5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard"

Transkript

1 5 dage på museum og galleri: På tur i Faaborg på museum og gallerier. Man skal se Faaborg Kunstmuseum, primært med samling af fynske kunstnere, men også med skiftende udstillinger. I Fåborg finder man også Bøjestrædet, som er en sidegade til gågaden, hvor der sælges både smykker og keramik. Nede ved vandet, på hjørnet af Strandgade og Chr. D. IX s Vej, finder man både Kunsthjørnet og Peter Sekjær ved siden af hinanden. Kunsthjørnet er en samling af forskellige kunstneres lertøj, glas m.m. Peter Sekjær er en butik med hans egne ting, både figurer, tegninger m.m. Velkommen til Ferie på Lundsgaard Vi har lavet denne folder i håb om at give jer et bedre overblik over de mange ferieoplevelser der er mulighed for på Sydfyn/Fyn. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme at spørge. I receptionen forefindes et stort udvalg af brochurer. Bagerst i folderen finder i et lille udvalg af de varer, som vi sælger i gårdbutikken. I er altid velkomne til at komme over i receptionen, eller finde os et eller andet sted på gården, hvis i er interesseret i at handle eller har spørgsmål vedrørende varerne. Vores varer er en blanding af gode lokale Sydfynske produkter og ting som vi synes er særligt smukke. Få kilometer fra Faaborg mod Svendborg møder man Katterød Kunsthåndværk, som er et 600 kvm. stort center med kunsthåndværk. Her udstiller og sælger omkring 75 skiftende kunstnere og kunsthåndværkere deres produkter. Kører man videre mod Svendborg kommer man til Galleri Flintholm i landsbyen Hundstrup, med de skiftende udstillinger hele året, og en utrolig flot bygning med fantastisk stemning. Ikke så langt derfra ligger Vester Skerninge Kro, som er en af Danmarks ældste kroer. Bestemt et besøg værd til frokost, kage/kaffe eller aftensmad. En tur til Odense er man også nødt til at opleve. Der er flere seværdigheder at vælge imellem. Især Brandts Klædefabrik, hvor bl.a. Dronning Margrethe har udstillet, Odense Bys Museer, Den Fynske Landsby og Fyns Kunstmuseum er værd at besøge. Egeskov Slot, som byder både på veteranbils museum, dukkehus museum, Falck bil museum og den mest fantastiske slotshave, hvor man kan gå rundt i timevis. Der er også en kæmpe legeplads. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer og spise både inde og ude, men man kan også selv medbringe madpakke. En tur til Svendborg hvor man kan f.eks. kan besøge Naturama eller Valdemar Slot på Tåsinge på vej mod Langeland. Desuden byder Svendborg på et hyggeligt shopping område.

