Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798"

Transkript

1 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

2 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar Hettie og John Ekkenberg, der er bosiddende i Sydafrika. Hettie og John har de sidste 11 år rejst rundt i Sydafrika med fotosafari- og jagtkunder. De har fundet de bedste seværdigheder og naturoplevelser, så du kan få dit livs rejse - skræddersyet efter dine ønsker og behov. Hettie og John er begge uddannede som PH (professionel jæger.) og turistguider. Så hvad end dit ønske er, kan Amakulu Safari opfylde dette. Fakta om Sydafrika Officielle navn: Den Sydafrikanske Republik Hovedstad: Pretoria; Cape Town som regeringssæde Areal: 1,2 mio. km 2 Tidszone: GMT + 2 timer Indbyggertal: 43,4 mio. Religion: 75% kristne. Andre religioner: Hinduisme, islam, jødedom og traditionel afrikansk religion Sprog: Afrikaans, engelsk, ndebele, pedi, sotho, swazi, tsonga, tswana, venda, xhosa, zulu (alle officielle sprog) Økonomi: Service 62%, Industri 24%, Landbrug 14% Valuta: Rand Læs mere på: Læs mere på:

3 Sydafrika Sydafrika er hele verden i ét land. Et fascinerende rejsemål der har det hele - der er noget for enhver smag. Her er et udpluk af de mest populære aktiviteter som Amakulu Safari kan byde på.: 4x4 trip Badeferie Natsafari Ballonflyvning Overlevelseskurser Nationalparker Vinfarme Riverrafting Lystfiskeri Safaritog Souvenirbutikker Flodsejlads Vandreture Markedspladser Garden ruten Game Drives (fotosafari) Golf Jagt - og meget andet, bare spørg At sammensætte safariture kræver stor erfaring, og et bredt kontaktnet. Begge dele har Amakulu Safari. Så uanset om dine ønsker går i retning af fotosafari, fiskeri, jagt eller andet - har vi den fornødne ekspertise. Skulle der være ønske om ekstra ting undervejs, er Amakulu Safari altid indstillet på at yde sit bedste. Dansk- /engelsktalende guider kan arrangeres efter ønske. Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige

4 Amakulu Lodge Amakulu Safari Lodge Indkvartering Oplev Afrikas vilde dyr kombineret med et ægte sydafrikansk ophold på Amakulu Safari Lodge. er beliggende på et fantastisk sted ude på savannen i det centrale Sydafrika Lodgen ligger midt i et ca ha stort område, 26 km øst for diamantbyen Kimberley. I nærområdet har vi adgang til yderligere ca ha. På Amakulu Safari Lodge har vi alle de faciliteter der skal til, for at danne rammen om en uovertruffen ferie. Vi råder over en smuk afrikansk lapa og 7 fantastiske bungalows. Værelserne er velindrettede og prikken over I et, er det smukke afrikanske design på interiøret. Alle værelser har eget badeværelse og aircondition. Vi har en svimmingpool, hvor man rigtigt kan boltre sig og nyde solen. Det fremmedartede, smukke og velholdte haveanlæg omkring poolen er det ideelle sted at sidde og nyde kølige drinks fra baren. I forbindelse med vor dejlige bar ligger den hyggelige bålplads. Her kan du sidde ved bålets skær, med en drink i hånden, og nyde nattens komme, samtidig med at du kikker op på den afrikanske stjernehimmel. Amakulu Safari Lodge har indrettet et hyggeligt fælles opholdsrum / trofæstue, hvor vi ofte indtager middagen, eller under den stjernefyldte himmel. Her nyder man aftenen med alle dens lyde, mens bålet brænder ud. Maden på Amakulu Safari Lodge er afrikansk inspireret, lavet efter lokale opskrifter af de mange lækre og friske råvarer som Sydafrika kan byde på. Hettie står for køkkenet og ofte vil hovedretten bestå af vildt fra området. Til maden bliver der selvfølgelig serveret sydafrikanske vine, som er uovertrufne til maden.

5 Livet Minder For Livet Alle oplevelser og indtryk med natur, dyr og den smilende lokalbefolkning, skal nydes helt. Derfor er det vigtigt ikke at lave et alt for fast program hjemmefra. Der skal være tid til at sidde i en stol og slappe af, med en kølig drink indenfor rækkevidde, mens man bare nyder dyrene i den fantastiske afrikanske solnedgang. Amakulu Safari samarbejder med et stort netværk af lokale operatører, som kan hjælpe med at opfylde netop dine ønsker. De fleste ture går til malariafrie områder. Sydafrika har alle ingredienserne til dit livs rejse perfekt til den romantiske og uforglemmelige bryllupsrejse, fødselsdag, familieferie m.v. Her finder man et fantastisk dyreliv, spændende kulturer og vidunderlige skiftende landskaber. Sydafrika er et af verdens smukkeste, mest imponerende og spændende rejselande man kan tænke sig at besøge. DER ER NOGET VED SAFARILIV, SOM GØR, AT MAN GLEMMER ALLE LIVETS SORGER OG FØLER HELE DØGNET, SOM OM MAN HAVDE EN HALV FLASKE CHAMPAGNE I SIG - GANSKE OPFYLDT AF DEN MEST INDERLIGSTE TAKNEMMELIGHED OVER, AT MAN LEVER Citat: Karen Blixen Individuelle og unikke oplevelser Individuelle og unikke oplevelser

6 Amakulu Safari Lodge Aftensmaden er altid noget helt fantastisk, hvor Hettie og køkkenpersonalet serverer en 3-retters menu, på en festpyntet bord, her oplever og smager man Afrika.

7

8 Vilde Dyr Vine! Vilde Dyr Og Udsøgte Vine! Cape Town Cape Town er kendt som en af verdens smukkeste byer, beliggende ved foden af det berømte Taffelbjerg - Table Mountain. Der er masser af spændende seværdigheder i Cape Town og omegn. Cape-halvøen syd for byen er en nationalpark. Her finder du Kap Det Gode Håb, stedet hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean. Kommer man til Cape Town i hvalsæsonen; 1. juli - 1. december, kan man sidde på stranden og nyde synet af disse prægtige dyr - og også opleve delfiner der boltrer sig sammen med hvalerne. Her kan du også finde kolonier med sæler og pingviner. Vinlandet Er man tilhænger af landlig idyl, gode vine, vingårde, dale og bjerge, vil vinlandet imponere. Vinlandet er et smukt område, mindre end en times kørsel fra Cape Town. Er du til golf er der mulighed for at spille golf på baner som Erinvale, Boschenmeer, Pearl Valley, Spier og Stellenbosch Golf Course. Sundowner i Bushen Denne traditionelle ceremoni følger solens sidste stråler, som breder sig over det smukke landskab. Når mørket har sænket sig, stiger vi på safaribilerne og returnerer til Amakulu Safari Lodge. Mon ikke alle vil bringe minder for livet med hjem fra dette betagende land og dets ufattelige smukke natur. need springbok photo

9 Storslået Natur! Krüger Nationalpark Er uden sammenligning flagskibet når det gælder nationalparker. De knap 2 millioner ha, udgør en af de største attraktioner i hele Afrika. Ikke mindst på grund af chancen for at se The Big 5. Parken er i dag hjemsted for 147 arter af pattedyr, 507 fuglearter, 114 krybdyrarter, 49 fiskearter og 336 forskellige træsorter i et varieret landskab med savanne og bjerglandskaber. Området giver rig mulighed for at tage nogle fantastiske fotos, der forener det spændende dyreliv, med den smukke natur i skæret af de grønne Drakensbjerge i baggrunden. Læs mere på: Pilanesberg Nationalpark Et smukt område på ha, et vulkansk landskab med imponerende bjergformationer, åbne sletter med antilopevildt og verdens tredjestørste bestand af hvide næsehorn. Herudover 38 forskellige vildtarter og fugleliv, samt The Big 5. Især for gæster med kort tid til rådighed er det en god løsning, der sikrer en fin safarioplevelse. Amakulu Safari bruger hovedsageligt Pilanesberg Nationalpark, fordi vi her ser mange forskellige vildtarter. Bushen er her mere åben i.fht. andre parker i den nordlige del af Sydafrika. Her er der rig mulighed for at få nogle gode fotos af dyrene. Hartbeespoort dam marked Et stort og utroligt spændende lokalt marked. Her finder man alt indenfor håndarbejde i træ - og særdeles fine souvenirs. Her skal der handles og pruttes om prisen!

10 Safaritur/ Game Drive ud på den Afrikanske savanne, se dyrene i deres rette element, dette er en stor oplevelse og et minde for livet.

11

12 Bølgebrus! Fiskeri Nu kan du også opleve fluefiskeri på Yellowfish i særlige områder ved vore floder som løber gennem de varierede og moderat tørre områder i det centrale Sydafrika. Lyt til de fantastiske skrig fra fiskeørnen samtidig med at du målrettet forsøger at fange en af Sydafrikas mest eftertragtede fiskearter med din fluestang. Nyd familiens eller gode venners selskab samtidig med at du fisker i det kølige vand ved vore lokale floder. Du kan også i kombination afrunde din jagtrejse med et udfordrende eventyr, fluefiskeri. Hos os kan du nyde stilheden under fluefiskeri ved privat ejede vande der vil give dig udfordringer med hårdt kæmpende fisk der vil garantere dig uforglemmelige fiskeoplevelser. Vi tror på at tiden er kostbar, og at den derfor skal tilbringes med at fiske. Dybhavsfiskeri findes ikke bedre, her indfries drømme om at fange blå-, sort- og stribet marlin, gulfinnet tun, Bonito, Dorado og Barracuda. Dybhavsfiskeri finder sted året rundt men fra oktober til april kommer disse kæmpefisk helt ind til kysten. Amakulu Safari bruger lokale fiskeguider og vore kunder er således i de bedste hænder.

13 Vingesus! Fuglejagt Når Amakulu Safari arrangerer fuglejagt i Sydafrika, er det altid på vilde fugle. Eksempelvis kan nævnes Sandgrouse (agerhøns), Francolin (agerhøns art), Guineafowl (perlehøns), duer, ænder og gæs. Det er ikke usædvanligt at bruge omkring skud pr. jæger på en jagtdag. Det er altid godt at booke 2-3 dages fuglejagt, hvis der er en dag hvor fugle er fløjet til et andet område. Mange kommer igen og igen udelukkende for denne spændende jagt, men det kan også være en god ide at kombinere fuglejagt med antilopejagt. Fuglejagten foregår typisk i perioden maj - september. Hvis det ønskes, har Amakulu Safari også mulighed for at booke ren duejagt, hvor det er bedst hvis man er min. 3 jæger i 2-4 dage. Her er der mulighed for enten at leje jagtgevær eller tage sit eget med. (Jagten foregår i april, maj og juni ) Amakulu Safari lejer sig ind ved lokale fuglejægere. De er eksperter på området, da de arbejder med fuglejagt hele tiden, og vi ønsker kun det bedste for vore kunder. Skriv til os, for et uddybende tilbud, som også kan kombineres med trofæjagt m.m.

14 Det Er For Vildt Det Er Bare For Vildt Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men aldrig tidligere har der været en så stor bestand som i dag. Mange farmere, der tidligere havde kødkvæg, har i dag sadlet om og høster nu kun af områdets naturlige dyrearter. Al jagt i Sydafrika foregår med en PH er (professionel uddannet jæger). Det er et lovkrav, men også din garanti for at jagten kan lykkes. Afrikansk vildt er som udgangspunkt vanskeligt at jage. Deres sanser er udviklet til overlevelse sammen med løver og leoparder, derfor er det sjældent let at komme til et bytte. Amakulu Safari arrangerer spændende game drives (fotosafari ). I de åbne jagtbiller bliver oplevelsen ekstra intens. Amakulu Safari s trackere sporer vildtet ved at aflæse dets færden via fodspor, droppings, knækkede grene og andre tegn i naturen. Trofæjagt er nok den mest kendte jagtform. Her jages ikke bare et bestemt bytte, men trofæet skal være af en vis størrelse. Amakulu Safari kan tilbyde trofæjagt på alle Sydafrikas jagtbare vildtarter. ( Enten 2:1 eller 1:1) Nyala, Struds, Waterbuck, Steenbok, Oryx, Blesbok, Grey Duiker, Kudu, Blue Wildebeest, Zebra, Warthog, Impala, Bøffel, Springbok, Afskydnings-springbok, Black Wildebeest, Red Hartebeest, Steenbok og mange flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

15 Buejagt Amakulu Safari kan også arrangere buejagt. Vores egne PH ere er passionerede buejægere, og det er dem, der står for vor buejagt i de områder der anvendes til denne form for jagt. I de områder hvor der jages med bue, foregår der ingen jagt med riffel. I Sydafrika kan der jages antiloper og fugle med bue. Derimod kan krokodiller, elefanter, flodheste, løver, leoparder,vilde hunde, geparder samt hyæner ikke jages med bue. Til buejagt råder vi over arealer der er beliggende rundt om Amakulu Safari Lodge. Jagten kan være fra Blinds (skjul ) eller pürch. Der kræves ikke buelicens, for at jage i Sydafrika.

16 Jagt Sydafrika er rigt på vildt, og det giver mulighed for forskellige jagtformer. Derfor giver Amakulu Safari mulighed på flere typer jagt som kan kombineres: Trofæjagt er jagt hvor man jager efter handyr, på denne jagt kan man vælge at jage 1:1 eller 2:1. Vi vil på denne jagt prøve at finde det dyr som vil være dit drømmedyr, denne jagt er fra 1. januar og frem til 15. november. Afskydningsjagt (selektionsjagt) er jagt på hundyr og her er jagten igen 1:1 eller 2:1 denne jagt er kun fra maj og til september. Drivjagt efter Springbok. Jagten er drivjagt og der skal min være 4 jægere, man bliver sat på post sammen med en af vores medhjælpere og så er det op til jægeren, at få hold på Springbokkene. Denne jagt er til de jægere som gerne vil skyde mange skud. Jagten er kun i maj-juni-juli og august måned. Dette er en jagt hvor man kan skyde mange dyr til en lav pris. Amakulu Safari tilbyder at sammensætte lige netop din drømmetur, hvor vi kombinere turen efter dine valg og vi vil meget gerne være behjælpelig med at planlægge din næste tur. Jagt oplevelser ud over det sædvanlige Jagt oplevelser ud over det sædvanlige

17 Jagt Hvis det er specielle dyr, har vi forskellige områder i Sydafrika som gør det muligt at finde dyrene. Amakulu Safari kan også arrangere natjagt. Vi kører ud på savannen efter aftensmaden og ser om vi kan spotte Jackaler. Vi har vores egne jagtbiler og spotlys anvendes til denne form for jagt. Meget udfordrende jagt, hvor man skal være hurtig på aftrækkeren.

18 T he Five The Big Five Jagt på: Elefant, Løve, Bøffel, Leopard og Næsehorn. Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men også af de store dyr bl.a. The Big Five. Amakulu Safari tilbyder også jagt på alle store dyr. Amakulu Safari har bl.a. flere store jagtområder i Zimbabwe, hvor vi kan skyde de store dyr. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at planlægge din næste tur på The Big Five. Amakulu Safari arrangerer spændende jagt, hvor John Ekkenberg, som har PH-licens til The Big Five, også har mulighed for at tage med. På denne jagt kan der også jages almindelige trofæer. Vi har mulighed for at skyde: Elefant, Løver, Gepard, Næsehorn, Flodhest, Bøffel, Giraf, Krokodille med flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

19 Amakulu Safari Tilbyder Amakulu Safari Tilbyder Her kan du se hvad Amakulu Safari kan arrangere af forskellige pakkeløsninger. Jagtture, fotosafari og kombinationsture. 9 dages jagttur kun for jægere 9 dages jagtrejse 1:1 for jæger og ledsager 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika 14 dages Safaritur til Sydafrika 16 dages jagt- og familietur til Sydafrika Individuel jagttur til Zimbabwe Individuel jagttur til Sydafrika Se vore tilbud / muligheder og find ud af hvilken pakke der passer lige netop til dig / din familie. Vi glæder os til at høre fra dig.

20 Blesbuck Scimitar Horned Oryx Zebra Oribi Warthog Blue Wildebeest Red Hartebeest Kudu Impala Bushbuck Black Wildebeest White Springbok

21 Klipspringer Steenbok Waterbuck Red Lechwe Mountain Reedbok Eland Common Reedbok Grey Duiker Roan Antilope Nyala Oryx Barbery Sheep

22 Taxidermy/Konservator / Efter endt jagt, ønsker en stor del af vores gæster, at få deres trofæer monteret. Dette arbejde skal udføres af nogle, der ved hvordan dyrene ser ud i virkeligheden. Derfor har Amakulu Safari besøgt en del Taxidermy er (konservatorer), og udvalgt nogle vi selv bruger og derfor gerne vil anbefale. Der er også mulighed for at besøge konservatoren, så man kan se kvalitet og arbejdsgangen. Endvidere giver det også indblik i hvilke muligheder der er med monteringen af trofæet, der kan vælges mellem fuldmonteret, halvmonteret, skuldermonteret, eller på plade og flere andre muligheder. Hvis man ønsker konservatorarbejdet udført i Danmark, er det muligt at få det lavet som Dip and Pack og sendt direkte hjem til den konservator man har valgt.

23 Informationer Så hvis du/i går og påtænker en tur til Sydafrika, kan du/i besøge os på en af vore Roadshows, som bliver annonceret på vores hjemmeside: I er også velkommen til at ringe til vores kontor: for spørgsmål, tilbud eller for et møde på vores kontor. tlf.: Amakulu Safari er behjælpelig med at planlægge turen ned til mindste detalje og udfærdige jeres dagsprogram. Der er mange muligheder for, hvordan de forskellige jagtformer kan kombineres, og netop blive jeres drømmetur. Se vore pakkerejser. Jagten kan også kombineres med safari og oplevelser så du/i ser Afrika - med dens kultur, natur og det rige dyreliv. Amakulu Safari finder de rigtige fly for dig/jer, påtegner våben og udfærdiger alle dine/jeres våbenpapirer til turen. Efter jagt er det også vigtigt, at få taget stilling til hvordan dyrene skal tranporteres og at de bliver sendt hjem trygt og godt. Amakulu Safari glæder sig til at høre fra dig. tlf.: En oplevelse for livet En oplevelse for livet

24 Kontakt Kig ind på vores website: - og se lidt mere om de sidste nye tilbud. Amakulu Safari er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i det Sydafrikanske landskab. Vi sammensætter turen præcis efter dine ønsker og behov. Vi ønsker at give dig den perfekte Afrikarejse ring og få et uforpligtende tilbud. Hettie & John Ekkenberg P.O.Box Hadison Park Kimberley 8306 South Africa Tlf: Fax: Jørgen Vind Sønderskovvej 23, Slelde 7100 Vejle Danmark Tlf: Fax: Arne Ekkenberg Tiphedevej Ansager Danmark Tlf: Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009

Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 Lad drømmen blive til virkelighed Specialtilbud Big game safaris Oplev safari i topklasse til stærkt reducerede priser - 2009 De yderst attraktive tilbud på de omstående sider, hvor man virkelig kan spare

Læs mere

Tanzania Wildlife Company Tanzania

Tanzania Wildlife Company Tanzania Side 1 af 11 Tanzania Wildlife Company Tanzania Det er vanskeligt at tale om Tanzania uden at genkalde sig entusiasmen, der bar tidligere tiders klassiske ekspeditioner på storvildtjagt. Tanzania er landet

Læs mere

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE

SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE SYDAFRIKA - BUESAFARI MED SPECIALKURSER FOR BUEJÆGERE 6.-16.April 2010 Indabushee - typisk terræn Campen i Indabushee I samarbejde med både den danske, norske og svenske buejægerforening kan vi nu tilbyde

Læs mere

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika

Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika Hjemsendelse af trofæer fra Sydafrika På de følgende sider gives en grundig information og gennemgang af, hvad der sker med dine trofæer, fra det øjeblik du forlader jagtområdet, og til de er klar til

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Nyati Safari Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Pris pr. pers. 16.995,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program, transfer og fly

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland

TANZANIA. SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Lad drømmen blive til virkelighed TANZANIA SPECIAL TILBUD BIG 4 Selous Game Reserve Storvildtjagt i Afrikas bedste jagtland Tanzania, the land of Kilimanjaro og menneskehedens vugge tilbyder noget af det

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE Afrejse: d. 15.-31.oktober 2013 og d. 11.-27. februar 2014 Specialrejse med Folkeskolen: FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage Kom med på et safarieventyr, hvor der venter to hele dage med safari i Kruger National Park og besøg hos organisationen Elephant Whispers, hvor vi får lov at

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Fotosafari og udflugter

Fotosafari og udflugter Fotosafari og udflugter Ønsker du et afbræk fra jagten, eller kunne du tænke dig at kombinere rejsen med aktiviteter og udflugter for dig og din familie? Sydafrika byder på et hav af muligheder for alle

Læs mere

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle 9. 21. oktober 2015 15 aktive dage i Sydafrika med vandring, safari og unikke oplevelser Sydafrika

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007 26 ARTIKEL ARTIKEL Safari nr 21 2007 Min mand Niels er jæger, det er jeg ikke selv, men går gerne med og deler spænding og naturoplevelser med ham. Jeg har været med ham på bukkejagt herhjemme adskillige

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Limpopo

Inspiration Rejsemål: Limpopo Inspiration Rejsemål: Limpopo Limpopo-provinsen, som er opkaldt efter floden Limpopo, er Sydafrikas mest nordlige provins, der rummer en bred kontrast af alt fra bushveld land til majestætiske bjerge og

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien En oase af ro og naturoplevelser for hele familien Indhold Oplev Afrika helt tæt på Temba Safari........ 6 Hygge, intimitet og god service........ 12 Udflugter........ 18 På opdagelse i Sydafrika........

Læs mere

Safari & storbyeventyr i Sydafrika

Safari & storbyeventyr i Sydafrika Safari & storbyeventyr i Sydafrika 12 dage På denne rundrejse får du det bedste af to verdener - på den afrikanske savanne og i storbyen Cape Town. Safarioplevelserne får du i den berømte Kruger National

Læs mere

SPECIALREJSER. Det danske landbrugs Rejsebureau. Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld!

SPECIALREJSER. Det danske landbrugs Rejsebureau. Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld! SPECIALREJSER Det danske landbrugs Rejsebureau Rejsebrev juni 2009 Rejser for folk med rødder i den danske muld! Mange og usædvanlige rejser! 2009-2010 Solen skinner nattergalen er kommet til Djursland,

Læs mere

Værdi = bevaring! JAGT SOM NATURBEVARENDE KR AFT

Værdi = bevaring! JAGT SOM NATURBEVARENDE KR AFT JAGT SOM NATURBEVARENDE KR AFT Værdi = bevaring! De forskellige underarter af markhor er nogle af verdens mest eftertragtede jagttrofæer. Indtil for ca. 15 år siden var der kun meget få markhor tilbage

Læs mere

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien En oase af ro og naturoplevelser for hele familien Indhold Temba Safari. 6 Hygge, intimitet og god service. 12 Udflugter. 18 På opdagelse i Sydafrika. 26 Praktiske oplysninger. 32 Færdige feriepakker.

Læs mere

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011

Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika. Afrejse 18. marts 2011 Med dyrepasser Paw Gosmer til Sydafrika Afrejse 18. marts 2011 Aalborg Zoo og Bravo Safari byder igen velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

D SHO A. Vi er at finde følgende steder: Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden.

D SHO A. Vi er at finde følgende steder: Buhls Jagtrejser har siden starten i 1972 haft tusindvis af tilfredse kunder på jagt i store dele af verden. Det er en stor fornøjelse igen at kunne invitere til Buhls Jagtrejsers eget Roadshow i januar 2013. Vi afholder igen vores helt eget show, hvor vi har partnere med fra hele verden og der vil være rig mulighed

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009.

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Så sidder vi igen i Afrika og skriver dagbog, denne gang sidder vi på terrassen foran vores telt på Vuma Hill Tented Camp i Mikumi

Læs mere

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Safari Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et Nyati safari ophold byder på safari oplevelser i verdensklasse og vil du opleve endnu mere Afrika

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

WATERFALL LODGE. Limpopo Province, South Africa. All inclusive eller self catering

WATERFALL LODGE. Limpopo Province, South Africa. All inclusive eller self catering WATERFALL LODGE Limpopo Province, South Africa Udflugter og aktiviteter for hele familien Mere end 60.000 ha jagt til jægeren All inclusive eller self catering Jagt- & fotosafari for hele familien Telefon

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

NYATI SAFARI LODGE. Safari for de kræsne

NYATI SAFARI LODGE. Safari for de kræsne NYATI SAFARI LODGE Safari for de kræsne My heart is at home in Africa Where the sound of drums beat in my chest And the songs of time ring in my ears Where the rainbow mist glows in my eyes And the smiles

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Sydafrika NATUR, MILJØ OG MENN ESKER PETER BEJDER. Sydafrika - NATUR, MILJØ OG MENNESKER. Sydafrika natur, miljø og

Sydafrika NATUR, MILJØ OG MENN ESKER PETER BEJDER. Sydafrika - NATUR, MILJØ OG MENNESKER. Sydafrika natur, miljø og Omslag-:Layout 1 23/2/1 1.1 Side 1 GEOGRAFISKE BRÆNDPUNKTER GEOGRAFISKE BRÆNDPUNKTER Peter Bejder mennesker tager dig med til Sydafrika og fortæller om samspillet mellem mennesker og natur. Der er fokus

Læs mere

Backpacker i Drømmeland

Backpacker i Drømmeland Backpacker i Drømmeland Sydafrika byder på mange udfordringer for rygsækturister. Her er endeløse strande, og masser af plads til at føle sig som eventyrer på opdagelse Af Geir Elvin Jensen Glem alt om

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rype) jagt Royal Deeside/Aberdeenshire Estates 4-6 jægere fra 12 August til midten af September

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Godt at vide: Godt at vide:

Godt at vide: Godt at vide: giraf elefant giraf 1. Giraffen er verdens højeste landlevende dyr. 2. En voksen hangiraf måler cirka 5 meter og vejer cirka 1.100 kg. 3. Giraffer er drøvtyggere og lever på den afrikanske savanne. 4.

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND

DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND DANSK STUDIE CENTER NEW ZEALAND Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,8 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Luksussafari i Kruger

Luksussafari i Kruger 9 dages spektakulær drømmerejse til et af de bedste safariområder i Sydafrika SYDAFRIKA med Luksussafari i Kruger 9 dages forkælelse af alle sanser og ultimative safarioplevelser på eksklusiv lodge midt

Læs mere

Ferie i Sydafrika august 2010

Ferie i Sydafrika august 2010 Ferie i Sydafrika august 2010 Tirsdag den 10. august: Afrejse fra Danmark Turen begyndte med en fin tur til Amsterdam, hvor der var to timers ventetid. Klokken 10.30 fortsatte flyveturen til Johannesburg.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

TURISME TURISME. TURISME Nr 24 2008

TURISME TURISME. TURISME Nr 24 2008 124 Turisme i det sydlige afrika De fleste i Skandinavien er i dag bekendt med, at vil man på jagt i Afrika, er Sparta Hunting Club den organisation, som har det bedste program og de bedste priser i Afrika.

Læs mere

Rejsebrev - Thomas Damgaard Petersen

Rejsebrev - Thomas Damgaard Petersen Rejsebrev - Thomas Damgaard Petersen Sydafrika, Cape Town 1. februar 31. juli 2014 Institution: Beth Uriel, House of Light. Praktikken/Pædagogikken Det har været en spændende praktikperiode, der har været

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Enestående naturrejse til lands, til vands og i luften Arusha Lake Manyara Ngorongoro Serengeti Zanzibar 11. marts 26. marts 2014 Vi byder dig

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Sydafrika Rejseforslag til individuelle rejser

Sydafrika Rejseforslag til individuelle rejser Sydafrika Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til Sydafrika Rejseforslag til individuelle rejser ZIMBABWE Victoria Falls, Zimbabwe NAMIBIA BOTSWANA NORTH WEST Johannesburg NORTHERN PROVINCE

Læs mere

Safari-Christian. De ville komme op til farmen om lørdagen.

Safari-Christian. De ville komme op til farmen om lørdagen. Safari-Christian Allerede sidste år forærede min kone og jeg min søn Christian en jagtsafarirejse til Sydafrika. Vi skulle med alle tre, og vi skulle bo på Uxbridge Farm en farm som Lone og jeg har besøge

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Til hest blandt giraffer og næsehorn

Til hest blandt giraffer og næsehorn At ride ind midt blandt en flok giraffer eller sidde på en hesteryg mindre end 30 meter fra et næsehorn er den ultimative måde at opleve The African Wildlife. Escape tog til Sydafrika og fik et adrenalinkick

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

- tid til natur og fællesskab

- tid til natur og fællesskab - tid til natur og fællesskab Indhold Danmarks smukkeste kanotur... 03 Stolte traditioner... 04 Det praktiske... 05 Planlæg din kanotur... 06 Lejrliv ved Gudenåen... 08 Udstyr til din kano... 09 Sådan

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Møder med CWT MEETINGS & EVENTS

Møder med CWT MEETINGS & EVENTS CWT MEETINGS & EVENTS Bring mennesker, viden og ressourcer sammen. Brug møder og kick-offs rigtigt, giv oplevelser med mening, og mærk, hvordan et møde med storslået natur, glødende kultur og berigende

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE

MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE MØD AFRIKA ULDUM HØJSKOLE Det her kan du opleve - blandt meget andet BESØG I KIRKE OG MOSKE SAFARI BESØG HOS M OFF ROAD BESØG PÅ BØRNEHJEM Pris: ca. 15.000 kr. To årlige rejser i januar og juni. Varighed:

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere