BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE"

Transkript

1 JOMFRUHUMLE Jomfruhumle fremstår som en gylden-gul øl med kraftigt og tykt skum. Den let maltede krop, dannet på baggrund af pilsnermalt, er afstemt med rigelige mængder Saaz-humle. Øllet opleves som en god tørstslukker samtidig med mere smag end traditionelt pilsnerøl. Alkoholindhold 4,8 % vol. CLASSIC En gylden letdrikkelig øl brygget på pilsnermalt og en unik blanding af mørkere malttyper, hvilket tilføjer øllet en herlig frugtsmag og et strejf af chokolade. Den fi ne balance mellem den søde karamelmalt og den noble bitterhumle afslutter øllet med en vis sødme. Alkoholindhold 5,3 % vol. KLOSTERBRYG Klosterbryg er med sin mørke og gyldne fremtoning, krydrede duft og smag af bl.a. ristet karamel og humle bryghusets svar på traditionelt godt øl. Navnet opstod pga. vores beliggenhed mellem Graabrødre- og Helligaands Klosteret. Alkoholindhold 5,5 % vol. MADAM WEIZEN Madam Weizen er brygget på 50% hvede og fremstår derfor med en diset, gul farve samt kraftigt, blivende skum. Endvidere imponerer Madam Weizen med sin duft af banan og nelliker, der sammen med det relativt høje kulsyreindhold giver en forfriskende smagsoplevelse. Alkoholindhold 4,8 % vol. HOUSE Ø THE ALE En orangerød, let og forfriskende overgæret øl, med delikate maltnoter og let blomstret humleduft. Inspireret af den milde britiske ale, der passer perfekt til en hurtig eftermiddags tørstslukker på vej hjem fra arbejde. Alkoholindhold 4,5 % vol. MUNKENS ALE Denne ravfarvede ale er inspireret af en gammel ølopskrift fra Sønderjylland. Den er brygget på pilsner- og rugmalt, der tilsammen giver en let krydret smag og korn-agtig duft til den sødlige øl. Humlebitterheden er lav, kun lige nok til at holde sødmen i skak. Munkens Ale er diskret krydret med bl.a. koriander- og kardemommefrø. Alkoholindhold 6,5 % vol. BROWN ALE En fyldig kastanjebrun øl med et fl ot tæt skum. Øllet er brygget efter en gammel decoctionmæskning, hvilket fremhæver øllets maltkarakter.desuden er der brugt nordjysk havre, der giver en cremet øl og tilfører et lokalt særpræg. En øl med nødde- og chokoladeagtig, forfriskende smag. Brygget på bygmalt og havre og tilsat hasselnøddesmag. Alkoholindhold 4,8 % vol.

2 WASABIER Wasabier er en let og lys undergæret Lager lavet på Pilsner Malt. Under brygningen krydres der med Japansk Wasabi, som giver øllet skarphed og samtidig den blide smag af Moder Jord. Alkoholindhold 5 % vol. SCHWARZBIER Schwarzbier er undergæret mørk øl lavet efter tysk tradition. Den er brygget udfra det tyske Reinheitsgebot, der kun tillader, at man bruger vand, malt, humle og gær under brygningen. Derfor kommer smagen og farven primært fra de malte, der bliver brugt, i dette tilfælde Pilsner, Münchner og ristet malt. Alkoholindhold 4,5 % vol. HINDBÆR ØL Hindbær øl er en lys frugt øl, brygget på Pilsner malt og en smule hvede. Farven, det rosa skum og den diskrete smag kommer fra hindbær, der tilsættes til sidst under kognigen. Øllet har en bitterhed, der kan placeres mellen en Weizen og en pilsner. Bør nydes afkølet og gør sig specielt godt en varm sommer aften. Alkoholindhold 2,6 % vol. HR. SØGAARD Ligesom med nogle mænd bliver noget øl bedre med alderen. Så da bryggeren fyldte år, gemte vi denne ale et mørkt og køligt sted. Et års tid senere er Hr. Søgaard en karakterfuld øl med en rund, mørk og fyldig krop, med en væsentlig bitterhed. Om det gør sig gældende for bryggeren, skal være usagt. Helt fantastisk til kraftige simreretter, vildt eller stegt kød. Alkoholindhold 6,5 % vol. US PALE ALE Denne overgærede ale har sit forbillede i den amerikanske stilart US Pale Ale. Den fremtræder som en ravgul ale, med ret så markante citrusnoter i både duft og bitterhed fra den amerikanske Cascade-humle. Kroppen optræder moderat grundet den relative høje bitterhed. US Pale Ale vandt slaget om Nordjylland i Alkoholindhold 5,1 % vol. FORT DANSBORG IPA En mørk kobberfarvet øl med stor bitterhed til humleelskeren. Humlen dominerer med smag af citrusskal, gran og blomster. For at afbalancere humlesmagen og bitterheden er der brugt store mængder af specialmalte, der giver en fyldig og kompleks øl. Fort Dansborg er en fæstning i det sydlige Indien, i den gamle danske koloni, Trankebar. Alkoholindhold 6,6 % vol. STOUT NOIRE En kraftig næsten sort øl, der med forskellige ristede malte har smagsnuancer af chokolade og lakrids. Derudover er der en lettere tilføjelse af tørverøget malt, hvilket giver en let røget/tjæreagtig bund, der komplimenterer de ristede malte. Øllet er afsluttet med melasse og et afkog af lakrids. Kroppen er middel til stor, med en balancerende bitterhed. Alkoholindhold 6,3 % vol.

3 HALF AND HALF Denne øl er half and half af Jomfruhumle og Stout Noire. Øllet opleves som en god tørstslukker med karakter af Stout Noire smagsnuancer af chokolade og lakrids tilsat pilsnerens friskhed og lette krop. Alkoholindhold 4,8-6,3 % vol. UTZON BLOND Denne øl følger Utzons fodspor, fra Australien, hvor vi har taget krydderurten lemon myrtel, over Asien, hvis kaffir lime-blade og ingefær underbygger øllets forfriskende karakter, til Spanien, hvis appelsinblomsthonning tilføjer en let blomstret aroma. Den noble afslutning kommer fra Mellemøstens delikate og luksuriøse krydderi, safran. Alkoholindhold 5,0 % vol. UTZON DARK En sort øl med flot rødligt skær. Smagen er fyldig og ristet dog uden at være brændt og bitter og med noter af chokolade fra mild og harmonisk sydamerikansk chokolade. Tilsætningen af den australske wattle seed giver øllet et frugtet særpræg, der er unik i den danske ølverden. Alkoholindhold 5,6 % vol. CHAMPAGNE ØL Champagne øl er første øl i en serie fra Næstved Bryghus brygget på Søgaards bryghus. Den har sin lyse farve og et kridthvidt skum fra pilsner- og hvedemalten. Den bløde humlearoma er fra aroma humlen Tettnang. Gæren er en rigtig champagnegær, som gør den frisk og festlig. Bør nydes afkølet. Alkoholindhold 7,1 % vol. KAFFE PORTER Næstved Bryghus Kaffe Porter er en dejlig mild porter, brygget på ristede malte, havre og mørk farin. Den er tilsat mørke malede kenyanske expresso bønner, som giver den en blød smag, med toner af kaffe. Som modsætning til malte og kaffe er der brugt den New Zealandske humle Nelson Sauvion. Den kan med fordel nydes en stille aften foran kaminen, sammen med en god bog. Eller nyd den sammen med en god chokolade kage. God fornøjelse. Alkoholindhold 7,5 % vol. JUTLAND SMOKED PORTER Brygget af amerikaneren Ilan Klages-Mundt. Jutland Smoked Porter er brygget på et udvalg af mørke special malte med chokolade- og karamel noter og traditionel tysk røgmalt. Porteren har lagret over 1 år på ståltank, der netop giver en fantastisk og kompleks oplevelse. Alkoholindhold 6,5 % vol. CIDER EN SOMMERFRISTELSE Vores æblecider er en lækker, læskende sommerfristelse, med en behagelig æblesmag og forfriskende sødme, samt et livlivt kulsyreindhold. Alkoholindhold 3,7 % vol.

4 BISPENS TRIPPEL Børglum Kloster Inspireret af de belgiske Trappist- og klosterøl. Børglum Kloster Trippel er brygget på belgisk pilsner- og hvedemalt samt lyst rørsukker. Øllet er gæret med en belgisk klostergær, der giver øllet sine karakteristiske banan- og nellikenoter. Det er en kraftig øl med en god fylde og varmende alkohol. Alkoholindhold 10,5 % vol. ABBEDENS DUBBEL Denne brune øl har sit forbillede i de belgiske klosterøl. Med baggrund i en blanding af 3 specialmalte og den belgiske klostergær, har den opnået en interessant krydret, frugtagtig smag og duft. Alkoholindhold 7,9 % vol. smoak En ravfarvet Märzen brygget på 100% røgmalt fra Brauerei Spezial i Bamberg, Tyskland. Røgmalten er nænsomt røget over bøgetræ, hvilket giver en blid røgsmag til øllet. Efter gæring er øllet køligt lagret på hårdtbrændt amerikanske egetræsfade i en måneds tid, inden det er tappet på flaske. Alkoholindhold 5,5 % vol. BARLEY WINE Denne stærke, overgærede ale har sit forbillede i den engelske stilart Barley Wine. Søgaards Barley Wine fremtræder som en mørkebrun ale, med kraftig maltet smag, der bl.a. henleder tankerne på fadlagret portvin og det er også sådan, den bør nydes. Det vil sige små mængder, men store glas. Alkoholindhold 10,5 % vol. RØD QUINUA Denne øltype er blevet til i samarbejde med Aurion, under Smagen af Nordjylland. Quinua er et frø i gåsefodsfamilien, der dyrkes i det bolivianske højland. En forfriskende øl med et læskende element af syrlighed og et flot rødligt skær. Syrligheden kommer fra en speciel brygmetode og tilsætningen af Stevns kirsebær. Alkoholindhold 4,5 % vol. GÆKKEBRYG En gylden-gul ale, med et flot hvidt skum og en herlig forårsaroma. I øllet er der brugt rundhåndede mængder af 3 forskellige slags humle. Humlen tilføjer øllet herlige smags- og aromanoter af blomster og frugt. Let forfriskende bitterhed og let til middel krop. Gækkebryg vandt 1. plads i 2008 og 2009 i Smag og Behags påskeølsmagning. Alkoholindhold 5,0 % vol. JULEBUK Julebuk har en rødbrun farve og ret maltet krop, der bl.a. stammer fra münchener- og karamelmalte. Både duften og smagen er derfor udpræget maltet, ligesom julens krydderier indgår diskret i paletten. Et godt og fyldigt julebryg til den kolde tid. Alkoholindhold 6,3 % vol.

5 BEER HERE Disse øl er meget svingende på lager, derfor spørg os med selerne. (det kan jo være pga. den store efterspørgsel!!!) AMMESTOUT I 1800 tallets England bryggede man en ekstra kraftig og nærende stout til ammende mødre. Og da BeerHere er en virksomhed der tager yngelpleje alvorligt gør vi det samme. Udover mælkesukker, som traditionen foreskriver, er der også tilsat et skvæt kvalitetskaffe der forhåbentlig kan tilføre lidt opkvikkende koffein oven på de vågne nætter. Nydes med omtanke - eller som minimum af et glas. Alkoholindhold 6,5 % vol. FAT CAT Fra Castros Havanna til 3F s hovedkvarter har de røde Fat Cats formået at mele deres egen kage. Til kage går det bedst med maltet og ikke for bitter øl med en frugtig aroma fx. denne ravfarvede ale, hvor der er brugt gavmilde mængder humle fra New Zealand. Alkoholindhold 4,7 % vol. HOPFIX Hopfix er en kobberfarvet India Pale Ale brygget med rug og rigelige mængder humle. Humle er en plante beslægtet med hampplanten og vil som andre hårde stoffer virke abstinensfremkaldende for den sande humle-junkie. Husk det er aldrig for sent at få nye uvaner! Alkoholindhold 6,5 % vol. JULE IPA Som bekendt er julen humlens fest. Mild maltprofil og heftig humle krydret med afdæmpet appelsinskal er hovedattraktionerne i denne julejoviale india pale ale der med bramfri bitterhed med sikkerhed vil give de kvalmsøde glögg-helvede juleøl en englelydssyngende ørefigen i julegave. Halleluja! Alkoholindhold 7,0 % vol. 79,1 ' 32/,.(1 (6 79,1 ' 7,7 (.67 5 $% ( 7 7 PÅSKE ALE (6 /$' Da Jesus startede hele påsketraditionen ved at vågne fra de døde og forlade graven kan det meget vel have været i jagten på en kop skummende ale. Beer Here Påske Ale er inspireret af øllet man drak i Mellemøsten for 2000 år siden. Det var nemlig ikke vin, der var den foretrukne drik blandt den almindelige befolkning, men øl, som har sin oprindelse i netop det område. Alkoholindhold 7,0 % vol. KAMA CITRA Denne velskabte brown ale er afkommet fra fræk amerikansk Citra humle parret med forførende britiske specialmalte. Karamel, rugbrød og chokolade nuancer går op i en højere enhed med humlens aromaer af grapefrugt, melon og abrikos. Den fyldige krop balanceres af lang bitterhed fra humlen og ristede nuancer fra malten. Alkoholindhold 7,0 % vol.

6 BEER HERE Disse øl er meget svingende på lager, derfor spørg os med selerne. (det kan jo være pga. den store efterspørgsel!!!) WHITE CAT En raceren hvedeøl baseret på en smagsneutral gær modsat de andre hvedeøl i kuldet, der ofte har frugtige noter fra gæren. White Cat får sit miaow fra rigelige mængder humle i både kedel og tank, der giver den killingebløde maltprofil et kradsbørstigt humlehvæs bagest på tungen. White Cat er den tredie dogme-øl baseret på BeerHere Fat Cat, brygget udelukkende med New Zealandsk Nelson Sauvin humle. Alkoholindhold 4,7% vol. FARLIG WINE Farlig letdrikkelig Barleywine frigivet alt for ung for typen. Men da vi hos BeerHere overhovedet ingen respekt har for ungdommen gør vi det alligevel.heftig amerikansk humleprofi l og en mørk maltpræget krop med forfriskende tørhed og varmende alkohol. Alkoholindhold 9,5 % vol.

7 ØL FRA HANE Se tavlen for udvalg eller spørg betjeningen 0,2 liter Kr. 32,- 0,4 liter Kr. 48,- 0,5 liter Kr. 60,- 1,0 liter Kr. 120,- Utzon Blond og Utzon Dark Kr. 35,-/52,-/65,-/120,- En stang øl 12 x 0,2 liter Kr. 320,- Cider Kr. 32,-/48,-/60,- ØL PÅ FLASKE Søgaards øl ½ liter Fra kr. 60,- Hr. Søgaard ½ liter Kr. 75,- smoak ½ liter Kr. 95,- Utzon Dark og Utzon Blond ½ liter Kr. 65,- Abbedens Dubbel ½ liter Kr. 75,- Bispens Trippel ½ liter Kr. 75,- Barley Wine ½ liter Kr. 85,- Jutland Smoked Porter ½ liter Kr. 85,- Beer Here øl i ½ liters flasker Fra kr. 75,- Kama Citra, ½ liter Kr. 85,- Næstved champagne øl, ½ liter Kr. 85,- Næstved Kaffe Porter, ½ liter Kr. 75,- Farlig Wine ½ liter Kr. 95,-

SNACKS BRUNCHTALLERKEN. Kr. 159,- TIL SULTEN IND I MELLEM. Hjemmelavede soyamandler... 40,- Peanuts... 35,- Salte popcorn... 35,-

SNACKS BRUNCHTALLERKEN. Kr. 159,- TIL SULTEN IND I MELLEM. Hjemmelavede soyamandler... 40,- Peanuts... 35,- Salte popcorn... 35,- SNACKS TIL SULTEN IND I MELLEM Peanuts... 35,- Nachos med ost, hjemmelavet tomatsalsa og guacamole samt jalapenos... 69,- Nachos de luxe med cheddar, oksetyksteg, hvidløg hjemmelavet tomatsalsa og guacamole...

Læs mere

Kvinder, øl og mad I 2015 er det 100 året for Grundlovens ændring, hvor Kvinderne fik stemmeret. Flere undersøgelser viser at hovedansvaret for indkøb af dagligvarer ligger hos kvinderne, derfor ligger

Læs mere

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen

Velkommen til. Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Velkommen til Københavnske Øldage 20. - 22. maj 2005 Valby Hallen Entre kr 75,- [Indhold] Københavnske øldage 6 9 12 14 114 117 120 124 Velkommen til Ølfestival P R A K T I S K E O PLYSNINGER F O R O R

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER

LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER LÆRERVEJLEDNING RÅVARER ØLBRYGNING ØLTYPER SERVERING ØLSMAGNING ØL TIL MAD ØL I MAD GOD ØLKULTUR OPGAVER LÆRERVEJLEDNING Introduktion til Kend din øl Lærer- og øvelsesvejledning til praktisk øvelse i ølbrygning

Læs mere

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM

ale.dk Velkommen til ØLFESTIVAL 14 318 OVERSIGTSKORT PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER UDSTILLERE STANDORDEN NY NORDISK ØL PROGRAM ale.dk i N 8 12 14 D H O L D PRAKTISKE OPLYSNINGER FORORD UDSTILLERREGISTER 18 UDSTILLERE ORDEN 299 NY NORDISK ØL 300 302 304 PROGRAM DM I HÅANDBRYG ØLI N D E X 318 OVERSIGTSKORT Velkommen til ØLFESTIVAL

Læs mere

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk

Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk RnR Brew + Queen Bryggeriet RnR Brew Ltd., der blev etableret i 1551, er

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

Ølfestival 28. - 29. APRIL. Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER

Ølfestival 28. - 29. APRIL. Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER Ølfestival 2001 28. - 29. APRIL Remisen v/ Trianglen Blegdamsvej 132 2100 København Ø DANSKE ØLENTUSIASTER DANSKE ØLENTUSIASTER her finder du alt om Danske Ølentusiaster www.ale.dk KOLOFON Redaktion: Christian

Læs mere

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS

Bygkerne. SKAL bygget op af flere lag RYGSIDE. BUGSIDE (side med fure) FRØHVIDE (endosperm) KIMEN anlæg for bladspire. KIMEN anlæg for rodspire BASIS RÅVARER SIDE 1 AF 11 RÅVARER Fire råvarer er nødvendige for at brygge øl: Malt, humle, gær og vand. Byg er hovedråvaren til ølbrygning. Inden byggen kan anvendes til ølbrygning, skal den omdannes til malt.

Læs mere

Succesopskrifter, der simrer med... Lækkert kød, velbrygget øl og god tid

Succesopskrifter, der simrer med... Lækkert kød, velbrygget øl og god tid Succesopskrifter, der simrer med... Lækkert kød, velbrygget øl og god tid Indholdsfortegnelse Forord.... 8-9 Okseskank, porrerfrites og Brown Ale.... 10-11 Hel lammebov med fennikel, porrer og Brown Ale....

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Ølfestival 2008. ale.dk. European Beer Festival 6. [Contents] [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse

Ølfestival 2008. ale.dk. European Beer Festival 6. [Contents] [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse European Beer Festival 6 10 12 16 275 314 316 324 P R A K T I S K E O P L Y S N I N G E R F O R O R D U D S T I L L E R R E G I S T E R U D S T I L L E R E P R O G R A M M A D O G Ø L [Indhold] [Contents]

Læs mere

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen.

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen. Før du bestiller Vi elsker at tilbyde fremragende mad og drikke, og ikke mindst gode oplevelser. For at kunne give den bedst mulige service, specielt i tidspunktet 19.00-21.00, hvor alle gerne vil ud og

Læs mere

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade FUNC KATALOG 2015-2016 SalinCaramel VERDENS BEDSTE CHOKOLADE 2013 Møn Dragée En sprudlende buket af skønne smage Darling Spuds Hand Cooked Potato Chips Lovingly made, naturally flavoured Tenute de Mazzenero

Læs mere

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLD 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 11 Stor eller lille espresso 13 Espressomaskiner

Læs mere

...meget mere end et bryghus

...meget mere end et bryghus ...meget mere end et bryghus Fra humle til gourmet Velkommen til Bryghuset Vendia i Hjørring Siden vi slog dørene op som ny dreng i klassen, er der sket en fantastisk udvikling i huset i Markedsgade, hvor

Læs mere

Klosterøl på dansk. Begrebet klosterøl dækker ikke. TEST klosterøl

Klosterøl på dansk. Begrebet klosterøl dækker ikke. TEST klosterøl Henrik Bøegh og Rolf Nielsen har tidligere præsenteret originale, belgiske i. Danske bryggere har også lært kunsten, så der stod 15 danske til eksamen, da s øljury smagte på danske fortolkninger af genren.

Læs mere

Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl. Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus

Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl. Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus Nyheder & fakta om vin, øl og spiritus DECEMBER/JANUAR 2005/06 NR. 5 ÅRGANG 14 PRIS 59,00 DKK ABONNEMENT: 298,00 DKK Quinta Do Noval Campanien Domaine Leroy Douro Boys Juleøl REDAKTION Vinbladet udgives

Læs mere

PRISLISTE 2015 FEBRUAR

PRISLISTE 2015 FEBRUAR PRISLISTE FEBRUAR 2015 Indholdsfortegnelse Facts om Interbrands Wines & Spirits Denmark... 3 Scotch Whisky Blended Black Bottle... 4 Scottish Leader... 5 Whyte & Mackay... 6-7 Scotch Whisky Single Malt

Læs mere

ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE. Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før

ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE. Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før Økologi-certificeringer Økologisk japansk halvskygge-te Te-dyrkning i Japan Exceptionel japansk kvalitet Hos japanske

Læs mere

Julemad. Creme de la creme. Smagen af vinter Opskrifter med årstidens grønt. Knivskarpe konditorkager

Julemad. Creme de la creme. Smagen af vinter Opskrifter med årstidens grønt. Knivskarpe konditorkager meyers Nr 2 Efterår/Vinter 2012 GRATIS Creme de la creme Knivskarpe konditorkager Chokolade gør dig blød i knæene Mød chokoladenørden Morten Borup Smagen af vinter Opskrifter med årstidens grønt Julemad

Læs mere

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter SØDE VINE TIL Julens GODE SAGER Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter TILLÆG TIL 9/2009 SMAGEN AF SYDEN Druerne til de søde Rivesaltes-vine høstes på de solbeskinnede skråninger ved Frankrigs

Læs mere

Januar 2015. Urtekram Inspiration ALWAYS ORGANIC. Nyheder

Januar 2015. Urtekram Inspiration ALWAYS ORGANIC. Nyheder Januar 2015 Urtekram Inspiration Ny h ed ALWAYS ORGANIC Nyheder! Makes me feel better! FREE GLUTEN ALWAYS ORGANIC Urtekram lancerer et nyt glutenfrit og økologisk sortiment Forbrugerundersøgelse Vi har

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

FAKTA. Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl.

FAKTA. Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl. FAKTA Pris: Vintage 2 koster 2009 kr. for 37,5 cl. Forhandles: Vintage 2 kan købes hos Jacobsens Husbryggeri, Gamle Carlsberg Vej 11 i Valby eller på webshoppen på carlsberg.dk. Man kan nyde de eksklusive

Læs mere

Mostvægt - den søde genvej

Mostvægt - den søde genvej Dato 1. December 2005 Årgang 1, nummer 4 vinum-bonum.dk Nyhedsbrev Mostvægt - den søde genvej Mindst mostvægt: Kvalitetsvin 51-72 Hochgewächs 60-70 Kabinet 67-82 Spätlese 76-90 Auslese 83-100 Eiswein/Beerenauslese

Læs mere

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95 Incl. moms Forår 2008 Nr. 1 6. årgang Gældende til 30. april 2008 Med en flot andenplads på listen over de mest sælgende vinlande i Danmark har vi i denne udgave af Vinspiration valgt Italien støvlelandet

Læs mere

ØKOLOGISK GRØD PÅ MENUEN I samarbejde med den prisbelønnede kok og restauratør Rasmus Kofoed giver Aurion bud på helt nye og spændende grødopskrifter.

ØKOLOGISK GRØD PÅ MENUEN I samarbejde med den prisbelønnede kok og restauratør Rasmus Kofoed giver Aurion bud på helt nye og spændende grødopskrifter. ØKOLOGISK GRØD PÅ MENUEN I samarbejde med den prisbelønnede kok og restauratør Rasmus Kofoed giver Aurion bud på helt nye og spændende grødopskrifter. Når jeg i dag serverer grød, er det med baggrund i

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til en verden af nye smagsindtryk, dufte og oplevelser. Brug denne bog, når du har købt en af vores 29 forskellige drinkspakker,

Læs mere

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske.

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske. Vinavis Marts/April 2010 Sydafrikanske nationalretter Sydafrikas fagre vinverden VIN i MAD Vin de Constance en superstar i vinens verden Sydafrikanske nationalretter en symfoni af smagsoplevelser I dette

Læs mere