2 5 dage med kulturhistorie: Blandt andet med bronzealderen på Sydvestfyn: I området omkring Voldtofte, mellem Hårby og Assens, hvor der i dag er villakvarter lå en af bronzealderens rigeste bopladser ikke bare på Fyn, men i Danmark. Besøg Voldtofte, Lusehøj og Drengehøj. På vej dertil fra Horne kører man igennem Jordløse hvor Gisselhøj ligger. (Af andre oplevelser i området kan bl.a. nævnes Helnæs, Saltofte strand, Hør og Skoda museum og Assens) Ved Svanninge Bakker finder man Skerningehøj - en jættestue fra bondestenalderen. Den er bygget omkring f.kr. og er meget velbevaret. (Af andre oplevelser i området i Svanninge Bakker kan nævnes en stor naturlegeplads til både store og små børn. Der er også mulighed for en tur med en naturvejleder i området torsdage i juli til medio august fra kl Pris 40 kr. Tilmelding Faaborg Turistbureau. I området finder man også Øhavsstien og Trende Mølle med en Fyns ældste beboede huse. På vej fra Faaborg mod Svendborg finder man Alléskoven og Pipstorn skov med høje fra sten- og bronzealderen spredt rundt i skoven. På vej tilbage til Faaborg igen finder man Kaleko mølle, som er Danmarks ældste fungerende, som stadig ligger i sine oprindelig omgivelser. Der er mulighed for at købe drikkevarer og man er velkommen til at medbringe madpakke. (Andre oplevelser i område er Katterød gårdbutik, Nab strand, Holstens Hus og Blomsterhaven) Tag på et Eventyrspor Andersen was here omkring Faaborg, steder er Den Voigtske Gaard midt i Faaborg og Holstenhuus Slotspark. Lidt information omkring ophold på Lundsgaard: Hver morgen i sommerperioden (uge 37-35) serveres morgenmad på terrassen fra kl (med mindre andet er aftalt). Kr. 50,00 pr. person (Skal bestilles aftenen før.) Resten af året kan der bestilles en morgenmadsbakke, som stilles ved værelsesdøren (tidspunkt aftales). Hvis vejret er til det kan den stilles på terrassen (skal bestilles aftenen før). Haven ved legepladsen/skoven kan bruges af alle gæster. Det samme gælder for terrassen omme bag ved festsalen. Skraldespandene finder i for enden af parkeringspladsen til venstre. (Af andre oplevelser i området kan nævnes Brahetrolleborg Slot. Lige derved er der en fantastisk rhododrendon skov, som bare skal opleves, når den blomstrer) Tag en dag ind til Faaborg by. Besøg Faaborg Museum, Faaborg arrest, Faaborg klokketårn og Museet Den Gamle Gaard. Og så skal Horne Kirke jo også opleves. Det er Fyns eneste rundkirke. Kirken blev oprindeligt bygget som en fæstning. De to sidebygninger er siden hen bygget. En aften: Oplev Faaborg på tur gennem gaderne om aften med en af byens vægter. Start fra Faaborg klokketårn kl. 21.

3 5 dage med børn: 5 aftener ude at spise Aften 1 Naturlegepladsen "Troldeland" er placeret i et tidligere grusgravsområde. Området er inddelt i forskellige "lommer". I den største lomme ligger legepladsen for de ca årige. Her findes regnvejrsly med bord/bænk og plads til omkring 50 personer. I en mindre lomme ligger "Alfeland" som er legepladsen for de 2-3 til 6 årige. Lidt afsides og ned ad en stejl skrænt ligger "Huleland", hvor det er brugerne som bestemmer indretningen. Der findes bålpladser på og ved legepladsen. Medbring selv brænde - rent træ. Egeskov Slot, et af Danmarks smukkeste slotte der er åbent for offentligheden. Der er masser af oplevelser både for store og små. De har en kæmpe legeplads og mulighed for at købe mad eller selv have madpakke med, som kan spises ude. Hent brochurer i receptionen. Odense Zoo, er en af Danmarks bedste zoologiske haver. Hent brochurer i receptionen. Bøjden strand. Den bedste badestrand i nærheden af gården. Den ligger til venstre fra færgehavnen og har en god sandstrand. Tag evt. forbi Bøjden Kro og få en picnic kurv med. Den kan bestilles dagen i forvejen hos os, så bestiller vi den for jer, eller i kan selvfølgelig bestille den selv hos dem. Legoland, behøver vist ikke mere præsentation. Legoland ligger ca. 90 min. kørsel fra Lundsgaard. Bøjden Kro lige før havnen ligger Bøjden Kro. Maden er italiensk inspireret. Hovedretterne koster fra kr. 119,00 til kr. 180,00. Børnehovedret koster kr. 45,00 Aften 2 Det Hvide Pakhus På havnen i Faaborg ligger Det Hvide Pakhus. Hovedretterne koster fra kr. 176,00 til kr. 215,00. Børnehovedret koster kr. 78,00 Aften 3 Faaborg Røgeri Café På havnen i Faaborg ligger Faaborg Røgeri Café hvor der serveres fisk i alle afskygninger. Kold/varmerøget og ikke røgede retter. Priser fra kr. 22,00 til kr. 59,00. Aften 4 Falsled Kro eller Steensgaards Herrepension Skal der prøves lidt dyre steder kan disse anbefales. Falsled Kro er en af Danmarks mest kendte restaurant. Steensgaards Herrepension i Millinge, er også et fantastisk spisested, og er lidt billigere end Falsled Kro. Begge steder er også en oplevelse at besøge til frokost eller måske bare til kaffe og kage. Aften 5 Tag ned på havnen i Faaborg eller ude ved Bøjden. Køb frisk fisk hos fiskerne, når de kommer hjem om formiddagen og lav maden selv hjemme på gården. Skal tilbehøret være økologisk kan vi anbefale at handle hos Super Brugsen i Faaborg, der har et stort udvalg i økologiske varer. Alternativt. Skal der være en aften, hvor det skal være rigtig nemt, så kan Horne Pizza anbefales. De laver lækre pizzaer til priser fra kr. 49,00 59,00. De har også et stort udvalg i andre typiske grillretter. En af aftenerne: Oplev Faaborg på tur gennem gaderne om aftenen med en af byens vægtere. Start fra Faaborg Klokketårn kl. 21. Til frokost kan det anbefales at prøve Tre Kroner Restaurant. Den er berømt sin æggekage. Den ligger på Strandgade 1 lige ved torvet.

