REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 30. OKTOBER 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 30. OKTOBER 2016"

Transkript

1 REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 30. OKTOBER 2016 Beboermødet fandt sted i Fællesrummet søndag d. 30. oktober 2016 kl Det er her, at man som beboer på Dania Kollegiet, fik mulighed for at høre hvad der sker på kollegiet, samt påvirke hvad der skulle ske i fremtiden. DAGSORDEN: 1. Formalia I. Valg af dirigent II. III. IV. i. En beboer ved navn Christian blev valgt som dirigent. Valg af referent i. Peter (kasserer i bestyrelsen) blev valgt. Godkendelse af mødets rettidige indkaldelse og dagsordenen i. Godkendt uden anmærkninger. Godkendelse af referat fra sidste beboermøde (se referat på daniakollegiet.dk) i. Godkendt uden anmærkninger. 2. Formandens beretning v. formand Jonas Høst I. Vi har fået en hjertestarter, som blev sponsoreret af firmaet Tryg. Vi fik den, da den kan hænge 24/7 udenfor på Dania Kollegiet. Mange andre steder hænger de indenfor, og kan kun tilgås et begrænset tidsrum. Der er en brugergruppe på hjertestarteren, som fik et kursus i sommerferien, sådan vi har nogle på kollegiet, der kan betjene den. Næste år kommer et opfølgende kursus. Skilte er blevet sat op sådan hjertestarteren er nem at finde. II. Legepladsen er blevet opfrisket. Der er kommet nyt legetårn og legetøj er også blevet indkøbt. Før var der nogle skumle typer, som man kunne se hænge ud derovre. Dette er løst ved at bænken er blevet flyttet og hækken er blevet klippet ned, sådan stedet er lidt bedre belyst. III. Der er kommet en ny volleybane, som er blevet flittigt brugt i sommerperioden. Stolperne er ikke blevet taget ned endnu, men dette bliver gjort snart. IV. Elklaver og hovedtelefoner er blevet købt til TV-stuen. V. Tøjklemmer til vaskerummene er købt, og bliver snart at se dernede. VI. I det kommende år vil vi opfriske cykelværkstedet i kælderen (købe ophæng, pumpe og værktøjskasse). Det er ikke helt klarlagt, hvordan man skal sikre værktøjet for tyveri endnu.

2 VII. Bestyrelsen vil også købe en ny basketballkurv, - den gamle er meget slidt. VIII. Vi vil også forbedre belysning i TV-stuen. En beboer bemærkede desuden, at det nuværende lydsystem (soundbaren) ikke fungerer optimalt pt.. IX. I det kommende år vil vi prøve at få strygejern og strygebræt i vaskerummene. Detaljerne skal dog på plads med Henri 3. Meddelelser fra I. Vaskerabat fra den 1. november 26. marts frafalder. Skyldes solen ikke skinner i disse måneder, og det dermed ikke kan betale sig. II. Fra d. 1 januar kan man framelde sig Stofa. Vi kender ikke nuværende detaljer endnu. III. Aarhus Universitet har købt samtlige grunde rundt om kollegiet, og dette vil gøre, at der kommer en del bebyggelse i området omkring os. Byggeriet er dog nogle år ude i fremtiden. IV. Bestyrelsen har fået henvendelser om stofsalg. Der er blevet taget kontakt til politiet, men de har ikke ressourcer til at tage sig af det. Vi har overvejet, om man skulle lave en bom, sådan biler ikke kan komme ind, og vi har sørget for at lave bedre belysning. Bommen er dog ikke blevet aktuel endnu, da bestyrelsen ikke har set det som et stort nok problem. Beboerne blev opfordret til at kontakte bestyrelsen samt politiet, hvis de ser noget. V. Der er, for nogle måneder siden, sket tyverier i pulterrummene. Derfor er der kommet overvejelser om overvågning. Mere om det senere. Henri har dog gjort sådan, at man ikke kan komme ind overalt med sin nøglebrik samt sat en tidsbegrænsning for vaskekælder (man kan ikke komme ind mellem ). VI. Aarhus Kommune begynder at sortere affald på en ny måde i 2017, - der kommer nu flere sorteringsbeholdere. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke præcist sige hvornår, det vil ske. 4. Meddelelser fra diverse udvalg I. Fællesrumsudvalget i. Ikke noget specielt at berette. Det kører, det som det skal. For en gangs skyld er de nok udlejere. Det er ydermere blevet muligt at se TV i fællesrummet, men der er ikke så mange, der bruger funktionen. Hvis man er interesseret i at blive udlejer, er man velkommen til at kontakte formanden, da de hurtigt kan komme til at mangle på et andet tidspunkt.

3 II. III. IV. Finlandsgade 18a, 8200 Aarhus N bestyrelsen@daniakollegiet.dk Motionsrumsudvalget i. Der er blevet købt en masse nyt udstyr, og de har forsøgt at gøre sådan, at der er noget for alle. Der er bl.a. kommet en ny vægtstang, ny mavemaskine, nye måtter, pilatesbolde osv.. De understreger, at hvis der mangler papir og sprit, skal man kontakte Henri. Ydermere skal folk rydde op efter sig selv, men det er folk blevet bedre til. Fremadrettet vil de sørge for at gøre æstetikken i rummet bedre (fx nye plakater). Modtager gerne forslag fra beboerne, men de får nogle gange forslag, som ikke kan lade sig gøre, da rummet er af begrænset størrelse. Motionsrummet kunne godt bruge en ekstra beboer i udvalget. Dania for Fun (D4F) i. Består af 8 frivillige og laver sociale arrangementer på kollegiet, - herunder filmaftener, fester, brætspilsaftener og så videre, - der er fx en fest næste lørdag. De holder fx også fællesspisning d. 16. november (20 kroner for at være med). I december er der også diverse julehygge og nytårsaften. Har en Facebookside, hvor de informerer om arrangementerne. De er 8 i udvalget, men kunne godt bruge to flere. Udvalget har haft nogle udfordringer, - der er ofte ikke nok eller få tilmeldte til arrangementerne. De modtager derfor gerne feedback fra beboerne, sådan de kan se, om de kan gøre noget anderledes. Flagmesteren i. Vi har ikke nogen flagmester pt., da vedkommende flyttede i sommers. 5. Gennemgang af kollegiets regnskab for 2016/2017 med henblik på godkendelse I. Gennemgang af regnskabet for 2016/2017 af kasserer Peter Preben Eggertsen i. Kollegiet har et overskud på kroner, og dermed ingen huslejestigning. Overskuddets årsager blev forklaret (der henvises til regnskabsmødets referat). Som nævnt tidligere bliver prisen for at vaske sat op i dagtimerne fra 1. november til 26. marts. Solen har simpelthen ikke skinnet nok. En kort sidebemærkning er, at kortsystemet udskiftes med et nøglebrikssystem. Dette er både nemmere for beboere og varmemester. Er igangsat men det vides ikke præcist hvornår det står klar. Regnskabet for vand, varme og el blev fremlagt (der henvises til referat for regnskabsmøde med kollegiekontoret). Beboerne blev opfordret til at kigge i regnskabet på Kollegiekontorets hjemmeside, hvis de ønskede specifikke detaljer om andre aspekter i regnskabet. Bestyrelsens regnskab blev også fremlagt. Ud af de kroner, vi får fra Kollegiekontoret hvert år, blev 30% brugt på motionsrum + volleyball. 6% til Dania For Fun, 20% på opslagstavler, 10% på klaver, 4% på

4 II. Finlandsgade 18a, 8200 Aarhus N bestyrelsen@daniakollegiet.dk julegave/fødselsdagsgave til varmemester + blandede småting. Ydermere blev 30% brugt til sociale udgifter. Ud af de 30% blev 15% brugt på aktivitetsdag, mad til bestyrelsesmøder var ca. 5%, og 10% blev brugt på julefrokost + sommerfest for beboerne, som engagerer sig i udvalg (pamperfester). Afstemning med henblik på godkendelse af regnskabet i. Blev godkendt enstemmigt. 6. Behandling af indkomne forslag og diskussionsemner I. Forslag: Tilladelse til opsætning af overvågningskameraer i kælderrum og cykelkælder (og evt. tørrerum): En beboer ønsker at få en diskussion og afstemning om, hvorvidt der skal opsættes overvågningskameraer kælder-/pulterrum og cykelkælder (og evt. ved tørrerum). Dette på baggrund af en række episoder med tyveri fra kælderog tørrerum. i. Der udfoldede sig e længere diskussion, og jeg har forsøgt at få de vigtigste pointer med her i referatet: Argumenter for overvågning i kælderrum og cykelkælder: Kan sandsynligvis forhindre tyveri ligesom den, vi har oplevet for nogle måneder siden. Det kan ydermere give beboerne en tryghed om, at man ikke skal være bange for tyveri. Varmemesteren har givet udtryk for, at han ønsker det, da han oplever flere og flere tyverier (og andre problemer) på kollegiet. Argumenter imod overvågning i kælderrum og cykelkælder: Måske gør man det til et større problem, end det er. Der er ikke rapporteret tyverier fra kælderrum/cykelkælder de seneste måneder. Ydermere udtrykte en beboer bekymring for, at man begynder at stille spørgsmålstegn hele tiden ved sine naboers adfærd, hvilket ikke er sundt. Med andre ord mener en beboer, at det kan skabe mistillid til sine medmennesker. Vi bor ydermere kun 400 på kollegiet, så det drejer sig sandsynligvis om få personer, der stjæler. Det vil ydermere være en udgift for kollegiet, som i værste tilfælde kan medføre i en huslejestigning. Man kan ydermere forestille sig, at det ville blive en glidebane, sådan man ville få mere og mere overvågning. En beboer pointerede dog, at vi alligevel bliver meget overvåget, når man fx går ind i Storcenter Nord, - hvis man ikke har noget at skjule, så bør man ikke var bange for overvågning. 7 stemte for forslaget mens 16 stemte imod forslaget. Det vil sige forslaget er nedstemt. 7. Nedsættelse af udvalg I. Valg til bestyrelsen. (mindst én af de siddende genopstiller ikke).

5 i. To af de nuværende medlemmer træder ud af bestyrelsen (Eva og Martin), og der var derfor behov for to nye. To nye stillede op: Thomas H. Iversen og Sofie Andersen blev valgt ind. Ydermere blev der valgt to suppleanter, - nemlig Alexander Leonard Mikkelsen og Astrid Baumann Ydermere blev der nedsat et nyt IT-udvalg, hvor en datalog ved navn Casper Freksen meldte sig. IT-udvalget skal bl.a. være med til at opdatere og videreudvikle daniakollegiet.dk. Der blev ikke fundet en flagmester. Sune og Eva fungerer som midlertidige flagmestre indtil der findes en ny. 8. Eventuelt I. Cigaretskodder er et problem på kollegiet. En beboer foreslår at købe cigaretaffaldsspande ved opgangene. Dette har hun selv købt med stor succes. Problemet har været oppe at vende til beboermøder før, og bestyrelsen var ikke gad for idéen om at købe dette. Dette skyldes at man skal have en til at tømme disse spande. En beboer pointerede desuden at varmemesteren helst ikke ser folk ryge uden for opgangene, da røg siver ind i gangene. Desuden blev det pointeret, at det er et meget svært problem for bestyrelsen at tage sig af, da folk også i stor grad selv har ansvar for at rydde op efter sig selv. Når det så er sagt, så kan det være, at man skulle forsøge at sende en mail ud til alle beboere, hvor man opfordrer dem til at rydde op efter sig selv. Dette er blevet forsøgt tidligere, men man kunne forsøge igen.

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 22. APRIL 2018

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 22. APRIL 2018 REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 22. APRIL 2018 Beboermødet finder sted i Fællesrummet søndag d. 22. april 2018 kl. 19.00. Det er her, at du, som beboer på Dania Kollegiet, har mulighed for at høre hvad

Læs mere

Referat af afdelingsmøde på Dania Kollegiet

Referat af afdelingsmøde på Dania Kollegiet Referat af afdelingsmøde på Dania Kollegiet Mødet afholdtes søndag dag den 30.04.2017 kl. 19.00 i kollegiets fællesrum. Bestyrelsen var repræsenteret ved Thomas, Jonas Høst, Jonas Friis, Sofie og Peter

Læs mere

Ingen beboer stemte imod godkendelsen af referat fra sidste beboermøde, så det er godkendt.

Ingen beboer stemte imod godkendelsen af referat fra sidste beboermøde, så det er godkendt. DAGSORDEN FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 12. NOVEMBER 2017 Beboermødet fandt sted i Fællesrummet søndag d. 12. november 2017 kl. 19.00. Det var her, at du, som beboer på Dania Kollegiet, havde mulighed for at

Læs mere

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 10. APRIL 2016

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 10. APRIL 2016 REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 10. APRIL 2016 DAGSORDEN: 1. Formalia I. Valg af dirigent: Christian Mikkelsen er valgt som dirigent. II. Valg af referent: Jonas Friis-Jeppesen fra Bestyrelsen er valgt

Læs mere

REFERAT FRA BEBOERMØDE ONSDAG DEN 17. APRIL 2013

REFERAT FRA BEBOERMØDE ONSDAG DEN 17. APRIL 2013 REFERAT FRA BEBOERMØDE ONSDAG DEN 17. APRIL 2013 1. Formalia I. Valg af dirigent: Ole er valgt til dirigent. Valg af referent: Nikolaj fra Bestyrelsen er valgt til referent. Godkendelse af mødets rettidighed:

Læs mere

REFERAT FRA BEBOERMØDE TIRSDAG DEN 13.

REFERAT FRA BEBOERMØDE TIRSDAG DEN 13. REFERAT FRA BEBOERMØDE TIRSDAG DEN 13. NOVEMBER 2012 1. Formalia. I. Valg af dirigent: Ole er valgt til dirigent. I Valg af referent: Nikolaj fra Bestyrelsen er valgt til referent. Godkendelse af mødets

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 04.12.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: 12N, 1., - 8

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 04.12.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: 12N, 1., - 8 Bestyrelsesmøde Referat Dato: 04.12.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: 12N, 1., - 8 Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde 19. juli 2018

Referat for bestyrelsesmøde 19. juli 2018 Referat for bestyrelsesmøde 19. juli 2018 NB: oprindeligt var mødet sat til 25. juni (jf. referatet 27/5), men blev udskudt til 19/7. Der mangler således ikke et juni-møde i referatlisten. Orienteringsrunde:

Læs mere

Beboermøde 25. september 2014

Beboermøde 25. september 2014 Beboermøde 25. september 2014 Til stede: Lizette 11.2.4, Ramesh 9.1.2, Peter 11.1.4, Nina 7.4.2, Nicoline 11.1.2, Zenia 7.2.3, Julie 11.5.2, Tina 13.0.4, Troels 7.2.4, Majken 7.2.4, Malene 5.3.3, Sussi

Læs mere

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 12. NOVEMBER 2015

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 12. NOVEMBER 2015 REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG DEN 12. NOVEMBER 2015 DAGSORDEN: 1. Formalia I. Valg af dirigent: Lau Skorstengaard er valgt som dirigent. II. Valg af referent: Martin Lønsmann Hansen fra Bestyrelsen er

Læs mere

Finlandsgade 18a DK 8200 Århus N. www.daniakollegiet.dk bestyrelsen@daniakollegiet.dk

Finlandsgade 18a DK 8200 Århus N. www.daniakollegiet.dk bestyrelsen@daniakollegiet.dk REFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE (BEBOERMØDE) TIRSDAG D. 9. NOVEMBER KL 19:00 1. Formalia 1.1. Jeppe Winther Sørensen fra fællesrumsudlejerne er valgt som dirigent. 1.2. Nicki T. Hansen fra bestyrelsen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 21.11.2013 20:00-22:00 SIMONS LEJLIGHED MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne

Læs mere

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 12. APRIL 2015

REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 12. APRIL 2015 REFERAT FOR BEBOERMØDE SØNDAG D. 12. APRIL 2015 DAGSORDEN: 1. Formalia I. Valg af dirigent: Sune Köhler er valgt som dirigent. I IV. Valg af referent: Martin Lønsmann Hansen fra Bestyrelsen er valgt som

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 3. Sidste nyt fra formanden (Tais) a. Temaaften om konflikt håndtering. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik)

Bestyrelsesmøde. 3. Sidste nyt fra formanden (Tais) a. Temaaften om konflikt håndtering. 5. Update fra barbestyrelses repræsentanten (Henrik) Bestyrelsesmøde REFERAT 24.04.2014 19:00 21:30 12N ST 12 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE Tais S. Nissen Bestyrelsesmøde ARRANGØR REFERENT Henrik TIDTAGER DELTAGERE Henrik Bendtsen, Tais Nielsen, Mads Haubjerg,

Læs mere

19.05.2014 20:00 22:00 DAMAGERVEJ 12M

19.05.2014 20:00 22:00 DAMAGERVEJ 12M Bestyrelsesmøde REFERAT 19.05.2014 20:00 22:00 DAMAGERVEJ 12M MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE Mads Hauberg Almindeligt bestyrelsesmøde Foreningen af kollegianer på Damager

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 20/

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 20/ Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 20/04 2015 Antal fremmødte eksl. tre medlemmer af bestyrelsen: 14 Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Gøttsche Referent: Rebecca Mogensen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 17-07-12 20:00 22:00 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Casper Hansen Bestyrelsesmøde Forening for kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson TIDTAGER -

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 24. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2016, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning Referat: 10.Maj 20L6 Mødested : Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg Mødetid: kl. 19:00 Mødeart: Ordinært afdelingsm øde for afdeling 4, Marielyst Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.Valg

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 17.3.2019 Taastrup d. 17.3.19 Til stede var have: 3, 5, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 33, 35, 38, 40 (19 haver i alt) Referent: Jacob,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 17.11.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 17.11.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 17.11.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat af generalforsamling. Torsdag den 16.april 2015 kl. 1900 i selskabslokalet

Referat af generalforsamling. Torsdag den 16.april 2015 kl. 1900 i selskabslokalet Referat af generalforsamling Torsdag den 16.april 2015 kl. 1900 i selskabslokalet 1. Valg af dirigent Anita blev valgt, og konstaterede at generalforsamlingen er indkaldt med lovligt varsel. 2. Formandens

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 02.03.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested:Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 02.03.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested:Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 02.03.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested:Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren Bestyrelsesmøde Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. samt 26 beboere fordelt på 24 lejemål. Jens Schmidt (Organisationsbestyrelsen) Michael Levin (Inspektør)

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. samt 26 beboere fordelt på 24 lejemål. Jens Schmidt (Organisationsbestyrelsen) Michael Levin (Inspektør) Referat Vedrørende: Afdeling 14 Østbyparken Ordinært afdelingsmøde 2011 Sted: Den blå Harmoni, Østerled 10, gavlen Dato: 27. januar 2011 kl. 19.00. Deltagere: Mette H. Jensen, formand Michael J. Alstrup,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år:

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Afdelingsmøde 11 september 2018 1. Valg af dirigent: Erik er valgt. Maria referent 2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Beretning for bestyrelsesåret

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Casper Hansen, Malene Hansen, Pia Møller, Anne Johnson

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Casper Hansen, Malene Hansen, Pia Møller, Anne Johnson Bestyrelsesmøde REFERAT 08-05-2012 20:00 TT:MM DAMAGER FÆLLESRUM MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Casper Hansen Alment bestyrelsesmøde Kollegiets bestyrelse Anne Johnson TIDTAGER - DELTAGERE

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

REFERAT TIRSDAG DEN 11. NOVEMBER 2008 KL. 19.30. I DET NYE FÆLLESRUM (16C, kld.) Dagsorden

REFERAT TIRSDAG DEN 11. NOVEMBER 2008 KL. 19.30. I DET NYE FÆLLESRUM (16C, kld.) Dagsorden REFERAT Dania Kollegiet den 29. oktober 2008 fra ORDINÆRT AFDELINGSMØDE (beboermøde) TIRSDAG DEN 11. NOVEMBER 2008 KL. 19.30 I DET NYE FÆLLESRUM (16C, kld.) Dagsorden 0. Gratis øl og vand til de fremmødte

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 19.06.2014 Tidspunkt: 19.00-21:30 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 13-11-12 20:00 TT:MM TAIS LEJLIGHED N. STUE 12 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17

Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Afdelingsmøde mandag den 31 august for afdeling 17 Fremmødte: 33 husstande (38 beboere). Til stede fra Østjysk bolig Morten Kraft, økonomi chef. Lars Bertelsen, teknisk inspektør. Thomas Engberg, varmemester.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 10. april 2013 Regnskab 2012/2013 Budget 2013/2014 Bestyrelsen 2013/2014 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 1.SEPTEMBER 2017 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10, KOLDING Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Ingen Fra administrationen: Dorthe Radik,

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af afdelingsmøde på Kløvergården

Referat af afdelingsmøde på Kløvergården 1. maj 2018 Referat af afdelingsmøde på Kløvergården Mødet afholdtes søndag den 29.4.2018 kl. 19.00 i kollegiets fællesrum. Bestyrelsen var repræsenteret ved Andreas Rasmussen, Magnus Hvillum, Gustav Rugaard,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

HANDLINGSPUNKTER ANSVARLIG DEADLINEDATOER

HANDLINGSPUNKTER ANSVARLIG DEADLINEDATOER Bestyrelsesmøde REFERAT 21.02.2013 18:00 21:00 TROELS LEJLIGHED 12F ST -3 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig Bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager Kollegiet

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 41 den 16. marts 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Martin L. Hansen Kirstine T.

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Stemmer: For:25 lmod: 29 Blanke: 2. Forslaget er ikke vedtaget. Forslaget er enstemmigt vedtaget.

Stemmer: For:25 lmod: 29 Blanke: 2. Forslaget er ikke vedtaget. Forslaget er enstemmigt vedtaget. Afd. I 04 Fredhøj/Døvehuset Herning, den 17. august 2015 Referat af afdelingsmøde afholdt mandag, den 17. august 2015, kl. 18.30 i Døvehuset. Der var mødt 31 beboere repræsenterende 29 husstande samt vicevært

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.01.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: Pia H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Ingen afbud fra Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 1. Rettelse til

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere