EN 2-ÅRIG INTERNATIONAL QIGONG UDDANNELSE MED BRED PRAKTISK OG TEORETISK TILGANG TIL MODERNE FORMER I QIGONG OG TAIJIQUAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN 2-ÅRIG INTERNATIONAL QIGONG UDDANNELSE MED BRED PRAKTISK OG TEORETISK TILGANG TIL MODERNE FORMER I QIGONG OG TAIJIQUAN"

Transkript

1 EN 2-ÅRIG INTERNATIONAL QIGONG UDDANNELSE MED BRED PRAKTISK OG TEORETISK TILGANG TIL MODERNE FORMER I QIGONG OG TAIJIQUAN Qigong & Taiji Yangsheng INSTRUKTØRUDDANNELSE

2 Qigong & Taiji Yangsheng Instruktøruddannelse BLIV CERTIFICERET QTY QIGONG INSTRUKTØR BLIV BREDTFUNDERET, PÆDAGOGISK OG LEDERMÆSSIGT BLIV PROFESSIONEL INSTRUKTØR Har du lyst til at undervise, og går du med drømmen om at blive instruktør i kinesisk bevægelseskunst? Har du lyst til at gennemgå et intensivt og grundlæggende uddannelsesforløb med et professionelt mål for øje? Så vil denne instruktøruddannelse med et bredt spektrum af de nyeste tendenser indenfor kinesisk bevægelseskunst være et perfekt match! Indeværende uddannelsesforløb af Qigong & Taiji Yangsheng Instruktøruddannelsen er en 2-årig international uddannelse med bred praktisk og teoretisk tilgang til moderne former i Qigong indblandet med Taiji-quan. Der undervises i flere afde vigtigste strømninger inden for Qigong i Kina i dag, herunder Daoyin Yangsheng Gong og Health Qigong. Undervisningen varetages af erfarne danske QTY lærerkræ er og superviseres af kinesisk specialist fra Sportsuniversitet i Beijing.

3 Kompetencer E er gennemført og bestået 2-årig instruktøruddannelse: vil du kunne undervise i et varieret udvalg af traditionelle eksterneog interne Qigong former og i Taiji- Quan. vil du være veluddannet både pædagogisk (tilrettelæggelse afundervisning) og ledermæssigt (krisehåndtering). vil du kunne starte klubhold op som afdeling i Qigong &Taiji Yangsheng Centers regi, eller som free lance instruktør. vil du have fået indsigt i den kulturelle baggrund for Qigong og kortfattet basalt kendskab til anatomi og fysiologi i henhold til traditionel kinesisk tradition (TCM). Som instruktør vil du kunne kombinere praktikken med teorien og videreformidle det, så alle forstår.

4 Kursuskulturen og kursets opbygning Uddannelsen afvikles over 2 år som 17 moduler (á timer) fordelt på 15 weekend-moduler og to 4-dages årsafslutningsforløb. Hvert modul har sit eget afrundede forløb i førstegangslæring, hvore er et afslutningsmodul ved hvert skoleårs udgang rummer et intensivt andengangs læringsforløb af årets lærte former og serier. Man forpligter sig til at deltage i uddannelsen i ét år af gangen. På kurserne undervises i såvel bevægelseskunsten som i baggrundsteorien. Fokuspunktet er udvalgte former i kinesisk bevægelseskunst med Qigong og Taijiquan med dynamiske former såvel som fordybelsesformer og mindfulness, samt nogle korte Taiji-quanformer samt baggrunden i Traditionel Kinesisk Medicin, TCM. Kursusindholdet over 2 år dækker i alt 15 former og sekvenser, og fordelingen mellem Qigong og Taijiquan er på 75/25%. Det forventes at deltagerne træner de nye øvelsesformer på hjemmebasis imellem modulerne. Man vil også løbende kunne træne i serierne i Nordsjælland, Københavnsområdet og i Nordjylland. Uddannelsen slutter e er 2 år af med beståelse af en afsluttende praktisk og teoretisk prøve, som giver officiel certificering som dansk Qigong&Taiji Yangsheng (QTY) instruktør. Hertil vil der undervejs e er interesse komme gæsteundervisere til inden for pædagogik/didaktik, konflikthåndtering og anatomi.

5 Certificering E er at have bestået den afsluttende eksamen e er 2 år bliver kandidaten tildelt et certifikat som internationalt registreret "QTY QiGong-Instruktør" udstedt med ret til at undervise i Qigong på kurser og seminarer. Instruktører vil kunne tilbyde kurser for deltagere, som udover at kunne forebygge og styrke eget helbred, er interesseret i at arbejde med skærpelse og fokusering af koncentrationsevne og kropskoordinering og at opnå ro og balance ud fra den samlede effekt af krops- og vejrtrækningsøvelser.

6 Undervisere ved uddannelsen Lillian Wong, dansk underviser og ansvarlig leder for uddannelsen Instruktør og centerleder i Qigong og Taiji Yangsheng Center og formand i Dansk Health Qigong Federation med 15 års undervisningserfaring. Deltaget i undervisning og konkurrencer i Kina med guldmedaljer og bestået med 5 Duan i Daoyin Yangsheng Qigong ved Beijing Sportsuniversitet. Tildelt titlen "Ru Shi Di Zi", personlig elev af professor Zhang Guangde, protektor af uddannelsen. Har medvirket som dommer ved 1st European Health Qigong Games 2014, 6th World Health Qigong Tournament 2015 og International DYYSG Competitions Har studeret Daoyin Yangsheng Gong, Health Qigong og TaijiQuan ved prof. Zhang Guangde og prof. Yang Yubing. Har studeret HunYin Qigong ved Master Zhang Chun Ming. Hun er akupunktør og kinesisk urtemediciner.

7 Undervisere ved uddannelsen Yang Yubing, kinesisk underviser og supervisor af uddannelsen Professor ved BSU, Ph.D. i Wushu (Taijiquan) og specialist i Daoyin Yangsheng Qigong og Health Qigong. I dag underviser han på Sports- og Sundhedsforskningsinstituttet ved Beijing Sports Universitet, Wushu Instituttet. Han er viceformand for forskningscenteret for Sun stil Taijiquan i Beijing. Yang Yubing påbegyndte Wushu træning da han var barn. Han har ha en række mestre som sine lærere, bl.a. professor Meng Zhaoxiang fra Beijing Normal University, professor Zhang Guangde, professor Xu Weijun og Professor Yang Bailong fra Beijing Sportsuniversitet samt førstemester Sun Yongtian i Sunstil Tai Ji Quan, førstemestre Wu Bingxiao og Ma Hailong i Wu stil Tai Ji Quan, førstemester Hong Junsheng i Chen stil Tai Ji Quan og førstemester Liu Jingru i Ba Gua m.fl. Yang Yubing er forsker og har stor undervisningserfaring. Gennem de sidste 20 år har han undervist i mange vestlige lande i Qigong, Taiji-Quanog Wushu, heriblandt USA og Canada, Belgien, Tyskland, Italien, Australien, NewZealand, Japan, Finland, Norge og Danmark.

8 Protektor af uddannelsen Pens. prof. Zhang Guangde, sti er af Daoyin Yangsheng Gongskolen, Institut for Fysiske Øvelser, Beijing Sportsuniversitet. Professor Zhang Guangde er en af de kendteste mestre i kinesisk kampidræt. Han har praktiseret kampsport i 60 år og undervist over hele Kina og verden over gennem 30 år. Han har skrevet mange bøger og talrige artikler. Vores målgruppe for uddannelsen En bred gruppe af sports-/motions- og mindfulness interesserede aktører, herunder akupunktører, terapeuter og psykologer, gymnastik- og fitnessinstruktører, fysioterapeuter, kampsportsudøvere og taiji-quan udøvere samt mennesker iøvrigt med interesse i personlig udvikling og almene forudsætninger for at udøve og undervise i traditionelle kinesiske motions- og fitnessformer.

9 DATOER FOR UDDANNELSEN I 2016/2017 Introduktionsmodul: 15. januar 2017 (7 timer) - for 1. års studerende * 2. modul: 28. januar 2017 (7 timer) - for 1. og 2. års studerende * 3. modul: februar 2017 (17 timer) - for 1. og 2. års studerende * 4. modul: 31. marts - 2. april 2017 (17 timer) - for 1. og 2. års studerende * 5. modul: april 2017 (17 timer) - for 1. års studerende * 6. modul: maj fleksibel dato (14 timer) - for 1. års studerende * 7. modul: juni 2017 (17 timer) - for 1. og 2. års studerende * 8. modul: august 2017 (28 timer) - for 1. og 2. års studerende: Gennemgående årsrepetition og andengangslæringsforløb * Læs mere om Qigong Taiji Yangsheng instruktøruddannelsen på og Facebook.

10 Kursussted Fredensborg Bibliotek, Mødesal A+B Jernbanegade Fredensborg tlf Øvrige oplysninger opslås løbende og vil kunne findes på Facebook gruppeside. Årlig pris Kr ,- Prisen er inkl. undervisning, kompendium og dvd med samtlige Yangsheng Qigong/ Health Qigong & Taiji former. Du kan betale beløbet i to omgange e er a ale. Tilmelding til 1. år Tilmelding snarest for at sikre en kursusplads ved betaling af depositum kr Indbetaling kan ske til Nordea konto (2274) med angivelse af Instruktørudd./dit navn, adresse, telefon, adresse og fødselsdag. Supplerende info Underviser og uddannelsesansvarlig Lillian Wong lillian.wong@unicus.dk. tlf

11 Hvad er Qigong og Taijiquan? Qigong er en kinesisk bevægelsespraksis, hvor åndedræt integreres med bevægelse og indsigt i ud-øvelsen. Typisk indebærer Qigong langsomme stiliserede flydende bevægelser og rytmisk koordineret åndedræt, en rolig opmærksom sindstilstand, fokus på koordinering og kropsbevidsthed. Hertil kommer traditioner for healing og meditation. Qigongsystemet forener sport og træning af det fysiske og mentale helbred. De anvendte principper for udøvelse, er fokusering, åndedrætskontrol og kropstillinger til opnåelse af øget mentalt overskud og fysisk fitness. Qigong, hvor der findes tusindvis af former, praktiseres i hele Kina og verden over, og anses af nogle for at være en decideret motionsform, og af andre for at være en (selv)behandlingsterapi ud fra traditionel kinesisk medicinsk praksis eller for meditativ praksis. Fra et filosofisk perspektiv menes Qigong at kunne bidrage til at udvikle det menneskelige potentiale, give adgang til højere bevidsthedsområder og vække ens "sande natur". Qigong har rødder i kinesisk medicin, kampsport og filosofi, og anses traditionelt for at være en kunst til at dyrke og balancere kroppens energi (Qi) eller"iboende livsenergi" i henhold til de kinesiske teorier om 'medianbaner og organer, energi (Qi) og blod', kombineret med moderne lægevidenskab. Daoyin betyder på kinesisk 'at strække kroppen og guide energien mentalt'. Yangsheng betyder på kinesisk 'at nære livet', og er en fællesbetegnelse for en række kropslige og mere spirituelle metoder til at opnå et langt godt liv. Taijiquan er en form for intern kinesisk kampkunst praktiseret både for sin forsvarstræning og sund-hedsmæssige fordele og lang levetid. Den indebærer både en blød og hård kampkunststeknik, og findes i en mangfoldighed af træningsformer, både traditionelle og moderne. Når man kombinerer Qigong med samtidig Taiji-quan, banes vejen for Gong Fu opnåelse af et højt niveau i sin udvikling og i færdigheder.

Invitation. Qigong Instruktøruddannelse.

Invitation. Qigong Instruktøruddannelse. Invitation Qigong Instruktøruddannelse www.dgi.dk/kampidraet 2 Qigong Instruktøruddannelse Har du lyst til at undervise, og går du med drømmen om at blive instruktør i kinesisk bevægelseskunst? Har du

Læs mere

Qigong & Taiji Yangsheng

Qigong & Taiji Yangsheng En 3-årig dansk qigong uddannelse med bred praktisk og teoretisk tilgang til moderne former i Qigong, Taijiquan og Wushu Qigong & Taiji Yangsheng DGI kampidræt Qigong & Taiji Yangsheng Instruktøruddannelse

Læs mere

Qigong & Taiji instruktør uddannelse

Qigong & Taiji instruktør uddannelse Qigong &Taijicenter Frederikshavn. Gertie H. Sandfeld tlf. 42160945 Qigong & Taiji instruktør uddannelse 3 årig international qigong og Taiji uddannelse, udarbejdet i samarbejde med Master Yang Yubing

Læs mere

Qigong- og Taiji- Instruktøruddannelse

Qigong- og Taiji- Instruktøruddannelse Qigong- og Taiji- Instruktøruddannelse 2019-2022 Ca. 2-årig international Qigong og Taiji instruktøruddannelse, udarbejdet i samarbejde imellem Qigong og Taiji Center Nord og Master Yang Yubing fra Sports

Læs mere

Den september 2016

Den september 2016 Den 16.-19. september 2016 Nyd en bevægelig meditation, flydende bevægelser, dyb rytmisk vejrtrækning og rolig sindstilstand gennem Qigong Du inviteres hermed til den 1. Health Qigong Event i Danmark med

Læs mere

Qigong-workshops i februar 2018

Qigong-workshops i februar 2018 Lørdag 3. februar 2018 - kl. 9.30-15.30 5-timers åben Workshop: SPINE BALANCE + Nytårsreception Beskrivelse: Qigong for Spinal Health. Disse øvelser er skabt til at afbalancere og stimulere strømmen af

Læs mere

Fredensborg Qigong Taiji Yangsheng Klub

Fredensborg Qigong Taiji Yangsheng Klub Fredensborg Qigong Taiji Yangsheng Klub Fredensborg Kommune Egevangen 3B 2980 Kokkedal Fredensborg, d. 30. marts, 2012 ANSØGNING OM FORNYET TILSKUD FRA UDVIKLINGSPULJEN ANSØGER: Foreningen QIGONGKLUBBEN

Læs mere

FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse

FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse FX 1: Jichu Gong instruktør uddannelse Det forudsættes at du har taget Jichu gong kurset, Dong gong kurset og de fem elementers qigong. Del 1: 8. marts 14-21 og 9. marts 10-17 2016 Og del 2: September

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse EN UDDANNELSE MED FREMTID I Zoneterapiskolen Logos tilbyder FDZ zoneterapeutuddannelsen. Zoneterapeutskolen Logos ligger i Århus midtby, Guldsmedgade

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Tuina uddannelse Fu Zhen Jing Luo Tuina Zoneterapeutskolen Syddanmark TKZ Skolen, Varde Nordre Boulevard 86C 6800 Varde

Tuina uddannelse Fu Zhen Jing Luo Tuina Zoneterapeutskolen Syddanmark TKZ Skolen, Varde Nordre Boulevard 86C 6800 Varde Tuina uddannelse Fu Zhen Jing Luo Tuina Zoneterapeutskolen Syddanmark TKZ Skolen, Varde Nordre Boulevard 86C 6800 Varde Side 2 af 5 Uddannelse til Tuina terapeut på TKZ-Skolen, Varde Tuina traditionel

Læs mere

Spændende foredrag for krop og Sjæl

Spændende foredrag for krop og Sjæl Spændende foredrag for krop og Sjæl Fire Spændende foredrag: 1. Kvinder - fit, femine og fantastiske. Handler om den nyeste viden i forhold til træning og kost med fokus på at bevare et godt og aktivt

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk Ildsjælecoach Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge Generator kurser og konferencer www.kurserogkonferencer.dk Coachuddannelse for fagfolk På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

Mindfulness i pædagogikken

Mindfulness i pædagogikken Mindfulness i pædagogikken Et praksisrettet og forskningsunderbygget kursus for undervisere og vejledere, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden 25.11-26.11.2013 Generator kurser og konferencer

Læs mere

Invitation. CFPS sommerkonference 2016. Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger,

Invitation. CFPS sommerkonference 2016. Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger, Invitation CFPS sommerkonference 2016 April, 2016 Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger, For første gang åbner CFPS dørene for vores årlige sommerkonference. Vi begynder med et brag fantastiske

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER BLIV UDDANNET MRT TRÆNER MRT Træneruddannelse for professionelle, som arbejder inden for HR, undervisning, sundhed og stressforebyggelse på arbejdspladsen. MRT TRÆNERUDDANNELSE

Læs mere

Kurser forår og efterår 2011

Kurser forår og efterår 2011 Kurser forår og efterår 2011 Version 1.0 2011 Copyright MySir Hestemassage / Hesteakademiet v./ Gitte Andersen Søby Web: www.mysir.dk www.hesteakademiet.dk v.gitte Søby Mobil: 25334284 mail: gitte.soeby@mail.dk

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019 Januar/februar 2019 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house UDDANNELSENS

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018 September/oktober 2018 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house

Læs mere

N E G L E U D D A N N E L S E R N E G L E U D D A N N E L S E N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N

N E G L E U D D A N N E L S E R N E G L E U D D A N N E L S E N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N NEGLEU DDANN ELSER NEGLEUDDANNELSE N E G L E T E K N I K E R U D D A N N E L S E N 2018 Professionel negleuddannelse i gele eller akryl systemet med certifikat efter bestået eksamen. Vil du være negletekniker

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Salutogenese & Mindfulness

Salutogenese & Mindfulness Salutogenese & Mindfulness Nyt spændende kursus med Chris Norre & Peter Thybo Mindbusiness.dk Salutogenese & Mindfulness Præsentation af kursusholderne Chris Norre Uddannet filosof i bevidsthedsfilosofi

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Mindfulness skab resultater i balance

Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Mindfulness skab resultater i balance Bring din organisation til balance og bedre bundlinje gennem en fokuseret indsats på dig selv og din lederrolle. Balance, trivsel

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart 18. september 2015 udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio Charlottenlund Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet

Læs mere

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb)

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Bliv mere selvbevidst, og undgå stress Trænger du til forandring? Er det tid til at gøre en forskel i dit arbejds- og privatliv? Og ønsker du at blive en

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion I efteråret 2014 har vi hos prana yoga shala komprimeret vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, så du på 4 ½ måned kan blive certificeret yogalærer. Vi tilbyder en grundig,

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN!

KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN! KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN! KURSUSCENTER BROGAARDEN SEPTEMBER 2015 - MARTS 2016 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE Kognitiv uddannelse Den kognitive uddannelse

Læs mere

Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder.

Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder. Lægeeksamineret kost-/ og livsstilsvejleder. Uddannelsen som kost-/og livsstilsvejleder er en speciel uddannelse til dig der ønsker at vejlede og inspirere andre indenfor kost, sundhed og livsstil. Men

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

DA seminar Comwell Middelfart april 2019

DA seminar Comwell Middelfart april 2019 DA seminar Comwell Middelfart 6. - 7. april 2019 Kære Akupunktører Danske Akupunktører har i år valgt at afholde vores Forårsseminar på hotel Comwell i Middelfart Lørdag den 6. april og søndag den 7. april

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2015 introduktion Til foråret 2015 kan du endnu engang deltage i prana yoga shalas populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på under et halvt år kan blive certificeret

Læs mere

Uddannelse NATUR, KROP & PSYKE. VINATUR.dk. natur, naturvejledning, opmærksomhed, kropsbevidsthed og fællesskab. Simon Høegmark Sigurd Hartvig

Uddannelse NATUR, KROP & PSYKE. VINATUR.dk. natur, naturvejledning, opmærksomhed, kropsbevidsthed og fællesskab. Simon Høegmark Sigurd Hartvig Uddannelse NATUR, KROP & PSYKE natur, naturvejledning, opmærksomhed, kropsbevidsthed og fællesskab VINATUR.dk Simon Høegmark Sigurd Hartvig Natur og naturvejledning, opmærksomhed, kropsbevidsthed og fællesskab

Læs mere

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag.

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag. Mindful Yogadag i Fredericia Idrætscenter Holdbeskrivelser. Yoga & Meditation for alle Ved Tina Blomstergren Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi

Læs mere

INKLUSION I GRUNDSKOLEN

INKLUSION I GRUNDSKOLEN KVALIFICERING AF LÆRERE OG PÆDAGOGER MED INKLUSIONSRETTEDE OPGAVER KURSUSCENTER BROGAARDEN 08.-09.05.2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK Inklusionsopgaven er for alvor landet

Læs mere

SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL

SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL Kompetencegivende SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL To sammenhængeden diplommoduler fra Den sociale diplomuddannelse: i alt 20 ECTS points svarende til 1/3 diplomuddannelse Modtag supervision - Træn supervisorrollen

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER BLIV UDDANNET MRT TRÆNER MRT Træneruddannelse for professionelle, som arbejder inden for HR, undervisning, sundhed og stressforebyggelse på arbejdspladsen. MRT TRÆNERUDDANNELSE

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2014 introduktion Hos prana yoga shala får du en grundig, hands-on uddannelse som yogalærer. Uddannelsen har både weekender med anatomi, filosofi og undervisningsmetodik på programmet,

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Pædagogisk Superstjerne Program Mangler du tid og overskud? Vil du styrke din indre ro, din smittende glæde og dit overblik? Ønsker du at skabe en bedre fremtid ud af et nu, der er godt nok i sig selv?

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus Tid: Mandag den 9. marts kl. 14.00 21.00 Tirsdag den 10. marts kl. 10.00 17.00 Pris: Kr. 2.500,- Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Forudsætninger:

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Du kan vælge linjerne:

Du kan vælge linjerne: giver energi, overskud og fremmer læring. Du kan vælge linjerne: Uanset hvilken linje du vælger, er der fokus på: Fælles opstart på tværs af linjerne Fordybelse og fokus på din linje Aktiviteter og teori

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 19. og 26. september 2014 udbydes af Kira Løve, E-RYT500, my yoga studio, Charlottenlund Uddannelsesindhold Curriculum Yoga-teknik

Læs mere

Medicin og Teknologi. Bacheloruddannelse (3 år)

Medicin og Teknologi. Bacheloruddannelse (3 år) Medicin og Teknologi Bacheloruddannelse (3 år) Medicin og Teknologi Forestil dig en læge, der forsker i hjertekarsygdomme, men som mangler ingeniørens viden om de fysiske love der bestemmer, hvordan blodet

Læs mere

RESILIO TRAINER RESILIO RESILIO TRAINER. Undervisningen foregår i Resilio s lokaler i Aarhus C.

RESILIO TRAINER RESILIO RESILIO TRAINER. Undervisningen foregår i Resilio s lokaler i Aarhus C. SIDE 1 AF 5 8000 AARHUS C. RESILIO TRAINER - 100 timers instruktør-uddannelse for professionelle, der arbejder med sundhed, trivsel og psykisk arbejdsmiljø MÅLGRUPPE HR-konsulenter, HR-partnere, arbejdsmiljøkonsulenter,

Læs mere

DGI Sundhedsidræt. Et samarbejde mellem Jammerbugt Kommune, DGI

DGI Sundhedsidræt. Et samarbejde mellem Jammerbugt Kommune, DGI DGI Sundhedsidræt Et samarbejde mellem Jammerbugt Kommune, DGI webhenvisning - også idrætsforeninger med bold Nordjylland og lokale 2 Hvad er DGI Sundhedsidræt? Skræddersyede træningskoncepter DGI Sundhedsidræt

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

INKLUSIONSVEJLEDER KURSUS FOR LÆRERE, VEJLEDERE OG RÅDGIVERE, DER ARBEJDER MED AT UNDERSTØTTE INKLUSION KURSUSCENTER BROGAARDEN 02.-03.06.

INKLUSIONSVEJLEDER KURSUS FOR LÆRERE, VEJLEDERE OG RÅDGIVERE, DER ARBEJDER MED AT UNDERSTØTTE INKLUSION KURSUSCENTER BROGAARDEN 02.-03.06. INKLUSIONSVEJLEDER KURSUS FOR LÆRERE, VEJLEDERE OG RÅDGIVERE, DER ARBEJDER MED AT UNDERSTØTTE INKLUSION KURSUSCENTER BROGAARDEN 02.-03.06.2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Nærvær, opmærksomhed, mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Kan mindfulness være med til at skabe nærvær og opmærksomhed i skolen? Kan det bruges

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer. Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum.

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga Udvikle

Læs mere

Newton Fitness ApS GENOPTRÆNING I PRAKSIS

Newton Fitness ApS GENOPTRÆNING I PRAKSIS Newton Fitness ApS GENOPTRÆNING I PRAKSIS Genoptræning i praksis Genskaber leddenes fulde Mobilitet. Forbedrer stabilitet i led og core. Styrker muskler og led til et langt højere niveau end før skaden.

Læs mere

Certificeret vejleder i Karlstadmodellen.

Certificeret vejleder i Karlstadmodellen. 2014 Certificeret vejleder i Karlstadmodellen. Uddannelsen starter fredag den 31/1-14 I samarbejde med IAKM DK - CVR 34 78 33 81 og professor Iréne Johansson. 0 Baggrund Karlstadmodellen er navnet på en

Læs mere

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN Præsentation af undervisere Som fælles grundlag og inspiration var vi deltagere på et kursus i 2007 afholdt på Vækstcenteret. Vi arbejder alle professionelt med børn og unge. Kurset var arrangeret af foreningen

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

Psykodynamisk efteruddannelse

Psykodynamisk efteruddannelse Helhedsforståelse, dybde og nærvær i den professionelle relation Institut for Relationspsykologi tilbyder i samarbejde med Vedfelt Instituttet en 2-årig Psykodynamisk / Psykoanalytisk efteruddannelse.

Læs mere

Temprana Refle sterapi

Temprana Refle sterapi Professionel international uddannelse af høj standard Concept patented by sorensensistem s o r e n s e n s i s t e m International Institut for Refleksterapi og uddannelse, Lone Sorensen Temprana Refle

Læs mere

Bob Moore's arbejde med healing

Bob Moore's arbejde med healing Bob Moore's arbejde med healing Program for de 3 dage Fredag den 24. februar 17.00-19.00 Ankomst og indkvartering 19.00-20.00 Workshoppen starter med en kort præsentation af deltagerne efterfulgt af en

Læs mere

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret.

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus del 2 Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Tid: Tirsdag d. 15. september, kl. 13-17.00 Sted: Kursuslokale

Læs mere

Vi glæder os til at se dig! Henrik Appel, landsleder i TUBA. Når unge har det svært: Viden, hjerteblod og hårdt arbejde

Vi glæder os til at se dig! Henrik Appel, landsleder i TUBA. Når unge har det svært: Viden, hjerteblod og hårdt arbejde Arbejder du med udsatte unge eksempelvis som psykolog, terapeut, behandler, pædagog eller leder for et behandlingssted og vil du gerne opgradere dine professionelle kompetencer? På årets store TUBA-konference,,

Læs mere

STUDIEORDNING for intern pædagogisk uddannelse: License to teach

STUDIEORDNING for intern pædagogisk uddannelse: License to teach STUDIEORDNING for intern pædagogisk uddannelse: License to teach 1. Indledning Nedenstående studieordning er udarbejdet af Pædagogisk Center, EA-Kolding, og fungerer således som intern kompetenceudvikling

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong KINESISKE HELSEØVELSER Indre ro & harmoni Håååååå Tjiiyyyy Huuuuu Tjuåiiiii Siiiiiiii Six Sounds Qigong (Liu Zi Jue) er en kombination af øvelser og lyde/vibrationer. Systemet er et af de klassiske Qigong

Læs mere

Forstå hjernen. Fokus på teenagehjernen, kønsforskelle, psykisk sårbarhed og hjernevenlig undervisning. Konference Hotel Scandic Odense 23.09.

Forstå hjernen. Fokus på teenagehjernen, kønsforskelle, psykisk sårbarhed og hjernevenlig undervisning. Konference Hotel Scandic Odense 23.09. Forstå hjernen Fokus på teenagehjernen, kønsforskelle, psykisk sårbarhed og hjernevenlig undervisning Konference Hotel Scandic Odense 23.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

Stærk ryg og balance. Five Animals Qigong

Stærk ryg og balance. Five Animals Qigong Stærk ryg og balance Five Animals Qigong Five Animal Qigong - Wu Qin Xi Et komplet medicinsk Qigong System Five Animal Qigong (5 dyrs energi træning) er det ældste kendte dynamiske Qigongsystem skabt af

Læs mere

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Ambitionen Det er MacMann Bergs vision at være dagsordensættende

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion efterår 2017 introduktion Fra starten af november 2017 tilbyder vi hos prana yoga shala for ottende gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt

Læs mere

Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører

Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører 1. Uddannelsens formål m.v. Uddannelsen gennemføres af en af Dansk Førstehjælpsråds medlemsorganisationer i overensstemmelse

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl På kurset

Læs mere

Selam Friskole. Fagplan for Idræt

Selam Friskole. Fagplan for Idræt Selam Friskole Fagplan for Idræt Formål Formålet med undervisningen i idræt er, at eleverne gennem alsidige idrætslige læringsforløb, oplevelser, erfaringer og refleksioner opnår færdigheder og tilegner

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

NYE VEJE TIL MINDRE STRESS

NYE VEJE TIL MINDRE STRESS NYE VEJE TIL MINDRE STRESS Det er almindeligt at se stress som en farlig sygdom, der efterfølgende kræver en lang sygemelding og midlertidig invalidering og afsondring. Vi har typisk lært at opfatte tegn

Læs mere

INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES

INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES Af Fitnews.dk - onsdag 05. marts, 2014 http://www.fitnews.dk/artikler/indre-motivation-er-noeglen-til-succes/ ER NØGLEN TIL SUCCES INDRE MOTIVATION Træning giver øget

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at gennemføre et Lean Six Sigma DMAIC-projekt på en konkret problemstilling i egen organisation 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Lektions- og pensumbeskrivelse

Lektions- og pensumbeskrivelse Lektions- og pensumbeskrivelse Mentaltræning og personligt udviklingsforløb for hørehæmmede Understøtter og udvikler hørehæmmedes menneskelige og personlige potentiale Indhold: 1. Overordnede udbytte af

Læs mere