Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning."

Transkript

1 Det vestlige Middelhav m/dario, Keld & Hilda 8 dage fra kr ,- pr. person Inkl. fly, transfer, kryd stogt m. help ension mv Oplev det vestlige Middelhavs forrygende byperler til festligt akkompagnement fra Dario, Keld og Hilda. Afrejse fra både Aalborg, Billund og København Tag med på et unikt, musikalsk krydstogt i det vestlige Middelhav, hvor 5 fantastiske byer besøges: Napoli og Palermo i Italien, Valetta i Malta, Barcelona i Spanien og Marseille i Frankrig. De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Dario, Keld og Hilda ved 3 private optrædener under rundrejsen på havet. Et krydstogt, som har det hele: Flotte oplevelser, dejlig mad, godt samvær og ikke mindst herlig underholdning.

2

3 Rejseplan Dag Bes krivels e Ank: Afg: Afrejse fra København med Lufthansa Ankomst til Frankfurt Afrejse fra Frankfurt Ankomst til Milano Bustransfer til Savona Afgang krydstogt med Costa Facinosa kl kl kl kl kl Afrejse fra Billund med Lufthansa Ankomst til Frankfurt Afrejse fra Frankfurt Ankomst til Milano Bustransfer til Milano Afgang krydstogt med Costa Fascinosa Afrejse fra Aalborg med KLM & Alitalia Ankomst til Amsterdam Afrejse fra Amsterdam Ankomst til Milano Bustransfer til Savona Afgang krydstogt med Costa Fascinosa kl kl kl kl kl kl kl kl kl kl Napoli, Italien kl kl Palermo, Italien kl kl Valetta, Malta kl kl På havet Barcelona, Spanien kl kl Marseille, Frankrig kl kl Ankomst Savona kl Hjemrejse til København: Bustransfer til Milano inkl. ophold i Milano Afrejse fra Milano Ankomst til Frankfurt Afrejse fra Frankfurt Ankomst til København Hjemrejse til Billund: Bustransfer til Milano inkl. ophold i Milano Afrejse fra Milano Ankomst til Frankfurt Afrejse fra Frankfurt Ankomst til Billund Hjemrejse til Aalborg: Bustransfer til Milano inkl. ophold i Milano Afrejse fra Milano Ankomst til Amsterdam Afrejse fra Amsterdam Ankomst til Aalborg kl kl kl kl kl kl kl kl kl kl kl kl

4 Rejseplanen dag for dag Dag 1 Afrejs e fra Billund/København og afgang m ed kryds togt Der er afgang med fly fra Aalborg/Billund/København med ankomst senere på formiddagen til hhv. Milano og Nice. Efter I har fået jeres bagage, er der direkte bustransfer til Savona, hvor Costa Fascinosa ligger og venter. I checker ind på skibet i den valgte kahyt. Afgang fra Savona kl , hvor kursen sættes mod Napoli i Italien. Dag 2 Napoli, Italien Ankomst til Napoli kl Napoli er en by, der overrasker og på mange måder gør op med fordomme om byens lidt dubiøse karakter. Her mødes I af et væld af oplevelser og uventede indtryk, uanset om det er kultur, natur eller gastronomi, man er interesseret i. Napolis gamle historiske bydel oser af autentisk Middelhavsstemning, og i de snævre gader får man italiensk stemning til overflod på de charmerende markeder og i de autentiske restauranter og caféer, som ses overalt. Italien er katolsk, og kirkens rigdom og magt ses tydeligt med de mange strålende kirker med fornemme statuer og klassisk udsmykning. Napoli er en gammel kongeby, og tidligere tiders storhed og magt fornemmes mange steder med storladne bygninger, elegante slotte, store fæstningsværker og skønne promenader. Pizzaen blev opfundet i Napoli, så hvorfor ikke prøve den ægte vare? Den ægte vare findes hos pizzarestauranten Sorbillo.

5 Udenfor Napoli venter der sublime seværdigheder. I det fjerne rejser den majestætiske vulkan, Vesuv, sig og minder til evig tid om de tragiske hændelser, som egnen var vidne til for små år siden. Her finder I et af verdens mest berømte arkæologiske områder: Pompeji og Herkulaneum: Et helt fantastisk sted med en hårrejsende aura med tanke på de forfærdelige oplevelser, som befolkningen blev udsat for ifm. det voldsomme vulkanudbrud. Vi anbefaler, at I benytter jer af rederiets udflugter til Pompeji, og check generelt rederiets udflugtsprogram i Napoli. I sejler fra Napoli igen kl , hvor I sejler mod den italienske ø, Sicilien. Dag 3 Palerm o, Italien Der er ankomst til Palermo på Siciliens nordvestlig spids kl Palermo er en fantastisk by og med et hav af kulturperler inklusive UNESCO-kulturarven 'The Arab-Norman Palermo' med intet mindre end 8 beskyttede bygninger/steder: Palazzo dei Normanni (The Norman Palace) Cappella Palatina (The Palatine Chapel in the Norman Palace) Church of San Giovanni degli Eremiti Church of Santa Maria dell'ammiraglio (også kendt som the Martorana) Church of San Cataldo Cathedral of Palermo The Zisa Palace (La Zisa) The Cuba Palace (La Cuba) Lige i udkanten af byen findes endnu 2 UNESCO beskyttede områder/bygninger: Katedralerne i Monréale og Céfalu. Historisk set blev Palermo grundlagt af Fønikerne, og har gennem tiden været erobret af flere forkellige: Først Romerne, herefter Maurerne, Normannerne og Aragonien/Spanien. I 1816 gik Sicilien sammen med Napoli i kongedømmet 'Begge Sicilier', inden byen endeligt kom med i det forenede Italien fra Dermed også fortalt, at Palermo har været udsat for kulturel påvirkning og indflydelse fra mange forskellige retninger, hvilket har medvirket til at skabe den fantastiske historie, som byen rummer og den arkitektoniske diversitet, som man finder i byen. En sjælden smuk, kulturel oplevelse. I forlader Palermo igen kl Check rederiets udflugtsprogram i Palermo.

6 Dag 4 Valetta, Malta Ankomst til Valetta på Malta kl Malta byder på et utal af oplevelser, og man kunne bruge meget mere tid her, end jeres ophold tillader. Det kan anbefales at fokusere på at opleve Valetta, øens charmerende hovedstad med Vittorioso-bydelen eller Mdina, middelalderbyen midt på øen. Check rederiets udflugtsprogram på Malta. Malta er det lille land med de mange store oplevelser. Øens historie går tusinde år tilbage i tiden, og nogle af verdens ældste bygningsværker kan ses her! Maltas strategisk betydningsfulde placering i Middelhavet har gennem historien ført til mange og forskellige kulturelle påvirkninger, som de mange smukke bygninger i forskellige stilarter vidner om. Bygninger ville kunne berette fantastiske historier om Maltas mange erobrere, ikke mindst tempelridderne, der slog sig ned på Malta i 1565 efter flugten fra Jerusalem. Tempelridderne har sat deres tydelige spor på øen. Glæd jer, Malta er en helt ekstraordinær oplevelse, og et rejsemål, som man gerne kommer tilbage til! Attraktionerne er mange: St. Johns katedralen med de 2 berømte Caravaggio malerier Stormesterens Palads. Vittorioso-bydelen St. Lawrence kirken, som dateres til 1090, selv om den er genopbygget efter krigen. Mdina er en af verdens bedst bevarede middelalderbyer. Mdina var Maltas første hovedstad Check rederiets udflugter på Malta.

7 I sejler fra Malta igen kl , og i morgen har I en hel dag på havet til at slappe af og nyde skibets mange faciliteter. Dag 5 På havet En hel dag på havet. Dag 6 Barcelona, Spanien Der er ankomst til Spaniens og Cataloniens verdensby, Barcelona, kl Velkommen til en international by med et hav af ting at foretage sig, for byen har det hele: Kultur i verdensklasse, unik arkitektur, gastronomi i topklasse, internationale museer og shoppingmuligheder, der kan opfylde ethvert behov. Byens nerve er hovedstrøget La Rambla, der løber fra den centrale Placa Catalunya og ned til havnen, hvor Columbus står på sin egen søjle og skuer ud over omgivelserne. Det vil føre for vidt at nævne alle byens seværdigheder, men nogle væsentlige skal nævnes: Barcelonas gamle gotiske kvarter inkl. Picasso museet, katedralen Sé og det gamle kongeslot Gaudis arkitektoniske arv med bygninger som La Sagrada Familia, Casa Battlo, Casa Mila og parken Parc Güell Havets Katedral Santa Maria del Mar, kendt fra bogen af samme navn Poble Espanyol på Mont Jüic

8 Check rederiets udflugtsprogram i Barcelona. Skibet sejler fra Barcelona igen kl og fortsætter nordpå til den franske havneby, Marseille. Dag 7 Mars eille, Frankrig Der er ankomst til Marseille kl Marseille er Frankrigs næststørste by, og byen er forlængst kommet ud over det blakkede ry, den havde for år tilbage. Marseille har dog stadig en del kant i forhold til mange andre kendte byer i Frankrig. Som kulturby i 2013 postede man betydelige beløb i en opgradering af byen, hvilket tydeligt fornemmes mange steder. Især mange museer og gallerier har fået et ordentlig face lift. Byens største seværdigheder er uden tvivl: Den gamle havn, Port Vieux, Chateau d If (fra Monte Cristo romanen) Den bjergtagende udsigt fra den imponerende katedral Basilique de Notre Dame de la Garde, der troner på bjerget højt over byen Palais Longchamp fra 1839 St. Viktor klostret, som er et af de ældste i Europa med en krypt og katakomber fra det 5. århundrede Marseille forlades igen kl , og Costa Fascinosa fortsætter langs den franske og italienske riviera, indtil det når byen, hvor det hele begyndte, Savona i Italien.

9 Dag 8 Ankom s t til Savona og hjem rejs e til Billund/København I ankommer til Savona kl , hvorefter I bliver kørt til jeres lufthavn, Nice såfremt I skal København og Milano, såfremt I skal til Billund eller Aalborg. I har nogle timers ophold på egen hånd i Nice/Milano, inden turen går mod Danmark igen. Der er afgang og ankomst til Danmark iht. rejseplanen ovenfor. Interesseret i andre krydstogter i Europa? Klik her for mere... Interesseret i krydstogter i Asien? Klik her for mere... Interesseret i krydstogter i Caribien? Klik her for mere... Interesseret i krydstogter i USA? Klik her for mere... Se alle vore krydstogter, klik her... Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

10 Rejserute F ra København F ra Billund eller Aalborg

11 Priser Priser gældende for afrejse fra Billund eller København Kahyts pris er pr. pers on 30. april 2017 Dobbelt indvendig kahyt, Classic 6.198,- Dobbelt indvendig kahyt, Premium 6.598,- Dobbelt udvendig kahyt, Classic 7.198,- Dobbelt udvendig kahyt, Premium 7.598,- Dobbelt balkonkahyt, Classic 7.998,- Dobbelt balkonkahyt, Premium 8.398,- * Alle priser er pr. person i delt kahyt Ved tilmelding! Venligst anfør venligst i kommentarfeltet om det er afgang fra Aalborg, Billund eller København. Prisen inkluderer: Flyrejse København-Nice t/r eller Billund-Frankfurt-Milano t/r Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn - skib - lufthavn 7 nætters krydstogt med Costa Fascinosa Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter 3 private optrædener af Dario, Keld & Hilda Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter under krydstogtet Drikkepenge til skibets personale (Eur 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i Premium- kahytter: Gratis servering af kontinental morgenmad i kahytten. Room service ud over dette er mod betaling Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Priser gældende for afrejse fra Aalborg Kahyts pris er pr. pers on 30. april 2017 Dobbelt indvendig kahyt, Classic 6.998,- Dobbelt indvendig kahyt, Premium 7.398,- Dobbelt udvendig kahyt, Classic 7.998,- Dobbelt udvendig kahyt, Premium 8.398,- Dobbelt balkonkahyt, Classic 8.798,- Dobbelt balkonkahyt, Premium 9.198,- * Alle priser er pr. person i delt kahyt Ved tilmelding! Venligst anfør venligst i kommentarfeltet om det er afgang fra Aalborg, Billund eller København.

12 Prisen inkluderer: Flyrejse Aalborg - Amsterdam - Milano t/r Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato Bustransfer lufthavn - skib - lufthavn 7 nætters krydstogt med Costa Fascinosa Alle måltider i hoved- eller buffetrestaurant Shows og underholdning ombord samt stort udvalg af aktiviteter 3 private optrædener af Dario, Keld & Hilda Prisen inkluderer ikke: Afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris Rejseforsikring Drikkevarer Udflugter under krydstogtet Drikkepenge til skibets personale (Eur 10,- pr. person pr. dag) Ekstra inkluderet i Premium- kahytter: Gratis servering af kontinental morgenmad i kahytten. Room service ud over dette er mod betaling Dobbelt optjening af Costa Club points Valg mellem første og anden servering ombord Kontakt os på tlf for yderligere rådgivning

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner.

