REJSEBREV FRA FRANKRIG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REJSEBREV FRA FRANKRIG"

Transkript

1 REJSEBREV FRA FRANKRIG Af Jens Rostgaard Gjerløv. Medoc halvøen - Villedieu. Første stop på vores ferie i år, er Le Mans, sydvest for Paris. En rimelig lang køretur på ca kilometer, som vi starter på allerede torsdag aften omkring klokken 21:00. Vi har bestilt og købt en "billig" færgebillet til Rødby- Puttgarden klokken 01:15 natten til fredag, men vi regner med, at vi kan få lov til at komme med en færge lidt tidligere. Vi kan jo lige så godt komme af sted, som at gå rundt der hjemme, som løver i et bur. Altså kører vi til Rødby - kun for at erfare, at vi må/kan ikke komme af sted, før den bestilte afgang. Ærgerligt, ærgerligt. Resultatet er, at vi må vente i Rødby i godt 2 timer. Vi tror faktisk, det er fordi de ikke vil lade os komme tidligere af sted, end til den tid vi har bestilt. Da jeg på et senere tidspunkt taler med en anden ansat dernede, viser det sig, at fordi vores billet er dateret til en afgang den 24/6 - og vi kommer den 23/6 - så kan deres system ikke håndtere billetten og det er faktisk dét der er årsagen til, at vi ikke kommer med en tidligere færge. Så snart klokken passerer midnat kan vi tjekke ind og vi kommer gennem nåleøjet. Alt i alt kommer vi med en færge 1 time tidligere end beregnet. Turen til Hamburg foregår planmæssigt, men derefter begynder et uvejr af dimensioner. Det lyner og tordner - og det er i øvrigt rigtig flot at se - men pludselig vælter vandet ned i et skybrud, som vi aldrig har oplevet tidligere. Samtidig blæser det så voldsomt op, at grene og trætoppe ligger og flyder på motorvejen. Resultatet er, at vi næsten er nødt til at stoppe op, for vi kan hverken høre eller se noget. Uvejret varer sådan ca. 6 timer og er mere eller mindre voldsomt. Først hen på formiddagen bliver vejret nogenlunde. Senere erfarede vi, at uvejret også havde ramt Danmark, bl.a. med det resultat at mange HPFI relæer var slået ud - deriblandt vores - på grund af de mange lynnedslag. Resten af turen til Le Mans er sådan set rimelig begivenhedsløs. Vi holder på et tidspunkt ind for at få en lille powernap, da vi trods alt har kørt hele natten og det har været temmelig anstrengende på grund af uvejret. Klokken ca. 17:00 når vi frem til vores hotel i Le Mans og som sædvanlig er vi ventet på hotellet, hvor vi får en pæn modtagelse.

2 Efter at have båret vores ting ind og fundet os til rette, er det tid for det traditionsrige aftensmåltid på den første ferieovernatning. Nemlig frikadeller og kold kartoffelsalat, dertil et glas rødvin - eller to. Da klokken er blevet omkring 19:30 er vi tjenlige til at gå i seng, oven på en lang køretur på ca kilometer, uden nattesøvn. Efter en velfortjent, lang nattesøvn og en virkelig flot morgenmadsbuffet, er vi klar til at køre det sidste "lille" stykke til Medoc halvøen. Her skal vi bo på Sanday Soulac Plage den næste uges tid. Men inden vi forlader Le Mans, skal vi lige en tur omkring den berømte bane, hvor der køres 24 timers Le Mans. På vejen ud til selve den lukkede bane som man er vant til at se i fjernsynet, kører vi på en vej som helt sikkert også bliver brugt til noget baneløb. Hele vejen er der autoværn i begge sider og der er "reklamebroer" over vejen, så der er ingen tvivl om, at vejen kan lukkes af og bruges til baneløb. Da vi når frem til den lukkede bane, kan vi meget naturligt ikke komme ind og se noget. På et tidspunkt ser vi nogle biler køre ind på anlægget og det får os til at spørge, om det er muligt at komme ind og køre en enkelt omgang på den lukkede bane. Meget naivt, men hvem véd, vi kunne jo risikere at få et "ja". Men nej! Svaret er ganske enkelt "No, pas du tout, c est pas pour le public" - "Nej absolut ikke, det er ikke for offentligheden". Det var så dét. Jeg var ellers parat til at betale et ikke helt lille beløb, såfremt det havde været muligt. Det ville jo have været "once in a lifetime", men det skulle altså ikke overgå mig i dette liv. I stedet besøger vi den tilknyttede butik og museet. Museet springer vi dog over, men det bliver til lidt indkøb i butikken, så der er vidnesbyrd om vores besøg på stedet. En cap, som Helle synes er smart og en poloshirt. Efter at have taget nogle billeder, går turen så sydpå, mod Medoc halvøen. Vi vil prøve at tage færgen fra Royan til Le Verdon-sur-Mer, hvilket kan spare os for ca. 200 kilometers kørsel. Det er jo også værd at tage med. Da vi kommer til færgen efter en labyrintagtig kørsel gennem Royan (som vores GPS heldigvis klarer til ug med kryds og slange), er der ca. 25 minutter til afgang og der er plads til os. Puh ha. Der var vi heldige. Noget der undrer os meget, er de mange bikere, som også holder og venter på at skulle med færgen. Der er utroligt mange og hovedparten af dem kører Harley Davidson. Og ikke nok med det, mange af dem er godt oppe i årene og har "bedstemor" med på bagsædet - det er en livsstil der vil noget!

3 Vel ombord på færgen bliver det afgang og efter 25 minutters sejlads og 30 fattigere, kan vi køre i land på Medoc halvøen i Le Verdon-sur-Mer, kun ca. 15 kilometer fra Soulac-sur-Mer og campingpladsen Sandaya Soulac Plage, hvor vi skal bo. Omkring klokken 16:30 får vi nøglen til vores lille "Chalet", som ligger i første række med udsigt ud over et imponerende Atlanterhav. Vi får hurtigt båret ind og pakket ud og så er det tid til et velfortjent glas vin. Om aftenen sidder vi på terrassen og nyder solnedgangen og et par glas vin. Søndag er dømt hviledag og den tilbringes hele dagen ved vores Chalet. Eneste undtagelse er Helle, som går en tur langs stranden ellers bliver solvognene brugt flittigt af os begge. I dag, mandag, kører vi en tur ind til Soulac-sur-Mer. Der er et overdækket marked hver dag, som måske kan være interessant at besøge. Da vi finder det, viser det sig, at det ikke er et traditionelt marked med tøj og lignende ting, men derimod et marked med fødevarer. Det er dog ikke videre imponerende og desværre er der flere af boderne som ikke er åbne og efter skiltene at dømme, åbner de først senere på sæsonen, nemlig omkring 1. juli. Men, - byen er jo heller ikke så voldsom stor, så tingene hænger nok meget godt sammen. Derefter kører vi til Verdon-sur-Mer, hvor vi finder nogle mindesmærker fra krigen. Vi er helt ude på spidsen af halvøen og igen ser vi flere hundrede bikere, som skal med færgen til Royan. Det er helt vildt. Hvad årsagen til de mange bikere er, véd jeg i skrivende stund ikke, men vi kan se, at flere af spisestederne reklamerer ligefrem med, at Harley Davidson folkene er velkomne. Der må altså være en speciel grund til, at lige netop her, kommer der mange bikere. Der er to andre ting man lægger mærke til her nede. Den ene er, at rigtig mange forretninger ikke har åbnet endnu. Selv om vi er ved at være i slutningen af juni måned, virker her meget stille og næsten mennesketomt mange steder og det er lidt mærkeligt. Men sæsonen i Frankrig begynder jo også først omkring slutningen af juli måned, så det er måske ikke så mærkeligt endda.

4 Den anden ting er kystsikringen. Kyststrækningen har flere steder store skrænter eller klinter, meget lig dem der er langs den vestjyske kyst. Her nede har man heldigvis været så fornuftig, at man har sikret kysten mod nedbrydning. Man har ganske enkelt etableret store moler, stendiger og spunsvægge langs kysten, dér hvor der ligger huse og andet helt ud til kysten, så det kraftige tidevand ikke kan nedbryde kysten og "æde" sig ind i landet og således ødelægge værdierne. I modsætning til dette kan man virkelig undre sig, når man ser hvordan Naturstyrelsen her hjemme - i embedsmandsvældets og bureaukratiets hellige navn - bare lader værdier for adskillige millioner kroner blive skyllet i havet ved vestkysten, fordi man ikke vil etablere en kystsikring med store natursten og lignende. Skammeligt!!! Nu følger nogle dage, som bliver brugt dels til små ture rundt på halvøen, dels hjemme ved Chalet et. Vejret kunne godt være bedre, en del af tiden er det overskyet og kun omkring 20 graders varme. Lidt regn har vi også fået ind imellem, så hvad vejret angår, kunne det absolut godt være bedre. Medoc halvøen er jo et af Frankrigs store og dyre vindistrikter, så meget naturligt ser vi nogle store og kendte vinslotte på vores ture, Dog kun udefra - alle de store vinslotte kræver nemlig, at man bestiller tid til et besøg. Men vi er ikke i tvivl om, at det er de dyre vinslotte der ligger her. Stort set alle er utrolig velholdte, ikke et græsstrå vender forkert og så gør de alle sammen et stort nummer ud af, at gæster skal bestille tid. Vi har af gode grunde ikke bestilt tid og må således nøjes med at betragte herlighederne udefra, men flotte er de - nogle endog imponerende. Torsdag er sidste dag her på halvøen. Fredag morgen starter vi op igen og nu går turen til Provence, nærmere betegnet Villedieu, hvor vi skal besøge gode venner et par dage. Men natten til fredag bliver lidt søvnløs. Det blæser kraftigt og i løbet af natten vågner vi ved, at vores Chalet ryster en lille smule. Det viser sig, at brændingen her hvor det er højvande, er så kraftig, at når den slår imod spunsvæggen og de store sten, så ryster hele klinten, som vores Chalet ligger på. Fascinerende og samtidig også lidt skræmmende. Desværre stod vi ikke op for at se brændingen og måske havde vi heller ikke kunnet se noget, på grund af mørket. Men det viser med al tydelighed, hvor kraftig et element havet er - ikke mindst Atlanterhavet!

5 Fredag morgen, hvor vi er tidligt oppe, er havet atter faldet til ro og nattens voldsomheder har ikke efterladt sig nogen spor. Klokken 07:30 forlader vi Sandaya Soulac Plage og sætter kursen mod Provence, nærmere betegnet Villedieu, som ligger små 30 kilometer nordvest for Mont Ventoux. Det er en tur på lige godt 700 kilometer, så der ligger nogle timers kørsel foran os på motorvejen. Omkring frokosttid, hvor vi er nået ca. halvvejs til Provence, er temperaturen langt om længe ved at nå sydfranske højder. På et tidspunkt måler vi 35 o C. Da vi gør ophold for at fouragere lidt, hører vi for første gang i ferien cikader. De begynder normalt først deres elskovsserenader når temperaturen når op omkring o C, så det er meget slående for, hvordan vejret har været indtil nu - nemlig køligt - mest af alt som ganske almindeligt dansk sommervejr. Omkring klokken 16:30 er vi fremme i Villedieu. Inden vi kom til Villedieu er bilen blevet vasket og tanket op, så den er startklar til vi, om et par dage, skal videre til Italien. Vi skal bo hos Agnés, som har et B&B i Villedieu. Og nu skal man altså ikke tro, at Villedieu er en stor by. Der bor vel omkring 600 sjæle i "byen", så alt er meget naturligt til at overse. Vi bor midt inde i byen, kun et stenkast fra det lille og meget hyggelige torv, som i øvrigt er utrolig populært blandt turister. Af en eller anden årsag er der rigtig mange turister der er i stand til at finde frem til Villedieu, specielt cyklister. Nå, vi bliver installeret hos Agnés, hvorefter vi spiser til aften hos Susanne og Per og hygger os, til det bliver tid til at gå til ro. Næste dag er vi tidligt oppe. Tiden skal udnyttes og vi skal blandt andet ud at gå i "bjergene". Vi kører mod Bois des Baronnies, som er en meget provencalsk og charmerende lille by. Den siges at være den sidste by inden Alperne. Her starter vi vores tur i olivenlundene Tour des Olives. Vi kommer forbi lindetræer, også kaldet kærlighedens træ på grund af de hjerteformede blade, som man kan lave beroligende te af og blomsterne dufter faktisk godt. Hvert år fylder bønderne deres biler med de lysegule blade som omkranser frugterne på lindetræerne og sælger dem videre til forarbejdning. Et sted kommer vi forbi figentræer, som dufter kraftigt af kokos, men vi har ikke fundet ud af om det er normalt eller en tilfældighed. Også cedertræer og akacietræer ser vi på vores vej.

6 Et andet sted kommer vi forbi mispeltræer med frugter, som bliver prøvesmagt og jeg kan hilse at sige, at de smager rigtig godt. Det bliver desværre kun til en meget kort tur på ca. 3.5 kilometer, da vi alligevel ikke er kommet tilstrækkeligt tidligt op til en længere tur. Varmen er for overvældende, så vi bliver nødt til at opgive vores oprindelige tur, som ville have været noget længere. Ærgerligt. Eftermiddagen bruges til afslapning og igen i dag spiser vi hos vores venner. Efter middagen går turen til det hyggelige torv, som allerede er godt besøgt. Her får vi kaffe og marc, samt supplerende vin og vi falder i snak med Bernard, som allerede har fundet sin sædvanlige plads på torvet. Efter en hyggelig tid på torvet, er det tid til at bryde op. Vi skal tidligt op næste morgen og fortsætte vores ferie, som nu går til Italien, nærmere betegnet Grimaldi Superiore. En meget lille by på grænsen mellem Frankrig og Italien, helt ned til kysten. Dér skal vi bo den næste uge. Her til morgen, hvor vi skal videre til Italien, er vi 6 gæster til morgenmad hos Agnés. Et australsk ægtepar - May og Brian - som også bor hos Agnés, os selv og endelig Susanne og Per. Susanne og Per er inviteret til at deltage i morgenmaden af Agnés, fordi hun synes, det kunne være hyggeligt, at vi alle kunne spise morgenmad sammen. Det er rigtig betænksomt af hende og det er ganske hyggeligt. Efter at have mæsket os med hjemmelavet brød, marmelade m.m. er det tid til at bryde op. Men inden vi forlader Frankrig for denne gang, skal traditionen lige holdes i hævd. Hver gang vi kommer til Provence, er det et "must", at vi skal op på Mont Ventoux og drikke en kop kaffe og spise en croissant. Og denne gang er ikke anderledes end alle de andre gange. Altså op på Mont Ventoux, som allerede her fra formiddagen er godt besøgt af rigtig mange cykelryttere. Vi er sikre på, at der også er nogle danskere i blandt, for vi ser mindst to studenterhuer på vej op. Godt gået af de to ungersvende. Denne gang er det en blæsende og halvkold fornøjelse, men vi er også oppe i ca meters højde og bjerget lever op til sit legendariske navn: Det Blæsende Bjerg. Men traditionen bliver holdt i hævd og så er alting jo godt. Nu venter Italien forude. Jens Rostgaard Gjerløv. August 2016.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1994. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Rejsebrev fra PROVENCE - 2013. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsebrev fra PROVENCE - 2013. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsebrev fra PROVENCE - 2013. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Som sædvanligt når vi skal til Sydfrankrig, kører vi tidligt hjemmefra en fredag morgen omkring klokken 04.30. Normalt plejer vi at køre via Luxembourg

Læs mere

REJSEBREV FRA ITALIEN

REJSEBREV FRA ITALIEN REJSEBREV FRA ITALIEN - 2016. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Grimaldi Superiore - Lazise (Gardasøen). Så er det blevet søndag og vi er kommet til Italien. Nærmere betegnet Grimaldi Superiore, som ligger tæt

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Turen til Piemonte bliver egentlig "født" en aften i maj måned. Jørgen har igennem flere år lavet en far/søn tur et par gange om året

Læs mere

LANGUEDOC - ROUSSILLON - 1997.

LANGUEDOC - ROUSSILLON - 1997. Rejsenotater fra LANGUEDOC - ROUSSILLON - 1997. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Vinmarker så langt øjet rækker i Piemonte, Norditalien.

Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Vinmarker så langt øjet rækker i Piemonte, Norditalien. Rejsebrev fra ITALIEN - 2012. Piemonte. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Vinmarker så langt øjet rækker i Piemonte, Norditalien. Turen til Piemonte bliver egentlig "født" en aften i maj måned. Jørgen har igennem

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1985. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Det koster din. sommerferie. sider. Pristjek på 8 skønne destinationer

Guide. Foto: Scanpix. Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Det koster din. sommerferie. sider. Pristjek på 8 skønne destinationer Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Det koster din sommerferie 22 sider Pristjek på 8 skønne destinationer Billige indkøb på charter Prisniveau. Der er penge at spare

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte

Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte Naturlinjen - Limfjordsskolen Aleksander, Morten, Jonas, Lonni, Nicoline, Mads, Janni, Christian, Pia, Mette O, Renè & Birgitte 1 Fredag. 9.5.2014 Endelig blev det fredag hvor vi skulle på studietur til

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

BRETAGNE, LOIRE, PROVENCE - 2003.

BRETAGNE, LOIRE, PROVENCE - 2003. Rejsenotater fra BRETAGNE, LOIRE, PROVENCE - 2003. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik.

4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. 4. april Starter fra Nørresundby kl. 8.00 efter en travl morgen med at få det sidste der skal i vognen, mad, drikkevarer og elektronik. Ved Hobro begynder det med småregn som hurtigt tager til og der bliver

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

PROVENCE og SYDENGLAND - 2000.

PROVENCE og SYDENGLAND - 2000. Rejsenotater fra PROVENCE og SYDENGLAND - 2000. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober.

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober. Notre Dame des Anges Oplev det smukke Provence April og maj samt september og oktober. Luberon bjergene er et af de smukkeste områder i Provence. Her ligger byen Forcalquier der med skyggefulde pladser,

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

MIDT-og SYDFRANKRIG - 1999.

MIDT-og SYDFRANKRIG - 1999. Rejsenotater fra MIDT-og SYDFRANKRIG - 1999. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Rejsebrev fra Frankrig - 2015.

Rejsebrev fra Frankrig - 2015. Rejsebrev fra Frankrig - 2015. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Alsace. Så gik vi over til sommertid i nat! Og ikke nok med dét! For et stykke tid siden - da vi bestilte vores ophold - var vi inde for at se

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

AGO Park Hotel Hamburg Fantastisk storbyferie i havnebyen Hamburg.

AGO Park Hotel Hamburg Fantastisk storbyferie i havnebyen Hamburg. AGO Park Hotel Hamburg Park Hotel Hamburg Arena byder jer velkommen til behagelige omgivelser ikke langt fra millionbyen Hamburg. Det moderne hotel er nemt at komme til fra motorvejen og med offt. transport

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Motivation. Indledning. Alt er muligt

Motivation. Indledning. Alt er muligt Motivation Indledning Alt er muligt Motivation er en flyvsk størrelse. Nogle gange kan den få hjertet til at banke og blodet til at bruse. Den kan holde dig søvnløs om natten og giver dig lysten til planlægge

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere