INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN"

Transkript

1 INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem af HIF. For det er nemlig ikke alt, der er som det plejer at være. En del er ændret, men forhåbentlig synes du også, at hjemmesiden er blevet bedre, flottere, overskuelig og mere spændende. Vi håber, at du vil tage godt imod den nye side, og selv vil være med til at gøre den spændende for dig, dit barn og alle andre brugere af siden. Der er dog nogle ting, som er radikalt ændret. Derfor har vi lavet denne manual til dig, bruger og medlem af Hjallerup Idrætsforening. Vi håber, at denne manual kan afhjælpe eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Hvis du har spørgsmål angående den nye hjemmeside, så er du også altid mere end velkommen til at henvende dig til hjemmesideudvalget. Du finder os på Tilmelding til hold trin for trin 1) Bliv medlem af Hjallerup Idrætsforening 2) Tilmeld dig til et hold Ofte stillede spørgsmål 1. Hvordan ændrer jeg medlemsoplysninger? 2. Hvordan skifter jeg adgangskode? 3. Glemt adgangskode, hvad gør jeg? 4. Hvordan melder jeg mig ud af Hjallerup Idrætsforening 5. Hvornår/ hvor ofte skal jeg melde mig ind i Hjallerup Idrætsforening 6. Hvornår/ hvor ofte skal jeg melde mig til et hold i Hjallerup Idrætsforening 7. Hvordan kan jeg holde mig opdateret med mit barns kampe

2 Bliv medlem af Hjallerup Idrætsforening Det allerførste du skal gøre er at registrere/oprette dig som medlem af Hjallerup Idrætsforening. Dette er helt gratis. De oplysninger, som du registrerer dig med, bliver brugt, når du senere skal betale kontingent og dermed bliver tilknyttet et hold. Alle som brug HIF skal registreres/oprettes, også selvom man tidligere har registreret/oprettet sig på den gamle side. Ingen brugerdata er blevet overført fra den gamle hjemmeside til den nye, da det er 2 forskellige systemer. Selvom du både spiller fodbold og håndbold, skal du kun registrere/oprette dig som medlem 1 gang, da dine oplysninger kan bruges i begge afdelinger. Fremover skal du så selv sørge for opdatering af dine data. - Det er det mobilnr. og den mailadresse som du er registreret med, der vil blive brugt, når træner og ledere kontakter dig med oplysninger omkring dit hold (spilletider, sted, kørsel m.m.) - og når du som medlem skal betale kontingent og dermed bliver tilknyttet et hold. Skal du opdatere din profil, klikker du på menuen " LOGIN " og logger på som medlem. Du kan nu redigere i din profil og se andre oplysninger der vedrører dig. VIGTIGT OMKRING BØRN OG UNGE: - Det er SPILLERENS DATA (navn og fødselsdato), der skal oprettes i medlemsregistret, dog med forælder / kontaktpersons mobilnr. og mail adresse. Ligeledes er det SPILLEREN, DER SKAL REGISTRERES SOM BETALER, når der senere betales kontingent og dermed tilknyttes et hold. Endnu engang - Bemærk! Du er ikke tilmeldt et hold, selvom du har registreret dig som medlem. Derfor skal du betale kontingent og hermed tilmelde dig holdet, efter du er registreret/oprettet. Når tilmeldingen er afsluttet modtager du en mail med din adgangskode m.m. - Du kan ændre denne kode, når du er logget på som medlem. For at registrere/oprette dig skal du blot følge de næste punkter trin for trin.

3 1) Gå ind på 2) Klik på Bliv medlem oppe i toppen af billedet (menupunktet under hovedbestyrelsen ). Følgende billede vises 3) Klik på knappen Tilmeld. Nedestående vindue åbner op. Udfyld herefter venligst dine oplysninger korrekt. Hvis du er en forælder, der skal oprette dit barn, skal du skrive barnets navn i feltet Navn. Mobil nr. og adressen, der angives, skal være den, som du ønsker at få tilsendt beskeder og mails fra din/ dit barns træner angående kampe og andet. Det vil derfor være praktisk at I vælger disse oplysninger med omhu. Punktet Må tlf nr og mailadresse ligge på hjemmesiden besvares med enten ja eller nej. Hvis man vælger at svare ja til dette, vil dit mobiltelefon nr. og kun dit mobil nr. komme til at fremgå på spillerlisten for det/de hold, som du tilmelder dig. Dette er praktisk for dine holdkammerater, såfremt de skal have fat i dig angående bytte kørsel eller lignende. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at svare ja til dette punkt. Hvis du svarer nej og hvis du med det samme går ind og tilmelder dig et hold, kan det forekomme at dit mobil nr. fremgår på spillerlisten. Dette skyldes at dette er noget administratorerne skal går ind og slå fra manuelt. Send en mail eller ring til en fra hiferens hjemmeside udvalg, som du finder her hvis du har spørgsmål til dette. Mobilnr. og adresse skal du sørge for altid at holde opdateret. Dette er nemlig disse som træneren sender SMS beskeder og s til i forbindelse med informationer om mødetider med mere i forbindelse med kampe, ændringer i træningstidspunkter, informationer om arrangementer, og andet. Det vil sige, at det er dit ansvar at holde dine medlemsoplysninger opdaterede. Hvordan du ændrer dine oplysninger er beskrevet i afsnittet Hvordan ændrer jeg mine medlemsoplysninger?

4 4) Når du har udfyldt skemaet skal du klikke på knappen Tilmeld. Du vil nu modtage en på den adresse du angav under punkt 3. Mailen vil se ud som vist herunder. I bunden af mailen står dit brugernavn, som er det samme som din mail adresse samt din adgangskode. Begge dele skal du bruge, når du tilmelder dig et hold. Derfor bør du gemme denne mail. Hvis du ønsker at skifte din adgangskode til én der er lettere at huske, så kan du gøre det ved at følge vejledningen i afsnittet Sådan skifter du din adgangskode Tillykke! Du er nu registreret/oprettet som medlem af Hjallerup Idrætsforening.

5

6 Tilmeld dig til et hold Bemærk! Du er ikke tilmeldt et hold, fordi du har registreret dig som medlem. Du tilmelder dig til et hold ved at betale din kontingent. Husk, for at tilmelde dig et hold skal du først registreres/oprettes som medlem af Hjallerup Idrætsforening, også selvom du via den gamle hjemmeside kunne modtage mails og sms er fra din træner. Grunden til dette er, at der ikke kan overføres data fra den gamle hjemmeside til den nye. Så hvis du ikke har oprettet dig som medlem, skal du gøre det, inden du prøver at tilmelde dig et hold. Har du registreret/oprettet dig som medlem af HIF, kan du bare fortsætte. Hvornår skal jeg tilmelde mig et hold? Som udgangspunkt skal du gøre det så hurtigt som muligt og helst skal du tilmelde dig til det hold, som du ønsker at spille for ugen før jeres første kamp! Dermed vil træneren være i stand til at udsende mails og sms beskeder til dig via hjemmesiden. Dette gør din træners job meget lettere. Er du ny, og vil du gerne lige prøve at spille lidt, inden du betaler kontingent, er det i orden at du venter 3-4 gange, inden du tilmelder dig et hold. Herefter skal du tilmelde dig Fodboldboldafdelingen har som noget nyt valgt at sige, at man betaler kontingent 1 gang for efterår/vinter sæsonen og 1 gang for foråret. Det vil sige, at du skal tilmelde dig holdet lige efter skolernes sommerferie og lige efter standerhejsningen i det tidlige forår. Fodboldsæsonen følger Superligaen. Det vil sige, den starter efter sommerferien og slutter i juni måned. Første kamp i efterårssæsonen ligger for mange hold efter kun én uges træning. Det er derfor ekstra vigtigt, at du tilmelder dig så tidligt som muligt og helst i slutningen af juli måned/starten af august. I forårssæsonen går der som regel lidt mere tid inden den første kamp skal afvikles, men her er det også vigtigt, at du tilmelder dig hurtigst muligt, så din træner har mulighed for at give dig en besked med eksempelvis: Husk dine løbesko til næste træning eller næste træning foregår på kunststofbanen hos AaB, osv. I håndboldafdelingen betaler man kontingent for en hel sæson. Dette gøres ved træningsopstart i august måned. Tilmelding til hold trin for trin 1) Gå ind på 2) Klik på enten Fodbold-afdelingen eller Håndbold-afdelingen alt efter hvad du ønsker at melde dig til. 3) Når siden er lukket op, klikker du på menupunktet Kontingent i toppen af siden. Denne ruller ned og du har nu mulighed for at vælge Ungdom eller Senior. I følgende eksempel er proceduren vist for tilmelding af en spiller til U10 Drenge i fodbold.

7 4) Klik på Ungdom. Følgende side fremkommer. Vælg det hold, du ønsker at tilmelde dig. Her er U10 Drenge valgt. Af skærmbilledet fremgår perioden, som kontingent satsen dækker, hvad det koster, hvem holdets trænere/ledere er, samt deres kontaktoplysninger. Klik på Tilmeld knappen. 5) Et nyt vindue popper op. Du skal nu udfylde felterne el. mobil:, samt Adgangskode. Hvis du netop har oprettet dig som medlem i Hjallerup Idrætsforening, skal du enten mobil nr. eller mail adresse samt den adgangskode, som står velkomst mailen fra Hjallerup Idrætsforening. Klik på Tilmeld.

8 6) Hvis der er oprettet flere medlemmer på den mail adresse eller det mobil nr. som du indtastede ovenfor som brugernavn, så skal du vælge, hvem det er der skal betales for og dermed tilknyttes et hold. Dette kan f.eks. forekomme, hvis man som forældre har flere børn, der er medlemmer af Hjallerup Idrætsforening, ligesom man måske selv er det. 7) Herefter bedes du vælge betalingsmetode. I eksemplet herunder er Dankort valgt som betalingsmetode. Udfyld kortoplysningerne og klik herefter på Gennemfør betaling.

9 8) Når betalingen er gennemført modtager du en kvittering pr. mail fra Hjallerup Idrætsforening. Du har nu betalt kontingent og dermed tilmeldt dig dit hold. Du vil herefter fremgå af holdets spillerliste inde på hiferen, se herunder.

10

11 Hvordan ændrer jeg medlemsoplysninger? Du skal selv sørge for at dine kontaktoplysninger er opdaterede. Det vil sige, skifter du adresse, mail adresse eller mobil nr. eller har du bare tastet de forkerte oplysninger ind, da du meldte dig ind i Hjallerup Idrætsforening, så skal du selv sørge for at rette dem, så du fortsat kan modtage mails og beskeder fra dit hold. 1) Gå ind på 2) Klik på Login. Nedenstående side fremkommer. Under 2. Her logger du ind som medlem indtaster du din mailadresse og adgangskode. Har du glemt din adgangskode, klikker du på linket Glemt adgangskode? og følger instruktionen. Du vil herefter modtage en ny adgangskode på din mail adresse eller på din mobil telefon. 3) Hvis der er flere medlemmer, der er registreret med samme mail adresse eller samme mobil nr. som du loggede på med, skal du vælge, hvem du ønsker at ændre medlemsoplysningerne for. Hvis ændringerne er fælles for alle medlemsprofiler, f.eks. en adresseændring, skal ændringerne selvfølgelig indføres på alle profiler, én efter én.

12 4) Når du har valgt hvilken brugerprofil du vil redigere, popper følgende vindue op. Klik på Rediger. 5) Ret dine kontaktoplysninger i de hvide felter. Klik på Gem.

13

14 Glemt adgangskode til Conventus

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN!

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! For komme ind i det hjemmesidesystem (cms-system) vi anvender i fodboldafdelingen skal du

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer!

Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 47 Marts 2013 Nr. 1 Dette nummer indeholder vigtig information for alle medlemmer! Læs Formanden har ordet og vejledningen på side 13 Blomsterne her er JULEROSER.

Læs mere

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Indholdsfortegnelse Hvad er Conventus?... 3 Andre funktioner i Conventus... 3 Opret din forening i Conventus... 4 Kultur og Fritid forventer... 5

Læs mere

Manual til Køreklar e-læring

Manual til Køreklar e-læring Version 3.8 Februar 2015 Manual til Køreklar e-læring Nyt Juridisk Forlag A/S Gothersgade 137 1123 København K 39 13 55 00 koreklar@koreklar.dk 2 Indhold 1. Første gang du logger dig på Køreklar e-læring...

Læs mere

Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator:

Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator: Danmarks Fysik- og Kemilærerforening Orientering fra medlemsregistrator: Ændring af brugernavn og adgangskode til fysik-kemi.dk Når et medlem eller en abonnent skal logges på foreningens hjemmeside fysik-kemi.dk,

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system)

Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Guide til DanaWeb opdateringsmodul (CM-system) Indholdsfortegnelse Rart at vide Generelt om CMS modulet Sådan benytter du CM-systemet til at rette på din hjemmeside Ændring af sider / opret af sider Indsætning

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] uden ydelse Meld dig ledig på Jobnet Uden ydelse Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder. 1. Er du allerede

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0

Det digitale bestyrelsesrum. Vejledning. Version 2.0 Det digitale bestyrelsesrum Vejledning Version 2.0 September 2012 2 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Om afdelingens eller organisationens hjemmeside... 4 Hvem har adgang til hvad?... 4 Hvad kan vi

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder 1. Er du allerede

Læs mere