TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED"

Transkript

1 Velkommen i klubben Erritsø GIF fodboldafdeling Snaremosevej 69 Erritsø 7000 Fredericia TRYGHED ÅBENHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT ANSVARLIGHED

2 I EGIF S FODBOLDAFDELING bliver der ydet et kæmpe stykke arbejde. Mange ting lykkes godt, og mange ting kan vi gøre bedre. Fodboldafdelingens bestyrelse arbejder løbende med at sikre de bedst mulige forhold for vore medlemmer på kort såvel som på lang sigt. Dette gør vi bl.a. ved at: Arbejde for tilknytning af flere ledere/hjælpere til EGIF fodbold Deltage aktivt i projektet omkring ombygning af Erritsøhallen til et kultur- og fritidscenter Implementere DBU og JBU s holdninger omkring træning og kampafvikling for børne- og ungdomsholdene Fastholde en løbende dialog med Fredericia kommune omkring vore baner og øvrige faciliteter Arbejde med hvilke værdier, vi mener, der skal være gældende i EGIF fodbold. I denne folder vil vi bl.a. præsentere klubbens 5 værdiord og de holdninger, der ligger bag. Samtidig vil en del af folderen give svar på de fleste spørgsmål, som nye og gamle medlemmer ønsker svar på. Derudover giver vor hjemmeside også mange oplysninger. Vi håber, at vi med vores arbejde kan fortsætte udviklingen af EGIF fodbold. at vore medlemmer og deres familier oplever EGIF fodbold som en god klub. at EGIF fodbold kan få tilstrækkeligt med kvalificerede trænere, ledere og hjælpere. at EGIF fodbold er attraktiv for nye og gamle medlemmer. Målet er at give alle mulighed for at spille fodbold hele året rundt på det niveau, der passer til den enkelte spillers lyst, ambition og talent. Såvel top som bredde skal tilgodeses og respekteres. Endvidere er målet, at medlemmerne får nogle positive og sunde oplevelser.

3 1 Børnefodboldpolitik At frembringe og udbrede et godt fodboldmiljø omkring drenge og piger i børneafdelingen, som omfatter følgende grupper: BARN-voksen U4, U5, U6 Mikroput U7 og U8 Miniput U9 og U10 Lilleput U11 og U12 Fodbold i EGIF er for alle, men da børns evner og motivation er forskellig, foregår det på forskelligt niveau. Fodbold i EGIF er også fodbold på tværs af hold og grupper. Fodbold i EGIF er leg, hvor bolden altid er i centrum. Fodbold i EGIF er alsidig træning. Fodbold i EGIF er også aktiviteter udenfor banen. Fodbold i EGIF betyder udvikling for holdet og på det personlige niveau. Fodbold i EGIF er kampe, der afvikles under retningslinjerne for Fair-Play. 2 Organisationen EGIF er en overskuelig organisation. Det er nemt at komme i kontakt med beslutningstageren. EGIF tilknytter en kontaktperson fra B&U til alle hold. EGIF tager børnene seriøst. Spillerne kommunikerer via deres træner eller direkte til B&U. EGIF er aktiv deltager i lokalsamfundet. Der samarbejdes med skoler og daginstitutioner. EGIF har en velfungerende hjemmeside, hvor alle nødvendige oplysninger er tilgængelige i opdateret form. 3 Aktivt forældresamarbejde Forældrene skal bakke eget barn og de øvrige spillere op. Forældrene møder op til kamp og træning sammen med barnet. Ved indmeldelse af en spiller i B&Uafdelingen forventes det at de pårørende yder en aktiv indsats i klubben. Forældrene på hvert hold skal finde en holdleder, der refererer til holdets kontaktperson i B&U. Forældrene skal dømme de kampe hvor EGIF fodbold er påsat, som kampleder. 4 Den gode voksne Trænere og ledere er forbilleder for klubbens spillere Trænere og ledere er en autoritet for spillerne Trænere og ledere opnår via uddannelse den nødvendige kompetence, så træningen altid foregår velforberedt og af høj kvalitet. Trænere og ledere viser altid engagement. 5 Aktivitetsniveau Alle hold laver en årsplan Alle hold deltager i de aktiviteter, som B&U har forudbestemt. Alle hold arrangerer min. en årlig aktivitet af social karakter Alle hold deltager i både indendørs- og udendørsturnering, hvor holdet tilmeldes en række, der matcher kvalifikationerne. 6 Det fysiske miljø EGIF tilbyder de yngste en multi-arena, som giver trygge og beskyttende rammer EGIF tilbyder et stort udbud af moderne træningsredskaber EGIF stiller én bold til rådighed til alle spillere. EGIF har en legeplads, som er et fristed for de børn, der færdes på og omkring banen. EGIFs klubhus er klubbens naturlige samlingssted i sommersæsonen.

4

5 EGIF fodbold s værdier TRYGHED Tryghed er en af grundpillerne i EGIF s værdier. Ledelse og trænere udviser situationsfornemmelse. Et højt uddannelsesniveau og udviklingsog erfaringsmøder i klubben, gør at medlemmer og forældre oplever et godt idrætsmiljø. Alle udtrykker deres meninger og handler efter kendte rammer og normer. Børn, unge og voksne uanset køn, nationalitet og færdigheder, behandles fair og med respekt. Nye sikres en god velkomst. Aftaler overholdes og der handles, når grænser overskrides. Alle trænere og ledere for børn og unge kontrolleres i registeret over pædofile. Tryghed opnås ved at børn og unge omgives af troværdige voksne, når de spiller fodbold i EGIF. ÅBENHED Åbenhed er en selvfølge i EGIF. Klubbens politik og målsætning er velkendt, og alle deltager aktivt i debatten. Der er en tæt dialog mellem ledelse, trænere, medlemmer og forældre. Dette giver fuld respekt. EGIF s klare synspunkter, meninger og holdninger, gør at klubben er attraktiv for vore samarbejdspartnere. Åbenhed giver tilfredshed og trivsel, når du spiller fodbold i EGIF. FÆLLESSKAB Fællesskab betyder, at alle synes EGIF er deres klub. De sportslige og sociale aktiviteter er synlige og årgangene har fælles aktiviteter udover træning og turnering. Ressourcerne fordeles, så alle hold får opbakning og opmærksomhed. Der arbejdes for hinanden og forældrene deltager aktivt i løsning af opgaverne. Rammerne gør at alle føler glæde ved at deltage. God klubadfærd fra ledelse, trænere, medlemmer og forældre, sikrer at der værnes om menneskelige værdier. Du er en del af fællesskabet, når du spiller fodbold i EGIF. ENGAGEMENT Engagement er vigtigt i EGIF. Alle opgaver er synlige via en god årsplanlægning. Et grundprincip er, at der skal ydes før der kan nydes. Vi videreudvikler og bevarer en dynamisk klub ved at alle viser imødekommenhed overfor hinanden. Alle møder velforberedt. Der udveksles ideer og erfaringer på tværs i klubben. Der udvikles løbende nye ideer og initiativer, samtidig med at de igangværende fastholdes og evalueres. Engagement medfører, at der udvises gejst og glæde, når du spiller fodbold i EGIF. ANSVARLIGHED Ansvarlighed er et krav i EGIF. Der udvises ansvarlighed og respekt i al adfærd. Forretningsgange og beslutningssteder er kendte. Ledelsen er synlig i en god struktur, hvorfra der delegeres. Alle henvendelser behandles seriøst, og der handles med fornuft og konsekvens. Konflikter fanges i opløbet. Samarbejdsparter, medlemmer og forældre udtrykker sig positivt om klubben, ligesom de offentlige myndigheder kender klubben for gode holdninger og social bevidsthed. Ansvarlighed følger med, når du spiller fodbold i EGIF.

6 Fodboldafdelingen: Fodboldafdelingen er en underafdeling af Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening og hører sportsligt under JBU Region 3. Fodboldafdelingen har mere end 600 medlemmer, hvoraf godt 500 er under 19 år. Der er tilknyttet ca. 90 veluddannede ledere og trænere til Fodboldafdelingen. Børne- og ungdomsafdelingen er blandt de største i landet. Aktiviteter: Klubben deltager med omkring 40 børne- og ungdomshold, samt 6-7 senior hold i JBUturneringen. Endvidere deltages i diverse stævner - primært i Danmark enkelte hold deltager også i stævner i udlandet. Årligt tilbagevendende egne aktiviteter er EGIF CUP, BR CUP og UNG- DOMSAFSLUTNING. BARN voksen fodbold: Konceptet (fremtidens træningsprincip for 3-6 årige) er baseret på de 4 elementer: Tryghed alsidighed aktivitet og glæde. Spilleren medbringer en voksen, som er med til at give barnet tryghed og sikkerhed, hvilket er nødvendigt for et optimalt udbytte af træningen. Den voksne indgår som sparringspartner for barnet i træningsforløbet. Benbeskyttere: Benbeskyttere er obligatorisk både til træning og kamp. Børne- og ungdomsudvalget (B&U): Udvalget består af min. 5 medlemmer, heraf 1 person, som er koordinator mellem B&Uudvalget og bestyrelsen. B&U-udvalget konstituerer sig selv med formand, sekretær, sportslig ansvarlig, stævnesekretær + øvrige medlemmer. Dommere: Til og med U8 drenge og piger hjælper forældrene på skift med at dømme turneringskampene (hjemme- og udekampe), hvor EGIF fodbold er påsat til at dømme. Kunne du tænke dig at indgå i vores lokale dommerteam, så kontakt vores dommerfordeler, se Den lokale dommerklub dømmer vores 7-mandskampe fra U9 til U14 drenge og piger. Forældre: Det forventes at forældrene deltager aktiv i børnenes fodboldaktiviteter og klubbens arrangementer. I forbindelse med at drive en klub, er der mange gøremål som skal udføres for at klubben kan eksistere. Der skal bruges ledere, trænere, dommere og hjælpere til boder ved de forskellige klubarrangementer, alkoholfri diskotek m.m., vi er afhængig af din deltagelse, så tag godt imod, når du bliver spurgt af vores træner og ledergruppe. Tænk i øvrigt på at du som forældre skal gå foran, som et godt eksempel: 1. Mød op til træning og kamp - barnet ønsker det. 2. Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen - ikke bare dit eget barn. 3. Giv opmuntringer i både med- og modgang - giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik. 4. Respekter trænerens brug af spillerne - forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen. 5. Se på dommeren som en vejleder - kritiser ikke hans/hendes afgørelser. 6. Giv opfordringer til dit barn om at deltage - pres ikke. 7. Spørg om kampen var spændende og sjov - ikke kun om resultatet. 8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr - overdriv ikke. 9. Vis respekt for arbejdet i klubben - tag initiativ til årlige forældremøder, hvor man kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv, end lyst og engagement. Tænk på, at det er dit barn der spiller fodbold - ikke dig!!

7 Gruppe: Fodboldafdelingen er opdelt i en række grupper svarende til turneringsopdelingen under JBU. Grupperne til og med lilleput er årgangsopdelt indenfor gruppen. Hold: Den enkelte gruppe består af et antal hold, der hver ledes af en træner og evt. en hjælpetræner/holdleder, som primært rekrutteres blandt holdets forældrekreds. For 3- og 5-mands holdene spilles ikke niveauopdelt, og alle spillere træner samlet opdelt i mindre grupper. Holdets aktivitetsniveau: Aktivitetsniveauet på de enkelte hold er forskelligt. Normalt er aktivitetsniveauet højere på 1. holdet end de lavere rangerende hold. Dette højere aktivitetsniveau finansieres delvis via egenbetaling. Hovedsponsorer: Klubben har følgende hovedsponsorer: Intersport Fredericia og Jyske Bank Fredericia. Støt dem - de støtter os. Indmeldelse: Ved første fremmøde, udfylder forælderen en indmeldelsesblanket (Børnefodboldafdelingen). I ungdomsafdelingen oplyses navn, adresse, telefon nr. fødselsdato og om du har spillet i en anden klub til træneren ved første fremmøde. De første par gange betragtes som prøvetræning. Herefter fremsendes opkrævning af kontingent. Ved ændring af adresse eller telefon nr. skal træneren informeres. Husk hvis du har spillet i en anden klub, skal du kontakte din gamle klub og bede om at få dit spillercertifikat tilsendt. Du er først spilleberettiget når klubbens formand har modtaget spillercertifikatet. Klubben: Klubben drives af frivillige trænere og ledere, som stiller deres fritid til rådighed for at vores børn har et fristed, hvor de har mulighed for at dyrke deres fritidsinteresse. Klubhuset: Klubhuset er rammen om klublivet. Her samles man før og efter træning og kampe, til forældre- og spillermøder, eller når man "tilfældigt" kommer forbi. Klubhuset er åbent hverdage fra kl ca Undtagen fredag, hvor der er lukket. I weekenden og på helligdage er der åben i forbindelse med kampe. I indendørssæsonen mødes man i Erritsø hallernes Cafeteria. Klubaften: 2 gange årligt arrangeres der i samarbejde med Intersport klubaftener, hvor medlemmerne kan købe sportstøj med stor rabat. Vær opmærksom på opslag i klubhuset, Erritsø hallerne og Kontingent: Betales forud og opkræves 2 gange årligt (december og juni). Se Kørsel og vask: I Børne- og ungdomsafdelingen udarbejder trænerne/holdlederne for hvert hold en aktivitetsoversigt over sæsonens træningstider, kampe og stævner, og hvor kørsel og vask er fordelt mellem forældrene. Hvis man er forhindret i at køre/vaske på det planlagte tidspunkt, har man selv ansvaret for at bytte med en af de andre forældre. Lotteri: Hvert år afvikler klubben et lotteri som sælges af Børne- og ungdomsafdelingen. Overskuddet går ubeskåret til Børne- og ungdomsafdelingen, og er en uundværlig indtægt! Støt derfor op omkring lotteriet Mobiltelefonpolitik: For at undgå chikane og mobning med billeder fra mobiltelefonerne skal alle spillere aflevere deres mobiltelefon til træneren eller holdlederen, når man mødes til træning eller kamp. Træneren eller holdlederen vil opbevare telefonerne, og de vil først blive udleveret, når man er færdig med træning/kamp, og er omklædt. Passivt medlemskab: Passivt medlemskab kan opnås ved at købe et lod i støvlespillet. Et lod i støvlespillet koster pt. kr. 240,- pr. år. Formålet med spillet er at støtte Børne- og ungdomsarbejdet i EGIF's fodboldafdeling. Er du interesseret kontakt venligst klubbens kasserer via Udtrækningerne kan ses i det lokale blad SPORT og på

8 Piger: Klubben har en afdeling for pigefodbold med hold indenfor alle aldersgrupper, d.v.s. U7, U8, U9, U10, U11, U12, U14, U17 og damesenior. Holdene deltager i stævner og JBU s pigeturneringer. Pædofili: Klubben går aktivt ind i kampen mod pædofili, og alle Børne- og ungdomstrænere kontrolleres i Det Centrale Kriminalregister. Spiller: Vi forventer at du som spiller: Bidrager med god opførsel både på og udenfor banen - overfor både med- og modspillere, trænere, ledere, tilskuere og dommere. Tager et medansvar for både træning og kamp. I videst muligt omfang møder op til træning og kamp - eller melder afbud i god tid. Tager et medansvar for, at der skabes et godt klubmiljø, hvor alle kan trives. I øvrigt viser hensyn - og er en god kammerat. Spilledragt: Vor spilledragt er rød- og blåstribet bluse, blå bukser, og blå strømper. Igennem sponsoraftale med HC SPORT/Intersport, Fredericia er der indgået aftale med HUMMEL vedrørende spilletøj og træningsdragter. Klubbens politik er, at hver spiller møder med sin egen EGIF-dragt til kamp. I praksis er det dog ofte således, at træner/forældre finder en sponsor til holdet. Sæsoner: Sommersæsonen går ca. fra marts til oktober. Der spilles på 11-, 9-, 7-, 5- og 3-mandshold afhængigt af alder og niveau. I vintersæsonen trænes i Erritsø hallerne og der deltages i indefodboldturneringer og -stævner. Træneren: Træneren leder holdet og tilrettelægger den sportslige udvikling af holdet og for den enkelte spiller. Træneren har den primære kontakt til spillerne og deres forældre. Træneren udtager spillere til kampe og til stævner. I Børne- og ungdomsrækkerne udleveres en kampseddel til hver kamp/stævne, hvis andet ikke er aftalt. Afbud meddeles træneren straks, man er bekendt med at man ikke kan deltage. Træningstider: Oversigt over træningstider findes på opslagstavlen i klubhuset og på hjemmesiden. Uddannelse: Klubben kan bl.a. tilbyde dig en lederuddannelse, træneruddannelse og dommeruddannelse, uden at det koster dig andet end at du vil ofre noget af din fritid, men vi forventer også at du vil bruge uddannelsen. Kontakt et bestyrelsesmedlem herom. Udmeldelse: Skal ske skriftligt til din træner eller medlemsregistratoren se Med sportslig hilsen Bestyrelsen i EGIF Fodbold I disse situationer er det vigtigt at al henvendelse til påtænkte sponsorer først skal godkendes af formanden for sponsorudvalget, kontakt via Udvalget kan hjælpe både med det praktiske og med aftalen med Intersport, ligesom det er vigtigt, at udvalget er vidende om, hvilke sponsorater der er indgået. Stævnegebyr: Ved deltagelse i stævner betaler spillerne som udgangspunkt et stævnegebyr på omkring 20 kr. eller mere. Ved flerdages stævner samt stævner i udlandet betales normalt også for kost og logi - samt evt. transport. Klubben yder tillige tilskud til holdenes stævnedeltagelse.

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

Holdninger til børneidræt

Holdninger til børneidræt Thyholm Idrætsforening Holdninger til børneidræt 3-10 år Forord Denne folder er ment som en vejledning til forældre, for at tilkendegive klubbens holdninger og give informationer om børneidræt 3-10 årige.

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3 Vore værdier Indholdsfortegnelse Brug indholdsfortegnelsen til at komme hurtigt frem til et bestemt afsnit ved at klikke på den ønskede linie. Fra de enkelte sider kommer du hurtigt tilbage til indholdsfortegnelsen

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2012-2013

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2012-2013 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om, hvad det er du har valgt.

Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om, hvad det er du har valgt. MED DENNE FOLDER VIL VI GERNE BYDE DIG VELKOMMEN I HØRSHOLM BASKETBALL KLUB KORT OM KLUBBEN Vi er glade for dit barn har valgt, at melde sig til basketball her i klubben. Vi vil her fortælle dig lidt om,

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Sportslige ambitioner Kvalificerede trænere på alle niveauer Aldersrelateret

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. 1 Side 3 - Sportslige ambitioner Side 4 - Kvalificerede trænere

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013 Retningslinjer for Ungdomsafdelingen 1. udgave, 2013 Holluf Pile - Tornbjerg Idrætsforening (HPTI) Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ www.hpti.dk Stiftet 27. juni 1980 Børnefodbold og træning af børn:

Læs mere

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold

Forældre- og spillermøde F/S. Så er der fodbold Forældre- og spillermøde F/S Så er der fodbold Dagsorden Velkomst og præsentation Orientering om F/S: Vision, Mission, bærende værdier m.m. U14 og 15 pigefodbold i F/S Den kommende sæson: Hvilket hold,

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold.

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold. Håndbog udgave 2012 Vi byder dig velkommen i Tune IF s fodboldafdeling, og ønsker dig held og lykke med dit nye fritidsjob. Fra ledelsens side lægges der megen vægt på, at samtlige trænere har den størst

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2016 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2016 Sæsonen 2016 er lige skudt i gang. Tak for det store fremmøde af de mange ungdomsspillere samt forældre

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2017 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2017 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

AFK - Ungdom Yngst piger Målsætninger og udførelse

AFK - Ungdom Yngst piger Målsætninger og udførelse Mission Tiltrække, udvikle og fastholde flest mulige spillere i AFK UY frem til overgang til AFK UÆ. Udvikler hver spillers fodboldmæssige færdigheder bedst muligt under hensyntagen til den enkelte spillers

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Ungdomskonsulent(erne)...2 Pædofili-attester...2 Ind- og udmeldelse...3 Indmeldelse...3

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2018 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2018 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

B 1908 Børn & Ungdom. Velkommen hos. Værdier hos Boldklubben

B 1908 Børn & Ungdom. Velkommen hos. Værdier hos Boldklubben Værdier hos Boldklubben 1908.. Praktisk info til forældre omkring deres børns muligheder... Spil fodbold hos Amagers bedste fodboldklub sammen med 700 glade piger og drenge... Velkommen hos B 1908 Børn

Læs mere

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold

Mine oplysninger: Velkommen i klubben. Baneplan over stadion. Min træner er. Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Baneplan over stadion Velkommen i klubben Mine oplysninger: Min træner er 0BTil nye medlemmer Træner, telefon nr. Træner, e-mail adr. Jeg spiller på hold Sidst opdateret: maj 2009 Mine træningstider Jeg

Læs mere

Målsætninger & holdninger

Målsætninger & holdninger Udarbejdet af SVIF Samarbejdsudvalget November 2012 Side 1 08-02-2015 Dette dokument er tiltænkt trænere, holdledere, forældre, spillere og andre med interesse for arbejdet i SVIF. SVIF s Formål At fremme

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD

VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD INFORMATIONS FOLDER VELKOMMEN I HØRNING HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Hørning Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle dig om Hørning Håndbold og give

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Contents Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive Sportscollege

Læs mere

Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd"

Dragør Boldklub: Venner og vindere, Den Gule tråd Dragør Boldklub - Den gule tråd - en holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd" - En holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Indhold:

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Dette regelsæt vil være gældende for klubbens trænere, ledere, forældre, voksne, børn dommere og officials. Programmet er udarbejdet efter Dansk Ishockey Union

Læs mere

Kibæk IF trænervejledning fodbold

Kibæk IF trænervejledning fodbold Velkommen side 2 Fodboldudvalget side 3 Baneoversigt og banefordeling side 4 Etisk regelsæt gældende for KIF s fodboldafdeling side 5 Praktiske oplysninger Bolde til kamp og træning side 6 Spilletøj side

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0 FAQ Og Retningslinier for sportslige afdelinger i Taastrup FC Ver. 1.0 Nedenstående forsøger i alfabetisk orden at besvare mange af de spørgsmål der opstår i hverdagen samt udstikke rammer for arbejdet

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

GFK VINTERFERIE CUP 2014. Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014.

GFK VINTERFERIE CUP 2014. Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014. GFK VINTERFERIE CUP 2014 Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014. Stævnet afholdes i Glostrup Hal 2 & 3 Stadionvej 80. 2600 Glostrup. Mød op i god tid,

Læs mere

Alkohol og rusmidler.. side 7 Godtgørelse til udvalgene. side 7 Gavebeløb til trænerne og hjælpertrænerne side 7

Alkohol og rusmidler.. side 7 Godtgørelse til udvalgene. side 7 Gavebeløb til trænerne og hjælpertrænerne side 7 Retningslinier for SF.GIF`s Bestyrelse. side 2 SF.GIF`s Værdigrundlag.. side 2 Samværsformer. side 2 Pædofili side 3 Børnepolitik. side 3 Hvordan skaber vi et godt idrætsmiljø for børn i SF.GIF.. side

Læs mere

Til dig, der er ny forældre i NFC

Til dig, der er ny forældre i NFC NYKØBING FC Til dig, der er ny forældre i NFC Velkomstfolder til nye forældre. 1. udgave, marts 2019 2/8 Velkommen som forældre i Nykøbing FC s børne- og ungdomsafdeling. Vi er glade for at du giver dit

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14

BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 BRÆDSTRUP HÅNDBOLDKLUB INFORMATIONS HÆFTE 2013 14 1 Velkommen til Håndbold i BRÆDSTRUP HK Vi er glade for, at du har valgt Brædstrup Håndboldklub som stedet, hvor du eller dit barn vil dyrke håndbold.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?hånden. Denne folder skal være med til at skabe DBU Sjællands arbejde består blandt andet i at støtte den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne,

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR

FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR Kristrup Boldklub ungdomsfodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Ungdomskoordinator... 3 1.1 Funktionsbeskrivelse for ungdomskoordinator...

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER FORÆLDRE Om Klubfidusen HVORDAN MÆRKER MIT BARN, AT KLUBBEN ARBEJDER MED KLUBFIDUSEN? Helt konkret vil dit barn deltage i træningsøvelser og -aktiviteter, der støtter op om holdånden og fællesskabet. Spørg

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere