Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Torsdag 22. september på Rosenstien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Torsdag 22. september på Rosenstien"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Torsdag 22. september på Rosenstien 1) Input til to høringssvar Mobilitetspolitikken Mobilitetspolitikken handler udelukkende om at give mulighed for, at medarbejderne frivilligt afsøger noget andet/andre typer af jobs med sikkerhed for at kunne vende tilbage. Tanken har været at skabe avancementsmuligheder for kommunens medarbejdere. Det er dog kun i Børn og Unge ikke andre magistrater. Udspillet er, at hvis man har en ledig stilling, bliver den slået op internt i B og U 14 dage før den slås op andre steder. Som leder skal man stille os positivt overfor en medarbejders ønsker om at afprøve andre muligheder. Man skal anskue det som kompetenceudvikling, hvor medarbejdere får nye kompetencer fx i et andet dagtilbud, som har andre vilkår. Input til høringssvar på mobilitetspolitik (frist 9. november) Som udgangspunkt kan vi godt hilse velkommen, at man vil skabe en ny kultur i forhold til mobilitet og karriereudvikling. Det kan blive en udfordring for arbejdspladsen at holde en stilling åben. Der skal være en opmærksomhed på, at der skal være tydelige rammer omkring hvis en medarbejder vil tilbage og man har ansat en vikar. Hvis det udelukkende handler om tidsbegrænsede stillinger skal vi plædere for, at det varer den fulde periode, ellers er det en dominoeffekt, som laver rigtig meget besvær. Vi skal have en opmærksomhed på de omtalte ambassadører. Det er problematisk med de mange specialistfunktioner. De opslag der måtte være, skal være nemt tilgængelige for alle medarbejdere uanset om de har en azident eller ej. Vi skal foreslå, at man kan køre en ekstern og intern proces samtidigt. Det kommer til at trække tingene unødigt i langdrag, hvis stillingen først skal slås op 14 dage internt. Der går nemt en måned med internt opslag, inden den kan opslås eksternt. Det er vigtigt, at det en ledelsesbeslutning, om man kan aflevere folk videre. Det skal være en del af en plan fx aftalt ved MUS-samtale. Det handler om at udvikle kompetencer og er en del af et tiltag, som skal fremme trivsel og arbejdsmiljø og derfor passer det godt ind i MUS. Ledelsesretten skal stadig ligge hos os. Det skal betones, at man som leder skal have et helhedsperspektiv på den stue/afdeling, hvor man skal afgive en medarbejder. Passer det ind i den situation, der er lige nu? Vi kan også internt hjælpe hinanden med at fastholde kvalitet i institutionerne. Lone laver et udkast (senest 1. nov.) og sender til Kristine som sender til øvrig bestyrelse. Ny plan for fritids- og ungdomsskoleområdet (frist 4. november) Vi skal kreditere for at være blevet spurgt. Vi skal sende det signal i høringssvaret, at man med den nye struktur har vanskeliggjort samarbejdet i 0-18års perspektivet.

2 Alle overskrifterne er 0-18 år og samarbejde, men vores oplevelse er, at samarbejdet med FU er markant forringet og dermed 0-18-års-perspektivet. Lone laver et udkast (senest 29. okt.) og sender til Kristine som sender til øvrig bestyrelse. 2) Forslag fra seminariet om barselsfond Gert Søndergaard fra seminariet har forslået at etablere en mindre barselsfond i de tilfælde, hvor en studerende afbryder sin praktik før tid for at gå på barsel. Input fra bestyrelsen: Idéen er i princippet OK, men tager kun højde for én af de mange fraværsårsager eller forhindringer vi oplever blandt de studerende. Det er problematisk med en central pulje for den kan man altid fjerne igen. Det er fint med solidaritet dagtilbuddene imellem, men det bliver rigtig svært at administrere. De studerende får ikke SU i praktikken, men det er reelt ikke vores problem. Vi skal ikke være sikkerhedsnet for de studerende. Det er fagpolitik. Der bør laves nogle ordninger mellem kommunen og BUPL, som kan håndteres. Bestyrelsen mener ikke, det kan være op til dagtilbuddene: det skal gå tilbage til PLS og BUPL. Beslutning: Kristine skriver mail ud til alle dagtilbudsledere om deres erfaringer med studerende og henvender sig på baggrund af tilbagemeldingerne til seminariet og BUPL. Der bør findes en anden løsning. 3) Processen i forhold til besparelser Kristine/Jan Grand orienterer fra mødet med direktøren den 9. oktober: Det var et godt og konstruktivt møde, men det er svært for alle at finde nye måder/områder at spare på. Der er bl.a.kommet forslag om at kigge på TR-struktur og tænke sampasning bredere (i området) eller helt ferielukket. Efter ønske forældreorganisationen bliver vi inviteret til et nyt møde sammen med dem og de faglige organisationer Vi har stadig til den 2. november til at komme med forslag til besparelser. 4) Medlemsmøde Det oprindelige tema til medlemsmødet den 27. oktober var Udmøntning af budget - konsekvenser. Men på grund af den ændrede proces, ved vi endnu ikke noget på det tidspunkt. I stedet bruger vi medlemsmødet til at 1) Udpege de repræsentanter, som DTLAa vil byde ind med til at færdiggøre indholdsbeskrivelserne omkring tidlig indsats. PA skal have navnene senest fredag den 30. oktober. Der er kick-off den 10. november. Der skal i arbejdsgrupperne laves indholdsbeskrivelser til følgende konkrete tiltag:

3 Familiegrupper i dagtilbud Konsultativt Forum 0-2 år Socialfaglige medarbejdere i Socialdistrikterne Styrket forældrevejledning 0-18 år Børnenes tidlige sprog Børnenes tidlige motorik og sansemotorik Robusthed og vedholdenhed hos børnene og de unge 2) Vi laver derefter syv grupper, hvor repræsentanterne bliver tovholder og samler input ind fra de øvrige medlemmer, som samler sig om det konkrete tiltag, de har størst interesse i/viden om. Evt. med mulighed for at flytte sig mellem grupperne. 5) Nyt fra formanden Skolelederkonferencen var en meget positiv oplevelse. De havde inviteret James Nottingham, et stort navn i skoleverdenen, men hans pointer var også gode og brugbare for andre i Børn og Unge. Brenda Taggart var der også. Der er snak om, hvorvidt det skal være en fælles konference for DT og skole næste år. Måske en dag hver for sig og én fælles. Det kan jo overvejes, om det skal være hvert andet år. Det vil give god mening - Det er med til at forstærke 0-18års perspektivet og det vil være fint at dele udgifterne til de dyre oplægsholdere. Dagtilbudslederkonferencen er helt på plads; der er stort set deltagere fra alle DT. Styregruppmøde i LOKE skolelederne går i gang med fase 3. Og vi skal snart i gang med at planlægge dagtilbuds-loke. Der er opstartsmøde i november for arbejdsgruppen. Vi har færre penge at gøre med end skolelederne, fordi de har en pose penge fra UVM at bruge. Kristine er inviteret med til møde om mobilitetsdagene Vi har tidligere talt om, at de ligger dårligt for os, så det er noget af det, hun bringer med ind. Næste uge: møde i styregruppen i pædagogisk afdeling Input til Kristine: Det er faldet en medarbejder for brystet, at der i disse effektiviseringstider er brugt mange personaleressourcer (3 personer) på et infomøde om at modtage flygtningebørn. Er det nødvendigt med en kursusholder? Det samme m kick-off om Dialoghjulet de informationer kunne komme ud i ugepakken. Der bliver brugt så mange ressourcer på at trække folk ind på G2. Skolerne har fået information ud om, at hvis man modtager flygtningebørn kommer der også en flygtningekonsulent og tolk sammen med familierne. B og U har vurderet, at den information ikke skulle sendes ud til dagtilbud. Hvorfor? 7) Nyt fra kontaktgrupperne/udvalg

4 PA-elever: Der er møde i arbejdsgruppen i næste uge, hvor SOSU-skolen også kommer. Der er stadig mange uafklarede ting omkring den nye uddannelse og den nye ordning, hvor eleverne skal ansættes i distriktet. Byg: Der blev orienteret om det måleprojekt, hvor der måles automatisk på forbrug af fx vand, og der sendes en advis, når der er højt forbrug. Der bliver et møde med fokus på hvem der skal have den advis? DTL? PL? Pedellen på skolen? Input: Det vil være en god idé, hvis pedellen kan kobles på udover PL. I ét dagtilbud har en PL fået en SMS, hvor der bare står, at Der er et enormt vandspild i din institution det er svært at reagere på. Jan tager det med retur i gruppen. Vedligeholdelsesplanerne er ikke opdaterede de arbejder på det. Budget 2016: de har et problem med at melde det ud de ved jo ikke hvad byrådet beslutter. Det kommer først i 2017; de skal nok forklare det grundigt. IT: Vi får ny telefoni. De lukker for muligheden for, at alle medarbejdere kan logge på medarbejderportalen m NemID i stedet kommer der en billigere az-ident. Der står mere om det i ugepakken for uge 43. Forslag til næste kontaktgruppemøde: kan man effektivisere på hele den del med tjenestetidsskemaer osv. hvis det digitaliseres? Altså en løsning, hvor medarbejderne selv indrapporterer elektronisk, og lederen så bare skal godkende? Der bruges virkelig meget tid på det, som det er nu. Dialoggruppen vedrørende Samarbejdsportalen her sidder Jan Fisker. Der er møde mandag den 26. oktober. 8) Eventuelt DTLAA er inviteret til et møde i Børn og Unge om fælles poster (fælles udgifter). Det er fx puljer til Fælles TR, alkoholafvænning, udviklingspolitikken. Dagtilbuddene har flere fælles poster end skolerne, idet de har valgt at lægge dem ud decentralt. Jan Grand deltager. Løn til pædagogiske ledere som er ledere af to afdelinger Lederne løber voldsomt stærkt særligt dem der leder to afdelinger - det er pinligt så lille forskellen er på den højestlønnede pædagog og en leder. Man arbejder hen på en lokal aftale med BUPL. Har vi en mening om det i DTLAa? Det er uhensigtsmæssigt, at vi laver aftaler hver især. Morten beder Gerd om at indkalde Kontaktgruppen for Personale med det punkt på dagsordenen. Input fra Eva/Karin (arbejdsmiljøudvalget) Ang. Julearrangmentet: Det blev på sidste bestyrelsesmøde aftalt, at et tema den 10. december skulle være, at bringe folk sammen og være nysgerrige på hinanden. Det var det, vi tidligere brugte cafémøderne til. Arbejdsmiljøgruppen synes, det er vigtigt, at vi til julearrangementet har tid til at være sammen og have det sjovt og hyggeligt. Et sted i Aarhus C: Lone prøver at booke Centralværkstedet (Smedjen) 10. december kender vi sandsynligvis detaljerne i budgettet/besparelserne. Derfor vil vi gerne bruge et par timer på det. Dernæst et indslag af en slags.

5 Kristine har fået anbefalet Specialklassen, som også laver workshops. Karin undersøger det. Til sidst middag.

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag 13. August 2014 Klokken 13.00-16.00 Pilegårdsvej 95, Hasselager 1) Nyt fra: a) Formanden Der er ansat ny dagtilbudsleder i Lystrup: Bente

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag den 26. Marts 2015

Referat af generalforsamling Torsdag den 26. Marts 2015 Referat af generalforsamling Torsdag den 26. Marts 2015 1. Valg af dirigent Erik blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere og referent Lone blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Mandag 17. august kl

Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Mandag 17. august kl Referat af bestyrelsesmøde i DTLAa Mandag 17. august kl. 14.00-16.00 1) Kommunikations- og involveringsstrategi Bestyrelsen drøftede udkastet til kommunikations- og involveringsstrategien, som danner baggrund

Læs mere

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Referat af repræsentantskabsmøde Fredag d. 31. oktober 2014 1. Orientering fra 1) Formanden DTLAa haft et læserbrev i Stiften samme dag som Marianne Gilbert fra

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

B2016. Effektiviserings -forslag

B2016. Effektiviserings -forslag B2016 Effektiviserings -forslag Tættere på forslagene til effektiviseringer via øvrige tiltag HVORDAN? Øvrige effektiviseringer Tidligere, mere forebyggende indsatser er en investering, hvor afkastet kommer

Læs mere

Generalforsamling 2014 Formandens beretning

Generalforsamling 2014 Formandens beretning Hvem er I? Hvad vil I? Generalforsamling 2014 Formandens beretning Sådan spurgte Henrik Vinther bestyrelsen, på et møde vi havde inviteret ham til i november. DTLAa har nu eksisteret i 6 år, og vi har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat. Morten Kling Merete Nøhr Jan Madsen. 3) Beretninger. Økonomi. nde. Linda (vores. Byg. automatiske. Det er stadig

Referat. Morten Kling Merete Nøhr Jan Madsen. 3) Beretninger. Økonomi. nde. Linda (vores. Byg. automatiske. Det er stadig Referat af generalforsamling Torsdag 31. marts 2016 1) Valg af dirigent Erik Jespersen blev valgt. 2) Valg af stemmetællere Morten Kling Merete Nøhr Jan Madsen 3) Beretninger a. Formandens beretning Vedhæftet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

DTLAa - Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune

DTLAa - Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Formandens beretning 2015 Af formand Kristine Schroll Formandens beretning 2015 Forandring fryder siger en gammel talemåde. Hvis det også gælder for os som dagtilbudsledere i Børn og Unge må 2014-15 siges

Læs mere

Social kapital Nyhedsbrev nr. 1 November 2016 INDHOLD:

Social kapital Nyhedsbrev nr. 1 November 2016 INDHOLD: Social kapital 2017 Nyhedsbrev nr. 1 November INDHOLD: Formål med Social kapital 2017 Valg af leverandør til Social kapital 2017 Social kapital spørgeskema Social kapital 2017 på AMBUonline Kick-off møder

Læs mere

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen

Århus Kommune, Børn og Unge. Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Århus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Kastanjehuset, Birkehaven, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Høringssvar fra Skæring Skoles MED-udvalg og Skolebestyrelse til Sparekatalog 2018 version 2

Høringssvar fra Skæring Skoles MED-udvalg og Skolebestyrelse til Sparekatalog 2018 version 2 Skæring Skolevej 200, 8250 Egå Tlf. 87 13 96 00 ska@mbu.aarhus.dk www.skaering-skole.dk Skæring d. 14. september 2018 Høringssvar fra Skæring Skoles MED-udvalg og Skolebestyrelse til Sparekatalog 2018

Læs mere

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Referat af strategiseminar mandag den 16. Juni 2014 Nyt fra: a) Formanden Dagtilbudskonferencen er godt på vej. Temaet er innovativ ledelse; kan vi gøre tingene bedre,

Læs mere

Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011.

Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011. Bestyrelsen i Århus Skolelederforeningen mødtes d. 19. august 2011. På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: Århus Skolelederforening ønsker tildelingskriterierne vedrørende specialklasseelever

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato Skole og Undervisning Dato: 27.05.2014 Sagsnr.: 13/32999 Dok.løbenr.: 147785-14 Sagsbehandler: Maria Wandahl Direkte tlf.: 7376 7392 E-mail: mwa@aabenraa.dk Opdateret procesplan - Juni Politisk spor Opgave

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Referat af Fælles TR-møde for dagplejere og pædagogmedhjælpere 16. juni 2011 kl i FOA Århus, mødelokalet på 1. sal

Referat af Fælles TR-møde for dagplejere og pædagogmedhjælpere 16. juni 2011 kl i FOA Århus, mødelokalet på 1. sal Referat af Fælles TR-møde for dagplejere og pædagogmedhjælpere 16. juni 2011 kl. 9.00 12.00 i FOA Århus, mødelokalet på 1. sal Dagsorden: Mette indleder mødet med, at byde velkommen og påminde om, at huske

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen

Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen Bilag 7. Punkt 11. Status på arbejdet med implementering af FGU-loven, 2018 Orienteringsskrivelse vedr. FGU september 2018 AVU og Serviceafdelingen Status fra UVM Ministeriet er ved at komme op i fart

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B / M Ø D E R E F E R A T 29. OKTOBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune

DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune DTLAA Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Referat af repræsentantskabsmøde Fredag d. 31. jan 2014 Rosenstien 2 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Orientering fra: 1) Bestyrelsen Kristine til møde med

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indstilling. Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen

Indstilling. Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 15. september 2011 Friere rammer for placering af fag på lavere klassetrin samt adgang for lærere til at varetage undervisningsopgaver i børnehaveklassen

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 14. december 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Klaus Poulsen, Arbejdsleder Marianne Lindholdt, Næstformand, DLF Marlene Dalskov, BUPL Hanne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016

Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016 Udkast til ny struktur i Daginstitution Munkebo 2016 2 7. o k t o b e r 2 0 1 5 Børn- & Skoleudvalget har ønsket, et konkret oplæg om, hvordan en fremtidig organisering af Daginstitution Munkebo (herefter:

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 9. maj Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 9. maj Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 20. maj 2019 D2019-141449 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 9. maj 2019 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.30-15.30 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF RGA FP Jesper Skorstengaard-JWS,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde Fredag d. 21. juni 2013

Referat af Repræsentantskabsmøde Fredag d. 21. juni 2013 DTLÅ dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Afbud fra Oddervej Godkendelse af dagsorden Ingen bemærkninger Referat af Repræsentantskabsmøde Fredag d. 21. juni 2013 Orientering fra 1) Bestyrelsen a) DTLÅ har

Læs mere

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Bestyrelsesmøde på Lyngåskolen, personalestuen Onsdag den 20. maj 2015 kl. 17.00-19.00 Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Referent: Dorthe Afbud: Astrid,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Beretning og fremtid. Gentofte Kommune. entofte Kommune Gen. tofte Kommune Gento. mune Gentofte Kom

Beretning og fremtid. Gentofte Kommune. entofte Kommune Gen. tofte Kommune Gento. mune Gentofte Kom PMF AFDELING 1 Beretning og fremtid te Kommune Gentofte une Gentofte Kommu ofte Kommune Gentof mune Gentofte Komm tofte Kommune Gento mmune Gentofte Kom Gentofte Kommune G mmune Gentofte Kom entofte Kommune

Læs mere

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter

Navn deltager afbud. Karina Bernth. Susanne Ø. Tobiesen. Michael Wittenkamp (næstformand) Jan Lindhardt Louise Hinrichsen Louise Toft Søren Herter Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 11. januar 2018 kl. 17.30-21.30 Sted: Vandrehjemmet - Gl. Vardevej 80, 6700 Esbjerg Deltagere: Navn deltager afbud Leder Per Olesen Medarbejderrepræsentant Medarbejdersuppleant

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 3. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 3. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 3. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 3 MARTS 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Sidder her på en af årets forhåbentlige

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej

Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 10. marts 2015 Sammenlægning af dagtilbud i område Viborgvej Charlottehøj Dagtilbud indstilles sammenlagt med Dagtilbud Hasle og Dagtilbuddet

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 13. januar 2009 kl. 19.00 til 21.30 i mødelokalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

RETNINGSLINJE FOR STILLINGSOPSLAG OG ANSÆTTELSESUDVALG

RETNINGSLINJE FOR STILLINGSOPSLAG OG ANSÆTTELSESUDVALG RETNINGSLINJE FOR STILLINGSOPSLAG OG ANSÆTTELSESUDVALG RETNINGSLINJE FOR STILLINGSOPSLAG OG ANSÆTTELSESUDVALG FORMÅL Formålet med Retningslinje for stillingsopslag og ansættelsesudvalg er, at Odense Kommune

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD Vikærsvej 36, 8240 Risskov Tirsdag den kl

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD Vikærsvej 36, 8240 Risskov Tirsdag den kl Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD Vikærsvej 36, 8240 Risskov Tirsdag den 28.4.2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Heino Hermann, Jørgen Hulgaard, Kim Frandsen, Lone Jensen, Kim Andersen, Thomas Glanz, Mette

Læs mere

Aktive børn i dagtilbud

Aktive børn i dagtilbud Aktive børn i dagtilbud Notat Baggrund Svendborg Kommune igangsatte i 2008 Danmarks største idrætsskoleprojekt Svendborgprojektet, hvor 0.- 6. klasse på syv af kommunens skoler fik seks lektioners idræt

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl. 16.00 18.00 10.september 2013 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012

Referat bestyrelsesmøde fredag den 25. maj 2012 Bestyrelsen i Århus Skolelederforening mødtes fredag d. 25 maj 2012 På mødet var følgende blandt andet på dagsordenen: I forhold til den ny skolestruktur er det vigtigt at der bliver tale om en åben, hurtig

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Procesplan Ny Nordisk i Tranbjerg

Procesplan Ny Nordisk i Tranbjerg Procesplan Ny Nordisk i Tranbjerg Nyt læringstilbud i Tranbjerg I Tranbjerg er der et veludbygget samarbejde mellem lokalområdets forældre, institutioner og foreninger. Samarbejdet er særligt udpræget

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE KLYNGE BV A

REFERAT BESTYRELSESMØDE KLYNGE BV A 28 november 2018 Kære Bestyrelsesmedlemmer. Hermed referat af vores bestyrelsesmøde d 27 november. 18.00 20.00 i De Syv Have, Gerlevvej 3. Til stede: Anne Harder, Rasmus Jensen, Mohammed Hamod, Jihan Youssuf,

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

BØRNESPECIALCENTER. SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden. Personalerep.: Julie Ruberg Mortensen, Karen Marie Nilsson Ledelsesrep.: Joan Aastrøm, Henrik Dahl

BØRNESPECIALCENTER. SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden. Personalerep.: Julie Ruberg Mortensen, Karen Marie Nilsson Ledelsesrep.: Joan Aastrøm, Henrik Dahl 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 24: Forældre: Stina Lund, Vivian Harding Santana, Trine Jespersen, Lene Steensen, Mille Hansen, Lars Basse, Morten Løvschall, Randi Guldbrandt Larsen Personalerep.:

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat

Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat Kolind Skole SKOLEBESTYRELSEN Referat Mødedato: 7.12.15 Starttidspunkt for møde: 17.30 Sluttidspunkt for møde: 20.00 Mødelokale: På skolen Udsendelsesdato: 1.12.15 Fraværende: Mette Krog, Tina, Tonja Møde

Læs mere

1. Nyt fra dagtilbuddet

1. Nyt fra dagtilbuddet Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag den 1. september 2014 Sted: Deltagere: Fraværende: Referent: Frijsenborgvej 17, 1. sal Forældrerepræsentanter: Anette (Krudtuglen), Katrine (Gadekæret), Stine

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sted: Holbæk lille Skole Onsdag den 24/02 kl Husk venligst evt. afbud til Calle Nørvig

Bestyrelsesmøde Sted: Holbæk lille Skole Onsdag den 24/02 kl Husk venligst evt. afbud til Calle Nørvig Bestyrelsesmøde Sted: Holbæk lille Skole Onsdag den 24/02 kl. 19.00 Husk venligst evt. afbud til Calle Nørvig calle@hls.dk Skolebestyrelsens medlemmer Fraværende Forældre: Jane Hørlyck Thomsen, Bente Rosenberg,

Læs mere

Uddannelsesplan for Børnehaven Løvspring Vinkelvej 32, 8800 Viborg Tlf. nr. 86623492

Uddannelsesplan for Børnehaven Løvspring Vinkelvej 32, 8800 Viborg Tlf. nr. 86623492 Uddannelsesplan for Børnehaven Løvspring Vinkelvej 32, 8800 Viborg Tlf. nr. 86623492 Vi er en privat børnehave som er placeret ved Gymnastik- og Idrætshøjskolen i Viborg. Normeringen er 80 børnehavebørn

Læs mere

Vær MED. Få medbestemmelse og medindflydelse gennem dit MED-udvalg

Vær MED. Få medbestemmelse og medindflydelse gennem dit MED-udvalg Vær MED Få medbestemmelse og medindflydelse gennem dit MED-udvalg MED-idéen Idéen med MED-udvalgene i Aarhus Kommune er at: MED skal samarbejde om kommunens mål og opgaver MED skal skabe gode rammer for

Læs mere

Lokal udviklingsplan for. Skjoldhøjskolen

Lokal udviklingsplan for. Skjoldhøjskolen Lokal udviklingsplan for Skjoldhøjskolen 1 1 Indhold 2 Den lokale udviklingsplan hvad og hvorfor?... 3 2.1 Politiske beslutninger retningen for hele Børn og Unge... 3 2.2 Fælles indsatser i Område Viborgvej...

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh.

Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Bestyrelsesmøde i Børneby Glesborg tirsdag d. 11. nov. 2014 kl. 18.00 20.30 i Glesborg Bh. Deltagere: Birgitte R., Inger, Gitte, Kresten, Hanne, Maren, Mette, Lisa, Christina, Birgitte, Puppi, Karin, Helle,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl

Referat. Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl Referat Referat for bestyrelsesmøde den 19. april 2018 i Børnehuset Hånbæk kl. 18.00 20.00 Referent: Tia Toft Piilgard Ordstyrer: Thomas P. Levorsen Deltagere: Karin Holm Hansen, Thomas Levorsen, Hanne

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Pædagoguddannelsen i Odense og i Svendborgs relevans

Pædagoguddannelsen i Odense og i Svendborgs relevans UDARBEJDET JANUAR 2018 Pædagoguddannelsen i Odense og i Svendborgs relevans Aftager- og dimittendundersøgelser 2017 Kontaktperson: Ulrich Storgaard Andersen Indhold 1. Introduktion... 3 2. Præsentation

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Holme Dagtilbud og Rundhøj-Holme Dagtilbud indstilles fusioneret til ét dagtilbud med virkning fra 1. august 2014.

Holme Dagtilbud og Rundhøj-Holme Dagtilbud indstilles fusioneret til ét dagtilbud med virkning fra 1. august 2014. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Børn og Unge Dato 8. maj 2014 Holme Dagtilbud og Rundhøj-Holme Dagtilbud indstilles fusioneret til ét dagtilbud med virkning fra 1. august 2014. 1. Resume

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Aarhus, den 28. september 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 24. september 15 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 13.00 15.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF Ingen FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde

Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde DANSK ERHVERVSFREMMES ÅRSMØDE 2019 København, den 31.10 1.11.2019 Velkommen til Årsmødet 2019 Siden seneste årsmøde er der sket rigtig meget i

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig. 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36

Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig. 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36 Dagsorden Beslutning/referat Ansvarlig 1. Godkendelse af dagsorden Dagordnen godkendes, der er to punkter til eventuelt: SV: direktiv 36 KB: udkast til rapport fra Sundhedskartellet kompleks fremtid og

Læs mere

DTLAa Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune

DTLAa Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune DTLAa Dagtilbudslederne i Aarhus Kommune Afbud: Ruth, Diana, Skanderborgvej og Grenåvej Øst 1. Orientering fra Referat af repræsentantskabsmøde Fredag d. 23. januar 2015 1) Bestyrelsen Sanna Lassen tager

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN DAGSORDEN Bestyrelsesmøde i Darum Børneby Mandag d. 24. august 2015 19-22 Møde indkaldt af KN Deltagere: Karen Alexandersen, Lene Bækdal, Tine Nielsen, Tina Schønnemann, Heidi Bjerre Mørch, Jeanette Lundgaard,

Læs mere

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget

Referat. 1. Velkommen ved udvalgsformand Peter Als, Børne- og Skoleudvalget 1 - Referat Dialogforum den 17 maj 2018 Hører til journalnummer: 28.09.16-G00-1-16 Dialogforum SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato:

Læs mere

Kommissorium for effektivisering. hjvhjgyu. Effektivisering og udvikling. af folkeskolen

Kommissorium for effektivisering. hjvhjgyu. Effektivisering og udvikling. af folkeskolen Kommissorium for effektivisering af folkeskolen hjvhjgyu Effektivisering og udvikling af folkeskolen 15. november 2016 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Formål... 2 Mål og succeskriterier...

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til Ringsted Kommunes personalepolitik

Velkommen til Ringsted Kommunes personalepolitik Velkommen til Ringsted Kommunes personalepolitik Med personalepolitikken ønsker vi at bidrage til at indfri byrådets vision for Ringsted Kommune. Visionen udpeger en række ambitiøse målsætninger for en

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Økonomiske konsekvenser og personaleændringer

Økonomiske konsekvenser og personaleændringer Sektor: Forslagets betegnelse: 5.50 Børn og Unge Forslag til alternative besparelser i Børn og Unge i stedet for forslaget om børnehavestart ved to år og ni måneder Økonomiske konsekvenser og personaleændringer

Læs mere

BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan Graversen, KL.

BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan Graversen, KL. Mødedato/-tid: 11. marts 2015 kl. 10.30 15.00 Mødested: Deltagere: Afbud fra: BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan

Læs mere

Book institutionsplads til dit barn. - enkelt og hurtigt med NemPlads

Book institutionsplads til dit barn. - enkelt og hurtigt med NemPlads Book institutionsplads til dit barn - enkelt og hurtigt med NemPlads Med NemPlads har Rudersdal Kommune gjort det nemt for dig at booke en plads til dit barn i et dagtilbud. Du finder NemPlads i Min Rude

Læs mere