5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5 dage på museum og galleri: Velkommen til Ferie på Lundsgaard"

Transkript

1 5 dage på museum og galleri: På tur i Faaborg på museum og gallerier. Man skal se Faaborg Kunstmuseum, primært med samling af fynske kunstnere, men også med skiftende udstillinger. I Fåborg finder man også Bøjestrædet, som er en sidegade til gågaden, hvor der sælges både smykker og keramik. Nede ved vandet, på hjørnet af Strandgade og Chr. D. IX s Vej, finder man både Kunsthjørnet og Peter Sekjær ved siden af hinanden. Kunsthjørnet er en samling af forskellige kunstneres lertøj, glas m.m. Peter Sekjær er en butik med hans egne ting, både figurer, tegninger m.m. Velkommen til Ferie på Lundsgaard Vi har lavet denne folder i håb om at give jer et bedre overblik over de mange ferieoplevelser der er mulighed for på Sydfyn/Fyn. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme at spørge. I receptionen forefindes et stort udvalg af brochurer. Bagerst i folderen finder i et lille udvalg af de varer, som vi sælger i gårdbutikken. I er altid velkomne til at komme over i receptionen, eller finde os et eller andet sted på gården, hvis i er interesseret i at handle eller har spørgsmål vedrørende varerne. Vores varer er en blanding af gode lokale Sydfynske produkter og ting som vi synes er særligt smukke. Få kilometer fra Faaborg mod Svendborg møder man Katterød Kunsthåndværk, som er et 600 kvm. stort center med kunsthåndværk. Her udstiller og sælger omkring 75 skiftende kunstnere og kunsthåndværkere deres produkter. Kører man videre mod Svendborg kommer man til Galleri Flintholm i landsbyen Hundstrup, med de skiftende udstillinger hele året, og en utrolig flot bygning med fantastisk stemning. Ikke så langt derfra ligger Vester Skerninge Kro, som er en af Danmarks ældste kroer. Bestemt et besøg værd til frokost, kage/kaffe eller aftensmad. En tur til Odense er man også nødt til at opleve. Der er flere seværdigheder at vælge imellem. Især Brandts Klædefabrik, hvor bl.a. Dronning Margrethe har udstillet, Odense Bys Museer, Den Fynske Landsby og Fyns Kunstmuseum er værd at besøge. Egeskov Slot, som byder både på veteranbils museum, dukkehus museum, Falck bil museum og den mest fantastiske slotshave, hvor man kan gå rundt i timevis. Der er også en kæmpe legeplads. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer og spise både inde og ude, men man kan også selv medbringe madpakke. En tur til Svendborg hvor man kan f.eks. kan besøge Naturama eller Valdemar Slot på Tåsinge på vej mod Langeland. Desuden byder Svendborg på et hyggeligt shopping område.

2 5 dage med kulturhistorie: Blandt andet med bronzealderen på Sydvestfyn: I området omkring Voldtofte, mellem Hårby og Assens, hvor der i dag er villakvarter lå en af bronzealderens rigeste bopladser ikke bare på Fyn, men i Danmark. Besøg Voldtofte, Lusehøj og Drengehøj. På vej dertil fra Horne kører man igennem Jordløse hvor Gisselhøj ligger. (Af andre oplevelser i området kan bl.a. nævnes Helnæs, Saltofte strand, Hør og Skoda museum og Assens) Ved Svanninge Bakker finder man Skerningehøj - en jættestue fra bondestenalderen. Den er bygget omkring f.kr. og er meget velbevaret. (Af andre oplevelser i området i Svanninge Bakker kan nævnes en stor naturlegeplads til både store og små børn. Der er også mulighed for en tur med en naturvejleder i området torsdage i juli til medio august fra kl Pris 40 kr. Tilmelding Faaborg Turistbureau. I området finder man også Øhavsstien og Trende Mølle med en Fyns ældste beboede huse. På vej fra Faaborg mod Svendborg finder man Alléskoven og Pipstorn skov med høje fra sten- og bronzealderen spredt rundt i skoven. På vej tilbage til Faaborg igen finder man Kaleko mølle, som er Danmarks ældste fungerende, som stadig ligger i sine oprindelig omgivelser. Der er mulighed for at købe drikkevarer og man er velkommen til at medbringe madpakke. (Andre oplevelser i område er Katterød gårdbutik, Nab strand, Holstens Hus og Blomsterhaven) Tag på et Eventyrspor Andersen was here omkring Faaborg, steder er Den Voigtske Gaard midt i Faaborg og Holstenhuus Slotspark. Lidt information omkring ophold på Lundsgaard: Hver morgen i sommerperioden (uge 37-35) serveres morgenmad på terrassen fra kl (med mindre andet er aftalt). Kr. 50,00 pr. person (Skal bestilles aftenen før.) Resten af året kan der bestilles en morgenmadsbakke, som stilles ved værelsesdøren (tidspunkt aftales). Hvis vejret er til det kan den stilles på terrassen (skal bestilles aftenen før). Haven ved legepladsen/skoven kan bruges af alle gæster. Det samme gælder for terrassen omme bag ved festsalen. Skraldespandene finder i for enden af parkeringspladsen til venstre. (Af andre oplevelser i området kan nævnes Brahetrolleborg Slot. Lige derved er der en fantastisk rhododrendon skov, som bare skal opleves, når den blomstrer) Tag en dag ind til Faaborg by. Besøg Faaborg Museum, Faaborg arrest, Faaborg klokketårn og Museet Den Gamle Gaard. Og så skal Horne Kirke jo også opleves. Det er Fyns eneste rundkirke. Kirken blev oprindeligt bygget som en fæstning. De to sidebygninger er siden hen bygget. En aften: Oplev Faaborg på tur gennem gaderne om aften med en af byens vægter. Start fra Faaborg klokketårn kl. 21.

3 5 dage med børn: 5 aftener ude at spise Aften 1 Naturlegepladsen "Troldeland" er placeret i et tidligere grusgravsområde. Området er inddelt i forskellige "lommer". I den største lomme ligger legepladsen for de ca årige. Her findes regnvejrsly med bord/bænk og plads til omkring 50 personer. I en mindre lomme ligger "Alfeland" som er legepladsen for de 2-3 til 6 årige. Lidt afsides og ned ad en stejl skrænt ligger "Huleland", hvor det er brugerne som bestemmer indretningen. Der findes bålpladser på og ved legepladsen. Medbring selv brænde - rent træ. Egeskov Slot, et af Danmarks smukkeste slotte der er åbent for offentligheden. Der er masser af oplevelser både for store og små. De har en kæmpe legeplads og mulighed for at købe mad eller selv have madpakke med, som kan spises ude. Hent brochurer i receptionen. Odense Zoo, er en af Danmarks bedste zoologiske haver. Hent brochurer i receptionen. Bøjden strand. Den bedste badestrand i nærheden af gården. Den ligger til venstre fra færgehavnen og har en god sandstrand. Tag evt. forbi Bøjden Kro og få en picnic kurv med. Den kan bestilles dagen i forvejen hos os, så bestiller vi den for jer, eller i kan selvfølgelig bestille den selv hos dem. Legoland, behøver vist ikke mere præsentation. Legoland ligger ca. 90 min. kørsel fra Lundsgaard. Bøjden Kro lige før havnen ligger Bøjden Kro. Maden er italiensk inspireret. Hovedretterne koster fra kr. 119,00 til kr. 180,00. Børnehovedret koster kr. 45,00 Aften 2 Det Hvide Pakhus På havnen i Faaborg ligger Det Hvide Pakhus. Hovedretterne koster fra kr. 176,00 til kr. 215,00. Børnehovedret koster kr. 78,00 Aften 3 Faaborg Røgeri Café På havnen i Faaborg ligger Faaborg Røgeri Café hvor der serveres fisk i alle afskygninger. Kold/varmerøget og ikke røgede retter. Priser fra kr. 22,00 til kr. 59,00. Aften 4 Falsled Kro eller Steensgaards Herrepension Skal der prøves lidt dyre steder kan disse anbefales. Falsled Kro er en af Danmarks mest kendte restaurant. Steensgaards Herrepension i Millinge, er også et fantastisk spisested, og er lidt billigere end Falsled Kro. Begge steder er også en oplevelse at besøge til frokost eller måske bare til kaffe og kage. Aften 5 Tag ned på havnen i Faaborg eller ude ved Bøjden. Køb frisk fisk hos fiskerne, når de kommer hjem om formiddagen og lav maden selv hjemme på gården. Skal tilbehøret være økologisk kan vi anbefale at handle hos Super Brugsen i Faaborg, der har et stort udvalg i økologiske varer. Alternativt. Skal der være en aften, hvor det skal være rigtig nemt, så kan Horne Pizza anbefales. De laver lækre pizzaer til priser fra kr. 49,00 59,00. De har også et stort udvalg i andre typiske grillretter. En af aftenerne: Oplev Faaborg på tur gennem gaderne om aftenen med en af byens vægtere. Start fra Faaborg Klokketårn kl. 21. Til frokost kan det anbefales at prøve Tre Kroner Restaurant. Den er berømt sin æggekage. Den ligger på Strandgade 1 lige ved torvet.

4 5 dage på øerne omkring Sydfyn: 5 dage i naturen: Helnæs er en utrolig spændende halvø at besøge. Der har levet mennesker på Helnæs siden stenalderen. Fem gravhøje ligger markant i landskabet på bakkerne syd for Maden. Helnæs er nævnt første gang i 1231 i formen Hælghænæs, der betyder "hellige næs". Kører du ad den smalle vejdæmning ud til Helnæs, møder du et imponerende landskab. Særlige steder man må se er Helnæs Kro, stranden, fyrtårnet, antikbutikken, Bobakkerne og Maden. Hjortø er med sine 90 ha og ca. 15 fastboende en af de mindste beboede øer i Danmark. De fastboende lever af landbrug og fiskeri. Hjortø nås med færge fra Svendborg, der sejler to gange dagligt - dog maksimalt 12 passagerer pr. overfart. Overfartstiden gennem det smukke Svendborgssund tager 1 time, og er en oplevelse i sig selv. Hjortø er bilfri ø som hverken har købmand, kro eller kirke. Den er imidlertid rig på naturoplevelser. Desuden er den kendt for sine børnevenlige strande. Bjørnø er en af de mindste øer i det sydfynske øhav. Man kan spadsere rundt langs kysten på et par timer. Turen byder på flade strandenge med fugleliv og høje klinter, og smukke udsigter mod fastlandet. Der er levende hegn, stendiger og i den lille landsby - smukke gamle bindingsværksgårde. En lang række ande- og vadefugle yngler på strandengene og i mosen midt på øen. Det tager en lille halv time med færgen, der ikke medtager biler. Man sejler fra Faaborg. Færge til Bjørnø sejler flere gange dagligt, sidste gang fra Bjørnø til Faaborg er kl i hverdagene kl om lørdagen og kl om søndagen. Den største attraktion på Ærø er naturen i sig selv. Kombinationen af blide strandlinjer mod det sydfynske øhav, og mere vilde og forrevne kyststrækninger mod Østersøen, med de bølgende bakker, de inddæmmede nor og den imponerende flora er ganske unik. Tag bilen eller cyklen med over. Den sidste færge hjem sejler fra Ærø kl på hverdage og lørdage søndage kl En dag på to øer, Lyø & Avernakø Avernakø ligger i det sydfynske øhav. Øen er meget langstrakt, og var oprindelig 2 øer, Avernakø og Korshavn. De er nu forbundet med en dæmning. Færgen, der sejler til Avernakø, betjener også øen Lyø. Man sejler fra Faaborg Havn og sejlturen tager 30 minutter i direkte rute. Over Lyø varer turen 1 time og 10 minutter. Man kan tage bilen med. Færgen sejler hele dagen og sidste færge sejler fra Avernakø kl Bestil evt. picnic kurv på Lyø, kontakt os omkring det. (Torsdage) Knold En guidet tur. Hør om klinternes geologiske lag, planteliv m.m. Torsdage i juli til medio august fra kl Pris kr. 40,00. Tilmelding hos Faaborg Turistbureau. Bøjden Nor er et af Fugleværnsfondens reservater. Hele Bøjden Nor på 118 hektar er fredet. Fra observations-skulet kan man opleve fuglelivet på få meters afstand. Tag evt. en picnic kurv med fra Bøjden Kro. Få os til at bestille én eller bestil selv hos Bøjden Kro dagen før. (Torsdage) De fynske alper. En spændende og aktiv guidet tur. Hør om områdets geologi og landskab m.m. Torsdage i juli til medio august fra kl Pris kr. 40,00. Tilmelding hos Faaborg Turistbureau. Som noget nyt i 2007 er Svanninge Bjerge, ligger i Svanninge Bakker, blevet tilgængeligt for offentligheden, efter det har været privatejet, og er på godt 46 kvadratkilometer. Området inkluderer Lerbjerg, der med sine 126 meter er et af Fyns højeste punkter. En dag på to øer, Lyø & Avernakø Bestil evt. picnic kurv på Lyø, kontakt os omkring det. Avernakø ligger i det sydfynske øhav. Øen er meget langstrakt, og var oprindelig 2 øer, Avernakø og Korshavn. De er nu forbundet med en dæmning. Færgen, der sejler til Avernakø, betjener også øen Lyø. Man sejler fra Faaborg Havn, og sejlturen tager 30 minutter i direkte rute. Over Lyø varer turen 1 time og 10 minutter. Man kan tage bilen med. Færgen sejler hele dagen og sidste færge tager fra Avernakø kl Arreskov Sø er Fyns største sø. Søen er omkranset af skove og sumpede områder med tagrør. Arreskov Sø er gravet af en gletscher, der har lagt det afgravede materiale i de fynske alper. Søen er 317 ha stor og lavvandet, det dybeste sted er 3,7 m. Der er kilder på søens bund, og ca. 15 % af søens vandtilløb er kildevand. Sollerup Skov ligger i et kuperet landskab og er varieret med nye og gamle nåle- og løvtræer. Rislebækken har skabt et spændende terræn ved Helvedeshule.

5 5 dage på cykel på Sydfyn 5 dages afslapning/wellness på Sydfyn En af de lange cykelture på ca. 40 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled. Ruten er nr. 65 gennem meget bakket skov og forbi Søbosø. Ved søen køres mod Vester Hæsinge, hvor der skal køres mod Trente Mølle, Ny Stenderup og videre mod Svanninge Bakker, og så i mod Svanninge, over Grubbe Mølle og ud på Horne Landevej. Sinebjerg rundt. En tur på ca. 15 km. Går fra gården forbi kirken mod Dyreborg. Kør igennem Bjerne by - op ad bakken - drej til venstre, forsæt mod Dyreborg ned gennem skoven om forbi havnen. Der kan fortages en afstikker mod Knold. Derefter køres mod Sinebjerg Strand og grusvejen følges 2-3 km hvorefter der drejes mod Horne igen. Skal turen være lidt længere kan der i stedet for mod Horne køres mod Vænget ned forbi Caprifolie huset og ned til vandet. Turen som går igennem Diernæs Gærup Skov og Svanninge Bakker er ca. 30 km lang. Fra gården køres mod Bjerne. Ved Bjerne vej drejes til højre og vejen følges hele vejen ind til Faaborg. Ved rundkørslen ved Svendborgvej og Sundvej kres mod Diernæs, følg rute 51 igennem Alléskoven, Gammel Dyrehave, Gærup Skov. Når man kommer ud til hovedvejen ved Korinth køres der lidt til højre før man kører over på den anden side af vejen igennem Gærup mod Knagelbjerg Skov og Svanninge bakker. Turen hjem er som beskrevet i turen. Endnu en af de lidt kortere ture på ca km. Kør fra gården mod Bøjden, lige før haven drejes der til venstre langs med Bøjden Nor. Følg vejen rundt gennem Hornenæs Skov, der er masser af smukke steder at stoppe undervejs og små afstikker til de forskellige strande. På vejen tilbage kan turen gøres lidt længere hvis man køre af vænget og Tåstebjerg hjem, hvor en del af vejen er grus. En tur gennem Falsled og Håstrup på ca. 25 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled, gennem Damsboskoven, drej til højre mod Håstrup og så til højre igen gennem Hanneslund af rute 60 videre ned til Millinge og forbi Grubbe Mølle og hjem. Hvis du gerne vil have en længere tur kan vi anbefale denne. En af de lange cykelture på ca. 74 km. Start ud fra gården, kør ned at Hornegyden og så videre mod Falsled. Ruten er nr. 65 og tager dig til Brobyværk gennem bakket skov og forbi Søbosø. Ved Brobyværk køres væk fra rute 65 og mod Ringe. Turen fra Ringe og tilbage til gården går af rute 51, som bl.a. tager dig forbi Brahetrolleborg, igennem Gærup Skov. Bøjden Strand ligger ved siden af færgehavnen. Det er den bedste strand på Horneland. Tag en picnic kurv med fra Bøjden Kro, bestil den enten gennem os eller ring direkte til kroen. Skal bestilles dagen i forvejen Tag en dag ind til Faaborg. Lørdage i august er der jazz på Torvet. Der er masser af hyggelige caféer og spisesteder. Bagefter kan man køre en tur til Blomsterhaven Strandlyst ude ved Nab, der er åbent hver dag 05/05-01/10 fra kl Hvis man kører fra Horne mod Assens kommer man forbi Saltofte. Der finder man en fantastisk lækker strand, hvor der også kan gås flotte ture i området. Bliver man træt af at ligge på stranden er der kun 2 km. til Assens by, som byder på rig mulighed for at shoppe. En dag i Svendborg kan ikke undværes. Besøg Beauty Secrets, og få en ansigtsbehandling med f.eks. Ole Henriksens produkter eller måske farvning af vipper og bryn. Vi har lavet en aftale med dem om at i kan få 10% på en behandling. Kontakt os i receptionen og få et kort med så i kan få 10%. Og når i så er i Svendborg er der masser af dejlige butikker, cafeer efter en hver smag. Prøv f.eks. bådresturenten med gode fiskeretter og smuk udsigt over Svendborg Sund. Bjørnø er en af de mindste øer i det sydfynske øhav. Man kan spadsere rundt langs kysten på et par timer. Turen byder på flade strandenge med fugleliv og høje klinter, og smukke udsigter mod fastlandet. Der er levende hegn, stendiger og i den lille landsby -smukke gamle bindingsværksgårde. En lang række ande- og vadefugle yngler på strandengene og i mosen midt på øen, Det tager en lille halv time med færgen, der ikke medtager biler. Man sejler fra Faaborg. Færge til Bjørnø sejler flere gange dagligt, sidste gang fra Bjørn Ø til Faaborg er kl i hverdagene kl om lørdagen og kl om søndagen.

6 5 dage på vandretur på Sydfyn 5 dages aktiv ferie på Sydfyn En lille tur på små 5 km. Turen er får gården ned til stranden ved Tornæs Hoved/Horne Krogen, ned af Strandvejen oppe fra Landevejen. En lidt længere tur ca. 10km. Tag bilen mod Korinth Ved Spanget køres til højre hvor bilen stilles. Gå så Nørresø rundt, en meget smuk tur gennem skov. Tag bilen op til Svanninge Bakker eller Svanninge bjerge (på hver siden side af Odensevej) Her er masser af forskellige ture at gå i forskellige længder. Vi har foldere liggende i receptionen. En tur rundt på Horne Land. Turen kan laves på enten 3, 5, 7 el. 9 km tur. Går fra gården til højre rundt om Kirken op ad Kirkeballe vej. Afhængig af hvor langt turen ønskes drejes der så til højre, den lange tur vil tage jer helt ned igennem den fredet Gerdselsskoven som er helt unik, til Stranden ved Vænget forbi Kaprifoliehuset. Tag bilen til Helnæs, turen er gennem Falsled, Hårby, Snave og det smukke lille fiskeleje Brunshuse Der er masser af smukke områder at gå på Helnæs. På Sinebjergvej 66 udlejes 3-personers jolle med 5 hk. motor, inkl. flydevest, årer og anker. 4 timer: kr. 200,00., pr. dag: kr. 300,00, pr. uge: kr. 1000,00. Der udlejes også 4-personers jolle med 15 hk. motor, inkl. flydevest, årer og anker, 4 timer: kr. 300,00, pr. dag: 400 kr., pr. uge: kr. 1800,00, benzin købes ved bådejer. (alm. dagspris) Desuden udlejes havkajakker, inkl. svømmevest, fløjte og pagaj, 2 timer: kr. 80,00., 4 timer: kr. 120,00., pr. dag: kr. 150,00, pr. uge: kr. 800,00. Østrup Islandsheste tilbyder rideture i naturskønt terræn ca. 10 km nord for Faaborg. Det koster 100 kr. i timen. En-dagsture fås fra 500 kr. til 700 kr. Reservation tirsdag og fredag eftermiddag. Kontakt Dorte Mehr, Østrup 32, 5600 Faaborg, tlf.: Turridning på smukke oldenborg heste. En times tur 120 kr. To timers tur 200 kr. Kontakt Jannick Nøddekær, Strandby Skov 3, 5683 Haarby, tlf.: Området tilbyder 2 typer golfbaner. Faaborg Golfbane er beliggende i det naturskønne område Svanninge Bakker, med en storslået udsigt over Øhavet. Banen har 18 huller og kan som en af de få i landet benyttes hele året rundt. Golfbanen i Ringe er 9 hullers "Pay and Play" bane og ligger tæt ved Ringe by. Der kræves ikke medlemskab af en golfklub for at kunne spille på denne bane. Udstyr kan lejes. En dag på cykel rundt omkring Horne og Faaborg. Cykler kan lejes på Faaborg Turist Kontor. Tag en dag på stranden, f.eks. Bøjden Strand, eller hvis vejret mere er til indendørs er der Faaborg Svømmehal som tilbyder: 34 grader varmtvandsbassin med mange massagedysser, 27 grader - 25 meter med 6 baner samt legebassin, 1- og 3 meters vippe, 30 meter rutschebane. Sauna, dampbad, koldtvandskar, super moderne solarier og en hyggelig café.

7 Lundsgaard Gårdbutik Plakater fra hagedornhagen: Der er seks forskellige fotografier af sommerfugle og af biller. Kan købes enten enkeltvis i størrelsen 70 x 100 cm pris kr. 250,00 eller i bugsboxsættet i A4 størrelse, enten alle 6 sommerfugle eller alle 6 biller kr. 275,00: Badeanstalten: Sæber: Kaffebar kr. 35,00 Lavendellatter kr. 35,00 Rytmisk Rosenregn kr. 35,00 Boblende Fryd kr. 35,00 Green Tea kr. 35,00 Gæstesæber kr. 7,00 Diverse: Badesalt kr. 27,00 Ansigtsmaske kr. 20,00 Håndlotion kr. 49,00 Babyblød gave sæt kr.149,00

8 Søbogaard: Saft: Blandet saft kr. 33,00 Hyldeblomstsaft kr. 40,00 Hyldebærsaft kr. 35,00 Solbærsaft kr. 37,00 Sjælevarmer kr. 39,00 Håndlavede smykker af Lise Pilmann: Hårnåle Pris pr. stk. kr. 25,00 Æblemost kr. 22,00 Øreringe i 3 størrelser Pris pr. sæt: Små kr. 139,00 Mellem kr. 169,00 Store kr. 225,00 Marmelade/honning: Abrikos kr. 27,00 Appelsin kr. 27,00 Blåbær kr. 27,00 Jordbær/rabarber kr. 27,00 Solbær kr. 27,00 Akacie honning kr. 40,00 Bihonning kr. 40,00 Halskæder Pris pr. stk. kr. 200,00

9 Møn Bolcher: Mange slags, kr. 25,00 Velkommen til Horne Sommerland Giving and Living: Franck & Fischer: Vi har lavet denne folder i håb om at give jer et bedre overblik over de mange ferieoplevelser der er mulighed for på Sydfyn/Fyn. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkomne til at komme at spørge. I receptionen på Lundsgaard forefindes et stort udvalg af brochurer. Bagerst i folderen finder i et lille udvalg af de varer, som vi sælger i gårdbutikken. I er altid velkomne til at komme over i receptionen, eller finde os et eller andet sted på gården, hvis i er interesseret i at handle eller har spørgsmål vedrørende varerne. Vores varer er en blanding af gode lokale Sydfynske produkter og ting som vi synes er særligt smukke. Denne folder hører til i sommerhuset Weekend

10 Vi håber i nyder jeres ophold på Sydfyn

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land.

Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land. Hvad der gemmer sig bag Helnæs og Horne land. En turbeskrivelse vedrørende sejlområderne Sønderfjorden og Nørrefjorden. Udarbejdet af: Carl Bisgaard og Poul Erik Petersen Faldsled Sejl og Motorbådsklub.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Faaborg - tættere på hav og natur

Faaborg - tættere på hav og natur Faaborg - tættere på hav og natur Faaborg Faaborg er omgivet af større naturområder og sammen med byens kystnære beliggenhed giver det et særdeles godt udgangspunkt for mange rekreative aktiviteter. Faaborgs

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Det åbne land. mellem landsbyerne. Bøjden, Dyreborg og Horne

Det åbne land. mellem landsbyerne. Bøjden, Dyreborg og Horne Det åbne land mellem landsbyerne Bøjden, Dyreborg og Horne 2 Det åbne land mellem landsbyerne Bøjden, Dyreborg og Horne Det følgende er i det store og hele et sammendrag af publikationen "Horne Land -

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed UDSYN A/S - Frederiksø 2, bygning 3, 1. sal - 5700 Svendborg - 8888 6977 - mail@udsyn.com - www.udsyn.com PROJEKTSALG Type : boliger Byggerets m² : 3.760 m² Projekterede byggeri m² : 3.192 m² Pris pr.

Læs mere

MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012

MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012 MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012 Vi gentager succesen fra de to sidste år med kombination af ferie for hele familien og MTB i fantastiske omgivelser. På alpernes sydside ligger Sydtyrol.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen

Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Lysets land Strandvandring Rubjerg Knude - Hirtshals - Skagen Mandag den 17. til fredag den 21. august 2015 Bliv blæst igennem fra de høje skrænter ved Hirtshals fyr Tag dig en dukkert i det friske Vesterhav

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet

Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet Oplev Østfalster! Ture med naturvejledere i sommerlandet Mødesteder Hesnæs Havn Bønnetvej, kør til havneområdet og parker på arealet ved den sorte toiletbygning. Ulslev Strand Østersøvej, kør til P-pladsen

Læs mere

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ Østerlars Rundkirke FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ 2015 "Østersøens Perle" er Bornholm ofte blevet kaldt, og Bornholm har som ferieø da også rigtig meget at byde på. Fra granitfjeldene på Hammerknuden

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013 Indhold 1 Formål og metode 3 2 Sammenfatning 6 3 Segmenter 10 4 Nationalrute 1 og 9 13 5 Grafik fremstilling af alle spørgsmålene 16 2 1 Formål og metode

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME

PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME PROGRAM FOR SENIORHØJSKOLEN MØDESTEDET KIRKEGADE 26, 5884 GUDME VINTER/FORÅR 2012 STEDET FOR DIG! INSPIRATION - HYGGE SAMVÆR Kære deltagere! Så påbegyndes resten af sæsonen i Seniorhøjskolen Mødestedet

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 1-2 Roskilde - Ringsted. Roskilde havn

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 1-2 Roskilde - Ringsted. Roskilde havn Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 1-2 Roskilde - Ringsted Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag

ØSTERSØEN Feriehuse. Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag ØSTERSØEN Feriehuse Feriehusudlejning 2013 - Ferie efter min smag Strandweg 31 D-24369 Kleinwaabs Tlf. +49 (0)4352 2530 www.ostseeurlaub-waabs.de Hjertelig velkommen til vores feriepark Kleinwaabs, ved

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Almirida Beach Residence Kreta Grækenland Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Rekvirér detaljeret projektbeskrivelse N Ndr. Strandvej

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 34 (17. 23. august)

DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 34 (17. 23. august) DET SKER I FAABORG-MIDTFYN PÅ UDVALGTE DAGE I UGE 34 (17. 23. august) Tirsdag: Torvedag på Faaborg Torv Torvedag hvor fisk, grøntsager, blomster mm. kan købes. Fra 10.00-13.00. Tirsdag: Aftensang og pilgrimsvandring

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Flyttemønstre og boligmarkedet

Flyttemønstre og boligmarkedet og boligmarkedet Dette tema beskriver befolkningsudvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune. Befolkningsudvikling er vigtigt viden for kommunen, da befolkningstallet udgør grundlaget for en væsentlig del af kommunens

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

STEVNS KLINT KOM TÆT PÅ VORES VERDENS STORE DRAMAER VERDENSARV. oplevelser i verdensklasse. > kalklandet.dk

STEVNS KLINT KOM TÆT PÅ VORES VERDENS STORE DRAMAER VERDENSARV. oplevelser i verdensklasse. > kalklandet.dk STEVNS KLINT > kalklandet.dk KOM TÆT PÅ VORES VERDENS STORE DRAMAER oplevelser i verdensklasse Unesco Designated VERDENSARV World Heritage Site OPLEVELSER I VERDENSKLASSE Der er masser af muligheder for

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

markante randmoræner. Vi skal besøge 3 lokaliteter, hvorfra der er god udsigt til det landskab, som isen for 15-20.000 år siden efterlod til nutidens

markante randmoræner. Vi skal besøge 3 lokaliteter, hvorfra der er god udsigt til det landskab, som isen for 15-20.000 år siden efterlod til nutidens Sommertur til Geopark-Odsherred 20/6 Vejrhøj-buen er nok en af landets mest markante randmoræner. Vi skal besøge 3 lokaliteter, hvorfra der er god udsigt til det landskab, som isen for 15-20.000 år siden

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig.

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig. Casa Benito Marbella Casa Benito er min dejlige lejlighed jeg købte sidst i de glade 90 ere. Både som investering og for at have et sted udenfor lille Monda. Jeg bor fast hjemme i Monda og er normalt i

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN - byens bedste grunde til byens bedste priser! GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN Attraktive byggegrunde fra kr. 345.000 inkl. moms FREDERIKSHAVN uge02 Golfparken image brochure1.indd 1

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Projektbeskrivelse. Projekt nr. 2.2.1.1 Vejviserskilte til det overordnede stisystem

Projektbeskrivelse. Projekt nr. 2.2.1.1 Vejviserskilte til det overordnede stisystem Projekt nr. 2.2.1.1 Vejviserskilte til det overordnede stisystem Oplevelsen af Nationalpark Mols Bjerge til fods og på cykel giver den besøgende en helt unik og stærk oplevelse af områdets særegne landskab

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2014 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og Natur- og Kulturskolen ved Sønderskov Udgivet: Maj 2014 Oplag: 2.400 stk. Ordrenr.: 584 Velkommen til

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Sportsuge i Hornbæk uge 31

Sportsuge i Hornbæk uge 31 Sportsuge i Hornbæk uge 31 Aktivitet Body Pump Hornbæk Fitness * Fit to go Body Pump er et hold baseret på styrketræning af hele kroppen Træningen foregår med vægtstænger, håndvægte og stepbænk. Designet

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene!

Fyld dit balkort: Aktørerne ved bordene! Aftenens program: 16:30-16:45: Nina fra Naturturisme I/S: intro samt inspiration om pakker, koncepter og former for samarbejder 16:45-17:00: Introduktion af deltagerne 1 min. hver: sted/produkter/forventninger

Læs mere

VER-DI kursus i naturvejledning og naturformidling i Danmark.

VER-DI kursus i naturvejledning og naturformidling i Danmark. Nyhedsbrev VER-DI kursus i naturformidling fortsat side 2 Nye cykelruter og kort i Norge og Sverige side 3 Landsbymøde om Skjern Å side 5 Deltagerne fra Norge og Danmark havde et tætpakke skema i Nationalpark

Læs mere

Turforslag 1: Kronborg

Turforslag 1: Kronborg Turforslag 1: Kronborg Kronborg Slot - Kronborg 2c DK-3000 Helsingør Web: www.kronborg.dk Tlf:+45 4921 3078 Priser: 30 til 75kr. alt efter rundturstype Adgang til området og ydre slot er gratis Det tager

Læs mere

I den sydlige del af Kulhuse, ud for Bautahøj Kursuscenter. Adgang kun langs stranden eller fra sommerhusene.

I den sydlige del af Kulhuse, ud for Bautahøj Kursuscenter. Adgang kun langs stranden eller fra sommerhusene. Badevandsprofil for: Klassifikation af badevandet Beliggenhed (vandet) Hydrologiske forhold Morfologiske forhold blågrønalger (Cyanobakterievækst) makroalger og/eller fytoplankton Mulige forureningskilder

Læs mere

Naturvejleder Faxe 2013. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2013. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2013 Kom med på tur! I Kalkens rige 28. april, kl 14-16 Deltag i en spændende vandretur i Faxe Kalkbrud.Der bydes velkommen med en kort introduktion på Geomuseum Faxe, og derefter går

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere