Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE"

Transkript

1 Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus

2

3 Boliger udlejes Olof Palmes Park består af 40 arkitekttegnede boliger med et spændende design og materialer af høj kvalitet. Lejlighederne samler sig om et grønt gårdmiljø og en stor, fælles tagterrasse. Man ankommer til sin bolig fra gårdrummet ad overdækkede svalegange og fra et elevatortårn i midten forbindes alle 3 etager med gangbroer. Alle lejlighederne har udgang til dejlige, solfyldte terrasser eller altan med fantastisk udsigt mod det åbne landskab.

4 Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE VIA University Collage TV2 Østjylland Skejby butikscenter Risskov Gymnasium Afstand ca. 5 km - under 10 min i bil Afstand ca. 3 km - under 5 min i bil Afstand ca. 1,5 km - ca. 2 min i bil Skejby sygehus Social og sundhedsskole Journalisthøjskole Fredskov Vestereng byens åbne scene for koncerter, dyrskue, mm. Skøjtehal Danmarks Radio Teknisk skole Århus Akadami Annex-hallen Risskov Ringevej Den Permanente Udensdørs badeanlæg Strand Århus Universitet Botanisk have Handelshøjskolen Randersvej Letbane Århus Byråd har i august 2005 besluttet, at der skal arbejdes videre med gennemførelsen af et letbaneprojekt der forbinder Skejby med midtbyen Århus midtby gågade, cafémiljø og kulturelle attraktioner Rådhus Hovedbanegård Domkirke

5 Beliggenhed Olof Palmes Park ligger i et dynamisk byområde med mange uddannelses institutioner, Skejby Sygehus og spændende erhvervsvirksomheder. Karakteristisk for området er ligeså nærheden til skov og eng. Bl.a. finder du Vestereng, som er byens åbne scene for koncerter, dyrskue, mm. Skejby butikscenter rummer et bredt udvalg af dagligvarebutikker, specialbutikker, posthus, banker, mm. Med bl.a. bus 3, 11, 14, 17 og 53 forbindes du med midtbyen. På under 10 min. kan du være ved Århus hovedbanegård.

6 Olof palmes Park 42B Miljø station Cykel- parkering Trappe tårn Tagterrasse P- pladser NORD

7 Bebyggelsesplan Vi tilbyder nye og lækre 2½ værelses lejligheder med store terrasser eller altaner. I Olof Palmes Park findes to bolig typer: Type A Oplagt til et par eller en single Stort soveværelse, åben stue og et stort køkken/alrum. Type B Velegnet som delelejlighed To værelser og en fælles stue med køkken/alrum.

8 ÉNTRE BAD BRUS VÆRELSE KØKKEN/ALRUM STUE TV

9 plantegning - type A Plan type A er særlig oplagt til en single eller et par. Boligen er karakteriseret af et gennemgående rum med stue og køkken/alrum. Der er udgang til stor terrasse eller balkon på 8 m², både fra soveværelset og stuen. Boligens areal er på m² Til hver bolig hører desuden parkeringsplads og overdækket cykelparkering, samt en stor fælles tagterrasse på 110 m²

10 ÉNTRE BAD BRUS VÆRELSE KØKKEN/ALRUM VÆRELSE TV

11 Plantegning - Type B Plan type B er særlig velegnet til en lille familie eller som delebolig, da den har to separate værelser og et fælles køkken/alrum. Begge værelser har egen udgang til stor solfyldt terrasse eller altan på 8 m². Boligens areal er på m² Til hver bolig hører desuden parkeringsplads og overdækket cykelparkering, samt en stor fælles tagterrasse på 110 m²

12

13 Optimal indretning I køkkenet er der varmluftovn og keramisk kogeplade med fingertouch-system, emhætte, køle- og fryseskab samt fuldintegreret opvaskemaskine. Badeværelset har indbygget gulvvarme og rummer en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. I entré og soveværelse findes der skabe.

14

15 Lys og luft Boligerne har lyse gulve i ask og store vinduespartier, der orienterer sig mod det omkring liggende grønne landskab. Type A er karakteriseret af et gennemgående rum med stue og alrum, hvor dagslyset fra begge sider, skaber en lys og indbydende bolig.

16

17 Boligen Boligen indeholder en rummelig entré med garderobeskabe. Et lyst badeværelse, et stort køkkenalrum og en stue eller et ekstra værelse, samt et soveværelse med skabe. Fra stuen og værelserne er der direkte udgang til en dejlig solfyldt terrasse eller til en stor balkon, hvorfra man kan nyde udsigten til de grønne omgivelser.

18

19 Uderum Til boligerne hører der grønne fællesarealer med en spændende variation i beplantningen, - nøje tilrettelagt af vores landskabsarkitekter. Fra stuen og værelserne er der direkte udgang til en dejlig solfyldt terrasse eller til en stor altan. Området er karakteriseret af skov og eng, med gode stiforløb og opholdsarealer.

20 For fremvisning eller leje mobil: