en belgisk overgær og krydret med koriander. Dette mærkes i aromaen, som præges af frugt og krydderier, men også i smagen hvor bitterheden balancerer den markante sødme og fylde. Brygget af: Vand, malt, humle, mørk cassonadesukker, koriander og ale-gær. Vejle Bryghus Hvede 5,0 % Vejle Bryghus Hvede er en tysk inspireret hvedeøl brygget på halv pilsnermalt og halv hvedemalt. Den er lys med et kraftigt hvidt skum og som en rigtig hefeweizen er den ufiltreret. Den har en svag sødme i eftersmagen. Vejle Bryghus Hvede er let humlet med de 2 humletyper Perle og Hellertauer Mittelfruh. Hvedeøl er en rigtig tørstslukker og sommerhalvårets mest oplagte aperitif øl, og Vejle Bryghus Hvede er ingen undtagelse. Brygget af: Vand, malt, humle og ale-gær.

6 Vejle Bryghus Oktoberfest 5,0 % Vejle Oktoberfest er som navnet antyder en rigtig festøl med lidt mere af det hele både i smag og aroma. Den bliver dog aldrig for meget og kan med fordel nydes i større mængder til lyden af tyrolermusik. En frisk undergæret øl brygget efter tysk forbillede af Münchner- og karamelmalt. Øllen har en god maltet og ristet aroma som i smagen balanceres af de tyske humlesorter Magnum og Tettnanger. Brygget af: Vand, malt, humle og undergær. Vejle Bryghus Vejle Bryghus Pale Ale 5,2 % Vejle Bryghus Pale Ale er en overgæret, amerikansk inspireret hvedeøl med 30 % hvedemalt og 70 % bygmalt. Pale Ale er liflig og let drikkelig en rigtig tørstslukker. Brygget af: Vand, bygmalt, havremalt, humle og ale-gær. Vejle Bryghus Stingray Double Indian Pale Ale 9,5 % En rigtig dobbelt India Pale Ale med alt, hvad det indebærer. Den er kraftigt humlet med de fire humletyper Summit, Simcoe, Citra og Centennial hvilket giver en markant humlet aroma domineret af fersken, tropisk frugt, fyrrenåle og hyldeblomst. Smagen er præget af bitterhed balanceret af en solid maltfylde. Brygget af: Vand, bygmalt, humle og gær. Vejle Bryghus Bukkefeber 5,6 % Bukkefeber er brygget i anledning af bukkejagten, som starter midt i maj. Det er en flot kobberfarvet øl af typen altbier. Som i Düsseldorf er den brygget med en overgær, men ved en lidt lavere gæringstemperatur på 17 grader. Aroma og smag kendetegnes af en karamelagtig sødme samt en beskeden frugthed og en moderat bitterhed. En blød og rund øl. Vejle Bryghus Andetræk 5,6 % Andetræk er en lækker og frisk amerikansk inspireret Brown Ale med en flot mørk farve. Øllen er let drikkelig, og der er god balance mellem sødmen og bitterheden. Fremragende øl til kraftigere vildtretter og and. Vejle Bryghus Sneppefald 5,6 % Der er Sneppefald, når snepperne i større flokke hviler sig på deres træk på grund af dårligt vejr. Sneppefald er en lys strågul øl med hvid krone og stor smag. Øllen er en Pale Ale, og brygget er humlet med engelsk humle. Da øllen både har bitterhed og sødlig fylde passer den til de fleste lyse retter såsom fisk og fugl. Bør nydes afkølet ved ca. 8 C. Private label øl hos Vejle Bryghus Du kan få din egen mikroøl Vejle Bryghus tilbyder at fremstille øl i 33 og 50 cl flaske fra vort sortiment med dit eget labeldesign og logo. Prisen vil variere efter oplag og variant. Der skal blot produceres minimum 300 stk. Produktionstiden vil variere alt efter variant. Det er også muligt at få udviklet sin egen smagsvariant. Her skal dog aftages minimum liter (ca stk. 50 cl flasker). For mere information kontakt: Mogens Rasmussen ved Vejle Bryghus.

7 AROS AROS af DJB AROS er De Jyske Bryghuses signatur serie, brygget med store respekt for faget og nordiske traditioner. Serie er tilrettelagt, så den giver et bredt udvalg i typer, styrker, farver og smagsindtryk alle med et twist på det kendte. Øllen er tilbivet i samarbejde med flere brygmestre og med inspiration fra det bedste faget har at byde på. Standard serie: Smokey Dark Bock 7,5 % En fortolkning af en tysk inspireret, mørk dobbeltbock krydset med bamberg røgøl. Mørkt kobbergylden øl med balanceret, blød bitterhed og en fed maltkrop med frugt og nødder i smagen, som dog, ligesom duften, er marakant præget af en intens med harmonisk røgkarakter af tre forskellige typer røgmalt. Brygget af: Pilsner-, røg-, karamel-, münchner-, rug og chokolademalt. Perle og Hallertau humle. Pilsnergær Nordisk Tripel 9,0 % Ravgylden, potent øl, meget kraftigt humlet med 50 % US and 50 % NZ aromahumle, hvilket giver en tør og intenst frugtig dobbelt IPA, med en sprød, bitter eftersmag og en livsfarlig drinkability. Brygget af: Pilsner-, pale ale-, og münchnermalt og sukker. Perle, Styrian Goldings og Citra humle. Tørhumlet Pilsner, Stærk 7,5 % Humlekrydret, let maltet duft og smag smag. Tør, men fyldig smag med høj bitterhed. Filtreret! Brygget af: Pilsner malt og lys sukker. Perle, Green Bullit og Polaris humle. Pilsnergær.. Espresso Stout 8,0 % Sort, intens og yderst fyldig stout med nogen sødme og en elegant duft og smag af den tilsatte espressokaffe -perfekt dessertøl! Brygget af: Pilsner-, münchner-, karamel-, chokolade- og farvemalt. Columbus, EK Goldings og NZ aroma-humle. Ale gær.

8 Bryggerigaarden Bryggerigaarden er spændende kvalitetsøl brygget på danske og undenlandske kvalitetsbryggerier efter vores egne opskrifter. Øl-typerne er special udvalgte og tilpasse det danske køkken og de danske ganer. Bryggerigaarden Microbrygget serie brygget og tappet i DK: Bryggerigaarden Pale Ale 5,2 % Bryggeriegaardens Pale Ale er en overgæret, amerikansk inspireret hvedeøl brygget på hvede- og bygmalt. Vores pale ale er liflig og let drikkelig en rigtig tørstslukker. Brygget af: Vand, malt (byg og hvede), humle og ale-gær. Bryggerigaarden Imperial Stout 11,0 % Bryggerigaardens Imperial Stout er en markant sort øl med en kraftig aroma af ristet malt, kaffe og et indbydende nøddebrunt skum. Smagen er meget fyldig og domineret af chokolade, mørk karamel og ristet malt. En øl med mange facetter, perfekt til når mørket falder på. Brygget af: Vand, malt (byg og hvede), humle og ale-gær. Bryggerigaarden Belgian Strong Ale 8,0 % Belgian Strong Ale er en kraftfuld gylden belgisk ale med masser af fylde og smag, der bringer det bedste fra den belgiske bryggekunst. I aromaen fornemmes koriander, citrus og muskat og smagen er fyldig med god sødme og let bitterhed. Brygget af: Vand, bygmalt, humle, appelsin, kanel, rosiner og gær. Bryggerigaarden Original Julebryg 6,5 % Bryggerigaardens Original Julebryg er tilsat lidt ekstra julegodter, som appelsin, kanel rosiner og rigeligt med malt. Det giver en smagsoplevelse af de store, som man vil huske længe efter. Smagen er fyldig og rund med en masse sødme og kant. Brygget af: Vand, malt (byg og hvede), humle og ale-gær.

9 Sandard serie: Bryggerigaarden Mørk Hvede 5,1 % Bryggerigaardens bryggere har ladet sig inspirere af de klassiske mørke weissbiers, da de skabte denne øl. Weissbier, også kaldet hvede-øl, er bedre kendt i sine lyse versioner. Smagen i denne mørke hvede er domineret af ristet malt og noter af banan og karamel. Denne mørke version er selvfølgelig, som traditionen byder, ufiltreret. Bryggerigaarden Bryggerigaarden Kælder Bryg 5,0 % Bryggerigaardens bryggere har ladet sig inspirere af den klassiske tyske Kellerbier, da de skabte denne øl. Kellerbiertraditionen går helt tilbage til middelalderen, hvor denne friske øltype blev lagret og serveret på trætønder direkte fra kælderen. Denne ravfarvede version er selvfølgelig, som traditionen byder, ufiltreret. Bryggerigaarden Sorte Nat 5,0 % Bryggerigaardens bryggere har ladet sig inspirere af den klassiske tyske schwarzbier, da de skabte denne øl. Schwarzbier traditionen går helt tilbage til 1500-tallet, hvor disse sorte øl så dagens lys. På trods af sin mørke farve er den frisk og let med søde noter af brun sukker. Vores version er selvføgelig også sort som natten.

10 Kissmeyer Beer Kissmeyer beer Anders Kissmeyer er en international anerkendt dansk brygmester. I Danmark er han mest kendt, som manden, der skabte Nørrebro Bryghus. Internationalt er han også kendt som en af verdens mest innovative bryggere, som ofte bruges som gæstebrygmester på bryggerier i hele verden. Senest (2012) har Anders Kissmeyer været involveret i mange samarbejdsbryg i blandt andet USA, Canada, Australien og Finland. Dette er hans personlige øl lavet helt efter egen ideer og med personlig præg. Standard serie: Kissmeyer West Coast Pale Ale 6,0% Orangegylden pale ale med krydret duft og smag af amerikansk humle. Ganske fyldig og tør smag med solid maltkrop og afbalanceret bitterhed. Eftersmagen er lang med både maltsødme og humlet krydring og bitterhed. Brygget af: Vand, bygmalt og humle. Kissmeyer Red IPA 7,0% Klar og dybt kobberrød IPA med markant bitterhed. Intens duft af karamelmalt og amerikansk aromahumle og med frugtig smag med noter af karamel og humlearoma. Fyldig, mellemtør øl med lang, humlet eftersmag. Brygget af: Vand, bygmalt og humle. Kissmeyer Black IPA 7,0% Sort i farven, men mest klassisk IPA i duft og smag. Intens, krydret duft af Amerikansk og New Zealandske aromahumler med et diskret, ristet indslag. Smagen er middelfyldig og tør med blide noter af ristet malt, og tæt og frugtig humlesmag samt en markant, men afbalanceret bitterhed. Eftersmagen er lang med tydelig karakter af humle, kaffe og chokolade. Brygget af: Vand, bygmalt, sukker, havregryn og humle. Barrel serie: Kissmeyer Barrel Reserve Pipes & Drums Barley Wine 13,5% En ekstremt kraftig og kompleks, kobbergylden øl. Overvældende maltrig duft med tørrede frugter, portvin og eg som de dominerende indslag, en kraftig men blød bitterhed i smagen, der har en let sødme, masser af frugt og malt, vin og træ, understøttet af den høje alkoholprocent, som dog er meget harmonisk integreret. Den meget vinøse karakter, som stammer fra øllets 9 måneder på vore legendariske Niepoort fade, præger den meget lange og komplekse eftersmag. Kissmeyer Barrel Reserve Dark Side of the Moon Imperial Porter 9,5% En kraftig og kompleks, silke blød Imperial Porter, løftet til perfektion via 9 måneder på Niepoort portvinsfade. Inden tapning er den blandet med frisk brygget Imperial Porter for at give lidt ekstra naturlig kulsyre og friskhed.

11 Great dane Great Dane Great Dane er vor seneste satsning, som omfatter en række mikro-bryggede øl med specielle opskrifter skabt af store danske og internationale brygmestre. Konceptet har været, at skabe grobund for at lave gode, spændende og innovative øl, hvor vi udnytter de kompetencer og erfaringer, vi kan få ved samarbejdet med forskellige brygmestre. For at sikre projektets innovation vil Anders Kissmeyer lede den kreative processe. PAPIRKLIP serie: HANS, Nordisk Saison, 5,5 % Krydret, floral og fruity smag. Meget sprød, tør og let syrlig, lav bitterhed. Ufiltreret! Brygget af: Pilsner og Lys Karamelmalt og honning. Perle, Styrian Goldings humle. Krydret med hyben, røllike og havtorn. Saison gær NIELS, Nordisk Pale Ale 5,5 % Markant US humlearoma med diskret nordisk krydderstrejf. Middel maltfylde, tør og middel til høj bitterhed. Ufiltreret! Brygget af: Ale-, Munchner og karamelmalt. Perle og Cascade, Simcoe og Citra humle. Krydret med porse, røllike og lyng. Ale gær VERNER, Tørhumlet US Lager, 5,0 % Middel karamel- og maltkarakter, markant humlearoma, tør, med middel fylde og bitterhed. Brygget af: Pilsner-, Caramel/Cara-Pils- og Münchnermalt. Perle, Cascade Centennial og Chinook humle. Pilsnergær SØREN, Nordisk Porter, 6,0 % Middel karamel- og maltkarakter, markant humlearoma, tør, med middel fylde og bitterhed. Brygget af: Pilsner-, Caramel/Cara-Pils- og Münchnermalt. Perle, Cascade Centennial og Chinook humle. Pilsnergær

12 Mad viking mad viking Celebrating centuries of traditional Nordic craft: Mad Viking is the modern-day version of the ancient Viking zealots who brewed great beer both at war and in time of peace. Their zeal drove them to the edge. Some called it madness. Some called it original devotion. Others just poured themselves a beer. We brew Mad Viking as a collaboration between two of Denmark s best microbreweries. More mad brewmasters, more knowledge, more ideas - and more capacity, with more chances to care for the beers under the best conditions while they mature. US design serie: Sneaky Bay, DIPA 9,5 % Maybe you think you know a way out of here. And maybe you actually do. Sneaky Bay DIPA will give you time to check the map. We ve poured everything into this beer. We wanted a big DIPA-bigger body, bigger mouthful, bigger suds, and bigger lace. Most of all we wanted explosively fruity hops, with both citrus and tropical notes and subtle herbal, spicy touches. Sneaky Bay doesn t want to knock you down. It just wants to lure you into a relaxing lull between the tides. Pillage the Village, Barley Wine 11 % Once again we ve seen the future in the spaces between styles. We created the best of English and American barleywines together in one. What a beer, fruity and bittersweet on the English side, and with intense power and enormous body on the American side. High Spot, Belgian Style Golden ale 11,0 % High Spot offers Old World personality and New World style. Billowing white head, feathery lace, and lively carbonation tell you it s a classic Belgian Style Golden Ale, with aroma hops suggesting Chardonnay, pear, and floral notes. Silky on the tongue and full-bodied, High Spot backs up its delicate aroma hops with blood-orange-like flavors and hints of hot spice over a light malt sweetness and lingering crisp finish. Night Raid, Imperial Stout, 11,0 % Best served after conquering your foes. Night Raid is a true warrior s stout that stirs the heart for the battles ahead. Under a rich and creamy head, the roasty, rich body shows hints of chocolate, coffee, and surprising complexity for those willing to look through the darkness to what awaits on foreign shores. Night Raid JD barrel, Imperial Stout, 11,0 % What you have here is quite rare and special. We take 1-year old Imperial Stout, age it in Jack Daniels barrels, then carefully blend it at a very rich ratio of 1:2 with this year s Imperial Stout. The results are powerful. Huge bourbon character and oaky notes come through in waves, supported by the big roasty malt backbone of the base stout. This beer can be enjoyed now or cellared for many years to come. Skål! Night Raid Cognac barrel, Imperial Stout, 11,0 % What you have here is quite rare and special. We take 1-year old Imperial Stout, age it in Jack Daniels barrels, then carefully blend it at a very rich ratio of 1:2 with this year s Imperial Stout. The results are powerful. Huge bourbon character and oaky notes come through in waves, supported by the big roasty malt backbone of the base stout. This beer can be enjoyed now or cellared for many years to come. Skål!

13 Egå Havvej 25 C 8250 Egå jyskbryg.dk

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden!

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden! Frederikssund Øl-smagning 28. januar, 2012 Arr. f ØLs & Fr.sund lokalafd. af De Danske Ølentusiaster Point afgives som 3-2 1, hvor 3 er bedst. Kun de 3 bedste øl gives point! Mærke Alc% Point Halsnæs Bryghus

Læs mere

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE JOMFRUHUMLE Jomfruhumle fremstår som en gylden-gul øl med kraftigt og tykt skum. Den let maltede krop, dannet på baggrund af pilsnermalt, er afstemt med rigelige mængder Saaz-humle. Øllet opleves som en

Læs mere

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund Amager Bryghus Black Nitro Typ: Black IPA - 7,6% Reservation för ändringar i sista stund På Amager Bryghus har vi altid med stor fornøjelse nydt at åbne dørene for gæstebryggere fra den ganske verden.

Læs mere

Mors Stout 5,7 % Den mørke overgærede stout har fået tilført masser af chokolademalt. I 2003 blev den kåret som årets øl nyhed.

Mors Stout 5,7 % Den mørke overgærede stout har fået tilført masser af chokolademalt. I 2003 blev den kåret som årets øl nyhed. Øl fra den store verden Foruden vores eget øl har vi specialiseret os i øl fra den store verden. Vi kan således tilbyde mere end 60 forskellige øl med et bredt spekter af noter lige fra den helt friske

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

Stilarts definitioner

Stilarts definitioner Stilarts definitioner Revideret af foreningen Danske Øldommere november 2009 1. LYS LAGER A. Moderne lys lager B. International lager C. Tjekkisk pilsner D. Tysk pilsner E. Dortmunder export F. Münchener

Læs mere

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl Lagerøllen er en bajer Når bajerens time slår, risikerer man at få en pilsner i stedet, og det er bestemt ikke det samme. Det var moderne danske lagerøl, Henrik Bøegh havde samlet sammen, da han satte

Læs mere

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk

Restaurant Teaterkælderen. Tlf. 99 26 99 27. TK@mch.dk Restaurant Teaterkælderen Tlf. 99 26 99 27 TK@mch.dk Aperitif Teater Kælderens Aperitif Spørg venligst service-medarbejderen Vinkort 250 Pr. glas... kr. 42,- Bordvin: Spørg venligst service-medarbejderen

Læs mere

Pilsner & Pilsnerøl, i mange lande kaldet lager, Test: Danmarks bedste pilsner

Pilsner & Pilsnerøl, i mange lande kaldet lager, Test: Danmarks bedste pilsner Test: Danmarks bedste Pilsner & Classic Fra uren til den grønne Tuborg og Hof er en defineret som en klar, undergæret lys gylden, til tider krystalklar øl med hvidt skum og en alkoholstyrke på 4-5% og

Læs mere

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise

Frokost Menu. Serveres mellem 11-16. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Frokost Menu Serveres mellem 11-16 Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise Stjerneskud, stegt og kogt rødspætte,

Læs mere

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS RÅVARER SIDE 1 AF 11 RÅVARER Fire råvarer er nødvendige for at brygge øl: Malt, humle, gær og vand. Byg er hovedråvaren til ølbrygning. Inden byggen kan anvendes til ølbrygning, skal den omdannes til malt.

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Stilarts definitioner

Stilarts definitioner Stilarts definitioner Revideret og udgivet af foreningen Danske Øldommere 2015 1. udgave Indledende noter til bryggere og øldommere: 1. Stilartsbeskrivelsen er blevet grundlæggende revideret i 2011. Bemærk

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

i 8 ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 103 ØLINDEX A-Å 108 OVERSIGTSKORT STANDPLAN PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD STANDORDEN

i 8 ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 103 ØLINDEX A-Å 108 OVERSIGTSKORT STANDPLAN PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD STANDORDEN ale.dk i N 8 10 12 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERREGISTER FORORD 13 UDSTILLERE ORDEN 79 ØL FÆLLESEN 87 92 98 ÅRETS JULEBRYG PROGRAM ØL LOKALT HVAD SKAL JEG SMAGE? 103 ØLINDEX A-Å Velkommen til

Læs mere

Stout er in. - og bestemt ikke out. Test: ØL

Stout er in. - og bestemt ikke out. Test: ØL Stout er in - og bestemt ikke out Spredningen i kvalitet og smag var enorm ved Danmarks hidtil største smagning af den populære stout. SMAG & BEHAG s udvidede øljury på 36 drevne smagere bedømte 22 danske

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Kvinder, øl og mad I 2015 er det 100 året for Grundlovens ændring, hvor Kvinderne fik stemmeret. Flere undersøgelser viser at hovedansvaret for indkøb af dagligvarer ligger hos kvinderne, derfor ligger

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Klosterøl på dansk. Begrebet klosterøl dækker ikke. TEST klosterøl

Klosterøl på dansk. Begrebet klosterøl dækker ikke. TEST klosterøl Henrik Bøegh og Rolf Nielsen har tidligere præsenteret originale, belgiske i. Danske bryggere har også lært kunsten, så der stod 15 danske til eksamen, da s øljury smagte på danske fortolkninger af genren.

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Madopskrifter med øl

Madopskrifter med øl Madopskrifter med øl En samling spændende opskrifter tilsat unikke øl fra Bryggeri Skovlyst. Af køkkenchef Kim Jensen og Brygmester Casper Møller VELBEKOMME Bryggeri Skovlyst Skovlystvej 2 Hareskovby 3500

Læs mere

Malt fra landet som er berømt for dets øl

Malt fra landet som er berømt for dets øl Malt fra landet som er berømt for dets øl INDHOLD Introduktion....... 2 Castle Malting traditioner og innovation........3 Revolutionerende ristningsteknologi.....4 Øko-malt produktion.....5 Malttyper fra

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Malt fra landet som er berømt for dets øl

Malt fra landet som er berømt for dets øl Malt fra landet som er berømt for dets øl INDHOLD Introduktion....... 2 Castle Malting traditioner og innovation........3 Revolutionerende ristningsteknologi.....4 Øko-malt produktion.....5 Malttyper fra

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Fadøl og Musik program

Fadøl og Musik program Fadøl og Musik program Høstfest på Bakken, 2015 Arrangeret af Munkebo Mikrobryg Om Munkebo Mikrobryg Frøet til Munkebo Mikrobryg blev grundlagt under biologistudiet på Københavns Universitet hvor grundlægger

Læs mere

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM ale.dk i N 8 12 14 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER 18 UDSTILLERE ORDEN 299 NY NORDISK ØL 300 302 304 PROGRAM DM I HÅANDBRYG ØLI N D E X 318 OVERSIGTSKORT Velkommen til ØLFESTIVAL

Læs mere

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare ØL TIL MAD SIDE 1 AF 5 ØL TIL MAD Øl kan være et godt alternativ til vin - selvom nogle har svært ved at få forestillingen om hvid dug og øl til at hænge sammen. Ser vi på variationen i øl, er der øltyper,

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

Kongens Bryghus. af Broyhan Rød.

Kongens Bryghus. af Broyhan Rød. henter inspiration til ny hvedeøl med smag som red ale i Christian IV s søslag ved Kolberger Heide i 1644 lancerer 1. juli 2008 sin sjette øl. Den nye øl har det usædvanlige navn - og det er der naturligvis

Læs mere

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Velkommen til Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Entre kr 75,- [Indhold] Københavnske øldage 6 9 10 12 172 175 178 183 Velkommen til Ølfestival P R A K T I S K E O PLYSNINGER F O R O R

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

2014 Grüner Veltliner "Steinsetz" Schloss Gobelsburg, 6 fl.

2014 Grüner Veltliner Steinsetz Schloss Gobelsburg, 6 fl. 2014 Fantastisk til prisen. Alsidig madvin Michael Moosbruggers er en af Østrigs bedste vinmagere, og hans hvidvine er i absolut verdensklasse. Det er ranke, komplekse og meget mineralske hvidvine med

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl.

Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Hovedret: Mongolian Barbeque Buffet Spis alt hvad De kan fra buffetten, inkl. MENUKORT Menuer: Menu 1: 155,- Forret: Oksekød med Gimpty Luksusmenu: Ønsker De Deres menu med frit af husets vin, øl eller vand 298,- ad. lib i 2 timer (skal vælges af alle ved bordet) Menu 2: 175,- Forret:

Læs mere

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Velkommen til Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Entre kr 75,- [Indhold] Københavnske øldage 6 9 12 14 114 117 120 124 Velkommen til Ølfestival P R A K T I S K E O PLYSNINGER F O R O R

Læs mere

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD:

Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Vinkort FØDSELSDAGSTILBUD: Har du fødselsdag? Tilbyder vi vores buffet til kun 1KR. Ved bestilling til minimum 4 personer, spiser fødselaren for 1 Kr (gælder ikke drikkevarer) KUN buffet. (gælder 3 dage,

Læs mere

Husk! Vin- & menukort. Restaurant Havblik. - udsøgte og ypperlige vine fra H.J. Hansen Vin

Husk! Vin- & menukort. Restaurant Havblik. - udsøgte og ypperlige vine fra H.J. Hansen Vin Husk! Du kan bestille en picnickurv til afhentning efterfølgende dag mellem kl. 9 og 12. (Flyer med nærmere oplysninger fås hos tjeneren) Dog skal picnickurven bestilles dagen før inden kl. 17.00 Vin-

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

Sjælland. Bryggerier. ikke omtalte ( åbner i løbet af

Sjælland. Bryggerier. ikke omtalte ( åbner i løbet af Sjælland Bryggerier ikke omtalte ( åbner i løbet af efteråret / vinteren 2008 69 84 61 78 71 83 h 73 65 79 72 81 66 75 82 70 76 67 62 64 74 68 80 63 61 Bredlunds Bryghus, Slagelse 62 Bryghuset Braunstein,

Læs mere

VIN & DRIKKEVARER. TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk

VIN & DRIKKEVARER. TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk VIN & DRIKKEVARER TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk Velkommen til Ditlevsdal Bison Farm Vi håber, du vil mærke vores begejstring for de amerikanske bisonokser, som bor her på

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER

LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER LÆRERVEJLEDNING Introduktion til Kend din øl Lærer- og øvelsesvejledning til praktisk øvelse i ølbrygning

Læs mere

- kaffe til enhver lejlighed

- kaffe til enhver lejlighed Ristet kaffe 1 2 Merrild kaffe til enhver lejlighed Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling til de forskellige

Læs mere

Ungarsk gullaschsuppe kr. 72

Ungarsk gullaschsuppe kr. 72 Velkommen til Frokost Gælder fra 12:00 til 16:00 Tapas kr. 88 Kæmperejer, breasola, fennikelpølse, ost, pickles og syltede kumquats Byens Café byder på et hyggeligt miljø med en uformel stemning og gode

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 77 tilmeldte både. Det er lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Til gengæld er det glædeligt,

Læs mere

Vinkort HUSETS HVIDVIN

Vinkort HUSETS HVIDVIN Vinkort og specialøl Vinkort Velkomst 1/1 fl. Duc de Foix Cava Brut 229,- Spanien Glas 55,- Denne friske Cava er fremstillet efter samme metode som Champagne og druesammensætningen er 40% Xarello, 30%

Læs mere

ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG

ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG ALLE VORES ØL FRA ØRBÆK ER BRYGGET AF ØKOLOGISKE RÅVARE ØRBÆK - DET LILLE BRYGGERI MED DEN STORE SMAG... Ørbæk Bryggeri blev grundlagt som malteri og hvidtølsbryggeri

Læs mere

ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG

ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG ØKOLOGISKE SMAGSOPLEVELSER 2014 PRODUKTKATALOG 2 ALLE VORES ØL FRA ØRBÆK ER BRYGGET AF ØKOLOGISKE RÅVARE ØRBÆK - DET LILLE BRYGGERI MED DEN STORE SMAG... Ørbæk Bryggeri blev grundlagt som malteri og hvidtølsbryggeri

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

Vejledning til brugen af bybrandet

Vejledning til brugen af bybrandet Vejledning til brugen af bybrandet Indhold Hvorfor bruge bybrandet? s. 3-4 Inspiration/ big idea s. 5-10 Syv former for bybranding s. 11-18 Brug af logoet s. 19-21 Find desuden flere cases, designelementer

Læs mere

Blindsmagning: Stout/Porter

Blindsmagning: Stout/Porter Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Skive Medlemsmøde d. 9. januar 2007 Blindsmagning: Stout/Porter præsenteret af Karl Henrik Tøttrup: (øllene er her nævnt i alfabetisk orden efter bryggeriets navn) ALDI

Læs mere

FAKTA. Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl.

FAKTA. Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl. FAKTA Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl. Forhandles: Vintage 2 kan købes hos Jacobsens Husbryggeri, Gamle Carlsberg Vej 11 i Valby eller på webshoppen på carlsberg.dk. Man kan nyde de eksklusive

Læs mere

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk.

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk. SEMINARER I efteråret 2015 har vi planlagt en række seminarer om nogle super spændende emner, som præsenteres af inspirerende foredragsholdere. Emnerne er: 1. Nye ingredienser - 19. oktober 2015, 15:00

Læs mere

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk RnR Brew + Queen Bryggeriet RnR Brew Ltd., der blev etableret i 1551, er

Læs mere

ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 218 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER STANDORDEN UDSTILLERE KONKURRENCE AUKTION

ale.dk ØLFESTIVAL O9 Velkommen til 218 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER STANDORDEN UDSTILLERE KONKURRENCE AUKTION ale.dk i N 4 6 8 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER 11 UDSTILLERE ORDEN 197 KONKURRENCE AUKTION 200 DM & SKM I HÅNDBRYG 202 207 HVAD SKAL JEG SMAGE? ØLI N D E X 218 OVERSIGTSKORT

Læs mere

Ølfestival 2008. ale.dk. European Beer Festival 6. [Contents] [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse

Ølfestival 2008. ale.dk. European Beer Festival 6. [Contents] [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse European Beer Festival 6 10 12 16 275 314 316 324 P R A K T I S K E O P L Y S N I N G E R F O R O R D U D S T I L L E R R E G I S T E R U D S T I L L E R E P R O G R A M M A D O G Ø L [Indhold] [Contents]

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk RnR Brew + Queen Bryggeriet RnR Brew Ltd., der blev etableret i 1551, er

Læs mere

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013.