Netop på denne tur får I muligheden for at komme til Pisa eller Firenze også, og se nogle af Toscanas smukke ikoner. Spændende Middelhavskrydstogt i pinsen Fra kr. 8.198,- pr. person - Afrejse 3. juni 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Oplev skønne Marseille, smukke Palma på Mallorca, hyggelige Olbia

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Krydstogt i Middelhavet med Stig Rossen 8 dage fra kr. 8.998,- pr. person inkl. fly & krydstogt m. helpension Afrejse fra 3 byer: København, Billund & Aalborg 8 dages musikalsk krydstogt i Middelhavet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Middelhavet & Kanarieøerne 11 dage fra kr. 7.398,- pr. person Inkl. fly, helpension og 10 nt. krydstogt 11 dages krydstogtsoplevelser i Middelhavet og Kanarieøerne Tag med BENNS og Costa Magica på en herlig

Læs mere

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa

Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa. Fascinosa Efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Fascinosa Tag på et idyllisk efterårskrydstogt i det vestlige Middelhav På dette krydstogt venter historiske byer fyldt med fascinerende kultur og imponerende,

Læs mere

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet.

De smukke kulturoplevelser suppleres med et musikalsk festfyrværkeri leveret af Kandis Johnny med 2 private optrædener under rundrejsen på havet. Krydstogt i Adriaterhavet med Kandis Johnny 8 dage fra kr. 6.598,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Oplev Adriaterhavets forrygende byperler til festligt akkompagnement fra

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det store Middelhavskrydstogt 12 dage fra 7.998,- pr. person - Afr. 22. oktober 2017 Inkl. fly, kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag på et spændende krydstogt i Middelhavet På dette 12-dages Middelhavskrydstogt

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Krydstogt fra Italien til København Fra kr. 6.948,- Afrejse d. 1. maj 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Sejl direkte til København fra Italien via F rankrig, Spanien, Portugal, England

Læs mere

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna

Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Middelhavet & skønne øer med Costa Fortuna Tag med på et skønt krydstogt i det vestlige Middelhav, hvor der er fokus på skønne gamle byer med historie og kultur, charmerende øer med lækre badestrande og

Læs mere

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna

Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna Middelhavets klassiske øer og byer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af eventyrlige oplevelser på 3 klassiske ferieøer: Mallorca, Ibiza og Sardinien

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Krydstogt rundt i Middelhavet

Krydstogt rundt i Middelhavet Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet med afrejse den 5. maj 2011 9 dages krydstogt Når det moderne Costa Serena sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende uge. Store

Læs mere

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET

KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET KRYDSTOGT: BARCELONA - MALLORCA - CAGLIARI/PALERMO - SAVONA - MARSEILLE OPLEV DET BEDSTE AF MIDDELHAVET Tag med på en krydstogtrejse til nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Ombord på skibet

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Transatlantisk krydstogt til Cuba 23 dage fra kr. 19.348,- pr. person Inkl. fly, hotel, kryd stogt med help ension og transfers T ag på et spændende transatlantisk krydstogt fra Genova til Cuba På denne

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

På vores sensommerkrydstogt med Costa Favolosa vil I uden tvivl få nogle fantastiske oplevelser i 5 lande på 12 dage!

På vores sensommerkrydstogt med Costa Favolosa vil I uden tvivl få nogle fantastiske oplevelser i 5 lande på 12 dage! Sensommertur fra København Fra kr. 7.598,- pr. person - Afr. 9. sept. 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension, transfers mm. Sejl direkte fra København til Italien via Holland, England, F rankrig, Spanien

Læs mere

Krydstogt fra København til Italien

Krydstogt fra København til Italien Krydstogt fra København til Italien Ombord på MSC Preziosa sejler I fra København til Italien med stop i 7 fantastiske byer undervejs. Når I sejler fra København starter oplevelserne for alvor. Jeres første

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Forårskrydstogt direkte til København Fra kr. 6.598,- pr. person - afrejse d. 15/5 2017 Inkl. Fly, bus, krydstogt med helpension mm. Oplev hele 6 lande på 13 dage på det skønne forårskrydstogt med Costa

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia

Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia Det ultimative Middelhavskrydstogt med MSC Poesia Glæd jer til en masse fantastiske oplevelser på dette vidunderlige krydstogt rundt i Middelhavet, hvor I over 12 dage lægger til ved hele 8 skønne byer.

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Sensommercruise fra København til Middelhavet

Sensommercruise fra København til Middelhavet Sensommercruise fra København til Middelhavet 9. - 20. september 2017 med England Dover England Le Havre Frankrig Frankrig Vigo Spanien Portugal København Holland Savona Italien Prisen inkluderer: 12 dage/11

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Forårskrydstogt til Kanarieøerne

Forårskrydstogt til Kanarieøerne Forårskrydstogt til Kanarieøerne En smukt krydstogt fra Italien til de kanariske øer og retur, hvor unik natur, historie og kultur er på agendaen til overflod. Hertil kommer storbyoplevelser i Marseille,

Læs mere

Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna

Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna Middelhavets historiske storbyer med Costa Fortuna En fantastisk rundrejse i det vestlige Middelhav med mulighed for et hav af kulturelle oplevelser i flere historiske verdensbyer. Et besøg på det helt

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S

Krydstogt. rundt i Middelhavet. Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012. G I B A T RAVE L A p S Krydstogt rundt i Middelhavet Tag med GIBA Travel til Middelhavet 9 dages flyrejse/krydstogt 28. april 2012 Når det nye, moderne krydstogtskib Norwegian Epic sejler fra Barcelona, venter der os en forrygende

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Krydstogt til skønne Grækenland

Krydstogt til skønne Grækenland Krydstogt til skønne Grækenland Tag med på dette skønne krydstogt til Grækenland, hvor I bl.a. skal besøge de tre fortryllende øer, Kefalonia, Santorini og Mykonos. På rejsen vil I også gøre stop i den

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Påskekrydstogt fra Italien direkte til København med MSC Meraviglia

Påskekrydstogt fra Italien direkte til København med MSC Meraviglia Påskekrydstogt fra Italien direkte til København med MSC Meraviglia Et vidunderligt krydstogt fra Genova i Italien, hvor I via den iberiske halvø, Biskayen og den engelske kanal kommer til København 13

Læs mere

Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Dette bliver uden tvivl en mindeværdig ferie både på land og til vands! BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Krydstogt i det smukke Adriaterhav 8 dage fra kr. 6.198,- pr. person - Afr. 21. oktober Inkl. fly, kryd stogt med help ension, transfers mm. T ag med på et uforglemmelig krydstogt til Adriaterhavets kulturhistoriske

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed.

På dette krydstogt går kvalitet, kultur, historie, skønne strande og herlige mennesker op i en højere enhed. Miami og krydstogt til det østlige Caribien 13 dage fra kr. 12.898,- - Afr. 17/1 2017 Inkl. fly, kryd stogt med help ension, hotel og transfers Skønt krydstogt til caribiske tropeøer med dage i Miami På

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Påskekrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Smeralda

Påskekrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Smeralda Påskekrydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Smeralda Oplev Costas nye flagskib, når det eventyrlige Costa Smeralda sætter kurs mod fem af det vestlige Middelhavs kulturelle og naturskønne skatte.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse

Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Scandinavian Cruise Center vil gerne invitere Dem med på en uforglemmelig krydstogtsrejse Velkommen om bord! Scandinavian Cruise Center A/S er et krydstogtrejsebureau med speciale i krydstogter over hele

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav

Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav Forårskrydstogt i det vestlige Middelhav Oplev Costa Cruises helt nye flagskib, Costa Smeralda, når hun besøger fem charmerende destinationer på dette klassiske forårskrydstogt rundt i det vestlige Middelhav.

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Sensommertur fra København med Costa Favolosa

Sensommertur fra København med Costa Favolosa Sensommertur fra København med Costa Favolosa Tag med på et skønt 12 dages sensommerkrydstogt direkte fra København til Italien via England, Frankrig, Portugal & Spanien med Costa Favolosa. På rejsen venter

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria

Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria Krydstogt i Adriaterhavet med Costa Victoria Prisbasker! En unik odyssé i Adriaterhavet, hvor der venter en perlerække af oplevelser i skønne, gamle byer med charmerende middelhavsstemning. Her får I gamle,

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Sensommertur fra København til Italien med Costa Fascinosa

Sensommertur fra København til Italien med Costa Fascinosa Sensommertur fra København til Italien med Costa Fascinosa Tag med på et fantastisk krydstogt, når Costa Fascinosa, med afgang fra København, tager turen ned gennem Europa - hele vejen til Italien. På

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt

Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage. Pris fra: Kr. 5.648,- pr. person i indvendig kahyt Kontakt: Tlf.: 65 65 65 64 nsk med da der re j s e l e Krydstogt til De Norske Fjorde 8 dage 8 dages rundrejse til Norges enestående flora og fauna samt idylliske byer En suveræn rundrejse langs den norske

Læs mere

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt.

Et unikt krydstogt hvor dejlige MSC Fantasia sørger for de skønne rammer på dette meget anderledes og oplevelsesrige krydstogt. Drømmekrydstogt via Suez til Dubai Fra kr. 10.998,- pr. person - 19 dage Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers 1001 nats eventyrkrydstogt til Grækenland, Jordan, Oman & De Forenede Arabiske

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Vinterkrydstogt til Marokko, Tenerife & Madeira 12 dage fra kr. 6.648,- pr. person Inkl. fly, kryd stogt med help ension og transfers Skøn krydstogtsrejse til Spanien, Marokko, Portugal & Italien Rejs

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere