for coffee lovers En kærligheds historie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "for coffee lovers En kærligheds historie"

Transkript

1

2 2 for coffee lovers En kærligheds historie De fleste store historier starter ofte i det små. For den 81- årige Jesús Ascaso var kærligheden til kaffen drivkraften, da han påbegyndte udviklingen af en maskine, der kunne brygge den ultimative kop kaffe. En maskine, der fik det bedste frem i bønnerne - ikke kun én heldig gang, men hver gang. Det lykkedes, og i 1962 skabte Jesús Ascaso med håndkraft sin første kaffemaskine til professionelt brug. Den blev starten på en kærlighedshistorie, der stadig vokser, og i dag håndbygges alle espressomaskinerne stadigvæk, og gennemtestes ned til mindste detalje, før de forlader fabrikken. Den ultimative espressomaskine for coffee lovers er nu som før udgangspunktet for Ascaso Componentes, der i dag er en af verdens førende producenter af espressomaskiner. I dag drives den spanske familievirksomhed af sønnen, José Luis Ascaso, og selv om faderen har rundet de 80 år, møder han stadig op på fabrikken for at holde et vågent øje med, at udviklingen foregår i den ånd, den var tænkt. Det var sønnen, der for alvor fik øjnene op for de forretningsmuligheder, den unikke espressomaskine gemte på. Og det var hans idé at koble firmaets store, tekniske og professionelle viden om kaffebrygning sammen med den espressokultur, der i dag er en naturlig del af vores livsstil verden over. Resultatet blev bl.a. Dream espressomaskinen udtænkt af den industrielle designer Marc Aranyó. Han satte sig for at skabe drømmen af en espressomaskine - den skal udstråle positiv nostalgi fra dengang i 60érne, hvor ting var uopslidelige, og så skal den have et moderne og elegant look. Dream blev startskuddet, og efterfølgende er flere maskiner kommet til - alle udviklet på baggrund af mere end 40 års passion for kaffe. Alle Ascaso espressomaskiner er således fremstillet af de bedste materialer samt den nyeste avancerede teknologi, uden dog at gå på kompromis med den enkelte og logiske funktionalitet, der i dagligdagen gør Ascaso espressomaskiner til en fornøjelse at bruge. På oversiden af maskinen varmes kopperne, mens den perfekte espresso brygges med en vandtemperatur på 90 grader. Manometeret på fronten viser nøje trykket på 9 bar som kaffen brygges ved, og steameren varmer mælk og vand helt op til 140 grader ved et tryk på 16 bar. Ascaso espressomaskiner er hurtige og nemme at rengøre, da riste, bakker og skuffer er lige til at løfte op og tage ud. En revolutionerende teknik med adskillelse af termoblok og varmelegeme gør, at Ascaso espressomaskiner ikke kalker til som andre maskiner. Brugen af denne teknologi er specielt velegnet i områder, hvor der er meget kalk i vandet. Verdens bedste espresso, cappuccino eller café latte er hurtig og nem at brygge. Med fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods, er hver enkelt kop altid doseret 100% rigtigt og en ægte nydelse for coffe lovers.

3 Jesús Ascaso

4 4 produkter dream arc fun

5 i grinder steel

6 6 dream To i én. Fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. For både kaffeentusiaster og æstetikere er Dream en drøm, som går i opfyldelse. Professionel kvalitet i et moderne design med et strejf af nostalgi og gode gamle dage. For at fremstille den ultimative kop espresso er det nødvendigt at alle enkeltdele er af bedste kvalitet. Derfor er Dream ikke blot et modefænomen men også baristaens store kærlighed. Dream er indbegrebet af den eksotiske kaffekultur, som verden over nydes af tusindvis af mennesker. Den er håndbygget i 100% aluminium og samlet af de allerbedste materialer, hvilket gør Dream til en driftsikker espressomaskine med mange års problemfri brug. Den kan med stor fornøjelse benyttes ved både mindre og større selskaber, og med en vandbeholder på 1,3 liter er Dream ikke kun smuk men også praktisk at bruge. Beholderen er monteret på siden for nem adgang til opfyldning og Dream brygger uden problemer 50 kopper om dagen. Dream er skabt til den kræsne og designbeviste forbruger, der kun forventer det bedste til hjemmet, kontoret, eller hvor der kun er adgang for coffee lovers.

7

8 8 dream farver Mediterranean Blue Kid Blue Cloud White Sweet Cream Meadow Green Mandarin Orange Sun Yellow Polished Aluminium

9 Baby Pink Love Red Anthracite Dark Black For både kaffeentusiaster og æstetikere er Dream en drøm, som går i opfyldelse. The Cow The Ladybird The Ladybird Professionel kvalitet i et moderne design med et strejf af nostalgi og gode gamle dage.

10 10 arc fun To i én. Fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør, at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. Arc Fun fylder ikke meget, men den er fræk at se på og får kaffen til at smage som en sommerdag på torvet i Venedig. Arc Fun er en stor nyhed for kaffeentusiaster, som elsker stor kaffe, men hvor pladsen måske er begrænset. Arc Fun er uden tvivl en af de smukkeste espressomaskiner, der findes. Med sit moderne design er Arc Fun en unik kaffebrygger, der skiller sig ud ved at kombinere høj kvalitet og funktionalitet med evnen til at brygge ægte italiensk espresso. Arc Fun er håndbygget og konstrueret i en størrelse, så den nemt kan passe ind i selv det mindste køkken. Super enkel og logisk betjening gør det hurtigt og nemt at brygge verdens bedste espresso, cappuccino eller café latte. Vandbeholderen på 2 liter er stor i forhold til maskinens størrelse og brygger uden problemer 25 kopper om dagen. Arc Fun lægger i det hele taget op til sjove stunder i godt selskab.

11

12 12 steel To i én. Fintmalede bønner eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination, der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør, at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. Steel er en æstetisk nydelse, som kan servere op til 250 kopper om dagen og brygger verdens bedste kaffe, der smager, som den skal - rund og blød med god, kraftig aroma. Sådan vil de ha det på cafe erne, og sådan kan de nu også få det på kontorerne. Gennemtænkt ned til mindste detalje er Steel rå og raffineret, men samtidig er den, med sit enkle og tidløse design, født til at blive en klassiker. Fremstillet af børstet stål ledes tankerne automatisk hen på hot og trendy caféliv og rigtig god kaffe. Steel er ekstremt funktionseffektiv og kan både brygge kaffe og steame mælk på en og samme tid. Det betyder, at flere kopper kan brygges ad gangen, og at kaffen derfor kan serveres hurtigt. Vandbeholderen på op til 6 liter er diskret placeret bagtil med en åbning foroven og udstyret med en sensor giver den besked, når vandet er ved at være brugt. I soklen på Steel er den såkaldte knock-box monteret. En skuffe, som bruges til at aflægge den brugte kaffegrums i, og som nemt og hurtig kan tages ud, når den skal tømmes og vaskes. Steel findes i tre størrelser og er ideel til kontoret, restauranten eller caféen. Uanset stedet lever Steel serien op til alle krav om ekstrem høj kvalitet og driftsikkerhed.

13

14 14 i 2 grinder Frisk kaffe holder sig i virkeligheden ikke frisk særlig længe, når pakken først er åbnet. For at udnytte den fulde aroma, vælger kaffeentusiaster ofte at købe kaffebønner, og er man en ægte barista, der sætter kvalitet, design og funktionalitet i højsæde, skal bønnerne også males i en kaffemølle, der matcher niveauet. i 2 grinder er den perfekte kaffemølle, der ikke kun behandler kaffebønnen nænsomt men også sikrer, at man kan være bekendt at have den stående fremme på køkkenbordet. Med chassis i aluminium, koniske skæreknive, en hastighed på 1200 omdrejninger i minuttet og den trinløse justering, males kaffebønnen til den ønskede finhed, der skal til for at få den perfekte kop espresso. Beholderen på toppen af kaffemøllen rummer 600 gr. kaffebønner, som efter ønske, og ved at montere en mængdedispenser, kan doseres til den præcise mængde malet kaffe på f.eks. 7 gr. og helt op til 125 gr. i 2 grinder er smuk, tidløs og designet med enestående detaljer og en funktionalisme, der sikrer, at processen ikke ødelægger fornøjelsen ved malingen af bønnerne til den bedste kop espresso.

15

16 16 caffé musetti Passion for kaffe og viden om alt fra dyrkning til ristning og brygning er essentielt for en real coffee lover. Hos Ascaso Componentes fornægter dette sig heller ikke, og der anvendes kun den allerbedste kaffe fra det anerkendte italienske kaffehus, Musetti, når der skal laves en espresso. Musetti blev grundlagt i 1934 i Piacenza, Italien og har lige siden produceret ægte italiensk kaffe med rødderne solidt plantet i den sydamerikanske muld. Bønnerne er 100% arabica, mørk-ristet og formalet i præcis den finhedsgrad, espresso-metoden kræver. Når kaffen forlader Musetti huset, er den pakket i en særlig kaffepakke Pressurization. Denne emballering holder både længere og mere effektivt på smag og aroma end den traditionelle vakuumpakning. For at hver enkelt kop espresso er lige så frisk og perfekt som den forrige kop, har Musetti skabt pods - et filter med præcis 7 gr. stampet kaffe klar til brygning. Hver enkelt pod ligger i sin egen forsegling, så alle smagsstoffer er bibeholdt - også når man når til den sidste pod i pakken. Kaffen er friskmalet hver gang, og når pod en er brugt, smides den blot væk. Dette er hurtigt og enkelt, og så sviner det ikke, som når man f.eks. bruger malet kaffe, der både skal stampes og renses ud af holderen efter endt brygning. For den ægte espressoentusiast, som ønsker at mestre baristahåndværket i alle dets faser, tilbyder Musetti naturligvis bønner af 100% arabica kaffe i den allerfineste kvalitet. Derfor er Musetti medlem af organisationen CSC - Caffé Speciali Certificati. En organisation, der stiller særligt høje krav til medlemmerne og deres råvare kaffebønnen. Hver høst skal godkendes af CSC, og lever bønnerne ikke op til de krav, der er sat for det enkelte risteri, bliver råvaren ikke godkendt. Kendskab til serveringen er også et must, da kaffenydelse er en oplevelse for flere sanser. Espresso er en særlig kaffemetode, hvor adskillige faktorer spiller ind for at få den ultimative espresso. Vandet skal f.eks. være 90 grader varmt, før det presses gennem den fint malede kaffe. Når alle detaljer er indfriet, serveres espressoen i verdens mindste kaffekop. Koppen varmes først på toppen af espressomaskinen, og efterfølgende nydes den perfekte espresso,

17 Musetti Macinato. 100% arabica moka eller filter. Dåse af 250 gr. Musetti Macinato Lattina Rossa espresso. Dåse af 250 gr. Mama Musetti med amaretto aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med vanilla aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med irish coffee aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med chocolate aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Musetti Evolutione. 100% arabica bønner. 1 Kg. pose med åbning og lukningsventil for frisk opbevaring. Kaffepods med 7 gr. 100% arabica eller koffeinfri. Hver pod er imballeret i egen Pressurization pose for ikke at miste aromaen. Fås i æsker med 24 eller 150 stk. som med et mørkt gyldent og nøddebrunt skum på toppen og en cremet konsistens med en stærk sød aroma lægger sig som silke på tungen. Dette er en rigtig espresso for coffee lovers. Hver eneste Ascaso espressomaskine er håndbygget af de bedste materialer og testet ned til mindste detalje. En sådan maskine fortjener kun den bedste kaffe, og det gør alle kaffeelskere også. Skrab fingeren hen over espresso - koppen og nyd den ægte aroma fra en rigtig kop espresso, som den skal være. Hos din nærmeste forhandler kan du få en demonstration af Ascaso espressomaskiner og smage en vidunderlig espresso fra caffé Musetti.

18 18 tilbehør Stamper til professionelt brug med halvautomatisk tryk og tilbageslag. Sikrer den rigtige komprimering af kaffen før bryging. Ø 57 mm. i 2 Dispenser for brug sammen med grinder. Kan rumme op til 125 gr. malet kaffe og doserer i portioner af 7 gr. Stamper i klassisk design med træhåndtag og blank pressepude. Ø 57 mm. For optimal vedligeholdelse af espressomaskine findes en række forskellige børster og renseservietter. Æske med 15 renseservietter. Børste med stålhår for rensning af blade på grinder. Børste med blødehår for rensning af filter og andre svært tilgængelige steder. Stamper i poleret aluminium. Ø 55 og 57 mm. Rustfri stålkande til brug for opvarmning af mælk og vand. Fås i fem forskellige størrelser og tåler opvaskemaskine. 0,15 L. - 0,4 L. - 0,6L. - 0,9 L. - 1,6 L. En nødvendighed for at lave den perfekte cappuccino og café latte. Genialt filtersystem til montering på eksisterende arm, således at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filterholder til henholdsvis brygning af én eller to kopper kaffe medfølger. Cappuccino art - dåse til kakaopulver for dekoration af den perfekte cappuccino. Vælg også mellem 3 forskellige skabeloner med henholdsvis blomst, stjerne og bjørnefod motiv.

19 data dream arc fun steel uno steel duo steel trio bredde/højde/dybde [mm] 245x345x x320x x360x x360x x360x315 vandbeholder [liter] materiale vægt [kg] fast/aftagelig arm 230 volt strømforbrug pumpe tryk 16 bar kaffe termostat steamer termostat damprørsbeskytter antal grupper uafhænging steam-gruppe indikator for tom vandbeholder 1,3 2,0 3,0 3,0 + 3,0 3,0 + 3,0 alu metal børstet stål børstet stål børstet stål 8,0 / 7,0 7,5 / 6,5 11,0 / 12,0 15,0 / 16,0 21,0 / 22,5 900 W 900 W 900 W 900 W x W x i 2 grinder bredde/højde/dybde [mm] beholder til bønner [kg] materiale vægt [kg] volt 220 strømforbrug omdrejningshastighed bladtype produktion i 2 dispenser 125 gr. [tilbehør] 162x407x266 0,6 alu 3,5 140 W 1200 rpm konisk 5 kg/h

20 Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej Søborg Denmark T: F:

Merrild Professional. En verden af kaffe

Merrild Professional. En verden af kaffe Merrild Professional En verden af kaffe le forløbet for at sikre den bedste smag Merrild Kaffe til enhver smag. Til enhver lejlighed Du kender det sikkert. Duften fortæller dig, at noget godt er på vej.

Læs mere

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLD 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 11 Stor eller lille espresso 13 Espressomaskiner

Læs mere

Skal du smage vores nye variant...? n r.1 2 015

Skal du smage vores nye variant...? n r.1 2 015 Skal du smage vores nye variant...? n r.1 2 015 1 Kære Kunde, siden 1897 For tre år siden lancerede vi vores egen Frellsen The under overskriften: Har du glemt smagen af the Baggrunden var, at eksisterende

Læs mere

Hvidvare. 47. årgang nr. 6 december 2014. nyt. Kend Kunden side 17. KøKKenets helte side 25. den urbane urtehave. side 11

Hvidvare. 47. årgang nr. 6 december 2014. nyt. Kend Kunden side 17. KøKKenets helte side 25. den urbane urtehave. side 11 Hvidvare 47. årgang nr. 6 december 2014 nyt Kend Kunden side 17 KøKKenets helte side 25 den urbane urtehave side 11 140100#1020A www.witt.zone/irobot Witt A/S Gødstrup Søvej 9 7400 Herning info@witt.dk

Læs mere

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Sådan får du mest brændeovn for pengene Side 2 Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Side 8 Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Side 10 Hvor stor skal brændeovnen være? Side 12 Derfor får

Læs mere

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post

Postkassen dit visitkort ved vejen. Vi passer godt på din post Postkassen dit visitkort ved vejen Vi passer godt på din post 1 En historie om dig... Postkassen er noget af det første, dine gæster, naboer og forbipasserende ser ved din bolig. Et slags udendørs visitkort.

Læs mere

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE GROHE armaturer til bad DK 08.2007 Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nyder du vand? Armaturer side 12 Termostater side 72

Læs mere

Små el-apparater 2012

Små el-apparater 2012 Små el-apparater 2012 Indhold. Electrolux Små el-apparater 2012 Espresso Køkkenapparater Blend & mix Strygejern Espressomaskiner som gør de gode bønner endnu bedre. Det gode grej, der giver den bedste

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB ET SMARTERE BADEVÆRELSE inspiration & INNOVATION FRA GUSTAVSBERG 2012 2013 vejen til et Smartere badeværelse begynder i gustavsberg Da jeg var ung og lige var flyttet til Stockholm, var det første, jeg

Læs mere

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Electrolux produktkatalog 2011 Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Du har aldrig smagt mad, før du har smagt det tilberedt med damp GOURMET- MADLAVNING

Læs mere

Ny dansk designerlampe tænder for fantasien

Ny dansk designerlampe tænder for fantasien Ny dansk designerlampe tænder for fantasien Frank Kerdil har med PineApple skabt den første pendel, der også kan bruges som bord- eller gulvlampe Nu vender PineApple op og ned på den oplevelse en designerlampe

Læs mere

> KAFFE DRENGE MV33_32-37.indd 33 03/01/08 16:20:14

> KAFFE DRENGE MV33_32-37.indd 33 03/01/08 16:20:14 KAFFE MV33_32-37.indd 32 D 03/01/08 16:19:40 DRENGE MV33_32-37.indd 33 > 03/01/08 16:20:14 Mad- og medmennesker, vores kaffebønner er hørt! Som et andet boyband indtager The Coffee Collective scenen med

Læs mere

ODDER BARNEVOGNE 2014

ODDER BARNEVOGNE 2014 1 ODDER BARNEVOGNE 2014 2 MADE IN DENMARK Vi er stolte af at vi forsat kan designe og producere barnevogne i Danmark. Her på fabrikken i Odder bearbejder og syr vi stadig emner til vores barnevogne. Vi

Læs mere

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær og

Læs mere

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238 SMEGs filosofi Karakteristiske husholdningsprodukter som udvikles i samarbejde med nogle af verdens ledende arkitekter. Produkter som udtrykker Made in Italy ved at kombinere design, ydeevne og opmærksomheden

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

Vis hvem du er med unikke yderdøre

Vis hvem du er med unikke yderdøre Yderdøre ADVANCE - LINE Vis hvem du er med unikke yderdøre spændende»stjerneskud«af yderdøre, der forener kvalitet med dit personlige udtryk 5 Stil krav til din yderdør 6 Klassiske yderdøre 8 Funktionelle

Læs mere

Opgaven. Mit bidrag Jeg stod for al design - selvfølgelig med korrektur. Tekst og billeder blev leveret. Typografi

Opgaven. Mit bidrag Jeg stod for al design - selvfølgelig med korrektur. Tekst og billeder blev leveret. Typografi camillaba.ch RAFISK Opgaven 5 Opgaven gik ud på at designe et generelt layout til en række foldere med gør-det-selv tips og inspiration fra Mille Fly (Fly og Helsted) for SILVAN. Folderne er kommet på

Læs mere

Test og guide: Sådan passer du bedst på dine billeder

Test og guide: Sådan passer du bedst på dine billeder Test og guide: Sådan passer du bedst på dine billeder Vi guider dig til de bedste måder at gemme fotografier lokalt og online, de bedste redigeringsprogrammer og de bedste printere Af Torben Vognsen, november

Læs mere

Knowhow. Geberit Monolith til håndvask. Kugleventiler til rene rustfrie løsninger. Kundemagasin Maj 2012. Nye produkter & Løsninger.

Knowhow. Geberit Monolith til håndvask. Kugleventiler til rene rustfrie løsninger. Kundemagasin Maj 2012. Nye produkter & Løsninger. Knowhow Kundemagasin Maj 2012 Nye produkter & Løsninger Geberit Monolith til håndvask. Kugleventiler til rene rustfrie løsninger. Referenceprojekt OL i London 2012 Vandets rene fortræffeligheder. Leder

Læs mere

inspiration til badeværelsets forvandling

inspiration til badeværelsets forvandling 2 inspirationsbutikker, nogle af markedets bedste produkter og 29 VVS-installatører står bag april 2009 side 8-9 stor artikel om solvarme enestående inspiration til badeværelsets forvandling gustavsberg:

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store.

KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store. KOMPOSIT - ikke et alternativ - men et MUST HAVE! Download vores Kirkedal Komposit App i App Store. BEREGNINGSPROGRAM Beregn dit materialeforbrug af komposit, til hegn og terrasse på www.kirkedalkomposit.dk

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk

Juli 2013. Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk Juli 2013 Se alle de mange detaljer i prislisten eller på www.kriss.dk 1 Velkommen til vores univers Lad dig inspirere! Oplev detaljen Hos Kriss glæder vi os over at kunne præsentere dig for markedets

Læs mere

22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL

22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL 22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 1 ENJO EN LIVSSTIL 22019 ENJO Dänemark 25.03.2002 17:57 Uhr Seite 2 Vores Mission Sammen med vores selvstændige ENJO konsulenter og kunder, vil vi reducere

Læs mere

Zink. bolig. til din. Dristige former for zink. identitetsskabende arkitektur. Elegance fra A til Zink. Gør dit hus til noget særligt.

Zink. bolig. til din. Dristige former for zink. identitetsskabende arkitektur. Elegance fra A til Zink. Gør dit hus til noget særligt. Zink til din bolig 10 6 identitetsskabende arkitektur Elegance fra A til Zink 22 24 Designerzink: - Dressed in Black Designer Jesper Gadegaard fortæller om sit bevidste valg af ANTHRA-ZINC til sit sommerhus

Læs mere

Guide til køb af nye fælge

Guide til køb af nye fælge Guide til køb af nye fælge Introduktion Du sidder nu med en guide der kan hjælpe dig i dit køb af nye fælge. Der vil også være svar på en række af de oftest stillede spørgsmål, som vi håber kan hjælpe

Læs mere