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia. Når jeg ser tilbage på regnskabsåret 2012 / 13, ser jeg atter et meget aktivt

Læs mere

DRØMMEN OM DANSK WHISKY

DRØMMEN OM DANSK WHISKY DRØMMEN OM DANSK WHISKY Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky og når man ser

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingerne til 2013 I dag nåede vi op på 85 tilmeldte både. Det er stadig lidt lavere end samme tidspunkt sidste år. Tilmeldingen er åben

Læs mere

PRODUCT SHEET BASIC SIZES 150 G 250 G 900 G NO. 5 SALTY CHILI CRANBERY LIQUORICE NO. 2 SALTY LIQUORICE 170 G NO. 4 HABANERO CHILI LIQUORICE 170 G

PRODUCT SHEET BASIC SIZES 150 G 250 G 900 G NO. 5 SALTY CHILI CRANBERY LIQUORICE NO. 2 SALTY LIQUORICE 170 G NO. 4 HABANERO CHILI LIQUORICE 170 G PRODUCT SHEET BASIC NO. 1 SWEET LIQUORICE NO. 2 SALTY LIQUORICE NO. 3 RED LIQUORICE NO. 4 HABANERO CHILI LIQUORICE NO. 5 SALTY CHILI CRANBERY LIQUORICE A CHOCOLATE COATED LIQUORICE B PASSION CHOC COATED

Læs mere

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012 C V ine hâteau 15 C 13 % Vol. 4-5 år efter GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75 cl pr. ltr 526,67 FARVE: Flot mørkerød kerne med en kant i mere gullig nuance på grund af modningsniveauet. DUFT:

Læs mere

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald

og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald og lidt om Vin Doux Naturel fra Roussillon af André Devald Sødme al chokolade er mere eller mindre sød Bitterhed især mørk chokolade er bitter Struktur chokoladens fedme indhyller smagsløgene Aromaer

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingen åbner om to uger Mandag den 3. december kl. 8.00 åbner tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2013. Vi har flere tilmeldinger

Læs mere

Ølsommelieruddannelsen. KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet.

Ølsommelieruddannelsen. KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet. Ølsommelieruddannelsen KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet. Slip dig løs som ølsommelier Øl har en stadig stigende popularitet. I 2014 blev der for første gang i historien uddelt en Michelin

Læs mere

Calypso restaurant & bar

Calypso restaurant & bar Calypso restaurant & bar Cocktail Shrouded in a long and picturesque history rum is one of the most versatile spirits in the world. The exact origin is uncertain but everyone agrees that it reached its

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

På Ølbar i København. Af Henrik Bøegh. Foto: Birger J. Storm

På Ølbar i København. Af Henrik Bøegh. Foto: Birger J. Storm På Ølbar i København Der er nu mere end 60 mikrobyggerier i Danmark. Det smitter både af på udvalget af øl i supermarkeder og specialforretninger og på antallet og kvaliteten af ølbarer. SMAG & BEHAG s

Læs mere

Sukker. Sukker, 1 kg Art nr: 41202. Sukker, 2 kg Art nr: 41105. Økologisk Sukker, 1 kg Art nr: 41210. Sukker, 10 kg Art nr: 41222

Sukker. Sukker, 1 kg Art nr: 41202. Sukker, 2 kg Art nr: 41105. Økologisk Sukker, 1 kg Art nr: 41210. Sukker, 10 kg Art nr: 41222 Produktkatalog 13 Sukker Melis, bedre kendt som almindeligt sukker, består af hvide sukkerkrystaller og er den mest benyttede form for sukker herhjemme. Økologisk sukker adskiller sig først og fremmest

Læs mere

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk

Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Nørremarksvej 59 9270 Klarup Åben efter aftale Hjemmeside: www.lundgaardvinhandel.dk Mail: info@lundgaardvinhandel.dk Familie Skattekiste nr. 1 Indbydende og familievenlig gave i flot, sort skattekiste

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Specialhandel. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.

Specialhandel. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint. Specialhandel Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Ørbæk Mosteri presser fynsk natur i flydende form. I Ørbæk

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen.

Kølles Vinklub. Så er Kølles vinklub på banen igen. Kølles Vinklub Så er Kølles vinklub på banen igen. Vi har sammensat en rigtig fin Jule pakke som kommer på hylden den 21.November 2011 Prisen for denne kasse er kr. 600,- for medlemmer. Normalprisen er

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.

Taastrup Ny Vinhandel. Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin. Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Find inspiration til: - vingaver - gavevin - personalevin Alle

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

CloudShop Your deli in the sky Menu

CloudShop Your deli in the sky Menu Welcome to Cloudshop, a brand new concept for on board sales in Economy. A concept we hope will make your flight more enjoyable. Cloudshop lets you choose from an assortment of quality foods and beverages

Læs mere

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer

Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer Sæt ekstra smag på grillfesten Marinader rubs saucer God grillsommer! Magiske marinader En lækker marinade giver helt nye smagsdimensioner til kød og fisk. Og så tager den kun få minutter at lave! Marinade

Læs mere

GENNER HOEL PANDEKAGEHUS. Menukort

GENNER HOEL PANDEKAGEHUS. Menukort GENNER HOEL PANDEKAGEHUS Menukort Velkommen i pandekagehuset Vi byder dig hjertelig velkommen i vort hyggelige pandekagehus. Pandekagehuset åbnede første gang den 5. april 2012, og vi er dermed i gang

Læs mere

TEORETISKE MÅL FOR EMNET:

TEORETISKE MÅL FOR EMNET: TEORETISKE MÅL FOR EMNET: Kendskab til organiske forbindelser Kende alkoholen ethanol samt enkelte andre simple alkoholer Vide, hvad der kendetegner en alkohol Vide, hvordan alkoholprocenter beregnes;

Læs mere

Ølfestival 28. - 29. APRIL. Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER

Ølfestival 28. - 29. APRIL. Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER Ølfestival 2001 28. - 29. APRIL Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER DANSKE ØLENTUSIASTER her finder du alt om Danske Ølentusiaster www.ale.dk KOLOFON Redaktion: Christian

Læs mere

INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER. LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015

INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER. LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015 INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015 Protein dip Protein kiks/knækbrød 2 dl hytteost 1 dl persille 2 spsk mayonnaise 1 spsk hakket løg 2 spk frisk

Læs mere

Braunstein Destilleriet - Danmark

Braunstein Destilleriet - Danmark Varenummer Produktnavn Distrikt År Årgang Cl. % Pris Kommentar Braunstein Destilleriet - Danmark 1 20.048.150 Braunstein Angel Spirit - 5 cl. Danmark - 5 63,4 10 GlenDronach - Single Higland Malt New MakeSpirit

Læs mere

how to save excel as pdf

how to save excel as pdf 1 how to save excel as pdf This guide will show you how to save your Excel workbook as PDF files. Before you do so, you may want to copy several sheets from several documents into one document. To do so,

Læs mere

Menukort. Julebuffet - forkæl dig selv. 145,00 kr. 75,00 kr. Prøv vores store julebuffet.

Menukort. Julebuffet - forkæl dig selv. 145,00 kr. 75,00 kr. Prøv vores store julebuffet. Menukort Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan Børn under 12 år 145,00

Læs mere

Hotel & Restaurant Bowler Inn. Vin & Menukort. Alle priser er inkl. moms. Vi har selskabslokaler til enhver fest. Op til 90 personer.

Hotel & Restaurant Bowler Inn. Vin & Menukort. Alle priser er inkl. moms. Vi har selskabslokaler til enhver fest. Op til 90 personer. Vin & Menukort Alle priser er inkl. moms. Vi har selskabslokaler til enhver fest. Op til 90 personer. Ring og få et komplet tilbud på jeres personlige fest. Husets vin: Santa Cruz Sauvignon Blanc, Chile

Læs mere

House wines. Red Wines. White Wines

House wines. Red Wines. White Wines Wines House wines White Wines Red Wines Weighbridge, Peter Lehmann, Barossa Valley, Australien Chardonnay (unoaked) 60,- 300,- En frisk og frugtig vin med en blød smag af fersken, eksotiske frugter og

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 6. oktober 2009 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2009 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Røsnæs Hotel & Kursuscenter Vinkort Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Velkomst drinks Glas Hyldeblomst (alkoholfri) 35,- Hyldeblomst og hvidvin 50,- Campari Orange Campari,

Læs mere

Velkommen til. www.me-bryghus.dk

Velkommen til. www.me-bryghus.dk Velkommen til www.me-bryghus.dk Marts menu Saltet laks Rygeost radiser rugbrød Vinanbefaling Tinpot Hut- marlborough- sauvignon blanc Pr glas 60 pr flaske 190 Ølanbefaling Hvede nioghalvfjerds fjorden

Læs mere

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned Juletid er hygge tid! Der er rigtig mange fristelser i julemåned både for børn og voksne. Hvordan kan I med jeres børn komme sundere igennem alt julehygge?

Læs mere

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00

Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Der trækkes lod om vin præmier ca. kl. flotte 18,30 Vinsmagning på Børsen tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 17.00 20.00 Tilmeldingskupon vedlagt September 2007 Program for vinsmagningen på Børsen Tirsdag

Læs mere

Velkomst Drink. Hvidvin

Velkomst Drink. Hvidvin Velkomst Drink 100 Shine Peach... 45,00 Mousserende vin med fersken 101 Kir... 35,00 Tør hvidvin med solbær likør 102 Kir Royal... 45,00 Mousserende vin med solbær likør 103 Dry Martini Cocktail... 45,00

Læs mere

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Ristet kastanjekage med kastanjeis og rehydreret hasselnød

Læs mere