Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798"

Transkript

1 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

2 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar Hettie og John Ekkenberg, der er bosiddende i Sydafrika. Hettie og John har de sidste 11 år rejst rundt i Sydafrika med fotosafari- og jagtkunder. De har fundet de bedste seværdigheder og naturoplevelser, så du kan få dit livs rejse - skræddersyet efter dine ønsker og behov. Hettie og John er begge uddannede som PH (professionel jæger.) og turistguider. Så hvad end dit ønske er, kan Amakulu Safari opfylde dette. Fakta om Sydafrika Officielle navn: Den Sydafrikanske Republik Hovedstad: Pretoria; Cape Town som regeringssæde Areal: 1,2 mio. km 2 Tidszone: GMT + 2 timer Indbyggertal: 43,4 mio. Religion: 75% kristne. Andre religioner: Hinduisme, islam, jødedom og traditionel afrikansk religion Sprog: Afrikaans, engelsk, ndebele, pedi, sotho, swazi, tsonga, tswana, venda, xhosa, zulu (alle officielle sprog) Økonomi: Service 62%, Industri 24%, Landbrug 14% Valuta: Rand Læs mere på: Læs mere på:

3 Sydafrika Sydafrika er hele verden i ét land. Et fascinerende rejsemål der har det hele - der er noget for enhver smag. Her er et udpluk af de mest populære aktiviteter som Amakulu Safari kan byde på.: 4x4 trip Badeferie Natsafari Ballonflyvning Overlevelseskurser Nationalparker Vinfarme Riverrafting Lystfiskeri Safaritog Souvenirbutikker Flodsejlads Vandreture Markedspladser Garden ruten Game Drives (fotosafari) Golf Jagt - og meget andet, bare spørg At sammensætte safariture kræver stor erfaring, og et bredt kontaktnet. Begge dele har Amakulu Safari. Så uanset om dine ønsker går i retning af fotosafari, fiskeri, jagt eller andet - har vi den fornødne ekspertise. Skulle der være ønske om ekstra ting undervejs, er Amakulu Safari altid indstillet på at yde sit bedste. Dansk- /engelsktalende guider kan arrangeres efter ønske. Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige Hvis du vil opleve noget, der er ud over det sædvanlige

4 Amakulu Lodge Amakulu Safari Lodge Indkvartering Oplev Afrikas vilde dyr kombineret med et ægte sydafrikansk ophold på Amakulu Safari Lodge. er beliggende på et fantastisk sted ude på savannen i det centrale Sydafrika Lodgen ligger midt i et ca ha stort område, 26 km øst for diamantbyen Kimberley. I nærområdet har vi adgang til yderligere ca ha. På Amakulu Safari Lodge har vi alle de faciliteter der skal til, for at danne rammen om en uovertruffen ferie. Vi råder over en smuk afrikansk lapa og 7 fantastiske bungalows. Værelserne er velindrettede og prikken over I et, er det smukke afrikanske design på interiøret. Alle værelser har eget badeværelse og aircondition. Vi har en svimmingpool, hvor man rigtigt kan boltre sig og nyde solen. Det fremmedartede, smukke og velholdte haveanlæg omkring poolen er det ideelle sted at sidde og nyde kølige drinks fra baren. I forbindelse med vor dejlige bar ligger den hyggelige bålplads. Her kan du sidde ved bålets skær, med en drink i hånden, og nyde nattens komme, samtidig med at du kikker op på den afrikanske stjernehimmel. Amakulu Safari Lodge har indrettet et hyggeligt fælles opholdsrum / trofæstue, hvor vi ofte indtager middagen, eller under den stjernefyldte himmel. Her nyder man aftenen med alle dens lyde, mens bålet brænder ud. Maden på Amakulu Safari Lodge er afrikansk inspireret, lavet efter lokale opskrifter af de mange lækre og friske råvarer som Sydafrika kan byde på. Hettie står for køkkenet og ofte vil hovedretten bestå af vildt fra området. Til maden bliver der selvfølgelig serveret sydafrikanske vine, som er uovertrufne til maden.

5 Livet Minder For Livet Alle oplevelser og indtryk med natur, dyr og den smilende lokalbefolkning, skal nydes helt. Derfor er det vigtigt ikke at lave et alt for fast program hjemmefra. Der skal være tid til at sidde i en stol og slappe af, med en kølig drink indenfor rækkevidde, mens man bare nyder dyrene i den fantastiske afrikanske solnedgang. Amakulu Safari samarbejder med et stort netværk af lokale operatører, som kan hjælpe med at opfylde netop dine ønsker. De fleste ture går til malariafrie områder. Sydafrika har alle ingredienserne til dit livs rejse perfekt til den romantiske og uforglemmelige bryllupsrejse, fødselsdag, familieferie m.v. Her finder man et fantastisk dyreliv, spændende kulturer og vidunderlige skiftende landskaber. Sydafrika er et af verdens smukkeste, mest imponerende og spændende rejselande man kan tænke sig at besøge. DER ER NOGET VED SAFARILIV, SOM GØR, AT MAN GLEMMER ALLE LIVETS SORGER OG FØLER HELE DØGNET, SOM OM MAN HAVDE EN HALV FLASKE CHAMPAGNE I SIG - GANSKE OPFYLDT AF DEN MEST INDERLIGSTE TAKNEMMELIGHED OVER, AT MAN LEVER Citat: Karen Blixen Individuelle og unikke oplevelser Individuelle og unikke oplevelser

6 Amakulu Safari Lodge Aftensmaden er altid noget helt fantastisk, hvor Hettie og køkkenpersonalet serverer en 3-retters menu, på en festpyntet bord, her oplever og smager man Afrika.

7

8 Vilde Dyr Vine! Vilde Dyr Og Udsøgte Vine! Cape Town Cape Town er kendt som en af verdens smukkeste byer, beliggende ved foden af det berømte Taffelbjerg - Table Mountain. Der er masser af spændende seværdigheder i Cape Town og omegn. Cape-halvøen syd for byen er en nationalpark. Her finder du Kap Det Gode Håb, stedet hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean. Kommer man til Cape Town i hvalsæsonen; 1. juli - 1. december, kan man sidde på stranden og nyde synet af disse prægtige dyr - og også opleve delfiner der boltrer sig sammen med hvalerne. Her kan du også finde kolonier med sæler og pingviner. Vinlandet Er man tilhænger af landlig idyl, gode vine, vingårde, dale og bjerge, vil vinlandet imponere. Vinlandet er et smukt område, mindre end en times kørsel fra Cape Town. Er du til golf er der mulighed for at spille golf på baner som Erinvale, Boschenmeer, Pearl Valley, Spier og Stellenbosch Golf Course. Sundowner i Bushen Denne traditionelle ceremoni følger solens sidste stråler, som breder sig over det smukke landskab. Når mørket har sænket sig, stiger vi på safaribilerne og returnerer til Amakulu Safari Lodge. Mon ikke alle vil bringe minder for livet med hjem fra dette betagende land og dets ufattelige smukke natur. need springbok photo

9 Storslået Natur! Krüger Nationalpark Er uden sammenligning flagskibet når det gælder nationalparker. De knap 2 millioner ha, udgør en af de største attraktioner i hele Afrika. Ikke mindst på grund af chancen for at se The Big 5. Parken er i dag hjemsted for 147 arter af pattedyr, 507 fuglearter, 114 krybdyrarter, 49 fiskearter og 336 forskellige træsorter i et varieret landskab med savanne og bjerglandskaber. Området giver rig mulighed for at tage nogle fantastiske fotos, der forener det spændende dyreliv, med den smukke natur i skæret af de grønne Drakensbjerge i baggrunden. Læs mere på: Pilanesberg Nationalpark Et smukt område på ha, et vulkansk landskab med imponerende bjergformationer, åbne sletter med antilopevildt og verdens tredjestørste bestand af hvide næsehorn. Herudover 38 forskellige vildtarter og fugleliv, samt The Big 5. Især for gæster med kort tid til rådighed er det en god løsning, der sikrer en fin safarioplevelse. Amakulu Safari bruger hovedsageligt Pilanesberg Nationalpark, fordi vi her ser mange forskellige vildtarter. Bushen er her mere åben i.fht. andre parker i den nordlige del af Sydafrika. Her er der rig mulighed for at få nogle gode fotos af dyrene. Hartbeespoort dam marked Et stort og utroligt spændende lokalt marked. Her finder man alt indenfor håndarbejde i træ - og særdeles fine souvenirs. Her skal der handles og pruttes om prisen!

10 Safaritur/ Game Drive ud på den Afrikanske savanne, se dyrene i deres rette element, dette er en stor oplevelse og et minde for livet.

11

12 Bølgebrus! Fiskeri Nu kan du også opleve fluefiskeri på Yellowfish i særlige områder ved vore floder som løber gennem de varierede og moderat tørre områder i det centrale Sydafrika. Lyt til de fantastiske skrig fra fiskeørnen samtidig med at du målrettet forsøger at fange en af Sydafrikas mest eftertragtede fiskearter med din fluestang. Nyd familiens eller gode venners selskab samtidig med at du fisker i det kølige vand ved vore lokale floder. Du kan også i kombination afrunde din jagtrejse med et udfordrende eventyr, fluefiskeri. Hos os kan du nyde stilheden under fluefiskeri ved privat ejede vande der vil give dig udfordringer med hårdt kæmpende fisk der vil garantere dig uforglemmelige fiskeoplevelser. Vi tror på at tiden er kostbar, og at den derfor skal tilbringes med at fiske. Dybhavsfiskeri findes ikke bedre, her indfries drømme om at fange blå-, sort- og stribet marlin, gulfinnet tun, Bonito, Dorado og Barracuda. Dybhavsfiskeri finder sted året rundt men fra oktober til april kommer disse kæmpefisk helt ind til kysten. Amakulu Safari bruger lokale fiskeguider og vore kunder er således i de bedste hænder.

13 Vingesus! Fuglejagt Når Amakulu Safari arrangerer fuglejagt i Sydafrika, er det altid på vilde fugle. Eksempelvis kan nævnes Sandgrouse (agerhøns), Francolin (agerhøns art), Guineafowl (perlehøns), duer, ænder og gæs. Det er ikke usædvanligt at bruge omkring skud pr. jæger på en jagtdag. Det er altid godt at booke 2-3 dages fuglejagt, hvis der er en dag hvor fugle er fløjet til et andet område. Mange kommer igen og igen udelukkende for denne spændende jagt, men det kan også være en god ide at kombinere fuglejagt med antilopejagt. Fuglejagten foregår typisk i perioden maj - september. Hvis det ønskes, har Amakulu Safari også mulighed for at booke ren duejagt, hvor det er bedst hvis man er min. 3 jæger i 2-4 dage. Her er der mulighed for enten at leje jagtgevær eller tage sit eget med. (Jagten foregår i april, maj og juni ) Amakulu Safari lejer sig ind ved lokale fuglejægere. De er eksperter på området, da de arbejder med fuglejagt hele tiden, og vi ønsker kun det bedste for vore kunder. Skriv til os, for et uddybende tilbud, som også kan kombineres med trofæjagt m.m.

14 Det Er For Vildt Det Er Bare For Vildt Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men aldrig tidligere har der været en så stor bestand som i dag. Mange farmere, der tidligere havde kødkvæg, har i dag sadlet om og høster nu kun af områdets naturlige dyrearter. Al jagt i Sydafrika foregår med en PH er (professionel uddannet jæger). Det er et lovkrav, men også din garanti for at jagten kan lykkes. Afrikansk vildt er som udgangspunkt vanskeligt at jage. Deres sanser er udviklet til overlevelse sammen med løver og leoparder, derfor er det sjældent let at komme til et bytte. Amakulu Safari arrangerer spændende game drives (fotosafari ). I de åbne jagtbiller bliver oplevelsen ekstra intens. Amakulu Safari s trackere sporer vildtet ved at aflæse dets færden via fodspor, droppings, knækkede grene og andre tegn i naturen. Trofæjagt er nok den mest kendte jagtform. Her jages ikke bare et bestemt bytte, men trofæet skal være af en vis størrelse. Amakulu Safari kan tilbyde trofæjagt på alle Sydafrikas jagtbare vildtarter. ( Enten 2:1 eller 1:1) Nyala, Struds, Waterbuck, Steenbok, Oryx, Blesbok, Grey Duiker, Kudu, Blue Wildebeest, Zebra, Warthog, Impala, Bøffel, Springbok, Afskydnings-springbok, Black Wildebeest, Red Hartebeest, Steenbok og mange flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

15 Buejagt Amakulu Safari kan også arrangere buejagt. Vores egne PH ere er passionerede buejægere, og det er dem, der står for vor buejagt i de områder der anvendes til denne form for jagt. I de områder hvor der jages med bue, foregår der ingen jagt med riffel. I Sydafrika kan der jages antiloper og fugle med bue. Derimod kan krokodiller, elefanter, flodheste, løver, leoparder,vilde hunde, geparder samt hyæner ikke jages med bue. Til buejagt råder vi over arealer der er beliggende rundt om Amakulu Safari Lodge. Jagten kan være fra Blinds (skjul ) eller pürch. Der kræves ikke buelicens, for at jage i Sydafrika.

16 Jagt Sydafrika er rigt på vildt, og det giver mulighed for forskellige jagtformer. Derfor giver Amakulu Safari mulighed på flere typer jagt som kan kombineres: Trofæjagt er jagt hvor man jager efter handyr, på denne jagt kan man vælge at jage 1:1 eller 2:1. Vi vil på denne jagt prøve at finde det dyr som vil være dit drømmedyr, denne jagt er fra 1. januar og frem til 15. november. Afskydningsjagt (selektionsjagt) er jagt på hundyr og her er jagten igen 1:1 eller 2:1 denne jagt er kun fra maj og til september. Drivjagt efter Springbok. Jagten er drivjagt og der skal min være 4 jægere, man bliver sat på post sammen med en af vores medhjælpere og så er det op til jægeren, at få hold på Springbokkene. Denne jagt er til de jægere som gerne vil skyde mange skud. Jagten er kun i maj-juni-juli og august måned. Dette er en jagt hvor man kan skyde mange dyr til en lav pris. Amakulu Safari tilbyder at sammensætte lige netop din drømmetur, hvor vi kombinere turen efter dine valg og vi vil meget gerne være behjælpelig med at planlægge din næste tur. Jagt oplevelser ud over det sædvanlige Jagt oplevelser ud over det sædvanlige

17 Jagt Hvis det er specielle dyr, har vi forskellige områder i Sydafrika som gør det muligt at finde dyrene. Amakulu Safari kan også arrangere natjagt. Vi kører ud på savannen efter aftensmaden og ser om vi kan spotte Jackaler. Vi har vores egne jagtbiler og spotlys anvendes til denne form for jagt. Meget udfordrende jagt, hvor man skal være hurtig på aftrækkeren.

18 T he Five The Big Five Jagt på: Elefant, Løve, Bøffel, Leopard og Næsehorn. Sydafrika har altid været meget rigt på vildt, men også af de store dyr bl.a. The Big Five. Amakulu Safari tilbyder også jagt på alle store dyr. Amakulu Safari har bl.a. flere store jagtområder i Zimbabwe, hvor vi kan skyde de store dyr. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at planlægge din næste tur på The Big Five. Amakulu Safari arrangerer spændende jagt, hvor John Ekkenberg, som har PH-licens til The Big Five, også har mulighed for at tage med. På denne jagt kan der også jages almindelige trofæer. Vi har mulighed for at skyde: Elefant, Løver, Gepard, Næsehorn, Flodhest, Bøffel, Giraf, Krokodille med flere. Besøg Afrika og få en oplevelse for livet Besøg Afrika og få en oplevelse for livet

19 Amakulu Safari Tilbyder Amakulu Safari Tilbyder Her kan du se hvad Amakulu Safari kan arrangere af forskellige pakkeløsninger. Jagtture, fotosafari og kombinationsture. 9 dages jagttur kun for jægere 9 dages jagtrejse 1:1 for jæger og ledsager 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika 14 dages Safaritur til Sydafrika 16 dages jagt- og familietur til Sydafrika Individuel jagttur til Zimbabwe Individuel jagttur til Sydafrika Se vore tilbud / muligheder og find ud af hvilken pakke der passer lige netop til dig / din familie. Vi glæder os til at høre fra dig.

20 Blesbuck Scimitar Horned Oryx Zebra Oribi Warthog Blue Wildebeest Red Hartebeest Kudu Impala Bushbuck Black Wildebeest White Springbok

21 Klipspringer Steenbok Waterbuck Red Lechwe Mountain Reedbok Eland Common Reedbok Grey Duiker Roan Antilope Nyala Oryx Barbery Sheep

22 Taxidermy/Konservator / Efter endt jagt, ønsker en stor del af vores gæster, at få deres trofæer monteret. Dette arbejde skal udføres af nogle, der ved hvordan dyrene ser ud i virkeligheden. Derfor har Amakulu Safari besøgt en del Taxidermy er (konservatorer), og udvalgt nogle vi selv bruger og derfor gerne vil anbefale. Der er også mulighed for at besøge konservatoren, så man kan se kvalitet og arbejdsgangen. Endvidere giver det også indblik i hvilke muligheder der er med monteringen af trofæet, der kan vælges mellem fuldmonteret, halvmonteret, skuldermonteret, eller på plade og flere andre muligheder. Hvis man ønsker konservatorarbejdet udført i Danmark, er det muligt at få det lavet som Dip and Pack og sendt direkte hjem til den konservator man har valgt.

23 Informationer Så hvis du/i går og påtænker en tur til Sydafrika, kan du/i besøge os på en af vore Roadshows, som bliver annonceret på vores hjemmeside: I er også velkommen til at ringe til vores kontor: for spørgsmål, tilbud eller for et møde på vores kontor. tlf.: Amakulu Safari er behjælpelig med at planlægge turen ned til mindste detalje og udfærdige jeres dagsprogram. Der er mange muligheder for, hvordan de forskellige jagtformer kan kombineres, og netop blive jeres drømmetur. Se vore pakkerejser. Jagten kan også kombineres med safari og oplevelser så du/i ser Afrika - med dens kultur, natur og det rige dyreliv. Amakulu Safari finder de rigtige fly for dig/jer, påtegner våben og udfærdiger alle dine/jeres våbenpapirer til turen. Efter jagt er det også vigtigt, at få taget stilling til hvordan dyrene skal tranporteres og at de bliver sendt hjem trygt og godt. Amakulu Safari glæder sig til at høre fra dig. tlf.: En oplevelse for livet En oplevelse for livet

24 Kontakt Kig ind på vores website: - og se lidt mere om de sidste nye tilbud. Amakulu Safari er klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i det Sydafrikanske landskab. Vi sammensætter turen præcis efter dine ønsker og behov. Vi ønsker at give dig den perfekte Afrikarejse ring og få et uforpligtende tilbud. Hettie & John Ekkenberg P.O.Box Hadison Park Kimberley 8306 South Africa Tlf: Fax: Jørgen Vind Sønderskovvej 23, Slelde 7100 Vejle Danmark Tlf: Fax: Arne Ekkenberg Tiphedevej Ansager Danmark Tlf: Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien

En oase af ro og naturoplevelser for hele familien En oase af ro og naturoplevelser for hele familien Indhold Oplev Afrika helt tæt på Temba Safari........ 6 Hygge, intimitet og god service........ 12 Udflugter........ 18 På opdagelse i Sydafrika........

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne PRISLISTE 2011 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2011 - december

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Limpopo

Inspiration Rejsemål: Limpopo Inspiration Rejsemål: Limpopo Limpopo-provinsen, som er opkaldt efter floden Limpopo, er Sydafrikas mest nordlige provins, der rummer en bred kontrast af alt fra bushveld land til majestætiske bjerge og

Læs mere

KENYA. Eksperter i eventyr

KENYA. Eksperter i eventyr KENYA Eksperter i eventyr Afrika som kontinent er fantastisk spændende og bare så anderledes end noget andet, man kan opleve her på kloden. Kenya har gennem mange år været det foretrukne rejsemål, når

Læs mere

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

Doris dagbog fra turen til Afrika

Doris dagbog fra turen til Afrika Doris dagbog fra turen til Afrika 28.9. 13.10. 2006 Og en særlig tak til Knud, der var en fantastisk vært og guide! Læs mere om farmen Vygeboom, Sydafrika og safari på Knuds hjemmeside: www.eskildsensafari.dk

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv,

Læs mere

Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 WWW.SAFARIAFRIKA.DK

Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 WWW.SAFARIAFRIKA.DK Med Givskud Zoo i Kenya - September 2000 Nu er størsteparten af oplevelserne fra turen til Kenya bundfældet, så nu kan det komme på papir. I Simba nr. 48 er drømmen af en rejse beskrevet, hvis ellers ens

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Backpacker i Drømmeland

Backpacker i Drømmeland Backpacker i Drømmeland Sydafrika byder på mange udfordringer for rygsækturister. Her er endeløse strande, og masser af plads til at føle sig som eventyrer på opdagelse Af Geir Elvin Jensen Glem alt om

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Enestående naturrejse til lands, til vands og i luften Arusha Lake Manyara Ngorongoro Serengeti Zanzibar 11. marts 26. marts 2014 Vi byder dig

Læs mere

NAMIBIA. 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk

NAMIBIA. 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk NAMIBIA 02.-14.FEBRUAR 2013 Svaret på din Udlængsel? DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk NAMIBIA 02. 14. FEBRUAR 2011 Svaret på din Udlængsel? Anderledes og mest ekstensive landbrug, skøn, karrig

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Pædagogfri Ferie. Ferieture 2014. - En del af Udviklingshæmmedes Landsforbund og ULF Ungdom

Pædagogfri Ferie. Ferieture 2014. - En del af Udviklingshæmmedes Landsforbund og ULF Ungdom Pædagogfri Ferie Ferieture 2014 - En del af Udviklingshæmmedes Landsforbund og ULF Ungdom PÆDAGOGFRI FERIE I ULF Ferie kan vi lide at rejse, opleve nyt og udvikle vores personlighed. Vores ferietilbud

Læs mere

Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt folk og fæ.

Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt folk og fæ. Inger & Mogens Kattenhøjs oplevelser i Kenya 2009 Mogens Kattenhøj, WLT Fotos: Morten Kattenhøj & Mogens Kattenhøj Jambo! Karibu! Goddag. Velkommen. Sådan er vi blevet mødt overalt i Kenya i tre uger blandt

Læs mere

Mauritius & Seychellerne

Mauritius & Seychellerne Mauritius & Seychellerne Mauritius I 1896 skrev Mark Twain: Man får den idé, at Mauritius blev skabt først og siden himmerige, og at himmerige derfor er en kopi af Mauritius. Mauritius vartegn er de lange,

Læs mere

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR.

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter SPAR OP TIL 35% PR. PERSON REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG 2009-2010 Velkommen vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE Askov/Malt Jagtforening Jagtmagasinet 2015 www.askovmalt-jagt.dk INDHOLDS- FORTEGNELSE 2 BESTYRELSEN (nov. 2014) Ole P. Johnsen, formand...48 46 13 08/60 89 85 17 E-mail:...ole-amj@hotmail.dk Bent Knudsen,

Læs mere