Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 4 2011/2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart"

Transkript

1 Referat Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012. Dato: 19.november 2011 i Middelfart Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen, kasserer (EH), Ole Brauner, bestyrelsesmedlem (OB), Gert Iversen, bestyrelsesmedlem (GI), Merete Ettrup, bestyrelsesmedlem (ME), Karsten Heide, supl. (KH). Jens Glindvad, supl. (JG). Lisbeth Møller Andersen, sekretær, referent (LMA). Ole Vistrup (OV) og Jes Kromann (JK) Skibsbevaringsfonden deltog under punkt Afbud: Niels Sohn, bestyrelsesmedlem (NS). Andrea Gotved redaktør(ag) Valg af ordstyrer Samarbejde mellem Skibsbevaringsfonden og TS Ole Vistrup og Jes Kromann deltager under dette punkt. OV og JK orienterede om SBF s hoved arbejdsområder: Konsulentarbejde. Behandling af ansøgninger. Administrativt arbejde. Politisk arbejde. Kontakt til andre fonde. OV og JK foreslog et samarbejde mellem TS og SBF. Et område er: Indsamle dokumentation, gennem telefoninterview, om ejerens udgifter til skibet. Hvor mange der har glæde af skibet ud over ejeren selv. Hvor mange har været med ude at sejl, (hvem og hvor mange deltager i vedligehold på frivilligt basis?). Der spørges desuden ind til hvilket problem der fylder mest i det at have et skib. En opgørelse vil helt sikkert vise, at vi giver samfundet flere penge end vi får gennem fondsmidlerne. Vi skal bevise vi har en samfundsmæssig værdi. SBF har ikke kapacitet til at lave undersøgelsen og foreslår TS påtager sig opgaven. Et andet område er: Lobbyarbejde på politisk niveau. Tale med kulturudvalgsmedlemmer frem for ministre. SBF opfattes som en offentlig institution, selv om den ikke er det. Derfor skal det være vælgerne/ts og dens medlemmer, der skal tage kontakten. Det er vigtigt med de uformelle snakke. Tag altid et notat efter samtalen, så har man altid noget at vende tilbage med. SBF deltog i folkemødet på Bornholm og vil gøre det igen næste år. Kroniker og artikler i landsdækkende aviser om de gode historier. Fortæl historien på en ny måde. Et tredje område: Følge op på lov om momsfritagelse. Undersøg hvordan man skifter fra privat ejet skib til foreningsskib. Hvordan fungerer det i praksis. SBF har ikke ressourcer til opgaven og foreslår TS gør det. PEC: TS er i gang. Et fjerde område: TS skal køre sig i stilling. SBF foreslår TS at udarbejde et kulturpolitisk program, til inspiration har OV sendt SME s erhvervspolitiske program. Gennem programmet prioriterer og operationaliserer TS sit arbejde. Programmet er ikke statisk. Samarbejde med søfartsstyrelsen kan være et punkt i programmet.

2 OV foreslår at TS ansætter en sagsbehandler 30 timer pr. uge i et år. I samme periode arbejdes der på permanent finansiering. PEC: Der skal arbejdes på at få den sejlende kulturarv på Kulturministeriets Kulturarvsliste på lige fod med f. eks fortidsminder og bygninger. TS skal bruge pinsen 2012 til kontakt med de politikere der kommer i forbindelse med søsætningen. Markering af TS s 40 års stiftelsesjubilæum den 25. marts 2012 har været drøftet i Kommunikationsudvalget, som arbejder med strøtanker om markering af dagen, f.eks. artikler, reception, lokale arrangementer. Oplæg sendes til bestyrelsen. Rammebudget på godkendt hertil. Se referatets punkt SBF bliver 25 år og PEC foreslår en fælles markering. Samtidig realiseres forslaget fra Nyhavn om udnævnelse af ambassadører, PEC er ved at skrive til kulturministeriet. Skrivelsen udsendes til orientering for bestyrelsen. Forbundet Kysten præmieres i Brest for deres store arbejde. Vi skal fortælle om Kysten og sammenligne med hvad vi får. ME: Er enig i forslagene fra SBF. Oplyser, at der på 20 år er skrevet 82 artikler i de landsdækkende aviser. Interviews: alle efterlyser tal. Der er fokus på den landfaste kultur, men man når ikke ud over kajen og ud på vandet hvor skibene er. EH: Programmet skal indeholde 10 gode grunde til at bevare skibene. NLP: Der ser skrevet mange artikler i regionale og lokale aviser. Barcelona Chartret og TS s vedtægter skal indgå i et kulturprogram. Det anbefales at bruge Uffe Elbæk PEC: Vi kunne bl.a. invitere kulturministeren til et jubilæumsmøde den 25. marts. Ole Buus vil gerne hjælpe med at åbne døre og deltager i kommunikationsudvalgsmøde. JK: Vi skal blive bedre til at holde fast og følge op på initiativer, eks. borgmesterstafetten som ser ud til at være gået i stå. Punktet om samarbejde mellem SBF og TS følges op af PEC og OV. Der kommer et oplæg på kolofonmødet Godkendelse af dagsorden. Punktet 4.09 efter 4.06, hvorunder status på skibsdage og pinsestævne behandles. Der tilføjes et punkt 4.06.a. Procedurer Godkendelse af referat fra GI har pr. mail sendt kommentarer til referatet, men er ikke kommet med. Som NEPL svarede på mail, gengiver referatet hvad der foregår på mødet og har man som GI ikke deltaget, kan man ikke få indflydelse på referatet. Man kan til gengæld bede emnet behandlet som et punkt på næste dagsorden, som det er tilfældet

3 med Gensidig orientering PEC: Foreslår, at sekretæren hele tiden er orienteret om hvor billedudstillingens to udgaver befinder sig. Kommunikationsudvalget foreslår hvordan kommunikationen skal foregå. Der er sendt ansøgning fra TS til Friluftsrådet om registrering af værfter og beddinger. ME har udarbejdet en projektbeskrivelse med tidsplan og økonomi.. ME udtrykte undren over, at hun efterfølgende havde konstateret, at PEC havde reduceret i det ansøgte beløb i projektbeskrivelsen uden forudgående konsultation. PEC redegjorde ikke nærmere for årsagen, men bekræftede, at han havde reduceret i beløbet. Advokat Martin Lauritsen, har undersøgt betingelserne for momsfritagelse. OB: Forventer at momsen tilbagebetales på toldkrydsjagten, som produktionsskolen har under opbygning. KH: Søger Trykfonden om 20 redningsveste og et førstehjælpskursus til Skibsdagene. ME: Skriver på en artikel om træskibe. Refererer om festen for Holbæk bedding. EH: Fartøjsliste og medlemsliste afleveret til AG til årbogen. TS har 800 medlemmer og 400 skibe. Siden 2003 er 182 skibe ikke på listen. Flest forsvinder i forbindelse med restancer. EH sender liste over skibe, der er gået ud af TS, uden de er kommet ind igen. IG: Foreslår skibene aftaler havne hvor de mødes på vej til pinsestævner, annoncerer deres ankomst og på den måde synliggør skibene. Gøres i samarbejde med turistforeningen. Konkret har GI s område aftalt at mødes den 22/5 v. Albuen/Nakskov og 23/5 i Stubbekøbing på vej til Marstal. GI foreslår TS registrerer skibe som er ved at forgå mhp. en redningsplan. LMA: Helsingør vil gerne være vært for et pinsestævne. Havnen trak sig som frihavn i forbindelse med havneprojektet. LMA opfordrer den til at blive frihavn igen. Fredericia tilbyder tørdok og haller hvor TS-medlemme kan vedligeholde deres skibe. Tilbuddet er interessant, LMA svarer og PEC kontakter byen. NELP: Orienterer om Rexona-projektet. Orienterer om lokalt aktiviteter, herunder politisk debatter om bevaring af skibe Mig & bestyrelsen Orientering v. GI (Bilag) a procedure i bestyrelsen Herunder skibsdage og pinsestævner. Med udgangspunkt i oplæg fra GI behandles GI s kritikpunkter. Nogle kritikpunkter tages til efterretning andre afvises med begrundelse. Konklusion: Aftaler truffet i bestyrelsen skal overholdes. Udvalgsarbejdet og tilhørende beføjelser skal respekteres.

4 Alle skal tage ansvar for egne opgaver og egen kommunikation. Intern kommunikationen skal være mere præcis. Bestyrelsen arbejder fremadrettede. Delegere flere ansvarsområder. Respekter aftalen om, at der ikke holdes bestyrelsesmøder pr. mails. Pinsestævner: GI har ansvar for det praktiske i Marstal. PEC og LMA har ansvar for det overordnede. LMA sender plan med opgavefordeling. GI bliver medlem af optagelsesudvalget. ME går med i det politiske arbejde og i planlægningen af kolofonmødernes indhold. Som aftalt på sidste møde har NS ansvar for stævner uden for TS s egne. KH modtager og afgiver høringsansvar til bl.a. Søfartsstyrelsen. KH har desuden ansvar for Skibsdagene mht. det indholdsmæssige. I 2012 i Ebeltoft, har den lokale træskibsforening ansvar for det praktiske. PEC sender bestyrelsesmedlemmernes ansvarsområder til EH og LMA Kolofonmøde januar 2012 Beslutning om program v. PEC (bilag) 4.08 Ambassadører for TS Beslutning om TS skal udnævne ambassadører, den første i anledningen af TS s 40 årsjubilæum v. ME (bilag følger) 4.09 Kommunikations- og formidlingsstrategi Orientering v. ME LMA: Danhostel Ebeltoft har det bedste tilbud. Program: Indledning v. PEC: Orientering om 40 års jubilæum, Samarbejdet med SBF, Kulturarv. Medlemsmøder med emnerne moms og foreningsskibe. Fartøjsoptagelse v. OB: OB ønsker en debat om vedtægterne og evt. behov for ændringer. Der skal være klare linjer for det fremtidige udvalg. Analyseskema til OB fra LMA. Program revideres af LMA og sendes ud med referatet. EH: Der er ikke sendt bilag ud, idet oplægget ikke er færdigt. Kommunikationsudvalget arbejder videre med et forslag. EH: Journalister bidrager med at skrive artikler i samarbejde med SBF. Budget kr godkendt, idet Skibsbevaringsfonden bidrager med et tilsvarende beløb PEC: Markering af TS s 40 års stiftelsesjubilæum den 25. marts 2012 har været drøftet i Kommunikationsudvalget, som arbejder med strøtanker om markering af dagen, f.eks. artikler, reception, lokale arrangementer. Oplæg sendes til bestyrelsen. Rammebudget på godkendt hertil.

5 4.10 Forsikringer Beslutning om: Medlemsmøde i lokalområderne v. TS eller Codan/Aon? Eksempler på 5 skibes forsikringer på hjemmesiden? Database over forsikringer på hjemmesiden? (bilag) v. PEC 4.11 Frihavnsordning og charterskibe Beslutning om videre tiltag. Oplæg v. LMA (bilag) 4.12 Bestyrelsens aktivitetsplan 2012 Godkendelse. Udkast v. LMA (bilag) 4.13 TS-bladet og hjemmesiden Status v. AG, ME og EH 4.14 Hængepartier. Borgmesterstafetten Fyn Rundt - opfølgning v. EH Oplæg om Husavik v. PEC Planlægningsudvalget fremsender et oplæg til godkendelse. GI foreslår Svendborg hvor der er skibe i havnen modsat Nyborgs tomme havn. Punktet udsættes til næste møde. Oplæg fra LMA. Punkt på næste møde. Ingen kommentarer. Godkendt. Årbog udkommer medio december som planlagt. Overtages af kommunikationsudvalg 4.15 Næste møde og dagsorden. Fredag den 20. januar 2012 kl i Ebeltoft v. PEC Punkter til hjemmesiden Til hjemmesiden: Mødet med SBF Fejring af TS s 40 års jubilæum Punkter til næste møde Dagsordenpunkter: Opfølgning på møde med SBF. Status på arrangement v. 40 års Jubilæum. Frihavnsordning og Charterskibe. Forsikringer. Ifølge aktivitetsplan: Forberede generalforsamling.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012. Referat T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 6 2011/2012. Dato: 4. marts 2012 i København. Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen,

Læs mere

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde /2012. Referat T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 5 2011/2012. Dato: 20. januar 2012, Danhostel Ebeltoft, Egedalsvej 5, Ebeltoft. Der indledes med spisning fra 18-19 hvorefter mødet begynder. Deltagere:

Læs mere

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde / og 29. oktober 2011 i Lemvig

Referat. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde / og 29. oktober 2011 i Lemvig Referat Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 3 2011/2012. 28. og 29. oktober 2011 i Lemvig Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand (NELP), Egon Hansen, kasserer

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsen udtrykte betænkelighed ved, at Merete under Lauges lange sygefraværsperiode

REFERAT. Bestyrelsen udtrykte betænkelighed ved, at Merete under Lauges lange sygefraværsperiode REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. marts 2015 kl. 19.00 og lørdag den 7. marts 2015 kl. 9.00 12.00 på GEORG STAGE, København. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Kasserer

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 25. oktober 2013 kl. 18.00 på Kystens Perle i Ebeltoft. Deltagere: Gæster: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl på Danhostel, Fredericia.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl på Danhostel, Fredericia. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 17. januar 2014 kl. 18.00 på Danhostel, Fredericia. Deltagere: Gæst: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl på LARUS i Nyhavn.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl på LARUS i Nyhavn. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde søndag den 6. oktober 2013 kl. 10.00 på LARUS i Nyhavn. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem Merete Ettrup

Læs mere

REFERAT. Side 1 af 5. Bestyrelsesmedlem Karsten Heide Bestyrelsessuppleant Mads Knudsen Bestyrelsessuppleant Anne Svendsen Redaktør Andrea Gotved

REFERAT. Side 1 af 5. Bestyrelsesmedlem Karsten Heide Bestyrelsessuppleant Mads Knudsen Bestyrelsessuppleant Anne Svendsen Redaktør Andrea Gotved REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag den 4. august 2014 kl. 17.00 i Hjerting Kanelaugs klublokale, Hjerting Strandvej 23, 6710 Esbjerg. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Side 1 af 5

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Side 1 af 5 REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 1. marts 2014 i Nakskov. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde mandag 1. april 2013 i Middelfart. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde

Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde Fredag den 19. januar 2018 kl. 19-22., samt lørdag den 20. januar kl. 9:00 12:00 Mødet blev afholdt på Gerlev Idrætshøjskole, Skælskør Landevej 28,

Læs mere

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 7 2011/2012.

Referat. T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 7 2011/2012. Referat T ræskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde 7 2011/2012. Dato: 21. april 2012, 11.00 18.00, Værftet i Middelfart Deltagere: Poul Erik Clausen, formand (PEC), Nis-Edwin List-Petersen, næstformand

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Simon Wozniak Kristensen, GEORG STAGE

REFERAT. Deltagere: Simon Wozniak Kristensen, GEORG STAGE REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde lørdag den 23. november 2013 kl. 12.00 og visionsmøde søndag den 24. november 2013 på GEORG STAGE, København. Deltagere: Gæst: Afbud: Formand Lauge

Læs mere

Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst.

Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst. 1 Referat fra Træskibs Sammenslutningens generalforsamling 27. maj 2012 i Marstal Generalforsamlingen blev indledt med Hvor smiler Fager den danske kyst. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Sten Lykkebo

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens generalforsamling. søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens generalforsamling. søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk REFERAT af Træskibs Sammenslutningens generalforsamling søndag 19. maj 2013 kl. 10.00 i Stark-hallen, Holbæk Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Afbud: Sara Deleuran (bestyrelsesmedlem) Mads Knudsen (suppleant) 1. Valg af ordstyrer. Lis Jensen. 2. Valg af referent. Nis Olsen

Afbud: Sara Deleuran (bestyrelsesmedlem) Mads Knudsen (suppleant) 1. Valg af ordstyrer. Lis Jensen. 2. Valg af referent. Nis Olsen Referat af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 16. januar 2015 kl. 20.00 og lørdag den 17. januar 2015 kl. 9.00 Svendborg Danhostel & Kursuscenter, Svendborg Til stede fredag aften og

Læs mere

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 5. november 2012 Referatet blev godkendt og underskrevet.

Referat. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 5. november 2012 Referatet blev godkendt og underskrevet. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse om at sætte et punkt omkring PSF s henvendelse til FK regionerne på under orientering. 2. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Bevar de gamle skibe i Danmark

Bevar de gamle skibe i Danmark Bevar de gamle skibe i Danmark Idéen til TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN opstod i pinsen 1971 i Roskilde, hvor 27 ældre træskibe lå i havnen i anledning af Vikingeskibshallens udstilling Under sejl på ny. Her

Læs mere

Korsør, bestyrelsesweekend november, referat

Korsør, bestyrelsesweekend november, referat Korsør, bestyrelsesweekend 14.- 15. november, referat Deltagere: Merete Ettrup, formand, Preben Glud, Mathilde Højrup, Egon Hansen, kasserer, Jay Bruun, næstformand, Karsten Heide, Henning Thøgersen, suppleant,

Læs mere

Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012

Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012 Referat fra kolofonmøde 21. og 22. januar 2012 Bestyrelsen: Poul- Erik Clausen (mødeleder), Egon Hansen, Ole Brauner, Gert Iversen, Karsten Heide,, Lisbeth Møller Andersen (referent). Lokalfolk: Jens Glindvad,

Læs mere

Så lad nu pinsesolen danse. Sekretariat

Så lad nu pinsesolen danse. Sekretariat Bestyrelsens beretning til den kommende generalforsamling pinsedag i Flensborg. Som noget nyt bringer vi beretningen i bladet før generalforsamlingen, den vil således ikke blive læst op i sin fulde længde,

Læs mere

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013

Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 Seniorforeningen Told Skat 08. juli 2013 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Tlf: 4848 1895. Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til bestyrelse, suppleanter,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Juni 2012 Årgang 41 nr. 3 ISSN 0905-1635. BONAVISTAs stabelafløbning, lørdag den 26. maj i Marstal - sikke et fremmøde! Foto: Eric Erichsen

Juni 2012 Årgang 41 nr. 3 ISSN 0905-1635. BONAVISTAs stabelafløbning, lørdag den 26. maj i Marstal - sikke et fremmøde! Foto: Eric Erichsen Juni 2012 Årgang 41 nr. 3 ISSN 0905-1635 BONAVISTAs stabelafløbning, lørdag den 26. maj i Marstal - sikke et fremmøde! Foto: Eric Erichsen REDAKTIONEN: Redaktør: Andrea Gotved, Viborggade 74, 2th, 2100

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg BESTYRELSESMØDE, mandag den 11. januar 2016 Blistrup, den 19. januar 2016 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre, Mogens Hansen, Flemming Jørgensen, Lisa Kragh, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4.

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4. 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4 Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16

Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16 Beretning for Træskibs Sammenslutningen maj 15 maj 16 TS på ny kurs 2015 blev året, hvor medlemstallet i TS for første gang rundede 1000. De seneste to år har vi haft en medlemsfremgang på 25 procent,

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Referat Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato: 11. oktober 2011 Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: Lokale: Rådhuset, Adelgade 44, Skanderborg Fraværende: m. afbud: Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Holbæk Træskibslaug. Admiralsforsamling 2012

Holbæk Træskibslaug. Admiralsforsamling 2012 Holbæk Træskibslaug Admiralsforsamling 2012 Dato: 2012.03.24 Sted: Til stede: Hjalm A-medlemmer Flemming Jan Poul Knud Ole Bøgballe Lis Jens Tolstrup Merethe Leif Cruiser Emma Hjalm Thilde Terne KDL Lodsbåden

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3 Dato: 23.03.2017 Kl: 10.00 12.00 Sted: Lokale 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen DAGSORDEN 1. Velfærdsdirektør

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Nogle gange springer vinden helt uforudsigelig, og et planlagt kryds bliver til en rodet dag, som sætter besætning og skipper

Nogle gange springer vinden helt uforudsigelig, og et planlagt kryds bliver til en rodet dag, som sætter besætning og skipper Nogle gange springer vinden helt uforudsigelig, og et planlagt kryds bliver til en rodet dag, som sætter besætning og skipper sen. Bedst som vi troede, at nu havde vi højde, og der kunne lede, kom vi næsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Referent: Tilstedeværende: Dato: 27. marts 2019, kl. 11-13 Der vil være frokost fra kl. 13-13.30 med EUCs bestyrelse Fraværende: Henrik Larsen Ida Skov Fougt

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 31. oktober 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Uffe Rasmussen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Kaproningsudvalget: DM er afviklet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk

Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk Til stede: Orla Zinck ( OZ ), Carsten Lebrecht (CL), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth ( ME ) Dagsorden: 1. Siden sidst opfølgning på

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde mandag den 2. december 2013 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Susanne Ketill, Mosbak Lone Handberg, William Benton,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Dagsorden. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Dagsorden Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato 24. september 2014 Starttidspunkt for møde Kl. 11.00 Lokale Hotel Vadstrup 1771, Vadstrup 4,Samsø Udsendt til Else Søjmark, Kultur og udviklingsudvalget,

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 13. februar 2014 kl

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 13. februar 2014 kl FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Formand Morten Andersen, Nordfyn Næstformand Poul Andersen, Region Syddanmark Afbud Hans Bjergegaard, Assens Niels Bebe,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar.

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Deltagere: Charlotte Boye, Christina Thisted Høeg, Alice Munk, Karsten Eriksen, Kirsten Petersen, Anne Borgen Paulsen, Pia

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 19.15 Til stede var: Carsten Yndigegn Jens Blohm Poulsen Niels Henning Christensen Lene Hansen Bent Blaagaard Gryning Yrsa Brølling Afbud fra: Ingen

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte 15.03.2018 Referat fra 2. bestyrelsesmøde 2018. Mødet blev afholdt tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.00 hos PPC, Ørnebakken 31 Deltagere: Gr. I: Martin Angelo (MRA) Martin Harding Lange (MHL) Tage Heering

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Norsminde Lystbådehavn Vedtægter gældende fra marts 2003. Kapitel 1. Fondens navn og formål

Norsminde Lystbådehavn Vedtægter gældende fra marts 2003. Kapitel 1. Fondens navn og formål Norsminde Lystbådehavn Vedtægter gældende fra marts 2003. Kapitel 1 Fondens navn og formål 1 Den erhvervsdrivende fond, hvis navn er Fonden Norsminde Lystbådehavn er stiftet af Norsminde Yachtclub i 1978,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. sep. kl. 19, Frederiksbergvej 16.

Referat af bestyrelsesmøde 12. sep. kl. 19, Frederiksbergvej 16. Referat af bestyrelsesmøde 12. sep. kl. 19, Frederiksbergvej 16. Tilstedeværende: Susan, Inge, Michael, Line, Heide, Merethe, Flemming, Birgitte og Trine Afbud fra Lola, Kevin Valg af referent: Trine Valg

Læs mere