Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts 2012"

Transkript

1 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 4. marts Konstatering af mødetal og stemmetal Der var fremmødt repræsentanter fra 32 klubber. 2. Valg af dirigent og stemmetællere Svend Panse blev foreslået og valgt til dirigent og konstaterede, at repræsentantskabet var lovligt indkaldt. Anne Marie Ebbesen og Peter Hyllested blev valgt til stemmetællere. 3. Sportskommissionens beretning til godkendelse På vegne af Sportskommission Motocross aflagde Asger Pedersen følgende beretning: Det er mig en stor glæde på kommissionens vegne at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens. I alt er 32 klubber repræsenteret. Licenser Vi sluttede 2011 med 3444 licenser i MX, således er vi på niveau med 2009, og dermed tilbage på "sporet" efter en lille nedgang i Nedgangen her skyldtes oprettelsen af Off Track. Vi glæder os over at begge kommissioner har mønstret fremgang i licenser, på trods af den økonomiske situation i landet. Lige nu er antallet på niveau med sidste år ca tegnet, hvilket jeg synes er positivt. En tilbagevendende og vedholdende opgave for os er til stadighed at fremvise vores sport både ude i klubberne, men også at benytte de lejligheder der opstår igennem året byfester, sportsfester og andre arrangementer, der finder sted lige omkring os. Især er det vigtigt at Micro og Mini er synlige, i og med at de er fødekæden ind til os. Som nævnt i går, er der ved udgangen af marts, en hel markedsføringspakke klar til brug i forbindelse med DMU dage, så det er bare med at komme i gang.

2 Jeg mener ikke, at vi i SK/Micro-udvalget har været gode nok til denne opgave i så det bør der være meget mere fokus på i år. Der skal derfor lyde en opfordring til klubberne, om at sætte det på dagsordenen derhjemme. Så brug enhver lejlighed til at reklamere. Tag ud og vis grejet frem eller få folk ud til et arrangement i klubben. Samtidig beder I kontoret eller udvalget om hjælp, hvis der er behov herfor. VI SKAL BLIVE BEDRE HER. Løb i 2011 I sæsonen 2011 blev der afholdt 106 løb fordelt hen over landet, men vi undgik ikke, at der måtte aflyses eller flyttes løb p.g.a. vejrforhold, men ved jeres velvillighed lykkedes det også. Det blev således til lidt færre løb end året forinden, dog smittede det ikke af på deltagerantallet, som endda endte med at blive på 9860, imod 8588 i Vi glæder os over at der i 2011 blev afviklet rigtig mange gode løb, spændene fra micro, over mini, maxi, Old Boys, Sidevogn, Quad, og som rosinen i pølseenden Classic Cross. Masser af gange var der spænding om udfaldet helt frem til målstregen, - det er i høj grad med til at gøre cross seværdigt. Til klubberne vil jeg sige: - - jeg synes faktisk I gør det rigtig godt, jeres stræben efter til stadighed at gøre tingene bedre, -- bane layout, forplejning, o.s.v. - skabe bedre forhold for såvel kørere og publikum er helt sikkert med til at løfte sporten, og hermed glæden ved at deltage, -- så tusind tak for det. Jeg synes også der er grund til at rose DM-A klubberne i I var fri af gamle bindinger, og vi syntes faktisk at I løste opgaven rigtig flot. I viste vejen til samarbejde, bl.a. lagde I alle tilmeldinger i en kurv, så deltager antallet for den enkelte klub ikke var afgørende for økonomien. Det var måske en ide der kunne fænge i andre løbs serier, i hvert fald kører DM-A klubberne ideen videre her i Skader Desværre er vores sport ikke ufarlig. Det viser mængden af skadesanmeldelser. Når materialet som der blev vist på klublederseminaret er blevet analyseret, får vi forhåbentlig et værktøj vi kan bruge aktivt i klubberne. Men hvorfor vente, --jeg tror at vi ude i klubberne godt ved hvor der muligvis kunne gøres noget for at forbedre sikkerheden, så det er bare med at komme i gang. Internationalt I Internationalt sammenhæng blev der afviklet VM i sidevogn og EM I Quad i Slagelse, og sportsligt og arrangementsmæssigt var det for klubben og for DMU en stor succes. Vi ønsker stadig fra SKs side, at der i fremtiden igen kan afvikles et FIM/UEM solo løb i Danmark tillige med at beholde Quad og sidevogn. SK og kontoret vil gøre alt for at hjælpe en klub eller flere i gang med at tilrettelægge et sådan løb. Når det er sagt, viser erfaringerne at det er dyrt, ja rigtig dyrt at få sådanne stævner til at løbe af stabelen, så vi er ikke uden grund blevet forsigtige.

3 Foreløbig glæder vi os til EM for 85 og 65-er samt en National afdeling af B nede hos Ole Poetzsch i Sønderborg d april. Traditionen tro pakkede Børge og Anna Marie Ebbesen campingvognen og tog den lange tur sydpå for at være tovholdere for en flok af ivrige deltagere til Master Kids i Frankrig. Tak for det. Alderen ser ikke ud til at tynge jer, så vi håber på at I har energi til endnu en tur. Miljø Der blev i 2011 gennemført en del lydmålinger rundt omkring i landet til vores motorløb, såvel som til træning. Vi synes klart, at der gøres et stor indsats for at få bragt lydtrykket ned ude på vores baner. Der skal ikke herske tvivl om at en af de største udfordringer vi har - eller får --bliver muligheden for at udøve denne sport, som vi holder så meget af. Så på kørernes vegne, ligger der faktisk en stor opgave, - ja nogle vil sige byrde, for at sikre muligheden for at dyrke sporten. Alle jer, der sidder her i dag, bærer et stort ansvar for at sporten kan få lov at kunne udøves under tålelige vilkår, således at sporten også om 10 år er i en stadig udvikling. Vi fortsætter ufortrødent lydkontrollen i 2012, så langt som økonomien rækker. Der bliver afholdt et seminar inden vi går i gang med sæsonen, hvor vi vil sikre os at procedurerne bliver ensartet over hele landet, så der i større grad kan udvises tillid og stå respekt om vores lydmålere. Grænseværdierne i 2012 er ikke ændret i forhold til Vi fornemmer at det i nogle klubber går rimeligt med at få de nye miljøgodkendelser igennem, således at der faktisk bliver mere køretid, - men også at andre klubber har ligeså svært ved bare at opretholde den eksisterende køretid, for slet ikke at tale om nedsættelse. Jeg håber derfor, at det snart må lykkes at ansætte en dygtig "miljømand" i DMU, - så området kan styrkes. Det trænger vi til på klubbernes vegne. Skoler Træningsskoler er populært, og derfor er det glædeligt, at der igen blev afholdt nogle gode træningsskoler rundt i landet. Det er ligeså dejligt og vigtigt at se, at der allerede på nuværende tidspunkt er udbudt flere af slagsen rundt i klubberne. Vi opererer jo med en sport, hvor - skal vi kalde det "selvlære" - er udbredt. I mange andre sportsgrene står der ved enhver træning uddannede ledere til rådighed. Kan vi ikke også det i MX - verdenen?? Jo - der er faktisk rigtig mange klubber der er i fuld gang, på hver deres måde, med at gennemføre træning, således at deres kørere udvikler sig. Det er rigtig glædeligt, og jeg kan kun opfordre til at man kommer i gang, der hvor det ikke er sket endnu. Det fører mig over i uddannelse.

4 Uddannelse Folkene i Uddannelsesudvalget har igen i år været flittige og har mange steder rundt i landet afholdt kurser med stor succes på mange forskellige uddannelser. Og mange klubber har da også set lyset, og bakket godt op omkring disse kurser, herunder den nye klubtræneruddannelse, som vi spændt følger. Ærgerligt nok måtte der aflyses en af disse, - så kære klubfolk, - se efter derhjemme, om ikke I til efteråret kan finde egnede kandidater. En anden uddannelse er miljøofficial, hvor vi som klubber også er nødt til at komme på banen. Det bliver et must fremover, - derfor er det også glædeligt at rigtig mange allerede har taget kurset. Klublederseminar På vores årlige klublederseminar i november måned synes jeg, at vi har et par rigtig gode og konstruktive dage. Debatterne er livlige, og krydret med det sociale samvær er det rigtig givtigt. Spørgsmålet er dog om det har fundet sin rigtige form. - Bliver det for meget envejs kommunikation?? Skulle der på det grenspecifikke område være mere plads til drøftelse/gruppe arbejde af et par forudbestemte emner/områder, eller er det OK som det er nu?? Elite- og talentudvikling Vi synes vor landstræner er kommet godt fra start og har et rigtigt godt samarbejde med de unge talenter, som vi forventer os meget af i På elite og talentudviklingen ligger der en godt og gennemarbejdet aktivitetsplan for året. Ud over at tage sig af eliten skal der også udtages de kørere, som skal deltage i talentcentrene og iværksætte de programmer, som de trænere der har meldt sig til disse opgaver skal følge. Sammen med klubtrænere, håber vi at det kan styrke området ved at man blander de to grupper lidt sammen. Vi har også snart brug for nogle gode resultater internationalt og her mener jeg i FIM og UEM. Dette gælder også af hensyn til vores tilskud fra Team Danmark, hvor der i forvejen er skåret kraftigt her til Hvis ikke vi får resultater i 2012, er det slut med støtte fra TD som vi også blev gjort opmærksom på til klublederseminaret af Jens Majbom. Løbskalender Traditionen tro, skulle løbskalenderen igennem vridemaskinen inden den lå klar til sæson Der er rigtig mange ønsker/krav der skal honoreres, hvis ikke der skal være for stor utilfredshed efterfølgende. Hensynet til en række løb udenfor DMU gør det ikke nemt, og måske tages der for mange hensyn. Hertil skal lægges landstrænerens ønsker i forhold til at kunne honorere Team Danmark. En national løbskalender midt i november er ikke muligt, - men ja, så tidligt som muligt, hvilket skal ske af hensyn til klubbernes søgen om diverse tilladelser ved henholdsvis kommuner og politi.

5 I den forbindelse vil jeg nævne kategorisering af baner/klubber. Det er nok et følsomt område, at stikke hænderne ned i, men ikke desto mindre vigtigt. Et vigtigt område, fordi vi herigennem får synliggjort den store indsat der gøres ude i klubberne, for at løfte niveauet. Samtidig er det også et værktøj til at de enkelte klubber kan se hvor de ligger i den foreløbige kategorisering, således at man selv kan tage stilling til, om man vil stræbe efter et højere niveau. Jeg understreger, at der er tale om et første udkast. Vi har dog valgt at tage det med her i dag for at få nogle kommentarer fra jer, og så ellers arbejde videre med det hen igennem 2012, således at det bliver et brugbart værktøj til sæson Jens Steffensens vil under Mini/maxi udvalgets beretning komme nærmere ind på dette. Super Cross Boksen i Herning Messecenter lagde her i februar for 2. gang hal til Supercross. Herning Motocross afholdt igen Super Cross i samarbejde med Lars Gren, og igen var der tale om et arrangement, som både sportsligt og showmæssigt var i topklasse. Her er der en spændt atmosfære og intensitet, hvilket sælger sporten godt. Tillykke med det. Sportskommissionens arbejde Selvom det ikke vrimler med referater på DMU - Sport under SK og SU, så har der været nok at se til i Det er faktisk blevet til mange møder på kryds og tværs, i SK såvel som i udvalgene. Et område jeg dog vil nævne, var vores møder med klubberne i foråret. Desværre nåede vi ikke til Nordjylland. Personligt synes jeg, der var tale om nogle gode møder, men hvad synes de klubber, der deltog??- - Herunder om noget lignede skal gentages i Økonomi Hvad angår den økonomiske del i SK sammenhæng, ja så er det gået rigtig godt. Jeg vil som sådan ikke kommentere regnskabet men Poul Hjorth vil gennemgå det senere. Jeg vil dog i al stilfærdighed sige, at det på 2 år er lykkedes at øge egenkapitalen i SK i omegnen af ,- kr. Jeg indledte beretningen i dag med at byde velkommen til jer, der er fremmødt. Men hvor er de øvrige klubber. Vi savner deres tilstedeværelse, og jeg er helt sikker på, at de har noget at byde ind med! Hvordan får vi dem til at komme?? - det vil jeg gerne have nogle bud på. Organiseringen I marts måned 2010 til repræsentantskabsmødet på Bygholm Park Hotel skete der en masse. Der skulle skydes en helt ny organisation i gang, og vi var alle meget spændte på, hvordan det ville gå. En organisationsform, der på den ene side giver udfordringer, men på den anden side også muligheder. På de 2 år der er gået, er vi blevet mange erfaringer rigere, på godt og ondt. Opgaverne er mange. Rammer og betingelser skal defineres, hvor skal kompetencerne ligge, og hvem skal spørges ved tvivl og hvem skal godkende o.s.v. Her er kommunikation overordentlig vigtig, men også en svær opgave. En opgave som ikke mange behersker til Ug, heller ikke i SK eller vore Sports Udvalg eller for den sags skyld generelt. Dog gælder det også her, at ingen kan forpligtiges udover egne evner.

6 Taleform og sprog udviser stor kreativitet, - men er måske ikke den skønneste, og særligt kombineret med at vi i vores iver nogle gange kommer til at gå efter manden, hvor det egentlig var bolden der skulle være i fokus. Desværre foregår det mange steder i vort samfund, men behøver vi at tage det med ind i vores sport. Kan vi ikke hæve os lidt, - og så huske på at frivilligt arbejde også godt må være sjovt. Det skal det jo være, når der bruges så mange timer på det. Vi skal have fat i ordet respekt. Respekt for folk der udfører et stort stykke arbejde. Respekt for at vi ser forskelligt på tingene. Respekt for uenighed. Respekt for sporten, der kalder på sammenhold. Lykkes det ikke, ja så tror jeg at mange gode kræfter forsvinder ud af sporten. Det må for enhver pris ikke ske, og derfor skal respekten være til stede på banen i forhold til sporten og i forhold til alle, der beskæftiger sig med den. Vi er omgivet af en sport, hvor det handler om at vinde, men man kan jo også tabe, og den gode sportsmand/kvinde er den, som også kan smile og være tilfreds efter et "nederlag". Afslutning Nu synes I måske det er noget mærkeligt noget at komme med i en beretning, men i dag er det altså mig der aflægger den, og ikke Anders Johansen, som jeg rigtig gerne havde set stå her. Anders havde om nogen fortjent at aflevere beretningen, med baggrund i de resultater og den flid han har lagt for dagen. Ja næsten 2 år blev det til som formand for SK Motocross, en post som Anders beklædte med stor sportslig indsigt, og med en tilgang til opgaven, der var præget af stor ydmyghed. Anders var om nogen den mand, der gerne ville stille alle tilfredse. Desværre er det for højt at sigte og det er heller ikke muligt at ramme. Fra min side, og jeg tror også fra jer der er til stede i dag, skal lyde en oprigtig tak til Anders for den energi og det han har tilført sporten. Anders har været med i 8 år, først i DM-A foreningen, fra 2008 i SD, og fra 2010 formand for SK. Den gode slutning på situationen er, at Anders fortsat gerne vil bidrage til sporten, så tak Anders. For at få det hele til at løbe rundt, er der rigtig mange personer i gang. Derfor vil jeg gerne takke SK- medlemmerne og sportsudvalgene for jeres indsats. I har dygtigt kæmpet med de udfordringer, der har været. Tak til jer som har stået for godkendelse af løb, online kalender, dommerrapporter, pointførelse, nummerhåndtering, dommerseminar, reglementsarbejde, lydmålinger osv. Tak til kontoret for jeres utrættelige indsats. Det er sikkert ikke altid lige sjovt at samarbejde med folk i "marken" men I gør det nu godt. Årets Klub Asger Pedersen kunne afsløre, at Holstebro Moto Cross Club blev valgt til årets MX klub og på repræsentantskabsmødet i Danmarks Motor Union tillige blev valgt som årets DMU klub. Klubben er i øvrigt af DMU indstillet som kandidat til en særlig pris Årets idrætsforening - udsat af Damarks Idræts Forbund. Prisen er på ikke mindre end kr.

7 Årets Bane Åkirkeby Moto Cross Klub blev valgt til at modtage en pris for årets bane Der var ingen bemærkninger til formandens beretning, som herefter blev godkendt. 4. Behandling af revideret regnskab for det sidst afsluttede regnskab til efterretning Poul Hjorth gennemgik regnskabet for 2011, som viste et overskud på over kr., hvilket er langt over det budgettere resultat på godt kr. Der er tale om en bevidst mådeholdende politik, og det lover godt for fremtiden, hvor tilskuddet fra hovedkassen bliver nedsat. Der var ingen kommentarer til regnskabet. 5. Behandling af indkomne forslag Der var fremsat forslag om at sportsudvalgene skulle udpeges for en 2-års periode. Jens Steffensen anbefalede, at forslaget blev gennemført og fremhævede, at det er vigtigt, at udvalget får den fornødne tid til at få gennemført, de ideer de har vedrørende udviklingen af sporten. Forslaget blev ikke gennemført, da det må være op til sportskommissionen at udpege og sige farvel til de enkelte medlemmer af udvalgene. I øvrigt stemmer forslaget ikke med den tre-årig turnus, der er generel i DMU. Der var fremsat forslag om justering af vedtægterne for MX-fonden. Forslaget blev godkendt, dog med den modifikation, at linjen om udelukkelse bliver fjernet. 6. Fremlæggelse af sportskommissionens strategi og primære aktiviteter for de kommende 3 år til godkendelse Sportsudvalg QUAD Niels Frode Sølvsten fremlagde følgende hovedpunkter for sportsudvalgets opgaver: Kontakt til klubber vedr. løbsafvikling Stigende deltagerantal til løb 135 navne på resultatlisten Et par alvorlige skader banen kørerne sort uheld Samarbejde med DMCU fortsætter i 2012 Åbning af ny A-klasse over 450cc for eliten formål også en attraktiv C-klasse for nye i sporten

8 Moderniseret Micro/Mini begynderklasser med laveffekt maskiner m.h.p. større tilgang af nye i sporten Nordisk Mesterskab plads i såvel eliteklassen som i Quad 300 klassen - som kørtes for første gang i 2011 Flot 5. plads ved hold EM - kun 8 point fra en podieplads! Ny metode for tildeling af løb Fokus på tilgang til sporten deltage aktivt ved Åbent Hus & Begynderdage Udbrede kendskabet i klubber til, at reglementet tillader samtidig træning mellem Quad og Solo. Pt. Den største hindring for udvikling i Quadsporten! Deltage i fællesarrangementer: MX Solo, MX Sidevogn, MX Quad Sende Quad folk på klubtræneruddannelse Etablere /udvikle ungdomsklasse årige 250cc 400cc i EM regi ligesom i Nordisk Mesterskab Der var ingen kommentarer til indlægget. Klassificering af banerne Jens Steffensen fremlagde tankerne om klassificering af motocross banerne. Der fremkom en række bemærkninger om elementer, der kunne tænkes fremover at skulle indgå i banevurderingen: Kørerrepræsentant i klubben At være en del af fællesskabet fx repræsentantskabsmøde og klublederseminar Sige ja til alle grene af sporten herunder sidevogne, quad og microsporten Det er også vigtigt at lytte til, hvad klubmedlemmerne har på hjertet Mini-maxiudvalget Jens Steffensen fremhævede følgende hovedpunkter: Den nye organisation fordrer samarbejde mellem SK og SUerne, hvilket har knirket Havde langsigtede planer om DM-A og om andet oprykningssystem faldt til jorden Planer om kortere stævner Ville gerne have haft et samarbejde med DM-A arrangørerne Klassificering af banerne blev udvidet til en A, B, C og D klasse Landstræneren ind over planen for DM-A stævnerne Kørermøderne Der var ingen kommentarer til indlægget.

9 Sidevognsudvalget Jesper Rasmussen fremhævede følgende hovedpunkter God sæson med flere hold Effektiv mødeafholdelse Nyt koncept med løbsafvikling sammen med solo Sidevognsdage Kæmper imod fordomme fra den øvrige MX verden Det bør indgå som et element i banekategoriseringen at der er plads til alle MX grene Alderen på sidevognsfolkene er desværre for høj Der var ingen kommentarer til indlægget. Microudvalget Tony Schmidt fremlagde følgende: 2011 er gået godt og der har været stor tilslutning til løbene Forventer endnu større tilslutning på grund af de nye licensregler Stolpereglen er blevet fortolket forskelligt, hvilket der skal rettes op på Reglementet er blevet justeret Vi vil gerne have nogle længere baner Der var ingen kommentarer til indlægget Classic udvalget Kurt Vad fremlagde: Godt forhold til sportskommissionen Afhængig af samarbejde med banedrivende klubber Arbejder på paradeklasse for kørere over 70 år Arbejder på gl. Classic 50 cc Ønsker at kunne afvikle et Classic VM Samarbejder med ECMO og CeTSC/OLT/JST Dansk Classic Cross er højt respekteret i udlandet Der var ingen kommentarer til indlægget.

10 SK vision Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt til mesterskabsløb Revidering af DM-A konceptet. Evt. samarbejde med en mulig promotor. Og derfra videre til klubberne Øget fokus og uddannelse vedrørende teknisk kontrol og lydmålinger Øget samarbejde mellem klubber, SK, kørere og udvalg i form af møder Øget fokus på kommunikation og information Der var ingen kommentarer til indlægget. 7. Fremlæggelse af budget for det indeværende år Poul Hjorth gennemgik budgettet for 2012, hvor tilskuddet fra hovedkassen er væsentlig reduceret, hvilket også gælder for de øvrige kommissioner. Budgettet viser et beskedent overskud. Der var ingen bemærkninger til budgettet. 8. Valg til sportskommissionen og suppleant A) Valg til formand Asger Pedersen var opstillet og blev valgt. B) Valg til kommissionsmedlem for 1 år Lene Skovsgaard, Peter Mastrup og Peter Guldberg Johansen var opstillet. Lene Skovsgaard præsenterede sig selv og fremhævede vigtigheden af synliggørelse af beslutningerne, der bliver truffet i sportskommissionen, ligesom det er vigtigt at lytte til kørerne. Peter Guldberg Johansen trak sit kandidatur tilbage. Peter Mastrup oplyste, at han er aktiv kører og er at finde ude på banerne samt bestyrelsesmedlem i Næstved. Han vil arbejde for langsigtede løsninger. Han opfordrede til, at ikke kun lytter efter mindretallet, men iværksætter undersøgelser inden beslutningerne bliver taget. Afstemning: Lene Skovsgaard Peter Mastrup 17 stemmer 15 stemmer Lene Skovsgaard er herefter valgt til sportskommissionen for 1 år. C) Valg til suppleant for 1 år Peter Guldberg trak sig som suppleant, hvorefter Peter Mastrup blev valgt.

11 Punkt 9 a. Valg af 1 bestyrelsesmedlem til motocrossfonden for 2 år Tove Ølgaard undrer sig over, at der gives så mange penge til internationale arrangementer, ligesom DMU i forvejen giver mange penge til eliten. Jesper Rasmussen oplyste, at der modtages mange ansøgninger, og at man vil følge op på, om projekterne også føres ud i livet. Oplyste i øvrigt, at det er dyrt at køre internationale løb. MX fondens beretning blev godkendt Valg til MX-fondens bestyrelse Jesper Rasmussen Tove Ølgaard 23 stemmer 9 stemmer Jesper Rasmussen er herefter valgt til MX-fondens bestyrelse 10. Eventuelt Jan Hvam har foreslået, at der åbnes en ren 2-takts klasse som en billig klasse. Afvikling af løb for klassen kan eventuelt ske i samarbejde med DMCU. Forslaget er fremsat til det Breddeudvalget. Børge Ebbesen stillede forslag om, at der vælges 5 medlemmer til sportskommissionen. Tove Ølgaard ønskede præcisering af, at der til løb kan tilmeldes på selve løbsdagen. Peter Hansen undrede sig over, at vi ikke er med til europamesterskabet for hold i solo. Det er vigtigt, at vi er med i denne sammenhæng. Christian Juhl undrede sig over, hvorfor der er ændret på reglerne for efteranmeldelse. Søren Ebbesen er enig i, at der skulle have været deltagelse til EM for hold i solo. Dirigenten Svend Panse takkede repræsentantskabet for god ro og orden. Formanden Asger Pedersen takkede Svend Panse for god ledelse af repræsentantskabsmødet. Referent: Poul Hjorth

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014

Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Motocross 1. marts 2014 Det er mig en stor glæde på kommissionens vegne at byde velkommen til så mange fremmødte klubber til repræsentantskabsmøde her i Horsens.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross

Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross Repræsentantskabsmøde 2011 Sportskommission Motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 27. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2015 MX Møde: Rep.møde Mødedato: 07.03.15 Referent: Kasper Darfelt Dato: 12.03.15 1. Konstatering af møderet og stemmetal 28 klubber var fremmødt med stemmeret. 2.

Læs mere

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016

Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 Referat fra MX Repræsentantskabsmøde 2016 MX Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 05.03.16 Referent: Lea Kahlke Hansen Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal 33 klubber var fremmødt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross

Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross Repræsentantskabsmøde 2010 Sportsdivision motocross 1. Konstatering af møderet og stemmetal De stemmeberettigede klubber blev optalt til 31. 2. Valg af dirigent Svend Panse blev foreslået og valgt til

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. SD Motocross 06/06 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. Til stede den 7. november på Hejse Kro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Klaus Hansen(KH), Peter Vestergaard(PV),

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

VISION MX Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj / 64

VISION MX Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj / 64 VISION MX 2020 Udarbejdet med udgangspunkt i klubbernes input fra klubmøderne maj 2016 1 / 64 KÆRE MX-KLUBBER SK har siden DMU s repræsentantskabsmøde i marts 2016 arbejdet med visioner/strategi for MotoCross

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Referat fra Klublederseminar 2014 MX.

Referat fra Klublederseminar 2014 MX. Referat fra Klublederseminar 2014 MX. MX Møde: Klublederseminar 2014 Mødedato: 01.11.14 Til stede: MX-klubberne Referent: Niels Frode Sølvsten Dato: 13.11.14 1. DMU 2014 Status for året DMU formand Jørgen

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 01-11 Mødedato: 5. februar 2011 Til stede: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (), Henrik Berendt (HBE), Pia Buth Rasmussen (PBR), Anders Johansen (AJ), Poul Hjorth (PH),

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens

Repræsentantskabsmøde. Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1 Repræsentantskabsmøde Sportskommission Road- og Drag Racing Lørdag den 7. marts 2015 Hotel Scandic Bygholm Park Horsens 1) Konstatering af møderet og stemmetal. Det blev konstateret at 4 stemmeberettigede

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 02-03-2018 DMU Vision 2021 DMU's Mission og Vision Struktur Mission Værdier Vision Strategiske Spor Prioriterede Indsatsområder Strategiske Målsætninger

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 4. marts 2017 DMU SUMO Analyse August 2016 02 DMU Mission og Vision Struktur DMU s Mission Repræsentantskabet DMU s Værdier DMU s Vision Repræsentantskabet

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november 1 Dagsorden Lørdag den 6. november 2010 08.30 09.00 Opsamling og kort præsentation af workshop 1 09.00 10.15 Workshop 2 Med udgangspunkt i resultatet fra Workshop

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Martin Skov Jensen gennemgik listen over de fremmødte 31 klubber.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere