Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG"

Transkript

1 Side 1 af 9 Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Indhold: Guvernøren har ordet Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Rapport fra Convention 2003 i Brisbane Landssekretariatet orienterer PR udvalg Indlæg fra Erhvervs- og samfundsudvalget Orientering om chefskifte Aktivitetskalender Mødestatistik Guvernørens Månedsbrev nr. 1. (Juli 2003). Guvernøren har ordet. Ved starten af det nye rotaryår vil jeg gerne udtrykke et velkommen til et forhåbentligt spændende og udbytterigt år for alle rotarianere i Distrikt 1470 og et held og lykke til alle de nye præsidenter med deres bestyrelser, som i forbindelse med månedsskiftet har overtaget roret i klubberne. Jeg ser frem til at møde jer alle i løbet af året og sammen med jer alle arbejde for Rotarys idealer og mål og sammen med jer gennemføre den af distriktet udgivne strategiplan Vision Dette er det første af 12 månedsbreve, som vi planlægger at udgive i begyndelsen af hver måned og med følgende overskrifter: - Guvernøren har ordet. - Nyt fra Rotary International (RI). - Nyt fra D Indlæg fra udvalgsformænd m. fl. - Mødestatistik. - Aktivitetskalender. - NOtitser.

2 Side 2 af 9 I dette første månedsbrev vil I således bl.a. finde kort omtale af guvernørskiftet og oplæg til områdemøderne og Distriktskonferencen, indlæg fra Landssekretæren og formanden fra PRudvalget samt seneste nyt fra RI. Jeg ønsker alle en god sommer og på gensyn ved de forestående områdemøder i august-september samt til Distriktskonferencen den 27. september LEND A HAND N.O.Jensen Nyt fra Rotary International. 1. Med årets tema, Lend a Hand, og de hertil relaterede fokusområder, har Præsident Jonathan Majiyagbe sat bekæmpelse af fattigdom som sit mål nummer 1. Fattigdom har mange ansigter; vi ser dem omkring os, lokalt, nationalt og internationalt. Vi, klubberne og distriktet kan være med til at gøre en forskel. Lad os alle Lend a Hand. 2. Kort tid efter Rotary Convention 2003 i Brisbane i begyndelsen af juni 2003 modtog Rotary-verdenen det sørgelige budskab, at Præsident Jonathan Majyagbe havde mistet sin kone Ade. Den danske Rotary-verden, repræsenteret ved Danske Rotary Distrrikters Råd (DRDR), sendte på alle danske rotarianeres vegne et kondolencetelegram til Præsident Jonathan og en medfølgende mindre donation til Rotary Foundation 3. RI-kontoret i Zürich meddeler at dollarkursen for juli 2003 er sat til 6,30 d.kr. NYT fra D Guvernørskiftet fandt sted den 1.juli 2003 på Frederiksberg Slot. Deltagere udover DG,DGE og DGN var bl.a. medlemmer fra Ballerup Sct. Jacob RK, fra de tre Frederiksbergklubber samt fra Frederiksberg Rotaract Klub. Den afgående guvernør, Grethe Christiansen, som nu er PDG, overrakte kæden til den nye guvernør, N.O.Jensen. Endelig overrakte NO DGEnålen til Jan Harring. Efter fratrædelses- og tiltrædelsestalerne var der et let arrangement i Vestre Dagligstuer. Aftenen sluttede med en rundvisning på Slottet. 2. I august og i september gennemføres som tidligere annonceret områdemøder i hver af D områder. Møderne har til formål at orientere om mine planer og mål for det nye rotaryår samt at få en åben debat herom. Jeg håber på et godt fremmøde og på en god og fordomsfri debat. Tidspunkt for det enkelte områdemøde fremgår af aktivitetskalenderen. Er du forhindret i at deltage i et områdemøde, er du velkommen til at deltage i et af de øvrige møder.

3 Side 3 af 9 3. Planlægningen af Distriktskonferencen den 27. september 2003 er nu ved at være afsluttet. Primo august udsendes invitationerne til alle klubberne, men sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du ikke går glip af denne enestående mulighed til sammen med andre rotarianere i D-1470 at drøfte et moderne og attraktivt Rotary. Vi mangler fortsat sponsorer til at understøtte vore aktiviteter i forbindelse med Distriktskonferencen. Ønsker du at medvirke hertil, eller kender du firmaer, som ønsker at medvirke hertil, bedes du henvende dig til John Winther eller Aase Hagemann, Frederiksberg Rotary Klub. Convention 2003 i Brisbane, Australien. 1. I perioden 30. maj-5. juni 2003 deltog jeg sammen med min kone og øvrige danske guvernør electer i den årlige samling af rotarianere, Rotary Convention, som i år fandt sted i Brisbane, Australien. Under Convention fandt den officielle udnævnelse af os som kommende guvernører sted. 2. Vi deltog sammen med ca andre rotarianere i denne storslåede begivenhed, som alle rotarianere mindst en gang i deres liv bør deltage i. Alle verdensdele var repræsenterede og gav naturligvis et farverigt skue. 3. Det faglige indhold, som omfattede Rotarys aktuelle mærkesager (bl.a. Polio Plus, hvor præsident Bichai Rattikul kunne annoncere, at Rotary havde nået de opstillede mål for indsamlingen hertil på mere end 80 mio U.S. Dollars.), det internationale fellowship, som i høj grad dyrkes ved en sådan lejlighed, de storslåede arrangementer som omkranser og indgår i et convention, giver samlet et billede af en international organisation, Rotary international, som man er stolt af at være en del af, og som har forstået på mange måder at tilpasse sig den udvikling, som foregår omkring os. 4. Der var meget, som skulle fordøjes efter 6 dages intensiv mødevirksomhed og deltagelse i arrangementer. Hovedindtrykket er, at Convention 2003 var en stor succes, som blev skabt igennem et stort og veltilrettelagt arrangement af vore australske værter, som også forstod at give arrangementet et stort australsk fingeraftryk. 5. Convention havde et højt fagligt indhold og gav gode muligheder for at udbygge det kammeratskab og internationale netværk, som er så vigtige i en international organisation. 6. Med henblik på Convention 2006 i Malmø-København fik vi mange værdifulde informationer og indtryk med hjem til den svensk-danske Host Organization Committee (HOC), og vi afleverede en rapport, som vil indgå i de videre forberedelser af Convention Med et forventet deltagerantal på ca bliver Convention 2006 et af de største arrangementer af sin art, og der bliver brug for alle gode kræfter til planlægning og gennemførelse heraf. Jeg vil senere på året komme ind på distriktets og klubbernes deltagelse i dette KÆMPEARRANGEMENT. NO

4 Side 4 af 9 Landssekretariatet orienterer. 1. Medlemsbog Medlemsbøgerne skulle gerne være modtaget og fordelt af klubbernes sekretærer. Ved mangler, i antal, kontakt landssekretariatet, mail eller telefon. Medlemsbogen er som bekendt et elektronisk aftryk af og deadline for rettelser var den 1. april Hvis klubberne konstaterer fejl skal fejlene rettes på hjemmesiden således at de ikke gentages næste år. 2. Halvårsrapport Både den danske Halvårsrapport og den internationale Semi-annual Report skulle begge være modtaget hos klubbens sekretær. Betalingsfrist for begge er den 31. juli Den internationale rapport der kommer fra Evanston består af en dæk skrivelse der samtidig bruges som tilbagesendelses skrivelse i den indlagte returkuvert. Herudover en grøn faktura der kan rettes i såfremt medlemsantallet ikke passer. Husk at gennem rette alle beløb og tag en kopi til eget brug. Betalingen sker enten gennem en bankoverførsel eller ved dollarcheck til returadressen. På bagsiden af fakturaen er en opgørelse over klubbens betalingsbalance. Herefter kommer en detaljeret instruktion (husk bagsiden) som blot skal følges. Det hele sendes til Zürich i returkuverten. Har I spørgsmål, mail eller ring til landsekretariatet. Den danske halvårsrapport skulle gerne tale for sig selv. Husk at sende selve rapporten retur, i udfyldt stand, til landssekretariatet og lad kassereren overføre pengene inden den 31. juli 2003, husk afsender. 3.Mødestatistik Første mødestatistik for det nye Rotary år skal være sendt til landssekretariatet senest 8. august Hvis I ikke bruge websidens facilitet der automatisk giver alle oplysninger skal mødestatistikken hvad enten I bruge mail, fax eller brev kun indeholde følgende oplysninger: Distrikt klubnavn antal medlemmer ved månedens slutning (excl. honorærer) antal møder månedens gennemsnitlige mødeprocent. Fra Distriktets PR-udvalg: Sådan får du din klub i medierne. Få nyttige værktøjer og lær et par tricks, hvis du vil bidrage til at gøre Rotary synlig. 1. november holder vort distrikt sit første PR-seminar. Det afvikles på Handelsskolen i Ballerup, hvor vi bruger en lørdag på at ruste 70 PR-officerer - en fra hver klub - til at få bragt stort og småt om Rotary frem i lokalaviser, regionale dagblade, lokal-tv og -radio, gratisaviser og dagblade.

5 Side 5 af 9 Den mest effektive og synlige PR skabes af klubberne selv ved omtale i lokale medier. Distriktets PR-gruppe har allerede briefet og rådgivet en række klubber om at skabe synlighed, når der gøres en indsats. Det kan være fundraising, udvekslingsstudenter, matching grands-projekter, PHF'ere til ikke-medlemmer (prinsesse Alexandra f.eks.), lokale eller regionale humanitære projekter, Polio Plus, personmine-rydning - ja alt, som stiller Rotary i et positivt lys. Og hvorfor denne synlighed i offentligheden? - Fordi synlighed omkring Rotary gør det nemmere at rejse midler eller igangsætte gør det lettere at hverve nye medlemmer giver de eksisterende mening og fornøjelse med deres medlemskab Lær, hvordan du gør. Lyt til professionelle informatører, hent dig "en værktøjskasse"! Deltag i vort PR-seminar. Ærede nybagte præsident: Udpeg i din klub et medlem til PR-officer. Mail vedkommendes navn til PR-gruppens logistikchef, Vita Hendriksen på vih@wannadoo.dk - så vender vi tilbage - direkte til den udpegede og med en orienterende kopi til dig. God sommer, D 1470 PR Finn S. Knudstrup fik@berlingske.dk Indlæg til Guvernørens månedsbrev fra Samfunds - og Erhvervs området juni 2003 Rotaract, RYLA, ROTEX, Erhverv og Samfund Betydningsfulde begreber i de kommende år. Og som bekendt er der til dette og fremtidige rotary år arbejdet med konkrete målsætninger og aktiviteter for distriktets udvikling. Samfunds - og Erhvervs området indeholder rigtig mange spændende fokusområder som vi vil arbejde med. Rotaract, Rotary Youth Leadership Award (RYLA), ROTEX (Rotaracts samarbejde med ungdomsudvekslingen), Rotarys værdigrundlag og forholdet til erhvervslivet og så et distriktsprojekt. Vi har lovet at synliggøre idéer til de nævnte fokusområder, vi har lovet at Rotaract skal på mindst 14 klubbesøg, vi har lovet at fortælle om RYLA i mindst 14 klubber, vi har lovet at igangsætte et distriktsprojekt og vi afholder et distriktsseminar omkring de nævnte fokus områder dette seminar eller På vej hjem møde bliver formentlig medio 1. kvartal Så kære præsidenter og klubtjeneste formænd, frem med jeres mødekalender og få nogle aftaler på plads. Har din klub lyst til et klubmøde om et eller flere af vore fokusområder så kontakt os og vi kommer på besøg. Har din klub behov for hjælp til et arrangement og kan bruge nogle af Rotaracts kvaliteter så kontakt os. Vi vil jo meget gerne nå vor målsætning for i år.

6 Side 6 af 9 Kontakten kan gå til Barbara Skjønaa på telefon (Rotaract ansvarlig), Ole Torp Pedersen telefon (RYLA ansvarlig) eller Søren Havemann telefon (formand). Men vi har naturligvis også ekspertise fra en masse meget engagerede unge junior rotarianere som brænder for at samarbejde med endnu flere Rotary klubber. Vi har lovet et idékatalog hver måned og det har vi tænkt os at holde. Vi vurderer de møder der har været afholdt i klubberne både i vort distrikt og i hele landet. Vi søger i Rotary.dk portalen, hvilket dog betyder, at de gode ideer kun kommer frem hvis Jeres klubmøde er annonceret på Rotary.dk og hvis vi kan finde et mødereferat på Rotary.dk. Desværre er der mange klubber der slet ikke opfylder de to kriterier og det betyder derfor at mange spændende mødeemner slet ikke kommer med i vurderingen og dermed frem i dagens lys. Til dette månedsbrev har vi valgt følgende emner Klubnavn Mødetitel Møde dato Fokusområde København Valby Ungdomsaften Rotaract og YEP Dragør Portalens faciliteter Rotary værdier Gladsaxe Blinde i telemarketing Erhverv Copenhagen Internal. IRRC activities Rotaract PS: Hvis du ikke lige ved hvordan du finder møder og referater fra andre klubber, så login på klik på klubber, klik på søg klub, klik på mødetidspunkt, klik på mødetitel, klik på ref. og du kan nu læse om emnet og måske få en god ide til et møde. Orientering til klubberne om et chefskifte vedr. Short Term Exchange I forbindelse med det nye Rotaryår 2003/2004 har lederen af Short Term Exchange Thorkild Brunsborg valgt at stoppe efter 8 år på posten som leder af denne udveksling. Dette blev meddelt bestyrelsen for Ungdomsfonden sidste år, og vi har i den forløbne periode arbejdet på at lave en glidende overgang til Thorkild Brunsborgs afløser. Ny leder af Short Term bliver: Henrik Drachmann, Maribo Rotary Klub Engpibervej 35, DK-4930 Maribo <mailto:revis.drachmann@image.dk> revis.drachmann@image.dk Tlf.: (arbejde), (privat) Bestyrelsen ønsker hermed at takke Thorkild Brunsborg for et stort og veludført arbejde gennem 8 år og byder samtidig Henrik Drachmann hjertelig velkommen til opgaverne. Men venlig hilsen Niels Peter Schmidt Formand

7 Side 7 af 9 Aktivitetskalender for D-1470 for Møder mellem Assistant Governor (AG) (tidligere benævnt guvernørassistenten (DGA)) og præsident elect og den kommende bestyrelse er stort set gennemført før den 1. juli Resterende møder gennemføres snarest og inden områdemøderne efter aftale imellem AG og den nytiltrådte præsident. 2. Områdemøder med Distriktsguvernøren (DG) således: a. Område 6 den august i Nuuk RK b. Område 1 den 19. august 2003 kl i Frederiksborghallen. c. Område 2 den 26. august 2003 kl i Allerød RK. d. Område 3 den 1. september 2003 kl i Hørsholm RK. e. Område 4 den 2. september 2003 kl i Charlottenlund RK. f. Område 5: - Den 8. september 2003 kl i Rønne RK. - Den 10. september 2003 kl i Copenhagen Morning RK. (for de engelsksprogede klubber) - Den 10. september 2003 kl i København RK. - Den 10. september 2003 kl. 17.oo i Christianshavn-Slotsholmen. g. Område 6 - Den 16. september 2003 kl i Frederiksberg RK. - Den 16. september 2003 kl i Dragør RK. h. Område 7 den 15. september 2003 kl i Glostrup RK. ( Områdemøderne indkaldes af de(n) arrangerende klub(ber) i samarbejde med DG og AG.) 3. Distriktskonference den 27. september 2003: a. Dagarrangement kl på Handelshøjskolen på Frederiksberg. b. Aftenarrangement kl i Kedelhallen på Frederiksberg. 4. Guvernørbesøg i klubberne( evt. som intercitymøder) efter klubbernes og guvernørens ønsker og behov. Finder sted efter 1. oktober Aftale herom bør normalt foreligge 1 måned før mødet finder sted. Aftale herom træffes imellem præsident og DG/AG. 5. Herudover afholdes seminarer således: Den 7. oktober 2003 vedr. Rotary Foundation og Matching Grants for områderepræsentanter m.fl. Den 1. november 2003 vedr klubbernes PR-repræsentanter. Nærmere om disse og øvrige seminarer tilgår senere.

8 Side 8 af Medlemstal Antal kl. Klub Juni 02 Maj Juni Til/afgang Møder % Form Distriktets mødeprocent 68,17 Aasiaat -Egedesminde Allerød ,20 Web Amager ,60 Fax Ballerup ,22 Web Ballerup Sct. Jacob ,14 Web Birkerød Birkerød Henrik Gerner ,82 Web Brøndbyerne ,57 Web Brøndby-Vallensbæk Brønshøj ,19 Web Charlottenlund Chr.havn-Slotsholmen ,31 Web Copenh. International Copenhagen Morning Dragør ,26 Web Dyrehaven ,60 Web Espergærde-Humlebæk ,35 Web Farum ,87 Web Fredensborg ,17 Web Frederiksberg ,38 Mail Fr.berg-Mariendal Fr.berg-Solbjerg Frederiksborg Frederikssund ,09 Web Fr.sund- Falkenborg Frederiksværk Gentofte ,00 Fax Gentofte-Vangede ,12 Web Gilleleje Gladsaxe ,81 Web Gladsaxe Syd Glostrup Glostrup -Herstederne ,24 Web Græsted ,50 Brev Hasle ,50 Web Hellerup ,54 Web Helsinge ,78 Web Helsingør Helsingør-Snekkersten ,31 Web Herlev ,43 Web Hillerød Hillerød Chr. IV Holte Humlebæk-Nivå Hvidovre Høje-Tåstrup ,00 Web Hørsholm Ishøj ,00 Web Kastrup ,00 Mail Kongens Lyngby København ,00 Mail København City København Nørrebro

9 Side 9 af 9 København Valby København Vesterbro København-Langelinie København Østerbro 25 0 (klubben lukket) 0 0 Lillerød ,48 Web Nexø Nuuk ,69 Web Rødovre-Vanløse Rønne ,09 Web Skovshoved Slangerup ,67 Web Sorgenfri ,53 Mail Stenløse-Ølstykke ,32 Web Svanemøllen (klubben 19 0 lukket) 0 0 Søllerød ,10 Web Sønderbro ,59 Web Tårnby Web Taastrup Virum ,92 Mail 71 Værløse ,00 Mail Distriktets medlemstal ultimo juni ,39 NB! Hvor der for klubber ikke er angivet antal møder, betyder det, at sekretariatet ikke havde modtaget den aktuelle månedsrapport ved udskrivningen den 8. juli 2003 Afleveringsprocenten for distriktet: 38 53,52 NOtitser: 1. Distriktet har på flere opfordringer købt et antal bordbannere med årets tema: "Lend a Hand" mv. påtrykt, ligesom vi har indhentet tilbud på fremstilling af et tilsvarende ved Jydsk Emblem Fabrik. Bestilling kan fremsendes til Distriktskassereren Erik Svebølle, som, så længe lager haves, vil ekspedere rekvisitionen og efterfølgende foretage bestilling af nye bannere. Prisen for de nye bannere vil med moms og forsendelse være ca. 100,- kr pr stk. Af hensyn til en hurtig bestilling og fremstilling ønskes bestilling senest ultimo august Sponsorer til Distriktskonferencen søges. Henvendelse til fhv. borgmester John Winther eller Aase Hagemann, Frederiksberg Rotary Klub.

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Side 1 af 12 Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Indhold: Fra Guvernørens dagbog Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Landssekretariatet orienterer

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Side 1 af 11 Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Indhold: Fra Guvernørens dagbog mv. Nyt fra Rotary International. Nyt fra D-1470. Landssekretariatet orienterer.

Læs mere

Guvernørens nyhedsbrev

Guvernørens nyhedsbrev Rotary International Distriktskonference 1470 2013-2014 Der tales om at der er brug for modernisering af Rotary. Rotary skal forstå at tilpasse sig, så tidens trend følges og Rotary medlemmerne har lyst

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN Kære Præsident elect og klubsekretær 2011/2012! Nu er vi klar til det næste trin i vores forberedelse til Rotary-året 2011-2012. Vi mødes nemlig til PETS og instruktionsmøde i Aabenraa torsdag den 3. marts

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet Koncern Økonomi Dataenheden Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød Opgang Blok A Telefon 48 20 50 00 Direkte 48 20 50 66 Fax 48 20 57 99 Mail oekonomi@regionh.dk

Læs mere

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Planlægningsvejledning for effektive rotaryklubber er beregnet på at hjælpe rotaryklubberne til at opsætte mål for det kommende år. Formularen

Læs mere

Guvernørens nyhedsbrev

Guvernørens nyhedsbrev Guvernørens nyhedsbrev Rotary distrikt 1470 DG: 2013 2014 Juni 2014 Nyhedsbrev Juni 2014 Rotary året 2013-14 er ved at gå på hæld, og det er meget tilfredsstillende, at se tilbage på de mange aktiviteter

Læs mere

Guvernørens månedsbrev nr. 6 (December 2003) Fra guvernørens dagbog.

Guvernørens månedsbrev nr. 6 (December 2003) Fra guvernørens dagbog. Guvernørens månedsbrev nr. 6 (December 2003) Minerydningsprojekt i Sri Lanka Et anderledes Rotary-møde Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Landssekrretariatet orienterer Nyt om Convention 2006

Læs mere

Figur 1. Samlet fertilitet og antal fødte børn. København. Levendefødte. Levendefødte børn pr kvinder Samlet fertilitet

Figur 1. Samlet fertilitet og antal fødte børn. København. Levendefødte. Levendefødte børn pr kvinder Samlet fertilitet Nr. 13. 2. juni 1999 INDHOLD...Side Eventuel henvendelse tlf.: 33 66 28 39 Levendefødte børn i 1997 opgjort efter moderens alder i kommunerne i Hovedstadsregionen... 1 Martha M. Kristiansen... 33 66 28

Læs mere

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet Koncern Økonomi Dataenheden Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød Opgang Blok A Telefon 48 20 50 00 Direkte 40 13 30 23 Fax 48 20 57 99 Mail oekonomi@regionh.dk

Læs mere

Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2000 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen bydele i Kµbenhavn

Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2000 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen bydele i Kµbenhavn Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor Fertiliteten 2000 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen bydele i Kµbenhavn Nr. 23. 14. november 2001 Fertiliteten 2000 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen,

Læs mere

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi

Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet. Koncern Økonomi Til: Følgegruppen for økonomi og aktivitet Koncern Økonomi Dataenheden Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød Opgang Blok A Telefon 48 20 50 00 Direkte 40 13 30 23 Fax 48 20 57 99 Mail oekonomi@regionh.dk

Læs mere

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2019 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 69 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG

Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Side 1 af 12 Guvernørens Månedsbrev for: Rotary International Distrikt 1470-Danmark N.O. Jensen DG Indhold: Projekt til støtte for indsatsen mod landminer i Sri Lanka. Distriktskonferencen den 27. september

Læs mere

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

Sekretærkurset v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2018 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 68 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Månedsbrev for august og september 2010 Kære rotarianere Rotary året 2010 2011 er nu i fuld gang, og de fleste er landet efter sommerferien.

Læs mere

Rotary Danmarks Sekretariat

Rotary Danmarks Sekretariat Ialt pr. 1. aug. 2011 186 1.250 10.293 11.543-4 - -4 Ialt pr. 1. aug. 2010 195 1.161 10.414 11.575 - Til/ afgang i perioden -9 89-121 -32 Allerød 1-38 38-1 - -1 Amager - 1 30 31 - - - Assens 2 8 30 38-1

Læs mere

Befolkningens bevægelser i København i 1998

Befolkningens bevægelser i København i 1998 Nr. 4. 8. marts 1999 INDHOLD...Side Eventuel henvendelse tlf.: 33 66 28 39 Befolkningens bevægelser i oktober kvartal 1998 og i året 1998... 1 Lis Søgaard Hansen... 33 66 28 19 Befolkningens bevægelser

Læs mere

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling Lægedækningsundersøgelse for 2017 Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling Regionen fastsætter hvert år lægedækningen for det kommende år. Som udgangspunkt for denne fastsættelse skal regionen

Læs mere

v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2016 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 66 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK LITAUEN INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK LITAUEN INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR Haderslev, den 26. september 2010 INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR Onsdag den 10.november 2010, klokken 18.00 21.30 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby. Kære Præsident 2010-11! Som tidligere

Læs mere

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Befolkning og bevægelser i oktober kvartal 2003

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Befolkning og bevægelser i oktober kvartal 2003 Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor i oktober kvartal 2003 Nr. 3 23. marts 2004 i København i oktober kvartal 2003 Lis Søgaard Hansen Tlf.: 33 66 28 19 1. Datagrundlag og indhold Datagrundlaget

Læs mere

Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Fra guvernørens dagbog.

Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Fra guvernørens dagbog. Guvernørens månedsbrev nr. 5 (November 2003). Minerydningsprojekt i Sri Lanka Nyt fra Rotary International Nyt fra D-1470 Nyt om Convention 2006 Indlæg fra udvalgsformænd o PR-seminar - Rotarianere til

Læs mere

Sekretærkurset 2015. v/asbjørn Isaksen, Landssekretær

Sekretærkurset 2015. v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Sekretærkurset 2015 v/asbjørn Isaksen, Landssekretær Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 64 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for detailhandel i hovedstadsområdet

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for detailhandel i hovedstadsområdet BEK nr 1488 af 11/12/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., j.nr. 2018-9359 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om landsplandirektiv

Læs mere

Elektronisk henvisning til hospice: De fire hospicer i Region Hovedstanden

Elektronisk henvisning til hospice: De fire hospicer i Region Hovedstanden 1 Elektronisk henvisning til hospice: De fire hospicer i Region Hovedstanden - Arresødal Hospice, - Diakonissestiftelsens Hospice, - Sankt Lukas Hospice, - Søndergaard Hospice. modtager nu kun elektroniske

Læs mere

Kontakt til almen praksis eller speciallæge... 3

Kontakt til almen praksis eller speciallæge... 3 F Forbrug af sundhedsydelser Indhold Planlægningsområdetabeller Kontakt til almen praksis eller speciallæge... 3 Hjertesygdom... 3 Apopleksi... 4 Astma... 5 Kræft... 6 Slidgigt... Rygsygdom... Knogleskørhed...

Læs mere

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København Netpublikation 23. september 2005 Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i

Læs mere

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden Regeringens boligudspil vil have betydning for den bolig, boligejerne i Danmark skal betale. I denne oversigt præsenteres effekterne

Læs mere

Guvernørens Månedsbrev

Guvernørens Månedsbrev Guvernørens Månedsbrev Distrikt 1450 Nr.3. september 2010 Distriktet har: 53 klubber 2.244 medlemmer (1.5.2010) Danmark: 278 Klubber 11.575 medlemmer Distriktsguvernør 2010-11 Kære Rotarianere. Rotarys

Læs mere

Webtabel SR 7.1 Borgere på 35 år eller derover, som nogensinde har prøvet hash eller andre euforiserende stoffer

Webtabel SR 7.1 Borgere på 35 år eller derover, som nogensinde har prøvet hash eller andre euforiserende stoffer Webtabel SR.1 Borgere på 3 år eller derover, som nogensinde har prøvet hash eller andre euforiserende stoffer Hash Andre stoffer 201 20 201 20 Region Hovedstaden 3 34. 1.00 Køn Mand Kvinde 2 20..000 3

Læs mere

Priser Du har mulighed for at betale kontant, Dankort eller med MobilePay. Priser for ansøgning og førerkort kan du finde her.

Priser Du har mulighed for at betale kontant, Dankort eller med MobilePay. Priser for ansøgning og førerkort kan du finde her. Taxinævnet i Region Hovedstaden SYGETRANSPORTPRØVEN Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel 16. januar 2017 Sagsbeh.: DCU J.nr.: 00.00.00-A00-1206-16 OBS: Denne prøve skal kun gennemføres,

Læs mere

Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse og puljen til uddannelsesløft i kommunerne i RAR- Hovedstadens område

Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse og puljen til uddannelsesløft i kommunerne i RAR- Hovedstadens område Baggrundsmateriale til dialog om strategier og mål for brugen af Den regionale uddannelsespulje Det regionale arbejdsmarkedsråd 1. maj 2017 Data om den regionale uddannelsespulje, 6 ugers jobrettet uddannelse

Læs mere

Velkommen til politisk dialogmøde. Ved Svend Erik Christiansen Formand for Sundhedsudvalget i Hørsholm Kommune

Velkommen til politisk dialogmøde. Ved Svend Erik Christiansen Formand for Sundhedsudvalget i Hørsholm Kommune Velkommen til politisk dialogmøde Ved Svend Erik Christiansen Formand for Sundhedsudvalget i Hørsholm Kommune Program 16.00-16.05 Velkomst 16.05-16.10 Sundhedsaftalen som politisk dokument 16.10-16.20

Læs mere

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling Lægedækningsundersøgelse for 2018 Center for Sundhed Enhed for Tværsektoriel Udvikling Regionen fastsætter hvert år lægedækningen for det kommende år. Som udgangspunkt for denne fastsættelse skal regionen

Læs mere

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen Vedtægter for Væksthus Hovedstadsregionen Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Væksthus Hovedstadsregionen 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Væksthus Hovedstadsregionen.

Læs mere

Valg Elections. Valget ledes af en valgbestyrelse, hvis formand er borgmesteren, i København formanden for Kultur- og Fritidsudvalget.

Valg Elections. Valget ledes af en valgbestyrelse, hvis formand er borgmesteren, i København formanden for Kultur- og Fritidsudvalget. 143 Valg Elections Kommunale valg Reglerne for valg til Københavns borgerrepræsentation og til kommunalbestyrelserne i de øvrige amter og kommuner findes i lov nr. 140 af 8. marts 1989 om kommunale valg,

Læs mere

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen

Vedtægter for. Væksthus Hovedstadsregionen Vedtægter for Væksthus Hovedstadsregionen juni 2010 Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Væksthus Hovedstadsregionen. Stk. 2. Fondens hjemsted er Københavns Kommune Stk. 3. Fonden er stiftet

Læs mere

Bilag 1 data vedr. udviklingen i sager og økonomi på det specialiserede voksenområde

Bilag 1 data vedr. udviklingen i sager og økonomi på det specialiserede voksenområde Bilag 1 data vedr. udviklingen i sager og økonomi på det specialiserede voksenområde Serviceudgifter til 85 (botilbudslignende), 107 og 108 Udgifterne er i løbende priser, hvorfor en svag stigning svarer

Læs mere

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Greater Copenhagen Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden gennemfører

Læs mere

Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures

Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures Økonomiske forhold 134 Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures 2004 Budget Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt A. Driftsvirksomhed

Læs mere

Valg Elections. mens de mere detaljerede regler findes i lovbekendtgørelse nr. 461 af 18. april 2001.

Valg Elections. mens de mere detaljerede regler findes i lovbekendtgørelse nr. 461 af 18. april 2001. 142 Valg Elections Kommunale valg Reglerne for valg til Københavns borgerrepræsentation og til kommunalbestyrelserne i de øvrige amter og kommuner findes i lov nr. 140 af 8. marts 1989 om kommunale valg,

Læs mere

Instruktionsmøder 2013. Sekretærens opgaver

Instruktionsmøder 2013. Sekretærens opgaver Instruktionsmøder 2013 Sekretærens opgaver Præsentation for hinanden Navn Klub Hvor længe i Rotary Funktion i klubben i 2013-14 Asbjørn Isaksen, Landssekretær PETS & Instruktionsmøde 2 Hvem er jeg? Asbjørn

Læs mere

Guvernørens nyhedsbrev. Reach Within to Embrace Humanity. Rotary i Danmark 90 år

Guvernørens nyhedsbrev. Reach Within to Embrace Humanity. Rotary i Danmark 90 år Guvernørens nyhedsbrev Rotary distrikt 1470 DG: Steen Malherbe Reach Within to Embrace Humanity Kære Rotary venner.. December 2011 Om lidt er året gået, et år der har budt på udfordringer såvel i Rotary

Læs mere

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Det Nære Sundhedsvæsen

Lægedækningsundersøgelse for Center for Sundhed Enhed for Det Nære Sundhedsvæsen Lægedækningsundersøgelse for 2019 Center for Sundhed Enhed for Det Nære Sundhedsvæsen Regionen fastsætter hvert år lægedækningen for det kommende år. Som udgangspunkt for denne fastsættelse skal regionen

Læs mere

Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen RI TEMA : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY

Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen RI TEMA : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen 2012-13 RI TEMA 2010-11 : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY Tak for din interesse i at høre lidt mere om distrikt 1480, og samtidig få et indblik i denne spændende

Læs mere

Kriegers Flak AC Oversigtskort - projektområde

Kriegers Flak AC Oversigtskort - projektområde Holbæk Stenløse Værløse Kongens Lyngby Charlottenlund Bagsværd Gentofte Måløv runedre borg Hellerup Herlev Ballerup Bispebjerg Skovlunde Brønshøj Østerbro Nørrebro Vanløse København RødovreFrederiksberg

Læs mere

Eksempel på optageområder for obstetrik og pædiatri

Eksempel på optageområder for obstetrik og pædiatri Center for Sundhed Enhed for Hospitalsplanlægning BILAG 1 Direkte 38666080 Journal-nr.: 17013661 Ref.: CLUN Eksempel på optageområder for obstetrik og pædiatri Dato: 21. august 2018 Hvis der etableres

Læs mere

Ledelsesoverblik. Sundhedsaftaler

Ledelsesoverblik. Sundhedsaftaler REGION HOVEDSTADEN CENTER FOR SUNDHED ENHED FOR TVÆRSEKTORIELT UDVIKLING Ledelsesoverblik Sundhedsaftaler Det somatiske område: Færdigbehandlede dage Periode januar til juni 2018 Særudgave af data omkring

Læs mere

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så?

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så? Rotary iværksætter kampagne Der er fokus på iværksætter kultur i Danmark det er de gode idéer, der skal løfte os ud af den økonomiske krise, skabe arbejdspladser og internationalt skal vi have sat fokus

Læs mere

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International

MARK DANIEL MALONEY President Rotary International MARK DANIEL MALONEY 2019-20 President Rotary International ROTARY CONNECTS THE WORLD Rotary er baseret på forbindelser mellem mennesker. Da Paul Harris kom til Chicago som en ung advokat, dannede han Rotary

Læs mere

Kort og arealer Maps and areas

Kort og arealer Maps and areas 13 Kort og arealer Maps and areas Arealanvendelse Oplysningerne om planlagt arealanvendelse i regionen stammer fra Hovedstadsregionens Statistikkontor's arealundersøgelse, som gennemføres hvert andet år,

Læs mere

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3 Nyhedsbrev nr. 3 December 2007 Kære Rotarianere i distrikt 1470, Nyhedsbrevet for december følger hermed. Grundet sygdom er vi blevet noget forsinkede, men af hensyn til historikken og rækkefølgen af interessante

Læs mere

Cathrine Juel Lau, Anne Helms Andreasen, Maj Bekker-Jeppesen, Gert Virenfeldt Lone Prip Buhelt, Kirstine Magtengaard Robinson & Charlotte Glümer

Cathrine Juel Lau, Anne Helms Andreasen, Maj Bekker-Jeppesen, Gert Virenfeldt Lone Prip Buhelt, Kirstine Magtengaard Robinson & Charlotte Glümer Forbrug af sundhedsydelser hvor er de store udfordringer i forhold til kroniske sygdomme? Resultater fra Sundhedsprofil 2013 Kronisk Sygdom v/ Maja Lykke Cathrine Juel Lau, Anne Helms Andreasen, Maj Bekker-Jeppesen,

Læs mere

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område.

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. PostnummeBy Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. 1000 København K Porcani leverer dagligt i dit

Læs mere

KOMMUNAL MEDFINANSIERING

KOMMUNAL MEDFINANSIERING KOMMUNAL MEDFINANSIERING KKR Hovedstaden den 10. september 2018, Morten Mandøe, KL Adgang til data afgørende Deling af data på tværs af den offentlige sektor har stor betydning for indsatsen med at styrke

Læs mere

Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures

Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures Økonomiske forhold 134 Amtskommunernes budgetterede drifts- og anlægsudgifter B B 10.1 County budgets of current and capital expenditures 2003 Budget Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt A. Driftsvirksomhed

Læs mere

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget.

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Kommunernes fordeling med hensyn til områdetillæg: Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Til Gruppe 0 henføres: Kommuner der ikke er henført til Gruppe 1-4. Til Gruppe

Læs mere

VEJLEDENDE VALGPROCEDURE

VEJLEDENDE VALGPROCEDURE PLO-HOVEDSTADEN Stockholmsgade 55 2100 København Ø Telefon 35 44 10 94 post.hpl@dadl.dk Den 04-06-2018 Revideret 25-10-2018 Sagsnr: 2018-2766 /AnV VEJLEDENDE VALGPROCEDURE ved elektronisk valg til PLO-Hovedstaden

Læs mere

DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006

DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006 Nyhedsbrev nr. 11 Den 12. september 2006 DISTRIKT 1470 DISTRIKTSKONFERENCEN 2006 Kære Rotary medlem! Efter det største arrangement i distriktets historie, Convention, vil jeg gerne invitere til årets anden

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til opgørelsen over (udgivet i september ). Det er fortsat

Læs mere

Ledelsesoverblik. Sundhedsaftaler 2011

Ledelsesoverblik. Sundhedsaftaler 2011 REGION HOVEDSTADEN KONCERN PLAN, UDVIKLING OG KVALITET ENHED FOR KOMMUNESAMARBEJDE Ledelsesoverblik Sundhedsaftaler Det somatiske område: 0-dagsindlæggelser Genindlæggelser Færdigbehandlede dage Periode

Læs mere

MÅNEDSBREV

MÅNEDSBREV MÅNEDSBREV 7-8-9 2018-2019. Kære Rotarianer. Jeg håber du er kommet godt gennem vinteren og nyder det spirende forår. Vi skal alle glædes ved, at arbejdet for et fantastisk Rotaryår, langt henad vejen

Læs mere

Kort og arealer Maps and areas

Kort og arealer Maps and areas 13 Kort og arealer Maps and areas Arealanvendelse Oplysningerne om planlagt arealanvendelse i regionen stammer fra Hovedstadens Udviklingsråds arealundersøgelse, som gennemføres hvert andet år, på baggrund

Læs mere

Kort og arealer Maps and areas

Kort og arealer Maps and areas 13 Kort og arealer Maps and areas Arealanvendelse Oplysningerne om planlagt arealanvendelse i regionen stammer fra Hovedstadens Udviklingsråds arealundersøgelse, som gennemføres hvert andet år, på baggrund

Læs mere

Oversigt over pensionister og modtagere af børnetilskud B B 7.1 Pensions and children allowances

Oversigt over pensionister og modtagere af børnetilskud B B 7.1 Pensions and children allowances Sociale forhold 108 Oversigt over pensionister og modtagere af børnetilskud B B 7.1 Pensions and children allowances Pensionister, januar 2003 Folkepensionister Førtidspensionister I alt Børnefamilieydelse

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Distrikt 1470 - Nyhedsbrev

Distrikt 1470 - Nyhedsbrev Nr. 5 Guvernør Jens van der Watt: Klubbens år 1 Distrikt 1470 - Nyhedsbrev Redaktion Ansvarshavende: Distriktsguvernør Jens van der Watt, dg1470-0809@rotary.dk Redaktør: ll@skrivebureauet.dk Lay-out: Birte

Læs mere

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget.

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Kommunernes fordeling med hensyn til områdetillæg: Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Til Gruppe 0 henføres: Kommuner der ikke er henført til Gruppe 1-4. Til Gruppe

Læs mere

Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium

Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Præsentabel ejendom Hvis I er på udkig efter et

Læs mere

Styring og udvikling af det nære sundhedsvæsen. Jan Trøjborg KKR- hovedstaden nov. 2011

Styring og udvikling af det nære sundhedsvæsen. Jan Trøjborg KKR- hovedstaden nov. 2011 Styring og udvikling af det nære sundhedsvæsen Jan Trøjborg KKR- hovedstaden nov. 2011 En offensiv strategi for det nære sundhedsvæsen Få specialiserede sygehuse og hurtig udskrivning Demografi og kronikere

Læs mere

Vedtægter for. Væksthus Hovedstaden

Vedtægter for. Væksthus Hovedstaden Vedtægter for Væksthus Hovedstaden Rev. Oktober 2012 Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Væksthus Hovedstaden. Stk. 2. Fondens hjemsted er Region Hovedstaden Stk. 3. Fonden er stiftet af: Albertslund

Læs mere

Foreningen Kulturnatten

Foreningen Kulturnatten 1 Foreningen Kulturnatten Kulturnatten 2017 Personlige interview foretaget 13. oktober 2017 2017: 504 respondenter 2015: 467 respondenter 2013: 562 respondenter 2011: 506 respondenter 2009: 514 respondenter

Læs mere

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget.

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Kommunernes fordeling med hensyn til områdetillæg: Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Til Gruppe 0 henføres: Kommuner der ikke er henført til Gruppe 1-4. Til Gruppe

Læs mere

Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte.

Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte. Tillæg til Aftale pr. 1. april 2005 om lønninger for kommunalt ansatte. Ændring af fordelingen af områdetillæg i forbindelse med de 98 nye kommuner pr. 1. januar 2007. A. Sammenlægning af kommuner med

Læs mere

Optageområde og befolkningsunderlag V. direktør Martin Lund

Optageområde og befolkningsunderlag V. direktør Martin Lund Optageområde og befolkningsunderlag V. direktør Martin Lund Møde i Psykiatri- og Handicapudvalget den 13. december 2010 Organisationen afspejler den fysiske struktur Direktion Stabe Psykiatri Børne- og

Læs mere

Netværk nuancering og ny viden

Netværk nuancering og ny viden Netværk nuancering og ny viden Velkommen i klubben Mere end 1,2 millioner ledere og selvstændige fra det private og det offentlige. I 165 lande. Med næsten 12.000 medlemmer i Danmark i 277 klubber. Og

Læs mere

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 99 danske kommuner i Øresundsregionen bliver til 46 Betydning for Øresundsdatabanken Pr. 1. januar 2007 træder den ny kommunalreform i Danmark i kraft. Herved

Læs mere

Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok

Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok September 2013 Hovedstadsregionens byrådspolitikere gør ikke nok Byrådene i hovedstadsregionen har ikke været gode nok til at lytte til erhvervslivet og træffe beslutninger, der fremmer den private beskæftigelse

Læs mere

Randers Business Breakfast. Vi udvikler, imens du sover.

Randers Business Breakfast. Vi udvikler, imens du sover. Randers Business Breakfast Vi udvikler, imens du sover www.rbb-rotary.dk VeLkommen Randers Business Breakfast Rotary Klub Vi udvikler, imens du sover Vi er byens yngste Rotaryklub, charteret i 2006. Medlemmernes

Læs mere

Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage?

Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage? Referat counsellormøde den 18. april 2014 i distrikt 1470 i Lyngby Thomas bød sammen med sit team - Lene, Jakob og Jette velkommen til glade morgenfriske counsellorer, PO er og andre som arbejder med ungdomsudveksling

Læs mere

Ungdom Efterår M og 11M

Ungdom Efterår M og 11M Ungdom Efterår 2019 7M og 11M 26. juni 2019 U19 Øst 1 U19 Øst 2 U19 Mester U19 drenge 1 AB 2 B 1903 B 93 3 B 1903 2 Avarta B93 2 Dragør B 93 4 B 1908 BSV af 2016 Fix Hellas BK Frem FA 2000 Husum Kastrup

Læs mere

VELBELIGGENDE BYGGEGRUNDE VED CITY 2 I TAASTRUP

VELBELIGGENDE BYGGEGRUNDE VED CITY 2 I TAASTRUP Gymnasium Gadehaveskolen Handelsskole VELBELIGGENDE BYGGEGRUNDE VED CITY 2 I TAASTRUP Høje Taastrup Station Danske Bank Ca. 11.500 kvm boligbyggeret City 2 Copenhagen Designer Outlet Ca. 14.300 kvm kontorbyggeret

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber

Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber Note: Disse vedtægter er kun vejledende og kan ændres af enhver Rotary klub for at passe til klubbens egne forhold, forudsat ændringerne ikke er i strid med standard

Læs mere

Instruktionsmøder 2014. Sekretærens opgaver

Instruktionsmøder 2014. Sekretærens opgaver Instruktionsmøder 2014 Sekretærens opgaver Hvem er jeg? Asbjørn Isaksen, Landssekretær 64 år, uddannet svagstrømsteknikker, Merkonom i Markedsføring og Civiløkonom i afsætning Arbejdsliv som Adm. Direktør,

Læs mere

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service Den 5. tjenestegren: New Generations Service Per Hylander Dronninglund Rotary klub siden 1991 Guvernør D-1440 2005-06 Formand for Rotary Danmark 2006-07 Distriktstræner D-1440 2006-09 Rotary Coordinator

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006

Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006 Nyhedsbrev nr. 10 Den 3. august 2006 Lead the way! Action i netværket! Festligt guvernørskifte i Græsted Rotary Klub Græsted Rotary Klub satte storsejlet til i anledning af guvernørskiftet onsdag den 5.

Læs mere

Velkommen til politisk dialogmøde. Ved Helene Rasmussen, Gentofte Kommune

Velkommen til politisk dialogmøde. Ved Helene Rasmussen, Gentofte Kommune Velkommen til politisk dialogmøde Ved Helene Rasmussen, Gentofte Kommune Program 17.00-17.10 Velkomst 17.10-17.15 Sundhedsaftalen som politisk dokument 17.15-17.25 Samarbejdet i planområdet/klyngen 17.25-17.40

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Befolkning og bevægelser i København i 3. kvartal 2012

Befolkning og bevægelser i København i 3. kvartal 2012 13. november 2012 Befolkning og bevægelser i København i 3. kvartal 2012 I løbet af 3. kvartal 2012 steg folketallet i København fra 551.900 til 557.920. I løbet af 3. kvartal 2012 blev der født 2.425

Læs mere

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 01. Formålet med det kommunale udligningssystem er at udjævne forskellene mellem de enkelte

Læs mere

AKKREDITERING I ALMEN PRAKSIS

AKKREDITERING I ALMEN PRAKSIS AKKREDITERING I ALMEN PRAKSIS MØDE I PLO-K 1 Program DDKM og akkreditering: hvad, hvorfor, hvornår..? Akkreditering: Standarder, retningslinjer og trin i processen Gør dit arbejde meget nemmere! Kom godt

Læs mere

Kommercielkredsens vedtægter

Kommercielkredsens vedtægter Kommercielkredsens vedtægter 0. Navn og hjemsted. Kredsens navn er Kommercielkredsen. Kredsen har hjemsted i Københavns kommune 1. Kredsens formål Kredsens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser

Læs mere

Sæt din kommune på landkortet

Sæt din kommune på landkortet Sæt din kommune på landkortet Copenhagen Capacity Nørregade 7B 1165 København K Tel: +45 33 22 02 22 www.copcap.com Projekt SPI er et samarbejde mellem kommuner i hovedstadsregionen og Copenhagen Capacity.

Læs mere

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017.

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017. Dato 28. juni 2017 Side 1 af 5 Til Foreningsformænd og -sekretærer Nedsættelse af naturråd frist 1. september Med revisionen af planloven, der blev vedtaget den 1. juni 2017, er det slået fast, at der

Læs mere

Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse

Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse Medlemsudvikling, tilfredshed og loyalitet samt inspirationsdrøftelse Regionsmøde 27/2-2016 Søren Biune Chef Marketing & Fundraising Dagens agenda Medlemsudviklingen i Danmark og Norden 2010-2015 Medlemstilgang

Læs mere