H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "H O T E L B A L L U M H U S H O T E L B A L L U M H U S M E n U & V i n E"

Transkript

1 HOTEL BALLUMHUS Menu & Vine

2 Frokostkort Mellem 12:00-14:00 Rejecocktail 89,- Stjerneskud 124,- Italiensk Parmaskinke med melon 89,- Æggekage 89,- 3 stykker smørrebrød usp. 75,- Ballumhus platte 178,- Med fisk, pålæg, ost og varmt.

3 Ugens Menu Spørg betjeningen for ugens menu 1 ret: 118,- pr. pers. 2 retter: 168,- pr. pers. 3 retter: 198,- pr. pers.

4 Starter Serveres mellem 17:30-21:00 Aspargessuppe 58,- Rejecocktail 89,- Fiske symfoni 94,- Gravad eller røget laks 96,- Italiensk parmaskinke med melon 89,- Peber paté 64,- Hovedret Serveres mellem 17:30-21:00 Salatbar, bland selv sammen med hoved ret 68,- Salatbar som hovedret 98,- Filet steak, 200 g af oksefilet 178,- Filet Steak, 250 g af oksefilet 198,- Oksemørbrad, 200 g 215,- Oksemørbrad, 250 g 245,- Hakkebøf, 250 g med bløde løg 118,- Mørbradbøf af gris, med bløde løg og svampe, surt 148,- Til alle steak/bøf kan vælges pommes frites, bagt kartoffel eller hvide kartofler. Samt persillesmør eller hvidløgssmør eller skysauce. Tilkøb til Steak/bøf Sauce bearnaise 24,- Svampesauce 24,- Wienersnitzel med brasede kartofler og ærter - smørsauce 152,- Fyldt rødspætte med asparges, sauce og ærter 158,- Dagens ret 79,-

5 Dessert Bananasplit 58,- Mix is med isvafler 48,- Pandekager med is 68,- Osteanretning 79,- Dagens kage 48,- Børnemenu Pølser med pommes frites 48,- Kyllingernuggets, med pommes frittes 44,- Fiskefilet med remoulade og pommes frites 46,- Lille pizza 49,-

6 Kaffe & Avec Kaffe 22,- Te 22,- Irisk kaffe 39,- Likør Cointreaiu pr glas: 35,- Baileys pr glas: 35,- Grand Marnier pr glas: 35,- Cognac ABK6 V.S.O.P Grand Cru Cognac pr glas: 55,- Verdens bedste Cognac The World Cognac Awards er en del af de prestigefyldte World Drinks Awards program, Præsenteret af TheDrinksReport.com, der er verdens førende online kilde for fagfolk. ABK6 V.S.O.P. Grand Cru Cognac blev tildelt prisen som Verdens bedste Cognac 2014, fordi den har en yderst tiltalende, let og blød easy-to-drink -stil, samt en frugtrig eftersmag. Duften og smagen indeholder æbletærte og kanel, orange, vanilje og nødde aromaer, som giver en fremragende finish. Leyrat, X.O. Premium, Single Estate Cognac pr glas: 95,- Den behagelige aroma udstråler blomsteragtige noter, krydderier, honning, vanille og velintegreret egetræ. Aromaen udvikler sig til en fyldigere duft med friske smørnoter og den karakteristiske rançio. Smagen er harmonisk, fyldig og overraskende frugtagtig. Lagret i 350 liters franske Limousin egetræsfade. Leyrat adskiller sig også ved at lagre sine cognac er langt længere end loven foreskriver, hvilket gør dem blødere og mere afrundet i smagen, end tilsvarende cognac som blot opfylder lovens krav. Réviseur V.S. Cognac pr glas: 45,- Denne Very Special cognac er sammenstukket af cognac er med en gennemsnitsalder på 4 år, hvor loven kun kræver 2 års fadlagring. Farven er gylden, med en meget frisk duft med undertoner af blommer og mandler. Smagen er let, behagelig og velbalanceret og man aner en karakter af tør valnød.

7 De mousserende Italien Prosecco Brut, Borgo SanLeo 169,- Prosecco betyder næsten tør. Denne grønne druesort er mest udbredt i Veneto. Den har et højt indhold af syre og duftene minder om syrlige grønne æbler og pære, med en let mandelbitter smag. Prosecco bliver lavet efter charmat-metoden, hvor andengæringen foregår i tryktank. Boblerne er derfor mere livlige end ved den klassiske metode. Prosecco Borgo SanLeo tilbyder et væld af behagelige aromatiske noter, kombineret med en behagelig friskhed. Frankrig Crémant de Bourgogne, Patriarche 189,- Vinen fremstilles efter traditionel Champagne-metode med eftergæring på flasken. Resultatet er en Cremant med en flot, bleggul farve, imponerende livlige bobler og en oplevelse af en særligt blød mousseren. Aromaen er elegant og udtryksfuld med noter af citrus og tørret frugt. Den harmoniske smag med fin frugt afsluttes af en vedvarende, fyldig eftersmag. Spanien Cava Bonaval, Semi Seco 149,- Cava Bonaval Semi Seco er en ekstraordinær vellavet og halvtør Cava. Farven er lys gul med elegante små bobler. Aromaen er frisk og frugtagtig med en særdeles behagelig smag.

8 Husets vine Australien Hunter s Creek, Chardonnay 35,- / 128,- Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus. Hunter s Creek, Shiraz/Cabernet 35,- / 128,- Druesorten Shiraz er efterhånden meget udbredt i Australien og giver vinen sin fylde og det elegante strejf af krydderi. Den klassiske Cabernet Sauvignon er med til at understrege dybde og bredde i smagen og medvirker til at give vinen sin harmoniske smag. Vinen fremstår med en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.

9 De hvide Italien Soave Zonin 152,- Soave Zonin har en brilliant strågul farve med gyldne nuancer. Aromaen er elegant og stilfuld og byder på hvide blomster og grønne æbler. Smagen er særdeles velafbalanceret og vedholdende og slutter af med en delikat eftersmag med antydninger af mandler. Pinot Grigio, del Veneto Arnasi 257,- Pinot Grigio er en drue, der giver flotte resultater i Veneto-området, og denne vin er produceret på 100 % Pinot Grigio. Flot gullig farve med en hint af grønt skær. Delikat aroma og afdæmpet, men frisk og ren smag. Chile Chardonnay, Carta Vieja 142,- På de marker hvor Carta Vieja har plantet Chardonnay, giver druesorten en righed på aroma og en intens smag. De bedste Chardonnay-vine får efter endt gæring en fadlagning på nye egetræsfade, hvor de udvikler sødme og vanillearomaer, samt en blød og afrundet struktur. Frankrig Dopff au Moulin, Riesling Traditionelle, Alsace 225,- Riesling er uden sammenligning den mest kendte af Alsace s druesorter. Den friske, mineralske stil er karaktertræk, der har medvirket til områdets berømmelse. Dopff au Moulin Riesling tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur. Ackerman, Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, Loire 184,- Vinen er frisk og har en mineralsk næse med citrus og lime frugter. Smagen er tør, sprød og ren med lime/citrus aromaer og en lang dvælende finish på mineralske noter.

10 De hvide Tyskland Peter & Peter, Zeller Riesling Feinherb 138,- Feinherb er et forholdsvis nyt begreb, og er det tyskerne kalder deres hvidvine, når de ikke er helt tørre. Peter & Peter Zeller Riesling Feinherb er fremstillet af håndplukkede druer fra de mest gunstige skråninger i Zell. Vinen er elegant, med aroma af modne ferskner og abrikoser. En lækker Riesling som byder på en stor oplevelse! New zealand Tinpot Hut, Marlborough Sauvignon Blanc 308,- Vinen har den skarphed en god Marlborough Sauvignon Blanc skal have, med dejlig mineralsk duft og elegant smag. Østrig Zöhrer, SAND 1 - Grüner Veltliner 279,- Grüner Veltliner er den mest udbredte druesorter i Østrig, og leverer mere end en tredjedel af Østrigs vinhøst. Druerne til denne vin kommer fra vinmarker på de sandholdige terrasser på skråningerne omkring Krems. Sand1 Grüner Veltliner har en lys gylden farve, smagen er behagelig og blød, med en tiltalende frisk fornemmelse på grund af en velafbalanceret syre, der efterlader et dybt indtryk.

11 GÆSTENS FAVORITTER Sydafrika Boschendal, The Pavillion 45,- / 179,- Chenin Blanc Viognier Denne delikate hvidvin fra Boschendal udviser en sand eksplosion af frugtagtige smagsnuancer, såsom melon, kiwi og pære, efterfulgt af spændende strejf af krydderier. De perfekt afbalancerede smagsnuancer giver vinen en god harmoni og længde. Vinen udviser desuden en særdeles delikat friskhed gennem hele nydelsen. Boschendal, The Pavillion 45,- / 179,- Shiraz Cabernet Sauvignon Farven er rubinrød med et lille violet skær. Duft af friske solbær og grønne urter. Smagen er frugt rig, medium fyldig med god tannin i harmoni med modne solbær, brombær, lidt peber, mokka, krydderurter og lidt vanilje. En flot karakterfuld rødvin. Rosé Italien Bardolino, Chiaretto Classico - Le Morette Rosé 179,- Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Bouquetten er kendetegnet ved duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer. Frankrig Rosé d Anjou, Ackerman 166,- Selvom Rosé d Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loire-vinene. Rosé d Anjou er ret lys i farven, men Loire dalens unikke terroir har givet vinen en fyldig smag med ren og forfriskende bærfrugt.

12 De røde Italien Chianti Classico, Castello d Albola 325,- Chianti Classico Castello d Albola er særdeles drikkevenlig og ukompliceret. Vinen har en elegant rubinrød farve og en delikat aroma med kirsebær og strejf af violer. Smagen er harmonisk, fløjlsblød og velstruktureret med en behagelig afrundet tannin i eftersmagen. Primitivo, Badia Alle Corti, Puglia 168,- Denne vin har en intens rubinrød farve. I aromaen fornemmes tjære, lakrids og røde bær. Smagen er kraftig med god tannin og efterfølges af en saftig og delikat eftersmag. Ripasso, DOC Valpolicella 272,- Ripasso er en vinifikationsteknik, der giver ekstra intensitet, farve, smag og alkohol til en valpolicella vin. Ripasso betyder at passere igen, hvilket jo er præcis, hvad man gør med amarone-bærmen. Denne ripasso har en rubinrød, klar farve og en karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig. Lakrids og cedertræ samt strejf af brændt kakao er nogle af de indtryk, der kan fornemmes, men listen er lang, og hver gang man tager et nip af vinen, er det som om, der dukker noget nyt op. Chile Carta Vieja, Carmenère Limited Release 235,- Limited Release betyder at vinene kun produceres i begrænset mængde og kun i de sæsoner hvor de har nået den højeste kvalitetsstandard. Carmenère er en drue som giver fylde, frugt, lagringspotetiale og masser af farve. og netop farven har givet navn til druen. Karmin er skarlagenrød. Carta Vieja, Merlot 142,- Denne vin har en særdeles behagelig smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma af den ædle Merlotdrue.

13 De røde Frankrig Pinot Noir, Patriarche, Bourgogne 355,- Bourgogne Pinot Noir er en dejlig Bourgogne, som er lavet 100% på Pinot Noir druen, som er en druesort der har været med til at gøre de store røde Bourgognevine berømte. En vin på Pinot Noir druen, der drikkes ung, har tit en meget karakteristisk smag af bær, men efter et par års lagring får den en vildtagtig aroma. Château de Macard, Bordeaux Supérieur 239,- Château de Macard, Bordeaux Supérieur, fremstår med en intens rubinrød farve, smagen er fyldig med god struktur og modne tanniner, afsluttet af den krydrede frugtrige bouquet. Côtes du Rhône, Jérôme Quiot, Frankrig 188,- Jérôme Quiot Côtes du Rhône har en dyb rød farve og aromaer af solbær og brombær. Smagen er frisk, med god og vedholdende tannin, der bliver blødere med tiden. Argentina Los Haroldos, Malbec - fadlagret 199,- Denne Malbec udstråler dybe rubinrøde nuancer, brilliante og fejlfri. Aromaen er kompleks med røde frugter: kirsebær, blomme og hindbær og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin. Velafbalanceret og lang eftersmag. Californien Redwood Vineyards, Cabernet Sauvignon 178,- San Joaquin Valley har en utrolig frugtbar jord, og klimaet er præget af varme tørre somre og kolde vintre med tæt tåge. Cabernet Sauvignondruen er sandsynligvis verdens mest værdsatte druesort. Her giver druen en blød og behagelig vin med en meget fin balance. Den har en fin, let krydret bouquet og en god fyldig afrundet smag.

14 De røde Australien Trentham, Classic Shiraz 235,- Trentham Classic Shiraz har en dyb rød farve og en aroma med kirsebær, mokka, og pebermynte. Smagen indeholder toner af hvid peber, søde blommer og vanille. Den lange fyldige eftersmag understreger den behagelig nydelse i denne vin. Spanien Sitial Crianza, Ribera del Duero 265,- Vinen er fremstillet af Tempranillo druer dyrket på skråningerne i området, og modnet gennem 14 måneders lagring på amerikanske egetræsfade. Vinen har en meget dyb karmoisinrød farve og en aroma af brombær, krydderier og ristet træ. Smagen byder på delikate brombær med antydninger af krydderier og en fyldig fløjlsblød struktur. En særdeles vellavet Crianza. Dessertvine Chile Late Harvest, Carta Vieja 30,- Druerne er høstet i maj, hvilket er i begyndelsen af vinterperioden i Chile, derfor navnet Late Harvest.Efter en 8 måneder i egefade af fransk eg blev den tappet på flaske for at bevare den unge vins friskhed og aroma. Vinen er utrolig velsmagende med frugt og honning i den fyldige, let cremede smag. Italien Moscato, Uvello Dolce 30,- Denne let perlende vin er lavet på Moscato-druen. Druerne kommer fra over 20 år gamle vinstokke i dalen mellem floderne Tanaro og Bormida i Piemonte. Farven er strågul, smagen elegant, med sødme og aroma af muscat. Portugal Smith Woodhouse, Fine Tawny Port 30,- Teoretisk betyder tawny at vinen har været lagret på fad så meget længere end ruby at den har mistet farve og er blevet gyldenbrun (tawny). Mange tawny-portvine får lov til at blive oppe ad floden længere end andre, for at varmen skal fremme modningen.

15 De eksklusive Champagne Lanson, Black Label Brut 399,- Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance. Cuvee Dom Perignon Vintage ,- Det første indtryk af Dom Perignon Vintage 2004 er en frisk, krystallisk og skarp duft, der afslører en unik verden med hints af hvid peber og gardenia. Vinens modenhed fremtoner herefter blidt. I munden fornemmes en direkte optakt til en kernesund rundhed, der synes at skyde op som en plante. Noter af anis og tørret ingefær glider over frugtskind af pære og mango, og skaber en effekt, der er mere håndgribelig en sanselig. Finalen folder sig ud, for herefter at falde til ro, moden, afslappet og vidtløftig. de hvide Frankrig, Bourgogne Chablis 1er Cru, Michel Picard 452,- Chablis 1. Cru har en flot krystalklar og gylden farve. Aromaen er en elegant komposition af hvide blomster, mineraler og lidt vanille fra træfadene. Smagen er både blød, behagelig og med noter af moden frugt som abrikoser og fersken. Fint afbalanceret med en god, lang eftersmag. Pouilly Fuissé, Patriarche 438,- En frisk hvidvin fra det sydlige Bourgogne. Der benyttes udelukkende Chardonnay-druer. Det giver en grøngylden vin med stor finesse og kendetegnet for disse vine er en meget harmonisk aroma, der består af nuancer af ristet hasselnød og mandel. Smagen er stor og vedvarende. Loire Ackerman, Sancerre 325,- Vinen er frisk og har en mineralsk næse med citrus og lime frugter. Smagen er tør, sprød og ren. Klassisk Sancerre med lime aroma og en lang dvælende finish på mineralske noter.

16 De eksklusive de hvide Alsace Dopff au Moulin, Gewurztraminer 399,- Grand Cru Brand de Turckheim Vinen har en smuk gylden farve, og en frugtagtig aroma med røgede toner. Smagen er elegant, fin og saftig. Fyldig med kandiseret frugt og strejf af tørre druer. Dopff au Moulin, Pinot Gris de Riquewihr 378,- Vinen har en ungdommelig gylden farve med lyse reflekser, og en rig og intens aroma af modne gule frugter og honning. Smagen er silkeblød med masser af krop og fyldig bouquet. Smagen indeholder let røget fadsmag, honning og modne gule frugter som ferskner og abrikos, hvilket er typisk for Pinot Gris med passerillage (delvis soltørrede druer). Californien Paul Dolan, Chardonnay, økologisk 315,- Druerne til vinene stammer fra økologiske og biodynamisk dyrkede vinmarker. Denne elegante klassiker fra Mendocino County er en skøn blanding af de lyse frugter fra de kølige marker i de nordlige Benchland og de frodige frugter fra de varmere marker i Hopland. Smagen indeholder modne pærer, sprøde æbler og strejf af citrusfrugter, suppleret med cremet og krydret vanille. Sydafrika Boschendal, Cecil John Reserve Sauvignon Blanc 379,- Cecil John Reserve Sauvignon Blanc er håndhøstet og gæret under temperaturkontrol i rustfri ståltanke. Her ligger vinen sammen med gærresterne i 5 måneder for at få den særlige rigdom og fylde i smagen. Den komplekse smag indeholder lidt grønne figner, spansk peber, lidt citrus og passionsfrugt.

17 De eksklusive de Røde Frankrig, Bordeaux Château Talbot, 4. Cru Saint-Julien 635,- Château Talbot er opkaldt efter den engelske general Talbot, som var hærleder for de britiske styrker i 1453, da de tabte slaget ved Castillon og dermed hele Bordeaux området (Guyenne) til franskmændene. Slottet har formået at blive en af Bordeaux mest stabile leverandører af topkvalitet, årgang efter årgang. Smagen er yderst dyb og delikat. Bouquet en byder på intense aromaer af røde frugter understøttet af fine krydderier. Vinen har en flot struktur med bløde tanniner. Roques Lussac Saint Emilion ,- Denne flotte, klassiske Bordeauxvin er både kraftig og koncentreret med en god smidig struktur. De fleste avlere lægger hovedvægten på den bløde Merlot-drue og skaber ganske kraftfulde vine, men også Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc er med til at forme denne herlighed, der kan nydes allerede 2-3 år efter høsten. Specielt gode, solrige år bringer det bedste frem i disse vine. Câteau Langlais - Côtes de Castillon ,- Meget saftig og frugtrig, flot og fyldig rødvin med lang, behagelig, rund smag af modne mørke bær, lidt krydderurter og lidt mørk toast. Vinmarkerne er beliggende i forlængelse af Saint Emilion området. Jorden er typisk jord, grus, ler og flint. Gennemsnitlig alder på vinstokkene er 35 år. Château Lascombes, 2. Cru Margaux 968,- Flot mørk, ren farve med lys kant. Fantastisk - klassisk Margaux næse. Silkeblød som fløjl med bær og vanilie. Smagen er yderst behagelig. Rund af bær og en lille snert af tobak. Vinen ligger længe som et blødt lag på tungen. En sand fornøjelse og ikke mindst en kæmpestor oplevelse!

18 De eksklusive de Røde Frankrig, Rhone Gigondas Alwenn, Familie Quiot 625,- Vinen er raffineret, intens og meget givende. Den har en kraftig mørk rød farve. Bouqueten er intens mørk rød frugt med strejf af peber. Smagen er meget kraftig, med megen moden frugt og et let krydret præg. Fin balance mellem frugt og tannin. Châteauneuf-du-Pape, Domaine du Vieux Lazaret 449,- Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb karmoisinrød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde. Vinen er fadlagret i 18 måneder på helt nye egetræsfade fra Midtfrankrig. Frankrig, Bourgogne Chassagne Montrachet Les Chaumees 1Cru 645,- Vinen har en elegant blomstrende duft med toner af nødder og toast fra fadlagringen. Vinen har en dyb flintet mineralitet og en flot smørfedme. I munden er den meget fyldig og afrundet med en lang eftersmag med noter af honning og modne pærer. Druerne høstes manuelt og fermenteringen foregår helt traditionelt på egetræsfade, hvoraf 30-35% er nye. Den efterføgende fadlagring strækker sig over måneder inden aftapning på flaske. Pommard, Patriarche 599,- Pommard er måske en af Côte d Or s mest berømte vine, særlig i engelsktalende lande og i særdeleshed i Amerika. Vinen har en flot, virkelig dyb rød farve. Bouquet en er intens og næsten voldsom med hint af modne solbær. Smagen er stor, lang og blivende.

19 De eksklusive de Røde Spanien PSI Peter Sisseck, Ribera del Duero 535,- Vinen er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet det seneste resultat af Peter Sisseck s dybe engagement i Ribera del Duero. Den er mørk i glasset - naturligvis - og så byder den sig til med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombær likør. En god begyndelse fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende. Flor de Pingus 2008 Ribera del Duero 1376,- Duften har komplekse aromaer af ristet brød, kaffe, blåbær, brombær og lakrids. Smagen er meget tæt med en diskret sødme, fede, modne tanniner og en lang, kompleks og vedvarende eftersmag. Smagen er stor nuanceret og fuldendt. Vinen er velegnet til fx oksekød, lam, vildt samt lidt stærkere oste. For at opnå den fulde smagsoplevelse skal vinen serveres ved 17 til 19 grader. Italien Barolo Gioso Riserva, D.O.C.G. 625,- Det siges om Barolo, at den er vinenes konge og kongernes vin! Større kan det vist ikke blive. Navnet GIOSO kommer af ejerens for- og efternavn, Giovanni Sordo. Duften er meget kompleks og indeholder alskens røde bær og mørke frugter. Aromaerne spænder over både florale elementer og mørkere noter som trøffel, chokolade og lakrids, der alle ændres jo ældre den bliver. Frugten går fra at være frisk til tørret. Det samme gælder for de florale elementer, der går i retningen af tørrede blomster og urter. Brunello di Montalcino, Fattoria dei Barbi D.O.C.G. 598,- Farven er intens rubin rød, bouqueten har strejf af blomme og sorte bær med undertoner af grøn peber, tobak og mandler. Smagen er fyldig, blød og tanninerne er perfekt afstemt med syren. Flot eftersmag med behagelig frugt og længde. Bardolino Classico, Pieve San Vito 679,- Classico-området mod nord er det oprindelige område hvor Bardolino plejer at blive dyrket. Farven er smuk rubinrød og vinen dufter delikat af vilde frugter. En meget velsmagende vin.

20 De eksklusive de Røde Australien Cimicky, The Autograph Shiraz ,- Cimicky Wines producerer elegante, fyldige, karakterfulde vine, som er så karakteristiske for regionen. Druerne håndhøstes og selekteres omhyggeligt fra de gamle vinstokke. Vinen har en bouquet af hindbær og solbær med hint af blomster. Smagen er kompleks og vedvarende. The Autograph Shiraz er designet til at vise de særlige karakteristika for Barossa Valley Shiraz, og er blevet lidt af en kultvin i Australien. Californien Paul Dolan, Cabernet Sauvignon 358,- Druerne til vinene stammer fra økologiske og biodynamisk dyrkede vinmarker. Cabernet Sauvignon vinmarkerne på de modsatrettede skråninger i dalen når sammen i bunden, og druerne herfra afbalancerer hinanden i en harmonisk og yderst smagfuld vin. Smagen er fyldig og velstruktureret med modne blommer og saftige solbær med et strejf af mynte mocca. Portvin Portugal Smith Woodhouse 20 Years 85,- Denne portvin er produceret og blandet dygtigt af vine, og har herefter fadlagret i 2o år. Den har en varm kastaniebrun farve. Rig, dyb og interessant aroma. På ganen er den moden, smuk og afbalanceret. Smag af nødder og figner, som bliver mere udtalt jo ældre vinen bliver. Smagen er også med sød sukker og frugt - simpelthen et herligt glas portvin. Smith Woodhouse, Lodge Reserve Vintage Character 75,- Vintage Character port er en blanding af udsøgte kvalitetsport, som har kraft og egenskaber til at lagre 5 år på egetræsfade. Vintage Character fra Smith Woodhouse er en kraftig velafbalanceret port med en intensitet og frugt, der gør den til en udsøgt oplevelse.

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Kvalitetsvine importeret på flaske. www.lorentsens-vin.dk

Kvalitetsvine importeret på flaske. www.lorentsens-vin.dk Kvalitetsvine importeret på flaske www.lorentsens-vin.dk Indholdsfortegnelse Salgsbetingelser, beta ling, levering m.m... 2 Forord... 3 Bordeaux, hvid tør, hvid sød og rød... 4 Bordeaux, Medoc-Graves...

Læs mere

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade FUNC KATALOG 2015-2016 SalinCaramel VERDENS BEDSTE CHOKOLADE 2013 Møn Dragée En sprudlende buket af skønne smage Darling Spuds Hand Cooked Potato Chips Lovingly made, naturally flavoured Tenute de Mazzenero

Læs mere

Byron Vinimport. Lidt om os og vores vinleverandører.

Byron Vinimport. Lidt om os og vores vinleverandører. Vinkatalog Byron Vinimport Lidt om os og vores vinleverandører. Byron Vinimport er et familieforetagende, som har det mål at importere italiensk kvalitetsvin og sælge dette videre til fornuftige priser,

Læs mere

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Røsnæs Hotel & Kursuscenter Vinkort Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Velkomst drinks Glas Hyldeblomst (alkoholfri) 35,- Hyldeblomst og hvidvin 50,- Campari Orange Campari,

Læs mere

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2013. Lørdag den 2. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2013 Lørdag den 2. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 19. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

sandwiches / smørrebrød

sandwiches / smørrebrød MAD & DRIKKE brunch Lille brunchtallerken... 70 kr Rullepølse fra Slagter Munch, scrambled eggs, ost og skinke, frisk frugt og marmelade samt friskbagt brød og croissant Stor brunchtallerken... 125 kr

Læs mere

M E N U & V I N KORT. Restaura nt L a keside

M E N U & V I N KORT. Restaura nt L a keside M E N U & V I N KORT Restaura nt L a keside V INKORT Mousserende Vin NITUS CAVA BRUT RESERVE, PENEDÈS, SPANIEN Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er velafbalanceret

Læs mere

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL.

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL. INCL. MOMS EFTERÅR 2015. NR. 4. 13. ÅRGANG. GÆLDENDE TIL 30. NOVEMBER 2015 90 POINTS 185,- SPAR 100,- I Jyllands Postens Barolo-smagning i juni fremhæ vede Niels Lillelund Marchesi di Barolo som den store

Læs mere

Vinfestival 2011. Lørdag den 5. marts kl. 14-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 150,- inkl. smageglas. Arrangør: Vinklubbens Venner, 17.

Vinfestival 2011. Lørdag den 5. marts kl. 14-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 150,- inkl. smageglas. Arrangør: Vinklubbens Venner, 17. Vinfestival 2011 Lørdag den 5. marts kl. 14-17 Vesthallen i Slagelse Pris kr. 150,- inkl. smageglas Arrangør: Vinklubbens Venner, 17. Vinfestival 1 Hvad kan vi gøre for din boligøkonomi? Tjek din boligøkonomi

Læs mere

KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013

KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013 KATALOG VIN AUKTION Torsdag den 5. sep. 2013 Side 1 Indholdsfortegnelse Generel information Betingelser Introduktion Kort Cá Viola Cá Viola Decugnano dei barbi Decugnano dei barbi Decugnano dei barbi Cantine

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel

Taastrup Ny Vinhandel Til kontorer Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Juleøl side 8 Gavepakker side 5-8 Chokolade side

Læs mere

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien Velkommen til julehandel hos Piaf Vinhandel Piaf Vinhandel har igennem mange år specialiseret sig i levering af vin og gaveløsninger til erhvervskunder og private. Vores grundige udvælgelse og medimport

Læs mere

Selskabskort Velkommen. Hold fest... helt ude i skoven... Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små...

Selskabskort Velkommen. Hold fest... helt ude i skoven... Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små... Selskabskort Velkommen Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små... Bliv inspireret af vore mange forslag og sammen finder vi en god løsning til netop Jeres arrangement... På Pøt

Læs mere

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland SORTIMENT (inspiration) Discover Taste Enjoy God vin er en opdagelsesrejse

Læs mere

HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS

HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS Historisk tilbageblik på Hotel Skanderborghus - fra oldfrue til nye tider. Hotellet, der er smukt beliggende ved den gamle hovedvej A10 med udsigt til skov, Skanderborg

Læs mere

Molvini v/henrik Møller, Kærvænget 7, 8310, Tranbjerg J. Lombardia

Molvini v/henrik Møller, Kærvænget 7, 8310, Tranbjerg J. Lombardia Lugana Spumante Mousserende vin Spumante Metodo Classico Carlo Zenegaglia 13,0 % Trebbiano di Lugana Producentens beskrivelse: Denne LUGANA-Spumantes tørre og sprudlende smag skyldes en lang gæring på

Læs mere

Vinfestival 2015. Lørdag den 7. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr.

Vinfestival 2015. Lørdag den 7. marts kl. 13-17. Vesthallen i Slagelse. Pris kr. 190,- Prisen er inkl. smageglas. Forsalg: Pris kr. Vinfestival 2015 Lørdag den 7. marts kl. 13-17 Vesthallen i Slagelse Prisen er inkl. smageglas Forsalg: Pris kr. 170,- Dørsalg: Pris kr. 190,- Arrangør: Vinklubbens Venner, 21. Vinfestival Stand nr. (og

Læs mere

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen.

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen. Før du bestiller Vi elsker at tilbyde fremragende mad og drikke, og ikke mindst gode oplevelser. For at kunne give den bedst mulige service, specielt i tidspunktet 19.00-21.00, hvor alle gerne vil ud og

Læs mere

HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS

HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS HISTORIEN OMKRING HOTEL SKANDERBORGHUS Historisk tilbageblik på Hotel Skanderborghus - fra oldfrue til nye tider. Hotellet, der er smukt beliggende ved den gamle hovedvej A10 med udsigt til skov, Skanderborg

Læs mere

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95 Incl. moms Forår 2008 Nr. 1 6. årgang Gældende til 30. april 2008 Med en flot andenplads på listen over de mest sælgende vinlande i Danmark har vi i denne udgave af Vinspiration valgt Italien støvlelandet

Læs mere

Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen. Søren Nørbygaard

Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen. Søren Nørbygaard Prisliste 2012/2013 Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen Christian Lauemøller Michael Lauemøller Søren Nørbygaard INDHOLDSFORTEGNELSE VIN SIDE Italien 1-3 Spanien 4 Østrig 5 Chile Sydafrika

Læs mere

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 10-14 Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 Vinova er: Kim Langeskov: Salg til restauranter og erhverv i hele DK. Uddannet tjener og sommelier, aftjent værnepligt på Falsled Kro

Læs mere

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske.

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske. Vinavis Marts/April 2010 Sydafrikanske nationalretter Sydafrikas fagre vinverden VIN i MAD Vin de Constance en superstar i vinens verden Sydafrikanske nationalretter en symfoni af smagsoplevelser I dette

Læs mere

PRISLISTE 2015 FEBRUAR

PRISLISTE 2015 FEBRUAR PRISLISTE FEBRUAR 2015 Indholdsfortegnelse Facts om Interbrands Wines & Spirits Denmark... 3 Scotch Whisky Blended Black Bottle... 4 Scottish Leader... 5 Whyte & Mackay... 6-7 Scotch Whisky Single Malt

Læs mere

Jul. Årets julevin. Oplevelser fra hele verden. ARGENTINA ARGENTINA. 92,- ex. moms. Finca LAS MORAS CHAKANA

Jul. Årets julevin. Oplevelser fra hele verden. ARGENTINA ARGENTINA. 92,- ex. moms. Finca LAS MORAS CHAKANA Jul 2011 Årets julevin Sydafrikansk vin i top-klasse. Kåret som bedste julevin i Danmark 2 gange. Major s Hill som vinhuset Finca LAS MORAS CHAKANA hedder ligger i den smukke Robertson dal. Her fremsan

Læs mere

Hjarbæk Kro VELKOMMEN TIL

Hjarbæk Kro VELKOMMEN TIL VELKOMMEN TIL Hjarbæk Kro Krobygningen, du sidder i, var oprindelig toldsted, siden højskole og fra 1867 har her været drevet kro. Før 1867 havde kroen til huse i Kongsgåden, som ligger lige overfor. Jannie

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter SØDE VINE TIL Julens GODE SAGER Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter TILLÆG TIL 9/2009 SMAGEN AF SYDEN Druerne til de søde Rivesaltes-vine høstes på de solbeskinnede skråninger ved Frankrigs

Læs mere