SPONSORKONCEPT 2015/2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPONSORKONCEPT 2015/2016"

Transkript

1 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer, siddepladser, informationstavler, hjemmesider og i programmer og avisannoncer. Den del af udgifterne, som er knyttet til reklameydelserne, anser SKAT som hovedregel for fuldt fradragsberettigede reklameudgifter." (fra SKAT.dk)

2 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater. Rishøj Boldklub vil være blandt de seks bedste i 2. division Styrke og sammenholde herrefodbolden i Køge & omegn og kunne tilbyde områdets talenter elitefodbold på højeste niveau. Rishøj Boldklub vil være et etableret divisionshold At videreudvikle fodboldkulturen i Køge Elite & Bredde At skabe en hjemmebane fyldt med gode oplevelser og lokale profiler

3

4 Rishøj Boldklub blev stiftet i 2004, da fodboldafdelingen i Rishøj Idrætsforening løsrev sig fra moderforeningen. Siden dengang er det gået ufattelig stærkt, og nogen vil måske mene lidt for stærkt, men ikke desto mindre forsøger vi hele tiden at følge med, både på og uden for banen. Allerede 6 år efter løsrivelsen dvs. i 2010 lykkedes det Rishøj Boldklubs 1. hold at komme op i 2 Division, hvilket vi er utrolig stolte af, folk sagde det ikke kunne lade sig gøre, men med hårdt arbejde og den rette indstilling kommer man langt, hvilket er kendetegnende for hele klubben. Ingen tvivl om det har været en lang rejse som er blevet tilbagelagt på meget kort tid, og det har krævet at alle i og omkring klubben, ikke mindst alle de fantastiske dygtige frivillige mennesker, har måtte løbe ekstra stærkt og stadigvæk gør det, de har alle en stor del af æren! Vi står sammen i Rishøj Boldklub

5 Rishøj Boldklub er en klub i udvikling - både på senior- og ungdomssiden - derom er jeg ikke i tvivl. Jeg vil dog her primært fokusere på seniorafdelingen, som for første gang i mange år har 3 seniorhold. 1. holdet spiller for 5. år i træk i den landsdækkende 2. division, og i de seneste 3 sæsoner har vi sluttet som nr. 4, nr. 3 og nr. 3 ud af 16 hold. Det er godt gået af en lille klub som vores. Jeg har forventninger om at der også i den kommende sæson er 2. Divisions status for klubbens flagskib. Endvidere har jeg forventninger om, at vores 2. hold, som for nuværende er placeret i Serie 2, inden for de næste 2-3 år vil befinde sig i Serie 1. Det kommer ikke af sig selv. Vi skal holde fast i den gode strukturerede træning, hvor der er fuldt fokus på spillernes rollefordeling og accept af denne i.f.t. den spillestilsbeskrivelse, som er gældende for både 1. og 2. hold. Endvidere skal vi i stigende grad bruge mere tid og have mere fokus på den enkelte spillers potentiale og udvikling - både på det rent fodboldmæssige men i lige så høj grad på det personlige plan, hvor der bl.a. rent mentalt ofte er muligheder for optimering. Vi forsøger altså med andre ord at forbedre forholdene for vores bedste seniorspillere, ligesom vi bryster os af at være en klub, hvor der er plads til alle. Det sociale og fokus på trivsel har hele vejen igennem høj prioritet. Vi har haft mange spillere på vores 1. hold igennem de mere end 6 år jeg har haft ansvaret. Mange spillere er af forskellige årsager vejet og fundet for let i andre klubber, men vi har ofte evnet at løfte dem, så de har stor betydning for vores 1. Holdstrup. Vi er specielle - alene beliggenheden og de lettere ydmyge forhold og faciliteter gør sit. Vi er målt på disse parametre mere en serie 1 klub end en 2. Divisions klub. Men vi arbejder på at forbedre det hele - til efteråret står der på anlægget en helt ny kunststofbane klar, hvilket vil give klubben et stort løft. Og hvis vi alle efterlever det gamle ordsprog - "hvis vi ikke vedvarende bestræber os på at blive bedre, holder vi automatisk op med at være gode" - og arbejder stenhårdt på at få succes, har jeg stor tiltro til, at Rishøj Boldklub også i fremtiden kan være en del af dansk topfodbold.

6 Som alt andet her i livet, så når man en grænse på et tidspunkt hvor økonomi er nødvendigt for at rykke tingene yderligere, og den hjælp må meget gerne komme udefra. Det er ganske enkelt nødvendigt for at optimere forholdene endnu mere,og i vores tilfælde er vi nu nød til at appellere til erhvervslivet og bede om hjælp for at sikre endnu bedre vilkår for hele Rishøj Boldklub lige fra ungdom til elite holdet. Vi er "desværre " i den situation at vi ikke selv kan udvikle området på egen hånd, da Køge kommune " ejer" lokalerne samt området klubben ligger på, men vil lige slå fast en gang for alle at vi har et rigtig godt forhold samt samarbejde med kommunen, så de skal ikke have skylden for forholdene. Så i bund og grund er vi i Rishøj Boldklub, afhængig af sponsorere på sidelinjen, store som små, der er vi ikke anderledes end alle andre fodboldklubber, en ting er helt sikkert, vi har masser af gode ideer på tegnebrættet, men forholdene for vores medlemmer står i forreste række, og det lige fra de mindste til de største. Sidst men ikke mindst tak for din / jeres tid, for at vi måtte låne 5 minutter af din sparsomme tid.

7 Filosofien i Rishøj Boldklub har altid været at der skal være plads til alle, uanset hvilken baggrund man har og fra hvilket område man kommer fra. Alle får den samme kompetente træning og kommer ud og spille kamp uanset hvilket niveau man er på fodboldmæssigt som vores motto er: Det skal være sjovt at spille fodbold. Vi er bevidste om hvilket socialt ansvar vi har for alle de børn med forskellige kulturel baggrund som findes i vores nærområde som følge af vores geografiske placering. Derfor er vi også i tæt samarbejde med kommunen og de forskellige boligselskaber om at få integreret børnene så de kan komme og dyrke den sport som de elsker at spille i deres lokale klub. På fodboldbanen er det ligegyldigt fra hvilket land man kommer fra, man kæmper for sit hold og sine kammerater. Dette skaber en gensidig respekt for hinanden som gerne skulle smitte af på hverdagen udenfor klubben og give nogle stærke kammeratskaber på tværs af de kulturelle forskelle. Velkommen til en klub som vil gøre fodbolden til alle børns foretrukne sport i Køge Nord.

8 Jeg gør meget ud af og få mit team til at arbejde som en enhed. Det er vigtigt for mig at mine spillere er dedikeret og virkelig brænder for det at komme til fodbold. Spillerne skal ligesom jeg selv være stolte af, at trække Rishøj trøjen over hovedet og bære klubbens logo på trøjen. Vi skal alle arbejde i samme retning, for at kunne opfylde vores fælles mål. Det drejer sig om Resultater & Udvikling

9 Rejsen fra serie til elite fodbold i Rishøj Boldklub har været en lang og sej kamp. Rishøj Boldklub er gået fra at have et mindre godt omdømme til at være en klub med stor opbakning i området, vi har en ungdomsafdeling med en masse af spille glade børn som knokler løs på træningsbanerne. Nogle ting har dog ikke ændret sig i Rishøj og det er det sociale i omklædningsrummet som virkelig er unikt, det er uden sammenligning det bedste i landet og som også er et af vores varemærker. I omklædningsrummet er der plads til alle og alle bliver taget godt imod. Vi løber rundt på træningsbanerne og knokler for at forbedre os hver eneste dag og vi er en flok både unge som gamle som aldrig smider håndklædet i ringen. Vi er en flok som er der af egen fri vilje og som krydrer fodbold med et fuldtidsjob ved siden af, det kan have sine begrænsninger, men vi får det optimale ud af det sammen med et godt trænerteam og en bestyrelse som kæmper for at optimere forholdene for os!

10

11

12 Spar nord har været sponsor for Rishøj Boldklub siden Vi støtter klubben på grund af fælles værdier som uhøjtidelighed og ambitioner. Ligesom vi naturligvis deler passionen for fodbold. Vi har haft et godt samarbejde med klubben og mange ledere og spillere er kunder i banken. Spar nord støtter de lokale foreninger med mere end 1 mio. kr. årligt og er sponsor for mere end 18 foreninger i området.. Rishøj Boldklub er absolut et rart sted at komme.

13 Naturligvis støtter mine 3 lokale butikker Rishøj Boldklub, ligeså vel som Rishøj Boldklub støtter mine butikker da det gerne skal gå begge veje, for vi skal huske på, uden hinanden eksisterer vi ikke - og bruger vi ikke hinanden så afvikler vi, frem for at udvikle. Jeg ved om nogen hvor vigtige sponsorerne er for de små klubber det er simpelthen livsvigtigt at vi i lokalområdet bakker op om det, og kan jeg være med til at løfte eller udvikle en klub så gør jeg det med glæde med de midler der nu engang er til rådighed.. Sidst men ikke mindst så betyder det meget for mig at se alle de frivillige som gør det ganske gratis, og som går op i det med liv og sjæl, de er om nogen mindst ligeså vigtig som jeg er som sponsor. Derudover skal det siges at jeg er imponeret af Rishøj Boldklubs fornemme "rejse" op igennem rækkerne de sidste par år og med nogen flotte slutplaceringer i 2. Division med en 2. plads som det hidtil flotteste resultat, det vidner om der bliver arbejdet seriøst på alle parametre i klubben, og bliver man ved med det så kan man ikke forlange mere..

14 MD Rustfri har været hovedsponsor i Rishøj Boldklub i mange år. Som lokal virksomhedsejer & tidligere spiller & træner i Rishøj Boldklub er det med stor glæde at kunne være med til at støtte klubben på deres rejse op igennem rækkerne. Det er ganske enkelt fantastisk det stykke arbejde der bliver lagt for dagen i Rishøj Boldklub lige fra ungdom og hele vejen op til klubbens flagskib 2. Divisionsholdet. Vi ser rigtig gerne at endnu flere virksomheder i lokalområdet kommer på banen og støtter op om Rishøj Boldklub så klubben kan fortsætte med de flotte resultater & profilering af Køge Kommune ude i det ganske land.

15 Logo på trænere, holdledere og fysioterapeuter på 2. division holdet + 2 & 3 Hold Alt tøj + jakker Logo i kampprogram Profileret trænerpartner på sponsorvæg Mulighed for eksponering i f.eks. på facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Ret til markedsføring af virksomhed i nyhedsbrev. Maks. 6 gange pr. sæson

16 Logo på alle spillere, trænere, holdledere og fysioterapeuter på 2. division holdet + 2 & 3 Hold Alt tøj + jakker Logo i kampprogram Profileret træningstøjpartner på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. på facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Ret til markedsføring af virksomhed i nyhedsbrev. Maks. 6 gange pr. sæson

17 Køge Kommunes MEST trafikerede strækning: På Lyngvejen er trafikken på biler i døgnet SKILT (Enkelt side) Mulighed for Rabat ved Køb af begge sider

18 Bander a` 2,5 meter pris kr. 5000,- Bander bag mål pris kr. 8000,- Hjørnebander pris kr ,- Alle pris er ekskl. Moms og produktionsomkostninger

19 Logo på Spillertrøje Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Ret til markedsføring af virksomhed i nyhedsbrev. Maks. 4 gange pr. sæson

20 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer, siddepladser, informationstavler, hjemmesider og i programmer og avisannoncer. Den del af udgifterne, som er knyttet til reklameydelserne, anser SKAT som hovedregel for fuldt fradragsberettigede reklameudgifter." (fra SKAT.dk) Logo på Spillertrøje Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Ret til markedsføring af virksomhed i nyhedsbrev. Maks. 2 gange pr. sæson

21 Logo på Spillertrøje Over eller under tal på ryggen Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail

22 Logo på Spillershorts lår Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Alle priser ekskl. Moms.

23 Logo på Spillertrøjer - holdsæt og træningsdragter Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Pakken inkl. logo på holdsæt + dragter

24 Logo på Spillertrøjer - holdsæt og træningsdragter Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Pakken inkl. logo på holdsæt + dragter + tilskud til rejse udgifter

25 Logo på alle opslag Mulighed for jeres egen budskaber Link til egen hjemmeside Kom i kontakt med klubbens trofaste medlemmer samt lokal + regional området Priser fra KUN kr. 500,- til 5000,-

26 Begge store sidebannere Top og bund bannere Linker direkte til jeres hjemmeside Inkl. alle opsætninger & grafisk arbejde Kom i kontakt med alle klubbens trofaste medlemmer samt hele lokal området Priser fra KUN kr. 500,- til 7000,- Alle priser ekskl. Moms.

27 Logoskilt på sponsorvæg Logo i kampprogram Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer Logo i Nyhedsbrev pr. mail Mulighed for køb af flere pladser

28 Logo på Spiller biler mulighed for døre front - bagsmæk Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Magnet skilte lav produktions omkostning Meget fleksibel i forhold til placering på bilerne.

29 Logo og link til hjemmeside Logo i kampprogram Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer Logo i Nyhedsbrev pr. mail Mulighed for køb af flere profiler

30 Logo på Spillertrøjer - holdsæt og træningsdragter Logo i kampprogram Profileret på sponsorvæg Mulighed for eksponering på f.eks. facebook & hjemmeside Adgang til Rishøj Stadion for 2 personer + Øl/Vand & Pølsebilletter Logo i Nyhedsbrev pr. mail Pakken inkl. logo på holdsæt + dragter

31 Vores Sponsorer Støtter klubben Og Klubben Støtter vores Sponsorer

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

AaB Kvinde- og pigeafdeling

AaB Kvinde- og pigeafdeling AaB Kvinde- og pigeafdeling Sponsorkoncept 2015 Indhold FRA VISION TIL VIRKELIGHED 3 AaB - 130 ÅRS HISTORIE 4 SPONSOR I AaB AF 1885 6 - VISIONSSPONSOR 7 - GULDSPONSOR 7 - SØLVSPONSOR 8 - SPILLERSPONSORAT

Læs mere

ÆRLIGE AMBITIØSE STOLTE VESTJYDER

ÆRLIGE AMBITIØSE STOLTE VESTJYDER ÆRLIGE STOLTE AMBITIØSE VESTJYDER VISION IDÉGRUNDLAG At skabe et regionalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i dameelitehåndbold. Ringkøbing Håndbold vil være elitecentrum for damehåndbolden

Læs mere

Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate

Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate Bilag A Bilag B Bilag C Følgende er en nedskrivning af telefoninterview foretaget med en direktør i Fullrate Navn: Bo Abrahamsen Virksomhed: Fullrate Stilling: Salgsdirektør Udover I har fortsat M1s sponsorat

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

SPONS! -i et lokalt perspektiv. Fra polo til håndbold. Talentudvikling 1 CSR. AJAX historie. Rundt om AJAX. Ajax København sponsormagasin Vol.

SPONS! -i et lokalt perspektiv. Fra polo til håndbold. Talentudvikling 1 CSR. AJAX historie. Rundt om AJAX. Ajax København sponsormagasin Vol. SPONS! Ajax København sponsormagasin Vol. 1 2011 CSR -i et lokalt perspektiv AJAX historie Fra polo til håndbold Rundt om AJAX Talentudvikling 1 12-15 18-19 Chefredaktør, skribent og annonceansvarlig Pernille

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014 Profilavis MAJ 2014 Boldklubben Fremad - Valby Side 7 Klubikonet Ole B. med Fremad Valbys flag foran klubhuset Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr Side 8 Pigefodbolden er kommet for

Læs mere

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 SB&I-Linjen FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 TIL DIG SOM FORÆLDER I SB&I 14 RETNINGSLINIER FOR U5 U11 (4

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2011

BERETNING FOR ÅRET 2011 BERETNING FOR ÅRET 2011 Det har som sædvanlig været et meget spændende år i Brøndby IF. Sportsligt kan det uden tvivl konstateres, at med en enkelt undtagelse, så er det absolut det bedste år nogensinde

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Frederiksberg Boldklub

Frederiksberg Boldklub Frederiksberg Boldklub Formandens beretning for 2009 Formandens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Endnu et år er gået

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk.

Administrationen FB s administration varetages og koordineres som hidtil i overbevisende stil af Martin Busk. Frederiksberg Boldklub Bestyrelsens beretning for 2011 Bestyrelsens beretning afspejler hændelser, der er sket i det foregående år og følger i sin opbygning de tidligere års beretninger. Indledning Årets

Læs mere

Nr. 6. December 2004. Fodbold for alle - hele året. www.jbu.dbu.dk

Nr. 6. December 2004. Fodbold for alle - hele året. www.jbu.dbu.dk 56 sider Nr. 6. December 2004 L E D E R R E K R U T T E R I N G P R O F I L E R Ø K O N O M I FA S T H O L D E L S E Fodbold for alle - hele året www.jbu.dbu.dk Den svære balancegang Når jeg ser tilbage

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål!

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Velkommen til den skriftlige beretning fra VUIF, en opsamling på året der er gået og et begyndende

Læs mere

Generalforsamling 12/3 2009 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 12/3 2009 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 12/3 2009 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

Sådan! FCKG tilbage. i Serie 3. Læs også:

Sådan! FCKG tilbage. i Serie 3. Læs også: Sådan! 1. årgang nr. 3 oktober 2006 FCKG tilbage i Serie 3 Læs også: Serie 5 s sæson ikke som forventet Lilleputter på vej frem Passivt medlemsskab Netauktion over kørekort Spillerprofil: Kristian Hansen

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

HUI Sporten Kort 16. november 2014

HUI Sporten Kort 16. november 2014 Kære forældre og spillere i HUI. Fremover vil der udkomme et månedslig nyhedsbrev som samler op på de ting der rører sig i HUI fodboldafdeling på børne- ungdomssiden netop nu. I brevet vil vi rette fokus

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

Materiale til spiller i OIK:

Materiale til spiller i OIK: Materiale til spiller i OIK: Du har valgt at spille ishockey i OIK!!!! Enten starter du nu som ny spiller, eller også har du været her i nogen tid, og har allerede fundet glæden ved at bruge fritiden på

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere