Vedtægter for den selvejende institution

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for den selvejende institution"

Transkript

1 Vedtægter for den selvejende institution Strandlyst Boliger, Lundeborg. 1. Strandlyst Boliger, Lundeborg er en selvejende institution, der drives i lejede plejeboliger og servicearealer beliggende Strandstien 1, Lundeborg, 5874 Hesselager. 2. Den selvejende institution har til formål at drive plejecenteret, herunder skabe et hjemligt miljø med mindst muligt institutionspræg og mest mulig hensyntagen til beboernes individuelle behov for pleje og omsorg. Vedrørende visitation til plejeboligerne henvises til driftsoverenskomst indgået mellem Svendborg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution. 3. Den selvejende institutions ledelse består af en bestyrelse, der varetager den overordnede ledelse og en leder, der varetager den daglige ledelse og drift af plejecentret. 4. Bestyrelsen består af 5 medlemmer, hvoraf socialudvalgsformanden er født medlem. De øvrige 4 medlemmer udpeges af kommunalbestyrelsen. Medlemmerne vælges for en 4 årig periode svarende til kommunalbestyrelsens almindelige valgperiode. For hvert medlem udpeges en personlig suppleant. Socialudvalgsformandens suppleant skal dog være næstformanden i socialudvalget. Bestyrelsen vælger selv af sin midte formand og næstformand. Socialudvalgsformanden kan dog ikke vælges som formand eller næstformand. For hvert medlem i bestyrelsen udpeges en personlig suppleant. De af kommunalbestyrelsen udpegede bestyrelsesmedlemmer og suppleanter skal være bosiddende i Svendborg Kommune. 5. Formanden indkalder til bestyrelsesmøde, når det findes ønskeligt, eller når 2 bestyrelsesmedlemmer ønsker det. Der afholdes mindst 4 møder årligt. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når mindst 3 medlemmer er til stede. Beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed, jfr. dog 7. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen fører protokol over sine møder og fastsætter selv sin forretningsorden.

2 Bestyrelsen træffer beslutning om hvorvidt: - Leder - Personalerepræsentant - Repræsentanter fra Bruger- og Pårørenderåd - Direktørområdet Social og Sundhed/eventuelt øvrige deltager i bestyrelsens møder uden stemmeret. 6. Bestyrelsen påser, at den selvejende institutions administrative og økonomiske anliggender varetages under hensyntagen til institutionens formål og de regler, der til enhver tid gælder for institutionens ledelse og drift, fastlagt ved overenskomst med Svendborg Kommune. Indgåelse af ophævelse af aftaler, der rækker ud over institutionens daglige ledelse og drift, kræver bestyrelsens tilslutning. Indgåelse og ophævelse af overenskomst mellem den selvejende institution og Svendborg Kommune kræver bestyrelsens tilslutning. Bestyrelsen ansætter og afskediger institutionens leder under forbehold af godkendelse af Svendborg Kommune. Bestyrelsen fastsætter retningslinier for ansættelse og afskedigelse af institutionens øvrige personale, samt uarbejder kompetenceplan for den daglige ledelse. 7. Indgåelse af ophævelse af aftaler, som berører institutionens kapital, kræver tilslutning fra mindst 4 bestyrelsesmedlemmer. Ændring af denne vedtægt kræver tilslutning fra mindst 4 bestyrelsesmedlemmer samt godkendelse af Svendborg Kommune. 8. Den selvejende institution hæfter med sin kapital efter dansk rets almindelige regler. Institutionen følger med hensyn til budgetlægning, regnskabsførelse og revision reglerne i lov om kommunernes styrelse. 9. I tilfælde af ophævelse af den selvejende institution skal kapitalen med godkendelse af Svendborg Kommune anvendes til et tilsvarende socialt eller sundhedsmæssigt formål i Svendborg Kommune. 10. Der er indgået driftsoverenskomst med Svendborg Kommune jfr. bestemmelserne i serviceloven og retssikkerhedsloven. 11. Vedtægterne træder i kraft den 1. januar 2007 og erstatter tidligere vedtægter af 1. juli 2004.

3 Driftsoverenskomst. 1. Overenskomst mellem Svendborg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution plejecenteret Strandlyst, Strandstien 1, Lundeborg, 5874 Hesselager om drift af 37 plejeboliger med tilhørende servicearealer, jfr. 89, stk. 6 i Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område. 2. Ved overenskomstens ikrafttræden er der 37 plejeboliger på Plejecentret. Antallet af boliger kan kun ændres efter skriftlig aftale parterne imellem. 3. Plejeboligerne er forbeholdt borgere med plejebehov. Svendborg Kommune har visitationsretten til samtlige boliger. Der kan visiteres borgere til boligerne fra alle kommuner. 4. Bestyrelsen fremsender forslag til budgetregnskab for plejeboligerne og servicearealerne til godkendelse hos Svendborg Kommune indenfor de af kommunalbestyrelsens fastsatte frister, henholdsvis den 15. februar og for regnskabets vedkommende og inden 1juni for budgettets vedkommende. På baggrund af det af kommunalbestyrelsen godkendte budget for det pågældende regnskabsår, der følger kommunens regnskabsår, udbetales det månedlige a conto beløb forud med 1/12 inden den 7. i måneden. Den endelige betaling for et regnskabsår sker på grund af Plejecentrets regnskab, der skal være revideret af en af Svendborg Kommune godkendt revisor. Svendborg Kommune fastsætter betalingen for brug af Plejecentret i forhold til andre kommuner med beboere på Plejecentret. Til brug for fastsættelse af betalingen skal bestyrelsen afgive de nødvendige oplysninger til kommunen. 5. Plejecentrets kontoplan og regnskab affattes i overensstemmelse med de regler, der til enhver tid er fastsat for kommunale ælde/plejecentre mv.

4 6. Svendborg Kommune afholder de med Plejecentrets drift forbundne udgifter, jfr. de til enhver tid gældende regler herom i gældende lovgivning. Til afholdelse af større udgifter såsom ekstraordinær vedligeholdelse, bygningsmæssige ændringer eller andre usædvanlige udgifter kræver Svendborg Kommunes forudgående godkendelse. Svendborg Kommune er berettiget til at udelukke eller begrænse udgifter, der normalt ikke vedrører drift af Plejecenter med servicearealer. 7. Plejecentrets leder har overfor bestyrelsen ansvaret for den daglige drift og ledelse af Plejecentret. Indholdet og omfanget af ydelserne til beboerne i Plejecentrer skal være i overensstemmelse med kommunens serviceniveau, jfr. de til enhver tid af kommunalbestyrelsen fastsatte kvalitetsstandarter. 8. Antallet af stillinger på Plejecentret og disse stillingers art, lønforhold m.v. fastsættes på det årsbudget, som Svendborg Kommune godkender. Ansættelse af personale herudover forudsætter kommunens godkendelse. Plejecentret ansætter og afskediger selv sit personale indenfor de således fastlagte rammer. Løn- og arbejdsvilkår fastsættes i overensstemmelse med de overenskomster, der indgås mellem vedkommende kommunale og faglige organisation. For personalegrupper omfattet af NY LØN aftales løn indenfor rammerne af aftalen mellem KTO og de kommunale arbejdsgiverparter og rammer for de specielle overenskomst-/aftaleforhandlinger pr. 1. april 1997 om anvendelse af nye lønformer. Kompetencen til at indgå aftaler om NY LØN henlægges til bestyrelsen for den selvejende institution, der kan uddelegere kompetencen til institutionens ledelse. 9. Jfr. mødereferat af 2. december 1996 mellem Kommunernes Landsforening, Dansk Sygeplejeråd og Gudme Kommune er der aftalt fælles vagtdækning på det sygeplejemæssige område i nattetimerne. Svendborg Kommune indtræder i ovennævnte aftale. Ændring af vagtdækning kan kun ske ved skriftlig aftale mellem Svendborg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution. 10. Svendborg Kommune fastsætter betalingen for modtagne ydelser på plejecentret. Betalingen for modtagne ydelser indgår til Svendborg Kommune og indgår i takstberegningen. Beboernes betaling for husleje, lys, varme, vand, antenne mv. fastsættes af bestyrelsen på baggrund af betalingen til ejeren af Strandstien 1, Lundeborg, samt det faktiske forbrug. 11. Efter retssikkerhedslovens 16 har kommunalbestyrelsen pligt til at føre tilsyn med, hvordan de kommunale opgaver løses. Tilsynet omfatter både indholdet af tilbuddene og den måde, opgaverne udføres på. De kommunale myndigheder - og andre myndigheder - der har tilsynsforpligtigelse, skal have adgang til at besøge Plejecentret og tale med beboere og personale. Plejecentret skal følge tilsynsmyndighedernes anvisninger.

5 12. Plejecentret skal i øvrigt overholde alle forskrifter, som kommunalbestyrelsen eller andre myndigheder giver om tilsvarende ældre/plejecentre. 13. Plejecentret må ikke uden kommunalbestyrelsens forudgående samtykke afhænde, pantsætte eller udleje Plejecentrets værdiggenstande eller benytte ejendommen til andet formål end til plejeformål og pensionslignende formål. 14. Plejecentret må ikke uden kommunalbestyrelsens forudgående samtykke træffe beslutning og optagelse af lån, ændringer i lånevilkår eller forpligte sig ved aktion eller anden økonomisk garanti eller foretage ændring af vilkår for eventuelle eksisterende garantiforpligtigelser eller lignende. 15. Såfremt Plejecentret ikke længere kan opfylde kravene efter sin vedtægt, kan Svendborg Kommune kræve, at: Plejecentret ophører eller overgår til kommunal drift. Der træffes beslutning om Plejecentrets anvendelse i overensstemmelse med bestemmelserne i vedtægterne om, hvorledes der skal forholdes med Plejecentrets ejendom/-værdier, såfremt der sker ophævelse. 16. Ændringer i overenskomsten kræver Svendborg kommunalbestyrelses godkendelse. 17. Overenskomsten kan af hver af parterne opsiges med 2 års varsel. Ved opsigelse af overenskomsten indtræder Svendborg Kommune i bestyrelsens forpligtigelser overfor udlejer af bygningerne, jfr. den indgående lejekontrakt mellem udlejeren og bestyrelsen Indgåelse og ophævelse af lejemål mellem den selvejende institution og ejeren af bygningerne samt ændringer i lejemålets vilkår kræver godkendelse af Svendborg kommunalbestyrelse. 18. Denne overenskomst erstatter overenskomst af 1. juli 2004 og træder i kraft pr. 1. januar Bestyrelsen for den selvejende institution Plejecentret Strandlyst, den Underskrifter:

Driftsoverenskomst. Pladsantal og optagelse.

Driftsoverenskomst. Pladsantal og optagelse. Driftsoverenskomst Aftale mellem Frederiksberg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution, Ungdomscentret Allégården, Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg om institutionens drift som døgninstitution.

Læs mere

Driftsoverenskomst. Pladsantal og optagelse.

Driftsoverenskomst. Pladsantal og optagelse. Driftsoverenskomst Aftale mellem Frederiksberg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution, Josephine Schneiders Hus, Rostrupsvej 3, 2000 Frederiksberg om institutionens drift som døgninstitution.

Læs mere

Eksempel på driftsoverenskomst mellem en selvejende daginstitution og en kommune

Eksempel på driftsoverenskomst mellem en selvejende daginstitution og en kommune Bilag 1 (Til følgeskrivelse) Eksempel på driftsoverenskomst mellem en selvejende daginstitution og en kommune Driftsoverenskomst mellem Kommune og bestyrelsen for beliggende om institutionens drift som

Læs mere

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen.

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen. Driftsoverenskomst Driftsoverenskomst mellem Frederikssund Kommune og Bestyrelsen for Sct. Georgs Gårdens Børnehus, beliggende Valmuevej 10, om institutionens drift som integreret daginstitution for børn

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven Nærværende driftsoverenskomst vedrører driften af den selvejende institution Solgaven, Skovbakken 126, 3520 Farum. Solgaven

Læs mere

Driftsoverenskomst. Børnehaven Grønnegården. Grønnegade 57 c. 6700 Esbjerg. Overenskomst.

Driftsoverenskomst. Børnehaven Grønnegården. Grønnegade 57 c. 6700 Esbjerg. Overenskomst. Driftsoverenskomst. Børnehaven Grønnegården Grønnegade 57 c 6700 Esbjerg Overenskomst. Overenskomst mellem byrådet i Esbjerg Kommune og bestyrelsen for Esbjerg Menighedsbørnehave. Beliggende Hjertingvej

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune.

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune. Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune. Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution, Børnenes Kontors Daginstitution og Esbjerg Kommune

Læs mere

Vedtægter for. Bestyrelse 2.1 Levuk ledes af en frivillig bestyrelse, der består af 5 medlemmer. Et medlem udpeges af

Vedtægter for. Bestyrelse 2.1 Levuk ledes af en frivillig bestyrelse, der består af 5 medlemmer. Et medlem udpeges af Vedtægter for den selvejende institution LEVUK 1 Formål 1.1 Levuk er en selvejende institution som er stiftet den 16. august 2004 af Landsforeningen LEV. Den selvejende institutions hjemsted er Hillerød

Læs mere

Forslag til Standarddriftsoverenskomst mellem en selvejende institution i Viborg Kommune og Viborg Kommune

Forslag til Standarddriftsoverenskomst mellem en selvejende institution i Viborg Kommune og Viborg Kommune Bilag 1 B&U den 3. juni 2008 Forslag til Standarddriftsoverenskomst mellem en selvejende institution i Viborg Kommune og Viborg Kommune Driftsoverenskomst mellem Viborg Kommune og bestyrelsen for beliggende

Læs mere

Institutionens formål er at drive børnehave i samarbejde med børnenes hjem og sognekirken.

Institutionens formål er at drive børnehave i samarbejde med børnenes hjem og sognekirken. 1 - Vedtægter Skovlunde sogns menighedsbørnehave 12091 Hører til journalnummer: 28.03.04-G00-2-16 Vedtægter for institutionsbestyrelsen og forældrebestyrelsen ved Skovlunde sogns menighedsbørnehave, Torvevej

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune Driftsoverenskomst mellem Rudersdal Kommune og bestyrelsen for Børnehuset Honningkrukken beliggende

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Husum Fritidsinstitution

VEDTÆGTER for den selvejende institution Husum Fritidsinstitution VEDTÆGTER for den selvejende institution Husum Fritidsinstitution H u s u m F r i t i d s i n s t i t u t i o n 1. Institutionens navn er Husum Fritidsinstitution. Institutionen har hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

Institutionen er beliggende på Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg, matr. nr. L 74, Frederiksberg. Ejendommen ejes af Frederiksberg Kommune.

Institutionen er beliggende på Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg, matr. nr. L 74, Frederiksberg. Ejendommen ejes af Frederiksberg Kommune. Driftsoverenskomst Aftale mellem Frederiksberg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution Ungdomscentret Allégården, cvr. nr. xxxxxxx, Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg om institutionens

Læs mere

VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO

VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO 1. Børnehaven Troldebo er en selvejende institution under Dansk Kvindesamfund Koldingkreds med hjemsted i Kolding Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem. Den selvejende integrerede institution Ovinehøj. Svendborg Kommune

Driftsoverenskomst mellem. Den selvejende integrerede institution Ovinehøj. Svendborg Kommune Driftsoverenskomst mellem Den selvejende integrerede institution Ovinehøj og Svendborg Kommune Driftsoverenskomst mellem Svendborg Kommune og bestyrelsen for Den selvejende integrerede institution Ovinehøj,

Læs mere

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst.

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst. Driftsoverenskomst mellem Nordfyns Kommune og Bestyrelsen for Bogense Børnehave, Sct Anna gade 9, om børnehavens drift som daginstitution. Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af

Læs mere

DRIFTSOVERENSKOMST. mellem Haderslev Kommune og forældrebestyrelsen for den selvejende daginstitution. Hammelev Børnehave.

DRIFTSOVERENSKOMST. mellem Haderslev Kommune og forældrebestyrelsen for den selvejende daginstitution. Hammelev Børnehave. DRIFTSOVERENSKOMST mellem Haderslev Kommune og forældrebestyrelsen for den selvejende daginstitution Hammelev Børnehave beliggende Hammelev Bygade 18 B 6500 Vojens om institutionens drift som daginstitution

Læs mere

Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet

Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet 01.01.2007 1. Oprettelse og hjemsted Sønderskovhjemmet er en selvejende institution, oprettet i 1918. Hjemmet er beliggende Skovstræde 7, 4891 Toreby L. Ejendommens

Læs mere

Standarddriftsoverenskomst mellem Odense Kommune og selvejende børnehuse.

Standarddriftsoverenskomst mellem Odense Kommune og selvejende børnehuse. Standarddriftsoverenskomst mellem Odense Kommune og selvejende børnehuse. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Driftsoverenskomst mellem Odense

Læs mere

Vedtægt for. Jonstrupvang-Bebyggelsen

Vedtægt for. Jonstrupvang-Bebyggelsen Vedtægt for Jonstrupvang-Bebyggelsen 1 Tilbuddet Stk. 1. Den selvejende institution Jonstrupvang-Bebyggelsen (herefter Jonstrupvang) er tilknyttet Spastikerforeningen og har til huse i et lejemål i den

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Vedtægt. Vedtægter. for. Den selvejende institution UngdomsHuset Ta Fat

Vedtægt. Vedtægter. for. Den selvejende institution UngdomsHuset Ta Fat Vedtægter for Den selvejende institution UngdomsHuset Ta Fat Navn og hjemsted 1 Institutionens navn er Den selvejende institution UngdomsHuset Ta Fat. Institutionen har hjemsted i Horsens Kommune, og er

Læs mere

Vedtægt for. Frelsens Hærs Krisecenter og Botilbud Svendebjerggård

Vedtægt for. Frelsens Hærs Krisecenter og Botilbud Svendebjerggård Vedtægt for Frelsens Hærs Krisecenter og Botilbud Svendebjerggård 1 Tilbuddet Stk. 1. Den selvejende institution Frelsens Hærs Krisecenter og Botilbud Svendebjerggård (herefter Svendebjerggård) er tilknyttet

Læs mere

Børnehuset Novrupvej

Børnehuset Novrupvej 1 Institutionens forankring VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Børnehuset Novrupvej Den selvejende institutions navn er Børnehuset Novrupvej beliggende Novrupvej 8-10, 6705 Esbjerg Ø. Institutionen

Læs mere

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted

for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter for voldsramte kvinder 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. I henhold til 109-110 i lov om social service

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter

Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter Vedtægter for den selvejende institution Herning Krisecenter 1. Herning Krisecenter er en selvejende institution med hjemsted i Herning. 2. Formål Herning Krisecenters formål er at være boform for voldsramte

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret 07. juni 2012 Fondens / institutionens navn er: Døgncentret 1 Navn og hjemsted Døgncentret er en selvejende institution stiftet af Kristelig Forening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 223-102024 JTL/usk 24.05.2006 VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Fonden Boformen Gaia. 1.2 Fondens adresse og hjemsted er Bøgelunden 25, 9320 Hjallerup. 2. Stiftelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S

VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S VEDTÆGTER FOR STRANDPARKEN I/S Vedtægter som revideret 22.09.2006 1. Interessentskabet "Strandparken" består af følgende interessenter: Københavns Kommune Frederiksberg Kommune Hvidovre Kommune Brøndby

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution

Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution Aftale Driftsoverenskomst mellem den selvejende institution og Ringkøbing-Skjern Kommune Forslag fremsendt til BFU den 25. august Side 2 Driftsoverenskomst mellem bestyrelsen for den selvejende institution

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV

V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV Sagsnr. 027737/JWG/GK V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Ældreboligerne Parkboulevarden 69, 8920 Randers NV 1 Den selvejende Institutions navn er Den Selvejende Institution Ældreboligerne

Læs mere

Kommunen har i henhold til retssikkerhedsloven både ret og pligt til at føre tilsyn med selvejende institutioner.

Kommunen har i henhold til retssikkerhedsloven både ret og pligt til at føre tilsyn med selvejende institutioner. DRIFTSOVERENSK0MST Driftsoverenskomst mellem Frederiksberg Kommune og bestyrelsen for: Den selvejende institution Elverhøj Institutionens vedtægt er godkendt af Frederiksberg Kommune (14.03.1996) Lovgrundlag

Læs mere

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter VEDTÆGT for den selvejende institution Østbyens Børnecenter 1 Institutionens forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Jonstrupvang-Bebyggelsen

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Jonstrupvang-Bebyggelsen Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Jonstrupvang-Bebyggelsen Nærværende driftsoverenskomst vedrører driften af den selvejende institution Jonstrupvang- Bebyggelsen

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Lundsbjerg Børnehave 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions navn er Lundsbjerg Børnehave, beliggende Ådalen 4, 5863 Ferritslev Fyn. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen. 1 Forankring Den integrerede børnehaves navn er hjemhørende i Svendborg kommune, beliggende i Ollerup og er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave.

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Fanø Børnehave, Æ Hjøwervej 4, 6720 Fanø. Institutionen har hjemsted i Fanø Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Krogårdens Vedtægter 2014

Krogårdens Vedtægter 2014 Krogårdens Vedtægter 2014 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted 2 2 Ledelse og daglig drift 2 3 Bestyrelsen 2 4 Valg til bestyrelsen 2 5 Valgbarhed og valgret 3 6 Udtrædelse af bestyrelsen 3 7 Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter. For. Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg

Vedtægter. For. Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg Vedtægter For Den selvejende institution, Børnehaven Grønnegården, Grønnegade 57 c, 6700 Esbjerg Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

Vedtægt. 2. Overenskomsten kan af begge parter opsiges med 12. måneders varsel.

Vedtægt. 2. Overenskomsten kan af begge parter opsiges med 12. måneders varsel. LIONS KOLLEGIET Selvejende institution Vedtægt. Institutionens navn. Institutionens navn er Den selvejende institution, herefter benævnt Institutionen. 2. Institutionens hjemsted. Institutionens hjemsted

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave 1 Institutionens navn stk. 1 Institutionens navn er Sankt Nikolaj Børnehave og er en selvejende privat institution i henhold til lov om dagtilbud 19 stk. 5, eller

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue

Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Sct. Georgs Gårdens Vuggestue, Vangeboled 1, 2840 Holte. Institutionen

Læs mere

Den 26. juni 2007 Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehaven Troldehøjen og Køge Kommune

Den 26. juni 2007 Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehaven Troldehøjen og Køge Kommune Den 26. juni 2007 Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehaven Troldehøjen og Køge Kommune Driftsoverenskomst mellem Køge Kommune og bestyrelsen for Børnehaven Troldehøjen beliggende

Læs mere

METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN

METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN ADVOKAT (H) ADVOKAT NYBROGADE 26 2 1203 KØBENHAVN K TLF 33 91 44 66 FAX 33 91 64 66 GIRO 617 5600 V E D T Æ G T E R for Opholdsstedet "Lille Valbygård" (selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 2860 Søborg. Den selvejende institution Center for Døve Generatorvej 2A 2730 Herlev

Driftsoverenskomst. mellem. Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 2860 Søborg. Den selvejende institution Center for Døve Generatorvej 2A 2730 Herlev Driftsoverenskomst mellem Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 2860 Søborg og Den selvejende institution Center for Døve Generatorvej 2A 2730 Herlev Den selvejende institution Center for Døve 1. Center for Døve

Læs mere

1. Navn: 1.1 Institutionens navn og hjemsted er Filskov Friplejehjem beliggende i Filskov, Billund Kommune.

1. Navn: 1.1 Institutionens navn og hjemsted er Filskov Friplejehjem beliggende i Filskov, Billund Kommune. Vedtægter Vedtægter for Den Selvejende Institution Filskov Friplejehjem. 1 1. Navn: 1.1 Institutionens navn og hjemsted er Filskov Friplejehjem beliggende i Filskov, Billund Kommune. 2 2. Formål: 2.1 Den

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen 1. Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Solvangen er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Solvangen og drives i henhold

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Spirevippen.

Vedtægter for den selvejende institution. Spirevippen. Vedtægter for den selvejende institution. Spirevippen. 1. Institutionens navn Den selvejende institutions navn er Spirevippen. Institutionen har hjemsted i Haderslev Kommune og er beliggende på 2 matrikler,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Interessentskabskontrakt

Interessentskabskontrakt Interessentskabskontrakt Navn og hjemsted 1. Interessentskabets navn er Fælleskøkkenet I/S. Stk. 2. Interessentskabets hjemsted er Granitvej 1, 4990 Sakskøbing. Cvr. Nr. 34371970. Interessenter 2. Interessenterne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Driftsoverenskomst på dagtilbudsområdet DRIFTSOVERENSKOMST. mellem

Driftsoverenskomst på dagtilbudsområdet DRIFTSOVERENSKOMST. mellem GENTOFTE KOMMUNE Driftsoverenskomst på dagtilbudsområdet DRIFTSOVERENSKOMST mellem Gentofte Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution [navn]. Institutionen har til huse i ejendommen beliggende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a.

VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. VEDT/EGTER FOR NR KONGERSLEV K,1[RS VANDV,aEf,LK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nr. Kongerslev Kærs Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter)

Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Driftsoverenskomst Mellem Holbæk Kommune 0899 Kommuneservice (herefter kaldet Holbæk Kommune) og Den selvejende daginstitution Dragebakken (Holbæk Fritidscenter) Mellemvang 27 4300 Holbæk Cvr. nr. 24191982

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1: Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, og selskabets navn er 2. Selskabet har hjemsted i Køge Kommune. Borup Vandværk A.m.b.a.

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg.

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. VEDTÆGT privatinstitutionen Tved Børnehave 1. Den private institutions navn er Tved Børnehave Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. 2. Det er institutionens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution Ministeriernes Børnehus Navn og formål Institutionens navn er Ministeriernes Børnehus. Institutionen er beliggende i Vester Voldgade 123 og Frederiksholms Kanal

Læs mere

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg Godkendt af Aalborg Byråd 13. november 2017 Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1. navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Stavtrup Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Stavtrup 8260 Viby J. -

Læs mere

DRIFTSOVERENSKOMST. Aarhus Byråd. Døgncentret

DRIFTSOVERENSKOMST. Aarhus Byråd. Døgncentret DRIFTSOVERENSKOMST mellem Aarhus Byråd og Den selvejende institution Døgncentret 06.06 2012 Driftsoverenskomst Mellem Byrådet i Aarhus Kommune og den selvejende institution Døgncentret, beliggende Reykjaviksgade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Vejledning nr. 100 03/2012 Gammelt nr. 100 Emne: Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 -

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Andelsvandværket Helle Vest A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. februar 2011 ved omdannelse af Andelsvandværket

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Hundslund Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HUNDSLUND VANDVÆRK a.m.b.a. 4 medlemmernes rettigheder Selskabets medlemmer har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår, der er fastsat i

Læs mere

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn.

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Vedtægter for den selvejende institution BØRNEHUSET NOVRUPVEJ 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Børnehuset Novrupvej. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Esbjerg Kommune. Stk. 3. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Rubjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk Vind Vandværk er og forbliver en forening, hvis navn er Foreningen Vind Vandværk. Selskabet har hjemsted i Herning Kommune. 1 Formål 2 Foreningens formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

STIFTELSESOVERENSKOMST

STIFTELSESOVERENSKOMST STIFTELSESOVERENSKOMST Morsø Kommune og Region Nordjylland Jernbanevej 7 Niels Bohrs Vej 30 7900 Nykøbing Mors 9220 Aalborg Ø har d.d. stiftet en Selvejende Institution Kulturmødet Mors med hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bækmarksbro Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lemvig Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere