Klasse 01: Stald Bøgely s Movember Klassetype: Motiv Sponsor: Stald Bøgely Dommer: Cecilia Rosell

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klasse 01: Stald Bøgely s Movember Klassetype: Motiv Sponsor: Stald Bøgely Dommer: Cecilia Rosell"

Transkript

1 Klasse 01: Stald Bøgely s Movember Klassetype: Motiv Sponsor: Stald Bøgely Dommer: Cecilia Rosell Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar Rökkvi fra Serupgaard Caroline Danielsen 20 Årh hvor herligt! Sikke kreativ du har været, jeg er meget imponeret! Herlig pony og herlig idé! Tillykke med din 1. plads! Sandor Alice Flygering 18 Wow, det kan man da kalde Movember skæg! Den har vidst brugt lidt mere end november på at gro det, for hold da op det er langt! Sikke en nuttet basse. Tillykke med din 2. plads! Sky Maja Eriksen 16 Jeg kan ikke rigtig finde ud af om vi har gang i noget agent 007 eller en virkelig sej tjener her? Sky er virkelig det herligste, og hun bliver da bare endnu mere nuttet af at blive puttet i et jakkesæt, få et overskæg på og endda en lille hat! Tillykke med din 3. plads!

2 Karen af Høvegård Maiken Bang Nygaard 14 Sikke et herligt VÅDT overskæg! Det er da virkelig synligt, og alt for sødt. Elsker at det er både sort og hvidt nøjagtig ligesom skønne Karen! Tillykke med din 4. plads! Daisy V. Ziek Jessica Pousset 12 Nuuuurh hvor er de søde, alt for herlige oversize overskæg, det ser SÅ hyggeligt ud! Tillykke med din 5. plads! SR Zaticsns OX Alice Flygering 10 Endnu et virkelig kreativt bud på et Movemberbillede, hvor er I seje! Elsker at i alle har overskæg, og at i matcher i farven. Det er virkelig gennemført, jeg er fan! Tillykke med din 6. plads! Heimir Sille Katrine Jensen 8 Sikke et herligt skæg! Både det helt rigtigt movember-skæg, og et lækkert boblende fuldskæg! Alt for herligt :D Tillykke med din 7. plads!

3 Mørupgaards Bastian Stephanie Sarah Nielsen 6 Det er da virkelig en hest der er klædt fint på! Både overskæg, slips og hue. Hvor hyggeligt! Tillykke med din 8. plads! Lille John Julie Andersen 4 Sikke et sødt lille skæg. Elsker at det matcher det hvide i blissen! Tillykke med din 9. plads! Fengur fra Næsbydale Pernille Møller Rasmussen 2 Det er godt nok et fint lille overskæg Fengur har, en vaskeægte islænder! Tillykke med din 10. plads! Klasse 02: CamillaStormont.dk s Trailerlæsning Klassetype: Sponsor: CamillaStormont.dk Dommer: Camilla Stormont

4 Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar Bakkegaardens Oliver Julie Andersen 20 Super dejligt billede, klart en anderledes måde at læsse på. Fedt at se i gør det til en leg, og en god oplevelse for jer begge to. Dejligt afslappet og godt fanget! Tillykke med 1. pladsen. Laurbergs Tik Tak Sara Schou 18 Sødt og afslappet moment ved traileren. Dejligt at se den tillid der skinner igennem billedet og den ro der er omkring jer. Rigtigt dejligt billede og godt gået! Reimar fra Skovvang Malene Madsen 16 Ja nogen gange er det meget svært at få hesten ind, meget sødt billede. Selvom hesten jo tydeligt ikke vil ind, ser det fredeligt ud. Sjovt fanget billede med et lille kærligt skub i numsen. Mumi og Lille- Pølle Kamilla Kindegaard Rasmussen 14 Super fint billede af to skønne ponyer der bliver læsset samtidig. Det ser ganske hyggeligt og afslappet ud. Håber i kom godt afsted og holde det gode humor og den rolige stemning som billedet i hvert fald viser! :) Mørupgaards Bastian Stephanie Sarah Nielsen 12 Super dejligt og målrettet billede af jer på vej ind i traileren. Det ser ud som om der er en god energi og rytme i jeres bevægelse, og at i naturligvis og forhåbentligt gået direkte op! Dejligt billede.

5 Daisy V. Ziek Jessica Pousset 10 Super skønt billede af en afslappet pony der er på vej ind for at tage sig en lur - eller måske spise lidt god mad? Godt fanget billede, og rigtigt fint trailerlæsnings moment. Sky Maja Eriksen 8 Virkeligt sød pony, roligt på vej ud af traileren. Er ikke helt sikker på om ponyen har vendt rundt derinde, men det er i hvert fald anderledes at se den gå forlæns ned af rampen. Super fint billede af en meget smuk pony. Fruerlundens Rosita Maria Fiilsø Jensen Andersen 6 Lyset giver en eller anden helt jule agtig stemning. Super skønt billede af en hest der nyder sit hø i traileren. Så er der klar til en køretur. Det ser fredeligt og hyggeligt ud, at stå inde i den trailer i hvert fald! Painters Pride og Paw Jeanett Obel 4 Om i lige er kommet frem eller på vej ud at køre så står der i hvert fald to muler og kigger nysgerrigt frem på hvad der skal ske. Super hyggeligt billede der er godt fanget, og som giver god stemning i helheden

6 Abel fra Trappehaven Cecilie Rosell 2 Jeg kan nææææsten nå! det er så skønt med de lama heste der kan blive helt utroligt lange når det endeligt skal være! Virkeligt sødt og sjovt billede af en meget dejlig hest. Klasse 03: Photography by Julie Skovmose s Mit Stævnebillede Klassetype: Motiv Sponsor: Photography by Julie Skovmose Dommer: Julie Skovmose Andersen Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Bellis A.K Camilla Thorsager 20 Nøøøj hvor viser dette billede bare meget! Her ser jeg en glad equipage som lige har gennemført et ridt på springbanen. Om det er gået godt, det er ikke til at vide, men ifølge ansigtsudtrykket på dig, og hvordan du smiler stort op til begge ører, tyder det i hvert fald på at du er godt tilfreds med din fine hest Dette billede er i mine øjne et super stemningsbillede fra et stævne.

7 Stort tillykke med din 1. plads. 2. Casiro H. Mal Nielsen 18 Wauw et lækkert springbillede. Her ser jeg en hest og rytter i fuld koncentration, som er i gang med springbanen. Virkelig lækker fanget, og motivet sidder bare lige i skabet. Skønt billede, og lækker hest! Stort tillykke med din 2. plads 3. Bakkegaarden s Madelein Pernille Sørensen 16 Se mig, se mig!. Madelein ser yderst tilfreds ud med sin præstation af klassen og sandelig også nysgerrig på hvad der sker omkring hende. Måske første udendørsstævne? Her ser jeg en equipage der er glad efter en god tur på dressurbanen. Dejlig billede, som viser en god stemning efter et afsluttet program. Stort tillykke med din 3. plads. 4. Sjirk Gry Ryborg Lund 14 Wauw en lækker hest du har dig der. Han er vist en rigtig her kommer jeg type. Super lækkert dressurbillede, som er fanget SPOT ON. God koncentration fra både hest og rytter. Dejligt at se en equipage i fuld stævnedress, og en smuk hest der er flettet. Stort tillykke med din 4. plads.

8 5. Albert og Zeon Jane Pedersen 12 Jeg er bare helt vild med dette billede! Mor og søn på tur, hvor er det bare sødt. Og bonus at begge har fået en fin roset med hjem Store smil fra begge, så bliver det vist ikke bedre. Mon ikke jeres succes med at tage til stævne sammen burde gentages??? Det ligner i hvert fald at i har haft en hyggelig dag/weekend sammen som familie! Stort tillykke med jeres 5. plads. 6. Elmholts Zeus Caroline Danielsen 10 Her ser jeg en glad rytter og en glad pony som har været til stævne. Umiddelbart ligner det i har været til springstævne, og er glade og tilfredse efter jeres ridt Savner lidt at se nogle hvide stævne hansker og en flettet pony! Men dette billede viser stadig en dejlig stemning, og kærlighed mellem to nok bedste venner Stort tillykke med din 6. plads. 7. Star Appeal Maja Pedersen 8 SUPER lækker travbillede. Dejlig billede der viser fuld koncentration både fra pony og rytter Ponyen ser ud til at være helt på, og lytter fuldt ud til dig. Savner lidt at se en flettet pandelok, nu hvor det er dressur du rider! Stort tillykke med din 7. plads. 8. Aladdin Jakob H. Jensen 6 Wuuuuuuhuuuuuu, to heste i flot stil over en naturforhindring. En julejagt i fuld fart. Dejligt billede, og flot fanget. Imponerende at i kan springe synkront over et naturspring, det er sørme ikke nemt Stort tillykke med jeres 8. plads.

9 9. SR Zaticana OX Alice Flygenring 4 Hvad er mere hyggeligt end at deltage til et stævne som et hold. Nogle gange kan stævne alene godt blive lidt ensomt, hvis man ikke kender nogen, og blot kommer for at ride og så tage hjem bagefter. Men dette billede viser hvad man som hold kan opnå sammen. Her har i vist vundet en gang holddressur, og hvor er det dejligt at se glæden fra jer alle 4. Skønt at have nogle at dele denne oplevelse med Stort tillykke med din 9. plads. 10. Smallwell s Sandy Sapphire Katrine Rytkønen Kofod 2 Øh nej, øh nej, øh nej! Her har vi vist en pony der er lidt for glad, og lige vil vælge at lave en omgang akrobat spring Men det er noget som de fleste også har oplevet til et stævne før. Det er ikke altid det går som man ønsker, for heste er jo dyr, som sommetider også viser de har deres egen vilje. Jeg håber du er OK selvom din pony drillede lidt, og du stadig fik en god tur/oplevelse. Men dette billede viser sandelig også hvad man kan opleve til et stævne, om det så er dressur eller spring man starter, kan alt ske! Stort tillykke med din 10. plads.

10 Klasse 04: A Special Memory Klassetema: Motiv Sponsor: Intershowhorse Dommer: Kym Shimmin Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Daisy v. Ziek Jessica Pousset 20 Very heartwarming. The pony looks so gentle, and like it really wants to be with the child, and knows it is loved. The child may not always remember this time, so this will be wonderful to have in years to come. 2. Havens Darleen Jessica Pousset 18 This is such a tender moment, and one to cherish forever. They don't stay little long enough, but at least when the baby is all grown up, there will be this photo to remember by. 3. Sky Maja Eriksen 16 This little one clearly trusts her/his person, and knows she's trying to help. This is a memory of a pony who knows it is loved. 4. Ganti Nikoline Luther 14 The time of day, the character of the sea, the bold way the horse is stepping out and the air seems crisp will all serve to bring this moment back to life every time the photo is viewed. It

11 seems like an important photo in the life of the rider. 5. Hesselbergs Helios Mia Knudsen 12 This photo is a perfect capture of a fun summer day. Both horse and rider look like they're enjoying it and it can be relived and felt again through this photo. 6. Diva af Bækkeskov Linnea Altenburg 10 This photo will mean a lot in years to come, for this mom with her two babies, human and equine. There is a lot of trust and heart connection in this photo as well. It's a truly precious memory. 7. Mørupsgaards Bastian Stephanie Sarah Nielsen 8 i dont think anyone would ever forget the time they did their horse and themselves in matching rainbow, but if they ever need proof, here it is! I love the leg lift! 8. Cheval Britt Menne 6 This is a moment that doesn't seem to come often in our fast-paced world. The best of times, riding the beach with good friends on a good horse, is a memory that should last forever. 9. Reimar fra Skovvang Malene Madsen 4 This memory of a fun friendship will be so dear in years. The horse is a character, and its human seems used to that. Theirs is a communication worth remembering. 10. Fjotte Sarah Smidemann 2 This looks like a heart horse photo. She is the

12 horse's safe place, and you can tell they have a special bond. It's a beautiful photo. Klasse 05: Geeta Zander Photography s Splashed Color Klassetype: Helhed Sponsor: Geeta Zander Photography Dommer: Cecilia Rosell Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar Fruerlundens Rosita Maria Fiilsø Jensen Andersen 20 Wow, sikke et lækkert billede! Det sprang mig i øjnene det sekund jeg så det, De gule farver fra rapsmarken kombineret med sort/hvid effekten, gør virkelig meget godt for billedet! Detajlen med at pande- og næsebånd også er i farver er også virkelig lækker! Tillykke med din 1. plads!

13 André fra Helmosegaard Caroline Danielsen 18 Ih, et lækkert billede! Så skønt detaljeret, og skarpt, mit fotografhjerte er meget glad lige nu! André har virkelig også bare nogle virkelig smukke øjne og sort/hvid effekten hjælper virkelig med at sætte fokus på dem! Tillykke med din 2. plads! My Choice Camilla Thorsager 16 Jeg bliver SÅ glad af at se på det her billede, det stråler af kærlighed og glæde, og jeg elsker detaljen med ballonerne i farve, for balloner betyder virkelig glæde og smil for mig. Lækkert billede! Tillykke med din 3. plads! SR Zaticana OX Alice Flygenring 14 Det her er virkelig også et lækkert billede, det må have taget VIRKELIG lang tid at lave! Så mange fine små detaljer i color splash arbejdet, og det gør rigtig meget godt for billedet, jeg er fan! Tillykke med din 4. plads! Mørupgaards Bastian Sara Schou 12 Så er der da virkelig farvematch for alle pengene, wow! Jeg er vild med hvordan det pinke virkelig bliver fremhævet af det sort/hvide, det gør et ellers meget normalt billede spændende at kigge på. Tillykke med din 5. plads!

14 California Jessica Freiesleben 10 Der er vidst en hest der drømmer sig hen til alt det lækre grønne! Super fedt at det bliver fremhævet af det sort/hvide, så man virkelig kan se hvad det er den drømmer om. Tillykke med din 6. plads! Brandsmarks Dina Katrine Rytkønen Kofod 8 Så er der da fokus på bling! Lækker lowkeybilled, med lidt ekstra fokus på det flotte dannebrogspandebånd. Sort/grå og rød matcher altså rigtig godt! Tillykke med din 7. plads! Præst s Zedan Laura Totebæk 6 Sikke en fin præmie pony! Puha, det er endnu et billede der virkelig må have taget lang tid at lave, men heldigvis rigtig vellykket! Tillykke med din 8. plads! Flower Emilie Hedwig 4 Endnu et billede der virkelig viser kærlighed, hvor skønt! Man er vidst ikke i tvivl om hvilken farve i foretrækker ;-) Tillykke med din 9. plads! Mister Charlie Astrid Bonne Knudsen 2 Årh skønne Charlie! Sikke et fint billede, der virkelig bare stråler kærlighed. Fin Color Splash, dog synes jeg det er lidt synd at det ikke er hele baggrunden der er sort/hvid, det ville lige give det sidste.

15 Tillykke med din 10. plads! Klasse 06: Design Schou s Min Hest Med Tøj På Klassetype: Helhed Sponsor: Design Schou Dommer: Sara Schou Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Sky Maja Eriksen 20 Nurg! Arw! Årrrh! Lige siden du tilmeldte det billede, har det været min vinder! Da jeg så endelig fik muligheden for at se det i fuld størrelse bekræftede det kun mit valg! Elsker hvordan sky står der i sit hiphop tøj, og baggrunden er perfekt til det her billede. Den lidt slidte campingvogn og de gamle huse i baggrunden gør det mega fedt! Elsker detaljen

16 med hætten og den flettede pandelok. Det her billede OG kreativiteten er simpelthen til UG! Tillykke med din MEGET velfortjente 1. plads 2. Statla Von Skeifa Maja C. Thomassen 18 Årw. Det her billede er simpelthen for sødt! Her må man sige der også er tænkt kreativt, det er i hvertfald ikke meget hest der ikke er med tøj på! Elsker at pigen har præcis samme farver, men et andet mønster så hun ikke tager alt fokus fra hesten. Havde ønsket at hesten ikke havde grime på. Tillykke med din 2. plads 3. Stald Haven s Lenja Jessica Pousset 16 En lille fin pony her med benvarmer, hue, halstørklæde og jakke. Er ihvertfald sikker på at Lenja ikke fryser. Elsker ideen med benvarmerne. Dejligt billede og dejlig baggrund, dog mangler jeg lidt lys og skarphed. Tillykke med din 3. plads 4. Fruerlundens Rosita Karsten Fiilsø Andersen 14 Her ser jeg en hest med helt nyt tøj, og det skal jo også til en gang imellem - enten vokser man ud af det, ellers også leger man og ødelægger det. Det sorte dækken med de lilla deltaljer passer godt til Rosita s farve og så elsker jeg at grimen er samme farve også. Dog havde jeg ønsket en baggrund uden alle de forstyrrelser. Tillykke med din 4. plads 5. Speedy Kamilla Kildegaard 12

17 Rasmussen Ja, selv de helt små kan også fryse! Elsker det her tæppe, det ligner det er hjemmelavet og så synes jeg det er så fed en detalje at der står navnet på tæppet. Super sødt billede af en lille fis, dog havde jeg ønsket billedet var taget lidt mere lige på. Tillykke med din 5. plads 6. Daisy V. Ziek Jessica Pousset 10 Også her en lille en med tøj på, måske liiiige et lille tæppe men Daisy er da med tøj på. Elsker den store velredte hale. Dejligt billede med fin baggrund og lys. Dog havde jeg ønsket at tæppet havde været en anden farve end sort, synes der er lidt for meget sort på billedet Tillykke med din 6. plads 7. Skytur Anne Juul Eskildsen 8 Sikke en smuk broget med et fint tæppe og bandager fra Equsana! Synes Skytur ser en lille smule træt ud, mangler nogle glade øjne og nogle fremadrettede ører. Dejlig rolig og flot baggrund, dog synes jeg der mangler lidt skarphed på hovedet. Tillykke med din 7. plads 8. Troya Julie Andersen 6 Dejligt billede af en smuk, nysgerrig hest der så fint står der på sin fold med sit dækken på. Elsker også her hvordan grimen og dæknet matcher med et lille fif af grøn, som ikke gør billedet kedeligt. Havde dog ønsket at man kunne se hele dæknet og at der ikke var så meget luft over hesten. Tillykke med din 8. plads

18 9. Smallwell s Sandy Sapphire Katrine Rytkønen Kofod 4 Hahahaha...! Da jeg så det her billede må jeg indrømme jeg trak lidt på smilebåndet. Her må man da sige der er gået all in på hippie tøj! Super sødt billede, dog havde jeg ønsket at der var en anden baggrund og at trækketovet var fjernet.. udover det mangler jeg lidt lys og skarphed. Tillykke med din 9. plads 10. Zeon Jane Pedersen 2 Årw.. Det her billede er sååå sødt, elsker den fine butterfly der ligner den er lavet ud af en undertrøje. Må sige det er godt fundet på, og den klæder jeg! Elsker at den er sort/hvid og at rytteren er iført stævne tøj, tænker at I nok har været til noget kostume stævne. Havde dog også her ønsket en anden baggrund. Tillykke med din 10. plads Klasse 07: M-Design s En Alternativ Vinkel Klassetype: Helhed

19 Sponsor: M-Design Dommer: Marna Anthoniussen Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. California Jessica Freiesleben 20 Sikke en fin giraf du har dig ;) Godt nok et flot billede, hesten ligner en på 2m, og så har den os bare den flotteste sorte farve, og 4 hvide sokker og kan se den har noget der minder om en blis. Elsker vinklen. Den er meget alternativ, og må sige det er et meget kreativt billede :) Det eneste jeg lige kan pege på er, at alle 4 hove havde været på billedet. Kæmpe tillykke med 1. pladsen :) 2. Gandalf Sara Schou 18 Der er ikke mange som klarer det lige godt som Gandalf her, at tage billeder mellem benene :P Elsker vinklen, den er speciel og ekstremt opfindsom. Kan godt li at hoved og forben er i fokus, giver billedet en form for dybte :) Jeg har intet at påpege her. Fantastisk billede. Tillykke med 2. pladsen :) 3. Mørupgaards Bastian Stephanie Sarah Nielsen 16 Jamen halløj der smukke, du ligner en bette Shetlænder i fjordhest farver. Tænker dette billede har taget lidt ekstra tid at finde noget at stå på, som ikke forstyrrer billedet, og at få ham at smile samtidig :) Rigtig sjovt billede. Godt fundet på med et billede oppefra. Tillykke med 3. pladsen :)

20 4. Reimar Fra Skovvang Malene Madsen 14 Sidder og fanger mig selv i at vende hovedet på hovedet når jeg kigger på dette billede. Denne fine hest her ved virkelig hvordan man poserer til en alternativ vinkel. Rigtig sjovt billede. Det eneste jeg lige ville ønske var, at baggrunden var mindre forstyrret, med hø dims og hesteben, men lige denne posering, kan man ik lige kræve af hesten igen, med en bedre baggrund, så den går nok ;) Tillykke med 4. pladsen :) 5. Hesselbergs Helios Mia Knudsen 12 Et meget specielt billede må jeg sige, men denne klasse er også til de lidt alternative billeder. Meget simpelt billede, med en hvid hestemave, og vand der drypper. Er meget fascineret af hvor godt I har fanget vanddråberne. Det eneste der lige kan rettes på, er den gule væg. Hvis fotografen lige var rykket 1 skridt til venstre, og skudt efter en hel gul baggrund, så den lille trekant af vej var væk :) Tillykke med 5. pladsen :) 6. Præst's Zedan Laura Toftebæk 10 Jeg er forelsket. Fantastisk hvor simpelt billedet er, og rent, hvis det giver mening. Elsker at jeg kan sidde og tælle alle mulehårene, og den flotte blå himmel, med lidt lyserødt. Rigtig flot billede. Til en anden gang, så kunne du evt. lige rette kameraet en smule op, så trætoppene ikke kommer med. Jeg synes de ''roder'' lige i dette billede :) Tillykke med 6. pladsen :)

21 7. Elvis Stephanie Sarah Nielsen 8 Hihihi Så skal der kløes. Rigtig sjovt billede. Man kan virkelig se den nyder det der. Løse hår der sidder omkring pinden fra klø turen :p Dette er en Alternativ vinkel fanget på kamera. Fin baggrund, sjovt motiv og grenen passer rigtig godt ind i motiv og baggrund. Tillykke med 7. pladsen :) 8. Sky Maja Eriksen 6 Hihi... Fandt du et hul at lægge dig i til dette billede? ;') Hehe... Søøde lille Sky. Rigtig fedt billede. Det ligner hun er i gang med at ryste sig, med de ører der. Rigtig flot baggrund og sjov vinkel I har valgt :) Kunne nu godt tænke mig at hele øret var med på billedet ;) Tillykke med 8. pladsen :) 9. Berger BS Sara Schou 4 Jamen goddag til dig. Har din madmor ik fortalt dig man ikke må række tunge? :P Rigtig godt billede. Enkelt og meget charmerende, og ikke at glemme, en meget fin enkelt blå/hvid baggrund. Tillykke med 9. pladsen :) 10. My Choice Camilla Thorsager 2 Såå lækkert billede. Det ligner en hest der virkelig slapper af, og bare nyder sin dag. Kan rigtig godt li vinklen, og bare måden billedet er taget. Har intet at kommentere om her. Fin baggrund, rigtig fin hest og en god, alternativ vinkel ;) Tillykke med 10 pladsen :)

22 Klasse 08: SSN-På Dyrenes Præmisser s Bedste Stejlebillede Klassetype: Helhed Sponsor: SSN-på dyrenes præmisser Dommer: Stephanie Sarah Nielsen Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Sky Maja Eriksen 20 Ja, her er der vist ingen tvivl. Jeg elsker simpelthen dette billede af smukke lille Sky. Fantastisk stejle moment, smuk uforstyrrende baggrund og virkelig skøn lille charmetrold du har dig her. Dette billede er virkelig taget til U.G. Du skal have ekstra ros for detaljen med den flettede man. Det frigør forbenene, og giver mig derfor frit udsyn til hele stejlet. Dette billede er denne klasses bedste stejle billede! Tillykke med din 1. plads! 2. Havens Merlin Jessica Pousset 18 Nårh Nårh Nårh! Kooom nuuuu moooar, leg med mig, og en mor der bare tænker Gåå nu væk

23 Jeg er vild med dette billede, især baggrunden af det slørede hegn. Med dette motiv og baggrund kom jeg lige tilbage til Morten Korch filmene Ville ha ønsket vindmøllen i baggrunden ikke var med, men alt i alt et VIRKELIGT sødt & smukt stejlebillede. Tillykke med din 2. plads! 3. Herros van den Eppenzolder Tanja Andersen 16 Wauw siger jeg bare! Jeg er VILD med det her billede, og har været lige siden du tilmeldte det. To store virkelig lækre basser der leger i et smukt stejlemoment med vandet i baggrunden, det jo skønt. Jeg er ked af de to heste i baggrunden, dem ville jeg have ønsket ikke var der. Det er virkelig godt fanget, og et SUPER billede. Tillykke med din 3. plads! 4. Lipkje W. Anja Rønnov Andersen 14 Virkelig smukt billede. Jeg elsker at billedet er taget bagfra, men at man lige kan ane forbenende og man er slet ikke i tvivl om at det er et stejle moment. Er HELT vild med baggrunden. Det at billedet er taget på stranden med udsigt ud over vandet, er helt fantastisk. Det eneste er at jeg ville ha ønsket, hest og rytter en smule mere lige på billedet. Men alt i alt et virkelig fedt stejlebillede. Tillykke med din 4. plads! 5. Sir Gosh Alice Flygenring 12 Jeg har kigget på billedet om og om igen, man kan næsten ikke bedømme om de leger eller

24 om de krammer Hvor er det fedt du har fanget et billede af to heste der ikke bare stejler, men oven i købet med den enes forben om halsen på den anden, trods de sure øre på den store, så fornemmer jeg lidt kærlighed i luften. Jeg ville ha ønsket græsstrået over hovedet ikke havde været der. Men lækker grøn baggrund, og virkelig flot stejle billede. Tillykke med din 5. plads! 6. Derwen Abacus Trine Knudsen 10 Dejligt, roligt billede af hvad der ligner et meget kontrolleret stejl, rigtig smuk grøn baggrund. Er vild med din rolige krops holdning og du bukker en smule frem med hesten, så du ikke belaster dens balance. Jeg ville ha ønsket lidt mere stræk i ben og hals, men ellers et virkelig flot stejlebillede med masser af ro. Tillykke med din 6. plads! 7. Reimar & Glæsir Malene Madsen 8 Hvor der på foregående billede blev kommenteret på roen på billedet, er det jo lige stik modsat vi ser her. Der er masser af power på to heste der giver den gas med legen på folden. Elsker at de står næsten helt ens med samme bagben løftet, manen der flyver i vinden og halerne der suser bagud. Jeg ville have ønsket en baggrund uden huse osv. til at forstyrre, men man bliver virkelig glad af at se på dette billede af de leger, og så med bringen klistret mod hinanden. Tillykke med din 7. plads!

25 8. Ulrikke af Havarre Sarah Smidemann 6 Igen et dejligt kontrolleret stejlemoment med rytter på ryggen. Det er et super lækkert billede med rigtig flotte løftede forben. Ørene er opmærksomme, og hesten er med i det og det er dejligt at se. Det er en super fin detalje at det er taget forfra, men ville dog have ønsket det HELT forfra når det nu skulle være i den vinkel Du skal have ros for at sidde så roligt, trods jeg fornemmer du ingen saddel har på. Tillykke med din 8. plads! 9. Betterøv Cecilie Rise Vibe 4 Sikke et fint billede af en hest og rytter der slet ikke kan få armene ned i en flot silhuet af et stejle moment. Det mørke billede fremhæver motivet og en smuk solnedgang i baggrunden. Jeg ville have ønsket at dit ansigt også var helt mørkt, og en bedre kvalitet af billedet, da billedets kvalitet trækker dig langt ned på listen. Men ellers et virkelig smukt billede fanget i det rette øjeblik. Tillykke med din 9. plads! 10. Lala Cirkeline Mainz 2 Cute, cute, cuuute, siger jeg bare. Hold nu fast for en charmetrold. Er vild med at man kan se er ingen tvang er blevet brugt, og at den lille Lala står på bagben som om det da var det mest naturlige. Jeg ville ha ønsket en anden baggrund da den er en del forstyrrende og derfor trækker markant ned.

26 Men den lille pels klump fremviser virkelig et lækkert stejlebillede. Tillykke med din 10. plads! Klasse 01: Havens Shetlandsponyer's Sol Op-/ og Nedgang Klassetype: Pets Sponsor: Havens Shetlandsponyer Dommer: Jessica Pousset Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Nala Stephanie Sarah Nielsen 20 Et rigtig smukt billede af din hund i solnedgangen. Hun ser ud til at være en opmærksom og bamset hund som elsker at blive taget billeder af. Og så at få en kanin med på billedet må ikke have været helt nemt :) Tillykke med første pladsen :) 2. Mille Annette Svendsen 18 Et rigtig smukt billede af dig og din bedste ven Mille. Og trods det er ret mørkt udenfor, så kan

27 jeg fornemme godbidden i din hånd for at få Mille til at sidde stille :) Tillykke med anden pladsen 3. Rafiki Sara Schou 16 Sikke et smukt billede. Solnedgangen til venstre og en smuk og bamsede hund til højre, som ser ud til at have fået øje på noget spændene :) Tillykke med 3. pladsen 4. Elma Laura Dahl 14 Et dejligt billede af en høne på en måde man ikke ser så tit. Men denne her en smuk en af slagsen i solnedgangen :) Tillykke med 4. pladsen 5. Atak Sheila Flindt 12 Endnu en dejlig bamsede hund som kigger mod solnedgangen og åbenbart nyder udsigten :) Tillykke med 5. pladsen 6. Tjalfe Stephanie Sarah Nielsen 10 Flot hund i en flot solnedgang. Kan godt lide måden hund en ligger på og så kigger til den modsatte side med solen lige foran snuden :) Tillykke med 6. pladsen 7. Terry Astrid Bonne Knudsen 8 Et flot billede, som jeg fornemmer er taget på aften eller morgen tur. Terry ser ud til at have fået øje på noget spændene :) Tillykke med 7.pladsen 8. Joy Anette Phoenix Riis 6 Dejligt billede du har fanget af din hund i solop-

28 / nedgang hvor himlen er lille. Det ser man ikke så tit :) Tillykke med 8. pladsen 9. Dina Julie Andersen 4 Et fint strandbillede af Dina som virker til at have fået øje på noget spændene. Kunne evt have ønsket mig lidt af himlen eller horisonten med på billedet. Tillykke med 9. pladsen 10. Kato Nanna Pedersen 2 En hund der sandsynligt nyder udsigten på stranden og den nedgående sol. Dejligt billede :) Tillykke med 10. pladsen Klasse 10: SSN-På Dyrenes Præmisser s Modsætninger Mødes Klassetype: Pets Sponsor: SSN-på dyrenes præmisser Dommer: Stephanie Sarah Nielsen

29 Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Mille Anette Svendsen 20 Dette ligner virkelig kærlighed ved første blik! Man må sige det er to stik modsætninger der her mødes, og jeg ELSKER at der er fuld kontakt mellem hund og hest, er vild med de nysgerrige øre på begge. Baggrunden og omgivelserne er helt fantastiske, lækkert højt græs og et billede der bare står knivskarpt! Kæmpe stort tillykke med en velfortjent 1. plads! 2. Felix Maja Eriksen 18 Det er simpelthen et vidunderligt billede dette billede! Jeg elsker at jeg med en sætning kan beskrive tankerne bag begge dyr. "Hey mor -jeg sidder på/der sidder - noget mærkeligt noget" :) De begge ligner to der er trygge nok ved situationen ved at møde denne modsætning, meeeen alligevel synes det er lidt mærkeligt. Jeg elsker hvordan billedet bare står knivskarpt, uforstyrrende baggrund og begge dyr 100 procent i fokus. Jeg synes det er et fantastisk billede og en rigtig rigtig fin fremvisning af dine to modsætninger. Tilykke med din 2. plads! 3. Jazz & Zeus Malene Madsen 16 Jeg er VILD med Jazz og Zeus møde. At de ligger der i dynerne sammen, begge to med fokus på hinanden, og katten med poten på skildpadden som om hey hvad laver du her i min seng det er SKØNT!

30 Normalt ville man ikke se noget positivt i et dynebetræk som baggrund i en helheds klasse, men det passer perfekt her, ville ha ønsket en lidt mere neutral farve på det men det at du udelukket har dynen som baggrund og intet andet forstyrrende er helt perfekt. Skønt eksempel på modsætninger der mødes. Tillykke med din 3. plads! 4. Kenay Emilie Hedwig 14 Årrrrrh, en hund og en kanin der mødes i et nysgerrigt øjeblik for begge med ørene helt nysgerrigt fremme. Hvor er jeg vild med dette billede, elsker det knivskarpe fokus der udelukket er på dyrene uden nogen forstyrrende baggrund. Og ELSKER at du har en hund med samme størrelse hoved som kaninen, NURH! Jeg ville gerne ha ønsket hunden uden halsbånd. Men dette billede er i sandhed et glædeligt møde mellem forskelligheder! Tillykke med din 4. plads! 5. Hansi Alice Flygenring 12 Hallllllooooo!!! Hvad er du for en? Stop liiige, jeg vil bare gerne hilse på dig! Elsker hvordan hesten går efter gåsen med hovedet helt nede og BARE ligner en der gerne vil snakke. Gåsen ligner ikke en der tænker hjælp lad mig komme væk tværtimod ligner den en lille laban der gerne vil lege. Jeg er lidt ked af den blomst der er sløret

31 forrest i billedet, da den går op i hestens ben og er forstyrrende for helheden, men ellers super lækker grøn baggrund og så fedt fanget. Tillykke med din 5. plads! 6. Ferby Kamilla Kildegaard Rasmussen 10 Først er jeg nød til at sige at jeg er VILD med lille Ferby lige skal sætte et forben på mulen af den søde pony. Ponyen der er MEGET nysgerrig for at komme til at snuse til lille Ferby, og dit smil på billedet bekræfter mig bare i alt den glæde der stråler i dette billede. Jeg er ville ha ønsket at hele ponyens hoved havde været med, men til gengæld en flot belysning der er på billedet. Tillykke med din 6. plads! 7. Xtreme Alice Flygenring 8 Dette billede fik mig straks til at tænke på et eventyr! Super fedt billede af en ulv og en hest der står og snuser til hinanden, elsker hvordan der er kontakt mellem de to dyr! Baggrunden passer perfekt her til denne fortælling. Jeg ville ha ønsket at man kun kunne se hovederne, eller at man kunne se begge dyrene helt, samt at det ikke var tydeligt at der var rytter på, men til gengæld er der et dejligt lys og tydelig skarphed Tillykke med din 7. plads 8. Balou Caroline Danielsen 6 Jeg synes simpelthen dette billede er fantastisk! Det er ikke bare 2 men 3

32 modsætninger der mødes på dette billede, hest, hund og menneske. Jeg ELSKER hvordan dette billede rummer, nysgerrighed, opmærksom og kærlighed. En meget nysgerrig hest, en opmærksom hund og et menneske fyldt af kærlighed. Elsker hvordan i alle 3 er i kontakt og mest af alt elsker jeg at man lige fornemmer et lille kys med tungen fra hund til hest! Hesten og hegnet i baggrunden gør mig lidt øv, da det i helheden trækker billedet ned i rækken. Men eller et virkelig dejligt billede du kan være glad for. Tillykke med din 8. plads! 9. Dina Julie Andersen 4 Jeg synes dette billede er super godt i det det viser en lidt anden følelses mæssig vinkel end de andre billeder. Vi har her en MEGET interesseret hest som ligner en der gerne vil have søde Dina heeelt tæt på, og en Dina der ligner en der tænker "Ja okay den er stor, den ligner ikke mig, og hvad kommer det mig ved". Er ret vild med hun ligner en der har lidt nok i sig selv, så det fint den er interesseret i hende, meeen Dina behøver altså ikke vise samme interesse. Er lidt ked af omgivelserne i forhold til forstyrrende hegn og plastik på hegnet, men fed vinkel og alt i alt en dejlig visning af to modsætninger. Tillykke med din 9. plads! 10. Albert Maja C. Thomassen 2 En ninus der sidder og tænker fedt at komme på græs men mor hvorfor skal den åndssvage skabning sidde deroppe

33 og vifte med poten og en misser der baaare er kampklar i tilfældet af det skulle blive nødvendigt. Skøn kombi af en kat og kanin der mødes, og et fint indtryk af hvordan et møde mellem to forskellige verdner også kan se ud. Jeg ville have ønsket mig at der havde været græs som omgivelser på hele billedet i stedet for trækasse, sand osv da det ville ha gjort noget godt for helheden. Men super sødt og hyggeligt billede. Tillykke med din 10. plads!

Klasse 01: M-Design s Once Upon A Time Klassetype: Motiv Dommer: Marna Anthoniussen // M-Design

Klasse 01: M-Design s Once Upon A Time Klassetype: Motiv Dommer: Marna Anthoniussen // M-Design Klasse 01: M-Design s Once Upon A Time Klassetype: Motiv Dommer: Marna Anthoniussen // M-Design Placering Hest Deltager Ranglistepoint Dommer kommentar Det kan man da kalde at gå all in. Jeg elsker hvor

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

Klasse 01 Svith s Plantage s Månedens Billede (Summer Cup) Klassetema: Motiv Dommer: Cecilia Nanna Rosell

Klasse 01 Svith s Plantage s Månedens Billede (Summer Cup) Klassetema: Motiv Dommer: Cecilia Nanna Rosell Klasse 01 Svith s Plantage s Månedens Billede (Summer Cup) Klassetema: Motiv Dommer: Cecilia Nanna Rosell Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Van Helsing Natacha

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Klasse 01 The Original Rug Bag s Spring Special

Klasse 01 The Original Rug Bag s Spring Special Klasse 01 The Original Rug Bag s Spring Special Klassetype: Dommerens valg Dommer: Janette Perrett Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Sky Maja Eriksen 20 A gorgeous

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT Fortalt og tegnet af Lea Letén FORORD Dette er en bog om lungekræft for de mindre børn i alderen 3-6 år. Med sin ligefremme og dagligdags indfaldsvinkel giver

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen!

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Gjerulff a Bonus for blitzen aka er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Brun tricolor mootled, lige som sin mor, men alligevel helt anden farve! Hun har en lækker

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT

1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1. Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) ALBERT 1 EXT. - LEJLIGHED TAG - DAG 1 Albert (11) leger på taget med sin ven Theodor (11) De laver fakler og leger at de er i krig. BOOM POW! Albert kaster sig ned til jorden og tager en dyb indånding. Han tager

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

Prinsesse Sommer Sol: Gimpe: TilliTwist: Muffe Mose:

Prinsesse Sommer Sol: Gimpe: TilliTwist: Muffe Mose: Prinsesse Bella Bella Bella Bella er prinsesse på det smukkeste slot i hele Ponyville. Der er høje tårne, og pink og glimmer over det hele. Der er balkoner og balsale og soveværelser med bløde senge, som

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

Den lille sol s rejse

Den lille sol s rejse Den lille sol s rejse - Kropsskanning Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Simon og Viktoria på skovtur

Simon og Viktoria på skovtur Simon og Viktoria på skovtur En fantasihistorie tegnet og fortalt af eleverne i 3.klasse på Rønnebæk skole 2009 Simon og Viktoria gik en tur ud i skoven. Og så så de en giraf og de så også en løve. De

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de kan begge to godt lide at spise

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Her stod de så, alle 50, ivrigt lyttende efter hvad Lene Hansen, med ryggen til, havde at fortælle om Blue Hors. Blue

Læs mere

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks Tag bedre billeder af dine børn med disse 3 super nemme tricks Kender du det? Mini er simpelthen så charmerende at du slet ikke kan modstå at prøve at fange øjeblikket? Men når du ser billedet tænker du

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/ Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge1_dyr.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de

Læs mere

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1)

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1) Hvalpetræning del 1 Samling i rundkreds om træningsleder på eget medbragt tæppe. Tæppet er et sted hvor hunden, skal forholde sig i ro, og være glad for at være. Starter med at hvalpen skal sidde stille

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

INTERSHOWHORSE April, 2015

INTERSHOWHORSE April, 2015 INTERSHOWHORSE April, 2015 Klasse 01 Katrines Smykker af Hestehår s Sejeste pony Dommer: Katrines Smykker af Hestehår og Sofie Andersen Antal deltagere: 21 Præmier: Specialdesignede rosetter til 1.-10.

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne.

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne. Post 1 Guld er meget værdifuldt. I Guds øjne er vi noget fantastisk værdifuldt. Vi er faktisk meget mere værd for ham end guld! I bibelen står der:.du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker

Læs mere

Bliv god til tillægsord

Bliv god til tillægsord Navn og klasse: LÆR OM Tillægsord MED DANSKTIP Bliv god til tillægsord lækker god lang mørk grøn sjov billig ung morsom hurtig 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole.

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Klasse 01: Team Abacus Når Enden Er God Klassetype: Motiv Dommer: Trine Knudsen // Team Abacus

Klasse 01: Team Abacus Når Enden Er God Klassetype: Motiv Dommer: Trine Knudsen // Team Abacus Klasse 01: Team Abacus Når Enden Er God Klassetype: Motiv Dommer: Trine Knudsen // Team Abacus Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Donna Othelia Camilla Thorsager

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk.

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. 1. INT. VÆRELSE. DAG. (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. Hey! Regitze kigger afventende på ham med korslagte arme. (Vred)

Læs mere

Tillykke med din nye kanin

Tillykke med din nye kanin Tillykke med din nye kanin Afkomsattest Født: Køn: Farve: Race: Opdrættet hos Opdrætters navn Højre øre Venstre øre Registreret Solgt d. Købers navn: Fuldmagt Garanti Far Farfar Farfars far Farfars mor

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder Smag for leg Tekster og akkorder Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk +45-28 40 66 95 morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg... s. 3 Hvem vil lave suppe... s. 4 Grøntsagsgymnastik...

Læs mere

Klasse 1: Halloween Special 2016 Klassetype: Special klasse Dommer: Intershowhorse Teamet // Intershowhorse

Klasse 1: Halloween Special 2016 Klassetype: Special klasse Dommer: Intershowhorse Teamet // Intershowhorse Klasse 1: Halloween Special 2016 Klassetype: Special klasse Dommer: Intershowhorse Teamet // Intershowhorse Placering Hestens navn Rytterens navn Ranglistepoint Dommerens kommentar 1. Daisy v. Ziek Jessica

Læs mere

Det blev vinter det blev vår mange gange.

Det blev vinter det blev vår mange gange. 1 Hortensia Der var engang den yndigste lille pige. De første mange måneder af hendes liv, levede hun i en blomst. Den skærmede hende og varmede hende. Hun blev født en solrig majdag, hvor anemonerne lige

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

INTERSHOWHORSE MAJ, 2015

INTERSHOWHORSE MAJ, 2015 INTERSHOWHORSE MAJ, 2015 Klasse 01 ALHVOR s Flotteste fremviste gangart Dommer: ALHVOR Antal deltagere: 38 Præmier: Specialdesignede rosetter til 1.-10. plads PLACERING HEST RYTTER POINT DOMMERENS KOMMENTAR

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015

Trolling Master Bornholm 2015 Trolling Master Bornholm 2015 (English version further down) Panorama billede fra starten den første dag i 2014 Michael Koldtoft fra Trolling Centrum har brugt lidt tid på at arbejde med billederne fra

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Side 1. Den rige søn. historien om frans af assisi.

Side 1. Den rige søn. historien om frans af assisi. Side 1 Den rige søn historien om frans af assisi Side 2 Personer: Frans Frans far Side 3 Den rige søn historien om frans af assisi 1 Æggene 4 2 Frans driller 6 3 Om natten 8 4 Penge 10 5 En tigger 12 6

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION

Børnemiljø Vurdering 2018 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 HUSUM FRITIDSINSTITUTION Børnemiljø Vurdering 218 4 4 Er du en dreng eller en pige? 41 3 3 2 1 Dreng Pige Børnemiljø Vurdering 218 7 Hvor gammel er du? 66 6 4 3 2 13 16 2 1 2 år

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

INTAGCH NOAGCH DKAGCH DKSPCH DKKDM13(guld) Shenaja Just an Illusion Og har kaldenavnet Primadonna

INTAGCH NOAGCH DKAGCH DKSPCH DKKDM13(guld) Shenaja Just an Illusion Og har kaldenavnet Primadonna INTAGCH NOAGCH DKAGCH DKSPCH DKKDM13(guld) Shenaja Just an Illusion Og har kaldenavnet Primadonna Primadonna er så heldig at være sponsoreret af KIG IN i Nysted og Farmi na Team Breeder Primadonna er nu

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

18. DECEMBER MOR FÅR ARBEJDE

18. DECEMBER MOR FÅR ARBEJDE 18. DECEMBER MOR FÅR ARBEJDE Der er sket noget fantastisk. Mor har fået arbejde. Da jeg kom hjem fra skole i dag, fortalte mor, at hun skulle være afløser i et mejeriudsalg. Hende, der har det, er blevet

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Sommer Juni, Juli, August

Sommer Juni, Juli, August Sommer 2018 - Juni, Juli, August Tur ud til Bondemand Jens - Grønne Spirer Så er vi taget på en tur ud til Bondemand Jens, denne gang er vi alle sammen gået der ud i det dejlige sommervejr, glade børn

Læs mere

6 tips til at få styr på dit og hestens stressniveau LISETTE NORAH

6 tips til at få styr på dit og hestens stressniveau LISETTE NORAH 6 tips til at få styr på dit og hestens stressniveau LISETTE NORAH WWW.LISETTENORAH.DK 6 tips til at få styr på dit og hestens stressniveau Måske kender du det, at dit stressniveau ryger i top, når der

Læs mere

et eller andet. Klara bliver lidt nervøs. Tænk hvis der er sket noget med Preben. Lugten. Hmmm det er en lugt af uld. vådt uld!

et eller andet. Klara bliver lidt nervøs. Tænk hvis der er sket noget med Preben. Lugten. Hmmm det er en lugt af uld. vådt uld! 4. December Preben det er tid til at pakke dine ting. Kom ud af din hytte og lad os komme afsted siger Klara begejstret. Julehyggen venter på os derude og ham glæder jeg mig til at møde. Klara er frisk

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 3 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge3_minkrop.indd 1 06/07/10 11.21 Uge 3 l Min krop Det er begyndt at regne, og Hipp og

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

Professoren. - en helt almindelig dag i hans liv. Baseret på virkelige hændelser. Dette er en gratis prøve e-bog. Læs venligst teksten nedenfor.

Professoren. - en helt almindelig dag i hans liv. Baseret på virkelige hændelser. Dette er en gratis prøve e-bog. Læs venligst teksten nedenfor. 1 Professoren - en helt almindelig dag i hans liv. 2017 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. Dette er en gratis prøve e-bog. Læs venligst teksten nedenfor. Dette er en gratis fortælling baseret

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Listen er lang. Man kan træde forkert uendeligt mange gange i et parforhold. Men nogle af fejlene er værre end andre. Af Maria Christine Madsen, 04. februar

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95  morten@mortenmusik. Smag for leg Tekster Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg!... s. 3 Friske Frede Fersken!... s. 4 Frugtsangen!...

Læs mere

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Lørdag d. 21. maj tog Sofie, Ane og Pia af sted med en PR stand til dyrskuet i Fjerritslev. Dagen startede i gråvejr og det blev aldrig rigtig varmt. Sidst

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Tale til vinderen af PLCF s Børnebogspris 2017

Tale til vinderen af PLCF s Børnebogspris 2017 Tale til vinderen af PLCF s Børnebogspris 2017 Du, Mis, har du nogensinde følt dig ensom og håbet på, at der et eller andet sted i verden var en ven, som syntes, at du var god nok, som du var? spurgte

Læs mere

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser.

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser. 1 Professoren og Kattemor's Skattekort! 2016 af Kim Christensen FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER Skrevet ud fra virkelige hændelser. Særlig tak til: Janet. Elsebeth. Til minde om Kattemor.

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan:

Skovkontrakten. Skovkontrakten lyder sådan: Skovkontrakten Skovkontrakten, den er vigtig! Alle dyr og nisser har skrevet under på den, og har lovet at holde den. Hvis der er en eller anden der bryder den, vil ingen af de andre have noget med dem

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn Hjælp til bange børn Denne lille tegneserie indeholder viden, som forældre og fagpersoner kan bruge til at hjælpe børn, som er bange. Noget af det er mest til voksne, andet kan bruges direkte med børnene

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk Side 1 Trin 1. Seletræning. Kaninen er minimum 10 uger gammel og du har brugt masser af tid på at oprette et tillidsforhold til den. Den er tryg ved at du tager den ud af buret så nu er tiden kommet hvor

Læs mere