Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Side 1/6 Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d onsdag 24. oktober 2012 Sted: Comwell Middelfart Opgaver, der er uddelegeret til en eller flere personer er markeret med blå initialer Tilstede: Marianne Kongsgaard (MK) Søren Qvist (SQ) Poul Gørtz (PG) Bettina Lyngbak (BL) Jacob Nordholdt Hansen (JNH) Lars-Peter Jensen (LPJ) Morten Høgh (MH) 1. Prioritering af dagsorden Dagsordenens rækkefølge holdes. Der tilføjes enkelte punkter : DFs formandsvalg Kvalitetsdeklerationer Gråzonen tilføjes som separat MH går kl tirsdag og deltager først igen fra onsdag morgen BL går kl torsdag og deltager først igen fra onsdag morgen 2. Aktionsplan Bedre indtjening / Gråzoner / Idekatalog PG har lavet prøve-interview med bekendt klinikejer. Det har givet nogle erfaringer som PG indarbejder. Vi efterlyser interviewpersoner via nyhedsbrev med invitation til vores medlemmer. De må gerne kommer fra forskellige regioner. (PG) Målet er overordnet en artikel i Fysioterapeuten, men mere realistisk er nok artiklen på egen hjemmeside og nyhedsbrev. Andre ideer: -10 personer giver bud på fremtidens praksissektor (om 10 år) - Hvilke vanskeligheder og forhindringer er der? Stakeholder PLO har ikke reageret på invitation endnu. MK rykker i første omgang skriftligt og siden telefonisk. Emner: Opgavefordeling, samarbejde på tværs (f.eks. Bøvlingbjerg), bedre kvalitet i kommunikation.

2 Side 2/6 Det besluttes af lave en stakeholderanalyse på Falck, da de er en stor aktør og deres ledelse er repræsenteret i forskellige kommissioner og udvalg. (MK og LPJ) 3. Forberedelse af kommende OK-forhandling DF's sekretariat har lavet deres bud på emner, som blev diskuteret 4. Opfølgning på LSU afgørelsen vedrørende Region Nordjyllands fastsættelse af omsætningslofter MK orienterede om processen omkring beslutningen. Bestyrelsen mener, det er en ærgerlig udvikling, som kan fange klinikejere i en situation, hvor forudsætningerne for deres dispositioner er væsentligt ændret. 5. Orientering om indbetaling til Aktivitets- og udviklingspuljen MK orienterede om DFs tanker om at udvide indbetalingerne. Det forestår dog en gennemgang af medlemsregistret for at sikre valide data om medlemmers status. 6. Praksisfonden MK blev i UPP valgt som nyt medlem af Praksisfonden i stedet for Lene Christoffersen, som udtræder af HB og dermed også UPP. 7. Samarbejde med forsikringsselskaber FHC: Der er ingen afklaring på hvad FHCs opkøb af PreviaSundhed vil betyde i praksis. Vi udsender nyhedsbrev (LPJ) SOS: Der er stadig forhandlinger med SOS i gang. Nu repræsenterer Esben Riis DF. Esben og SQ afstemmer holdninger. PFs holdning er, at deres nye udspil om pris er en bedring, men forudsætninger er fejlagtige. Vi mener honoraret skal være højere og, at der ikke skal differentieres mellem fysioterapikæder og enkelte klinikker. Udover dette enkelte mindre kommentarer. Fremtidige procedurer omkring forsikringsområdet LPJ overtager i første omgang SQ's rolle i forhold til forsikringsarbejde. Efter nnæste generalforsamling vil bestyrelsen konstituere sig selv med nye personer på forsikringsområdet. 8. Lønsumsafgift

3 Side 3/6 I forhold til finanslovforslaget med stigning i lønsumsafgiften, vil MK kontakte Jens Peter Vejbæk med henblik på, at vi skal forsøge at få kompensation i næste OK forhandlinger (produktivitetsforbedring). Dette under forudsætning af det bliver vedtaget. 9. Studerende i praktik MK orienterer: MK har ansøgt om studerende på sin klinik. Hun er så blevet mødt om et krav om limitering, da sygesikringschefen mener der er merindtjening. Sagen har været oppe i SU i Region Nordjylland, hvor man insisterede på limiteringen. Ulla Astmand (Regionsformanden) sidder i UCNs bestyrelse og rektor for fysioterapeutuddanelsen har henvendt sig til hende uden held. MK har henvendt sig til Jens Peter Vejbæk. Vi mener det bør kunne indbringes for LSU, men det kræver en yder som klager over beslutningen. 10. Henvendelse fra medlem i Fredericia Fredericia Kommune er blevet frikommune og de er sammen med de andre frikommuner - i færd med at formulere en ansøgning om at overtage henvisningsretten til vederlagsfri fysioterapi. Dette er vi naturligvis bekymret over. Da det er en klar overenskomstsag vil vi i første omgang bede DFs sekretariat, Esben Riis, undersøge nærmere. (MK) 11. Årsmødet BL refererer fra planlægningsmødet, at Årsmødet afholdes fredag d lørdag d. 16. marts Planlægningsgruppen består af Vibeke Laumann (DFFMF), Anne-Mette Anthonsen (IMDT) samt BL.. Vi kan ikke være på Comwell Middelfart, da der er optaget. 12. Årets klinik Vi beder sidste års Årets Klinik om et indlæg, om hvad de har brugt pengene til (MK) Frist for ansøgninger til prisen bliver 15. februar Prisen, som stadig er kr ,-, uddeles i forbindelse med vores generalforsamling. Klinikker, hvor medlemmer af PF's bestyrelse er indehavere, indlejere og ansatte kan ikke deltage. Det er en fordel at indlejere indstiller. Deadline for annonce i fysioterapeuten 01/2013 er nok i medio december. MK udformer annonce og kontakter sidste års dommere Jens Stenbæk og Stig Langvad - for at høre om de vil deltage igen. 13. Gråzonerne I forhold til overenskomsten kan man aftale alt muligt med patienten. Der må bare ikke sælges noget der allerede er med i overenskomsten med sygesikringen eller en tillægsydelse, der skal modtages ved hver behandling.

4 Side 4/6 LSU har uddelt bod til en fysioterapeut i en sag, hvor der blev opkrævet hygiejnetillæg ved hver enkelt behandling. Fra sidste LSU-møde Opkrævning af ekstra betaling fra patienten i forhold til de i overenskomsten fastsatte ydelseshonorarer forudsætter, at der er tale om ydelser, som ikke er en del af den overenskomstmæssige ydelse, og at patienten er fuldt informeret om, hvad der er den overenskomstmæssige ydelse og om muligheden for valget af den ekstra ydelse. Patienten skal således inden behandlingen påbegyndes samtykke vedrørende behandlingen og betalingen. Opslag i Fysio.dk, hvoraf det fremgår: Der er i overenskomsten ikke noget til hinder for, at man tilbyder andre ydelser til sygesikringspatienter på andre vilkår, blot det ikke er ydelser, som patienten må antages at kunne få tilskud til efter overenskomsten jf. ydelsesbeskrivelser til overenskomsten. MH kom med oplæg til, hvordan vi kan bidrage med at definere gråzonen mellem ydelser indenfor overenskomsten og udenfor overenskomsten. Vi skal afklare med DF om: er det i orden at pt forud for første behandling giver generelt samtykke til, at man anvender forudspecificerede ydelser, der ligger udenfor OK. Enten enkeltvis eller som maksimalt beløb pr. behandling. Alle som har forslag til tillægsydelser sender dem til MH og PG. Til næste møde fremlægger MH og PG forslag til information til hjemmeside samt nyhedsbrev. Hvis det er muligt, skal det på en lukket del af vores hjemmeside. (PG) 14. Health for sale MK har været indkaldt til møde i DF angående erhvervspolitik. Feedback på medlemsmøderne arrangeret af DF: Medlemmer ville gerne have noget om salg og markedsføring, netværk og udvidelse af forretning. MK fremlagde, at det overordnet drejer sig om klinikledelse, som vi gennem en årrække har arrangeret kurser i og har hjulpet til med etablering af egentligt uddannelse i. Andre områder er sekretærkurser, juridisk rådgivning, ændring i vores rolle som sundhedsprofessionel (mere konsultativ) og telemedicin. 15. Repræsentantskabsmøde Gennemgang af forslag til ændringer af vedtægter og love: 1. Vi støtter. Mere behov for åbenhed? 2. Vi støtter. Ikke den store holding 3. Vi støtter. Ikke den store holding 4. Et alternativ kan være at der udskrives valg indenfor x mdr, og derfra er man valgt i 2 år. Fordele: en konstitueret formand er aldrig helt inde i jobbet, det giver mere arbejdsro. Hurtigere afklaring på hvem der er den næste formand. 5. Vi støtter. Dog lidt afhængig af forslag 4.

5 Side 5/6 6. Støttes 7. Støttes. Ikke den store holding 8. Vi vil gerne have uddybet det nærmere. Umiddelbart enige i essensen, men mener det nok bør formuleres anderledes Vi mener ikke, der skal foretages ændringer 16, 1, a Kan ændres (Ikke kardinalpunkt) 16, 1, d Skal ikke ændres 16, 4, Kan ændres 18, 6 Kan ændres 19 Skal ikke ændres 10. Støttes 11. Støttes 12. 5, 1 anden sætning. Vil gerne have uddybet det nærmere. Umiddelbart, tilføj bevidst, så det bliver Fysioterapeuter må ikke bevidst udvise en adfærd, der skader fagets og faggruppernes anseelse 13. Støttes Gennemgang af Forslag til beslutning 1. Der er uenighed i bestyrelsen om, hvem der skal kunne opstilles til bestyrelsen i Dansk Selskab for Fysioterapi. Ingen konkrete ændringsforslag. 2. Støttes 3. Støttes 4. Støttes ikke, men har dog sympati for forslaget. Vi mener, der er støtte at hente i væksthusene og hos erhvervskonsulenter i kommunerne. 5. Støttes. 6. Støttes. 7. Linje kan enten udgå. Modforslag At Danske Fysioterapeuter arbejder for at der i alle overenskomster afsættes midler til forskning 8. Støttes såfremt det er udgiftsneutralt, altså finansieres i Regionernes egne budgetter. 9. Støttes. Argumenter: Der er længere mellem repræsentantskabsmøderne, så en øget gennemsigtighed er god. Giver øget gennemsigtighed i, hvordan beslutningerne træffes, så det giver øget forståelse for HBs arbejde. Der er nok et demokratisk underskud. 10. Støttes Johnny Kuhrs afskedsreception: MK undersøger om der er noget særligt han ønsker. 16. Meddelelser Formand: Affaldsgebyr: DF har udfærdiget 2 breve, hvor man kan søge om fritagelse. Henvendelse til HB om håndtering af dobbeltrolle i konflikter mellem ansatte fysioterapeuter og klinikejere. Lidt overraskende svar, da det primært forholder sig til resultatet, mens vi egentlig mener det er processen i UPP, der er problemet. Ingen yderligere handling. Kvalitetsdeklaration

6 Side 6/6 DF nedsætter en arbejdsgruppe, hvor vi har et medlem. MK tager opgaven. Udvalg for sundhedspolitik og analyse Omkring vækst. Konsulent fra erhvervsministeriet fortalte om muligheder, meget fokus på væksthusene. PG undersøger om vi kan få RSS feeds fra startvaekst.dk Ansatte fysioterapeuter: MK er blevet kontaktet af 2 medlemmer, hvor de mod deres vilje - bliver opsagt fra lejekontrakt og blevet ansat på DFs minimumsløn. Vi kan ikke gøre noget i de enkelte sager, men det besluttes, at vi finder vores tidligere pjece om ansættelse kontra leje af praksisret frem og reviderer den eventuelt (MK) 17. Eventuelt Per Gade fra FysioDanmark har haft kontakt med MK. I forbindelse med aftaleforhandlinger med SOS foreslog han en koordinering af vores indsats. Vi beslutter FysioDanmark ikke skal have større indflydelse end andre medlemmer, men vi afholder et møde i stil med stakeholdere. MK og LPJ Procedurer omkring kassererfunktionen: LPJ undersøger, om man kan opdele vores konto i 2 separate konti, hvor den ene kræver godkendelse af to medlemmer, mens den anden kan godkendes af kassereren alene. LPJ undersøger endvidere, om der kan hyres assistance til kontering af regnskabet. Evaluering: Trinity er bedre med hensyn til lokaler. Vi nåede mange interessante diskussioner om fagets fremtid. Kommende mødedatoer: 13. december januar (MH melder afbud) For referat: Søren Qvist

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 18. januar 2012 Sted: Danske Fysioterapeuter Opgaver, der er uddelegeret til en eller flere personer er markeret med blå

Læs mere

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 27. - 28. januar 2011 Sted: Trinity, Fredericia Opgaver, der er uddelegeret til en eller flere personer er markeret med

Læs mere

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 11. april 2011 Sted: Vesterbro Torv 1-3, Aarhus Opgaver, der er uddelegeret til en eller flere personer er markeret med

Læs mere

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. april 2012 fredag d. 13. april 2012 Sted: Trinity, Fredericia Tilstede: Marianne Kongsgaard (MK) Søren Qvist (SQ)

Læs mere

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde

Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark Referat af bestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. august tirsdag d. 23. august 2011 Sted: Trinity, Snoghøj Opgaver, der er uddelegeret til en eller flere personer er

Læs mere

ÅRSBERETNING 2012-2013

ÅRSBERETNING 2012-2013 ÅRSBERETNING 2012-2013 Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark De praktiserendes samlede stemme i Danmark Indhold Præsentation af bestyrelsen... 2 Indledning... 3 PF 2016... 5 Ansættelseskontrakt for fysioterapeuter

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010

Mødereferat. Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH. Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Mødereferat Referat af møde for kontaktpersoner for Selvstændige Fysioterapeuter Uden OK 22. Juni 2010 i KBH Dato for udarbejdelse: 06-07-2010 Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen, Brian Errebo-Jensen, Morten Høgh Referat af møde i Udvalg for praksisoverenskomster (UP) den 12-09-2013 l Dato for udarbejdelse: 18-09-2013 Deltagere Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

Referat. Ordinær Generalforsamling 2016

Referat. Ordinær Generalforsamling 2016 Referat Ordinær Generalforsamling 2016 PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK Fredag d. 11. marts 2016 kl. 15.15 - Nimb, Rotunden v. Tivoli i København. Velkomst v. Formand Marianne Kongsgaard Marianne

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Udvalg 27. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. maj 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munk, Alik Weintrabue, Annemarie

Læs mere

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2

Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen. Punkt 1. Meddelelser... 2 Referat af møde i UPP den 20-02-2013 l Dato for udarbejdelse: 25-02-2013 Deltagere: Tina Lambrecht, Sanne Jensen, Preben Weller, Marianne Kongsgaard, Stefan Kragh, Marianne Breyen Sekretariatet: Karen

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat. Dagsorden UPP Eva Marianne Rosenbæk-Svane

Referat. Dagsorden UPP Eva Marianne Rosenbæk-Svane Referat Referat af møde i: Dato for møde: UPP 11.06.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Eva Marianne Rosenbæk-Svane 11.06.2012 Deltagere: Udvalgsmedlemmer: Lene Christoffersen (LC), Marianne Kongsgaard

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd

Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd Punkt 3. Godkendelse af reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd 2016-032453 Sundheds- og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender de reviderede vedtægter for Foreningen Tusindfryd. Magistraten

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TUSINDFRYD 1. NAVN a. Foreningens navn er Foreningen Tusindfryd. b. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL a. Foreningens formål er at danne rammen om et fællesejet kulturmiljø

Læs mere

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011

Dagsorden. Dagsorden for regionsbestyrelsesmøde 7.- 8. oktober. Fredag. Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 Dagsorden Dagsorden for møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 7.-8. oktober 2011 For referat: Dorthe G. Thomsen Sted: Danhostel: Vinkelvej 26, 8800 Viborg. Deltagere: [Fulde navn efterfulgt

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2009-2010

ÅRSBERETNING 2009-2010 Præsentation af bestyrelsen Marianne Kongsgaard (MK) Region Nordjylland marianne@kfft-dronninglund.dk ÅRSBERETNING 2009-2010 Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark www.praktiserendefysioterapeuter.dk

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK GENERALFORSAMLING 2016 FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK 1 Navn Fraktionens navn er: Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark, en fraktion under Danske Fysioterapeuter.

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009.

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Referat fra TR-møde i Region Midtjylland d. 23/4-2009. Dagsorden for den fælles del: 1) Status på 3-partsforhandlingerne i region og kommunerne 2) Status på genoptræningsområdet 3) Danske fysioterapeuters

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Poul Meisler Tid Onsdag, den 17. oktober 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB

Kommunikation Bestyrelsesmedlemmer: PN. Sekretariat: PB Referat af bestyrelsesmøde 10. oktober 2019, kl. 10.30 til 15.30 Sekretariatet Afbud: ML 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Siden sidst PN orienterede om møder mv. med andre organisationer 3. Interne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 23. november kl. 18.30 til 21.00 i Næstved Udviklingshus Deltagere Cathrine Riegels Gudbergsen (CRG), Steen B. Rasmussen (SBR),), Steffen Sommerstedt (SS), Johnny

Læs mere

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008

REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 REFERAT FRA HELDAGS REGIONSBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. JUNI 2008 Tilstede: Bente, Ulla, Helle, Tonni, Annette, Birthe, Lisbeth, Lene, Marianne og Tina. Afbud: Vibeke og Birgitte. Referent: Helle Dagsorden:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, EO, HC, KFG, KA, EJ, MJM, KBK, KDP, LM, MM, Torben Afbud: Fravær: TIO Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden

Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden BESLUTNINGER Samarbejdsudvalget vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende Fysioterapi i Region Hovedstaden * Der afholdes formøde for politikere kl. 08.00-09.00 i mødelokale

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Til stede: Britta Bakkensen, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo-Jensen, Annelene Jalving

Til stede: Britta Bakkensen, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo-Jensen, Annelene Jalving Til medlemmerne af Etisk Udvalg 21. december 2004 j.nr. 426.80 AJ Vedr.: Referat af møde i Etisk Udvalg den 8. november 2004 Til stede: Britta Bakkensen, Jeanette Præstegaard, Brian Errebo-Jensen, Annelene

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør)

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Formøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken 18:00 udenfor beboerkontoret Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl. 17.30-20.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Tilstede: Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS)

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar

INTERN UDDANNELSE. Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar INTERN UDDANNELSE Afdelingsbestyrelsens opgaver og ansvar Indledning En afdeling er en sammenslutning af enkeltmedlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer. En afdeling kan dække to eller flere kommuner

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017.

Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Rammer for de studerende fra Den frie Lærerskole vedtaget af HB juni 2017. Studerende fra DfL i Ollerup optages i FSL som særlige medlemmer og udgør tilsammen gruppen af lærestuderende fra DfL. Formålet

Læs mere

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen.

UDVALGSREFERAT. Sidste punkt er indstillinger til DFs hovedbestyrelse (fast punkt). Kirsten Ægidius bød velkommen. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet den 1/09/2009 (møde 3/2009) J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 29.september 09 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Sussi

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Love for Dansk Gas Forening

Love for Dansk Gas Forening 17.11.2016 Vedtaget på mødet i Fredericia den 6. juli 1912 med ændringer af 29. juni 1919, 22. juni 1923, 10. november 1927, 28. juni 1929, 27. juni 1930, 15. marts 1936, 15. juni 1937, 15. juni 1938,

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl. 19.30 21.00 Arbejdsgruppe til forberedelse og planlægning af Beboerhøring i forbindelse med ansøgning fra Sort Kaffe og Vinyl om etablering i hjørnebutikken,

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 kl.8.30-15.00. Kost og Kræft, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. Vi starter med at byde velkommen til Lars Kristensen DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876 Forretningsorden for bestyrelsen i T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k CVR nr. 31995876 1 - GRUNDLAG Stk. 1 Denne forretningsorden opsummerer og supplerer bestemmelserne om

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere