Dubai. Sandstrande og shopping. Endeløse sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dubai. Sandstrande og shopping. Endeløse sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter"

Transkript

1 Dubai Sandstrande og shopping Ras Al Khaimah Endeløse sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

2 2 De forenede arabiske emirater Kære gæst Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til De Forenede Arabiske Emirater. Vi håber, I har fundet jer godt til rette, slapper af og nyder jeres ferie. Her i folderen finder I mange informationer om jeres rejsemål, som vi håber, I vil få glæde af i løbet af jeres ferie. Hvis I har yderligere spørgsmål, vil jeres rejseleder altid være behjælpelige. Vi ønsker jer en god og oplevelsesrig ferie. Med venlig hilsen Falk Lauritsen Rejser Service inkluderet hos Falk Lauritsen Informationsmøde Med mindre I rejser På egen hånd, inviterer vi til informationsmøde, hvor vores rejseleder giver jer en række praktiske informationer og oplysninger om De Forenede Arabiske Emirater og fortæller om jeres mange muligheder for spændende, nye oplevelser. Her kan I også få svar på de spørgsmål, som I måtte have i forbindelse med jeres ferie. MØD JERES REJSELEDER I løbet af ferien besøger rejselederen jeres hotel eller feriekompleks, med mindre I rejser På egen hånd. I kan se de nærmere tidspunkter i informationsmappen ved receptionen. 24-TIMERS SERVICETELEFON Hvis I ikke har mulighed for at træffe rejselederen på hotellet på de fastsatte tidspunkter, er I velkomne til at kontakte jeres rejseleder på servicetelefonen døgnet rundt: (0) De Forenede Arabiske Emirater Her er støvede ørkenlandskaber og lækre strande. Her er beduinrestauranter, hvor I kan smage kamelkød, og her er topmoderne barer. Her er krogede basarer og himmelstræbende hoteller. Her er ture på kamelryg og ræs i toptunede firhjulstrækkere. Indtil 1960 var området et af de mest tilbagestående i Mellemøsten, men de Forenede Arabiske Emirater har været blandt verdens hurtigst voksende økonomier pga. udvindingen af olie. De Forenede Arabiske Emirater ligger på den sydøstlige del af den arabiske halvø og er en føderation bestående af syv emirater, herunder hovedstaden Abu

3 De forenede arabiske emirater 3 Fakta Areal: De Forenede Arabiske Emiraters samlede areal er på km 2. Indbyggertal: Ca. 4,4 mio. Hovedstad: Abu Dhabi ( indbyggere) Sprog: Arabisk Valuta: Dirham Tidsforskel: Plus tre timer De Forenede Arabiske Emirater kaldes også UAE som er den engelske forkortelse for United Arab Emirates. Dhabi, hvor mennesker bor - eller omkring en fjerdedel af de 4,4 mio. indbyggere. Dubai Store ambitioner, dristige ideer og en formue baseret på olieudvinding forvandlede på få år Dubai fra et fattigt ørkenland til et af de mest spændende turistattraktioner i den arabiske verden. Og så finder I gode sandstrande og temperaturer, der kun sjældent når under 25 grader. Dubai er det næststørste af de syv forenede emirater. Dubai kaldes også ofte for Mellemøstens Hong Kong pga. en skyline med himmelstræbende skyskrabere og en status som finanscentrum. Dubai er også en multikulturel by: mere end 85 procent af de omkring 1,5 mio. indbyggere kommer fra andre lande. Jumeirah og New Dubai Et af Dubais mest glamourøse områder er Jumeirah og New Dubai, hvor en stor del af Dubais mere end 400 hoteller ligger og de mest luksuriøse. Det gælder f.eks. et af verdens højeste hoteller Burj al Arab, der er et af blot to hoteller i verden, som kan bryste sig af syv stjerner. I kan også nyde hotellet på afstand f.eks. fra badelagnet på den ni kilometer lange, gyldne sandstrand Jumeirah Beach, som er et andet af områdets store trækplastre. Sheikh Zayed Road Hvis New Dubai er det sted, hvor pengene bruges, er området omkring hovedfærdselsåren Sheikh Zayed Road det sted, hvor pengene tjenes. Her finder I nemlig de store finansinstitutioner Dubai World Trade Centre og Dubai International Financial Centre. Det er også her, I finder verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der med sine 828 meter slår alle rekorder. Bygningen huser Armani hotel, lejligheder, kontorer og meget andet og så kan I fra 124. etage få lov til at nyde udsigten fra udsigtsplatformen eller få en drink i baren, der svæver helt oppe i skydækket. Deira og Bur Dubai I de ældre områder Deira og Bur Dubai venter jer også store oplevelser. Bur Dubai er hjemsted for emiratets tidligere forsvarsværk Al-Fahidi-fæstningen, der i dag fungerer som byens museum og en lang række andre kulturhistorisk interessante bygninger. Deira er Dubais charmerende handelskvarter, hvor I kan se og sejle med de gamle træbåde kaldet dhows og handle i de mange souker (basargader).

4 4 De forenede arabiske emirater Ras Al Khaimah Her finder I lange sandstrande og turkisblåt vand, lækre golfbaner og gode udflugtsmuligheder i baglandet, spændende kvarterer med hundrede år gamle landsbyhuse og shoppingcentre i ny arkitektur. Det nordligste af de arabiske emirater ligger smukt ved de dejlige strande i Den Persiske Bugt ca. 90 km nord for Dubai. Emiratets indbyggere kommer fra mange forskellige lande kun ca. en tredjedel af indbyggerne er fra De Forenede Arabiske Emirater. Ras al Khaimahs kaldenavn Wild West of United Arab Emirates dækker over en dramatisk historie med sørøvere og slavehandel, men i dag er området roligt og et godt alternativ til det mere hektiske storbyliv i Dubai og Abu Dhabi. Ras Al Khaimah Old City Ras Al Khaimah deles af floden Khour Ras Al Khaimah. På flodens vestlige side finder I det gamle Ras Al Khaimah eller Ras Al Khaimah Old City med en række af emiratets mest interessante seværdigheder. Det gælder f.eks. nationalmuseet, den mere end 200 år gamle moske, havnen hvorfra fiskerne stævner ud for at hente fangsten i Den Persiske Bugt og ikke mindst det gamle marked, souken, hvor I kan købe antikviteter, sølvsmykker, tøj og krydderier. Praktiske oplysninger Alkohol Størstedelen af befolkningen i landet er muslimer, og de fleste muslimer drikker ikke alkohol. Reglerne er forskellige fra emirat til emirat. I Sharjah er det f.eks. totalt forbudt at være i besiddelse af alkohol, mens reglerne andre steder er lidt mere lempelige. I Dubai kan I ikke købe alkohol i forretninger, med mindre I har en speciel licens, men efterhånden serverer mange barer og restauranter alkohol efter kl Vær opmærksom på, at I kan få en bøde for at optræde beruset på offentlige steder. I Ras Al Khaimah kan I handle i de mange toldfrie forretninger, og her er det lovligt at købe alkohol. Ambassade Det kongelige danske generalkonsulat ligger i Dubai. Villa no. 208, 22 nd. Street, Al Thanya Road Umm Suqeim 2, Dubai Tlf.: , Mail: Skulle I få brug for at kontakte ambassaden, kan I rette henvendelse til jeres rejseleder. Apoteker Apotekerne i De Forenede Arabiske Emirater kaldes pharmacy, og findes mange steder i byerne. Apotekerne holder åbent fra tidlig morgen til sen aften, og I vil ofte blive betjent af lægeuddannet personale på tysk eller engelsk.

5 De forenede arabiske emirater 5 Bank/ Valuta Valutaen i De Forenede Arabiske Emirater hedder Dirham og forkortes AED eller DHs. 1 Dirham svarer ca. til 1,5 DKR. På de fleste hoteller kan I veksle fra bl.a. US$ og euro. Desværre er der ikke mange steder, hvor I kan få vekslet danske kroner. Der findes hæveautomater på de fleste hoteller og mange steder i byerne og i shoppingcentrene. De fleste steder kan I bruge Mastercard og Visakort. Drikkepenge I De Forenede Arabiske Emirater er det normalt, men ikke obligatorisk, at give drikkepenge. Mange restauranter lægger en serviceafgift til regningen, men den går ikke altid til personalet. Det er dog god skik at give 5-10 % i drikkepenge, forudsat at I har fået en god service, og at maden var veltilberedt. Rengøringspersonale, kuffertdrenge og taxachaufføren sætter også pris på lidt drikkepenge. Drikkevand Vi råder jer til at købe drikkevand på flaske, da vandet i vandhanen har en anderledes bakterieflora, end vi er vant til fra Danmark. I kan bruge vandet til tandbørstning. Fotografering Det er forskelligt, om I må fotografere på turiststederne eller ej. Enkelte steder skal I betale for fotografering og videofilmning. Det er strengt forbudt at fotografere sheikernes paladser, militære anlæg og uniformeret personale. Spørg altid lokalbefolkningen, før I fotograferer dem. Hovedpine, svimmelhed og kvalme Disse symptomer kan tyde på væskemangel. Drik rigeligt med vand i varmen - vi råder jer til at drikke 3-4 liter dagligt. Husk at alkohol og kaffe er vanddrivende og derfor har den modsatte virkning. INDKØB I kan gøre mange spændende køb på emiraternes farverige markeder og basarer f.eks. Gold Souk, som er Dubais største og mest berømte basar. Her finder I guld og smykker i lange baner og som regel billigere end i Skandinavien. Husk, at det er tilladt at prutte om prisen! Emiraterne er også et godt sted at købe ægte tæpper og kunsthåndværk, og her er mange eksotiske krydderi- og tøjbasarer, hvor I finder alt fra designerkreationer til pashminasjaler. Har I lyst til noget helt unikt, kan I også købe stoffer og få en skræddersyet kjole eller et jakkesæt hos en lokal skrædder. Endelig er der ikke mindst i Dubai store shoppingcentre med et stort udvalg af eksklusive, internationale mærkevarer. Herunder det enorme Dubai Mall der huser mere end 1200 forskellige butikker og siges at være verdens største. Lægehjælp I tilfælde af sygdom er I meget velkomne til at kontakte jeres rejseleder, som vil hjælpe med at sørge for lægehjælp. I kan dog også selv vælge at tage kontakt til lægen ved at henvende jer i receptionen, som kontakter lægen. Nedenstående hospitaler, som vi har kontakt til hernede, er alle fine og velfungerende: Ras Al Khaimah - RAK Hospital Al Qusaidat, P.O. Box no , Tlf.: (0) Dubai The City Hospital - Tlf.: +971 (0) Rashid Hospital - Tlf.: +971 (0) Welcare Hospital Dubai - Tlf.: +971 (0)

6 6 De forenede arabiske emirater På hospitalerne tales der både engelsk og tysk. Det gule sygesikringskort gælder ikke længere uden for Europa og derfor ikke i De Forenede Arabiske Emirater. Udgifter forbundet med behandling ved lægen og evt. sygehusophold er ikke dækket af den offentlige sygesikring. Det dækkes kun af en privat forsikring. På hospitalet og ved lægen skal I derfor medbringe forsikringskort, kreditkort og pas. Bemærk, at I af såvel forsikringsmæssige hensyn som af hensyn til videre behandling i Danmark selv skal være opmærksomme på at få en kopi af journalen med hjem. Nødnumre Politi tlf.: 999 Ambulance tlf.: 998 Brand tlf.: 997 PÅKLÆDNING I byen bør I som minimum bære T-shirt og shorts. Badetøj hører til ved stranden eller ved poolen. På stranden er der ikke tilladt at ligge topløs. Tidsforskel I De Forenede Arabiske Emirater er der ingen sommer- og vintertid. Når Danmark har sommertid, skal uret stilles 2 timer frem, og når Danmark har vintertid, skal uret stilles 3 timer frem. Transport Taxa De almindelige taxaer er markeret med et taxaskilt på taget. Disse har taxameter, men det er alligevel en god ide at spørge til prisen, inden turen begynder. Bus Fra Dubai afgår dagligt flere busser til de øvrige Emirater. Fra busstationen i Ras Al Khaimah går der dagligt lokalbus til Dubai. I finder køreplanen på busstationen. Metro Dubais imponerende, automatiske metro startede i 2009 og er blevet en nødvendig del af byen med forbindelser til bydele, som er vanskelige at nå med bil. I kan købe billet på metrostationerne, hvor I kan betale kontant eller med kreditkort. Mad og drikke Emiraterne huser alt fra trestjernede gourmettempler, der drives af europæiske topkokke til lokale spisesteder, hvor der serveres kamelkød på gulvet, og hvor menuen skrives i hånden på en tavle. Kamelkød er som regel mørt og saftigt og smager lidt i retning af kalv. En anden lokal specialitet er fisken hammour. Mange af råvarerne er importerede, men midt mellem det meget lokale og det helt globale er der også spisesteder med rødder i blandt andet det libanesiske køkken, der byder på masser af kød og grøntsager. Gode restauranter Dubai Tagine The one and only Royal Mirage Marokkansk mad i fantastisk flotte omgivelser. Bordreservation tlf.: +971 (0) (Mandag lukket. Minimumsalder 8 år) Pierchic Madinat Jumeirah Seafood-restaurant med udsigt over Den Persiske Golf. Bordreservation tlf.: +971 (0)

7 De forenede arabiske emirater 7 Gode restauranter Ras Al Khaimah Lebanease House ved siden af Nakheel hotel Libanesisk mad. Bordreservation tlf.: +971 (0) Passage to Asia Hilton Ras al Khaimah beach resort Asiatisk mad, thai og sushi Bordreservation tlf.: +971 (0) Oplevelser fra Dubai og Ras Al Khaimah Falk Lauritsen Rejser har tilrettelagt en række spændende oplevelser. Her finder I en kort beskrivelse af nogle af vores udflugter. Billetterne til udflugterne kan købes efter informationsmødet, hos jeres rejseleder på hotellet eller bestilles på servicetelefonen senest dagen før. Bemærk, at I også skal betale, når I tilmelder jer. Falk Lauritsen Rejser forbeholder sig ret til at aflyse udflugter som følge af dårligt vejr eller manglende tilmeldinger. Programændringer kan forekomme. Pga. den lokale lovgivning vil guiderne flere steder være lokale rejseledere, der taler engelsk, dog med dansk oversættelse. Abu Dhabi Fra Dubai Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, og en af verdens største olieproducenter ligger her. Fra Dubai skal vi gennem verdens største menneskeskabte port, Jebel Ali, og videre til Abu Dhabi. Her må I lade jer imponere af Abu Dhabis skyline, Sheikens enorme palads, luksushotellet Emirates Palace Hotel og blive fascineret af verdens tredjestørste og måske den smukkeste moske, Grand Mosque, som kan huse op til bedende på samme tid. Moderne Dubai Fra Dubai og Ras Al Khaimah Denne hurtigtvoksende by charmerer jer med dens imponerende skylines og nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Vi starter ved verdens højeste bygning Bujr Khalifa, som ligger ved siden af et af verdens største shoppingscentre, Dubai Mall. Her kan I forsøge at tælle de eksotiske fisk i akvariet med verdens største glasfacade. Derefter kører vi langs Dubais eksklusive marina og videre til verdens største menneskeskabte ø, The Palm Jumeirah. Vi slutter med et besøg på Madinatmarkedet ved Jumeirah. Et farvestrålende og livligt marked i arabisk stil. ørken Safari Fra Dubai og Ras Al Khaimah Denne safari giver jer muligheden for at se de gyldne sanddyner, når I udforsker den arabiske ørken i jeeps. Med masser af fart og rutsjeture, når vi den højeste sanddyne og nyder en fantastisk solnedgang. Vi forsætter til en smukt dekoreret beduinlejr, hvor vi bruger aftenen i hyggelige omgivelser. Beduinerne i lejren serverer en lækker barbecue-buffet, og i løbet af aftenen får I underholdning med mavedans.

8 Badeferie med oplevelser for både store og små! Læs mere om vores mange spændende rejsemål og få inspiration til jeres næste ferie på falklauritsen.dk Tlf

Dubai-Abu Dhabi - Sharjah

Dubai-Abu Dhabi - Sharjah REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Dubai-Abu Dhabi - Sharjah 7 eller 9 dage Fly Byrundtur i Dubai inkluderet. Abu Dhabi, Sharjah og ørkensafari inkluderet. Afslappende forløb med god tid til at udforske

Læs mere

Dubai-Abu Dhabi - Sharjah

Dubai-Abu Dhabi - Sharjah information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2015 Dubai-Abu Dhabi - Sharjah 7 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Byrundtur i Dubai inkluderet Abu Dhabi, Sharjah

Læs mere

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande Thailand Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande 2 thailand KÆRE GÆST Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjertelig velkommen til Thailand. Vi håber, at I har haft en behagelig rejse, og at

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt 10 dage Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Vinter 2015/16 Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Tag med på årets mest eksotiske nytårskrydstogt, hvor vi besøger nogle af Golfens største byer og hilsner det

Læs mere

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 1 Bulgarien bjerglandet med de brede sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Bulgarien Vi håber,

Læs mere

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman 10 dage Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman Vinter 2015/16 Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman I en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr, sejler vi i fodsporene på de arabiske oliesheiker og besøger

Læs mere

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM KRETA 1 KRETA Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM KRETA Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Om samos 1. Tenerife. Den kanariske vulkanø. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Om samos 1 Tenerife Den kanariske vulkanø Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Om samos Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Tenerife. Vi håber,

Læs mere

FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS. Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS. Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER FALK LAURITSEN REJSER XXXXX 1 SAMOS Pythagoras ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 XXXXX FALK LAURITSEN REJSER Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

OM SAMOS 1 RHODOS. Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM SAMOS 1 RHODOS. Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM SAMOS 1 RHODOS Solens ø PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM SAMOS Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Rhodos. Vi håber, I har fundet

Læs mere

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Mallorca. Vi

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

when luxury isn t imagination any more

when luxury isn t imagination any more Presented by Egyptian International Tourism Company when luxury isn t imagination any more Atlantis Rejsemagasin efterår 2011 37 Musthaves til din strandtur Guide: Dubai deluxe Få tips til shopping, eventyr

Læs mere

Pris pr. person: kr. 90,- Busleje for 10-20 personer: kr. 1.450,- Busleje for 21-30 personer: kr. 2.190,- Busleje for 31-45 personer: kr. 2.

Pris pr. person: kr. 90,- Busleje for 10-20 personer: kr. 1.450,- Busleje for 21-30 personer: kr. 2.190,- Busleje for 31-45 personer: kr. 2. INDLEDNING KILROY s Oplevelsespakker er hjælp til jer for at få det optimale ud af jeres oplevelser på stedet. På en lang række destinationer har vi samlet forslag til jer om, hvad I kan opleve på destinationen

Læs mere

Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien

Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien Klassisk krydstogt til Dansk Vestindien Luksuskrydstogt fra Miami til Den Dominikanske Republik, Dansk Vestindien, Tortola og Bahamaøen Great Stirrup Cay 12 dage, med dansk rejseleder Afrejse 13. november

Læs mere

Velkommen til. Tyrkiet

Velkommen til. Tyrkiet Velkommen til Tyrkiet Star Tours service på rejsemålet Hjertelig velkommen til Alanya, og som gæst hos Star Tour. Vi vil gøre vores bedste, for at du skal få den bedst tænkelige ferie, for os er dit velbefindende

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Kina - Beijing 8 dage

Kina - Beijing 8 dage REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kina - Beijing 8 dage Med Finnair via Helsinki - nemt & bekvemt! 2014 Fly Oplev den fantastiske hovedstad Beijing. Dansk rejseleder med på hele rejsen. Den Kinesiske Mur

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere

Egypten - 13 dage. Fly. Til varmt, tørt og solrigt klima! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada!

Egypten - 13 dage. Fly. Til varmt, tørt og solrigt klima! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2013 Egypten - 13 dage Cairo, Krydstogt på Nilen og All Inclusive i Hurghada! Til varmt, tørt og solrigt klima! Fly Dansk rejseleder med på hele rejsen din sikkerhed! Imponerende

Læs mere

Udflugter på dansk. Byrundtur. Privat byvandring

Udflugter på dansk. Byrundtur. Privat byvandring Udflugter på dansk Udflugter bestilles på www.prag-udflugter.dk - eller pr. e-mail: laus@prag-udflugter.dk - eller på telefon 46 98 05 07 (dansk fastnetnummer, dansk takst) eller +420 776 819 223 (tjekkisk

Læs mere

Drømmerejser. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti

Drømmerejser. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Drømmerejser Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Vi garanterer kvalitet De

Læs mere

Introduktion VELKOMMEN

Introduktion VELKOMMEN Introduktion Velkommen...2 Hotelklassificering...4 Nyd livet...6 På opdagelse...8 Plads til børn...10 Ferie i trygge rammer...12 All Inclusive...14 Aktiv ferie...16 VELKOMMEN Egypten Egypten har det hele...

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål

Krydstogter. Caribien og andre spændende rejsemål Krydstogter Caribien og andre spændende rejsemål Stjernegaards krydstogter Rejseforslag og muligheder i hele verden - ring og få input på 4526 0000 Krydstogtrejser stormer frem som ferieform, efterhånden

Læs mere