Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april 2016"

Transkript

1 Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamling den 12. april Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Lars Møller, direktør i Etf, blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen jf. vedtægtens 15, stk. 2 var rettidigt indkaldt. Ulla Kjelgaard, forhandlingskonsulent i Etf, blev foreslået og valgt som referent. Der er også i år elektronisk stemmeafgivelse, men for en sikkerheds skyld valgtes 3 personer som stemmeudvalg: Johanne Drachmann, Peter Vögele og Dorthe Olsen-Kludt. Der var indskrevet 44 stemmeberettigede medlemmer til generalforsamlingens start. Regionsformand Åse Munk Mortensen bød velkommen og gennemgik kort generalforsamlingens program, herunder introduktion til valglister og opfordring til interesserede om at skrive sig på inden kl. 18:30. Efter præsentation af dagsordenen for generalforsamlingen sang vi Livstræets krone. 2. Regionsbestyrelsens årsberetning (Bakspejl og fuld fart frem). Hvad var vores aktiviteter sidste år? Regionsformand Åse Munk Mortensen fremlagde bestyrelsens beretning og henviste til den udlevere skriftlige beretning. Åse Munk Mortensen fremhævede de største bedrifter i perioden, således: Gennemførelse af temaeftermiddag om tværsektoriel sammenhæng i neurorehabilitering Tværfaglige henvendelser til politikere i Psykiatriudvalget i Region Hovedstaden Møde om TRIV og gør noget får det godt for Københavns Forebyggelseskonsulenter Kvalitetsudviklingsproces af regionsbestyrelsens møder Nye tiltag i perioden: Dialog med de studerende At medlemmer måtte tage en gæst med til et arrangement At indholdet på TR-regionsmøderne i marts 2016 blev planlagt efter forslag fra deltagende tillidsrepræsentanter Formøde med FTR FYS og ERGO forud for møder med sundhedsborgmester Nina Thomsen Optagelse af videofilm med regionsformand

2 I perioden er gennemført følgende lokale aktiviteter: Møde med tre ergoterapeuter i Dragør Kommune om trivsel Møde med otte ergoterapeuter i Nykøbing Falster Kommune om valg af TR Møde med tre hjemmevejledere i Roskilde Kommune om valg af TR Møde med fire ergoterapeuter i Hillerød Kommune om besparelser på 85 området Og hvilke aktiviteter, der har været som det plejer : Møder i Sundhedskartellet i Region Sjælland og Region Hovedstaden Deltagelse i Uddannelsesudvalgsmøder på de to professionshøjskoler: UC Sjælland og PH Metropol Møder med nye tillidsrepræsentanter på grundkursus i Middelfart Regionsbestyrelsen fik også gode julegaver i år Den skriftlige årsberetning og præsentationen fra den mundtlige beretning kan findes på Det direkte link til den skriftlige beretning er: marts_2016.pdf Derefter var der bemærkninger til den skriftlige og mundtlige beretning: Linda Gyrup, Psykiatrisk Center Glostrup, gav udtryk for det positive i at have foreningen med konkret i forhold til gennemførte drøftelser med Psykiatriudvalget, hvor foreningen kunne tage over i forhold til politikerne, hvilket Linda var glad for var blevet prioriteret. Beretningen blev herefter sat til afstemning og godkendt: JA: 42 stemmer, NEJ: 0 stemmer, BLANK: 0 stemmer, 2 undlod at stemme.

3 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab Hvad brugte vi penge til? Næstformand og kasserer Sonja Vinkler fremlagde regnskabet for Regnskabet udviser et overskud på kr , som i henhold til vedtægten er overført til Etf. Der blev informeret nærmere om afholdte aktiviteter, herunder de afholdte omkostninger, ligesom det blev oplyst, at regnskabet er gennemgået med de økonomiske kontrollanter, der forholder sig kritisk til de afholdte aktiviteter og udgifter, mens foreningens statsautoriserede revisor forholder sig til, at formalia i regnskabsaflæggelsen overholdes. Regnskabet kan findes på Det direkte link er: Regnskabet blev herefter sat til afstemning og énstemmigt godkendt. Regionsbestyrelsesmedlem Inge Sassene orienterede herefter om de forestående valg til regionsbestyrelsen og suppleringsvalg til repræsentantskabet og introducerede regionsbestyrelsens og repræsentantskabets arbejde og opfordrede alle til at stille op og dermed få indflydelse. Herefter præsenterede kandidaterne til regionsbestyrelsen sig for de fremmødte. Spisepause der var herefter fortsat 44 stemmeberettigede medlemmer til stede.

4 Politisk oplæg om Ergoterapeutforeningens politiske fokusområde , ved formand Tina Nør Langager Formålet med oplægget er at få generalforsamlingens prioriteringer af hovedbestyrelsens foreløbige forslag til fokusområdet for REP-perioden Deltagerne skal individuelt pege på de to vigtigste af de fire foreslåede fokusområder: Effekt og dokumentation Kvalitet i opgaveløsningen Patienten/borgeren i centrum Arbejdsmiljø og trivsel Tina Nør Langager kvitterede for det store engagement i diskussionerne. Deltagernes prioriteringer vil blive brugt i forbindelse med regionens forberedende repræsentantskabsmøde den 8. juni Debatten afsluttedes, og der var herefter 43 stemmeberettigede til stede. 4. Diskussion og vedtagelse af regionens handleplan for det kommende år Regionsformand Åse Munk Mortensen præsenterede bestyrelsens forslag til handlingsplan for Handlingsplanen afspejler de områder, som bestyrelsen syntes er vigtige, og som bestyrelsens medlemmer af optaget af pt., men gav samtidig udtryk for, at det er generalforsamlingens beslutning, der er vigtig i forhold til bestyrelsens arbejde frem mod næste generalforsamling. Handleplanen skal samtidig afspejle en sammenhæng i arbejdet i regionsbestyrelsen, foreningen og sekretariatet. Ønskerne bag handleplanen er: At ergoterapeuter trives og udvikler sig i deres opgavevaretagelse Mere og bedre kompetenceudvikling af ergoterapeuter At vi fortsat får flere stillinger til ergoterapeuter Regionsbestyrelsen vil i den kommende periode være fokuseret på at udtrykke synspunkter og søge indflydelse på social-, beskæftigelses- og sundhedspolitikken i regionerne og kommunerne. Vi vil informere og involvere medlemmerne, ligesom initiativer fra medlemmer og invitationer fra myndigheder og andre organisationer vil være styrende for vores indsats.

5 Regionsbestyrelsen vil gennem sit arbejde bidrage til kvalitet i opgaveløsningen og trivsel for ergoterapeuter i Region Øst med særligt fokus på: Ergoterapeuter som arbejder på plejecentre Omgivelser og aktiviteternes betydning for den rehabiliterende indsats Ergoterapi og erhvervsrettet rehabilitering Ergoterapi og sundhedspædagogik At forbedre og bidrage aktivt på Ergoterapeutforeningens REP16 og efterfølgende engagere os og jer medlemmer omkring de kommende fokusområder. Debat Liz Rørdam Bonnevie, Sorø Kommune, arbejder med hjælpemidler og foreslog, at dette område bliver inddraget i handleplanens fokusområder. Henrik Hansen, Metropol, finder at det øverste fokusområde (plejecentre) er væsentligt, men godt kan gøres bredere og udvides med andre områder i tilsvarende situationer. Dorte Helgogaard, Fysio- og ergoterapien, Holbæk Kommune, opfordrede til også at have fokus på ledere. Der er få tilbage, og det er et stort problem. Peter Vögele, Rigshospitalet Glostrup, gav udtryk for, at det er vigtigt, at ledere og andre grupper har samme forståelse af trivsel og effektivitet, som ergoterapeuter. Margrethe Boel, Sjællands Universitetshospital Roskilde, opfordrede til fokus på det fagpolitiske, da ergoterapeuter har vigtige tilbud i forhold til patienter og øvrige interessenter, og fremhævede i den forbindelse f.eks. cancer-rehabilitering. Vi kan noget unikt, og det skal vi fortælle mere om Jo tidligere fokus jo mere ligetil. Alette Halvor Jensen, Rigshospitalet, er meget enig med Margrethe Boel, men mangler redskaber til at køre temaer for somatiske hospitaler struktureret på landsplan. Oplyste i øvrigt, at Region Hovedstaden har reduceret med 11% på ergoterapien i den seneste tid. Heidi Sif Jensen, Helsingør Kommune, fokuserede på plejecentre, herunder vigtigheden af forståelse for forandring af kulturer, og ledelsens betydning i forhold til bl.a. muligheden for implementering af projekter. Didde Neuchs Christensen, Københavns Kommune, ønskede at der skulle arbejdes for flere terapeuter direkte på plejecentrene, da opgaven er kompleks og evt. udvidet i forhold til ergoterapeuter, der er tilknyttet plejecentre, uden at dette er deres primære arbejdsområde, f.eks. trænende terapeuter ift. kvalitet i arbejdet. Michelle Frederic, Opus Nørrebro, opfordre til at inddrage betydningen af bl.a. New Public Management, NPM, resultatsøgning som ledelsesværktøj det er de bedst fungerende, der får noget.

6 Dorthe Olsen-Kludt, GuldBoSund, tilsluttede sig også, at der skal arbejdes for flere ergoterapeuter på plejecentrene, og evt. i utraditionelle vagter, ligesom man i den sammenhæng bør se på private aktører ( 83A). Heidi Sif Jensen, Helsingør Kommune, orienterede om et møde i Roskilde den om styring mv. i forhold til Servicelovens 83A, hvor én havde nævnt, at man ikke burde fokusere så meget på ydelser (f.eks. rengøring), men mere på det fede møde med borgeren. Katja Østergaard, Holbæk Kommune, tilsluttede sig prioritering af ergoterapeuter på plejecentre og private friboliger. Jane Vive, Roskilde Kommune, påpegede også de lovgivningsmæssige problemer ift. varige og midlertidige hjælpemidler. Formand Tina Nør Langager orienterede om, at Etf er med i en gruppe i forhold til revision af serviceloven, ligesom Tina er med i social debat på Altinget, der bl.a. drøfter varige og midlertidige behov i forhold til hjælpemidler. Åse Munk Mortensen takkede medlemmerne for deres engagement og input, hvorefter regionsbestyrelsen i en kort pause tilrettede handlingsplanen. Den reviderede handlingsplan kan findes på Den reviderede handlingsplanen blev herefter sat til afstemning og vedtaget. JA: 43 stemmer, NEJ: 0 stemmer, BLANK: 0 stemmer.

7 5. Forslag fra medlemmerne Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne. 6. Rammebudget for 2017 Næstformand og kasserer, Sonja Vinkler, præsenterede rammebudgettet for 2017 og fremlagde til orientering også revideret budget for Budgettet for 2017 kan findes på Det direkte link er: Budgetopstillingen er adskilt på formål, hhv. regionsbestyrelses-udgifter, aktiviteter og regionsformand. Regionsbestyrelsen forventer ikke store udgifter til bestyrelsens konferencedeltagelse i det kommende år. Budgettet blev sat til afstemning og blev vedtaget. JA: 42 stemmer, NEJ: 1 stemme, BLANK: 0 stemmer. 7. Valg af fem regionsbestyrelsesmedlemmer for en toårig periode og valg af to suppleanter for et år Kandidaterne præsenterede sig, og følgende fem personer blev valgt til regionsbestyrelsen for en toårig periode: Margrethe Boel, Mitzi Falkenberg, Mette Flindt, Inge Sassene og Henrik Hansen. Følgende blev valgt som suppleanter til regionsbestyrelsen for et år: Michelle Frederic og Lisbeth Annel.

8 Oversigt over den nye bestyrelsen kan findes på 8. Valg af to økonomiske kontrollanter Ingeborg Tang og Christina Larsen genopstillede og blev genvalgt med applaus. 9. Valg af 20 suppleanter til repræsentantskabet REP16 I henhold til beslutning på generalforsamlingen 2015 blev der gennemført suppleringsvalg til REP16. Der var i alt 10 kandidater, der blev valgt som suppleanter i nævnte rækkefølge: Mette Flindt, Didde Neuchs Christensen, Helle Sandø Petersen, Anne Henckel Johansen, Rikke Uldum, Heidi Sif Jensen, Michelle Frederic, Henrik Hansen, Lisbeth Annel og Joanne Cederstrand. Disse indtræder som suppleanterne fra nr. 3 til og med 12, idet der allerede på generalforsamlingen i 2015 blev valgt 1. og 2. suppleant.

9 På grund af stemmelighed mellem flere kandidater i første afstemningsrunde, blev der foretage 2 suppleringsvalg for disse, og i forhold til Michelle Frederic og Henrik Hansen blev der afslutningsvis foretaget lodtrækning om rækkefølgen. 10. Eventuelt Regionsformand Åse Munk Mortensen takkede for den gode stemning og de mange engagerede input på generalforsamlingen. Pernille Ellefsen modtog blomster med tak for sin indsats i bestyrelsen, som Pernille nu er udtrådt af for at hellige sig sin nye rolle som formand for Selskab for ledere i Etf. Med disse bemærkninger konstaterede dirigenten generalforsamlingen for afsluttet. For referat: 14. april 2016 Ulla Kjelgaard

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

17. april personer valgtes som stemmeudvalg: Mette Vad, Rikke Uldum og Anne Jacobsen.

17. april personer valgtes som stemmeudvalg: Mette Vad, Rikke Uldum og Anne Jacobsen. Ergoterapeutforeningen, Region Øst Referat af Generalforsamlingen 17. april 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg Lars Møller, direktør i Etf, blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Ved ankomst fik deltagerne udleveret en mappe med følgende: Dagsorden, Sang, Regionsbestyrelsens

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012.

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Ergoterapeutforeningen Om os - EFS Geriatri og Gerontologi Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Bestyrelsen - kontakt Formand Anne Henckel Johansen Helsingør

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI"

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 REP-PIXI ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI" 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj 2016, på Folkehjem i Aabenraa. Tilstede: Der deltog 31 repræsentanter af i alt 38 mulige. Fra administrationen deltog Carsten Boisen, og Hans

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl Referat 1. Valg af referent og dirigent Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling mandag den 10. november 2014 kl. 17-19 Sted: Huset, Hindsgavls Allé 2, 5500 Middelfart (Byggecentrum har skiftet navn til Huset) Referat 1.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 228 Referat Generalforsamling Dato 17. mar. 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 61 stemmesedler Der var i alt ca. 77 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2013 HK Kommunal Østjylland Hans-Henrik bød velkommen, og efter præsentation af gæster, den siddende bestyrelse og medarbejdere efterfulgt af en sang, gik generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2003 Referat Generalforsamling Dato 26. maj 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 25 stemmesedler heraf 1 ved fuldmagt. Der var i alt 32 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d. 19.03.18 20 medlemmer var mødt op til fagligt oplæg ved ledelsesfilosof/erhvervsfilosof Kasper Warming (KW) forud for Generalforsamling, som foregik på Ørbygaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Etf s repræsentantskabsmøde REP-pixi

Etf s repræsentantskabsmøde REP-pixi Etf s repræsentantskabsmøde 2016 REP-pixi 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Arbejdernes Andels-Boligforening Ordinære Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 21. februar 2012 kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10.

Publiceret på ida.dk pr. 18. januar kl. 10. Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i IDA Fyns Dato: 13. marts 2019 Sted: Fællesdomicilet, Englandsgade 25,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem Rødding Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 21. marts 2011 kl. 15.00 Mødet startede med organisationsbestyrelsesmøde og efterfølgende repræsentantskabsmøde, på Jels Motel

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind

Afbud: Camilla Mohr Nielsen, Birthe Schultz, Kamilla Mercado, Silja Junker Jørgensen, Anette Bisgaard, Gitte Lind Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat fra RB-møde 2. februar 2016: Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

Vedtægter for fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker

Vedtægter for fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker Vedtægter for fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker 1 1 Navn Selskabets navn er Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker (FSK) 2 Formål Selskabets formål er: at medvirke til udviklingen af sygeplejen

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl Tilstede: Referat

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl Tilstede: Referat Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17-19 Sted: Huset, Hindsgavls Allé 2, 5500 Middelfart (Byggecentrum har skiftet navn til Huset) Tilstede: 39

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen

Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Politiske roller i Ergoterapeutforeningen Dette notat er udarbejdet i september 2005 i forbindelse med en konference for regions- og hovedbestyrelsesmedlemmer. Notatet kan give viden om og inspiration

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere