CAMPING INSPIRATIONSGUIDE. Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4. Et væld af udstyr side 6-7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAMPING INSPIRATIONSGUIDE. Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4. Et væld af udstyr side 6-7"

Transkript

1 Scanpix INSPIRATIONSGUIDE CAMPING ANNONCETILLÆG APRIL 2013 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING DISTRIBUERET MED BT Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4 Et væld af udstyr side 6-7 Guide til valg af fortelt side Autocamperen er nemmere side 12-13

2 02 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Små vogne vinder frem De seneste sæsoner er salget af de mindre vogne steget betydeligt. De egner sig godt til de mange mindre og økonomiske biler, men køberne er ikke altid som forventet. CAMPING APRIL 2013 Campingsæsonen er godt i gang, og mon ikke der er mange glade campister, der glæder sig over vejret i disse dage og ser frem til en velfortjent god sommer. Vi håber at dette tillæg vil inspirere såvel nye som mere garvede campister til gode oplevelser. GOD LÆSELYST Projektledere: JESPER LANGHOFF ANDERSEN Berlingske Media Tlf , LASSE JUHL Partner Pulbishing, Berlingske Media Tlf , De små modeller af campingvognene sælger godt for tiden, ligesom interessen for de mindre af de traditionelle modeller også stiger. Hos Adria taler man ligefrem om en eksplosion i salget af deres lille model Action. Også andre importører kan mærke en stigende interesse for de mindre vogne, men hvad skyldes den store interesse? Man forventede faktisk, at Action-modellen med et smart design ville tiltale unge par uden børn, men det viser sig, at det i stedet er ældre ægtepar, der køber løs. LETTE AT KØRE MED MINDRE BILER Forklaringen på salgstallene skal blandt andet findes i, at de små vogne er nemmere at køre med og manøvrere på plads på campingpladsen, og så er de smart indrettet med mange af de normale goder i campingvognen bare på mindre plads. Totalvægten er nede på omkring kg., hvilket betyder, at de kan trækkes efter de fleste af de mindre brændstoføkonomiske biler, der sælges rigtig mange af i dagens Danmark. Tommy Boisen fra Isabella fortæller, at han også oplever, at folk har en stor campingvogn, som de tager på længerevarende ferier med, og så har de en mindre model til de kortere ture, knap så langt hjemmefra. Læs her om udvalgte eksempler på nogen af de mindre vogne. Journalist : JENS KISKER Foto referencer: INTERCAMP A/S DETHLEFFS ADRIA CARAVELAIR ISABELLA Design & Layout: MARKETSQUARE Distribueret med: BT PARTNER PUBLISHING arbejder på at skabe målrettet værdi for vore læsere og samarbejdspartnere. En udgivelse er handlingsorienteret og består af informationsjournalistik, der omhandler udfordringer og handlingsalternativer inden for et tema. Caravelairs Antares Luxe 400 er en af de mindre rejsevogne, der som udgangspunkt vejer under kg og har fire sovepladser. Den er under seks meter lang, og prisen begynder et godt stykke under kr. Der er polyestertag- og sider mod hagl, og indretningen er lidt utraditionel, og der er plads til både køkken, seng, toilet og siddepladser.

3 ANNONCETILLÆG APRIL En hurtig Action på messen Det var ikke meningen, at Wivi Stilling skulle købe noget på Ferie For Alle i Herning, men pludselig var den der den nye lille Action-model - og den skulle hun bare have. Wivi Stilling på 59 år fra Hasselager ved Aarhus har camperet lidt med forældrene, da hun var barn, og hendes bror er inkarneret campist, men camping er aldrig rigtig blevet til noget for hende selv i gennem årene. Jeg har været ude at rejse næsten hvert år, og selvfølgelig har jeg besøgt min bror i hans campingvogn en gang i mellem, og det har været meget hyggeligt, men jeg har aldrig fået købt en til mig selv. Alligevel tog jeg med for at kigge lidt, da min bror skulle til messen i Herning, fortæller Wivi Stilling. FALDT MED DET SAMME FOR VOGNEN Her var de egentlig på vej ud, og broderen havde købt sit, da han lige skulle over og kigge på den nye model af den lille Action campingvogn, inden de tog hjem. Lige pludselig, da jeg så den Action, faldt jeg med det samme for både design og farve. Den er så godt indrettet. Den er lille, men den har det hele. Bad med brus, håndvask og to senge, der kan blive til en dobbeltseng og endda til en tremands, siger Wivi Stilling begejstret og tilføjer, at den heller ikke er større, end at hun kan manøvrere rundt med den. Selvom hun nu ikke er bange for at prøve kræfter med noget større, hvis det skulle være. ALLEREDE REJSEPLANER Slutsedlen er underskrevet, og hendes nye Action er klar i begyndelsen af maj. I første omgang kører hun den til Silkeborg, hvor hendes bror camperer fast, men rejseplanerne går også i den anden retning. Jeg regner med at køre nordpå til Skagen, Blokhus og deromkring. Det bliver nok med en veninde eller et af børnebørnene, men ellers tager jeg nu gerne af sted alene, siger Wivi Stilling. ET DYRT BESØG Der er stadig lidt indkøb til vognen, da der skal borde, stole, bestik og sådan noget til, så fra ikke at skulle have noget i Herning, blev det hurtigt anderledes. Det var en dyr fornøjelse at tage med på Ferie For Alle i år, men fornøjelsen varer jo i lang tid fremover, slutter Wivi Stilling af. Caravelair Silver pop up modeller. Nyt udvendigt design, komfortabelt og praktisk og materialer af høj kvalitet. Nyt hyndebetræk i smarte farver er sammen med belysningen med til at øge aftenhyggen i vognen. Tag og sider i haglsikkert GRP polyester og masser af lys i et prisleje fornuftigt prisleje. Fås fra ,-.

4 04 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 FREMTIDENS CAMPIST? I denne udgivelse om camping er der mange ældre repræsentanter for campingfolket. Ældre der køber autocamper eller en af de små nye vogne, men er fremtidens campist så en pensionist? Der er tid og ofte også råd til en autocamper eller en lille vogn, når pensionstilværelsen nærmer sig, og pension og friværdi kan investeres i en fornuftig campingvogn. Det har vi allerede set og hørt flere eksempler på her i tillægget, men betyder det nu, at campingpladserne fremover bliver domineret af ældre campister med udstyret i orden? OGSÅ SMÅ MODELLER TIL YNGRE Nej, sådan bliver det ikke, mener formanden for Campingbranchen, Lisbeth Rasmussen, der hilser det velkomment, at mange ældre opfylder drømmen om mulighederne med en autocamper og lysten til en mindre campingvogn. Blandt de små vogne er der nu også modeller, der tiltaler de yngre kundegrupper. Vognene, som for eksempel har et smart design, men der er jo kun plads til en to-tre stykker, så det sætter selvfølgelig også sin begrænsning på kundegruppen. Børnefamilier har jo ofte brug for køjer, senge og siddegrupper, så de køber i høj grad lidt større vogne, siger Lisbeth Rasmussen. PLADSER TIL ALLE CAMPISTER Lisbeth Rasmussen fortæller, at de ofte hører, at folk har en lille, måske brugt, ekstravogn til mindre ture, og det er selvfølgelig ikke så meget børnefamilierne, da de ikke har så meget tid. Men campingpladser vil, ifølge Lisbeth Rasmussen stadig være fyldt af forskellige campister, hvoraf mange vil have børn med: Heldigvis er det jo sådan, at du kan vælge lige den campingplads, der passer dig. Det kan være en med alle mulige former for aktiviteter, med cirkusland og badeland eller en naturplads med toilet og information.

5

6 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Hedehusene Team Øst Fødselsdags Åbent Hus d. 20 og 21 april kl. 11. til 16. Campingvogne til letvægtspriser! Mange dejlig fabriksnye campingvogne som er produceret i 2011 og 2012 sælges nu til nedsatte priser. Fabriksny Fendt Sportivo 450 SQB Fantastisk flot og gedign vogn med stor tværstillet dobbeltseng. Dejlig siddegruppe i bagenden. Funktionelt køkken med Slim-Tower køle/ frys, masser af skuffeplads og aluminiumsfælge. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Fendt, Bianco 465 TG Kvalitet præger denne enkeltsengs vogn med dejlig stor rundsiddegruppe i bagenden, fast vandtank, stor tagluge, funktionelt køkken, fluenets dør og meget mere. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 440 FD Fransk sengs indretning med rummeligt badeværelse med brus, håndvask placeret uden for toilet. Stor siddegruppe som kan omdannes til dobbeltseng. Gode køkken forhold. Egenvægt 890 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 480 QDK Familie vogn med to dejligt store køjer i bagende. God siddegruppe med køkken overfor midt i vognen og far og mors egen afdeling i tværstillet dobbeltseng i forenden. Egenvægt 1070 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Fendt Platin 495 SF Fransk seng og stor rundsiddegruppe. Dejligt køkken med mange skuffer og 140 liter Slim-Tower køle/frys. Fast vandtank, 12 volts omformer, truma ultra heat og gulvtæppe. Før: ,- Nu: , Hymer 676 SL Renault 2,5-146 hk km Enkeltsenge, stort køle/frys og bageovn, stort badeværelse, pilotsæder, cykelholder, markise, airconditon og fartpilot. Luksus klasse. Fabriksny Fendt Topas 495 TG Fendts topmodel med mange gedigne løsninger. Enkeltsenge i bag og dejlig rummelig rundsiddegruppe i forenden. Varmt vand, 12 volts omformer og aluminiumsfælge. Kvalitet en selvfølge. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 500 XD Dejlig stor fritstående dobbeltseng i forende, god siddegruppe midt i vognen med mulighed for opredning til 2 personer. Velindrettet køkken og rummeligt toilet/ bad. Egenvægt 1070 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 480 EU Dejlig lyst indrettet enkeltsengs vogn med brede senge. Stor rummelig siddegruppe med mulighed for opredning. Godt køkken med køleskab, badeværelse overfor. Egenvægt 1070 kg.. Før: ,- Nu: , Hymer Tramp 674 Fiat 2,3 130 hk km Enkelt senge, stor garage, godt køkken med stort køle/frys, partikelfilter, markise, cykelholder, dejlig stor L siddegruppe med vendbare forstole. Fabriksny Chausson Welcome 78 Fiat 150 hk Euro 5 Queensbed, god siddegruppe, adskilt toilet og bad, køkken med stort køle/frys. Godt stuverum med låge i begge sider. Combi dieselfyr Hymer Exsis 562 Ford 2,2 140 hk km Luksus model m. enkeltsenge, sænkeseng, køle/frys, dejlig siddegruppe, markise alufælge, parabol og meget mere. Fabriksny Chausson Flash 10 Ford 140 hk Euro 5 El-ænkeseng, vendbare forstole, kæmpe siddegruppe, stort badeværelse. godt køkken med god skabsplads. Dieselfyr til opvarmning.under 6 m Hymer B Classic 664 Fiat 2,3 jtd 110 hk km Fantastisk rummelig camper med stor siddegruppe. Vinkelkøkken med stort køle/frys og stor garage. Oliefyr på motor, alufælge Carado Sport Gold T 345 Fiat 2,3 130 hk km Fransk seng, opredning i siddegruppe: Godt rummeligt køkken, læderindtræk, stort badeværelse med separat bruseniche Chausson Flash 03 Ford 2,2 tdci 140 hk km Dinette forrest, køjer i bagenden og dobbeltseng i alkoven. 6 selepladser 6 sovepladser 6 siddepladser CI Carioca Ford 2,2 110 hk km Kompakt camper med tværstillet seng bag og dejlig stor garage, siddegruppe v. drejbare forstole. Markise, radio CD, under 6 m Rimor Europeo NG 12 Ford 125 hk km Fransk seng med depot under, dinette siddegruppe som kan omdannes til dobbeltseng. Aircondition, markise, sænkbar cykelholder m.m , , , , , , , , , ,-. Udstyret i orden Når vognen er i hus i gennem mange år eller lige erhvervet, er der stadig et par ting at tænke over. Der er masser af udstyr, du kan tilføje luksus eller bare praktisk. Her er nogle bud på lidt af de klassiske ting, som service, stole eller et bord. Men en af de ting, der interesserer flere og flere campister, er muligheden for at have solceller på vognen. Det er en løsning, der giver god energi, om man så må sige. Strøm i vognen i længere tid, når man rejser i det solrige Sydeuropa er attraktivt. Det giver en god økonomi, der hjælper med at betale af på investeringen, og der er en bæredygtig tankegang i at have solceller på taget af campingvognen eller autocamperen. Vandtømningssystem Floe Tømmer vandsystemet og rengør samtidig rør og vandtank. Fungerer ved hjælp af kompressorluft, som presser vandet igennem rørene og ud af hanerne. Forhindrer stillestående vand og afhjælper frostskader om vinteren. 499,- Minigolf Der er selvfølgelig også ofte behov for en markise, eller hvad med en højtryksrenser eller et vandtømningssystem? Se nogle eksempler her og kig videre hos forhandlerne ved et besøg i det forhåbentlig snart gode vejr eller på internettet, hvis du foretrækker det. God fornøjelse. Højtryksrenser Wecamp Easywash Smart højtryksrenser på 12V eller batteri. 12VDC 3-9 bar. Tankkapacitet: 17 l. city Camp 1.399,- DanCamper A/S Øst: Hovedgaden Hedehusene tlf Vest: Tangenten Gedved Horsens N tlf Åbningstider: hverdage 9-17 onsdag lukket lørdage, søndage og helligdage Åben hele året Randersvej 400 Lisbjerg 8200 Århus N Tlf

7 ANNONCETILLÆG APRIL Stol 8 pos. WeCamp Nova Basic Behagelig campingstol med 8 positioner. Betrukket med polstret hynde. Fodstøtte fås som tilbehør Bord Wecamp DeLite 90 x 140 cm. Solcellesæt Cleversolar CS-100 Komplet sæt all-inclusive. Leveres med alt, hvad der skal bruges til en god start med solceller. Højtydende modul på 100Wp og 450Wh/d. Krus 4 stk. lemon grey 4 melamin krus med tilhørende ske. Varmelampe Wecamp Ramona 220V. Effekt: 600/1500W. 899,- 4499,- 549,- 149,- Når kvalitet,pris og design går hånd i hånd Begge vogne er fyldt med ekstra udstyr bl.a. det store køleskab. XL Freeze Super letvægter Venicia Premium 480 Nyhed i Danmark Antares Luxe 420 Quattro Årets nyhed XL Freeze Kun Kun kr. Eksklusiv leveringsomkostninger Kun kr. Inklusiv fortelt Eksklusiv leveringsomkostninger Alpha Luksus Galleon Pris: kr. Priser fra: kr. Teltvogn for 4til 8personer. Lav vægt Højt udstyrsniveau Masser af lys indvendigt Nemmere at køre med Lavt benzinforbrug Tag og sider er fremstillet i haglsikkert GRP polyester Ingen motorvejsafgifter på franske motorveje Mulighed for at parkere i garagen model foto Pacifique300 Priser fra: kr. Mimizan På vej til friheden! 150 liter kompressor køleskab til 230V/12V. Nyt banebrydende design, integreret i køkkenmøblet. Strømforbrug: Kun 45 W. Alle priser er ekskl. leveringsomkostninger og nummerplade Priser fra: kr. Mimizan kan både være et solsejl eller et fortelt -du bestemmer. Besøg os med de Franske produkter fra Trigano

8 LEJ EN AUTOCAMPER KÆMPE ÅBENT HUS I JELS-KRYDSET Vi har salg af nye og brugte autocampere i enhver prisklasse. Netop nu er udlejningsbilerne nedsat, så kom og få Lej feks. denne Bavaria Fjord Nordic Edition I 7402 LC Lej feks. denne P.L.A. S741 til 4 personer et med godt 2 dobbeltsenge. tilbud på en brugt kvalitets autocamper. Fra kr. Alle 7.975,- vores pr. udlejningsbiler uge. har gennemgået Fra service kr ,- på pr. uge. Inkl. moms, eget forsikring. CAD værksted efter hver udlejningsperiode Inkl. moms, forsikring km. fri kørsel. og er alle inkl. en NBC udlejningspakke km. fri kørsel. Ekstra km. 2,00. Vi sørger for evt. finansiering. Ekstra km. 2,00. Kom og se de mange nye 2009 modeller som vi har købt hjem til dette års store åbent hus: Kom til danmarks største åbent hus i vores m 2 store opvarmede udstillingshal den november samt den november 2008 fra Alkovekl. 10 familieautocamper - 17 til lille kørekort DANMARKS FØRSTE, STØRSTE, BEDSTE & BILLIGSTE... Vi holder åbent i vores m 2 store opvarmede udstillingshal alle dage i Kr. Himmelfartsdag og Pinsen kl Fuldintegreret autocamper til stort kørekort Oplev verden & mærk friheden fra en NBC autocamper Altid min. 45 klargjorte autocampere på lager - nye og brugte i enhver prisklasse Delintegreret autocamper til lille kørekort til 4 personer med enkeltsenge i bag. Indretningsmuligheder Lej feks. denne Bavaria A 71 ABG Arctic til 6 personer med køjer i bag Fra kr ,- pr. uge. inkl. moms, forsikring km. fri kørsel. Ekstra km. 2,25. Dagspriser fra kun kr ,- inkl. 250 km fri kørsel. Min. 3 døgn. Depositum Bavaria byder kr. på 4.600,- mange lækre Cykelstativ 2009 modeller, til 2 cykler se blandt kr. 375,- Havestole og bord, pr. del kr. 45,- andet NYT! Bavaria Man T 69 kan BD med nu leje dobbeltseng fra Tyskland. i bag, Bavaria Min. 14 T dage. Besparelse ca. kr ,- pr. uge. 60 BD på kun 6 meter, Bavaria T 67 FT med dobbeltseng i bag, alle bygget på Fiat Ducato MultiJet 2,3 ltr FORDELE VED AT LEJE VED OS: Spar mange penge. Vi udlejer fra Tyskland. Besparelse ca Fra Frankia s 2009 kollektion kan vi præsentere Frankia T 680 BD - Holiday Class, bygget på Fiat Ducato kroner MultiJet pr. uge 3,0 ltr. med dobbeltseng i bag og Frankia I 640 SD - Compact Class, bygget på Mercedes Vi udlejer Sprinter kun nye og lækre Frankia luksuriøse T 680 BD autocampere - Holiday Class, som opfylder bygget alle dine på krav Fiat Ducato til en 5-stjernet MultiJet 3,0 autocamper. ltr. med automatgear. Vi præsenterer også en Frankia I 8400 GD - Luxury Class, bygget Vi har på altid Mercedes min nye CDI autocampere med V6 cylinderet til udlejning. motor med 184HK Vi udsender med enkeltsenge instruktionsdvd i bag til stort ca. kørekort. 14 dage før afhentning og giver ved afhentning en udførlig instruktion i brug af autocamperen. Vi har 25 års erfaring i udlejning og klargøring af autocampere. Vi har eget CAD / DCU værksted hvor autocamperen bliver kontrolleret efter hver udlejningsperiode. Man må køre i Danmark i vores dansk indregistrerede autocampere Intet startgebyr. Ingen ekstra udgifter for køkkenudstyr, TV med DVD, gas, Endelig klosetvæske fremviser m.v. vi og giver vi mulighed for at kunder kan Mulighed prøvekøre for selv den nye at rengøre Frankia I efter 640 SD udlejning. - Compact Class, bygget Vi tager på os Fiat af Ducato den udvendige MultiJet 3,0 rengøring ltr. med uden automatgear. beregning Gratis parkering for deres bil, evt. i opvarmet garage. Autocamperne er alle dansk forsikret. Ingen ekstra forsikringer den inkluderede forsikring dækker også grov uagtsomhed. med overnatningssteder for autocampere i hele europa. Skulle uheldet være ude eller er du bare i tvivl om noget i din udlejningsperiode har vi 24 timers tlf. vagt. Stort udstyrskatalog fra Reimo kr. 25,- Kæmpekatalog / Boardatlas kun kr. 135,- Mød Dansk Autocamper Forening som har en stand i vores udstilingshal, tegn evt. et medlemsskab eller få gode råd og vejledning. Vi refunderer op til 14 dages leje hvis man inden for 1 år vil købe den lejede autocamper. Hvis bagenden hænger, kan vi montere luftaffjedring på vort eget CADværksted, vi servicerer også samt klargør til syn. Se også Bavaria I 83 LQL bygget op på Fiat Ducato 3,0 ltr. med centralseng i bag samt den helt specielle Bavaria T 6900 TL - FJORD model med et meget eksklusivt design, bygget på Fiat Ducato 3,0 ltr. med dobbeltbund og centralvarme Man kan også leje vores lækre luksus autocampere fra kun kr ,- pr. uge inkl. moms, forsikring og km fri kørsel Vi har udvidet vores udlejningspark med en lækker Setra S 315 HD GT til 52 personer og en Mercedes Sprinter 616 CDI til 26 personer, begge med partikelfilter. 9 PERS. MERCEDES Fordele SPRINTER ved at 316 leje CDI autocamper hos 17 os PERS. på danske MERCEDES plader frem SPRINTER for på tyske 412 plader: D Luksusmodel m. siddeguppe vi har altid min. & 20 thekøkken nye autocampere til udlejning Pr. døgn gratis inkl. parkering 250 km. for Deres fri kørsel bil, evt.... i opvarmet kr ,00 vi har 25 års erfaring i udlejning og klargøring af garage Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 autocampere autocamperne er alle dansk forsikret ingen Pr. uge inkl km. vi har fri selv kørsel CAD værksted... kr. hvor 8.250,00 bilen bliver kontrolleret efter hver udlejningsperiode den inkluderede forsikring dækker også grov ekstra forsikringer 26 PERS. MERCEDES SPRINTER 616 CDI 9 PERS. FIAT DUCATO det er lige så billigt at leje på danske plader som Pr. døgn uagtsomhed inkl.250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. døgn inkl. 250 km. på tyske fri kørsel... kr ,00 skulle uheldet være ude eller er du bare i tvivl når man kører rundt i udlandet kan folk se at 39 man PERS. om SETRA noget i din 211 udlejningsperiode HD har vi 24 timers Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 kommer fra danmark Pr. døgn telefontid inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 intet startgebyr når man lejer hos os og evt. beslutter sig for at 13 PERS. FIAT DUCATO ingen ekstra udgifter for service, TV med DVD, købe bilen bagefter refunderer vi op til 14 dages 52 PERS. SETRA 315 HD GT Pr. døgn inkl. 250 km. gas, fri klosetvædske kørsel... mv. kr ,00 leje ved køb inden for 1 år Pr. døgn Pr. uge inkl km. mulighed fri kørsel for at gratis... kr. rengøre 7.500,00 selv efter udlejning man inkl. får op 250 til 35 km pct. fri rabat kørsel på langtidsleje... kr ,00 17 PERS. FIAT DUCATO Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 Vi har også turistbusser til udlejning u/fører fra 9-58 pers. 58 PERS. SETRA 216 HDS Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Priserne er inkl. moms, fuld kasko på bussen og passagererne. For personers ved udlandskørsel, ekstra forsikring pr. døgn kr. 300,- NBC Niels Brændekilde ApS Jels-Krydset, Haderslevvej 59, 6630 Rødding Tlf / Fax KØB-SALG-UDLEJNING AF AUTOCAMPERE Se mere på

9 DSTYR R AF U MASSE DSTYR R AF U MASSE BIL N I NGS UDLEJ KØREKORT LE TIL LIL Frankia A 650 BD, Fiat Ducato 15 2,8 JTD 127HK. Totalvægt kg. Km , Årgang sovepladser. Pris kr Bavaria Arctic I 60 LG, Fiat Ducato 35L MultiJet Euro5 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr Frankia I 740 FD, Fiat Ducato 40H 3,0 ltr. 157HK. Totalvægt kg., Km , Årgang sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED LDT VELHO MEGET Frankia A 680 ED, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km , Årgang sovepladser. Pris kr SOVE OLDT G VELH FLOT O ER PLADS Frankia A 630. Fiat Ducato 15, 2,8 JTD, 127 HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr LSENG ENTRA MED C I BAG METER Mc Louis Lagan 410. Fiat Ducato 1,9 Turbo Diesel. Km km. Årgang Totalvægt kg. 5 sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED EJER Chausson Flash 03. Ford Transit FDI. Km Årgang sovepladser. Pris kr N I NG UDLEJ Dethleff Advantage I 5801, Fiat Ducato JTD, 2,3 ltr., 110HK. Totalvægt Km Årgang sovepladser. Pris kr U N DE R Bavaria T 72 QT ARCTIC. Fiat Ducato 35L, 2,3 ltr. 130 HK. Km Årgang Totalvægt kg. 2 Sovepladser. Pris kr KUN EN Chausson Flash S3, Ford Transit TDCI Euro4 130 HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr SBIL Moovéo C7 AEG. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr EJER KUN 1 ELHOLDT ET V - MEG City Van CV 60 H. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr I BAG KØJER Knaus Sport-Traveller 605. Fiat Ducato 14 2,3 ltr, 110 HK. Km Årgang sovepladser. Pris kr SOLGT P.L.A. S741, Fiat Ducato 35L, Euro5, 2,3 ltr.,150hk, totalvægt kg., længde 7,42 meter. 5 Sovepladser. Pris kr OM STÅR S NY Hobby Excellent 495 UL. Campingvogn med masser af udstyr. Totalvægt kg. Årgang sovepladser. Pris kr EST DEN M AVARIA B E T G SO L Bavaria T 67 FT. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr PÆN MEGETHOLDT L E V OG Hobby Type 650 FD. Fiat Ducato 14 2,5 TDI. Km Årgang Sovepladser. Pris kr T HE TODEL AGE CKGAR Eura Mobil, Fiat Ducato 14 idtd, 2,8 ltr. Totalvægt kg. Km Årgang soveplader Pris kr Frankia I 840 GD. Fiat Ducato Multijet 40H 3,0 ltr, 180 HK. Totalvægt kg. Km NY. Årgang sovepladser. Pris kr , ARAGE STOR G 4 GASBLUS VN, GAS O IL ERET T NOMIN TOCAMPER AU ÅRETS Eura Mobil Freestyle S665HB. Fiat Ducato 2,3 ltr. 115HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr Frankia I 740 GD, Fiat Ducato MultiJet 40H 3,0 ltr. 180 HK. Totalvægt kg. Km NY Årgang NY. 5 sovepladser. Pris kr N I NG UDLEJ Bürstner Elegance I 710. Fiat Ducato 18 maxi 2,8 ltr. 146HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepl. Pris kr ÅRETS RET TILR 2013 E IN M NO AMPE AUTOCLEV NR. 2. -B SBIL P.L.A. Plasy P 69. Fiat Ducato 2,3 ltr, 150Hk. Totalvægt kg. Km NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr EJER KUN 1 Bavaria A 526 MD. Fiat Ducato 14 2,8 ltr. 127HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr M O DE L Pilote Aventura F 600 DGA, Fiat Ducato 33L Euro5 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr MED RÆK NGERT Æ H AN Chausson Allegro 94, Fiat Ducato MultiJet. 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr UDLEJ N I NGS BIL Pilote Aventura G 600 LPA. Fiat ducato 35 L Multijet 2,3 ltr, 130 HK, Totalvægt kg, Km NY, Årgang NY, 4 Sovepladser. Pris kr M ED INGSBIL OR UDLEJN G STOR MOT O R A E G 6 Bavaria A 65 ED, Fiat Ducato 35L 3,0 ltr. 157HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr M O DE L Frankia T 640 BD, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY, 3 sovepladser. Pris kr N UDLEJ IL I NGS B Frankia I 640 SD, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg., Km. NY, Årgang NY, 5 sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED Bavaria A 71 ABG Arctic, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km , Årgang 2010, 6 sovepladser. Pris kr TS IL ÅRE3 ERET T 1 NOMIN CAMPER 20 AUTO Bavaria Fjord Nordic Edition I 7402 LC, Fiat Ducato 40H, Euro5, 2,3 ltr., 150HK, totalvægt kg. 4 sovepladser. Pris kr OG N LINGSV BESTIL P.L.A. Plasy Live L390, Fiat Ducato MultiJet 35L, 150HK. Totalvægt kg. Km NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr NYPRIS 9.800,- Mercedes Benz Sprinter 316 CDI, 156HK, luksus til 9 personer, 3 sovepladser. Totalvægt kg. Km Årgang Pris kr ,764.80PLADER E K S Y T PÅ Frankia FF4, Mercedes Sprinter 319 Euro5 V6 motor 190HK. Totalvægt kg. Km. NY. Årgang NY. 2 sovepladser. Pris kr T YDERS LDT VELHO Wilk 530 MS. Totalvægt kg. Plads til 2 11 kg gasflasker. Årgang sovepladser. Pris kr J ES KAN LEKLAND S FRA TY Frankia I 790 FD, Fiat Ducato 40H 3,0 ltr. 180HK. Totalvægt kg., Km. NY, Årgang NY, 4 sovepladser. Pris kr J ES KAN LEKLAND S FRA TY Frankia I 6400 SG, Mercedes Sprinter 316 CDI 2,2 ltr. 163HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY,4 sovepladser. Pris kr UDLEJ N I NGS BIL Carado Mobil A160, Fiat Ducato MultiJet 2,3 ltr. 130HK, Totalvægt kg. Km Årgang 2010, 5 sovepladser. Pris kr LDT VELHO SBIL SUUDPLEERJNNI1NEGJER - KU Solifer S7. Carado Mobil Totalvægt A160, Fiat Ducato kg. Årgang MultiJet2004 2,3 ltr. 130HK,2002. model Totalvægt 4 sovepladser kg. Km Årgang 2010,kr5..sovepladser. Pris Pris... kr

10 10 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Fortelte til de mindre størrelser En lille vogn har også glæde af et fortelt, så selvfølgelig findes der et stort udvalg. Fortelte er en del af campingvognens udstyr, og når man har købt en lille vogn, er det rart at få udvidet pladsen og kunne nyde at sidde i forteltet, morgen, middag eller aften og spise eller slappe af. De små modeller som eksempelvis Adrias Action, eller Hymers Touring, der har lidt kantede faconer, kræver et specialtelt. Det fremstiller danske Isabella selv, og ellers importerer de forskellige muligheder for fortelte til andre modeller. Vi ser en mindre renæssance for de mindre vogne for tiden, og folk, der køber de her modeller, har ofte lidt penge på lommen og vil gerne have udstyr af god kvalitet. Teltene er af en kvalitet, som holder længe, også i det nordiske klima, og har en stor brugerværdi, fortæller Tommy Boisen fra Isabella. FIND DET RETTE TELT Tommy Boisen forklarer, at der også er mindre modeller af forskellige vogntyper, hvor man kan købe og bruge standardtelte. Det kan for eksempel være telte, der kan køre i skinnen hele vejen rundt på campingvognen, men det kan også være telttyper, der står selvstændigt og eventuelt kan kobles til vognen på forskellige måder. Til 320 kan man få både fortelt og soltelt, men der er mange muligheder, siger han. Hvis man skal købe et fortelt, der ikke er et specialtelt, er det med at finde målebåndet frem og eksempelvis måle længden fra jorden gennem skinnen til jorden, men der er hjælp at hente hos forhandlere eller på nettet. DANMARKS SKANDINAVIENS EUROPAS MEST KØBTE AUTOCAMPER autocamp.dk Twin Fra kr Matrix Axess Fra kr Fås også med enkeltsenge Vi er eksperter... med 50 års erfaring 680 SL med enkeltsenge Århusvej 10 (v/ afkørsel Låsby) 8670 Låsby Tlf SØNDAG KL NEERGÅRDS CAMPING Rundageren Hedehusene Tlf

11 ANNONCETILLÆG APRIL Annonce Granite Steel Flax Isacryl 295 g/m 2 Carbon X Zinox Commodore Et åndehul med plads til det hele Commodore er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore er både velegnet til stand- og rejsecamping. Til ture sydpå giver myggenetvinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. For optimal stabilitet til standcamping anbefales Zinox-stålrørsstel, som nu er forsynet med T-Rex låsekoblinger, der gør det let at udspænde og samle. Kontakt for nærmeste forhandler: Isabella A/S Isabellahøj Vejle Tel

12 12 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 EN AUTOCAMPER ER SAGEN Flere ældre vælger autocampere efter flere år med campingvogn. Det er nemmere, og giver mange muligheder for bare at tage af sted, lige når det passer. Det er ikke en campingvogn, men i dag kan man få autocampere, der ligner ret meget, når det gælder indretning og udstyr. Derfor vælger mange autocamperen, som en lidt nemmere måde at komme omkring på, end med mange af de større campingvogne. NEM OG FLEKSIBEL Vi har talt med tre par, der har valgt at købe en autocamper inden for den seneste tid. Enten for første gang eller efter lidt erfaring på området. Fælles er, at de alle har erfaringer fra det traditionelle campingliv med campingvogne og oplevelser i gennem årene. I de senere år, hvor alderen er blevet lidt højere, har de valgt autocamperen for at gøre turene lidt nemmere og fleksible. TRYGHED OG KOMFORT De er nemmere at køre med og få på plads på campingpladserne, og i de nyere modeller er udstyret i top, så det kan måle sig med campingvognene. Selvfølgelig er der flere muligheder og udvalg med de mange campingvognsmodeller, men fleksibiliteten er stor med en autocamper. Den kan man køre med, lige når det passer og holde næsten, hvor det passer. Mange steder er der særlige steder til autocampere, som ikke koster særlig meget. Det kan være rart at holde sammen med nogle andre, der er af sted, men det giver også lidt tryghed at overnatte nogle flere samme sted. Autocamperen er et alternativ eller supplement til campingvognen, som giver muligheder, der ikke altid er med en campingvogn. Flere af dem, BT talte med, havde også været i USA og Canada, hvor de havde lånt en autocamper og kørt rundt. En fantastisk vogn Ægteparret Egon og Jytte Petersen er helt vildt glade for deres nye autocamper, som de bruger hele året til ture herhjemme og i udlandet. Egentligt havde de skiftet campingvognen ud flere gange inden for de seneste år, og den seneste var drømmevognen, fortæller Egon Petersen. De årlige besøg på Ferie For Alle i Herning gav alligevel næring til lidt spekulation hos både Egon og Jytte. Først så vi en Autocamper fra Adria med samme indretning som vores campingvogn, og det satte da nogle tanker i gang, men da vi året efter så den med blandt andet centralvarme, var vi temmelig interesseret, siger Egon Petersen og mindes, hvordan de blev inviteret ud til forhandleren Autocamp i Låsby og kigge nærmere. EN ANDERLEDES KØBSOPLEVELSE Her kiggede de og var lige ved at underskrive slutsedlen, da forhandleren sagde, at han syntes de skulle vente til måneden efter, hvor der kom en ny model, han mente var lige noget for dem. Det der med, at han opgav et salg, for at tage chancen med en ny model, det var altså god betjening. Og det virkede, for den var lige os, så nu kører vi rundt i Adria Matrix Supreme, en Renault Master, fortæller Egon Petersen begejstret. VEKSELVARMERE ER ET HIT Nogle af de væsentlige ting i vognen, er, ifølge Egon Petersen, centralvarmen, den vandbårne gulvvarme og ikke mindst varmeveksleren: Varmeveksleren gør, at det er motorvarmen, der opvarmer vognen, når vi kører. Derfor sparer vi gas på hele køreturen, hvilket er ret vigtigt, når vi skal længere syd på. Og så er vognen jo lun, når vi stopper på turen og skal bruge den KM PÅ HALVANDET ÅR I dag bruger Egon og Jytte autocamperen hele året, og selvom de regnede med at skulle købe en rigtig egoistvogn, så går både skiture og sommerferie ikke så sjældent med børnebørn eller venner som festligt selskab. Vi har haft den i halvandet år og har kørt km, så den bliver brugt. Vi kører også aftenture herhjemme, hvor vi ser solnedgangen et sted, ligesom vi ofte er i Tyskland på kortere ture. Vi har ikke altid planlagt rejsen, men tager af sted og ser os om. Vi bruger ofte en af de mange autocamperpladser, der måske koster 10 Euro per overnatning, men det giver en vis tryghed, forklarer Egon Petersen. Lidt nemmere med en autocamper På Bella Centrets rejsemesse i januar købte Børge og Marianne Winther deres første autocamper. Den er lidt nemmere at manøvrere rundt, og der er lidt mere sikkerhed og komfort, mener Børge Winther. De to pensionister, hvoraf Marianne stadig arbejder lidt, er erfarne campister, der begyndte campinglivet i De har kørt i det meste af Europa, fra Sortehavet og rundt på Portugals kyster. Køretøjet er i dag skiftet ud til en autocamper - en ny Carado T447 med Fiat chassis. Før havde vi en stor campingvogn, men det er lidt nemmere at komme rundt og ind på de lidt mindre pladser sydpå med en autocamper. Desuden er der ikke så meget at stille op, når man ankommer. Selvom valget faldt på en forhandler i Jylland, og vi selv bor i København, så virkede han troværdig, og vores campingvogn indgik i handlen, så vi slog til, fortæller Børge Winther om handlen. LEVER NÆSTEN SOM DE LOKALE Den 1. maj går turen til Spanien i to måneder, hvor Børge og Marianne Winther skal mødes med nogle venner, og senere på året sætter de kurs mod Italien, tyve vogne i alt på en tur arrangeret gennem DCU. De to nyder at gå i de lokale supermarkeder og tilberede lokal mad i vognen, så de får en hverdag, der minder om de lokales, som Børge Winther siger. Vi tager også gerne ud og ser på seværdigheder i området, og i Italien, hvor vi ligger ved Sotto Marina, skal vi en uges tid til Firenze, et smut til Venedig og ud til nogle øer, mens vi er der, tilføjer han. Campinglivet fortsætter, nu bare i en autocamper. Og rejsemessen besøger de også stadig. Det har de gjort i mange år, bare for at se, hvad der rør sig.

13 ANNONCETILLÆG APRIL Vi har prøvet det meste, men nu er det autocamper Steen Parkel og konen, Vivi, har købt en ny autocamper med enkeltsenge. Køjesengene var blevet for besværlige for de to pensionister, men fornøjelsen er stadig lige stor. For ikke så længe siden købte Steen og Vivi Parkel fra Orø, en ny autocamper hos NBC i Jels. Den har det hele og bringer dem rundt i det meste af Europa. De har prøvet det meste rent campingmæssigt: små/store telte, Camp-let, tre campingvogne og nu deres anden autocamper. I pensionsalderen er de to campister stadig på farten i lange perioder af året, hvor de opsøger varme og oplevelser syd på i Europa. Her i vinter har vi lige været to måneder i Portugal. Det er et foretrukket mål om vinteren, og det er anden gang, vi er der. Til efteråret tager vi til Kreta, hvor vi kører ned igennem blandt andet Albanien og Montenegro. Det er en tur, jeg har arrangeret for 20 biler i alt, fortæller Steen Parkel. FINE PARKERINGSFORHOLD I DET MESTE AF EUROPA Den nye autocamper er en delintegreret model på et Fiat chassis. Den er jo en personbil i Danmark, siger Steen Parkel, men tilføjer, at der stadig er lidt problemer med campingpladserne, der gerne vil have autocamperne ind på pladserne. De kan dog holde på alle parkeringspladser i Danmark, og i Tyskland og Frankrig er der ikke problemer med at parkere. Nogle steder er der særlige parkeringspladser for autocampere mod en mindre betaling, men det er helt i orden, synes Steen Parkel. KOMMER LANGT OMKRING Steen Parkel er medlem af DACF (Danske AutoCamper Forening), og de arrangerer ture hvert år, hvoraf Steen Parkel og konen har været med på en del. De har blandt andet været i Rusland og USA, dog i en lånt autocamper. Det er en fantastisk måde at komme af sted på med alle de muligheder, der er i bilen. Vi laver meget mad i autocamperens køkken, hvor der er mange andre, der vælger at gå ud at spise på restaurant. Men der er køleskab, komfur og fryser, så der er gode muligheder for at lave noget selv, mener Steen Parkel, der lige har fået sat solceller på taget af vognen, som leverer en masse strøm, så de kan holde længe uden 220 volt. KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S, RANDERS Inviterer til: FORÅRSSALG GUL PRIS! ER FAST LAV PRIS PÅ DET MEST GÆNGSE CAMPINGUDSTYR. KOM IND I BUTIKKEN OG FÅ VORES 20 SIDERS GUL-PRIS KATALOG FOR Vi giver dig sikkerhed i din brugtvognshandel: Du får dobbeltgaranti og 30 dages ombytningsret samt 14 gratis overnatninger på danske camingpladser Find din campingvogn på 70 STK. NYE CAMPING- VOGNE på lager SPAR OP TIL ,- Midtvejs Caravans 120 STK. BRUGTE CAMPING- VOGNE på lager SPAR OP TIL ,- Køb i ren handel og få en udstyrspakke med til en værdi af kr ,- ISABELLA FORTELTFLISER ISABELLA FLOOR Str. 50 x 50 cm Normalt 296 kr./m 2 NU 266 kr./m 2 SPAR 30 KR./ M2 KOM OG SE DET STORE UDVALG AF MODELLER fra OPBEVARINGSTELT WeCamp 220 x 150 cm Normalt 1.999,- GUL PRIS: NU 1.699,- SPAR 300,- SPAR 1.929,- GRENÅVEJ 29-31, 8960 RANDERS, TELEFON Åbent: Hverdag kl Weekend kl ENDURO ECO II MOVER Inkl. Montering, batteri og lader Norm. pris ,- GUL PRIS: ,-

14 TRYG rs å r o F d tilbu BRUGTVOGNS HANDEL Vi tilbyder markedets bedste vilkår når du køber brugt campingvogn hos os. 3 måneders ombytningsret, hvis du skulle få valgt den forkerte indretning 6 måneders 100% garanti, Vi forhandler sikrer at du ikke har købt katten i sækken siden 1988 Vognmærke Årg Adria Adora 542 pu , ,- Dethleffs Camper E 550 sk , ,- Adria Classica 613 pk , ,- Dethleffs Camper 450 v , ,- Adria Altea 462 ps , ,- Dethleffs Camper 510 db , ,- Adria Classica 513 up , ,- Dethleffs New Line 410 db , ,- Adria Altea 542 pk , ,- Dethleffs New Line 420 hk , , Egenvægt Før pris Ved ren handel Vognmærke Årg Egenvægt Før pris Ved ren handel Adria Altea 542 pk , ,- Dethleffs Nomad 450 db , ,- Adria Alpina 563 ul , ,- Dethleffs Nomad 510 v , ,- Adria Adiva 512 up , ,- Tabbert Vivaldi 560 td , ,- Dethleffs Camper 720 sk , ,- Tabbert Rossini 500 dm , ,- Dethleffs Beduin E 545 v , ,- Tabbert Da Vinci 540 Dm , ,- Frisk fugtattest Alle vore brugte vogne bliver fugtestet, er testen mere end 6 mdr. gammel bliver der lavet en ny. Vi hjælper med finansiering Vi tilbyder fornuftig finansiering af vognen med både fast og variabel rente. Lige nu har vi et stort udvalg af nedsatte vogne se mere på cccamping.dk CC Camping & Marine A/S, Trekanten 7-9, DK-4571 Grevinge, tel cccamping.dk PB Autocamper Allingåbro Vi forhandler Hymer, Carado, Knaus, Weinsberg, TEC, Ilusion og Morelo Scandica til de ægte vinterentusiaster det elegante tyske design kombineret med bedste skandinavisk varmekomfort krydret med yderligere detaljer og funktioner. vælg mellem 6 indretninger i str. 531 til 736 K. Scandica er bl.a. udstyret med alde centralvarme, vandbåren gulvvarme, varme i væg i bad, db.bunde i skabe og sædekasser, højeste isoleringsevne i styroform 50 mm. gulv & 45 mm. tag/ vægge, indvendig spildevandstank, gasflaskeomskifter med ice-ex., skikasse, glas-fibertag, batteri & lader, reservehjul, pu.opbygning der udelukker kuldebroer og som ikke kan optage fugt m.m. Sjælland Østsjællands camping center, Solrød Strand, tlf Se vores brugtvogns -lager w w w.pb-aut på ocamper.dk PB Scandi-Mobil A/S Industriparken Allingåbro Tlf ER : ÅBNINGSTID 7 Hverdage 8-1 ale. ndag efter aft lørdag og sø Mobil : Fyn Sk caravan, Blommenslyst, tlf Faaborg camping & Fritidscenter, Faaborg, tlf Jylland ikast camping & Fritid, ikast, tlf løgstør caravan center, løgstør, tlf Brønderslev caravan, Brønderslev, tlf Kronjyllands camping center, randers, tlf LMC Caravan GmbH & Co. KG Rudolf-Diesel-Str Sassenberg Tel /27-0

15 SE HER! KLIK IND OG SE 300 personbiler erhvervsbiler campingvogne Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr FINANSIERING/LEASING UANSET ØKONOMISKE FORHOLD Pris kr RKI Fra 20% udbetaling Fra 20% udbetaling Rente Rente fra fra 4,9% 4,9% Å.O.P. Å.O.P 8,3% 8,3% Lån(På på udvalgte 200,000,- modeller). over 7år. Biler Lån på under ,- kr over 7 år. Biler/campingvogne Dog min. kr under iudbetaling. kr ,- Dog min. kr i udbetaling. OBS: Billig forsikring for nybegyndere Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr ROSKILDEVEJ TAASTRUP

16

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA.

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA. 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan Campingmagasinet ÆRLIGE ADRIA ALL-INCLUSIVE Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra

Læs mere

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet...

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet... In Motion 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2013 magasinet årgang 23 udgives af ADRIA Danmark astella glam edition: bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår

Læs mere

2010 20. Årgang Campingmagasinet

2010 20. Årgang Campingmagasinet 2010 20. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan Campingmagasinet Find inspiration og læs om den nye campingsæsons tendenser, få gode tips og baggrundsviden og se nærmere på de mange spændende

Læs mere

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2012 Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8 Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Læs mere

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden!

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden! CAMPING MAGASINET Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang forud for fremtiden! 2 ADRIA - DANMARKS CARAVAN NR. 1 Vi tager parcelhuset med på ferien Engang skulle vi ud af jaget og glemme telefon,

Læs mere

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien IN MOTION 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2014 magasinet årgang 24 udgives af ADRIA Danmark Altea 2014 Den ku ligeså godt ha været dansk! Er glasfiber stærkere end aluminium?

Læs mere

Campingliv. Kabe. Campingliv kigger på: KABE Royal 520 XL sid 12. Frankrig rundt ferie med lyst til mere

Campingliv. Kabe. Campingliv kigger på: KABE Royal 520 XL sid 12. Frankrig rundt ferie med lyst til mere Kabe No 1, 2011 Campingliv En avis fra den svenske markedsleder - KABE Frankrig rundt ferie med lyst til mere Fra båd til campingvogn større frihed, når det passer os - Altid et skridt foran Campingliv

Læs mere

Forårsmagasinet. Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2. Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10

Forårsmagasinet. Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2. Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2011 Nu bliver det rigtig let - eller hvad? side 2 Påske i Paris og vågnende vinstokke i Moseldalen side 10 Så er der igen op til 15.000

Læs mere

Køjevogne TEMA: KØJEVOGNE

Køjevogne TEMA: KØJEVOGNE Camping i en nyere køjevogn er gået hen og blevet et hit hos mange børnefamilier. Det er stadig muligt at opleve nærvær og komfort i egne omgivelser for under 100.000 kr og nye eller nyere brugte campingvogne

Læs mere

www.camping NETTET.dk

www.camping NETTET.dk Det bedste på: www.camping NETTET.dk Få inspiration på campingnettet campisternes egen portal på internettet og se, hvad dine medcampister mener. Der er masser af god campinginspiration at hente på forbrugernes

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET

VINTERCAMPINGMAGASINET - vi bestræber os lidt mere VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 3. ÅRGANG. OKTOBER 2007 Vintercamping er for alle Universal 240 Camping om vinteren... Flere og flere opdager, at vintercamping

Læs mere

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping 2015 DK Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping Indhold NYHEDER 2015 4-5 Se årets nyheder... UDSØGTE MATERIALER 6-7 Materialer // Gardiner // Pictogramoversigt ARTIKLER 12, 20, 28

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 - vi bestræber os lidt mere www.vinter-camping.dk Sneferie i campingvogn er kommet for at blive Der er ingen tvivl om, at vinterferie

Læs mere

www.camping NETTET.dk

www.camping NETTET.dk Det bedste på: www.camping NETTET.dk Få inspiration på campingnettet campisternes egen portal på internettet og se, hvad dine medcampister mener. Der er masser af god campinginspiration at hente på forbrugernes

Læs mere

Tanker på dage med 15 timers vagter.

Tanker på dage med 15 timers vagter. Tanker på dage med 15 timers vagter. Hvordan mon den ser ud set gennem et par chauffør briller? Det spørgsmål har stillet mig selv mange gange, og gennem mine oplevelser i branchen gennem nogle år, tegner

Læs mere

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

BÜRSTNER AMARA 530 TS

BÜRSTNER AMARA 530 TS BRUGT VOGNS TEST BÜRSTNER AMARA 530 TS TEKST & FOTO: HEINE LAURSEN. Månedens brugtvognstest hos Åbybro CAMPING & FRITID A/S, på Bürstner A- mara 530 TS, årgang 1995. DCU s Tekniske Afdeling har valgt en

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

Et kik ud af vinduet

Et kik ud af vinduet CAMPINGVOGNE Et kik ud af vinduet INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

oasen Redaktion DL-RK s Hovedbestyrelse oasen.dlrk.dk www.landrover-klub.dk Indhold

oasen Redaktion DL-RK s Hovedbestyrelse oasen.dlrk.dk www.landrover-klub.dk Indhold oasen Dansk Land-Rover Klub's medlemsblad Annoncepriser 1:1 format 123,5 x 180mm 1075-kr. 1:2 format 123,5 x 86mm 625,-kr. 1:3 format 123,5 x 50mm 450,-kr. Tillæg ved tryk i 2-farver Tillæg ved tryk i

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Tændrøret Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Aalestrup Classic Bil & MC Klub Klubbens idé og formål er at samle de klassiske- og veterankøretøjer, der er i området. Kravet for at man kan optages

Læs mere

MARITIM LIVSSTIL. 4 fede steder at sejle hen i Danmark. Motor eller sejl - lyst og temperament. Dybe V-skrog til nordiske farvande

MARITIM LIVSSTIL. 4 fede steder at sejle hen i Danmark. Motor eller sejl - lyst og temperament. Dybe V-skrog til nordiske farvande ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE MARITIM LIVSSTIL Motor eller sejl - lyst og temperament Forskellen er stor, men nogen vælger at tage springet fra den ene type til den

Læs mere

til kamp for miljøet

til kamp for miljøet maj 2009 8. ÅRGANG brug din stemme Stort tillæg om valget grøn strøm Udled mindre CO 2 med Grøn Strøm solenergi Det kan du bruge solen til www.sydenergi.dk ferie med energi Vælg ferie, der giver hele familien

Læs mere

Udlejnings magasinet. Sund ferie cykelruter, vandreture, cykeludlejning m.m. Danland Bogense. Teknologiske muligheder i sommerhuset. #3.

Udlejnings magasinet. Sund ferie cykelruter, vandreture, cykeludlejning m.m. Danland Bogense. Teknologiske muligheder i sommerhuset. #3. Udlejnings magasinet Nyt om udlejning af ferieboliger for DanCenter og Danlands boligejere #3. Oktober 2008 Danland Bogense Teknologiske muligheder i sommerhuset Sund ferie cykelruter, vandreture, cykeludlejning

Læs mere

FORSIKRINGEN. Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig. Hvad dækker TEMA: FORSIKRING

FORSIKRINGEN. Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig. Hvad dækker TEMA: FORSIKRING TEMA: FORSIKRING Hvad dækker FORSIKRINGEN AF METTE VÅBENGÅRD Ubudne gæster i campingvognen er en ubehagelig oplevelse. Og ærgrelsen bliver ikke mindre, hvis man opdager, at forsikringen ikke dækker det,

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

MAGASIN N r. 9 I 2 011 /12

MAGASIN N r. 9 I 2 011 /12 EJER EJERMAGASIN 2011/12 MAGASIN N r. 9 I 2 011 /12 MAGASINET FOR SOMMER HUSEJER E Alberte Winding: Det er luksus at kigge ud over havet Foto: Robin Skjoldborg Strandsafari: På jagt i naturens skatkammer

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere