EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. Boglige fag, linjer & valgfag /11 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. - en skole, der vil dig noget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. Boglige fag, linjer & valgfag - 2010/11 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN. - en skole, der vil dig noget"

Transkript

1 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN - en skole, der vil dig noget Boglige fag, linjer & valgfag /11

2 Det er dit valg... Velkommen på efterskole Nu sidder du med hæftet Boglige fag, linjer & valgfag /11. Et hæfte, som giver dig et overblik over alle de muligheder, som du har for at sammensætte et godt og spændende skema for dit efterskoleophold. På Efterskolen Solgården tilbyder vi mange forskellige fagkombinationer - både klassiske skolefag - men også valgfag og linjer, som gerne skulle give dagene et ekstra pift. Hvordan du kombinerer dit skema er helt dit valg. Et skema består af fire forskellige elementer: Skolefag Linjefag Valgfag Ca. 10 ugentlige fritimer. Du kan læse mere om de enkelte tilbud på de følgende sider. På vores hjemmeside skal du udfylde dine ønsker til dit skoleskema. Find - gå til menupunktet Aktuelt - Nye elevers dag Alternativt kan du sende skemaet, der er vedlagt denne folder, til skolen, så vi har dine skemaønsker senest den 15. marts. Problemer med skemaudfyldning - kontakt: Øvrige spørgsmål - kontakt:

3 Boglige fag 9. og 10. klasse Skolefag i 9. klasse I 9. klasse har du mange forskellige fag, som alle er obligatoriske bortset fra tysk, der er valgfrit. Som elev i 9.klasse målrettes undervisningen, så du er klar til at afslutte fagene med folkeskolens afgangsprøve (FSA). 9. klasse har følgende obligatoriske fag: Dansk matematik engelsk fysik/kemi biologi geografi historie samfundsfag kristendom troslære krop-sjæl-ånd fællestimer Tysk er valgfrit. 10. klasse på Solgården I 10. klasse skal du vælge mellem to forskellige måder at gå i skole på. Du kan vælge mellem 10around - en projektorienteret 10. klasse og 10classic, der er en ganske almindelig 10. klasse. Uanset om du tænker på at finde en læreplads eller vælge en gymnasial uddannelse, er der frit valg mellem de to klasser. Kort beskrivelse af de to 10. klasser 10around: Anderledes undervisning, nye arbejdsformer, nye måder at lære på! Projekt og emneorienteret arbejde. Du går i skole på en ny måde og bliver klar til din ungdomsuddannelse. Ikke en traditionel eksamen, men en særlig Solgården prøve. Der vil være projekter, spændende afleveringsformer og almindelige fag. For dig som gerne vil prøve at lære på en ny måde! 10classic: Klassisk undervisning, hvor der bl.a. inddrages læringsstile. Indholdet i undervisningen er tilrettelagt ud fra ministeriets bestemmelser til fagene - og du har alle de normale boglige fag. Du afslutter året med de almindelige 10. kl. prøver. Læs mere i folderen Ny 10. klasse på Solgården

4 Seks forskellige linjer Seks forskellige linjer På Solgården har du mulighed for at få brugt eftermiddagen på mange forskellige aktiviteter. En af disse muligheder er de seks forskellige linjer, som på hver deres måde går i dybden med et spændende område. Du skal vælge én af følgende linjer: Musiklinjen Motor- & tekniklinjen Sportslinjen Kreativlinjen Medie- & designlinjen Bibellinjen (kun for 10. kl.) Musiklinje Ka du l at fyre den af i et band, synge sange eller har du bare ustyrlig mange rytmer i kroppen, så er musikken lige noget for dig. Her er musikken i centrum, og du får undervisning i forskellige instrumenter. Kreativlinje I det kreative værksted får du mulighed for at afprøve og udvikle din fantasi. Vi arbejder bl.a. med: Skulpturer, tegning ag acrylmaling, glaskunst, mosaik, strik og collager. Vi har mange muligheder - bare du har lyst til at være kreativ.

5 Seks forskellige linjer Motor-& tekniklinje Har du lyst til at få olie på hænderne, skille en motor ad og samle den igen? Arbejde med teknik og egne projekter - så er denne linje lige noget for dig. Sportslinje Sved på panden, høj puls og sjove oplevelser er, hvad du kommer til at møde på sportslinjen. Vi prøver kræfter med det ekstreme, lærer nye sportsgrene og udfordrer også hinanden i de mere traditionelle idrætsaktiviteter. Medie- & designlinje Kribler det i fingrene, når du sidder bag pc en? Kan du li at arbejde med digital video, præsentationsprogrammer, designe hjemmesider og arbejde med Lego-mindstorm-robotter, så er medielinjen noget for dig. Bibellinje Bibellinjen er din mulighed for at gå i dybden med Bibelen og den kristne tro. Her får du lov til at arbejde med at holde en andagt og planlægge juniorklub. Du vil få spændende bibelundervisning og en unik stortur til Israel. (Obs.: Kun for 10. kl. & egenbetaling 4000,- kr.)

6 Valgfagsbeskrivelse På Solgården kan du vælge mellem mange forskellige valgfag. Du kan vælge op til 10 valgfag. Valgfagene kører i forskellige perioder - nogle strækker sig over et helt år - andre er på ½ år eller 10 uger. Fagene bliver oprettet, hvis der er nok, der melder sig på et fag. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige valgfag. KREATIVE VALGFAG Billedkunst Prøv kræfter med mange forskellige måder at lave billeder på: tegning med blyant eller kul, akvarel, akrylmaling, collager mm. Der vil være både bundne og frie opgaver. Galla Har du erfaring med at sy dit eget tøj og drømmer du om at sy din egen flotte gallakjole? Her kan du lære personlig måltagning, tilpasning af mønstre og sy-teknikker. Genbrugsklud Er du glad for at sy og kan li vintagestilen (genbrugsstilen) så er maskinerne klar til at sy i dit gamle tøj eller genbrugsfund, så de bliver hotteste mode efter dit eget hoved. Glaskunst Her kan du få lov at bruge fantasi og kreativitet. Vi skærer i glas og brænder det derefter i keramikovnen. Du kan lave vinduesophæng, fade, fyrfadsstager, glasfigurer og meget andet. Alle kan være med, blot du har lyst til at eksperimentere. Smykker Faget giver dig muligheder for at fremstille smykker i forskellige materialer. Du kan lave ringe, kæder, armbånd, øreringe og wiresmykker, og alt efter lyst og behov kan du lave lette, enkle ting eller mere fantasifulde smykker. Der vil evt. blive tale om egenbetaling ved storproduktion. Syning Vi syr på maskine og i hånden. Sy lige, hvad du har lyst til. Vi bruger færdige mønstre, laver dem lidt om så ideen bliver efter din smag. Prøv at sy flotte perler/ brodere mønstre eller lav metaltryk på dine ting. MUSIKALSKE VALGFAG Band For dig, der gerne vil spille i band sammen med andre. Her får du mulighed for at øve fede numre og spille pop, rock og rytmisk musik. Du skal kunne spille et instrument for at være med. Guitar Lær at spille guitar. Det kræver, at du vil bruge tid på at øve hver uge. Lillekor Lillekor er for dig, der kan li at synge, har en god stemme og synes, det er udfordrende at synge kendte og lære nye sange. Lillekoret er flere gange ude i kirker og missionshuse for at optræde med deres repertoire. Lovsang Her får du tid og mulighed for at synge eller spille til lovsange. Der arbejdes med lovsangens betydning i menighederne og i tiden. Faget er for dig, der kan li at synge. Rytmisk gospelkor Vi arbejder med en- og flerstemmige sange. Du behøver ikke kunne læse noder, bare du kan lide at synge. I årets løb medvirker koret ved møder og lignende. Repertoiret spænder fra gospel til klassisk inspirerede sange.

7 Valgfagsbeskrivelse SPORTSLIGE VALGFAG Badminton (øvede/begyndere) Faget henvender sig til dig, der ønsker at lære denne disciplin. Vi træner de grundlæggende slag og spiller spillet. Øvede deltager desuden i turneringer. Fitness Vil du træne de forskellige muskelgrupper, opøve din kondition samt få sved på panden, så har du her muligheden. Løbeture og cykling vil også indgå i faget. Fodbold ude (drenge / piger) Faget er for dig, der er vild med fodbold og gerne vil blive endnu bedre gennem leg, styrketræning, løbetræning, teknik, taktik og spilforståelse. Vi deltager i forskellige fodboldturneringer. Fodbold indendørs (drenge / piger) Dette fag henvender sig til dig, som gerne vil spille indendørs fodbold. Vi deltager i turneringer. Håndbold (drenge / piger) Faget er for dig, der kan li harpiks, kamp og træning af spillets mange systemer. Skolens håndboldhold til turneringer består primært af spillere fra dette fag. Løb Kan du li at løbe og har du mod på at træne op til en længere distance som fx ½ maraton, så har du muligheden her. Vi deltager fx i Skjern Å Running Challenge og Himmelbjergløbet. Massage (piger) I dette fag lærer du at give massage. Du lærer om muskelgrupper og om afspænding. Power-walking Her er det oplagte tilbud til dig som gerne vil i bedre form, men som ikke er den store løber eller idrætsudøver. Vi får pulsen op ved at gå i raskt tempo i minutter. Rytmisk gymnastik (piger) Få pulsen op at køre til musik og rytmer. Faget er en blanding af aerobic og rytmiske gymnastikserier. Skak For både nybegyndere og øvede. Vi lærer spillet helt fra bunden, og du kan følge dit eget tempo frem i skakspillets verden. Der er altid nye muligheder, ingen held eller uheld, og du kan altid blive bedre. Svømning - sjov i vand Der er mulighed for at benytte Tarm svømmehal. Der gives undervisning, men også tid til leg og sjov i Tarms nye svømmehal. Volleyball øvede (drenge & piger) Dette fag er for dig, som gerne vil udvikle dine færdigheder i det spil, der er meget populært i øjeblikket. Vi træner grundslag, arbejder med teknik og taktik samt spiller kampe. Vi deltager i turneringer. Volleyball - begyndere (drenge & piger) Dette fag er for dig, der godt kan li volleyball men som ikke har spillet før og gerne vil snuse lidt til spillet. BLANDEDE VALGFAG Drama Et fag for dig, som har lyst til at optræde på de skrå brædder. Dramastykkerne fremføres ved diverse arrangementer på skolen. Filmkundskab Vi ser en masse forskellige film - lige fra kortfilm til almindelige spillefilm fra ind- og udland. Vi snakker om filmene - finder pointer, budskaber og meningen med filmene. Fiskeri Du skal medbringe eget fiskegrej. Vi tager ud og fisker i Skjern Å, put- and takesøer og forsøger at fange en af de glubske gedder. Gokart (drenge / piger) For dig, der ønsker fart og spænding med stor sikkerhed. Vi kører på skolens egen bane. Lær et sprog Her få du lov til at stifte bekendtskab med et nyt fremmedsprog som f.eks..italiensk, spansk, tyrkisk, fransk. Handywoman (piger) Hvad gør jeg, når væggen skal males og lampen hænges op? Her er alle muligheder for at få små fif til at blive en ægte handywoman.

8 Valgfagsbeskrivelse BLANDEDE VALGFAG (fortsat) Sprog for sjov For dig, som ønsker at højne dit niveau. Der er plads til at starte, hvor du er og så arbejde videre derfra, individuelt eller i grupper. I intensive, kortere forløb bliver du sprogligt udfordret og lærer nye ting inden for sprogene dansk, engelsk eller tysk på en måde, som der ikke altid er tid til på klassen. Knivfremstilling Her har du mulighed for at lave knive - fremstillet efter dine egne tanker og ønsker. FRITIDSFAG Besøgstjeneste Her har du mulighed for at være noget for et andet menneske. Du får en fast ven, du skal besøge hver uge. Denne ven vil være et ældre menneske, som du skal besøge, snakke med, hjælpe med indkøb eller lignende. Følg pedellen Her er et tilbud til dig, der gerne vil følge pedellen nogle timer om ugen. Du kommer til at stifte bekendtskab med forskellige pedelopgaver og "gå til hånde" med forskellige projekter rundt om på skolen. Madlavning Et fag hvor der vil blive bagt og lavet små lune retter. Hertil kommer emner som pyntning og anretning. Opskrifter findes, indkøbslister laves og prøves af. Desuden lærer vi om, hvordan vi kan lave sundere mad til daglig. Faget foregår i skolens storkøkken. Outdoor Livet er at ligge i sin hjemmelavede bivuak ude i den fri natur og tænke på den dejlige mad, du lige har tilberedt over bål. Vi tager på små vandre-, cykel og kanoture ud i Guds frie natur. For dig, som tør udfordre dig selv i friluftliv. Psykologi Vi vil gennemgå nogle psykologiske teorier. Derudover vil hverdagspsykologiske emner som fx identitet, sorg, følelser og selvværd indgå. Faghjælp (grundniveau) Har du brug for hjælp til at trænge ind i et fag, som du har svært ved at finde ud af - så er hjælpen her. I mindre hold sætter vi fokus på det, du har brug for. Du kan få hjælp i fagene: Dansk, engelsk, tysk og matematik. Jagttegn I vinterperioden kan der via ungdomsskolen tages jagttegn. Undervisningen foregår på Solgården eller en af kommunens folkeskoler. Der skal påregnes egenbetaling. Knallertkørekort I kommunalt regi tages det obligatoriske 24-timers kursus. Undervisningen foregår om aftenen, og det er kun elever fra Ringkøbing-Skjern kommune, der kan vælge det, alternativt skal kortet tages i hjemkommunen. Pris for bevis: kr. 100,00. Køkkentjeneste Her er et tilbud om at deltage i tilberedning og servering af aftensmad samt oprydning bagefter. Køkkentjeneste træder i stedet for praktisk arbejde eller rengøring. Traktorkørekort På den lokale ungdomsskole kan du modtage undervisning, som giver dig mulighed for at erhverve et traktorkørekort. Undervisningen foregår om aftenen og kun elever fra Ringkøbing Skjern kommune kan vælge det. Pris ca. 3000,- kr. Ønsker til skoleskemaet Husk at indtaste dine ønsker til skoleskemaet på senest den 15/3

Boglige fag, linjer & valgfag - 2013/14

Boglige fag, linjer & valgfag - 2013/14 EFTERSKOLEN SOLGÅRDEN Boglige fag, linjer & valgfag - 2013/14 Forvandlende fællesskab Det er dit valg... Velkommen på efterskole Nu sidder du med hæftet Boglige fag, linjer & valgfag - 2013/14. Et hæfte,

Læs mere

Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15

Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15 Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15 Det er dit valg... Velkommen på efterskole Nu sidder du med hæftet Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15. Et hæfte, som giver dig et overblik over alle de muligheder,

Læs mere

Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015

Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015 Vedrørende indholdsplanen for skoleåret 2014/2015 Stemning, samvær og atmosfære Velkommen til et spændende år med mange nye oplevelser, udfordringer og gode venner. Du ønsker dig et super godt år på efterskole.

Læs mere

10CV FAG OG STUDIERETNINGER

10CV FAG OG STUDIERETNINGER 10CV FAG OG STUDIERETNINGER 2014/2015 10. Classic Side 2 Studieretninger Side 3-4 Temafag Side 5-7 Tilbudsfag Side 8-10 10 CV 10. CLASSIC 10. Classic er den individuelle 10CV, hvor du vil møde masser af

Læs mere

Sundeved Efterskole Indholdsplan for skoleåret 2013/14. Sundeved Efterskole. Indholdsplan for skoleåret 2013/14

Sundeved Efterskole Indholdsplan for skoleåret 2013/14. Sundeved Efterskole. Indholdsplan for skoleåret 2013/14 Sundeved Efterskole Sundeved Efterskole Bovrup Storegade 5, Bovrup 6200 Åbenrå Tlf. 74680311 Fax: 74680916 E-mail: kontor@sundeved-efterskole.dk Hjemmeside: www.sundeved-efterskole.dk - 1 - Indholdsfortegnelse

Læs mere

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse!

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! Undervisningen i 10. klasse er et uddannelsestilbud til unge, som efter grundskolens 9. klasse, har behov for yderligere faglig og personlig kvalificering

Læs mere

Springbræt til. Fremtiden

Springbræt til. Fremtiden Springbræt til fremtiden Springbræt til Fremtiden...FORDI 2012-2013 ...FORDI VESTERVANGSKOLEN Vester Gjesingvej 28 DK 6715 Esbjerg N Tlf.: +45 76165961 Fax: + 45 76165969 LINJE 10 Bakkevejens Skole Bakkevej

Læs mere

Springbræt til. Fremtiden

Springbræt til. Fremtiden Springbræt til fremtiden S pri n g b r æ t ti l Fremtiden...FORDI 2011-2012 ...FORDI VESTERVANGSKOLEN Vester Gjesingvej 28 DK 6715 Esbjerg N Tlf.: +45 76165961 Fax: + 45 76165969 LINJE 10 Bakkevejens Skole

Læs mere

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 2015/2016 STUDIERETNINGER - TEMAFAG - VALGFAG 10 CV STUDIERETNINGER De 6 studieretninger giver dig mulighed for at specialisere dig i den retning, du gerne vil alt efter

Læs mere

10Solrød er dit springbræt til fremtiden

10Solrød er dit springbræt til fremtiden VELKOMMEN TIL 10Solrød er dit springbræt til fremtiden 10Solrød følger med tiden og er klædt på til dig! Vi lægger vægt på faglighed, kreativitet, de gode oplevelser og ikke mindst fællesskabet. 10Solrød

Læs mere

SKA DU PÅ EFTERSKOLE?

SKA DU PÅ EFTERSKOLE? SKA DU PÅ EFTERSKOLE? GASTRONOMI MUSIK TØJDESIGN TEATER SKOLEN FOR GASTRONOMI, MUSIK & DESIGN Introduktion Kære Kommende elev I denne brochure finder du en oversigt over alle skolens hold og du kan her

Læs mere

Orienteringshæfte 2014/15

Orienteringshæfte 2014/15 Orienteringshæfte 2014/15 INDHOLD 2 Dagsprogram 3 At skabe et godt ophold 3 Liv om aftenen 3 Skoleårets sammensætning 4 Regler og oplysninger 6 Kostpolitik 6 Sundhed 6 Snetur 7 Om IT 7 Niveaudeling 7 Skolevejledning

Læs mere

Se vores spændende valgfag her i kataloget

Se vores spændende valgfag her i kataloget Se vores spændende valgfag her i kataloget Viby Skole Vestergaardsskolen Rosenvangskolen Bavnehøj Skole Højvangskolen UNGiAarhus Skanderborgvej K INDHOLD a Velkommen til For første gang, er et helt skoleområde

Læs mere

Fokusfag: 2 gange om ugen á 2 lektioner.

Fokusfag: 2 gange om ugen á 2 lektioner. Fokusfag: 2 gange om ugen á 2 lektioner. Spring / Powertumbling Dette fokusfag er for jer, der brænder for at blive en bedre springer/tumbler. Med 2 x 1.5 times intensiv træning om ugen, vil vi både få

Læs mere

10. klasse. Temafag/tilbudsfag/valgfag 2013/14. Ungdomscenter Skanderborg. www.skanderborg-ungdomsskole.dk. 8660 Skanderborg.

10. klasse. Temafag/tilbudsfag/valgfag 2013/14. Ungdomscenter Skanderborg. www.skanderborg-ungdomsskole.dk. 8660 Skanderborg. 10. klasse Temafag/tilbudsfag/valgfag 2013/14 Ungdomscenter Skanderborg Højvangen 6 8660 Skanderborg www.skanderborg-ungdomsskole.dk Temafag Adventure Adventure er noget for dig, hvis du kan smile, selvom

Læs mere

Indholdsplan. for Nøvlingskov Efterskole. skoleåret 14-15

Indholdsplan. for Nøvlingskov Efterskole. skoleåret 14-15 NØVLINGSKOV EFTERSKOLES VÆRDIGRUNDLAG Den åndelige dimension Nøvlingskov Efterskole er en kristen skole og et kristent hjem, hvor hverdagen præges og bæres af troen på Gud og værdien af de mennesker Han

Læs mere

VALGAVIS. 7., 8., 9. årgang på Virring Skole. 13-05-2014 Q:\Elever-klasser\Elevvalg\Valgavis 7-8-9 2014-2015.doc

VALGAVIS. 7., 8., 9. årgang på Virring Skole. 13-05-2014 Q:\Elever-klasser\Elevvalg\Valgavis 7-8-9 2014-2015.doc VALGAVIS 7., 8., 9. årgang på Virring Skole Til elever i 6., 7. eller 8. klasse og deres forældre. Af hensyn til planlægningen er det nødvendigt, at eleverne allerede nu vælger valg- og tilbudsfag for

Læs mere

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00 Ølstykke 10. klasse Center Ølstykke 10. klasse Center blev indrettet i 2001 i den gamle Jørlunde Sogneskole. Her har der siden været en skole udelukkende for elever på 10. årgang. Den ligger ved hovedvejen

Læs mere

Indholdsplan for Hestlund Efterskole 2013 2014

Indholdsplan for Hestlund Efterskole 2013 2014 splan for Hestlund Efterskole 2013 2014 Planen er ikke endelig men kan blive justeret i løbet af skoleåret 1. Skolens vedtægter 2. Skolens formål og værdigrundlag 3. Evaluering 4. Inklusionsindsats 5.

Læs mere

PÅ BRØRUPHUS EFTERSKOLE TROR VI PÅ, AT UNGE KAN NOGET, VIL NOGET, ER VIDEBEGÆRLIGE OG HAR LYST TIL OPLEVELSER

PÅ BRØRUPHUS EFTERSKOLE TROR VI PÅ, AT UNGE KAN NOGET, VIL NOGET, ER VIDEBEGÆRLIGE OG HAR LYST TIL OPLEVELSER PÅ BRØRUPHUS EFTERSKOLE TROR VI PÅ, AT UNGE KAN NOGET, VIL NOGET, ER VIDEBEGÆRLIGE OG HAR LYST TIL OPLEVELSER PÅ BRØRUPHUS EFTERSKOLE TROR VI PÅ, AT UNGE KAN NOGET, VIL NOGET, ER VIDEBEGÆRLIGE OG HAR LYST

Læs mere

Indholdsplan for Hestlund Efterskole 2014 2015

Indholdsplan for Hestlund Efterskole 2014 2015 splan for Hestlund Efterskole 2014 2015 Planen er ikke endelig men kan blive justeret i løbet af skoleåret 1. Skolens vedtægter 2. Skolens formål og værdigrundlag 3. Evaluering 4. Inklusionsindsats 5.

Læs mere

Rinkenæs Efterskole et klart valg!

Rinkenæs Efterskole et klart valg! Rinkenæs Efterskole et klart valg! Et efterskoleophold er en fantastisk oplevelse. Her møder du andre unge, som har valgt at tage 1 eller måske 2 år væk hjemmefra for at prøve at stå på egne ben i trygge

Læs mere

10. klasse 2013-2014. Information om 10. klasse i København

10. klasse 2013-2014. Information om 10. klasse i København 10. klasse 2013-2014 Information om 10. klasse i København I N F O R M A T I O N S M Ø D E O V E R S I G T Info-møde oversigt Amager 10. klasse - på Amager Ungdomsskole - på Amager Fælled Skole - på Peder

Læs mere

Danmarks første og største livstilshøjskole

Danmarks første og største livstilshøjskole Danmarks første og største livstilshøjskole Alle kan lære at leve sundt. Men det er vigtigt, at den sunde livsstil holder i længden og bliver en del af hverdagen. Derfor arbejder vi ikke med slankekure,

Læs mere

til ungdomsskolen Brug din fritid aktivt sammen med kammerater og veninder på sjove og dygtiggørende aktiviteter i ungdomsskolen.

til ungdomsskolen Brug din fritid aktivt sammen med kammerater og veninder på sjove og dygtiggørende aktiviteter i ungdomsskolen. Program 2015/2016 1 VELKOMMEN til ungdomsskolen Brug din fritid aktivt sammen med kammerater og veninder på sjove og dygtiggørende aktiviteter i ungdomsskolen. Igen i år tilbyder vi i tusindvis af timer,

Læs mere

12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE SKOLEÅRET ELEMENT

12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE SKOLEÅRET ELEMENT ELEMENT SKOLEÅRET 12-13 ALBERTSLUND 10.-KLASSESKOLE Hvorfor vælge Det 10. Element? Det 10. Element er starten på din ungdomsuddannelse: - du bliver mere afklaret om din fremtid - du styrkes fagligt og

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2010 Velkommen til et godt tilbud - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. 2 JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

Prøveforberedende eller ej Niveau: Ikke prøveforberedende. Formål: At tilbyde springgymnastik for nybegyndere.

Prøveforberedende eller ej Niveau: Ikke prøveforberedende. Formål: At tilbyde springgymnastik for nybegyndere. Vejstrup Efterskole Beskrivelse af fagene Fag: Alternativ bevægelse Formål: At eleven får en bedre kropsbevidsthed gennem en række øvelser, der træner og styrker krop og sjæl. Eleven skal opnå en større

Læs mere

HURUP SKOLE. VALGFAG FOR 8. og 9. KLASSE

HURUP SKOLE. VALGFAG FOR 8. og 9. KLASSE HURUP SKOLE SKOLEÅRET 2012 2013 VALGFAG FOR 8. og 9. KLASSE HURUP SKOLE - UDSKOLINGSAFDELINGEN. Vi ønsker at være: En skole der udfordrer alle En skole der ikke er ens for alle En skole der er tydelig

Læs mere

Beskrivelser af Minihøjskolens fag. Sommer 2015

Beskrivelser af Minihøjskolens fag. Sommer 2015 Beskrivelser af Minihøjskolens fag Sommer 2015 Med en blanding af faglighed og fællesskab vil lærerne medvirke til, at du finder og dyrker dine talenter og derved får nyt brændstof til dine drømme, din

Læs mere