4 5 dage på øerne omkring Sydfyn: 5 dage i naturen: Helnæs er en utrolig spændende halvø at besøge. Der har levet mennesker på Helnæs siden stenalderen. Fem gravhøje ligger markant i landskabet på bakkerne syd for Maden. Helnæs er nævnt første gang i 1231 i formen Hælghænæs, der betyder "hellige næs". Kører du ad den smalle vejdæmning ud til Helnæs, møder du et imponerende landskab. Særlige steder man må se er Helnæs Kro, stranden, fyrtårnet, antikbutikken, Bobakkerne og Maden. Hjortø er med sine 90 ha og ca. 15 fastboende en af de mindste beboede øer i Danmark. De fastboende lever af landbrug og fiskeri. Hjortø nås med færge fra Svendborg, der sejler to gange dagligt - dog maksimalt 12 passagerer pr. overfart. Overfartstiden gennem det smukke Svendborgssund tager 1 time, og er en oplevelse i sig selv. Hjortø er bilfri ø som hverken har købmand, kro eller kirke. Den er imidlertid rig på naturoplevelser. Desuden er den kendt for sine børnevenlige strande. Bjørnø er en af de mindste øer i det sydfynske øhav. Man kan spadsere rundt langs kysten på et par timer. Turen byder på flade strandenge med fugleliv og høje klinter, og smukke udsigter mod fastlandet. Der er levende hegn, stendiger og i den lille landsby - smukke gamle bindingsværksgårde. En lang række ande- og vadefugle yngler på strandengene og i mosen midt på øen. Det tager en lille halv time med færgen, der ikke medtager biler. Man sejler fra Faaborg. Færge til Bjørnø sejler flere gange dagligt, sidste gang fra Bjørnø til Faaborg er kl i hverdagene kl om lørdagen og kl om søndagen. Den største attraktion på Ærø er naturen i sig selv. Kombinationen af blide strandlinjer mod det sydfynske øhav, og mere vilde og forrevne kyststrækninger mod Østersøen, med de bølgende bakker, de inddæmmede nor og den imponerende flora er ganske unik. Tag bilen eller cyklen med over. Den sidste færge hjem sejler fra Ærø kl på hverdage og lørdage søndage kl En dag på to øer, Lyø & Avernakø Avernakø ligger i det sydfynske øhav. Øen er meget langstrakt, og var oprindelig 2 øer, Avernakø og Korshavn. De er nu forbundet med en dæmning. Færgen, der sejler til Avernakø, betjener også øen Lyø. Man sejler fra Faaborg Havn og sejlturen tager 30 minutter i direkte rute. Over Lyø varer turen 1 time og 10 minutter. Man kan tage bilen med. Færgen sejler hele dagen og sidste færge sejler fra Avernakø kl Bestil evt. picnic kurv på Lyø, kontakt os omkring det. (Torsdage) Knold En guidet tur. Hør om klinternes geologiske lag, planteliv m.m. Torsdage i juli til medio august fra kl Pris kr. 40,00. Tilmelding hos Faaborg Turistbureau. Bøjden Nor er et af Fugleværnsfondens reservater. Hele Bøjden Nor på 118 hektar er fredet. Fra observations-skulet kan man opleve fuglelivet på få meters afstand. Tag evt. en picnic kurv med fra Bøjden Kro. Få os til at bestille én eller bestil selv hos Bøjden Kro dagen før. (Torsdage) De fynske alper. En spændende og aktiv guidet tur. Hør om områdets geologi og landskab m.m. Torsdage i juli til medio august fra kl Pris kr. 40,00. Tilmelding hos Faaborg Turistbureau. Som noget nyt i 2007 er Svanninge Bjerge, ligger i Svanninge Bakker, blevet tilgængeligt for offentligheden, efter det har været privatejet, og er på godt 46 kvadratkilometer. Området inkluderer Lerbjerg, der med sine 126 meter er et af Fyns højeste punkter. En dag på to øer, Lyø & Avernakø Bestil evt. picnic kurv på Lyø, kontakt os omkring det. Avernakø ligger i det sydfynske øhav. Øen er meget langstrakt, og var oprindelig 2 øer, Avernakø og Korshavn. De er nu forbundet med en dæmning. Færgen, der sejler til Avernakø, betjener også øen Lyø. Man sejler fra Faaborg Havn, og sejlturen tager 30 minutter i direkte rute. Over Lyø varer turen 1 time og 10 minutter. Man kan tage bilen med. Færgen sejler hele dagen og sidste færge tager fra Avernakø kl Arreskov Sø er Fyns største sø. Søen er omkranset af skove og sumpede områder med tagrør. Arreskov Sø er gravet af en gletscher, der har lagt det afgravede materiale i de fynske alper. Søen er 317 ha stor og lavvandet, det dybeste sted er 3,7 m. Der er kilder på søens bund, og ca. 15 % af søens vandtilløb er kildevand. Sollerup Skov ligger i et kuperet landskab og er varieret med nye og gamle nåle- og løvtræer. Rislebækken har skabt et spændende terræn ved Helvedeshule.

5 5 dage på cykel på Sydfyn 5 dages afslapning/wellness på Sydfyn En af de lange cykelture på ca. 40 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled. Ruten er nr. 65 gennem meget bakket skov og forbi Søbosø. Ved søen køres mod Vester Hæsinge, hvor der skal køres mod Trente Mølle, Ny Stenderup og videre mod Svanninge Bakker, og så i mod Svanninge, over Grubbe Mølle og ud på Horne Landevej. Sinebjerg rundt. En tur på ca. 15 km. Går fra gården forbi kirken mod Dyreborg. Kør igennem Bjerne by - op ad bakken - drej til venstre, forsæt mod Dyreborg ned gennem skoven om forbi havnen. Der kan fortages en afstikker mod Knold. Derefter køres mod Sinebjerg Strand og grusvejen følges 2-3 km hvorefter der drejes mod Horne igen. Skal turen være lidt længere kan der i stedet for mod Horne køres mod Vænget ned forbi Caprifolie huset og ned til vandet. Turen som går igennem Diernæs Gærup Skov og Svanninge Bakker er ca. 30 km lang. Fra gården køres mod Bjerne. Ved Bjerne vej drejes til højre og vejen følges hele vejen ind til Faaborg. Ved rundkørslen ved Svendborgvej og Sundvej kres mod Diernæs, følg rute 51 igennem Alléskoven, Gammel Dyrehave, Gærup Skov. Når man kommer ud til hovedvejen ved Korinth køres der lidt til højre før man kører over på den anden side af vejen igennem Gærup mod Knagelbjerg Skov og Svanninge bakker. Turen hjem er som beskrevet i turen. Endnu en af de lidt kortere ture på ca km. Kør fra gården mod Bøjden, lige før haven drejes der til venstre langs med Bøjden Nor. Følg vejen rundt gennem Hornenæs Skov, der er masser af smukke steder at stoppe undervejs og små afstikker til de forskellige strande. På vejen tilbage kan turen gøres lidt længere hvis man køre af vænget og Tåstebjerg hjem, hvor en del af vejen er grus. En tur gennem Falsled og Håstrup på ca. 25 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled, gennem Damsboskoven, drej til højre mod Håstrup og så til højre igen gennem Hanneslund af rute 60 videre ned til Millinge og forbi Grubbe Mølle og hjem. Hvis du gerne vil have en længere tur kan vi anbefale denne. En af de lange cykelture på ca. 74 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled. Ruten er nr. 65 og tager dig til Brobyværk gennem bakket skov og forbi Søbosø. Ved Brobyværk køres væk fra rute 65 og mod Ringe. Turen fra Ringe og tilbage til gården går af rute 51, som bl.a. tager dig forbi Brahetrolleborg, igennem Gærup Skov. Bøjden Strand ligger ved siden af færgehavnen. Det er den bedste strand på Horneland. Tag en picnic kurv med fra Bøjden Kro, bestil den enten gennem os eller ring direkte til kroen. Skal bestilles dagen i forvejen Tag en dag ind til Faaborg. Lørdage i august er der jazz på Torvet. Der er masser af hyggelige caféer og spisesteder. Bagefter kan man køre en tur til Blomsterhaven Strandlyst ude ved Nab, der er åbent hver dag 05/05-01/10 fra kl Hvis man kører fra Horne mod Assens kommer man forbi Saltofte. Der finder man en fantastisk lækker strand, hvor der også kan gås flotte ture i området. Bliver man træt af at ligge på stranden er der kun 2 km. til Assens by, som byder på rig mulighed for at shoppe. En dag i Svendborg kan ikke undværes. Besøg Beauty Secrets, og få en ansigtsbehandling med f.eks. Ole Henriksens produkter eller måske farvning af vipper og bryn. Vi har lavet en aftale med dem om at i kan få 10% på en behandling. Kontakt os i receptionen og få et kort med så i kan få 10%. Og når i så er i Svendborg er der masser af dejlige butikker, cafeer efter en hver smag. Prøv f.eks. bådresturenten med gode fiskeretter og smuk udsigt over Svendborg Sund. Bjørnø er en af de mindste øer i det sydfynske øhav. Man kan spadsere rundt langs kysten på et par timer. Turen byder på flade strandenge med fugleliv og høje klinter, og smukke udsigter mod fastlandet. Der er levende hegn, stendiger og i den lille landsby -smukke gamle bindingsværksgårde. En lang række ande- og vadefugle yngler på strandengene og i mosen midt på øen, Det tager en lille halv time med færgen, der ikke medtager biler. Man sejler fra Faaborg. Færge til Bjørnø sejler flere gange dagligt, sidste gang fra Bjørn Ø til Faaborg er kl i hverdagene kl om lørdagen og kl om søndagen.

6 5 dage på vandretur på Sydfyn 5 dages aktiv ferie på Sydfyn En lille tur på små 5 km. Turen er får gården ned til stranden ved Tornæs Hoved/Horne Krogen, ned af Strandvejen oppe fra Landevejen. En lidt længere tur ca. 10km. Tag bilen mod Korinth Ved Spanget køres til højre hvor bilen stilles. Gå så Nørresø rundt, en meget smuk tur gennem skov. Tag bilen op til Svanninge Bakker eller Svanninge bjerge (på hver siden side af Odensevej) Her er masser af forskellige ture at gå i forskellige længder. Vi har foldere liggende i receptionen. En tur rundt på Horne Land. Turen kan laves på enten 3, 5, 7 el. 9 km tur. Går fra gården til højre rundt om Kirken op ad Kirkeballe vej. Afhængig af hvor langt turen ønskes drejes der så til højre, den lange tur vil tage jer helt ned igennem den fredet Gerdselsskoven som er helt unik, til Stranden ved Vænget forbi Kaprifoliehuset. Tag bilen til Helnæs, turen er gennem Falsled, Hårby, Snave og det smukke lille fiskeleje Brunshuse Der er masser af smukke områder at gå på Helnæs. På Sinebjergvej 66 udlejes 3-personers jolle med 5 hk. motor, inkl. flydevest, årer og anker. 4 timer: kr. 200,00., pr. dag: kr. 300,00, pr. uge: kr. 1000,00. Der udlejes også 4-personers jolle med 15 hk. motor, inkl. flydevest, årer og anker, 4 timer: kr. 300,00, pr. dag: 400 kr., pr. uge: kr. 1800,00, benzin købes ved bådejer. (alm. dagspris) Desuden udlejes havkajakker, inkl. svømmevest, fløjte og pagaj, 2 timer: kr. 80,00., 4 timer: kr. 120,00., pr. dag: kr. 150,00, pr. uge: kr. 800,00. Østrup Islandsheste tilbyder rideture i naturskønt terræn ca. 10 km nord for Faaborg. Det koster 100 kr. i timen. En-dagsture fås fra 500 kr. til 700 kr. Reservation tirsdag og fredag eftermiddag. Kontakt Dorte Mehr, Østrup 32, 5600 Faaborg, tlf.: Turridning på smukke oldenborg heste. En times tur 120 kr. To timers tur 200 kr. Kontakt Jannick Nøddekær, Strandby Skov 3, 5683 Haarby, tlf.: Området tilbyder 2 typer golfbaner. Faaborg Golfbane er beliggende i det naturskønne område Svanninge Bakker, med en storslået udsigt over Øhavet. Banen har 18 huller og kan som en af de få i landet benyttes hele året rundt. Golfbanen i Ringe er 9 hullers "Pay and Play" bane og ligger tæt ved Ringe by. Der kræves ikke medlemskab af en golfklub for at kunne spille på denne bane. Udstyr kan lejes. En dag på cykel rundt omkring Horne og Faaborg. Cykler kan lejes på Faaborg Turist Kontor. Tag en dag på stranden, f.eks. Bøjden Strand, eller hvis vejret mere er til indendørs er der Faaborg Svømmehal som tilbyder: 34 grader varmtvandsbassin med mange massagedysser, 27 grader - 25 meter med 6 baner samt legebassin, 1- og 3 meters vippe, 30 meter rutschebane. Sauna, dampbad, koldtvandskar, super moderne solarier og en hyggelig café.

7 Lundsgaard Gårdbutik Plakater fra hagedornhagen: Der er seks forskellige fotografier af sommerfugle og af biller. Kan købes enten enkeltvis i størrelsen 70 x 100 cm pris kr. 250,00 eller i bugsboxsættet i A4 størrelse, enten alle 6 sommerfugle eller alle 6 biller kr. 275,00: Badeanstalten: Sæber: Kaffebar kr. 35,00 Lavendellatter kr. 35,00 Rytmisk Rosenregn kr. 35,00 Boblende Fryd kr. 35,00 Green Tea kr. 35,00 Gæstesæber kr. 7,00 Diverse: Badesalt kr. 27,00 Ansigtsmaske kr. 20,00 Håndlotion kr. 49,00 Babyblød gave sæt kr.149,00

8 Søbogaard: Saft: Blandet saft kr. 33,00 Hyldeblomstsaft kr. 40,00 Hyldebærsaft kr. 35,00 Solbærsaft kr. 37,00 Sjælevarmer kr. 39,00 Håndlavede smykker af Lise Pilmann: Hårnåle Pris pr. stk. kr. 25,00 Æblemost kr. 22,00 Øreringe i 3 størrelser Pris pr. sæt: Små kr. 139,00 Mellem kr. 169,00 Store kr. 225,00 Marmelade/honning: Abrikos kr. 27,00 Appelsin kr. 27,00 Blåbær kr. 27,00 Jordbær/rabarber kr. 27,00 Solbær kr. 27,00 Akacie honning kr. 40,00 Bihonning kr. 40,00 Halskæder Pris pr. stk. kr. 200,00

9 Møn Bolcher: Mange slags, kr. 25,00 Velkommen til Horne Sommerland Giving and Living: Franck & Fischer: Vi har lavet denne folder i håb om at give jer et bedre overblik over de mange ferieoplevelser der er mulighed for på Sydfyn/Fyn. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme at spørge. I receptionen på Lundsgaard forefindes et stort udvalg af brochurer. Bagerst i folderen finder i et lille udvalg af de varer, som vi sælger i gårdbutikken. I er altid velkomne til at komme over i receptionen, eller finde os et eller andet sted på gården, hvis i er interesseret i at handle eller har spørgsmål vedrørende varerne. Vores varer er en blanding af gode lokale Sydfynske produkter og ting som vi synes er særligt smukke. Denne folder hører til i sommerhuset Weekend

10 Vi håber i nyder jeres ophold på Sydfyn

Info omkring ophold på Lundsgaard

Info omkring ophold på Lundsgaard Velkommen til Ferie på Lundsgaard Vi har lavet denne folder i håb om at give jer et bedre overblik over de mange ferieoplevelser der er mulighed for på Sydfyn/ Fyn og lidt information om Lundsgaard. Har

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Oplevelser i Faaborg området Natur

Oplevelser i Faaborg området Natur Oplevelser i Faaborg området Natur Fra storslået landskaber i De Fynske Alper over det småbakkede forland og til ø- havets stemningsfulde naturoplevelser. Faaborgområdet byder på mange og meget varierede

Læs mere

Det bedste af det sydfynske inklusive Ærø. Mulighed for forlængelse: Ophold i HC Andersens eventyrlige fødeby Odense.

Det bedste af det sydfynske inklusive Ærø. Mulighed for forlængelse: Ophold i HC Andersens eventyrlige fødeby Odense. CYKELFERIE I DANMARK FYN OG ÆRØ Det bedste af det sydfynske inklusive Ærø. Mulighed for forlængelse: Ophold i HC Andersens eventyrlige fødeby Odense. Det bedste af Sydfyn og Ærø Sydfyn er en meget populær

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Oplevelser i Faaborg området Natur

Oplevelser i Faaborg området Natur Oplevelser i Faaborg området Natur Fra storslået landskaber i De Fynske Alper over det småbakkede forland og til ø- havets stemningsfulde naturoplevelser. Faaborgområdet byder på mange og meget varierede

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Rute 381. Trafikcentret - Herregårdscentret - Strandgårdsparken - Trafikcentret

Rute 381. Trafikcentret - Herregårdscentret - Strandgårdsparken - Trafikcentret 4 Rute 381 Trafikcentret - Herregårdscentret - Strandgårdsparken - Trafikcentret Tur nr. 1* Tele 3** Trafikcentret afg 15:05 Havnegade 15:06 Lagonis Minde 15:08 Herregårdscentret 15:09 Sundvejen v/ Gymnasiet

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN I UGE 27 PÅ UDVALGTE DAGE

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN I UGE 27 PÅ UDVALGTE DAGE DET SKER I FAABORG-MIDTFYN I UGE 27 PÅ UDVALGTE DAGE Mandag: Sejlads med Meta Sejl rundt i Sydfynske Øhav med skonnerten Meta. Øtur kl. 10-14 rundt om Bjørnø til Korshavn. Solnedgangstur kl. 19-21 på Faaborg

Læs mere

Program. Ringe Denmark

Program. Ringe Denmark Program Ringe Denmark Kære alle GoldWinger! Det er mig en stor fornøjelse, at byde, alle jer-der har fundet vej til GWCDK Treffen i Ringe, her på midtfyn, velkommen. Dette 29. GWCDK Treffen er arrangeret

Læs mere

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard er en gammel herregård beliggende i Eskilstrup på Med et ophold på Voldstedgaard vil I befinde Jer midt i den dejlige danske natur, mellem skønne grønne marker

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Oplevelser i påskeferien

Oplevelser i påskeferien Terrariet Vissenbjerg Mennesket og Havnen Terrariet i Vissenbjerg holder åbent alle dage i Påskeferien fra kl. 10:00 l kl. 16:00. Toldbodhus holder åbent i påskeferien alle dage fra kl. 10:00 l kl. 16:00.

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Topografisk beskrivelse

Topografisk beskrivelse (19-04-2012) Jane Borchersen Hansen - Afs 02.doc Side 1 Topografisk beskrivelse Side : 1 Faaborg-Midtfyn Kommune blev etableret den 1. januar 2007 ved sammenlægning af Broby, Faaborg, Ringe, Ryslinge og

Læs mere

For detaljer vedrørende beskrivelse og vurdering af området henvises til Landskabskarakterbeskrivelse og -vurdering af området.

For detaljer vedrørende beskrivelse og vurdering af området henvises til Landskabskarakterbeskrivelse og -vurdering af området. LANDSKABSKARAKTEROMRÅDE NR. 103 Avernakø Avernakø er en del af det Sydfynske Øhav og dækker et areal på omkring 5km 2. Øen ligger med en afstand til kysten af Fyn på 4-4,5km. Mod nord/nordvest ligger Bjørnø,

Læs mere

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing Windsurfing Kitesurfing begynderkursus Eastwind Surf School. Intro eller begynderkursus Intro 3 timer/ Begynder 3 timer pr. dag, 3 dage. Balka Strand v. livreddertårnet. Alle dage kl. 10.00-13.00 og 14.00

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Faaborg Kommune. Horne Sommerland.

Faaborg Kommune. Horne Sommerland. Faaborg Kommune Horne Sommerland. 1 Horne Sommerland Udvidelsesområdet ligger i Faaborg Kommune på den sydlige side af halvøen Horne Land umiddelbart bag ved det nuværende Horne Sommerland. Horne Sommerland

Læs mere

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 30 (20. 26. juli)

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 30 (20. 26. juli) DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 30 (20. 26. juli) Mandag: Sejlads med Meta Sejl rundt i Sydfynske Øhav med skonnerten Meta: Øtur kl. 10.00-14.00 rundt om Bjørnø til Korshavn. Solnedgangstur

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Rettelser til bogen Overnatning i det fri Fyn og Øer

Rettelser til bogen Overnatning i det fri Fyn og Øer Rettelser til bogen Overnatning i det fri Fyn og Øer (Sidste rettelse er fortaget d. 3/6 2015) ID 615 Den Grønne Perle Mogens Godballe, Klintevej 47, 5400 Bogense 51 51 29 46, Ring i forvejen. Gammel have

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Dyreborg en naturperle

Dyreborg en naturperle Dyreborg en naturperle rapport til styregruppen for Den Blomstrende Landsby på Horne Land, sommeren 2012.. Kystlandsbyen Dyreborg er en kystlandsby, der ligger trygt helt nede i bunden af Horne Land. Uden

Læs mere

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange

Torsdag den 1. oktober 2015 kl. 14.00 Teglholmsgade 1. Hege Fuglsang underholder med Edith Piaf Sange Kære alle Tele-Otium medlemmer Hermed vort nye program med spændende arrangementer vi glæder os til at præsentere for jer. Den 25.-27. august sommertur til sydfyn. Se vedlagte program. Velkommen til efterårssæsonen

Læs mere

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 383 Offentligt Ferring, den 11.04.2017 Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Tidspunkt Torsdag d.18/9 Fredag d.19/9 Lørdag d.20/9 Søndag 21/9. Morgenmad på Hostel. 9:30 Afgang til Stavns By på Cykel

Tidspunkt Torsdag d.18/9 Fredag d.19/9 Lørdag d.20/9 Søndag 21/9. Morgenmad på Hostel. 9:30 Afgang til Stavns By på Cykel Studietur Samsø Efterår 2014 - Program Tidspunkt Torsdag d.18/9 Fredag d.19/9 Lørdag d.20/9 Søndag 21/9 8:00-9:00 på Egmont indtil 8:30 på Hostel på Hostel på Hostel Formiddag Afgang Egmont 8:45 Færgen

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig.

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig. Hotel Sandvig Havn Hotel Sandvig Havn ligger lige ned til fisker- og lystbådehavnen i Sandvig, ca. 2 km. fra Allinge på det nordøstlige Bornholm. Der er kort afstand til det skønne hvide sand på Sandvig

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse.

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Marielyst Kro Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Velkommen til Marielyst Kro, hvor I kan opleve

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land.

Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land. Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land. En turbeskrivelse vedrørende sejlområderne Sønderfjorden og Nørrefjorden. Udarbejdet af: Carl Bisgaard og Poul Erik Petersen Faldsled Sejl og Motorbådsklub.

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME VINTER/FORÅR 2012 STEDET FOR DIG! INSPIRATION - HYGGE SAMVÆR Kære deltagere! Så påbegyndes resten af sæsonen i Seniorhøjskolen Mødestedet

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

Friluftstrategi 2008 - Status 2015

Friluftstrategi 2008 - Status 2015 Friluftstrategi 2008 - Status 2015 Vision 2008 Friluftslivet er udviklet på et bæredygtigt grundlag Kommunen er kendt for friluftsliv, hvor både muligheder og kvalitet er i særklasse Kommunen er kendt

Læs mere

HelNÆS BUGT. Af Anders Høgh Post

HelNÆS BUGT. Af Anders Høgh Post venlig og smuk bugt ved Sydfyn HelNÆS BUGT Den store bugt inde bag Helnæs med den hyggelige faldsled Havn og flere ankerpladser giver et dejligt pusterum fra sommertrængslen lige udenfor i det sydfynske

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere