CAMPING INSPIRATIONSGUIDE. Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4. Et væld af udstyr side 6-7

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAMPING INSPIRATIONSGUIDE. Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4. Et væld af udstyr side 6-7"

Transkript

1 Scanpix INSPIRATIONSGUIDE CAMPING ANNONCETILLÆG APRIL 2013 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING DISTRIBUERET MED BT Små vogne hitter side 2-3 Fremtidens campist side 4 Et væld af udstyr side 6-7 Guide til valg af fortelt side Autocamperen er nemmere side 12-13

2 02 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Små vogne vinder frem De seneste sæsoner er salget af de mindre vogne steget betydeligt. De egner sig godt til de mange mindre og økonomiske biler, men køberne er ikke altid som forventet. CAMPING APRIL 2013 Campingsæsonen er godt i gang, og mon ikke der er mange glade campister, der glæder sig over vejret i disse dage og ser frem til en velfortjent god sommer. Vi håber at dette tillæg vil inspirere såvel nye som mere garvede campister til gode oplevelser. GOD LÆSELYST Projektledere: JESPER LANGHOFF ANDERSEN Berlingske Media Tlf , LASSE JUHL Partner Pulbishing, Berlingske Media Tlf , De små modeller af campingvognene sælger godt for tiden, ligesom interessen for de mindre af de traditionelle modeller også stiger. Hos Adria taler man ligefrem om en eksplosion i salget af deres lille model Action. Også andre importører kan mærke en stigende interesse for de mindre vogne, men hvad skyldes den store interesse? Man forventede faktisk, at Action-modellen med et smart design ville tiltale unge par uden børn, men det viser sig, at det i stedet er ældre ægtepar, der køber løs. LETTE AT KØRE MED MINDRE BILER Forklaringen på salgstallene skal blandt andet findes i, at de små vogne er nemmere at køre med og manøvrere på plads på campingpladsen, og så er de smart indrettet med mange af de normale goder i campingvognen bare på mindre plads. Totalvægten er nede på omkring kg., hvilket betyder, at de kan trækkes efter de fleste af de mindre brændstoføkonomiske biler, der sælges rigtig mange af i dagens Danmark. Tommy Boisen fra Isabella fortæller, at han også oplever, at folk har en stor campingvogn, som de tager på længerevarende ferier med, og så har de en mindre model til de kortere ture, knap så langt hjemmefra. Læs her om udvalgte eksempler på nogen af de mindre vogne. Journalist : JENS KISKER Foto referencer: INTERCAMP A/S DETHLEFFS ADRIA CARAVELAIR ISABELLA Design & Layout: MARKETSQUARE Distribueret med: BT PARTNER PUBLISHING arbejder på at skabe målrettet værdi for vore læsere og samarbejdspartnere. En udgivelse er handlingsorienteret og består af informationsjournalistik, der omhandler udfordringer og handlingsalternativer inden for et tema. Caravelairs Antares Luxe 400 er en af de mindre rejsevogne, der som udgangspunkt vejer under kg og har fire sovepladser. Den er under seks meter lang, og prisen begynder et godt stykke under kr. Der er polyestertag- og sider mod hagl, og indretningen er lidt utraditionel, og der er plads til både køkken, seng, toilet og siddepladser.

3 ANNONCETILLÆG APRIL En hurtig Action på messen Det var ikke meningen, at Wivi Stilling skulle købe noget på Ferie For Alle i Herning, men pludselig var den der den nye lille Action-model - og den skulle hun bare have. Wivi Stilling på 59 år fra Hasselager ved Aarhus har camperet lidt med forældrene, da hun var barn, og hendes bror er inkarneret campist, men camping er aldrig rigtig blevet til noget for hende selv i gennem årene. Jeg har været ude at rejse næsten hvert år, og selvfølgelig har jeg besøgt min bror i hans campingvogn en gang i mellem, og det har været meget hyggeligt, men jeg har aldrig fået købt en til mig selv. Alligevel tog jeg med for at kigge lidt, da min bror skulle til messen i Herning, fortæller Wivi Stilling. FALDT MED DET SAMME FOR VOGNEN Her var de egentlig på vej ud, og broderen havde købt sit, da han lige skulle over og kigge på den nye model af den lille Action campingvogn, inden de tog hjem. Lige pludselig, da jeg så den Action, faldt jeg med det samme for både design og farve. Den er så godt indrettet. Den er lille, men den har det hele. Bad med brus, håndvask og to senge, der kan blive til en dobbeltseng og endda til en tremands, siger Wivi Stilling begejstret og tilføjer, at den heller ikke er større, end at hun kan manøvrere rundt med den. Selvom hun nu ikke er bange for at prøve kræfter med noget større, hvis det skulle være. ALLEREDE REJSEPLANER Slutsedlen er underskrevet, og hendes nye Action er klar i begyndelsen af maj. I første omgang kører hun den til Silkeborg, hvor hendes bror camperer fast, men rejseplanerne går også i den anden retning. Jeg regner med at køre nordpå til Skagen, Blokhus og deromkring. Det bliver nok med en veninde eller et af børnebørnene, men ellers tager jeg nu gerne af sted alene, siger Wivi Stilling. ET DYRT BESØG Der er stadig lidt indkøb til vognen, da der skal borde, stole, bestik og sådan noget til, så fra ikke at skulle have noget i Herning, blev det hurtigt anderledes. Det var en dyr fornøjelse at tage med på Ferie For Alle i år, men fornøjelsen varer jo i lang tid fremover, slutter Wivi Stilling af. Caravelair Silver pop up modeller. Nyt udvendigt design, komfortabelt og praktisk og materialer af høj kvalitet. Nyt hyndebetræk i smarte farver er sammen med belysningen med til at øge aftenhyggen i vognen. Tag og sider i haglsikkert GRP polyester og masser af lys i et prisleje fornuftigt prisleje. Fås fra ,-.

4 04 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 FREMTIDENS CAMPIST? I denne udgivelse om camping er der mange ældre repræsentanter for campingfolket. Ældre der køber autocamper eller en af de små nye vogne, men er fremtidens campist så en pensionist? Der er tid og ofte også råd til en autocamper eller en lille vogn, når pensionstilværelsen nærmer sig, og pension og friværdi kan investeres i en fornuftig campingvogn. Det har vi allerede set og hørt flere eksempler på her i tillægget, men betyder det nu, at campingpladserne fremover bliver domineret af ældre campister med udstyret i orden? OGSÅ SMÅ MODELLER TIL YNGRE Nej, sådan bliver det ikke, mener formanden for Campingbranchen, Lisbeth Rasmussen, der hilser det velkomment, at mange ældre opfylder drømmen om mulighederne med en autocamper og lysten til en mindre campingvogn. Blandt de små vogne er der nu også modeller, der tiltaler de yngre kundegrupper. Vognene, som for eksempel har et smart design, men der er jo kun plads til en to-tre stykker, så det sætter selvfølgelig også sin begrænsning på kundegruppen. Børnefamilier har jo ofte brug for køjer, senge og siddegrupper, så de køber i høj grad lidt større vogne, siger Lisbeth Rasmussen. PLADSER TIL ALLE CAMPISTER Lisbeth Rasmussen fortæller, at de ofte hører, at folk har en lille, måske brugt, ekstravogn til mindre ture, og det er selvfølgelig ikke så meget børnefamilierne, da de ikke har så meget tid. Men campingpladser vil, ifølge Lisbeth Rasmussen stadig være fyldt af forskellige campister, hvoraf mange vil have børn med: Heldigvis er det jo sådan, at du kan vælge lige den campingplads, der passer dig. Det kan være en med alle mulige former for aktiviteter, med cirkusland og badeland eller en naturplads med toilet og information.

5

6 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Hedehusene Team Øst Fødselsdags Åbent Hus d. 20 og 21 april kl. 11. til 16. Campingvogne til letvægtspriser! Mange dejlig fabriksnye campingvogne som er produceret i 2011 og 2012 sælges nu til nedsatte priser. Fabriksny Fendt Sportivo 450 SQB Fantastisk flot og gedign vogn med stor tværstillet dobbeltseng. Dejlig siddegruppe i bagenden. Funktionelt køkken med Slim-Tower køle/ frys, masser af skuffeplads og aluminiumsfælge. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Fendt, Bianco 465 TG Kvalitet præger denne enkeltsengs vogn med dejlig stor rundsiddegruppe i bagenden, fast vandtank, stor tagluge, funktionelt køkken, fluenets dør og meget mere. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 440 FD Fransk sengs indretning med rummeligt badeværelse med brus, håndvask placeret uden for toilet. Stor siddegruppe som kan omdannes til dobbeltseng. Gode køkken forhold. Egenvægt 890 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 480 QDK Familie vogn med to dejligt store køjer i bagende. God siddegruppe med køkken overfor midt i vognen og far og mors egen afdeling i tværstillet dobbeltseng i forenden. Egenvægt 1070 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Fendt Platin 495 SF Fransk seng og stor rundsiddegruppe. Dejligt køkken med mange skuffer og 140 liter Slim-Tower køle/frys. Fast vandtank, 12 volts omformer, truma ultra heat og gulvtæppe. Før: ,- Nu: , Hymer 676 SL Renault 2,5-146 hk km Enkeltsenge, stort køle/frys og bageovn, stort badeværelse, pilotsæder, cykelholder, markise, airconditon og fartpilot. Luksus klasse. Fabriksny Fendt Topas 495 TG Fendts topmodel med mange gedigne løsninger. Enkeltsenge i bag og dejlig rummelig rundsiddegruppe i forenden. Varmt vand, 12 volts omformer og aluminiumsfælge. Kvalitet en selvfølge. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 500 XD Dejlig stor fritstående dobbeltseng i forende, god siddegruppe midt i vognen med mulighed for opredning til 2 personer. Velindrettet køkken og rummeligt toilet/ bad. Egenvægt 1070 kg. Før: ,- Nu: ,- Fabriksny Weinsberg CaraOne 480 EU Dejlig lyst indrettet enkeltsengs vogn med brede senge. Stor rummelig siddegruppe med mulighed for opredning. Godt køkken med køleskab, badeværelse overfor. Egenvægt 1070 kg.. Før: ,- Nu: , Hymer Tramp 674 Fiat 2,3 130 hk km Enkelt senge, stor garage, godt køkken med stort køle/frys, partikelfilter, markise, cykelholder, dejlig stor L siddegruppe med vendbare forstole. Fabriksny Chausson Welcome 78 Fiat 150 hk Euro 5 Queensbed, god siddegruppe, adskilt toilet og bad, køkken med stort køle/frys. Godt stuverum med låge i begge sider. Combi dieselfyr Hymer Exsis 562 Ford 2,2 140 hk km Luksus model m. enkeltsenge, sænkeseng, køle/frys, dejlig siddegruppe, markise alufælge, parabol og meget mere. Fabriksny Chausson Flash 10 Ford 140 hk Euro 5 El-ænkeseng, vendbare forstole, kæmpe siddegruppe, stort badeværelse. godt køkken med god skabsplads. Dieselfyr til opvarmning.under 6 m Hymer B Classic 664 Fiat 2,3 jtd 110 hk km Fantastisk rummelig camper med stor siddegruppe. Vinkelkøkken med stort køle/frys og stor garage. Oliefyr på motor, alufælge Carado Sport Gold T 345 Fiat 2,3 130 hk km Fransk seng, opredning i siddegruppe: Godt rummeligt køkken, læderindtræk, stort badeværelse med separat bruseniche Chausson Flash 03 Ford 2,2 tdci 140 hk km Dinette forrest, køjer i bagenden og dobbeltseng i alkoven. 6 selepladser 6 sovepladser 6 siddepladser CI Carioca Ford 2,2 110 hk km Kompakt camper med tværstillet seng bag og dejlig stor garage, siddegruppe v. drejbare forstole. Markise, radio CD, under 6 m Rimor Europeo NG 12 Ford 125 hk km Fransk seng med depot under, dinette siddegruppe som kan omdannes til dobbeltseng. Aircondition, markise, sænkbar cykelholder m.m , , , , , , , , , ,-. Udstyret i orden Når vognen er i hus i gennem mange år eller lige erhvervet, er der stadig et par ting at tænke over. Der er masser af udstyr, du kan tilføje luksus eller bare praktisk. Her er nogle bud på lidt af de klassiske ting, som service, stole eller et bord. Men en af de ting, der interesserer flere og flere campister, er muligheden for at have solceller på vognen. Det er en løsning, der giver god energi, om man så må sige. Strøm i vognen i længere tid, når man rejser i det solrige Sydeuropa er attraktivt. Det giver en god økonomi, der hjælper med at betale af på investeringen, og der er en bæredygtig tankegang i at have solceller på taget af campingvognen eller autocamperen. Vandtømningssystem Floe Tømmer vandsystemet og rengør samtidig rør og vandtank. Fungerer ved hjælp af kompressorluft, som presser vandet igennem rørene og ud af hanerne. Forhindrer stillestående vand og afhjælper frostskader om vinteren. 499,- Minigolf Der er selvfølgelig også ofte behov for en markise, eller hvad med en højtryksrenser eller et vandtømningssystem? Se nogle eksempler her og kig videre hos forhandlerne ved et besøg i det forhåbentlig snart gode vejr eller på internettet, hvis du foretrækker det. God fornøjelse. Højtryksrenser Wecamp Easywash Smart højtryksrenser på 12V eller batteri. 12VDC 3-9 bar. Tankkapacitet: 17 l. city Camp 1.399,- DanCamper A/S Øst: Hovedgaden Hedehusene tlf Vest: Tangenten Gedved Horsens N tlf Åbningstider: hverdage 9-17 onsdag lukket lørdage, søndage og helligdage Åben hele året Randersvej 400 Lisbjerg 8200 Århus N Tlf

7 ANNONCETILLÆG APRIL Stol 8 pos. WeCamp Nova Basic Behagelig campingstol med 8 positioner. Betrukket med polstret hynde. Fodstøtte fås som tilbehør Bord Wecamp DeLite 90 x 140 cm. Solcellesæt Cleversolar CS-100 Komplet sæt all-inclusive. Leveres med alt, hvad der skal bruges til en god start med solceller. Højtydende modul på 100Wp og 450Wh/d. Krus 4 stk. lemon grey 4 melamin krus med tilhørende ske. Varmelampe Wecamp Ramona 220V. Effekt: 600/1500W. 899,- 4499,- 549,- 149,- Når kvalitet,pris og design går hånd i hånd Begge vogne er fyldt med ekstra udstyr bl.a. det store køleskab. XL Freeze Super letvægter Venicia Premium 480 Nyhed i Danmark Antares Luxe 420 Quattro Årets nyhed XL Freeze Kun Kun kr. Eksklusiv leveringsomkostninger Kun kr. Inklusiv fortelt Eksklusiv leveringsomkostninger Alpha Luksus Galleon Pris: kr. Priser fra: kr. Teltvogn for 4til 8personer. Lav vægt Højt udstyrsniveau Masser af lys indvendigt Nemmere at køre med Lavt benzinforbrug Tag og sider er fremstillet i haglsikkert GRP polyester Ingen motorvejsafgifter på franske motorveje Mulighed for at parkere i garagen model foto Pacifique300 Priser fra: kr. Mimizan På vej til friheden! 150 liter kompressor køleskab til 230V/12V. Nyt banebrydende design, integreret i køkkenmøblet. Strømforbrug: Kun 45 W. Alle priser er ekskl. leveringsomkostninger og nummerplade Priser fra: kr. Mimizan kan både være et solsejl eller et fortelt -du bestemmer. Besøg os med de Franske produkter fra Trigano

8 LEJ EN AUTOCAMPER KÆMPE ÅBENT HUS I JELS-KRYDSET Vi har salg af nye og brugte autocampere i enhver prisklasse. Netop nu er udlejningsbilerne nedsat, så kom og få Lej feks. denne Bavaria Fjord Nordic Edition I 7402 LC Lej feks. denne P.L.A. S741 til 4 personer et med godt 2 dobbeltsenge. tilbud på en brugt kvalitets autocamper. Fra kr. Alle 7.975,- vores pr. udlejningsbiler uge. har gennemgået Fra service kr ,- på pr. uge. Inkl. moms, eget forsikring. CAD værksted efter hver udlejningsperiode Inkl. moms, forsikring km. fri kørsel. og er alle inkl. en NBC udlejningspakke km. fri kørsel. Ekstra km. 2,00. Vi sørger for evt. finansiering. Ekstra km. 2,00. Kom og se de mange nye 2009 modeller som vi har købt hjem til dette års store åbent hus: Kom til danmarks største åbent hus i vores m 2 store opvarmede udstillingshal den november samt den november 2008 fra Alkovekl. 10 familieautocamper - 17 til lille kørekort DANMARKS FØRSTE, STØRSTE, BEDSTE & BILLIGSTE... Vi holder åbent i vores m 2 store opvarmede udstillingshal alle dage i Kr. Himmelfartsdag og Pinsen kl Fuldintegreret autocamper til stort kørekort Oplev verden & mærk friheden fra en NBC autocamper Altid min. 45 klargjorte autocampere på lager - nye og brugte i enhver prisklasse Delintegreret autocamper til lille kørekort til 4 personer med enkeltsenge i bag. Indretningsmuligheder Lej feks. denne Bavaria A 71 ABG Arctic til 6 personer med køjer i bag Fra kr ,- pr. uge. inkl. moms, forsikring km. fri kørsel. Ekstra km. 2,25. Dagspriser fra kun kr ,- inkl. 250 km fri kørsel. Min. 3 døgn. Depositum Bavaria byder kr. på 4.600,- mange lækre Cykelstativ 2009 modeller, til 2 cykler se blandt kr. 375,- Havestole og bord, pr. del kr. 45,- andet NYT! Bavaria Man T 69 kan BD med nu leje dobbeltseng fra Tyskland. i bag, Bavaria Min. 14 T dage. Besparelse ca. kr ,- pr. uge. 60 BD på kun 6 meter, Bavaria T 67 FT med dobbeltseng i bag, alle bygget på Fiat Ducato MultiJet 2,3 ltr FORDELE VED AT LEJE VED OS: Spar mange penge. Vi udlejer fra Tyskland. Besparelse ca Fra Frankia s 2009 kollektion kan vi præsentere Frankia T 680 BD - Holiday Class, bygget på Fiat Ducato kroner MultiJet pr. uge 3,0 ltr. med dobbeltseng i bag og Frankia I 640 SD - Compact Class, bygget på Mercedes Vi udlejer Sprinter kun nye og lækre Frankia luksuriøse T 680 BD autocampere - Holiday Class, som opfylder bygget alle dine på krav Fiat Ducato til en 5-stjernet MultiJet 3,0 autocamper. ltr. med automatgear. Vi præsenterer også en Frankia I 8400 GD - Luxury Class, bygget Vi har på altid Mercedes min nye CDI autocampere med V6 cylinderet til udlejning. motor med 184HK Vi udsender med enkeltsenge instruktionsdvd i bag til stort ca. kørekort. 14 dage før afhentning og giver ved afhentning en udførlig instruktion i brug af autocamperen. Vi har 25 års erfaring i udlejning og klargøring af autocampere. Vi har eget CAD / DCU værksted hvor autocamperen bliver kontrolleret efter hver udlejningsperiode. Man må køre i Danmark i vores dansk indregistrerede autocampere Intet startgebyr. Ingen ekstra udgifter for køkkenudstyr, TV med DVD, gas, Endelig klosetvæske fremviser m.v. vi og giver vi mulighed for at kunder kan Mulighed prøvekøre for selv den nye at rengøre Frankia I efter 640 SD udlejning. - Compact Class, bygget Vi tager på os Fiat af Ducato den udvendige MultiJet 3,0 rengøring ltr. med uden automatgear. beregning Gratis parkering for deres bil, evt. i opvarmet garage. Autocamperne er alle dansk forsikret. Ingen ekstra forsikringer den inkluderede forsikring dækker også grov uagtsomhed. med overnatningssteder for autocampere i hele europa. Skulle uheldet være ude eller er du bare i tvivl om noget i din udlejningsperiode har vi 24 timers tlf. vagt. Stort udstyrskatalog fra Reimo kr. 25,- Kæmpekatalog / Boardatlas kun kr. 135,- Mød Dansk Autocamper Forening som har en stand i vores udstilingshal, tegn evt. et medlemsskab eller få gode råd og vejledning. Vi refunderer op til 14 dages leje hvis man inden for 1 år vil købe den lejede autocamper. Hvis bagenden hænger, kan vi montere luftaffjedring på vort eget CADværksted, vi servicerer også samt klargør til syn. Se også Bavaria I 83 LQL bygget op på Fiat Ducato 3,0 ltr. med centralseng i bag samt den helt specielle Bavaria T 6900 TL - FJORD model med et meget eksklusivt design, bygget på Fiat Ducato 3,0 ltr. med dobbeltbund og centralvarme Man kan også leje vores lækre luksus autocampere fra kun kr ,- pr. uge inkl. moms, forsikring og km fri kørsel Vi har udvidet vores udlejningspark med en lækker Setra S 315 HD GT til 52 personer og en Mercedes Sprinter 616 CDI til 26 personer, begge med partikelfilter. 9 PERS. MERCEDES Fordele SPRINTER ved at 316 leje CDI autocamper hos 17 os PERS. på danske MERCEDES plader frem SPRINTER for på tyske 412 plader: D Luksusmodel m. siddeguppe vi har altid min. & 20 thekøkken nye autocampere til udlejning Pr. døgn gratis inkl. parkering 250 km. for Deres fri kørsel bil, evt.... i opvarmet kr ,00 vi har 25 års erfaring i udlejning og klargøring af garage Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 autocampere autocamperne er alle dansk forsikret ingen Pr. uge inkl km. vi har fri selv kørsel CAD værksted... kr. hvor 8.250,00 bilen bliver kontrolleret efter hver udlejningsperiode den inkluderede forsikring dækker også grov ekstra forsikringer 26 PERS. MERCEDES SPRINTER 616 CDI 9 PERS. FIAT DUCATO det er lige så billigt at leje på danske plader som Pr. døgn uagtsomhed inkl.250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. døgn inkl. 250 km. på tyske fri kørsel... kr ,00 skulle uheldet være ude eller er du bare i tvivl når man kører rundt i udlandet kan folk se at 39 man PERS. om SETRA noget i din 211 udlejningsperiode HD har vi 24 timers Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 kommer fra danmark Pr. døgn telefontid inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 intet startgebyr når man lejer hos os og evt. beslutter sig for at 13 PERS. FIAT DUCATO ingen ekstra udgifter for service, TV med DVD, købe bilen bagefter refunderer vi op til 14 dages 52 PERS. SETRA 315 HD GT Pr. døgn inkl. 250 km. gas, fri klosetvædske kørsel... mv. kr ,00 leje ved køb inden for 1 år Pr. døgn Pr. uge inkl km. mulighed fri kørsel for at gratis... kr. rengøre 7.500,00 selv efter udlejning man inkl. får op 250 til 35 km pct. fri rabat kørsel på langtidsleje... kr ,00 17 PERS. FIAT DUCATO Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Pr. uge inkl km. fri kørsel... kr ,00 Vi har også turistbusser til udlejning u/fører fra 9-58 pers. 58 PERS. SETRA 216 HDS Pr. døgn inkl. 250 km. fri kørsel... kr ,00 Priserne er inkl. moms, fuld kasko på bussen og passagererne. For personers ved udlandskørsel, ekstra forsikring pr. døgn kr. 300,- NBC Niels Brændekilde ApS Jels-Krydset, Haderslevvej 59, 6630 Rødding Tlf / Fax KØB-SALG-UDLEJNING AF AUTOCAMPERE Se mere på

9 DSTYR R AF U MASSE DSTYR R AF U MASSE BIL N I NGS UDLEJ KØREKORT LE TIL LIL Frankia A 650 BD, Fiat Ducato 15 2,8 JTD 127HK. Totalvægt kg. Km , Årgang sovepladser. Pris kr Bavaria Arctic I 60 LG, Fiat Ducato 35L MultiJet Euro5 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr Frankia I 740 FD, Fiat Ducato 40H 3,0 ltr. 157HK. Totalvægt kg., Km , Årgang sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED LDT VELHO MEGET Frankia A 680 ED, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km , Årgang sovepladser. Pris kr SOVE OLDT G VELH FLOT O ER PLADS Frankia A 630. Fiat Ducato 15, 2,8 JTD, 127 HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr LSENG ENTRA MED C I BAG METER Mc Louis Lagan 410. Fiat Ducato 1,9 Turbo Diesel. Km km. Årgang Totalvægt kg. 5 sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED EJER Chausson Flash 03. Ford Transit FDI. Km Årgang sovepladser. Pris kr N I NG UDLEJ Dethleff Advantage I 5801, Fiat Ducato JTD, 2,3 ltr., 110HK. Totalvægt Km Årgang sovepladser. Pris kr U N DE R Bavaria T 72 QT ARCTIC. Fiat Ducato 35L, 2,3 ltr. 130 HK. Km Årgang Totalvægt kg. 2 Sovepladser. Pris kr KUN EN Chausson Flash S3, Ford Transit TDCI Euro4 130 HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr SBIL Moovéo C7 AEG. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr EJER KUN 1 ELHOLDT ET V - MEG City Van CV 60 H. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr I BAG KØJER Knaus Sport-Traveller 605. Fiat Ducato 14 2,3 ltr, 110 HK. Km Årgang sovepladser. Pris kr SOLGT P.L.A. S741, Fiat Ducato 35L, Euro5, 2,3 ltr.,150hk, totalvægt kg., længde 7,42 meter. 5 Sovepladser. Pris kr OM STÅR S NY Hobby Excellent 495 UL. Campingvogn med masser af udstyr. Totalvægt kg. Årgang sovepladser. Pris kr EST DEN M AVARIA B E T G SO L Bavaria T 67 FT. Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr PÆN MEGETHOLDT L E V OG Hobby Type 650 FD. Fiat Ducato 14 2,5 TDI. Km Årgang Sovepladser. Pris kr T HE TODEL AGE CKGAR Eura Mobil, Fiat Ducato 14 idtd, 2,8 ltr. Totalvægt kg. Km Årgang soveplader Pris kr Frankia I 840 GD. Fiat Ducato Multijet 40H 3,0 ltr, 180 HK. Totalvægt kg. Km NY. Årgang sovepladser. Pris kr , ARAGE STOR G 4 GASBLUS VN, GAS O IL ERET T NOMIN TOCAMPER AU ÅRETS Eura Mobil Freestyle S665HB. Fiat Ducato 2,3 ltr. 115HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr Frankia I 740 GD, Fiat Ducato MultiJet 40H 3,0 ltr. 180 HK. Totalvægt kg. Km NY Årgang NY. 5 sovepladser. Pris kr N I NG UDLEJ Bürstner Elegance I 710. Fiat Ducato 18 maxi 2,8 ltr. 146HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepl. Pris kr ÅRETS RET TILR 2013 E IN M NO AMPE AUTOCLEV NR. 2. -B SBIL P.L.A. Plasy P 69. Fiat Ducato 2,3 ltr, 150Hk. Totalvægt kg. Km NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr EJER KUN 1 Bavaria A 526 MD. Fiat Ducato 14 2,8 ltr. 127HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr M O DE L Pilote Aventura F 600 DGA, Fiat Ducato 33L Euro5 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr MED RÆK NGERT Æ H AN Chausson Allegro 94, Fiat Ducato MultiJet. 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr UDLEJ N I NGS BIL Pilote Aventura G 600 LPA. Fiat ducato 35 L Multijet 2,3 ltr, 130 HK, Totalvægt kg, Km NY, Årgang NY, 4 Sovepladser. Pris kr M ED INGSBIL OR UDLEJN G STOR MOT O R A E G 6 Bavaria A 65 ED, Fiat Ducato 35L 3,0 ltr. 157HK. Totalvægt kg. Km Årgang sovepladser. Pris kr M O DE L Frankia T 640 BD, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY, 3 sovepladser. Pris kr N UDLEJ IL I NGS B Frankia I 640 SD, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg., Km. NY, Årgang NY, 5 sovepladser. Pris kr BIL N I NGS UDLEJ KØJER M ED Bavaria A 71 ABG Arctic, Fiat Ducato 35L 2,3 ltr. 130HK. Totalvægt kg. Km , Årgang 2010, 6 sovepladser. Pris kr TS IL ÅRE3 ERET T 1 NOMIN CAMPER 20 AUTO Bavaria Fjord Nordic Edition I 7402 LC, Fiat Ducato 40H, Euro5, 2,3 ltr., 150HK, totalvægt kg. 4 sovepladser. Pris kr OG N LINGSV BESTIL P.L.A. Plasy Live L390, Fiat Ducato MultiJet 35L, 150HK. Totalvægt kg. Km NY. Årgang NY. 4 sovepladser. Pris kr NYPRIS 9.800,- Mercedes Benz Sprinter 316 CDI, 156HK, luksus til 9 personer, 3 sovepladser. Totalvægt kg. Km Årgang Pris kr ,764.80PLADER E K S Y T PÅ Frankia FF4, Mercedes Sprinter 319 Euro5 V6 motor 190HK. Totalvægt kg. Km. NY. Årgang NY. 2 sovepladser. Pris kr T YDERS LDT VELHO Wilk 530 MS. Totalvægt kg. Plads til 2 11 kg gasflasker. Årgang sovepladser. Pris kr J ES KAN LEKLAND S FRA TY Frankia I 790 FD, Fiat Ducato 40H 3,0 ltr. 180HK. Totalvægt kg., Km. NY, Årgang NY, 4 sovepladser. Pris kr J ES KAN LEKLAND S FRA TY Frankia I 6400 SG, Mercedes Sprinter 316 CDI 2,2 ltr. 163HK. Totalvægt kg. Km. NY, Årgang NY,4 sovepladser. Pris kr UDLEJ N I NGS BIL Carado Mobil A160, Fiat Ducato MultiJet 2,3 ltr. 130HK, Totalvægt kg. Km Årgang 2010, 5 sovepladser. Pris kr LDT VELHO SBIL SUUDPLEERJNNI1NEGJER - KU Solifer S7. Carado Mobil Totalvægt A160, Fiat Ducato kg. Årgang MultiJet2004 2,3 ltr. 130HK,2002. model Totalvægt 4 sovepladser kg. Km Årgang 2010,kr5..sovepladser. Pris Pris... kr

10 10 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 Fortelte til de mindre størrelser En lille vogn har også glæde af et fortelt, så selvfølgelig findes der et stort udvalg. Fortelte er en del af campingvognens udstyr, og når man har købt en lille vogn, er det rart at få udvidet pladsen og kunne nyde at sidde i forteltet, morgen, middag eller aften og spise eller slappe af. De små modeller som eksempelvis Adrias Action, eller Hymers Touring, der har lidt kantede faconer, kræver et specialtelt. Det fremstiller danske Isabella selv, og ellers importerer de forskellige muligheder for fortelte til andre modeller. Vi ser en mindre renæssance for de mindre vogne for tiden, og folk, der køber de her modeller, har ofte lidt penge på lommen og vil gerne have udstyr af god kvalitet. Teltene er af en kvalitet, som holder længe, også i det nordiske klima, og har en stor brugerværdi, fortæller Tommy Boisen fra Isabella. FIND DET RETTE TELT Tommy Boisen forklarer, at der også er mindre modeller af forskellige vogntyper, hvor man kan købe og bruge standardtelte. Det kan for eksempel være telte, der kan køre i skinnen hele vejen rundt på campingvognen, men det kan også være telttyper, der står selvstændigt og eventuelt kan kobles til vognen på forskellige måder. Til 320 kan man få både fortelt og soltelt, men der er mange muligheder, siger han. Hvis man skal købe et fortelt, der ikke er et specialtelt, er det med at finde målebåndet frem og eksempelvis måle længden fra jorden gennem skinnen til jorden, men der er hjælp at hente hos forhandlere eller på nettet. DANMARKS SKANDINAVIENS EUROPAS MEST KØBTE AUTOCAMPER autocamp.dk Twin Fra kr Matrix Axess Fra kr Fås også med enkeltsenge Vi er eksperter... med 50 års erfaring 680 SL med enkeltsenge Århusvej 10 (v/ afkørsel Låsby) 8670 Låsby Tlf SØNDAG KL NEERGÅRDS CAMPING Rundageren Hedehusene Tlf

11 ANNONCETILLÆG APRIL Annonce Granite Steel Flax Isacryl 295 g/m 2 Carbon X Zinox Commodore Et åndehul med plads til det hele Commodore er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore er både velegnet til stand- og rejsecamping. Til ture sydpå giver myggenetvinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. For optimal stabilitet til standcamping anbefales Zinox-stålrørsstel, som nu er forsynet med T-Rex låsekoblinger, der gør det let at udspænde og samle. Kontakt for nærmeste forhandler: Isabella A/S Isabellahøj Vejle Tel

12 12 ANNONCETILLÆG APRIL 2013 EN AUTOCAMPER ER SAGEN Flere ældre vælger autocampere efter flere år med campingvogn. Det er nemmere, og giver mange muligheder for bare at tage af sted, lige når det passer. Det er ikke en campingvogn, men i dag kan man få autocampere, der ligner ret meget, når det gælder indretning og udstyr. Derfor vælger mange autocamperen, som en lidt nemmere måde at komme omkring på, end med mange af de større campingvogne. NEM OG FLEKSIBEL Vi har talt med tre par, der har valgt at købe en autocamper inden for den seneste tid. Enten for første gang eller efter lidt erfaring på området. Fælles er, at de alle har erfaringer fra det traditionelle campingliv med campingvogne og oplevelser i gennem årene. I de senere år, hvor alderen er blevet lidt højere, har de valgt autocamperen for at gøre turene lidt nemmere og fleksible. TRYGHED OG KOMFORT De er nemmere at køre med og få på plads på campingpladserne, og i de nyere modeller er udstyret i top, så det kan måle sig med campingvognene. Selvfølgelig er der flere muligheder og udvalg med de mange campingvognsmodeller, men fleksibiliteten er stor med en autocamper. Den kan man køre med, lige når det passer og holde næsten, hvor det passer. Mange steder er der særlige steder til autocampere, som ikke koster særlig meget. Det kan være rart at holde sammen med nogle andre, der er af sted, men det giver også lidt tryghed at overnatte nogle flere samme sted. Autocamperen er et alternativ eller supplement til campingvognen, som giver muligheder, der ikke altid er med en campingvogn. Flere af dem, BT talte med, havde også været i USA og Canada, hvor de havde lånt en autocamper og kørt rundt. En fantastisk vogn Ægteparret Egon og Jytte Petersen er helt vildt glade for deres nye autocamper, som de bruger hele året til ture herhjemme og i udlandet. Egentligt havde de skiftet campingvognen ud flere gange inden for de seneste år, og den seneste var drømmevognen, fortæller Egon Petersen. De årlige besøg på Ferie For Alle i Herning gav alligevel næring til lidt spekulation hos både Egon og Jytte. Først så vi en Autocamper fra Adria med samme indretning som vores campingvogn, og det satte da nogle tanker i gang, men da vi året efter så den med blandt andet centralvarme, var vi temmelig interesseret, siger Egon Petersen og mindes, hvordan de blev inviteret ud til forhandleren Autocamp i Låsby og kigge nærmere. EN ANDERLEDES KØBSOPLEVELSE Her kiggede de og var lige ved at underskrive slutsedlen, da forhandleren sagde, at han syntes de skulle vente til måneden efter, hvor der kom en ny model, han mente var lige noget for dem. Det der med, at han opgav et salg, for at tage chancen med en ny model, det var altså god betjening. Og det virkede, for den var lige os, så nu kører vi rundt i Adria Matrix Supreme, en Renault Master, fortæller Egon Petersen begejstret. VEKSELVARMERE ER ET HIT Nogle af de væsentlige ting i vognen, er, ifølge Egon Petersen, centralvarmen, den vandbårne gulvvarme og ikke mindst varmeveksleren: Varmeveksleren gør, at det er motorvarmen, der opvarmer vognen, når vi kører. Derfor sparer vi gas på hele køreturen, hvilket er ret vigtigt, når vi skal længere syd på. Og så er vognen jo lun, når vi stopper på turen og skal bruge den KM PÅ HALVANDET ÅR I dag bruger Egon og Jytte autocamperen hele året, og selvom de regnede med at skulle købe en rigtig egoistvogn, så går både skiture og sommerferie ikke så sjældent med børnebørn eller venner som festligt selskab. Vi har haft den i halvandet år og har kørt km, så den bliver brugt. Vi kører også aftenture herhjemme, hvor vi ser solnedgangen et sted, ligesom vi ofte er i Tyskland på kortere ture. Vi har ikke altid planlagt rejsen, men tager af sted og ser os om. Vi bruger ofte en af de mange autocamperpladser, der måske koster 10 Euro per overnatning, men det giver en vis tryghed, forklarer Egon Petersen. Lidt nemmere med en autocamper På Bella Centrets rejsemesse i januar købte Børge og Marianne Winther deres første autocamper. Den er lidt nemmere at manøvrere rundt, og der er lidt mere sikkerhed og komfort, mener Børge Winther. De to pensionister, hvoraf Marianne stadig arbejder lidt, er erfarne campister, der begyndte campinglivet i De har kørt i det meste af Europa, fra Sortehavet og rundt på Portugals kyster. Køretøjet er i dag skiftet ud til en autocamper - en ny Carado T447 med Fiat chassis. Før havde vi en stor campingvogn, men det er lidt nemmere at komme rundt og ind på de lidt mindre pladser sydpå med en autocamper. Desuden er der ikke så meget at stille op, når man ankommer. Selvom valget faldt på en forhandler i Jylland, og vi selv bor i København, så virkede han troværdig, og vores campingvogn indgik i handlen, så vi slog til, fortæller Børge Winther om handlen. LEVER NÆSTEN SOM DE LOKALE Den 1. maj går turen til Spanien i to måneder, hvor Børge og Marianne Winther skal mødes med nogle venner, og senere på året sætter de kurs mod Italien, tyve vogne i alt på en tur arrangeret gennem DCU. De to nyder at gå i de lokale supermarkeder og tilberede lokal mad i vognen, så de får en hverdag, der minder om de lokales, som Børge Winther siger. Vi tager også gerne ud og ser på seværdigheder i området, og i Italien, hvor vi ligger ved Sotto Marina, skal vi en uges tid til Firenze, et smut til Venedig og ud til nogle øer, mens vi er der, tilføjer han. Campinglivet fortsætter, nu bare i en autocamper. Og rejsemessen besøger de også stadig. Det har de gjort i mange år, bare for at se, hvad der rør sig.

13 ANNONCETILLÆG APRIL Vi har prøvet det meste, men nu er det autocamper Steen Parkel og konen, Vivi, har købt en ny autocamper med enkeltsenge. Køjesengene var blevet for besværlige for de to pensionister, men fornøjelsen er stadig lige stor. For ikke så længe siden købte Steen og Vivi Parkel fra Orø, en ny autocamper hos NBC i Jels. Den har det hele og bringer dem rundt i det meste af Europa. De har prøvet det meste rent campingmæssigt: små/store telte, Camp-let, tre campingvogne og nu deres anden autocamper. I pensionsalderen er de to campister stadig på farten i lange perioder af året, hvor de opsøger varme og oplevelser syd på i Europa. Her i vinter har vi lige været to måneder i Portugal. Det er et foretrukket mål om vinteren, og det er anden gang, vi er der. Til efteråret tager vi til Kreta, hvor vi kører ned igennem blandt andet Albanien og Montenegro. Det er en tur, jeg har arrangeret for 20 biler i alt, fortæller Steen Parkel. FINE PARKERINGSFORHOLD I DET MESTE AF EUROPA Den nye autocamper er en delintegreret model på et Fiat chassis. Den er jo en personbil i Danmark, siger Steen Parkel, men tilføjer, at der stadig er lidt problemer med campingpladserne, der gerne vil have autocamperne ind på pladserne. De kan dog holde på alle parkeringspladser i Danmark, og i Tyskland og Frankrig er der ikke problemer med at parkere. Nogle steder er der særlige parkeringspladser for autocampere mod en mindre betaling, men det er helt i orden, synes Steen Parkel. KOMMER LANGT OMKRING Steen Parkel er medlem af DACF (Danske AutoCamper Forening), og de arrangerer ture hvert år, hvoraf Steen Parkel og konen har været med på en del. De har blandt andet været i Rusland og USA, dog i en lånt autocamper. Det er en fantastisk måde at komme af sted på med alle de muligheder, der er i bilen. Vi laver meget mad i autocamperens køkken, hvor der er mange andre, der vælger at gå ud at spise på restaurant. Men der er køleskab, komfur og fryser, så der er gode muligheder for at lave noget selv, mener Steen Parkel, der lige har fået sat solceller på taget af vognen, som leverer en masse strøm, så de kan holde længe uden 220 volt. KRONJYLLANDS CAMPING & MARINE CENTER A/S, RANDERS Inviterer til: FORÅRSSALG GUL PRIS! ER FAST LAV PRIS PÅ DET MEST GÆNGSE CAMPINGUDSTYR. KOM IND I BUTIKKEN OG FÅ VORES 20 SIDERS GUL-PRIS KATALOG FOR Vi giver dig sikkerhed i din brugtvognshandel: Du får dobbeltgaranti og 30 dages ombytningsret samt 14 gratis overnatninger på danske camingpladser Find din campingvogn på 70 STK. NYE CAMPING- VOGNE på lager SPAR OP TIL ,- Midtvejs Caravans 120 STK. BRUGTE CAMPING- VOGNE på lager SPAR OP TIL ,- Køb i ren handel og få en udstyrspakke med til en værdi af kr ,- ISABELLA FORTELTFLISER ISABELLA FLOOR Str. 50 x 50 cm Normalt 296 kr./m 2 NU 266 kr./m 2 SPAR 30 KR./ M2 KOM OG SE DET STORE UDVALG AF MODELLER fra OPBEVARINGSTELT WeCamp 220 x 150 cm Normalt 1.999,- GUL PRIS: NU 1.699,- SPAR 300,- SPAR 1.929,- GRENÅVEJ 29-31, 8960 RANDERS, TELEFON Åbent: Hverdag kl Weekend kl ENDURO ECO II MOVER Inkl. Montering, batteri og lader Norm. pris ,- GUL PRIS: ,-

14 TRYG rs å r o F d tilbu BRUGTVOGNS HANDEL Vi tilbyder markedets bedste vilkår når du køber brugt campingvogn hos os. 3 måneders ombytningsret, hvis du skulle få valgt den forkerte indretning 6 måneders 100% garanti, Vi forhandler sikrer at du ikke har købt katten i sækken siden 1988 Vognmærke Årg Adria Adora 542 pu , ,- Dethleffs Camper E 550 sk , ,- Adria Classica 613 pk , ,- Dethleffs Camper 450 v , ,- Adria Altea 462 ps , ,- Dethleffs Camper 510 db , ,- Adria Classica 513 up , ,- Dethleffs New Line 410 db , ,- Adria Altea 542 pk , ,- Dethleffs New Line 420 hk , , Egenvægt Før pris Ved ren handel Vognmærke Årg Egenvægt Før pris Ved ren handel Adria Altea 542 pk , ,- Dethleffs Nomad 450 db , ,- Adria Alpina 563 ul , ,- Dethleffs Nomad 510 v , ,- Adria Adiva 512 up , ,- Tabbert Vivaldi 560 td , ,- Dethleffs Camper 720 sk , ,- Tabbert Rossini 500 dm , ,- Dethleffs Beduin E 545 v , ,- Tabbert Da Vinci 540 Dm , ,- Frisk fugtattest Alle vore brugte vogne bliver fugtestet, er testen mere end 6 mdr. gammel bliver der lavet en ny. Vi hjælper med finansiering Vi tilbyder fornuftig finansiering af vognen med både fast og variabel rente. Lige nu har vi et stort udvalg af nedsatte vogne se mere på cccamping.dk CC Camping & Marine A/S, Trekanten 7-9, DK-4571 Grevinge, tel cccamping.dk PB Autocamper Allingåbro Vi forhandler Hymer, Carado, Knaus, Weinsberg, TEC, Ilusion og Morelo Scandica til de ægte vinterentusiaster det elegante tyske design kombineret med bedste skandinavisk varmekomfort krydret med yderligere detaljer og funktioner. vælg mellem 6 indretninger i str. 531 til 736 K. Scandica er bl.a. udstyret med alde centralvarme, vandbåren gulvvarme, varme i væg i bad, db.bunde i skabe og sædekasser, højeste isoleringsevne i styroform 50 mm. gulv & 45 mm. tag/ vægge, indvendig spildevandstank, gasflaskeomskifter med ice-ex., skikasse, glas-fibertag, batteri & lader, reservehjul, pu.opbygning der udelukker kuldebroer og som ikke kan optage fugt m.m. Sjælland Østsjællands camping center, Solrød Strand, tlf Se vores brugtvogns -lager w w w.pb-aut på ocamper.dk PB Scandi-Mobil A/S Industriparken Allingåbro Tlf ER : ÅBNINGSTID 7 Hverdage 8-1 ale. ndag efter aft lørdag og sø Mobil : Fyn Sk caravan, Blommenslyst, tlf Faaborg camping & Fritidscenter, Faaborg, tlf Jylland ikast camping & Fritid, ikast, tlf løgstør caravan center, løgstør, tlf Brønderslev caravan, Brønderslev, tlf Kronjyllands camping center, randers, tlf LMC Caravan GmbH & Co. KG Rudolf-Diesel-Str Sassenberg Tel /27-0

15 SE HER! KLIK IND OG SE 300 personbiler erhvervsbiler campingvogne Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr FINANSIERING/LEASING UANSET ØKONOMISKE FORHOLD Pris kr RKI Fra 20% udbetaling Fra 20% udbetaling Rente Rente fra fra 4,9% 4,9% Å.O.P. Å.O.P 8,3% 8,3% Lån(På på udvalgte 200,000,- modeller). over 7år. Biler Lån på under ,- kr over 7 år. Biler/campingvogne Dog min. kr under iudbetaling. kr ,- Dog min. kr i udbetaling. OBS: Billig forsikring for nybegyndere Pris kr Pris kr Pris kr Pris kr ROSKILDEVEJ TAASTRUP

16

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne.

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Vi hjælper dig gerne med finansieringen af din nye eller brugte campingvogn, i samarbejde

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen.

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen. Herning Camping- og ferieudstillingen i Herning var en kæmpesucces med stor tilfredshed, som både udstillere og besøgende så rigeligt gav udtryk for, hvilket absolut ikke kunne siges om den tilsvarende

Læs mere

Autocamperen. - et sommerhus på hjul. Find din autocamper forhandler her: Besøg din forhandler - han venter på dig.

Autocamperen. - et sommerhus på hjul. Find din autocamper forhandler her: Besøg din forhandler - han venter på dig. Autocamperen Aabybro Camping & Fritid Nibe Caravan Center PB Autocamper Find din autocamper forhandler her: DanCamper Autocamper Import Vejle PJ Caravan Neergårds Camping Tarup Campingcenter Besøg din

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

Autocampere. Test af 13 lækre. camping TILLÆG TIL B.T. B.T. tester store og små autocampere

Autocampere. Test af 13 lækre. camping TILLÆG TIL B.T. B.T. tester store og små autocampere TILLÆG TIL B.T. B.T. tester store og små autocampere alt i et camping TILLÆG TIL B.T. Test af 13 lækre Autocampere city Camp Køb din Camp-let hos Campinggaarden Minigolf Ekstra gode tilbud på 2011 modeller

Læs mere

Nyhedsbrev fra Neergård Camper - nu Camper World

Nyhedsbrev fra Neergård Camper - nu Camper World Nyhedsbrev fra Neergård Camper - nu Camper World 22 fabriksnye autocampere står klar til udlejning i Glostrup. Fabriksnye Hymer Giottiline Hobby og den helt nye Mister camper. Interessen for autocamperferie

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe.

Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe. CAMPING CAMPING-- OG OUTDOORMESSE 28. og 29. januar 2012 kl. 10-16 Kom l campingmesse i weekenden. Vi har samlet en masse uds llere l en inspira onsrig messe. Kärtnen fra Østrig Storebælt Camping Bøjden

Læs mere

Action 361 LH. Ny indretning

Action 361 LH. Ny indretning Action 361 LH Ny indretning Pris kr. 109.980,- Glasfibertag Glasfibersider 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget Radio med CD Søjlebordstativ Dekorative puder

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014.

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014. Brugernavn Adgangskode LOG PÅ Glemt din adgangskode? Glemt dit brugernavn? Registrer NYHEDER DEBAT FORUM LINKS OPRET PROFIL søg... REJSER CAMPINGVOGNE AUTOCAMPERE TELTVOGNE FORTELTE TELTE BILER UDSTYR

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet.

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet. Lejebetingelser og standardudstyr: Dette er standardudstyr i vore autocampere: Stort køleskab til 12V, 230 V og gas, køkken med 2 eller 3 kogeblus, elektrisk vandpumpe til køkken og toiletrum, koldt og

Læs mere

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson SEPTEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva silver collection

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson SEPTEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva silver collection VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2016 SEPTEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva silver collection DET ANDRE KALDER FOR EKSTRAUDSTYR, DET KALDER VI FOR STANDARDUDSTYR! HVORFOR GØRE DET SVÆRT, NÅR

Læs mere

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. AUGUST 2014 alpina astella adora action altea aviva

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. AUGUST 2014 alpina astella adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015 AUGUST 2014 alpina astella adora action altea aviva det andre kalder for ekstraudstyr, det kalder vi for standardudstyr! hvorfor gøre det svært, når det kan være så nemt?

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Prisliste 2017 Pr

Prisliste 2017 Pr Prisliste 2017 Prisliste 2017 Pr. 01.09.2016 Autocampere - Fiat Ducato MultiJet Light Modell 2,3 l 130 hk Modell 2,3 l 130 hk A 68 554.000 T 65 567.000 A 70 587.000 T 66 567.000 A 72 593.000 T 67 587.000

Læs mere

Hvordan finder man den perfekte campingvogn til børnefamilien. Mette Våbengård giver dig nogle tommelfingerregler at gå frem efter.

Hvordan finder man den perfekte campingvogn til børnefamilien. Mette Våbengård giver dig nogle tommelfingerregler at gå frem efter. TEMA Born på camping Perfekt til bornefam Hvordan finder man den perfekte campingvogn til børnefamilien. Mette Våbengård giver dig nogle tommelfingerregler at gå frem efter. Det koloenorme udvalg af forskellige

Læs mere

Galsklint Camping 2010

Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping ved Middelfart på Fyn Vi tog hjemmefra onsdag middag og slog lige vejen indenfor Skanderborg på vejen for til campingpladsen. Vi havde fundet et fotostativ i den

Læs mere

Lej autocamper i New Zealand

Lej autocamper i New Zealand Lej autocamper i Lej autocamper i Oplev den ultimative frihed med en camper, når du rejser til. Glæd dig til de new zealandske campingpladser. De er ikke blot kendt for mange fine faciliteter, men har

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

Valg af campingvogn Del 3 af 3

Valg af campingvogn Del 3 af 3 Valg af campingvogn Del 3 af 3 Her får du sidste afsnit af Peter og Pias vej fra garvede charterturister til nybagte ejere af en Fendt Diamant 560 WGD. Peter fortæller: Tilsyneladende eksisterer der en

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015 NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva DET ANDRE KALDER FOR EKSTRAUDSTYR, DET KALDER VI FOR STANDARDUDSTYR! HVORFOR GØRE DET SVÆRT, NÅR DET KAN VÆRE SÅ NEMT?

Læs mere

Düsseldorf. CARAVAN SALON 2006 Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. En af de store haller.

Düsseldorf. CARAVAN SALON 2006 Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. En af de store haller. Tekst: Jens-Peder Rasmussen. Foto: Jens-Peder Rasmussen, Peer Neslein samt fabriksfotos. De stærke, og ofte mørke, farver er på vej tilbage, og det er de røde og brune nuancer der præger årgang 2006. Det

Læs mere

Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling

Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling MESSE Glimt fra VERDENS STØRSTE campingudstilling DÜSSELDORF Af Ejvind Rasmussen T@Bs storebror På verdens største campingudstilling i Düsseldorf sporedes stor optimisme, da interessen for det frie campingliv

Læs mere

ÅRB OG Campingvogne 2008 Oversigt med grundtegninger og nøgledata på 848 camingvogne fra årgang 2007 2008

ÅRB OG Campingvogne 2008 Oversigt med grundtegninger og nøgledata på 848 camingvogne fra årgang 2007 2008 ÅRBOG Campingvogne 2008 Oversigt med grundtegninger og nøgledata på 848 camingvogne fra årgang 2007 2008 Indhold Adria (42 modeller) 6 Kip (18 modeller) 62 Bürstner (38 modeller) 11 Knaus (54 modeller)

Læs mere

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 1 FORORD Turen rundt til de seks tilmeldte campingpladser, gav et klarsyn over den mangfoldighed af oplevelser de respektive camping -pladser og området

Læs mere

Adria 462 PU Godkendt til kørsel i EU

Adria 462 PU Godkendt til kørsel i EU Vogn 01 Adria 462 PU Godkendt til kørsel i EU 3 m fortelt Gulvtæppe & Bord/stole Indbygget Årgang: 2010 Egenvægt: 1.000kg Totalvægt: 1.300 kg 4 personer. Gulvvarme Trumatic gasvarme Rundsiddegruppe Fransk

Læs mere

Vejledende prisliste. Uforskammet meget autocamper for pengene! Autocampere. Læs mere på www.adria.dk

Vejledende prisliste. Uforskammet meget autocamper for pengene! Autocampere. Læs mere på www.adria.dk Vejledende prisliste Autocampere 2013 Uforskammet meget autocamper for pengene! Læs mere på www.adria.dk Autocampere 2013 Vejledende prisliste ADRIA POLARIS MOTORVARIANT - MERCEDES 313 CDI / 129 hk 316

Læs mere

Camping. Godt vejr på Langeland side 4. Sæsonen er i fuld gang side 2 Nye vogne og udstyr side 2. Et væld af tilbud til danskerne side 4

Camping. Godt vejr på Langeland side 4. Sæsonen er i fuld gang side 2 Nye vogne og udstyr side 2. Et væld af tilbud til danskerne side 4 Camping annoncetillæg juli 2013 produceret af PARTnER PUBLISHING distribueret med BT Inspirationsguide Sæsonen er i fuld gang side 2 Nye vogne og udstyr side 2 Et væld af tilbud til danskerne side 4 Godt

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

Køjevogne TEMA: KØJEVOGNE

Køjevogne TEMA: KØJEVOGNE Camping i en nyere køjevogn er gået hen og blevet et hit hos mange børnefamilier. Det er stadig muligt at opleve nærvær og komfort i egne omgivelser for under 100.000 kr og nye eller nyere brugte campingvogne

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

SEPTEMBER 2017 alpina adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE 2017

SEPTEMBER 2017 alpina adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE 2017 SEPTEMBER 2017 alpina adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE 2017 DET ANDRE KALDER FOR EKSTRAUDSTYR, DET KALDER VI FOR STANDARDUDSTYR! HVORFOR GØRE DET SVÆRT, NÅR DET KAN VÆRE SÅ NEMT? ADRIA SYNES

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2015 Priser 2015 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2015 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 27.03 20.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

Giver dig den bedste ferie

Giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here 2016 Den prisvindende teltvogn B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let giver dig den bedste ferie www.camp-let.dk 1 st A N RAL

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE...

CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... CAMPINGTÆPPER, MÅTTER, MADRASSER MED MERE... Få opgraderet din campingvogn hos AnnTex med det originale campingtæppe AnnTex skræddersyer tæppet til din campingvogn Anntex tæppesæt fås i tre kvaliteter,

Læs mere

Autocamper Afgifter. Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter

Autocamper Afgifter. Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter Skatteudvalget 2015-16 L 69 Bilag 7 Offentligt Autocamper Afgifter Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter Autocamperen Nuværende afgifter Konsekvenser ved nuværende afgifter Konsekvenser/fordele

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

Campingbranchen i tal: Det er ikke så ringe endda

Campingbranchen i tal: Det er ikke så ringe endda S. 60_93 23/12/02 13:48 Side 61 Her er, hvad det koster (afrundet) for en familie at være med i forbrugerorganisationen Dansk Camping Union pr. dag. Campingbranchen i tal: Det er ikke så ringe endda Ud

Læs mere

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Danske Naturisters Naturistkonference den 27. oktober 2012 Hotel Nyborg Strand Perspektiver for campismen i Danmark nej

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. V o r e s å b n i n g s t i d e r : 1 6. 0 3. b i s 1 6. 1 1. 2 0 1 4 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping

Læs mere

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION 50 ÅR Hobby markerer sit 50 års jubilæum med 3 udgaver af en af de mest solgte serier gennem tiderne. Hobby Excellent vognene har fået fabriksmonteret

Læs mere

Veludstyret fra begyndelsen.

Veludstyret fra begyndelsen. TILBEHØR 2008 Smart, indbygget garderobe med tv-beslag. Drømmeskønne senge med indstillelig hovedende. Et veludstyret og moderne køkken, der spreder madglæde. Veludstyret fra begyndelsen. En Cabby er allerede

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

HYMER Autocamper. HYMER Autocamper. Prisinformation GÆlder for levering 01 07 2012

HYMER Autocamper. HYMER Autocamper. Prisinformation GÆlder for levering 01 07 2012 Reise HYMER Autocamper HYMER Autocamper Prisinformation GÆlder for levering 01 07 2012 Vores eneste model uden sikkerhedspakke: Sikkerhed er ikke noget vi snakker om det er noget vi har. I vores HYMER

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen!

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! DET NYE TILBUD FRA Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! 1 CAMPING TRAVEL CLUB Med et udvalg af over 600 kvalitets destinationer i Europa og Marokko, åbner Camping Travel Club dørene

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Her er plads til hele familien. Alt er inkluderet i prisen - også forsikringen. Gode campingpladser og store oplevelser venter forude.

Her er plads til hele familien. Alt er inkluderet i prisen - også forsikringen. Gode campingpladser og store oplevelser venter forude. Leje af autocamper Vil du kun pakke ud én gang? Og selv bestemme, hvornår du spise ude på restaurant? Så lej en autocamper, når rejsen går til. I en autocamper får du 100% frihed og fleksibilitet til at

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2015 Hytte No. 9 + 11 2 sovepladser i en dobbeltseng, lille køkken 10 kvm Pris højsæson 23/6-10/8 470 3290 Pris mellemsæson 11/6-23/6 og 11/8 til 24/8 400

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

Ferielandet Danmark - camping

Ferielandet Danmark - camping Ferielandet Danmark - camping I skal nu udforske Danmark med campingbriller på. 3 familier eller venner skal på camping, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har hver især

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

AdriaCaravans. Tekniske data

AdriaCaravans. Tekniske data 05 AdriaCaravans Tekniske data 2 3 Altea 392/194/192 428/194/192 428/194/192 428/194/192 428/217/192 500/217/192 500/217/192 500/217/192 536/217/192 390 DS 430 DD 430 PH 430 DK 432 PX 502 DK 502 DT 502

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Medlemsbladet. Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom. Sprite Cruzer. - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping

Medlemsbladet. Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom. Sprite Cruzer. - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping Medlemsbladet # 05/2012 Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom Sprite Cruzer - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping EKSTRA: Stort kør selv tillæg 38 Camping-fritid 05/2012

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

CAMPING- & LIVSSTILSMESSE 2016

CAMPING- & LIVSSTILSMESSE 2016 CAMPING- & LIVSSTILSMESSE 2016 23. & 24. JANU KL. 10 00-16 00 - BEGGE DAGE KONKURRENCER & SMAGRØVER! NYE 2016 VOGNE FRA CABBY, LMC, T@B, & CAVELAIR, STOR OUTDOOR AFDELING MED BEKLÆDNING OG SKI, JAGT &

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Analysen er foretaget på Caravan Salon Düsseldorf i august 2. De 118 deltagende er tilfældigt udvalgt blandt gæsterne på Caravan Salon

Læs mere

Autocamper Afgifter Hvorfor denne forskelsbehandling?

Autocamper Afgifter Hvorfor denne forskelsbehandling? Skatteudvalget 2015-16 L 69 Bilag 7 Offentligt Autocamper Afgifter Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter Autocamperen Nuværende afgifter Konsekvenser ved nuværende afgifter Konsekvenser/fordele

Læs mere

P.L.A. ekstraudstyr. Thule Omnistor Elite G2 cykelholder til 2 cykler, maks belastning 60 kg. inkl. montering

P.L.A. ekstraudstyr. Thule Omnistor Elite G2 cykelholder til 2 cykler, maks belastning 60 kg. inkl. montering Best.nr. P.L.A. kg. Pris 15" alu-fælge 5.790 Metallic lakering - ikke fuldintegreret modeller 8.770 Elektrisk Midi Heki - hvor det er muligt 6.120 Bageovn - serie i MH44 + MH74 8.060 Truma Combi 6000 i

Læs mere

www.trigano-trailertents.com

www.trigano-trailertents.com gne Teltvo www.trigano-trailertents.com DESTINATION: OPLEVELSER Har I lyst til at tage på eventyr. Med Trigano kan I få frit afløb for jeres rejselyst - det er helt sikkert. De store vidder venter jer,

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu. Projekt1_Layout 1 22/01/15 15.42 Side 1 M E D I E P L A N 2 0 1 6 DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.dk Omslaget #08-09_2015_1_Layout 1

Læs mere

Sådan læser du skemaet ÅRETS CAMPINGVOGNE 2005

Sådan læser du skemaet ÅRETS CAMPINGVOGNE 2005 Campingvogne, der sælges i Danmark 2005 Igen i år bringer campingferie.dk en oversigt med data fra 25 forskellige mærker og over 865 forskellige campingvogne, som sælges i Danmark. Alle vogne forhandles

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

En sikker oplevelse.

En sikker oplevelse. AUTOCAMPERE 2008 En sikker oplevelse. Solrige, herlige dage. Lune aftener og fine tørre veje. Eller iskolde nætter og snoede veje, der er glatte af regn? Vejret og rejsemålene varierer. Men målet er oftest

Læs mere

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner?

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? For unge under 25 Om tirsdagen For grupper Om fredagen X 1. Hvad koster telefon + fri sms om måneden?

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Tekniske Specifikationer

Tekniske Specifikationer Tekniske Specifikationer Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted med Deres nye vogn.

Læs mere

tekniske data adria caravans 2012

tekniske data adria caravans 2012 tekniske data adria caravans 2012 alpina astella adora action altea 2 Fuld valuta Adria - dit førstevalg! I mere end 5 år har Adria leveret campingvogne til glade forbrugere. Som pioner på området sættes

Læs mere

Foto: Ole Johnny Sørensen

Foto: Ole Johnny Sørensen Det er en myte at tro, at prisen på campingvogne og andet dyrt campingudstyr ligger klippefast. Mette Våbengård afslører, at der ofte er mange penge at spare ved at prutte om priserne, specielt for»overgemte

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

MARKISER OG TILBEHØR 2016

MARKISER OG TILBEHØR 2016 MOBILE LIVING MADE EASY MARKISER OG TILBEHØR 2016 Vægmarkiser Tagmarkiser Tilbehør PRISLISTE OG PRODUKTOVERSIGT 2 Vægmarkiser Dometic PerfectWall 3.49 VÆGMARKISER DOMETIC PERFECTWALL Dometic PerfectWall

Læs mere

Mobilitet. når som helst, hvor som helst. Ring til følgende telefonnummer for at få hjælp i Danmark og i udlandet: + 45 70 20 18 58

Mobilitet. når som helst, hvor som helst. Ring til følgende telefonnummer for at få hjælp i Danmark og i udlandet: + 45 70 20 18 58 SEAT Vejhjælp SEAT Vejhjælp Service Mobilitet når som helst, hvor som helst Med SEAT Vejhjælp Service Mobilitet er du garanteret du garanteret fuld og pålidelig fuld og pålidelig vejhjælp uden vejhjælp

Læs mere

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA.

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA. 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan Campingmagasinet ÆRLIGE ADRIA ALL-INCLUSIVE Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra

Læs mere

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere