for coffee lovers En kærligheds historie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "for coffee lovers En kærligheds historie"

Transkript

1

2 2 for coffee lovers En kærligheds historie De fleste store historier starter ofte i det små. For den 81- årige Jesús Ascaso var kærligheden til kaffen drivkraften, da han påbegyndte udviklingen af en maskine, der kunne brygge den ultimative kop kaffe. En maskine, der fik det bedste frem i bønnerne - ikke kun én heldig gang, men hver gang. Det lykkedes, og i 1962 skabte Jesús Ascaso med håndkraft sin første kaffemaskine til professionelt brug. Den blev starten på en kærlighedshistorie, der stadig vokser, og i dag håndbygges alle espressomaskinerne stadigvæk, og gennemtestes ned til mindste detalje, før de forlader fabrikken. Den ultimative espressomaskine for coffee lovers er nu som før udgangspunktet for Ascaso Componentes, der i dag er en af verdens førende producenter af espressomaskiner. I dag drives den spanske familievirksomhed af sønnen, José Luis Ascaso, og selv om faderen har rundet de 80 år, møder han stadig op på fabrikken for at holde et vågent øje med, at udviklingen foregår i den ånd, den var tænkt. Det var sønnen, der for alvor fik øjnene op for de forretningsmuligheder, den unikke espressomaskine gemte på. Og det var hans idé at koble firmaets store, tekniske og professionelle viden om kaffebrygning sammen med den espressokultur, der i dag er en naturlig del af vores livsstil verden over. Resultatet blev bl.a. Dream espressomaskinen udtænkt af den industrielle designer Marc Aranyó. Han satte sig for at skabe drømmen af en espressomaskine - den skal udstråle positiv nostalgi fra dengang i 60érne, hvor ting var uopslidelige, og så skal den have et moderne og elegant look. Dream blev startskuddet, og efterfølgende er flere maskiner kommet til - alle udviklet på baggrund af mere end 40 års passion for kaffe. Alle Ascaso espressomaskiner er således fremstillet af de bedste materialer samt den nyeste avancerede teknologi, uden dog at gå på kompromis med den enkelte og logiske funktionalitet, der i dagligdagen gør Ascaso espressomaskiner til en fornøjelse at bruge. På oversiden af maskinen varmes kopperne, mens den perfekte espresso brygges med en vandtemperatur på 90 grader. Manometeret på fronten viser nøje trykket på 9 bar som kaffen brygges ved, og steameren varmer mælk og vand helt op til 140 grader ved et tryk på 16 bar. Ascaso espressomaskiner er hurtige og nemme at rengøre, da riste, bakker og skuffer er lige til at løfte op og tage ud. En revolutionerende teknik med adskillelse af termoblok og varmelegeme gør, at Ascaso espressomaskiner ikke kalker til som andre maskiner. Brugen af denne teknologi er specielt velegnet i områder, hvor der er meget kalk i vandet. Verdens bedste espresso, cappuccino eller café latte er hurtig og nem at brygge. Med fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods, er hver enkelt kop altid doseret 100% rigtigt og en ægte nydelse for coffe lovers.

3 Jesús Ascaso

4 4 produkter dream arc fun

5 i grinder steel

6 6 dream To i én. Fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. For både kaffeentusiaster og æstetikere er Dream en drøm, som går i opfyldelse. Professionel kvalitet i et moderne design med et strejf af nostalgi og gode gamle dage. For at fremstille den ultimative kop espresso er det nødvendigt at alle enkeltdele er af bedste kvalitet. Derfor er Dream ikke blot et modefænomen men også baristaens store kærlighed. Dream er indbegrebet af den eksotiske kaffekultur, som verden over nydes af tusindvis af mennesker. Den er håndbygget i 100% aluminium og samlet af de allerbedste materialer, hvilket gør Dream til en driftsikker espressomaskine med mange års problemfri brug. Den kan med stor fornøjelse benyttes ved både mindre og større selskaber, og med en vandbeholder på 1,3 liter er Dream ikke kun smuk men også praktisk at bruge. Beholderen er monteret på siden for nem adgang til opfyldning og Dream brygger uden problemer 50 kopper om dagen. Dream er skabt til den kræsne og designbeviste forbruger, der kun forventer det bedste til hjemmet, kontoret, eller hvor der kun er adgang for coffee lovers.

7

8 8 dream farver Mediterranean Blue Kid Blue Cloud White Sweet Cream Meadow Green Mandarin Orange Sun Yellow Polished Aluminium

9 Baby Pink Love Red Anthracite Dark Black For både kaffeentusiaster og æstetikere er Dream en drøm, som går i opfyldelse. The Cow The Ladybird The Ladybird Professionel kvalitet i et moderne design med et strejf af nostalgi og gode gamle dage.

10 10 arc fun To i én. Fintmalede bønner, eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør, at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. Arc Fun fylder ikke meget, men den er fræk at se på og får kaffen til at smage som en sommerdag på torvet i Venedig. Arc Fun er en stor nyhed for kaffeentusiaster, som elsker stor kaffe, men hvor pladsen måske er begrænset. Arc Fun er uden tvivl en af de smukkeste espressomaskiner, der findes. Med sit moderne design er Arc Fun en unik kaffebrygger, der skiller sig ud ved at kombinere høj kvalitet og funktionalitet med evnen til at brygge ægte italiensk espresso. Arc Fun er håndbygget og konstrueret i en størrelse, så den nemt kan passe ind i selv det mindste køkken. Super enkel og logisk betjening gør det hurtigt og nemt at brygge verdens bedste espresso, cappuccino eller café latte. Vandbeholderen på 2 liter er stor i forhold til maskinens størrelse og brygger uden problemer 25 kopper om dagen. Arc Fun lægger i det hele taget op til sjove stunder i godt selskab.

11

12 12 steel To i én. Fintmalede bønner eller the italian way med kaffepods. Den perfekte kombination, der giver mulighed for selv at vælge. The italian way med kaffepods, som er hurtigt og nemt. Indsæt blot et lille kaffefilter og hver enkelt kop er altid doseret 100% rigtigt. Et nyt og genialt filtersystem [tilbehør] gør, at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filtret sikrer den perfekte kop kaffe, der med sit lækre gyldenbrune skum på overfladen og den perfekte konsistens smager fantastisk. Steel er en æstetisk nydelse, som kan servere op til 250 kopper om dagen og brygger verdens bedste kaffe, der smager, som den skal - rund og blød med god, kraftig aroma. Sådan vil de ha det på cafe erne, og sådan kan de nu også få det på kontorerne. Gennemtænkt ned til mindste detalje er Steel rå og raffineret, men samtidig er den, med sit enkle og tidløse design, født til at blive en klassiker. Fremstillet af børstet stål ledes tankerne automatisk hen på hot og trendy caféliv og rigtig god kaffe. Steel er ekstremt funktionseffektiv og kan både brygge kaffe og steame mælk på en og samme tid. Det betyder, at flere kopper kan brygges ad gangen, og at kaffen derfor kan serveres hurtigt. Vandbeholderen på op til 6 liter er diskret placeret bagtil med en åbning foroven og udstyret med en sensor giver den besked, når vandet er ved at være brugt. I soklen på Steel er den såkaldte knock-box monteret. En skuffe, som bruges til at aflægge den brugte kaffegrums i, og som nemt og hurtig kan tages ud, når den skal tømmes og vaskes. Steel findes i tre størrelser og er ideel til kontoret, restauranten eller caféen. Uanset stedet lever Steel serien op til alle krav om ekstrem høj kvalitet og driftsikkerhed.

13

14 14 i 2 grinder Frisk kaffe holder sig i virkeligheden ikke frisk særlig længe, når pakken først er åbnet. For at udnytte den fulde aroma, vælger kaffeentusiaster ofte at købe kaffebønner, og er man en ægte barista, der sætter kvalitet, design og funktionalitet i højsæde, skal bønnerne også males i en kaffemølle, der matcher niveauet. i 2 grinder er den perfekte kaffemølle, der ikke kun behandler kaffebønnen nænsomt men også sikrer, at man kan være bekendt at have den stående fremme på køkkenbordet. Med chassis i aluminium, koniske skæreknive, en hastighed på 1200 omdrejninger i minuttet og den trinløse justering, males kaffebønnen til den ønskede finhed, der skal til for at få den perfekte kop espresso. Beholderen på toppen af kaffemøllen rummer 600 gr. kaffebønner, som efter ønske, og ved at montere en mængdedispenser, kan doseres til den præcise mængde malet kaffe på f.eks. 7 gr. og helt op til 125 gr. i 2 grinder er smuk, tidløs og designet med enestående detaljer og en funktionalisme, der sikrer, at processen ikke ødelægger fornøjelsen ved malingen af bønnerne til den bedste kop espresso.

15

16 16 caffé musetti Passion for kaffe og viden om alt fra dyrkning til ristning og brygning er essentielt for en real coffee lover. Hos Ascaso Componentes fornægter dette sig heller ikke, og der anvendes kun den allerbedste kaffe fra det anerkendte italienske kaffehus, Musetti, når der skal laves en espresso. Musetti blev grundlagt i 1934 i Piacenza, Italien og har lige siden produceret ægte italiensk kaffe med rødderne solidt plantet i den sydamerikanske muld. Bønnerne er 100% arabica, mørk-ristet og formalet i præcis den finhedsgrad, espresso-metoden kræver. Når kaffen forlader Musetti huset, er den pakket i en særlig kaffepakke Pressurization. Denne emballering holder både længere og mere effektivt på smag og aroma end den traditionelle vakuumpakning. For at hver enkelt kop espresso er lige så frisk og perfekt som den forrige kop, har Musetti skabt pods - et filter med præcis 7 gr. stampet kaffe klar til brygning. Hver enkelt pod ligger i sin egen forsegling, så alle smagsstoffer er bibeholdt - også når man når til den sidste pod i pakken. Kaffen er friskmalet hver gang, og når pod en er brugt, smides den blot væk. Dette er hurtigt og enkelt, og så sviner det ikke, som når man f.eks. bruger malet kaffe, der både skal stampes og renses ud af holderen efter endt brygning. For den ægte espressoentusiast, som ønsker at mestre baristahåndværket i alle dets faser, tilbyder Musetti naturligvis bønner af 100% arabica kaffe i den allerfineste kvalitet. Derfor er Musetti medlem af organisationen CSC - Caffé Speciali Certificati. En organisation, der stiller særligt høje krav til medlemmerne og deres råvare kaffebønnen. Hver høst skal godkendes af CSC, og lever bønnerne ikke op til de krav, der er sat for det enkelte risteri, bliver råvaren ikke godkendt. Kendskab til serveringen er også et must, da kaffenydelse er en oplevelse for flere sanser. Espresso er en særlig kaffemetode, hvor adskillige faktorer spiller ind for at få den ultimative espresso. Vandet skal f.eks. være 90 grader varmt, før det presses gennem den fint malede kaffe. Når alle detaljer er indfriet, serveres espressoen i verdens mindste kaffekop. Koppen varmes først på toppen af espressomaskinen, og efterfølgende nydes den perfekte espresso,

17 Musetti Macinato. 100% arabica moka eller filter. Dåse af 250 gr. Musetti Macinato Lattina Rossa espresso. Dåse af 250 gr. Mama Musetti med amaretto aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med vanilla aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med irish coffee aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Mama Musetti med chocolate aroma. Espresso, moka eller filter. Dåse af 125 gr. Musetti Evolutione. 100% arabica bønner. 1 Kg. pose med åbning og lukningsventil for frisk opbevaring. Kaffepods med 7 gr. 100% arabica eller koffeinfri. Hver pod er imballeret i egen Pressurization pose for ikke at miste aromaen. Fås i æsker med 24 eller 150 stk. som med et mørkt gyldent og nøddebrunt skum på toppen og en cremet konsistens med en stærk sød aroma lægger sig som silke på tungen. Dette er en rigtig espresso for coffee lovers. Hver eneste Ascaso espressomaskine er håndbygget af de bedste materialer og testet ned til mindste detalje. En sådan maskine fortjener kun den bedste kaffe, og det gør alle kaffeelskere også. Skrab fingeren hen over espresso - koppen og nyd den ægte aroma fra en rigtig kop espresso, som den skal være. Hos din nærmeste forhandler kan du få en demonstration af Ascaso espressomaskiner og smage en vidunderlig espresso fra caffé Musetti.

18 18 tilbehør Stamper til professionelt brug med halvautomatisk tryk og tilbageslag. Sikrer den rigtige komprimering af kaffen før bryging. Ø 57 mm. i 2 Dispenser for brug sammen med grinder. Kan rumme op til 125 gr. malet kaffe og doserer i portioner af 7 gr. Stamper i klassisk design med træhåndtag og blank pressepude. Ø 57 mm. For optimal vedligeholdelse af espressomaskine findes en række forskellige børster og renseservietter. Æske med 15 renseservietter. Børste med stålhår for rensning af blade på grinder. Børste med blødehår for rensning af filter og andre svært tilgængelige steder. Stamper i poleret aluminium. Ø 55 og 57 mm. Rustfri stålkande til brug for opvarmning af mælk og vand. Fås i fem forskellige størrelser og tåler opvaskemaskine. 0,15 L. - 0,4 L. - 0,6L. - 0,9 L. - 1,6 L. En nødvendighed for at lave den perfekte cappuccino og café latte. Genialt filtersystem til montering på eksisterende arm, således at espressomaskinen også kan brygge almindelig kaffe ved brug af kaffepuder eller kaffepulver. Filterholder til henholdsvis brygning af én eller to kopper kaffe medfølger. Cappuccino art - dåse til kakaopulver for dekoration af den perfekte cappuccino. Vælg også mellem 3 forskellige skabeloner med henholdsvis blomst, stjerne og bjørnefod motiv.

19 data dream arc fun steel uno steel duo steel trio bredde/højde/dybde [mm] 245x345x x320x x360x x360x x360x315 vandbeholder [liter] materiale vægt [kg] fast/aftagelig arm 230 volt strømforbrug pumpe tryk 16 bar kaffe termostat steamer termostat damprørsbeskytter antal grupper uafhænging steam-gruppe indikator for tom vandbeholder 1,3 2,0 3,0 3,0 + 3,0 3,0 + 3,0 alu metal børstet stål børstet stål børstet stål 8,0 / 7,0 7,5 / 6,5 11,0 / 12,0 15,0 / 16,0 21,0 / 22,5 900 W 900 W 900 W 900 W x W x i 2 grinder bredde/højde/dybde [mm] beholder til bønner [kg] materiale vægt [kg] volt 220 strømforbrug omdrejningshastighed bladtype produktion i 2 dispenser 125 gr. [tilbehør] 162x407x266 0,6 alu 3,5 140 W 1200 rpm konisk 5 kg/h

20 Hetland Nordic A/S Vandtårnsvej Søborg Denmark T: F:

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

- kaffe til enhver lejlighed

- kaffe til enhver lejlighed Ristet kaffe 1 2 Merrild kaffe til enhver lejlighed Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling til de forskellige

Læs mere

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 Roversi Regal - 90% arabica / 10% robusta Dette er vores italienske kunders favorit. Den giver en kraftig lækker espresso med fyldig

Læs mere

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super

Quahwa.dk. Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super Dansk brugervejledning til Vibiemme Domobar Super 1 2 3 4 11 I II 5 6 7 8 9 10 1. Lampe 2. Manometer til tryk i kedel 3. Damp, hane til damp 4. Filterholder/portafilter 5. Termostat lampe 6. Manometer

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

AROMA COFFEE by XP DIGITAL

AROMA COFFEE by XP DIGITAL AROMA COFFEE by XP DIGITAL INTELLIGENTE KAFFE LØSNINGER SOM MATCHER DIN SMAG VORES MISSION ER AT TILBYDE DE BEDSTE KAFFELØSNINGER TIL DE DANSKE ARBEJDSPLADSER. Vores altafgørende fokus er, at vi i samarbejde

Læs mere

Merrild Kaffekatalog

Merrild Kaffekatalog Merrild Kaffekatalog 1 Friskbrygmaskiner Filter og friskbrygmaskiner er kendetegnede ved, at kaffen brygges på ristet, formalet kaffe, hvilket frigør en herlig aroma. Til friskbrygmaskiner tilbyder vi

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

KAFFE LARS. Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere

KAFFE LARS. Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere KAFFE LARS Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere HÅNDPLUKKET KVALITET UDVALGT MED SJÆL OG KÆRLIGHED FIRMAET HEDDER DET SAMME SOM MIG.

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser

Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser spring 2013 Eva Solo dryp-frit koncept Kendt koncept også internationalt Indeholder produkter som køleskabskaraffel, CafeSolo, Tebrygger og termokander, og som alle har vundet designpriser Køleskabskaraffel

Læs mere

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S DK Caffè innovazione C E R T I F I E D B Y I T A L I A N T A S T E R S VELKOMMEN TIL SAECO! Tillykke med din nye Saeco maskine, en maskine af højeste klasse. En god kop kaffe hører til et af livets goder,

Læs mere

GOD. kaffe. Grundbog for kaffeelskere

GOD. kaffe. Grundbog for kaffeelskere GOD kaffe Grundbog for kaffeelskere Baristaen (eller sådan brygger du en god kop kaffe) I de foregående kapitler har vi kigget på en masse forhold, som er med til at skabe de gode kaffebønner. I dette

Læs mere

INDHOLD: Barista træning. Coffee Art

INDHOLD: Barista træning. Coffee Art BARISTA TRÆNING INDHOLD: Barista træning Rengøring af maskine og udstyr 4 Brygning af espresso 5 Dosering og pakning af portafilter 6 Brygning 8 Steaming af mælk 10 Coffee Art Hjerte 13 Tulipan 14 Populære

Læs mere

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE Bryg en rigtig god kop kaffe på 3,5 sekunder Lav op til 700 kopper i timen 3-5 minutters rengøring pr. uge Ingen kaffegrums Minimalt spild

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Merrild Ristet Kaffe. Kaffe til enhver smag

Merrild Ristet Kaffe. Kaffe til enhver smag Merrild Ristet Kaffe Kaffe til enhver smag 1 Merrild Kaffe til enhver smag Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Giuseppe Lavazza Vicedirektør hos Lavazza S.p.a. Henrik Otto Chef for globalt design hos Electrolux. ctrolux er en markedsførende virksomhed på

Giuseppe Lavazza Vicedirektør hos Lavazza S.p.a. Henrik Otto Chef for globalt design hos Electrolux. ctrolux er en markedsførende virksomhed på Ifølge itali enere kan espre sso ku ntilb ilbere eredes på min måde A MOD O MIO. Og kun Ital lien kan, med dets renommé for kvalitet og nyd else e af livets mest simple og rene glæder, få dig til at opleve

Læs mere

Håndholdt baristamælkeskummer

Håndholdt baristamælkeskummer Håndholdt baristamælkeskummer da Brugsanvisning og opskrifter Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kære kunde! Din nye barista-mælkeskummer gør det nemt og hurtigt at skumme kold eller varm

Læs mere

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM W W W. P U R I S T O. C O M SMAGSKAFFE Puristo Ludicrous Liqourice Coffee Arabica bønner fra Honduras, Colombia og Brasilien er her blandet med velsmagende lakridssmag. Noterne af lakrids kan tydeligt

Læs mere

UDSØGT KAFFESORTIMENT

UDSØGT KAFFESORTIMENT UDSØGT KAFFESORTIMENT UDSØGT KAFFESORTIMENT cobs Douwe Egberts leverer både en kaffeoplevelse og en hyggelig cafékultur til din virksomhed. Enhver kan føle sig som en dygtig barista, så uanset om du foretrækker

Læs mere

O P. x1 x2 F088 XS1000. 15 14 25 x1 =1. 26 1x4. b c. 1 cup 7 8. 29 30 e. f E F D. G 10 I g!! h H M. www.krups.com

O P. x1 x2 F088 XS1000. 15 14 25 x1 =1. 26 1x4. b c. 1 cup 7 8. 29 30 e. f E F D. G 10 I g!! h H M. www.krups.com N O P 1 2 3 11 12 = J = 24 23 x1 x1 x2 F088 d XS1000 4 L B 6 13 15 14 25 x1 =1 27 x1 a C 26 1x4 i A J 5 b c 1 cup 7 8 9 16 28 17 29 30 e K x1 f E F D G 10 18 19 20 21 1 I g!! h H M 2 www.krups.com 06 06

Læs mere

Dansk TEKNISKE EGENSKABER:

Dansk TEKNISKE EGENSKABER: IFU Krups XP2240-EO_8000828361-02 29/11/11 09:20 Page98 n Hvis ledningen er beskadiget, skal den udskiftes af fabrikanten, dennes kundeservice eller en person med lignende kvalifikation for at undgå, at

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine Monterings- og brugsvejledning Freshlife automatisk spiremaskine Kære kunde Tak, fordi du har købt den automatiske spiremaskine fra Freshlife. Vi håber, at du bliver glad for dit køb og bliver inspireret

Læs mere

ZegoCoffee ZegoWater ZegoTech. Vores kvalitet er bygget på 25 års erfaring.

ZegoCoffee ZegoWater ZegoTech. Vores kvalitet er bygget på 25 års erfaring. ZegoCoffee ZegoWater ZegoTech Vores kvalitet er bygget på 25 års erfaring. Winner of the coffee professional in Stockholm 2015 & 2017 Best office coffee ETNA Dorado ES 121 Dorado er en perfekt løsning

Læs mere

For en perfekt kop kaffe!

For en perfekt kop kaffe! Melitta SystemService Melitta cup -breakfast Den nye fuldautomatiske maskine til morgenkaffen og meget mere For en perfekt kop kaffe! Den sikre vej til ægte kaffenydelse Udførsel og design = kaffenydelse.

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

Rengøringsvejledning til Rancilio 2gr

Rengøringsvejledning til Rancilio 2gr Rengøringsvejledning til Rancilio 2gr Indhold Tømning af drybbakken... 2 Daglig rengøring manuel og automatisk program, backflush... 3 Daglig rengøring af steamer / isteam / YouSteam (Mælkedispenser)...

Læs mere

Espresso Caffé Espresso Caffé x1 =1 28 1x4 Espresso Caffé Espresso Caffé Espresso Caffé

Espresso Caffé Espresso Caffé x1 =1 28 1x4 Espresso Caffé Espresso Caffé Espresso Caffé 23 24 25 26 27 28 x1 =1 1x4 29 30 31 06 14 05 11 12 = x1 = x2 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1!! 2 06 14 05 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 06 22 05 O P N J F088 XS1000 L B A C d i a b c I e E F D f M G g H h J K

Læs mere

DET HANDLER OM KANDER. M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe.

DET HANDLER OM KANDER. M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe. DET HANDLER OM KANDER M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe. ER DER NOGEN, DER VIL HAVE EN KOP KAFFE? Med et enkelt fingertryk bliver M-linekaffemaskinen aktiveret. I kedlen

Læs mere

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter

Mondo-serien Matic-serien TH-serien. Mondo Matic TH THa. Kaffefilter Mondo-serien Matic-serien TH-serien Mondo Matic TH THa Kaffefilter Ve r d e n o v e r e n s m a g a f k v a l i t e t Den herlige duft er afslørende... frisk kaffe! Brygget med et filter, så du virkelig

Læs mere

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den

Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den Summer Vibes Nordic Summer Vibes Billederne i dette års katalog er taget i Stockholms gader og den smukke Skærgård. Steder, der matcher det enkle design og den rene kvalitet, som kendetegner TEE JAYS produkter.

Læs mere

Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey

Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey Indholdsfortegnelse Introduktion omkring kaffemaskinens dele 1 Sikkerhedsinstruktioner 3 Advarsel 4 Korrekt beskyttelse af maskinen 5 Introduktion til førstegangsbrugere

Læs mere

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie Vores historie Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Hos Cafax lever og ånder vi for god kaffe. Gennem mere end 50 år har vi leveret kvalitetskaffe til danske arbejdspladser, og det gør os til Danmarks

Læs mere

TOUCH THE ONE YOU LOVE NÆSTE >

TOUCH THE ONE YOU LOVE NÆSTE > TOUCH THE ONE YOU LOVE ALLE ELSKER KAFFEPAUSEN Især når pausen giver dig mulighed for at flette fingre med en kop lækker espresso, friskbrygget kaffe, cappuccino, caffe latte eller en kop varm cremet chokolade

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger Dispenser systemer til baderum og toiletter revolutionerende dispenser løsninger Steel-line Udvalget af Steel-Line modellen er en samling af stilrene, eksklusive sæbe- og papir dispensere, designet til

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Nyd perfekt kvalitet hver dag...

Nyd perfekt kvalitet hver dag... Melitta SystemService Fuldautomatisk til kaffespecialiteter med frisk mælk Nyd perfekt kvalitet hver dag... MELITTA - Den sikre vej til ægte kaffenydelse ...højtydende maskine til perfekt kaffekvalitet

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Fuldautomatisk espressomaskine by fey

Fuldautomatisk espressomaskine by fey Fuldautomatisk espressomaskine by fey Indholdsfortegnelse Introduktion omkring kaffemaskinens dele 1 Sikkerhedsinstruktioner 3 Advarsel 4 Korrekt beskyttelse af maskinen 5 Introduktion til førstegangsbrugere

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Merrild Ristet kaffe. Kaffe til enhver smag

Merrild Ristet kaffe. Kaffe til enhver smag Merrild Ristet kaffe Kaffe til enhver smag 1 Merrild Kaffe til enhver smag Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Kaffe & Kaffeløsning. FORDELE FOR Teknicar værksteder:

Kaffe & Kaffeløsning. FORDELE FOR Teknicar værksteder: & løsning Teknicar hovedkontor har indgået aftale med Lyreco og det kan alle Teknicar værksteder drage nytte af til fordelagtige priser. Aftalen omhandler kaffeløsninger og kaffe samt tilbehør FORDELE

Læs mere

- missbagel.dk - kavamerica.com

- missbagel.dk - kavamerica.com KAV PRODUKT Europe - Aa-Louis Hansens KATALOG Allé 2 - DK 3060 Espergærde +45 49 22 35 94 lars.bogs@kavamerica.com - missbagel.dk - kavamerica.com Om KAV America Denne serie af kvalitets chai latte, kakao

Læs mere

opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD

opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD velkommen TIL EN VERDEN AF L OR L'OR KOM TIL VERDEN I FRANKRIG I 1992 MED EN AMBITION OM AT BRINGE DEN YPPERSTE KAFFE

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

AT SERVERE NESPRESSO SIGER EN MASSE OM DIT FIRMA

AT SERVERE NESPRESSO SIGER EN MASSE OM DIT FIRMA K O N T O R AT SERVERE NESPRESSO SIGER EN MASSE OM DIT FIRMA DET ALLERBEDSTE TIL DIT ARBEJDSMILJØ Kaffens opkvikkende virkning gør den til den perfekte drik til, at sætte gang i diskussioner under og efter

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

The Next. Fresh Brew. Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN) The OptiFresh Next generation OptiFresh fra Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh Brew

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey

Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey Fuldautomatisk kaffemaskine by Fey Indholdsfortegnelse Introduktion omkring kaffemaskinens dele 1 Sikkerhedsinstruktioner 3 Advarsel 4 Korrekt beskyttelse af maskinen 5 Introduktion til førstegangsbrugere

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

2. SIKKERHEDSADVARSLER

2. SIKKERHEDSADVARSLER 1. GRUNDLÆGGENDE SIKKERHEDSADVARSLER Apparatet kan anvendes af personer med nedsat fysiske, sensoriske eller mentale egenskaber eller personer med manglende erfaring eller kendskab til apparatet, så længe

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert velkendt

Læs mere

Papirsortiment. aftørringspapir, håndsæbe og dispensere

Papirsortiment. aftørringspapir, håndsæbe og dispensere Papirsortiment aftørringspapir, håndsæbe og dispensere Auto-cut system AUTO-CUT dispenser 406714 Størrelse: 410 x 239 x 351 mm Classic håndaftørringsrulle, blå 406934 n. 2 140 m n. 1 21 cm 18,5 cm 3,9

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

VEJEN TIL EN PERFEKT ESPRESSO

VEJEN TIL EN PERFEKT ESPRESSO BARISTA At være barista og arbejde professionelt med at tilberede kaffedrikke er et håndværk og ofte en livsstil. Det kræver stor viden om råvarer, ristning, maskiner, tilberedningsmetoder, servering,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 2 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

OPTIVEND HIGH SPEED DUO

OPTIVEND HIGH SPEED DUO OPTIVEND HIGH SPEED DUO Ny! OptiVend HS DUO Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt

Læs mere

Inspiration Forår 2013

Inspiration Forår 2013 Inspiration Forår 2013 Ash Kit Olive *Red Sof-Tee // 185 gr. En af markedets bedste heavy t-shirts i moderigtig pasform. Produceret af langfibret ringspundet bomuld, som giver en finish, der er perfekt

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG AF STEMPELKANDE

VEJLEDNING TIL BRUG AF STEMPELKANDE VEJLEDNING TIL BRUG AF STEMPELKANDE INDHOLD DANSK DELE OG FUNKTIONER...2 Dele og tilbehør...2 SIKKER BRUG AF STEMPELKANDEN...3 Vigtige sikkerhedsanvisninger...3 BRUG AF STEMPELKANDEN...5 Betjening af stempelkanden...5

Læs mere

- haandristet specialkaffe. Introduktion. Til håndristet specialkaffe. Et tilbud fra det lokale mikroristeri

- haandristet specialkaffe. Introduktion. Til håndristet specialkaffe. Et tilbud fra det lokale mikroristeri - haandristet specialkaffe Introduktion Til håndristet specialkaffe Et tilbud fra det lokale mikroristeri TIL DIG FRA MOKKAHOUSE Vi tilbyder en velkomstpakke bestående af en verdensklasse-kværn til prisen

Læs mere

1. BESKRIVELSE (side 3) Terminologien nedenfor vil blive anvendt gentagne gange på de følgende sider.

1. BESKRIVELSE (side 3) Terminologien nedenfor vil blive anvendt gentagne gange på de følgende sider. 1. BESKRIVELSE (side 3) Terminologien nedenfor vil blive anvendt gentagne gange på de følgende sider. 1.1 Beskrivelse af apparatet A1. Låg til vandbeholder A2. Greb til udtagning af beholder A3. Vandbeholder

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit fremragende, dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert

Læs mere

DANMARK. - din partner når det gælder kaffeløsninger

DANMARK. - din partner når det gælder kaffeløsninger DANMARK - din partner når det gælder kaffeløsninger Fountain Service First forpligter os til at yde dig og din virksomhed den bedste service... Du vil modtage jævnlige besøg af vore konsulenter, eller

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept Berendsen Textil Service A/S SQUARE TIL DEN KLASSISKE RESTAURANT STILFULDE TEKSTILER TIL GOURMETRESTAURANTEN SIGNATURE BRUNCH TIL FROKOSTCAFEEN SQUARE LAVA NOBLE FORDI

Læs mere

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Nygaard design er det nye køkken- bad og garderobebrand på det nordiske marked. Nygaard designs fundament ligger i 40 års køkkenerfaring, og er tilført

Læs mere

ORIGINAL LINE M BRUGERMANUAL

ORIGINAL LINE M BRUGERMANUAL BRUGERMANUAL Maskiner med manuel vandpåfyldning UM_DA Part No.: 1764088_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 4 Introduktion...4 Advarsler...4 Forholdsregler...4 Tilsigtet brug...4 Fakta og vægt...5 Generel

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Julegave præsentation 2015

Julegave præsentation 2015 Julegave præsentation 2015 Sundhed & Pleje Igen i år har Philips valgt, at sætte fokus på produkter indenfor sundhed, velvære og pleje. Vi tilbyder derfor produkter i følgende kategorier med et par bonus-produkter

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

De størst mulige standarder med hensyn til kvalitet, ekspertise, ydelse, driftssikkerhed og enkelthed er det, der bedst kendetegner Nespresso.

De størst mulige standarder med hensyn til kvalitet, ekspertise, ydelse, driftssikkerhed og enkelthed er det, der bedst kendetegner Nespresso. H O T E L ESPRESSOENS KUNST Garanti for en perfekt kop kaffe når som helst, hvor som helst. En enkel men revolutionerende idé, som Nespresso altid har støttet: at kombinere et udvalg af exceptionelle Grands

Læs mere

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE Bryg en rigtig god kop kaffe på 3,5 sekunder Lav op til 700 kopper i timen 3-5 minutters rengøring pr. uge Ingen kaffegrums Minimalt spild

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

morgendagens designklassikere til attraktive priser

morgendagens designklassikere til attraktive priser erik bagger denmark erik bagger denmark morgendagens designklassikere til attraktive priser Vi elsker de danske designklassikere. Klassikere, der aldrig går af mode, men vi elsker også nye inspirerende

Læs mere

A TASTEFUL TOUCH. OptiBean Føl dig som en barista.

A TASTEFUL TOUCH. OptiBean Føl dig som en barista. A TASTEFUL TOUCH OptiBean Føl dig som en barista. JUST ONE TOUCH AWAY Hvem elsker ikke god kaffe? Ægte kaffe, friskbrygget og med den helt rigtige temperatur. Noget, du tager dig tid til at nyde og værdsætte,

Læs mere