Suffragetten BOBLER HVID

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Suffragetten BOBLER HVID"

Transkript

1 Suffragetten BOBLER Macabeo, xarel.lo, parrelada Elegante bobler, der smyger sig let om tungen. I smagen er der toner af nyplukkede danske æbler og citroner, blandet med nyristet brød. MUSCANDIA, DO Cava, Catalonien, Spanien Pinot Noir Delikate vilde roser, med små gennemsigtige rabarberfarvede duftskyer af hindbær og stenfrugt, der via små bobler svæver langsomt op af glasset. En frugtbetonet feminin verden af rouge. HVID VIGNETTI MASSA (2013) Colli Tortonesi, Italien Timorasso Friske og sprudlende noter af citrus og appelsinblomster. Billeder af arabiske dufthaver springer frem på nethinden. Timorasso er en meget sjælden drue, der alene dyrkes i Colli Tortonesi på Po-sletten. Den regnes blandt de 5 bedste grønne druer i Italien. RØD PAGOS D'INDALIA (2012) VT Ribera de Andarax, Almeria, Spanien Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah En fint anlagt aroma af hyldebær, solbær, tranebær, figenbrød, vilde krydderurter, sort peber, vanillie og sød tobak. Underliggende også animalske noter samt kaffe og rosiner. En andalusisk overraskelse. BIRGIT BRAUNSTEIN (2013) Burgenland, Østrig Et koncentrat af blåbær, hvid pepper og lyng på en sommerdag. Solmodne druer er som blomsterbier der flyver igennem et solskinslandskab af vildt voksende krydderurter. Den lander på tungen, hvor den langsomt klinger ud i en akkord af enghonning og sort lakrids.

2 BOBLER Macabeo, xarel.lo, parrelada Elegante bobler, der smyger sig let om tungen. I smagen er der toner af nyplukkede danske æbler og citroner, blandet med nyristet toastbrød. ROSÉ Pinot Noir Delikate vilde roser, med små gennemsigtige rabarberfarvede duftskyer af hindbær og stenfrugt, der via små bobler svæver langsomt op af glasset. En frugtbetonet feminin verden af rouge. CLAUDE CAZALS, Mesnil-sur-Oger, Champagne, Frankrig Citrusblomster, æbler og pærer eksploderer i blødt og fyldigt skum. Der anes underspillede noter af vaniljekrans i efterklangen. Frisk og elegant med flere dimensioner af karameliseret frugt. Velafbalancerede bobler bringer noter af honning og nyristet brød op af glasset. Vinen klinger ud i en lang symfoni af konserveret pære og grapefrugt. Bertha, DO Cava, Catalonien, Spanien Pinot noir Orkestreret i en romantisk duft af granatæbler, moreller, syrlige ribs og søde skovhindbær, viser denne vin substans og dybde, når den klinger ud i et langt festfyrværkeri af jordbær og citronfromage. Boblerne er fyldige og elegante, og smyger sig blødt og brusende rundt om tungen Bertha, DO Cava, Catalonien, Spanien Macabeo, xarel.lo, parrelada,, Pinot noir Fadlagret chardonnay giver duftnoter af wienerbrød, der blander sig med hasselnødder og ristet hvidt brød. På frugtsiden møder vi både kandiserede pærer og en dyb variation af friske citrusfrugter som appelsin og citron. Der skinner et skær af hvide alpeblomster over den duft som boblerne fører op af glasset. Måske en af verdens bedste cavaer. MESTRES, DO Cava, Catalonien, Spanien Mouvedre, Trepat Masser af fylde og røde blomster - Modne æbler danser med sure prinsesser personificeret i granatæbler og jordbær. I munden masser af candiseret frugt og en lang elegant eftersmag.

3 CLAUDE CAZALS, Mesnil-sur-Oger, Champagne, Frankrig Det ene af 2 clos'er (Vinmarker omkransede af mure). Den anden hedder Clos Mesnil og ejes af Krug der laver deres mest eksklusive vine fra denne mark. Det samme er tilfældet for Delphine Cazals og Clos Chapelle. En drøm af en vin, med intense aromer af honning og tørret hø, balanceret over en perfekt syrekant der spiller sammen med søde blomsterdufte. CÈCILLE GRONGNET, ETOGES, Champagne, Frankrig, Pinot noir, Pinot Meunier Denne champagne fra den smukke og charmerende Cécille er et kunstværk. Den imponerer umiddelbart og trækker spor af honningristede sesamfrø, brioche, creme brûlée og søde æbler. Den er nærmest endeløs i sin udklingning og viser virkelig hvad lagret champagne kan, når det er rigtigt stort. ROSÉ HEIMBURGER (2014) Bourgogne, Frankrig Pinot gris Det er usædvanligt, for ikke at sige nærmest helt unikt, at møde en rosévin fra Bourgogne som er lavet på Pinot Gris. Efter lang tids skindkontakt fremkommer den smukkeste lyse rosé, og fenolerne danner fine subtile aromaer af ribs, hindbær og skovjordbær, balanceret over en skarp syre, som den kendes fra det nordlige Bourgogne, hvor marken ligger. HVID VIGNETTI MASSA (2013) Colli Tortonesi, Italien Timorasso Friske og sprudlende noter af citrus og appelsinblomster. En vin der udviser en smuk og let enkelhed. Timorasso er en meget sjælden drue, der alene dyrkes i Colli Tortonesi på Po-sletten. Den regnes blandt de 5 bedste grønne druer i Italien BIRGIT BRAUNSTEIN (2014) Burgenland, Østrig Sprød og tør vin med subtile toner af æble, citron og fosilt kridt fra undergrunden. Er du chabliselsker, bør du prøve denne smukke vin. Den vil uden tvivl overraske dig positivt. FILIPA PATO (2013) Bairrada, Portugal Arinto, Bical Friske og sprudlende noter af citrus og appelsinblomster. Billeder af arabiske dufthaver springer frem på nethinden. Filipa er en sand kunstner, og viser også i denne vin, hvor store vine vi kan tilllade os at forvente fra Portugal i den nære fremtid.

4 Domaine Bzikot (2012) Bourgogne, Frankrig En af verdens mest berømte hvide vine. Undergrunden i den vidunderlige kommune Puligny Montrachet har i århundreder skabt det mest komplekse og ekslusive udtryk man kender fra druen. Denne vin er feminin, perfekt balanceret, og en stor repræsentant for disse hvidvinens mastodonter. FILIPA PATO (2013) Bairrada, Portugal Arinto Portugisisk Extravaganza fra droningen af Bairrada-distriktet. "Vores kalksten" betyder titlen på denne vin, og det er præcis det jordbunden er, der hvor disse druer vokser. At forholdsvis ukendte druer som Arinto kan skabe så stor vin, er imponerende. Vinen byder på hele rækken af appelsinnoter, fra de bitre olier til de fineste sevillianske blomsterdufte. Den er ikke anmasende og prøver på ingen måde at imponere. Den skal findes og nydes for det helt specielle den er. RØD PAGOS D'INDALIA (2012) VT Rio Andarax, Almeria, Spanien Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah En fint anlagt aroma af hyldebær, solbær, tranebær, figenbrød, vilde krydderurter, sort peber, vanillie og sød tobak. Underliggende også animalske noter, samt kaffe og rosiner. BIRGIT BRAUNSTEIN (2013) Burgenland, Østrig Et koncentrat af blåbær, hvid pepper og lyng på en sommerdag. Solmodne druer er som blomsterbier der flyver igennem et solskinslandskab af vildt voksende krydderurter. Den lander på tungen, hvor den langsomt klinger ud i en akkord af enghonning og sort lakrids DOMAINE MONPLEZY (2011), Languedoc, Frankrig Grenache, Carignan, Syrah, Cinsault Garrigue er ordet man skal kende, når vi taler om de røde vine fra Côtes d'azur, og det beskriver vegetationen i de golde klipper omkring middelhavet. Lavendel, rosmarin, oliven og enebær dufter, når man færdes på små vandrestier. Disse dufte bliver på forunderlig vis transformeret over i de røde vine, hvor de blandes med intens duft af røde og sorte bær. Vinen er mild og balanceret. BIRGIT BRAUNSTEIN (2009) Burgenland, Østrig Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch, Zweigelt En duftsky af sorte bær i den lette ende. Solbær og brombær er ledestjerner, der glider let og ubesværet over i et univers af vanilje, fløjl og læder. De forførende aromaer fortsætter i munden, hvor de blandes med toner af lakridsrod. Efterklangen er lang, og vinen er både smuk og elegant.

5 BIRGIT BRAUNSTEIN (2009) Burgenland, Østrig Cabernet Sauvignon, Blaufränkisch, Zweigelt Denne vin er et mesterværk og viser til fulde at der kan laves smukke elegante og fashionable vine på den sarte og udtryksfulde Pinot Noir. Alle Birgit Braunsteins vine udtrykker jordbundens sang, og denne transformerer dem ud igennem aromaer af kanel, ribs, hindbær og Kirsch. Et smukt alternativ til vinene fra det ekslusive Bourgogne. DESSERTVIN (GLAS/FLASKE) BLANDY'S MADEIRA COMPANY, Madeira, Portugal Bual Denne vin er en opvisning i hvordan man laver en stort anlagt symfoni af tørret frugt. Figner, svesker, mandler og appelsinskals bitterhed, blander sig med vanillje, kanel og frisk citron. En overvældende sødme balancerer på en skarp syrekant, der danner basis for en vin med uendeligt komplekse lag både i næse og mund. Har du aldrig smagt rigtig god Madeira, og tænker du på mormors tobaksskab når du hører navnet, så får du uden tvivl en overraskelse af de sjældne. CANDIDO, Salice Salentino, Italien En koncentreret nektar af vindruer, sure ribs, kakao, solbær, muskat, blomme og rosiner der klinger ud i Kirsch. Dette er en sød dame fra Apulien der både viser varme og hjerte. Dens sødme er indladende, men ikke dominerende, og underliggende fornemmer man toner af et gnistrende middelhavstemperament. A. Scherer, Alsace, Frankrig Gewurtztraminer Den aromatiske Gewurtztraminer har i denne vin et sprudlende udtryk af tropisk frugt som lychée, mango, passionsfrugt og dufter af blomster som rose, pæon og jasmin. Den er sød og uimodståelig i sin blanding af frugt og sit blomstrendende væsen. Syren sørger for både balance og en elegant mundfornemmelse. Oddero, Piemonte, Italien Muskat Forførende femme fatal i en essens af nyplukkede mandler, pære, friske druer der vibrerer sammen med subtil parfume af hvid rose og alpeviol. Moscato matcher nærmest enhver dessert, men sin sødme og sine forfriskende bobler. En koncentreret nektar af vindruer, sure ribs, kakao, solbær, muskat, blomme og rosiner der klinger ud i Kirch. Dette er en sød dame fra apulien der både viser varme og hjerte. Dens sødme er indladende men ikke domine

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade

FUNC KATALOG. SalinCaramel. Møn Dragée. Med smag af mandarin og mørk chokolade FUNC KATALOG 2015-2016 SalinCaramel VERDENS BEDSTE CHOKOLADE 2013 Møn Dragée En sprudlende buket af skønne smage Darling Spuds Hand Cooked Potato Chips Lovingly made, naturally flavoured Tenute de Mazzenero

Læs mere

Kvalitetsvine importeret på flaske. www.lorentsens-vin.dk

Kvalitetsvine importeret på flaske. www.lorentsens-vin.dk Kvalitetsvine importeret på flaske www.lorentsens-vin.dk Indholdsfortegnelse Salgsbetingelser, beta ling, levering m.m... 2 Forord... 3 Bordeaux, hvid tør, hvid sød og rød... 4 Bordeaux, Medoc-Graves...

Læs mere

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland

SORTIMENT. (inspiration) Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland Argentina Chile Uruguay Sydafrika Australien New Zealand Tyrkiet Portugal Spanien Italien Grækenland Østrig Frankrig Tyskland SORTIMENT (inspiration) Discover Taste Enjoy God vin er en opdagelsesrejse

Læs mere

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien

Årets julevin Strozzi, Guidoriccio, Maremma, 2009, Italien Velkommen til julehandel hos Piaf Vinhandel Piaf Vinhandel har igennem mange år specialiseret sig i levering af vin og gaveløsninger til erhvervskunder og private. Vores grundige udvælgelse og medimport

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk

Røsnæs. Hotel & Kursuscenter Vinkort. Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Røsnæs Hotel & Kursuscenter Vinkort Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg www.roesnaes.dk info@roesnaes.dk Velkomst drinks Glas Hyldeblomst (alkoholfri) 35,- Hyldeblomst og hvidvin 50,- Campari Orange Campari,

Læs mere

Forår. #112/2014 mar/jun priser er inkl. moms samt afgifter og gælder fra 24.03 til og med 14.06.2014. Pr. fl. KUN 79,- Spar 20,-

Forår. #112/2014 mar/jun priser er inkl. moms samt afgifter og gælder fra 24.03 til og med 14.06.2014. Pr. fl. KUN 79,- Spar 20,- NYT FRA #112/2014 mar/jun priser er inkl. moms samt afgifter og gælder fra 24.03 til og med 14.06.2014 Vin til forårets fester - og meget mere... Pr. fl. KUN 2012 Missetti, ApPassimento, Italien Apassimento

Læs mere

M E N U & V I N KORT. Restaura nt L a keside

M E N U & V I N KORT. Restaura nt L a keside M E N U & V I N KORT Restaura nt L a keside V INKORT Mousserende Vin NITUS CAVA BRUT RESERVE, PENEDÈS, SPANIEN Lys gylden farve. Duften er meget ren med masser af frisk frugt. Smagen er velafbalanceret

Læs mere

Byron Vinimport. Lidt om os og vores vinleverandører.

Byron Vinimport. Lidt om os og vores vinleverandører. Vinkatalog Byron Vinimport Lidt om os og vores vinleverandører. Byron Vinimport er et familieforetagende, som har det mål at importere italiensk kvalitetsvin og sælge dette videre til fornuftige priser,

Læs mere

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL.

185,- SPAR 100,- NU PR. FL. PR. FL. V/2 FL. INCL. MOMS EFTERÅR 2015. NR. 4. 13. ÅRGANG. GÆLDENDE TIL 30. NOVEMBER 2015 90 POINTS 185,- SPAR 100,- I Jyllands Postens Barolo-smagning i juni fremhæ vede Niels Lillelund Marchesi di Barolo som den store

Læs mere

Jul. Årets julevin. Oplevelser fra hele verden. ARGENTINA ARGENTINA. 92,- ex. moms. Finca LAS MORAS CHAKANA

Jul. Årets julevin. Oplevelser fra hele verden. ARGENTINA ARGENTINA. 92,- ex. moms. Finca LAS MORAS CHAKANA Jul 2011 Årets julevin Sydafrikansk vin i top-klasse. Kåret som bedste julevin i Danmark 2 gange. Major s Hill som vinhuset Finca LAS MORAS CHAKANA hedder ligger i den smukke Robertson dal. Her fremsan

Læs mere

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen.

[1] [2] [3] [4] Jo mere ens bestillingerne er, des hurtigere er serveringen. Før du bestiller Vi elsker at tilbyde fremragende mad og drikke, og ikke mindst gode oplevelser. For at kunne give den bedst mulige service, specielt i tidspunktet 19.00-21.00, hvor alle gerne vil ud og

Læs mere

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014

Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 10-14 Officel sponsor for Kenneth Hansen Bocuse d Or kandidat 2014 Vinova er: Kim Langeskov: Salg til restauranter og erhverv i hele DK. Uddannet tjener og sommelier, aftjent værnepligt på Falsled Kro

Læs mere

Taastrup Ny Vinhandel

Taastrup Ny Vinhandel Til kontorer Taastrup Ny Vinhandel Taastrup Hovedgade 74-2630 Taastrup Besøg også www.tnv-vin.dk Tlf.: 4399-8700 E-mail: info@tnv-vin.dk Fax: 4399-3113 Juleøl side 8 Gavepakker side 5-8 Chokolade side

Læs mere

Kvinder, øl og mad I 2015 er det 100 året for Grundlovens ændring, hvor Kvinderne fik stemmeret. Flere undersøgelser viser at hovedansvaret for indkøb af dagligvarer ligger hos kvinderne, derfor ligger

Læs mere

Juleposten. Côtes du Rhône Villages 2010 ÅRETS JULEVIN. v/6 flasker. pr. fl. 99,- Fundvine / 90 point. Chateâu Courac / Laudun / Frankrig

Juleposten. Côtes du Rhône Villages 2010 ÅRETS JULEVIN. v/6 flasker. pr. fl. 99,- Fundvine / 90 point. Chateâu Courac / Laudun / Frankrig Juleposten 2014 Côtes du Rhône Villages 2010 Chateâu Courac / Laudun / Frankrig Fundvine / 90 point Courac er produceret på 50% Syrah, 40% Grenache og 10% Mourvedre. Alt sammen på altid fuldmodne druer

Læs mere

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter

SØDE VINE TIL. Julens GODE SAGER. Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter SØDE VINE TIL Julens GODE SAGER Guide til Rivesaltes bedste vine med lækre opskrifter TILLÆG TIL 9/2009 SMAGEN AF SYDEN Druerne til de søde Rivesaltes-vine høstes på de solbeskinnede skråninger ved Frankrigs

Læs mere

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95

Varenr. 1032380906 Normalpris 109,95 Incl. moms Forår 2008 Nr. 1 6. årgang Gældende til 30. april 2008 Med en flot andenplads på listen over de mest sælgende vinlande i Danmark har vi i denne udgave af Vinspiration valgt Italien støvlelandet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til en verden af nye smagsindtryk, dufte og oplevelser. Brug denne bog, når du har købt en af vores 29 forskellige drinkspakker,

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

PRISLISTE 2015 FEBRUAR

PRISLISTE 2015 FEBRUAR PRISLISTE FEBRUAR 2015 Indholdsfortegnelse Facts om Interbrands Wines & Spirits Denmark... 3 Scotch Whisky Blended Black Bottle... 4 Scottish Leader... 5 Whyte & Mackay... 6-7 Scotch Whisky Single Malt

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen. Søren Nørbygaard

Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen. Søren Nørbygaard Prisliste 2012/2013 Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen Christian Lauemøller Michael Lauemøller Søren Nørbygaard INDHOLDSFORTEGNELSE VIN SIDE Italien 1-3 Spanien 4 Østrig 5 Chile Sydafrika

Læs mere

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske.

Vinavis. Sydafrikas. nationalretter. Vin de Constance. fagre vinverden. Marts/April 2010. en superstar i vinens verden. Sydafrikanske. Vinavis Marts/April 2010 Sydafrikanske nationalretter Sydafrikas fagre vinverden VIN i MAD Vin de Constance en superstar i vinens verden Sydafrikanske nationalretter en symfoni af smagsoplevelser I dette

Læs mere

Selskabskort Velkommen. Hold fest... helt ude i skoven... Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små...

Selskabskort Velkommen. Hold fest... helt ude i skoven... Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små... Selskabskort Velkommen Vi gør netop Jeres arrangement til noget særligt, store som små... Bliv inspireret af vore mange forslag og sammen finder vi en god løsning til netop Jeres arrangement... På Pøt

Læs mere

Brunchbuffet, Lørdag & søndag mellem 10 & 13

Brunchbuffet, Lørdag & søndag mellem 10 & 13 Brunchbuffet, hjemmelavet & hjemmebagt Lørdag & søndag mellem 10 & 13 Pandekager med sirup Brunchpølser Røræg Blødkogte æg Bacon & pancetta Yoghurt med skovbær & müsli Røget kyllingesalat Smoothies Frugtfad

Læs mere

ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE. Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før

ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE. Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før ØKOLOGISK JAPANSK HALVSKYGGE-TE Sund og velsmagende te som du aldrig har oplevet det før Økologi-certificeringer Økologisk japansk halvskygge-te Te-dyrkning i Japan Exceptionel japansk kvalitet Hos japanske

Læs mere

MADOPSKRIFTER. 21 inspirerende opskrifter til hverdag og fest med guide til et sikkert og godt vinvalg

MADOPSKRIFTER. 21 inspirerende opskrifter til hverdag og fest med guide til et sikkert og godt vinvalg MADOPSKRIFTER 21 inspirerende opskrifter til hverdag og fest med guide til et sikkert og godt vinvalg INSPIRATION GRATIS TIL MAD OG VIN MADOPSKRIFTER Hvor ofte står vi ikke i en situation, hvor vi mangler

Læs mere