Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub. Indledningsvis vil jeg gerne præsentere den siddende bestyrelse: Hanne Lund Jørgensen Gitte Madsen Jørgen Niendahl Peter Steen Hansen Peter Slifsgaard Bror Philip Troensegaard, næstformand Og mig selv Charlotte Troensegaard, formand og kasserer, Ja, det er sådan lidt pro forma at jeg er kasserer, jeg godkender alle regninger, og sender videre til Kristian Madsen, som betaler og holder regnskab med indtægter og udgifter. Det er en helt uvurderlig hjælp for os, tak Kristian. Bestyrelsen har i foreningsåret afholdt 9 møder, og jeg synes altid vi har meget at drøfte og forholde os til, og finder gerne løsninger i god ro og orden.

2 Kort efter sidste års generalforsamling startede udendørs sæsonen, og vi startede med Åbent Hus og tennissportens dag søndag d. 4. maj. Vi fik et ordentlig medlems-boost på det tidspunkt, idet vi fik ca 50 nye medlemmer fra VST, og en meget stor del af dem mødte op netop 4.maj, og det var rigtig fint, at vi fik hilst og præsenteret os for hinanden. Vi er meget glade for jer, jeres gode humør og hjælpsomhed, og jeg håber også I føler jer vel-integrerede her i Svendborg Tennis Klub. Medlemstallet udendørs i 2013 nåede op på 246 i modsætning til 2012 hvor vi var 197. Og det er især hverdagsmedlemsskabet der er steget, nemlig fra 12 i 2012 til 55 i Antallet af juniorer er mærkværdigvis det samme i 2013 som det var i 2012, nemlig 52. Som nævnt holdt vi både Åbent Hus og Tennissportens dag 4. maj. Tennissportens dag er en begivenhed som Dansk Tennis Forbund står for, de laver propaganda materiale i form af opslag, flyers mm. I bestyrelsen mener vi ikke at det har nogen effekt i forhold til at skaffe nye tennisspillere, vi tror på, at dem der vil spille tennis de henvender sig af sig selv hvis de har lyst, så vi har faktisk ikke meldt os til i år, men vi vil naturligvis byde alle nye potentielle tennisspillere velkomne til at komme og prøve at svinge en ketsjer og ramme den lille gule..

3 Vores nye medlemmer medbragte en hyggelig skik med Drop- in tennis onsdag formiddag, og flere af vores gamle spillere har spillet med der, ja nogle dage har der været op til 36 deltagere. Onsdag er faktisk også den dag hvor vi også holder klubaften med hyggelig tennis og grill pølser, så man skal være meget frisk og aktiv hvis man tager en tur både formiddag og sen eftermiddag, men alle er velkomne til disse arrangementer. Vi deltog som sædvanlig i den fynske holdturnering, med et Fynsserie hold, et serie 1 hold og et serie 2 hold, samt 2 juniorhold. Vi fik ikke nogen rækkevindere, men det ene juniorhold vandt da bronze i deres række. Jeg har sagt det før, og siger det igen, når man siger ja til at spille på et hold, så kommitter man sig mer eller mindre for den sæson. Sidste år fik vi 2 bøder, fordi vi to gange ikke kunne stille hold, og det er da både beskæmmende og flovt for klubben. Traditionen tro blev de fynske mesterskaber for juniorer afholdt her i Svendborg i dagene 31. maj til 2. juni, igen med et stort antal børn fra hele Fyn, 94 juniorer så vidt jeg husker. De mange baner og gode udenomsfaciliteter gør, at unionen gerne lægger mesterskaberne her, og det er vi da glade og stolte over. Kaalund, Gitte og jeg brygger gerne spandevis af kaffe som forældrene tager imod med kyshånd. Og så er vi som regel heldige med vejret!! Dog fik vi ingen fynske mestre fra Svendborg, men vi har nu mange spirende talenter, som vi sætter vores lid til.

4 Klubmesterskaberne blev afviklet i dagene og 16. juni. Vi må med beklagelse sige, at det ikke er det store tilløbsstykke. Jeg ved ikke om vi ikke har fundet den rette model, eller om tiden bare er løbet fra den slags. Hvis der er nogen der har gode ideer, eller vil påtage sig at arrangere sådan et stævne, skal de være meget velkomne til at prøve kræfter med det her i Kommunemesterskaber afholder vi i fællesskab med Vester Skerninge tennisklub og alle tennisklubber i kommunen inviteres til at deltage. De indledende runder spilles her på vores anlæg, og finalerne blev i år spillet her i Svendborg, men vi måtte desværre rykke indenfor p.gr.a. regn. Svendborg trak ved længste strå og vandt herre single: ved Finn-Rene Borggaard Herredouble: Finn-Rene Borggaard og Søren Blæsild Og Herre veteran: Flemming Grønbech madsen Vi afholdt også for 5. år i træk tennisskole i samarbejde med DGI. DGI sørger for invitationer og trænere, og vi skal som værtsklub sørge for godt vejr, baner, forfriskninger og plastre. Kaalund havde igen fået Kvickly Storcenter til at sponsere frugt og saft, så det var vældig populært i pauserne, det er utroligt hvad de børn kan sætte til livs af vandmeloner, Ribena saft og kiks.

5 I 2012 havde vi 26 elever på tennisskolen, men i 2013 var der kun 12 deltagere, det var vi egentlig lidt skuffede over. Vi tænker om prisen 450 kr for 3 dage er i overkanten? i hvert fald har vi i bestyrelsen vedtaget, at vi godt vil subsidiere deltagelse fx med 200 pr deltager for at få lidt flere med i år. Men i hvert fald, det er nogle glade og positive dage, og Kaalund og jeg tager en tørn mere 30.juni, 1. og 2. juli i år. For første gang afholdt vi også i efterårsferien 3 dages tennisskole i samarbejde med DGI, der deltog 14 juniorer, så det var da meget flot. Peter Slifsgaard var med alle dagene og tog sig af de praktiske ting, mens Jesper Larsson fra DGI var instruktør. De havde nogle rigtig gode dage. Tak for det Peter. Peter var også arrangør af et Play&Stay stævne 31. august, Peter siger selv at det gik skidegodt, der var i hvert fald 32 deltagere og et overskud på 1000kr. Efter at tennisbanerne i 2012 var et annus horribilis, må vi glæde os over, at alle baner var i overordentlig fin stand i Det er de samme folk, der har sat banerne i stand nu her, så vi må håbe at det også i år kommer til at køre på skinner. Vandings automatikken kører nu så alle baner vandes x2 om natten og 1x ved middagstid, det er vigtigt med vandingen, så vi må lige affinde os med lidt dråber v 12 tiden, og lige lære os rækkefølgen, så vi når at slå paraplyen op.

6 Juniortræningen udendørs var mandage og onsdage på næsten alle banerne. Ja, der kommer mange juniorer, men ikke alle kommer hver gang, så det kan nogen gange være lidt vanskeligt med fordelingen. Heldigvis har flere forældre meldt sig som trænere og ditto-assistenter, og det er virkelig dejligt, når der spilles på mange baner, at der kan være nogen, der styrer ungerne, det er jo ikke alle der spiller lige seriøst. Jan Rosendahl, som har trænet håndbold i mange år, er gået med og har taget K1 og K2 trænerkursus. det samme har Thomas Nissen og Malene Taylor har taget K1 på nuværende tidspunkt, Louise Fenne er også kommet med på det sidste, sammen med Slifsgaard og mig. Det er guld værd, at de har meldt sig under fanerne, tak skal I have.. Og der er som loven byder det, indhentet børneattest på alle voksne som har kontakt med børn under 15 år.

7 Til orientering aflønnes de frivillige trænere med frit kontingent, en træningsdragt fra Sporten samt et gavekort fra Sporten på 1500 kr. Men vi må jo så også se i øjnene, at der fra visse forældres side er et stigende krav om en mere dynamisk og om jeg så må sige hårdtslående træning. Derfor har vi i denne vinter engageret Brian Lund, som er diplomtræneruddannet, til at komme og deltage i træningen hver anden fredag. Han er lærer på en efterskole, bor i Ringe og har tidligere spillet i Svendborg på førsteholdet. Vi er meget glade for det samarbejde og ser frem til at fortsætte med det når vi snart starter op udendørs. Som et forsøg ønskede Peter Slifsgaard og et par morgenduelige fædre at tilbyde træning for udvalgte juniorer tirsdag og fredag morgen fra kl , og det har de så gennemført her i vinter. Træningen skulle give spillerne bedre koordination, kondition og høj puls, men ikke teknisk tennis træning. Jeg vil bare sige hatten af!! Træningen af seniorer, ja det tager Jørn Jensen sig fortsat af, både ude og inde. Der deltager 8-12 voksne hver gang, og de har nogle gode, hyggelige og lærerige timer med Jørn, som jo nærmest har opnået kult-status som træner på Fyn og omliggende øer. Mange tak for din helhjertede indsats, Jørn.

8 Så har vi stadig en lille udsøgt skare som fortsat to gange om ugen spiller skumtennis i Idrætshallen om vinteren. De er 8-12 hyggelige personer, som absolut gerne vil have flere til at spille med, så hvis nogen har lyst til det, så bare sig frem, de kan sagtens være flere. Samarbejdet med Vester Skerninge Tennisklub går upåklageligt, og det skulle det jo også gerne, når vi er fælles om så meget. Vi har for nylig holdt et møde hvor vi drøftede diverse ting i forbindelse med samarbejdet, ja fælles træning, turneringer inde og ude m.m Vi har også haft et par møder med Tåsinge Tennis Klub for at sondere om vi kunne finde ud af noget fælles fodslag indendørs i hallen, men det blev ikke til noget i denne omgang. Men det tror jeg nu nok vi skal finde ud af på et senere tidspunkt. Som I kan se, er der nu sat en monitor op her på væggen, som skal erstatte de ofte vildtflyvende papirreservationslister. Så nu bliver der også onlinebooking ude, og det tror jeg, at vi alle bliver glade for. For administrator skulle det også gerne blive nemmere, at man med det samme kan lægge de reservationer ind som tilløber klubben, Oures spil, Firma idrætten, Fitness osv osv.. Peter Steen Hansen er ansvarlig for dette, og jeg håber han om lidt vil demonstrere hvordan det virker.

9 Vi har godt nok drøftet om det var hensigtsmæssigt med sådan en monitor, om det kunne lede svage sjæle til at forsøge at skrue den ned, men vi har fået den sikret gevaldig godt, så man kan altså ikke lige gå ind og tage den med under armen. Men det er vigtigt, at vi alle er opmærksomme på at låse klubhuset, når vi forlader det. Sponsorer, ja de fleste af dem, vi for år tilbage fik til at sponsorere os, er os stadig venligt stemt, og mange tak for det, det er jo dejligt at have lidt på kistebunden, som vi kan gøre godt med i forskellige sammenhænge. Men som I kan se, der er lidt huller i skiltningen på de to baner, så hvis nogen har lyst til at arbejde videre med at skaffe nye sponsorer, skal de være mere end velkomne. Endelig er jeg vist nået der til, hvor jeg vil takke den siddende bestyrelse for godt og konstruktivt samarbejde, loyalitet og godt humør. Tak for ordet. Charlotte. 22.april 2014.

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse:

Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse: Bestyrelsens beretning for forenningsåret 2014/15. Tak for ordet. Og jeg vil gerne indlede med at præsentere den siddende bestyrelse: Peter Slifsgaard, næstformand Hanne Lund Jørgensen Jørgen Niendahl

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Formandens beretning 2016.

Formandens beretning 2016. Formandens beretning 2016. Jeg sad en trist regnfuld dag i påsken og skrev beretning, mens fjernsynet i baggrunden viste tennis fra Miami Open, polske Radwanska mod franske Alize Cornet, og så kunne man

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018

Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018 Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018 Foruden bestyrelsen deltog 18 medlemmer. 1. Karsten Mouritsen valgtes som dirigent. 2. Valg af stemmetæller, afventer behov. Formandens beretning

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER 2018-2019 Velkommen til vinterens kvindetennisaktiviteter på Fyn. Det er med stor glæde, at Det fynske Kvindetennisudvalg igen tilbyder en palet af arrangementer for kvinder

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

RINGE TENNISKLUB. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe. www.ringetennisklub.dk. ! Mød op til Standerhejsning og Åbent Hus arrangement

RINGE TENNISKLUB. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe. www.ringetennisklub.dk. ! Mød op til Standerhejsning og Åbent Hus arrangement RINGE TENNISKLUB Vi byder alle velkommen til en ny sæson, og glæder os til at se såvel nye som gamle medlemmer. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe www.ringetennisklub.dk! Mød op til Standerhejsning

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april Generalforsamling, torsdag den 27. april 2017 kl. 19.

Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april Generalforsamling, torsdag den 27. april 2017 kl. 19. Klubmesterskaber i minitennis for juniorer inde, mandag den 24. april 2017 Træningen denne dag afvikles som en hyggelig turnering, hvor deltagerne får mulighed for at afprøve vinterens lærdom i en lille

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Krocket Krocket et udendørs spil med køller og kug ler. Få frisk luft, motion og konkurrence. Krocket er et taktisk og spændende makkerspil, hvor man konkurrerer

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Stenløse Tennisklub BERETNING FOR ÅRET 2016/17 De seneste år har vi på Generalforsamlingen kunnet melde om en tilbagegang i medlemstallet. Sidste år var vi 149

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere