Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Silkevejen Fra Samarkand til Beijing"

Transkript

1 Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes tid varede 2 år kan opleves på 3 uger uden at sjælen, silkevejsstemningen eller de storslåede naturoplevelser går tabt. Med start i Uzbekistan begynder rejsen i den sagnomspundne karavaneby Samarkand og den unikke oaseby Bukhara, der står næsten uberørt af århundredernes gang. 21 dage Pris Rejseleder Status Information 6. sep 17 til 26. sep kr Nette Kornerup Eneværelse ikke muligt dag 12 De to byer var nogle af Silkevejens mest levende centre for handel mellem Europa og Asien. Vi rejser videre til Bishkek i Kirgisistan og gennem betagende naturscenerier til Issyk-Kul søen, hvor en levende nomadekultur endnu ses i bjergene. Vi krydser gennem det 4000 meter høje bjergpas Torugart, hvor sneleoparder og kongeørne råder over bjergtoppene og himlen, over grænsen til Kinas vestligste provins Xinjiang. Her besøger vi karavanebyen og det store søndagsmarked i Kashgar samt Urumqi, før vi skal køre gennem den store ørken "Dødens Hav". En togrejse bringer os fra Turpan til X ian, hvor Silkevejens østlige udgangspunkt lå, og hvorfra karavanerne bragte kinesisk porcelæn, te, krydderier og andre specielle produkter til den vestlige verden. I X ian skal vi se de berømte terracotta statuer en hel hær på tusinder af lersoldater. Herfra nattog til Bejing, hvor rejsen afsluttes med en udflugt til Den Kinesiske Mur. Læs praktiske oplysninger om rejsen her Max 20 deltagere.

2 1. dag København - Tashkent Fly fra København til Tashkent. 2. dag Tashkent Vi ankommer tidlig morgen til Uzbekistans hovedstad, Tashkent. Den er, med sit indbyggertal på 3 mio, en af de største byer i Centralasien. Byen ligger i den nordøstlige del af landet i floddalen Chirchik. Bjergene skaber en flot baggrund for byen. Nord for Tashkent kan man se Store og Lille Chimgans snedækkede bjergtoppe. Tashkents historie går mere end to tusind år tilbage i tiden. Efter et kort hvil skal vi på byrundtur. Vi ser bl.a. Khazrati Imam, som er et kompleks med flere koranskoler (madrassaer) og moskeer. I et bibliotek på en af madrassaerne opbevares verdens måske ældste eksemplar af Koranen. Udgaven stammer fra det 7. århundrede og tilhørte Kaliffen Uthmann. I komplekset ligger fredags-moskeen og stedet er et flot eksempel på den orientalske, centralasiatiske arkitektur. Frokosten spises i en hyggelig lokal restaurant med traditionelle egnsretter. Om eftermiddagen besøger vi Museum of Applied Art, hvor vi får et førstehåndsindtryk af kunst og kunsthåndværk i Uzbekistan. Her bliver landets unikke kunst udstillet smukke dekorationstæpper, som man hænger på væggene, broderier, smykker, keramik, porcelæn og musikinstrumenter.

3 3. dag Tashkent - Bukhara Vi tager et tidligt morgenfly til Bukhara (ca 1 time), og efter check-in på hotellet tager vi på byrundtur. Allerede for 2000 år siden var Bukhara et kulturcentrum på den gamle silkevej. To dage bruger vi til at opleve denne fantastiske by. Mange af byens gamle bygninger er restaureret med respekt for fortidens byggestil. Lyabi Hauz er en oase i midten af Bukhara. Her kommer man for at slappe af, ryge en vandpibe, købe sig en kop kaffe eller te. Og her begynder vores rundtur. To af byens vigtige koranskoler flankerer Lyabi Hauz. Madrassa Nodir Devan Begui blev oprindeligt bygget som karavansarai, hotel for karavanerne, der nåede frem til Bukhara. Kukeldash er bygget i 1600-tallet og var dengang en af de største koranskoler i Centralasien. Ikke langt fra Lyabi Hauz ser vi resterne af den enorme bymur. Overfor ligger Bolo House moskeen, som er et klassisk eksempel på en centralasiatisk moské. I middelalderen kom handelsmænd fra hele Centralasien til Bukhara for at faldbyde deres varer. Handelen blev sat i system med overdækkede gader og kuppelklædte gadekryds. I dag er der 3 kupler tilbage, nemlig over juveler-gaden, veksel-gaden og hatte-gaden. Vi går gennem den overdækkede bazar. Frokosten er ved Lyabi Hauz. Om eftermiddagen ser vi den flotte Kalian Moské og Madrassa - indbegrebet af Bukhara. Kalian Minaret en regnes for keramikernes største bygningsværk forud for den mongolske invasion. I antikken fungerede den som ledestjerne for karavanerne, der ville til den hellige by Bukhara. Vi ser Ismail Samani mausoleet, den ældste bygning i Uzbekistan. Den er bygget som gravplads for emir Ismail Samani omkring år 900. Da Djengis Khans horder løb Centralasien over ende et par hundrede år senere, ødelagde de alt. Men ikke mausolæet. Gennem årene havde rige folk nemlig bygget små gravkamre klods op ad mausoleet, så for Djengis Khan lignede det bare en rodet gravplads. Sovjetiske arkæologer udgravede det fine monument i 1960erne. Om aftenen overværer vi et folklore-show, og herefter spiser vi middag. 4. dag Bukhara Halvdags udflugt til emirens sommerpalads og Nashqbandi-komplekset (en sufi-helligdom) i udkanten af Bukhara. Sommerpaladset Sitorai blev bygget mod slutningen af 1800-tallet af emiren af Bukhara. Han sendte arkitekter til Sankt Peterborg og Yalta for at studere russisk arkitektur før slottet blev bygget. Naqshbandi er et mausoleum for sheik Baha-ud-Din Naqshband, som var grundlæggeren af en af de største sufi-ordener i Islam. Sheik Naqshband levede i 1300-tallet. Mausoleet med hans grav er opført i 1544, og siden er der blevet tilføjet grave for flere af Bukharas regenter. Chor Bakr er en nekropolis en by for de døde, med gadenavne, haver og grave, og på vej tilbage mod Bukhara standser vi ved Chor Minor, de fire minaretter, en usædvanlig koranskole fra Efter frokost er eftermiddagen fri og på egen hånd i Bukhara.

4 5. dag Bukhara - Samarkand Fra Bukhara køres til endnu en af de ældgamle karavanebyer: Shakri-Shabz. En melankolsk atmosfære hersker i byen, der er Timur Lenks fødeby. Her opførte Timur sit prægtige palads Ak Sarai, som vi ser ruinerne af. Frokost i Shakri-Shabz og herefter lader vi bussen køre sin egen vej. Vi tager i stedet på en lille ekspedition i biler, der kan trække os over Takhtakaracha passet i Zerafshan bjergene. Det vil give os nogle flotte udsigter på vej mod Samarkand, hvor vi er fremme sidst på eftermiddagen og indkvarteres på vort hotel for de næste 3 nætter. 6. dag Samarkand Samarkand, en af de ældste kulturbyer i verden, fascinerer med sine orientalske pragtbygninger. Vi bruger hele dagen på en gennemgang af denne sagnomspundne by og Centralasiens perle. Byens mest berømte - eller berygtede - hersker var Timur Lenk, som byggede et imperium, der strakte sig over Centralasien. Han gjorde Samarkand til hovedstad i 1370 og bragte kunstnere og håndværkere fra de erobrede lande til Samarkand, så de kunne bygge store monumenter. Talrige velbevarede bygningsværker vidner om denne storhedstid. Vi giver os god tid på den fantastiske Registan-plads. Bygningerne her er et klassisk eksempel på fuldendt islamisk arkitektur. Vi ser også Bibi Khanums Moské fra det 15. århundrede. Det er den største kuppelmoské i Centralasien. Vi fortsætter til Gur Emir mausoleet, hvor Timur Lenk er begravet. Timur Lenk begyndte byggeriet af dette storslåede gravmæle i 1403, fordi hans elskede sønnesøn Mohammed Sultan, der var udset som arving til tronen, døde. Timur Lenk døde to år senere, og det blev hans efterfølgere, der gjorde mausoleet med lyseblå kupler færdigt. Efter frokost er der tid på egen hånd. Middag på restaurant i Samarkand. 7. dag Samarkand Vi fortsætter byturen i Samarkand, i dag kører vi dog til udkanten af byen. Shahi Zinda er en samling gravmæler, det ene flottere end det andet. En passage tager os forbi mausoleerne, og for enden ligger en stor gravplads for nutidens uzbekere. Her kan man slentre en tur og se de mange gravstene med kunstfærdigt udhuggede billeder af afdøde. Ikke langt dervfra ligger Ulugbeks observatorie. Ulugbek var en af Timur Lenks sønnesønner, og han regerede det meste af Centralasien fra 1411 til Han var astronom og byggede det største observatorie i hele Centralasien. Ulugbek beregnede blandt andet, at Jordens hældningsgrad er 23,52. Det er et mere nøjagtigt tal end Tycho Brahe kom frem til. Jo, middelalderens Uzbekistan var højt udviklet. Efter frokost lægger vi vejen forbi bazaren Siyab. Samarkand har altid været et center for handel, og selv om bazaren i dag er flyttet til et nyt område, er det stadigt et levende sted. Her oplever vi atmosfæren i en orientalsk bazar. Vi kan smage saltede abrikossten bagt i aske eller købe de berømte Samarkand-brød, puffy, med gylden skorpe og meget lækker smag. Samarkand fladbrød bliver værdsat over hele landet. Middag på restaurant i Samarkand.

5 8. dag Samarkand - Tashkent Det er en lang køretur til Tashkent, hvor vi er fremme midt på eftermiddagen. Undervejs krydser vi floden Syr Darya, der er livsnerven for bomuldsproduktionen i hele Uzbekistan. 9. dag Tashkent - Bishkek, Kirgisistan Tidligt om morgenen flyver vi til Kirgisistans hovedstad Bishkek. Om eftermiddagen tager vi på en byrundtur i Bishkek, Vi har én overnatning i Bishkek. 10. dag Bishkek - Issyk Kul Det er en meget smuk køretur til Issyk Kul. Med en længde af 180 km og bredde 60 km er Issyk Kul verdens næststørste bjergsø. Vandspejlet ligger i en højde af 1600 m og omsluttes af bjergkæder i over 7000 m. højde. Undervejs ser vi Burana Tårnet i den gamle by Balasagun og spiser frokost hos en kirgisisk familie i byen Tokmat. Vi bor 1 nat på hotel ved Issyk-Kul. 11. dag Issyk Kul - Naryn Efter morgenmaden kører vi til Naryn. Det er en fantastisk landskabstur gennem Kirgisistans bjerge. Vi indkvarteres i gæstehus i Naryn. 12. dag Naryn - Tash Rabat I dag kører vi til Tash Rabat, der er et karavanserai, hvor kirgisiske nomader har deres lejre med kvæg, heste, får og bor i filttelte (jurter) hele sommeren. Vi kan smage på den kirgisiske drik, Kumys. En alkoholisk drik, som bl.a. består af gæret hoppemælk. Kirgisernes telte er sammenklappelige boliger lavet af filt, lædersnor og træ uden brug af søm. Nomaderne kan pakke deres jurter ned eller opstille dem på ca. 1 time. Jurten transporterer de ved hjælp af 3-4 heste. I nat sover vi i disse jurter. Hos de lokale familier er der 2 personer i et værelse, og 4-5 personer i en jurte. Om eftermiddagen tager vi på en vandretur i de smukke omgivelser. Vi ser højst sandsynligt ørne, der svæver over højsletten, der på sit højeste punkt er ca meter over havet. 13. dag Tourgart-passet/Kashgar Kina Vi siger farvel til landsbyen og kører mod Torugart-passet og grænsen til Xinjiang-provinsen i Kina. Grænsen passeres bedst lige efter frokost. Efter passering af grænsen kører vi til Kashgar, hvor vi indkvarteres 2 nætter.

6 14. dag Kashgar I Kashgar mødtes de to silkevejsruter, den nordlige og den sydlige. Byen udviklede sig til at blive det vigtigste handelscenter mellem Kina og Central Asien. De mange karavaner bragte velstand til byen. Islamiske og persiske handelsfolk kom til Kashgar, og det var således i Kashgar islam holdt sit indtog i Kina. Byen rummer flere smukke islamiske bygningsværker. Vi besøger Id Kah Moskéen, en af de største i Kina. Omkring moskéen findes byens livligste område med små forretninger og snævre gader med huse af soltørret ler. Smede og sølvsmede, tømrere, støvlemagere, hattemagere osv. frister med deres tilbud. Sidst på dagen besøges Abakh Hoja s Mausoleum (17. årh.), et smukt og særpræget bygningsværk beklædt med grønne kakler. Mausoleet er det helligste valfartssted i det sydvestlige Xinjiang. Der er 72 grave for 5 generationer af den hellige mands familie. 15. dag Kashgar til Turpan Med fly til Urumqi om formiddagen. Vi besøger byens museum inden vi kører videre til Turpan, hvor der er 1 overnatning. 16. dag Turpan Turpan ligger i en lavning 154 m under havets overflade og er det tredje laveste sted på jorden. Det varmeste og mest tørre sted i Kina. Men på grund af kunstvanding er her frugtbart, og byen er kendt for sine mange sorter af vindruer og meloner. Et par steder er gaderne overdækkede med vindrueranker, der giver behagelig skygge og en helt speciel atmosfære. Der er kanaler i gaderne. Mange af husene er bygget af soltørret ler. Vi ser den berømte Emin Minaret (fra 1776), et mesterværk indenfor islamisk arkitektur. Og vi ser resterne af den meget gamle by Jiaohe samt Bezeklik grotterne med de mange buddha malerier. Sen aften tager vi til stationen for at komme på nattoget mod Xian. Togturen tager ca. 30 timer. 17. dag Turpan - Xian Vi kører langs højdedraget mellem Gobi-ørkenen og Takla Makan-ørkenen. 18. dag Xian Ankomst om morgenen til Xian. Her startede Silkevejen og byen var Kinas politiske og kulturelle center under Han- og Tangdynastierne, og på den tid lige så betydningsfuld som Rom. Under opholdet i Xian ser vi udgravningerne med den berømte terracotta hær, fundet i 1974 i en grav for den første kejser af Qin Dynastiet (3. årh. f.kr.). Denne kejser kom på tronen som 13-årig, og graven blev påbegyndt allerede, mens han var barn. Det menes at ca arbejdere var beskæftiget med graven. Iflg. historiske beretninger skulle graven være et underjordisk imperium med paladser, soldater, hestevogne osv. Ved opdagelsen indeholdt den mere end 7000 terracotta soldater i fuld størrelse foruden 400 heste og 80 vogne. Komplekset er endnu ikke færdigudgravet. Om aftenen overværer det farverige Tang Dynasti Dance Show. 19. dag Xian og nattog til Beijing I dag besøger vi den gamle muslimske bydel, Grand Wild Goose Pagoda (fra år 625), museet samt de imponerende og velbevarede bymure fra Ming-dynastiet. Der er tid på egen hånd, inden vi tager nattoget til Beijing.

7 20. dag Beijing Ankomst til Beijing og indkvartering og morgenmad. Herefter tager vi på udflugt til Den Store Mur, der som en drage bugter sig over bakkekamme og gennem dale og danner et utroligt forsvarsværk. Konstruktionen begyndte så tidligt som 500 år før vor tidsregning, og fortsatte helt frem til Mingdynastiet. Vi tager os god tid til at opleve dette utrolige bygningsværk, inden vi ud på eftermiddagen kører tilbage til Beijing. Afskedsmiddag om aftenen. 21. dag Hjemkomst

8 Kort Prisen inkluderer Fly Kbh-Tashkent, retur Beijing-København Alle indenrigsfly Overnatninger Helpension (dog ikke på togrejsen fra Turpan til Xian) Kørsel i bus Kørsel i tog Samtlige udflugter og entréudgifter Dansk rejseleder Engelsktalende lokalguider Drikkepenge til guide og chauffør Artikelsamling om Centralasien Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

9 Ikke inkluderet Rejse- og afbestillingsforsikring Visum til Uzbekistan (Gruppe: 35 US, individuelt 100 US) Visum til Kirgisistan (pt. gratis) Visum til Kina (fra 962,50 kr) Eneværelsestillæg (2.700 kr - OBS! Eneværelse ikke muligt dag 12) Husk at læse de generelle handelsbetingelser her. Vigtigt Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse. Bemærk der skal være min 5 blanke sider i passet under rejsen. Andet Dette er en Viktors Farmor Adventure rejse. Der er lagt vægt på enestående oplevelser, men du skal være forberedt på nogle lange køreture i til tider ujævnt terræn samt overnatninger i telt.

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes

Læs mere

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes

Læs mere

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Uzbekistan har en lang tradition for kunsthåndværk og tekstiler. Gamle teknikker holdes i hævd, men traditionerne blandes med spændende

Læs mere

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Midtvejs mellem de to legendariske silkevejscentre Bukhara og Samarkand ligger en lille by. Vabkent har aldrig skrevet sig ind i historiebøgerne,

Læs mere

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Dag 1 - Afrejse fra København Dag 2 Ankomst til byen af sten : Tashkent Tidligt om morgenen lander vi i Uzbekistans hovedstad, Tashkent.

Læs mere

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Det lyder uvirkeligt. Men det er rigtigt. Nukus State Art Museum har en samling på 82.000 værker, og historien bliver kun

Læs mere

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018 Uzbekistan Uzbekistan ligger som en perle i det centrale Asien. Landets særlige karakter er formet gennem to tusinde år af nomader og handelsfolk, der kom ad Silkevejen fra Kina til Middelhavet, og bragte

Læs mere

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 10 dage På denne rejse besøger vi de gamle karavanebyer og oplever historiske

Læs mere

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Side 1 af 5 Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Til bund 16. september 2014-6. oktober 2014 Ota Tiefenböck Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Landene ved Silkevejen har en særlig karakter skabt af de mange

Læs mere

Silkevejen fra Xian til Samarkand

Silkevejen fra Xian til Samarkand Silkevejen fra Xian til Samarkand Vi følger karavanernes spor på denne unikke rejse gennem tre meget forskellige lande på den ældgamle Silkevej. En rejse der på Silkevejens storhedstid varede mange måneder,

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder Nr 2. 23. april 2015 På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 9 dage Uzbekistans perler Det er en stor fornøjelse for os

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

10. april 24. april dage

10. april 24. april dage Turkmenien, Silkevejen Uzbekistan togrejse & Kazakhstan gennem Centralasien 10. april 24. april 2017 15 dage Denne rejse bringer os til hjertet af Centralasien og ikke mindre end 7 betydningsfule kulturelle

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul.

En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. En uge i Istanbul Byzantium. Konstantinopel. Istanbul. Kært barn har mange navne. Og Istanbul er et kært barn, som fortryller mange besøgende. Når man står ved bredden af Bosporus-strædet ved solnedgang

Læs mere

Det bedste af Kina & Tibet

Det bedste af Kina & Tibet Det bedste af Kina & Tibet Oplev Kinas højdepunkter og tag med til Lhasa for en helt unik oplevelse Tag med på en fantastisk rundrejse hvor du oplever højdepunkterne i Kina, og samtidig ser unikke Lhasa

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2016 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Den historiske Silkevej har i over 2.000 år gået gennem Usbekistan. At rejse i karavanernes fodspor med Centralasiens berømte

Læs mere

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2017 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Den historiske Silkevej har i over 2.000 år gået gennem Usbekistan. At rejse i karavanernes fodspor med Centralasiens berømte

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Kirgisistan Centralasiens smukkeste land

Kirgisistan Centralasiens smukkeste land Kirgisistan Centralasiens smukkeste land Sneklædte bjerge, grønne bakker med heste og jurter, der skyder op som kæmpe paddehatte i landskabet, eller Centralasiens Schweiz bedre kan Kirgisistan næppe beskrives.

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Gennem en periode på flere tusind år er der bygget forsvarsmure i Kina. I dag er indbegrebet af Den Kinesiske Mur, den mur,

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2018 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Lad dig forføre af østens mystik og eventyrlige historier på en rundrejse i Usbekistan. Vi følger i karavanernes fodspor og

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen

Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen Marokko vandreferie Atlasbjergene og Saharaørkenen At vandre i Marokko er meget mere end bjerge og storslåede udsigter. Her oplever vi et land, hvor kultur og natur virkelig er anderledes. Med vores erfarne

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Gennem en periode på flere tusind år er der bygget forsvarsmure i Kina. I dag er indbegrebet af Den Kinesiske Mur, den mur,

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med Pragtfulde Kina 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Pragtfulde Kina 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Beijing - Xian - Guilin - Yangshou - Guilin -

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Kirgisistan Centralasiens smukkeste land

Kirgisistan Centralasiens smukkeste land Kirgisistan Centralasiens smukkeste land Sneklædte bjerge, grønne bakker med heste og jurter, der skyder op som kæmpe paddehatte i landskabet, eller Centralasiens Schweiz bedre kan Kirgisistan næppe beskrives.

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

USBEKISTAN CENTRALASIENEN- USBEKISTAN CENTRALASIENEN- VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Sudan Fortidens skatte i Nubien

Sudan Fortidens skatte i Nubien Sudan Fortidens skatte i Nubien Gemt i Sudans sand ligger skatte fra en stor fortid: Området var af oldtidens egyptere kendt som Nubien - et land som de forbandt med henholdsvis guld og bueskytter, da

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan

Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Uzbekistan - Turkmenistan - Iran Ad Silkevejens ørkener til Isfahan Landene ved Silkevejen har en særlig karakter skabt af de mange nomader og handelsfolk. Størstedelen af to årtusinders handelsfolk fulgte

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere