Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798"

Transkript

1 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

2 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar Hettie og John Ekkenberg, der er bosiddende i Sydafrika. Hettie og John har de sidste 11 år rejst rundt i Sydafrika med fotosafari- og jagtkunder. De har fundet de bedste seværdigheder og naturoplevelser, så du kan få dit livs rejse - skræddersyet efter dine ønsker og behov. Hettie og John er begge uddannede som PH (professionel jæger.) og turistguider. Så hvad end dit ønske er, kan Amakulu Safari opfylde dette. Fakta om Sydafrika Officielle navn: Den Sydafrikanske Republik Hovedstad: Pretoria; Cape Town som regeringssæde Areal: 1,2 mio. km 2 Tidszone: GMT + 2 timer Indbyggertal: 43,4 mio. Religion: 75% kristne. Andre religioner: Hinduisme, islam, jødedom og traditionel afrikansk religion Sprog: Afrikaans, engelsk, ndebele, pedi, sotho, swazi, tsonga, tswana, venda, xhosa, zulu (alle officielle sprog) Økonomi: Service 62%, Industri 24%, Landbrug 14% Valuta: Rand Læs mere på: Læs mere på:

3 Sydafrika Sydafrika er hele verden i ét land. Et fascinerende rejsemål der har det hele - der er noget for enhver smag. Her er et udpluk af de mest populære aktiviteter som Amakulu Safari kan byde på.: 4x4 trip Badeferie Natsafari Ballonflyvning Overlevelseskurser Nationalparker Vinfarme Riverrafting Lystfiskeri Safaritog Souvenirbutikker Flodsejlads Vandreture Markedspladser Garden ruten Game Drives (fotosafari) Golf Jagt - og meget andet, bare spørg At sammensætte safariture kræver stor erfaring, og et bredt kontaktnet. Begge dele har Amakulu Safari. Så uanset om dine ønsker går i retning af fotosafari, fiskeri, jagt eller andet - har vi den fornødne ekspertise. Skulle der være ønske om ekstra ting undervejs, er Amakulu Safari altid indstillet på at yde sit bedste. Dansk- /engelsktalende guider kan arrangeres efter ønske. Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige

4 Amakulu Lodge Amakulu Safari Lodge Indkvartering Oplev Afrikas vilde dyr kombineret med et ægte sydafrikansk ophold på Amakulu Safari Lodge. er beliggende på et fantastisk sted ude på savannen i det centrale Sydafrika Lodgen ligger midt i et ca ha stort område, 26 km øst for diamantbyen Kimberley. I nærområdet har vi adgang til yderligere ca ha. På Amakulu Safari Lodge har vi alle de faciliteter der skal til, for at danne rammen om en uovertruffen ferie. Vi råder over en smuk afrikansk lapa og 7 fantastiske bungalows. Værelserne er velindrettede og prikken over I et, er det smukke afrikanske design på interiøret. Alle værelser har eget badeværelse og aircondition. Vi har en svimmingpool, hvor man rigtigt kan boltre sig og nyde solen. Det fremmedartede, smukke og velholdte haveanlæg omkring poolen er det ideelle sted at sidde og nyde kølige drinks fra baren. I forbindelse med vor dejlige bar ligger den hyggelige bålplads. Her kan du sidde ved bålets skær, med en drink i hånden, og nyde nattens komme, samtidig med at du kikker op på den afrikanske stjernehimmel. Amakulu Safari Lodge har indrettet et hyggeligt fælles opholdsrum / trofæstue, hvor vi ofte indtager middagen, eller under den stjernefyldte himmel. Her nyder man aftenen med alle dens lyde, mens bålet brænder ud. Maden på Amakulu Safari Lodge er afrikansk inspireret, lavet efter lokale opskrifter af de mange lækre og friske råvarer som Sydafrika kan byde på. Hettie står for køkkenet og ofte vil hovedretten bestå af vildt fra området. Til maden bliver der selvfølgelig serveret sydafrikanske vine, som er uovertrufne til maden.

5 Livet Minder For Livet Alle oplevelser og indtryk med natur, dyr og den smilende lokalbefolkning, skal nydes helt. Derfor er det vigtigt ikke at lave et alt for fast program hjemmefra. Der skal være tid til at sidde i en stol og slappe af, med en kølig drink indenfor rækkevidde, mens man bare nyder dyrene i den fantastiske afrikanske solnedgang. Amakulu Safari samarbejder med et stort netværk af lokale operatører, som kan hjælpe med at opfylde netop dine ønsker. De fleste ture går til malariafrie områder. Sydafrika har alle ingredienserne til dit livs rejse perfekt til den romantiske og uforglemmelige bryllupsrejse, fødselsdag, familieferie m.v. Her finder man et fantastisk dyreliv, spændende kulturer og vidunderlige skiftende landskaber. Sydafrika er et af verdens smukkeste, mest imponerende og spændende rejselande man kan tænke sig at besøge. DER ER NOGET VED SAFARILIV, SOM GØR, AT MAN GLEMMER ALLE LIVETS SORGER OG FØLER HELE DØGNET, SOM OM MAN HAVDE EN HALV FLASKE CHAMPAGNE I SIG - GANSKE OPFYLDT AF DEN MEST INDERLIGSTE TAKNEMMELIGHED OVER, AT MAN LEVER Citat: Karen Blixen Individuelle og unikke oplevelser Individuelle og unikke oplevelser

6 Amakulu Safari Lodge Aftensmaden er altid noget helt fantastisk, hvor Hettie og køkkenpersonalet serverer en 3-retters menu, på en festpyntet bord, her oplever og smager man Afrika.

7

8 Vilde Dyr Vine! Vilde Dyr Og Udsøgte Vine! Cape Town Cape Town er kendt som en af verdens smukkeste byer, beliggende ved foden af det berømte Taffelbjerg - Table Mountain. Der er masser af spændende seværdigheder i Cape Town og omegn. Cape-halvøen syd for byen er en nationalpark. Her finder du Kap Det Gode Håb, stedet hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean. Kommer man til Cape Town i hvalsæsonen; 1. juli - 1. december, kan man sidde på stranden og nyde synet af disse prægtige dyr - og også opleve delfiner der boltrer sig sammen med hvalerne. Her kan du også finde kolonier med sæler og pingviner. Vinlandet Er man tilhænger af landlig idyl, gode vine, vingårde, dale og bjerge, vil vinlandet imponere. Vinlandet er et smukt område, mindre end en times kørsel fra Cape Town. Er du til golf er der mulighed for at spille golf på baner som Erinvale, Boschenmeer, Pearl Valley, Spier og Stellenbosch Golf Course. Sundowner i Bushen Denne traditionelle ceremoni følger solens sidste stråler, som breder sig over det smukke landskab. Når mørket har sænket sig, stiger vi på safaribilerne og returnerer til Amakulu Safari Lodge. Mon ikke alle vil bringe minder for livet med hjem fra dette betagende land og dets ufattelige smukke natur. need springbok photo

9 Storslået Natur! Krüger Nationalpark Er uden sammenligning flagskibet når det gælder nationalparker. De knap 2 millioner ha, udgør en af de største attraktioner i hele Afrika. Ikke mindst på grund af chancen for at se The Big 5. Parken er i dag hjemsted for 147 arter af pattedyr, 507 fuglearter, 114 krybdyrarter, 49 fiskearter og 336 forskellige træsorter i et varieret landskab med savanne og bjerglandskaber. Området giver rig mulighed for at tage nogle fantastiske fotos, der forener det spændende dyreliv, med den smukke natur i skæret af de grønne Drakensbjerge i baggrunden. Læs mere på: Pilanesberg Nationalpark Et smukt område på ha, et vulkansk landskab med imponerende bjergformationer, åbne sletter med antilopevildt og verdens tredjestørste bestand af hvide næsehorn. Herudover 38 forskellige vildtarter og fugleliv, samt The Big 5. Især for gæster med kort tid til rådighed er det en god løsning, der sikrer en fin safarioplevelse. Amakulu Safari bruger hovedsageligt Pilanesberg Nationalpark, fordi vi her ser mange forskellige vildtarter. Bushen er her mere åben i.fht. andre parker i den nordlige del af Sydafrika. Her er der rig mulighed for at få nogle gode fotos af dyrene. Hartbeespoort dam marked Et stort og utroligt spændende lokalt marked. Her finder man alt indenfor håndarbejde i træ - og særdeles fine souvenirs. Her skal der handles og pruttes om prisen!

10 Safaritur/ Game Drive ud på den Afrikanske savanne, se dyrene i deres rette element, dette er en stor oplevelse og et minde for livet.

11

12 Bølgebrus! Fiskeri Nu kan du også opleve fluefiskeri på Yellowfish i særlige områder ved vore floder som løber gennem de varierede og moderat tørre områder i det centrale Sydafrika. Lyt til de fantastiske skrig fra fiskeørnen samtidig med at du målrettet forsøger at fange en af Sydafrikas mest eftertragtede fiskearter med din fluestang. Nyd familiens eller gode venners selskab samtidig med at du fisker i det kølige vand ved vore lokale floder. Du kan også i kombination afrunde din jagtrejse med et udfordrende eventyr, fluefiskeri. Hos os kan du nyde stilheden under fluefiskeri ved privat ejede vande der vil give dig udfordringer med hårdt kæmpende fisk der vil garantere dig uforglemmelige fiskeoplevelser. Vi tror på at tiden er kostbar, og at den derfor skal tilbringes med at fiske. Dybhavsfiskeri findes ikke bedre, her indfries drømme om at fange blå-, sort- og stribet marlin, gulfinnet tun, Bonito, Dorado og Barracuda. Dybhavsfiskeri finder sted året rundt men fra oktober til april kommer disse kæmpefisk helt ind til kysten. Amakulu Safari bruger lokale fiskeguider og vore kunder er således i de bedste hænder.

13 Vingesus! Fuglejagt Når Amakulu Safari arrangerer fuglejagt i Sydafrika, er det altid på vilde fugle. Eksempelvis kan nævnes Sandgrouse (agerhøns), Francolin (agerhøns art), Guineafowl (perlehøns), duer, ænder og gæs. Det er ikke usædvanligt at bruge omkring skud pr. jæger på en jagtdag. Det er altid godt at booke 2-3 dages fuglejagt, hvis der er en dag hvor fugle er fløjet til et andet område. Mange kommer igen og igen udelukkende for denne spændende jagt, men det kan også være en god ide at kombinere fuglejagt med antilopejagt. Fuglejagten foregår typisk i perioden maj - september. Hvis det ønskes, har Amakulu Safari også mulighed for at booke ren duejagt, hvor det er bedst hvis man er min. 3 jæger i 2-4 dage. Her er der mulighed for enten at leje jagtgevær eller tage sit eget med. (Jagten foregår i april, maj og juni ) Amakulu Safari lejer sig ind ved lokale fuglejægere. De er eksperter på området, da de arbejder med fuglejagt hele tiden, og vi ønsker kun det bedste for vore kunder. Skriv til os, for et uddybende tilbud, som også kan kombineres med trofæjagt m.m.

14 Det Er For Vildt Det Er Bare For Vildt Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men aldrig tidligere har der været en så stor bestand som i dag. Mange farmere, der tidligere havde kødkvæg, har i dag sadlet om og høster nu kun af områdets naturlige dyrearter. Al jagt i Sydafrika foregår med en PH er (professionel uddannet jæger). Det er et lovkrav, men også din garanti for at jagten kan lykkes. Afrikansk vildt er som udgangspunkt vanskeligt at jage. Deres sanser er udviklet til overlevelse sammen med løver og leoparder, derfor er det sjældent let at komme til et bytte. Amakulu Safari arrangerer spændende game drives (fotosafari ). I de åbne jagtbiller bliver oplevelsen ekstra intens. Amakulu Safari s trackere sporer vildtet ved at aflæse dets færden via fodspor, droppings, knækkede grene og andre tegn i naturen. Trofæjagt er nok den mest kendte jagtform. Her jages ikke bare et bestemt bytte, men trofæet skal være af en vis størrelse. Amakulu Safari kan tilbyde trofæjagt på alle Sydafrikas jagtbare vildtarter. ( Enten 2:1 eller 1:1) Nyala, Struds, Waterbuck, Steenbok, Oryx, Blesbok, Grey Duiker, Kudu, Blue Wildebeest, Zebra, Warthog, Impala, Bøffel, Springbok, Afskydnings-springbok, Black Wildebeest, Red Hartebeest, Steenbok og mange flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

15 Buejagt Amakulu Safari kan også arrangere buejagt. Vores egne PH ere er passionerede buejægere, og det er dem, der står for vor buejagt i de områder der anvendes til denne form for jagt. I de områder hvor der jages med bue, foregår der ingen jagt med riffel. I Sydafrika kan der jages antiloper og fugle med bue. Derimod kan krokodiller, elefanter, flodheste, løver, leoparder,vilde hunde, geparder samt hyæner ikke jages med bue. Til buejagt råder vi over arealer der er beliggende rundt om Amakulu Safari Lodge. Jagten kan være fra Blinds (skjul ) eller pürch. Der kræves ikke buelicens, for at jage i Sydafrika.

16 Jagt Sydafrika er rigt på vildt, og det giver mulighed for forskellige jagtformer. Derfor giver Amakulu Safari mulighed på flere typer jagt som kan kombineres: Trofæjagt er jagt hvor man jager efter handyr, på denne jagt kan man vælge at jage 1:1 eller 2:1. Vi vil på denne jagt prøve at finde det dyr som vil være dit drømmedyr, denne jagt er fra 1. januar og frem til 15. november. Afskydningsjagt (selektionsjagt) er jagt på hundyr og her er jagten igen 1:1 eller 2:1 denne jagt er kun fra maj og til september. Drivjagt efter Springbok. Jagten er drivjagt og der skal min være 4 jægere, man bliver sat på post sammen med en af vores medhjælpere og så er det op til jægeren, at få hold på Springbokkene. Denne jagt er til de jægere som gerne vil skyde mange skud. Jagten er kun i maj-juni-juli og august måned. Dette er en jagt hvor man kan skyde mange dyr til en lav pris. Amakulu Safari tilbyder at sammensætte lige netop din drømmetur, hvor vi kombinere turen efter dine valg og vi vil meget gerne være behjælpelig med at planlægge din næste tur. Jagt oplevelser ud over det sædvanlige Jagt oplevelser ud over det sædvanlige

17 Jagt Hvis det er specielle dyr, har vi forskellige områder i Sydafrika som gør det muligt at finde dyrene. Amakulu Safari kan også arrangere natjagt. Vi kører ud på savannen efter aftensmaden og ser om vi kan spotte Jackaler. Vi har vores egne jagtbiler og spotlys anvendes til denne form for jagt. Meget udfordrende jagt, hvor man skal være hurtig på aftrækkeren.

18 T he Five The Big Five Jagt på: Elefant, Løve, Bøffel, Leopard og Næsehorn. Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men også af de store dyr bl.a. The Big Five. Amakulu Safari tilbyder også jagt på alle store dyr. Amakulu Safari har bl.a. flere store jagtområder i Zimbabwe, hvor vi kan skyde de store dyr. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at planlægge din næste tur på The Big Five. Amakulu Safari arrangerer spændende jagt, hvor John Ekkenberg, som har PH-licens til The Big Five, også har mulighed for at tage med. På denne jagt kan der også jages almindelige trofæer. Vi har mulighed for at skyde: Elefant, Løver, Gepard, Næsehorn, Flodhest, Bøffel, Giraf, Krokodille med flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

19 Amakulu Safari Tilbyder Amakulu Safari Tilbyder Her kan du se hvad Amakulu Safari kan arrangere af forskellige pakkeløsninger. Jagtture, fotosafari og kombinationsture. 9 dages jagttur kun for jægere 9 dages jagtrejse 1:1 for jæger og ledsager 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika 14 dages Safaritur til Sydafrika 16 dages jagt- og familietur til Sydafrika Individuel jagttur til Zimbabwe Individuel jagttur til Sydafrika Se vore tilbud / muligheder og find ud af hvilken pakke der passer lige netop til dig / din familie. Vi glæder os til at høre fra dig.

20 Blesbuck Scimitar Horned Oryx Zebra Oribi Warthog Blue Wildebeest Red Hartebeest Kudu Impala Bushbuck Black Wildebeest White Springbok

21 Klipspringer Steenbok Waterbuck Red Lechwe Mountain Reedbok Eland Common Reedbok Grey Duiker Roan Antilope Nyala Oryx Barbery Sheep

22 Taxidermy/Konservator / Efter endt jagt, ønsker en stor del af vores gæster, at få deres trofæer monteret. Dette arbejde skal udføres af nogle, der ved hvordan dyrene ser ud i virkeligheden. Derfor har Amakulu Safari besøgt en del Taxidermy er (konservatorer), og udvalgt nogle vi selv bruger og derfor gerne vil anbefale. Der er også mulighed for at besøge konservatoren, så man kan se kvalitet og arbejdsgangen. Endvidere giver det også indblik i hvilke muligheder der er med monteringen af trofæet, der kan vælges mellem fuldmonteret, halvmonteret, skuldermonteret, eller på plade og flere andre muligheder. Hvis man ønsker konservatorarbejdet udført i Danmark, er det muligt at få det lavet som Dip and Pack og sendt direkte hjem til den konservator man har valgt.

23 Informationer Så hvis du/i går og påtænker en tur til Sydafrika, kan du/i besøge os på en af vore Roadshows, som bliver annonceret på vores hjemmeside: I er også velkommen til at ringe til vores kontor: for spørgsmål, tilbud eller for et møde på vores kontor. tlf.: Amakulu Safari er behjælpelig med at planlægge turen ned til mindste detalje og udfærdige jeres dagsprogram. Der er mange muligheder for, hvordan de forskellige jagtformer kan kombineres, og netop blive jeres drømmetur. Se vore pakkerejser. Jagten kan også kombineres med safari og oplevelser så du/i ser Afrika - med dens kultur, natur og det rige dyreliv. Amakulu Safari finder de rigtige fly for dig/jer, påtegner våben og udfærdiger alle dine/jeres våbenpapirer til turen. Efter jagt er det også vigtigt, at få taget stilling til hvordan dyrene skal tranporteres og at de bliver sendt hjem trygt og godt. Amakulu Safari glæder sig til at høre fra dig. tlf.: En oplevelse for livet En oplevelse for livet

24 Kontakt Kig ind på vores website: - og se lidt mere om de sidste nye tilbud. Amakulu Safari er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i det Sydafrikanske landskab. Vi sammensætter turen præcis efter dine ønsker og behov. Vi ønsker at give dig den perfekte Afrikarejse ring og få et uforpligtende tilbud. Hettie & John Ekkenberg P.O.Box Hadison Park Kimberley 8306 South Africa Tlf: Fax: info@amakulusafari.com Jørgen Vind Sønderskovvej 23, Slelde 7100 Vejle Danmark Tlf: Fax: danmark@amakulusafari.com Arne Ekkenberg Tiphedevej Ansager Danmark Tlf: danmark@amakulusafari.com Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Jagten foregår i et område, der ligger ved Graaff Reinet i Eastern Cape, ca. 3 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

Eastern Cape ved Quinstown

Eastern Cape ved Quinstown Eastern Cape ved Quinstown Jagten foregår i et område, der ligger ved Quinstown i Eastern Cape, ca. 2,5 timers kørsel fra Port Elisabeth og East London Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed

Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed Eastern Cape - her kan dine drømme blive virkelighed Pakke 1: Inkl. 5 trofæer: 1 Blesbuck, 1 Impala, 1 Normal Springbuck, 1 Warthog, 1 Grey Duiker For 1 jæger og 1 ikke jæger 7 dages ophold med fuld forplejning,

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt og ophold på en farm i det kuperede terræn i Southwell distriktet

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vi kender vejen fra drøm til virkelighed

Vi kender vejen fra drøm til virkelighed Vi kender vejen fra drøm til virkelighed Drømmer du om jagt til fods på naturens præmisser, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med

Læs mere

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 Lad drømmen blive til virkelighed Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 De yderst attraktive tilbud på de omstående sider, hvor man virkelig kan spare

Læs mere

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves!

Sydafrika. Et eventyr, som bare skal opleves! Sydafrika Et eventyr, som bare skal opleves! Drømmer du om jagt i Afrika, til jordnære priser? Så er du kommet til det rette sted! Sammen med vores outfitter i Eastern Cape, Sydafrika: Two Waters Safaris,

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS EZULU

ANTILOPEJAGT HOS EZULU JSEN: Ant ALT OM JAGTRE u ilopejagt hos E-Zul ANTILOPEJAGT HOS EZULU Søger du en 5-stjernet jagtrejse? - Så er E-Zulu stedet!! Man skal lede længe efter jagt og indkvartering i så høj klasse som E-Zulu

Læs mere

Våben gebyrer og tilladelser

Våben gebyrer og tilladelser Tag en pause fra hverdagen og få den ultimative jagtoplevelse i Afrika med Manga Hunting Safaris. Med Mangwa Hunting Safaris får du ikke kun spændingen ved at gå på jagt efter spændende og eksotiske dyr,

Læs mere

AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly

AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly AMAKULU PAKKEREJSER 2019 Eksklusiv fly Rejsepakker inkluderer Rejsepakker inkluderer ikke I ndkvartering m. delvis fuld forplejning (drikkevarer medfølger ikke Flybilletter, inkl. skatter og afgifter Fuld

Læs mere

Sydafrika. - Verdens jagtdestination nummer

Sydafrika. - Verdens jagtdestination nummer Sydafrika - Verdens jagtdestination nummer 1 Drømmer du om om autentisk jagt, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med høj personlig

Læs mere

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE 6.-16.April 2010 Indabushee - typisk terræn Campen i Indabushee I samarbejde med både den danske, norske og svenske buejægerforening kan vi nu tilbyde

Læs mere

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Afrikas Horisonter Luksus Safari Cape Town Og Vinland Syd Afrika 2020 Oplev Sydafrikas imponerende natur og fantastiske dyreliv Bo i luksushus på Blyde Wildlife

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

Tanzania Wildlife Company Tanzania

Tanzania Wildlife Company Tanzania Side 1 af 11 Tanzania Wildlife Company Tanzania Det er vanskeligt at tale om Tanzania uden at genkalde sig entusiasmen, der bar tidligere tiders klassiske ekspeditioner på storvildtjagt. Tanzania er landet

Læs mere

JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS

JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS JAGT I SYDAFRIKA 2019 HOS MALPEPO SAFARIS Jagtdistrikt: Det er med stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi har indledt et samarbejde med den danskejede safarivirksomhed "MALPEPO SAFARIS", som ikke alene

Læs mere

Sydafrika. - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination

Sydafrika. - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination Sydafrika - Verdens (måske) bedste jagt og ferie destination Drømmer du om om autentisk jagt, i vekslende terræn og spektakulær natur? Drømmer du om det afrikanske eventyr, i professionelle rammer og med

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elizabeth. Lodgen er smukt beliggende

Læs mere

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

Antilopejagt hos Limpopo Safaris HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt hos Limpopo Safaris Overblik HØJDEPUNKTER Hos Limpopo Safaris oplever du antilopejagten i Afrika i sin reneste form. Åndeløs spænding,

Læs mere

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Dato: 18. 06 2019 IPA SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen, spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

Pigetur til Sydafrika 2014 Rejseberetning

Pigetur til Sydafrika 2014 Rejseberetning Pigetur til Sydafrika 2014 Rejseberetning Det er tirsdag den 27. maj, klokken er 03.30. De første piger begynder at ankomme til lufthavnen i Billund den ene mere spændt end den anden. Stille og roligt

Læs mere

GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS

GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS rs opejagt hos Frontie til an og ld ho op JSEN: Gratis ALT OM JAGTRE afaris GRATIS OPHOLD OG ANTILOPEJAGT HOS FRONTIER SAFARIS Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hos Diana Jagtrejser/Limpopo

Læs mere

Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange

Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange 11 dage fra kr. 27.300 v/2 personer REJSERUTE: VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS Tre perler på stribe Victoria Falls, Chobe og Hwange, afrejse

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Denne dag blev det heller ikke til en kudu.

Denne dag blev det heller ikke til en kudu. DRØMMEN OM AFRIKA Den 28. januar sidst på eftermiddagen ankom vi til Matswani, forventningerne var store, spændingen og humøret var helt i top. Vi fik en dejlig velkomst og et glas champagne.. Det hele

Læs mere

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Dato: 13. 08 2019 BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Safari i Kruger National Park og skøn badeferie i Mozambique ved Det Indiske Ocean Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS

GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS un agt hos Osonjiva H ej op til an på ld ho agerop JSEN: Gratis leds ALT OM JAGTRE GRATIS LEDSAGEROPHOLD PÅ ANTILOPEJAGT HOS OSONJIVA HUNTING SAFARIS GRATIS ophold for din ledsager! det er da noget af

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

JAGT I VERDENSKLASSE LUKSUS INDKVARTERING FAIR PRISER

JAGT I VERDENSKLASSE LUKSUS INDKVARTERING FAIR PRISER Når oplevelsen tæller JAGT I VERDENSKLASSE LUKSUS INDKVARTERING FAIR PRISER Pete Safaris er en Sydafrikansk jagtudbyder i Sydafrikas Eastern Cape provins, grundlagt af dansk fødte Peter Olesen og ejet

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS gt JSEN: Antilopeja ALT OM JAGTRE is hos Limpopo Safar ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS Jagt på 45.000 ha i den nordlige del af Sydafrika (Limpopo-provinsen). Fantastiske forhold både for jægere, ledsagere

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Dato: 08. 08 2019 10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

Kruger Safari - til fods og i åbne safaribiler

Kruger Safari - til fods og i åbne safaribiler Kruger Safari - til fods og i åbne safaribiler 7 dage fra kr. 11.995 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG - GREATER KRUGER/KLASERIE - JOHANNESBURG Der er afrejse hver dag. Vandresafari og off-road safari

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp

Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp Tag med på en forrygende safari i Sydafrika, hvor Rukiya Safari Camp byder jer indenfor i en Camp, der udstråler intimitet, autentcitet og rustik luksus

Læs mere

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016

14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 2016-004-01 14 dages Safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s 14 dages Safaritur er en ideel rejse for dem, der gerne vil have en fælles oplevelse sammen med deres familie og venner - eller dem,

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele  tlf , Rejsegarantifonden nr. Riffeljagt og turistrejse til Limpopo, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. LB Jagtrejser samarbejder med The Hunter s Dream Safari og kan tilbyde jagt og ophold på en farm i Limpopo

Læs mere

STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS

STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS ll Safaris gt hos Roger Whitta tja ild rv to S : N E JS ALT OM JAGTRE STORVILDTJAGT HOS ROGER WHITTALL SAFARIS Har du nogensinde stået face to face med en elefant, bøffel eller løve under en jagt i Afrikas

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD.

STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD. Nyati Saf : Storvildtjagt hos N E JS E TR G JA ALT OM aris Ltd. STORVILDTJAGT HOS NYATI SAFARIS LTD. Jægere der besøger Nyati Safaris Ltd. vil følge i fodsporene på berømte safari-jægere som Wally Johnson,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Per person 6 dage fra kr. 14.200,- v/2 pers. REJSERUTE: JOHANNESBURG VICTORIA FALLS ZAMBEZI - JOHANNESBURG Fantastisk indkvartering, beliggenhed og aktiviteter

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE

MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE OG MOMBASA BADEFERIE & Mombasa Badeferie Safari Eksperten byder dig velkommen til en rejse i særklasse med skøn safari i Masai Mara og... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Den Store Rejseauktion Lørdag d. 3. august. kl. 13:45 i foredragssalen

Den Store Rejseauktion Lørdag d. 3. august. kl. 13:45 i foredragssalen 1 A Mananga Safaris jagt for 2 jægere 2:1 1 Mountain pr. 2 0 2:1 jagt 31.000 kr. 1 B Mananga Safaris jagt for 2 jægere 3 trofædyr pr. 2 0 2:1 jagt 19.500 kr. 2 Nika Jagtgrejser 5 dages ophold/4 dages jagt

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere