Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers"

Transkript

1 Sortbjørn i Canada Uanset om du henlægger din forårsjagt på sortbjørn til den ene eller den anden destination i Canada, så vil en fantastisk frodig og storslået natur komme dig i møde. Her er åbne vidder, så langt øjet rækker, her er der fred og larmende stilhed! Uanset hvilken af følgende destinationer du vælger, så vil du efter al sandsynlighed få din sortbjørn uden at vi selvfølgelig kan garantere dig helt 100 %, men næsten. Der er jo heldigvis tale om jagt! Destinationerne gør det forskelligt indkvarteringsniveauet og jagtorganisationen er meget forskellig derfor også prisdifferencer for at anvende et lidt fortærsket udtryk, kan man vel sige: Du får hvad du betaler for! Dermed ikke være sagt, at det billigste er dårligt, for det er det langt fra! British Columbia BC Trackers Vi kan tilbyde jagt på sortbjørn i noget af det mest "bjørnetætte" område i BC. I kommer til at jage nær den lille by Chetwynd, som er beliggende på den østlige side af Rocky Mountains. Byen er berømt for sine bjørne, hvorfor sortbjørnen også er byen vartegn. Ydermere er det sådan at fra cirka 15 % af sortbjørnene i dette område er brune, hvilket betyder, at den heldige jæger kan skyde sig såvel en sort som en brun sortbjørn Rejsen Rejsen kan foregår via Frankfurt eller via Hamborg Vancouver til den lidt mindre by Ford St. John, hvor vores guide samler jer op der er ingen omkostninger forbundet med kørslen i Canada vi finder selvfølgelig den billigste og bedste flybillet til jer vent ikke forlænge. I øjeblikket arbejde vi med KLM om en aftale via Amsterdam som ser fornuftig ud, men den er endnu ikke faldet helt på plads.

2 Jagten Jagten foregår som pürsch fra firehjulstrukne biler, fra firehjulstrukne motorcykler båd eller til fods eller som en kombination af de tre ting. I foråret kører man oftest ud i reviret, hvor bjørnene ofte færdes i lysninger, fældninger og langs vejkanter langt fra civilisationen. I jager bjørnene 2:1, men bestanden af bjørne er så høj, at dette ikke giver problemer I vil efter al sandsynlighed få indtil flere chancer for bjørn pr. jæger alligevel. Vi har mere end kvadratkilometer canadisk vildmark, hvor bjørnene kan jages, så I træder ikke hinanden i hælene. Indkvarteringen Vores gæster Indkvarteres i en mandehytte her er rå idyl, ingen overdreven luksus, her er kamin, køkken alrum, toilet og en sovesal med plads til alle. Badeværelset ligger i tilstødende badehytte. Dette vil være jeres base, hertil kommer I tilbage, efter endt jagt hver dag. Anden base findes også stort set samme indkvarteringsforhold. Alt er funktionsdygtigt og beliggende i stor canadisk vild natur. Maden tilberedes af gruppens kok - den er enkel og rigelig, men helt ok! Indkvarteringen hørmer af jagt og mænd, for hvem samværet og jagtoplevelsen er vigtigere en luksus og langstilkede glas her finpudses spisebestikket i skjorten! Priser 2013 / pr. jæger - Ved jagtføring 2:1 10 dages rejse 7(dages ophold og jagt.med fuld forplejning fra ankomst til afrejse) Pris for den første bjørn US $ 4.00o x kurs 5,55 kr ,- + licens til bjørnen...(us $ 174,-)... kr. 966,- Canadisk jagttegn...(us $ 174,-)... kr. 966,- Nature Fund (US $ 125) (Preservation Fund) kr. 694,- Royalities (US $ 50). kr. 278,- GST (moms) (US $ 210) kr ,- Totalt... kr ,- Pris ved evt. kontrakts indgåelse US $ 4.554,- Prisen vil afhænge af gældende dagskurs på den amerikanske dollar på den dag gruppen booker hos JELLING Jagtrejser, og den dag der skal betales restbeløb til JELLING Jagtrejser Ovenstående priser var gældende den dag denne folder blev lavet i 2012 Ikke inkl. i ovenstående pris Ekstra sortbjørn kan tilkøbes for US$ 1.000,- (En jæger kan maks. skyde 2 bjørne) Bjørn nr. 2 udløser en GST (moms) på US 180,- / altså totalt US$ 1.180,- Til ovenstående skal tillægges flybilletten, som kan variere i pris fra cirka kr til kr ,- inkl. skatter.

3 Alberta Reed Willow Outfitters (Piece River) Rejsen Der flyves normalt via Frankfurt til Calgary og videre til Grande Prairie, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Et mere fladt og knap så krævende jagtrevir alligevel et stykke storslået og flot canadisk natur, med en rig vildtbestand man skal huske at prisen her er særdeles attraktiv. Jagten Jagten foregår fra firehjulstrukne biler, ATV, men kan også foregår på bait, hvilket er fuldt lovligt i Alberta. Dette gør selvfølgelig at succesraten er så tæt på 100 %, som det næsten kan lade sig gøre at komme det. Vær opmærksom på, at bjørnejagten i Alberta foregår ved bait udlægning af foder til bjørnene og ansitz i skjul observeres afskudsbare bjørn kan den enten nedlægges med bue eller med kugle. Succesraten er særdeles høj (100 %) på disse bjørne. Sidst år nedlagde hver eneste gæst sine to bjørne. En del af bjørnene kan optræde i brune varianter Indkvarteringen Du bor i en dejlig Lodge bestående af en stor opholdsstue med køkken/alrum, TV, pejs osv. Forplejningen er mere end i orden der serveres rigeligt af særdeles velsmagende mad til alle måltider. Her findes værelser med indkvartering af fra 2 til 8 personer. Her er to dejlige toiletter og badeværelser disponible i nær tilknytning til værelserne. God indkvartering. Priserne er baseret på 6 dages jagt, jagtføring 1:1, alle transportomkostninger, fuld forplejning fra ankomst til afrejse. Det ønskede trofæ og samtlige licenser er inkl. i prisen. Ekstra jagtdag ved jagtføring 2:1 US$ 500,- og Ved jagtføring: 1:1 US$ 700,- Beregnet på dagsdatos kurs på US$ 5,46 US$ DKK Sortbjørn i foråret 3 maj til 12 juni US$ 4.250, ,- Sortbjørn i efteråret september US$ 4.100, ,- Evt. ekstra bjørn US$ 750, ,- Ovenstående er pakkepriser inkl. alle licenser og afskydning af én bjørn prisen skal tillægges fly. Prisen vil afhænge af gældende dagskurs på den amerikanske dollar på den dag gruppen booker hos JELLING Jagtrejser, og den dag der skal betales restbeløb til JELLING Jagtrejser Ovenstående priser var gældende den dag denne folder blev lavet i 2012.

4 Vancouver Island Trophy West (BC) Rejsen Der flyves normalt via Frankfurt til Vancouver og videre til Campbell River på Vancouver Island, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Vancouver Island er verdensberømt for sin storslåede natur et fantastiks bjerglandskab. Bedre rammer findes ikke for din bjørnejagt. Jagten Jagten foregår som pürsch fra firehjulstrukne biler. Landskabet er mere end kuperet her er tale om decideret bjerglandskaber, hvor en tur på gåben efter bjørn vil være umuligt. Man kører derfor rundt i bil, spotter bjørnene på bjergsiderne, hvorefter man stille og roligt indleder en pürsch efter bjørnen. Her er tale om særdeles flotte bjørne hvor langt hovedparten af de nedlagte bjørne ligger lige omkring 7 fod, hvilket vil sige flotte store bjørne. Disse bjørne kaldes også for West Coastal Black Bear, som er en betegnelse for en særlig art af sortbjørne som lever på Vancouver, som er kendetegnet ved en særlig blank og smuk pels, samt en stor bjørn i afskydningshenseende. I jager bjørnene 1:1, hvorfor de fleste også når at skyde to bjørne på de 5 jagtdage som er indlagt her regnes derforuden med en ankomst og en afrejsedag, så opholdet på Vancouver Island strækker sig i alt over 7 dage. Her er tale om jagt med udsøgt materiel i form diverse køretøjer som ATVér mindre firehjulstrukne biler osv. Jagten foregår fra tidlig morgen til sen aften her arbejdes virkeligt for sagen I vil efter al sandsynlighed få indtil flere chancer for bjørn pr. jæger alligevel. Vi har været udsat for, at det har været svært at finde bjørn nummer to til en af vores jægere i et sådant tilfælde sætter man spottere ud i terrænet, så succesraten er altid blevet opfyldt til 100 %. Jagten drives meget professionelt af Steven og Glenn Venus (far og søn), samt en lang række særdeles dygtige jagtguider. Trophy West har mere end kvadratkilometer af Vancouver Island. Indkvarteringen Du indkvarteres på en særdeles pæn og luksuriøs hunting Lodge, smukt beliggende i naturskønne omgivelser ved en dalsænkning ved en stille rislende flod omgivet af høje sneklædte bjergtinder. Alle lodgens værelser er indrettet, så de kan tage to gæster, men i det flest tilfælde bor man i eget værelse, med privat bad og toilet i tilknytning til. Huset har herforuden et dejligt spisekøkken, stort opholdsstue med åben pejs, chesterfield møbler, hjemmebiograf og en dejlig cocktail bar, hvor du kan nyde de drinks du har lyst til indenfor rimelighedens grænser. Udenfor en dejlig terrasse lige ud til floden som periodisk bruges til barbecue.. Fruen i huset hedder Shannon Shannon laver fremragende mad af udsøgte råvarer, der serveres vin til maden og du rejser dig ikke fra bordet før du ha nydt minimum tre rette mad alt andet betragtes som uhøfligt. Dette er ganske enkelt i orden alt er pænt og luksuriøst intet er overladt til tilfældigheder.

5 Prisen Priserne er baseret på 5 dages jagt, jagtføring 1:1, én ankomst og en afrejsedag, alle transportomkostninger, fuld forplejning og alle drikkevarer fra ankomst til afrejse. Det ønskede trofæ og samtlige licenser er inkl. i prisen. Hunt License Tag Tax HPF US $ 8.250,- TOTAL Svarende til DDK kr ,- (kurs 5,46) BC Black Bear jagt fra båd Trophy West Når du vil lidt mere.. En anden mulighed for foråret og sortbjørnejagt er vores båd jagt. Denne jagt foregår i smukke omgivelser ved Knight Inlet, som ligger cirka 90 miles nordøst for Campbell River og er fjorden mellem Vancouver Island og British Columbia. Din 5 jagtdage BC sortbjørn foregår om bord på smukt ombygget 73 'mund tidligere kommercielt fiskeri fartøj "Nitinat Chief". Skibet er dejligt indrettet med komfortables sovepladser, bad toilet of fuldt køkken. Herforuden findes et dejligt udendørs dæk, hvorfra de flotte naturscenerier kan indtages. Vi sejler langs bredden af fjorden, hvor jagten foregår som spotting og stalking. Med på slæb har vi en mindre båd, som bruges til at sejle ind til bredden, når bjørnene er spottet. Sortbjørnene lever af det nye frodige grønne græs, kløver og lignende grønne forårsplanter langs de stenede kyster og strande. Denne sortbjørnejagt er ideel for 2 til 4 personer, og hver jæger har mulighed for at afskyde 2 sorte bjørne i prisen. Friske fisk og skaldyr, herunder Dungeness krabber, rejer, østers og muslinger høstes dagligt og koges som en del af tre solide måltider om dagen. Afhængig af årstiden og stedet hvor vi befinder os, er der også mulighed for at tilbringe nogle afslappende timer med at fiske efter laks, torsk og hellefisk. Alle fiskeredskaber og fiskestænger findes ombord. Nyd sejlturen sammen med delfiner og hvaler i et fantastisk storslåede naturscenerier som ganske enkelt ikke kan beskrives det skal opleves! Klart det koster penge! Hunt cost: License Tags Hunter Preservation Fund Tax US $ ,- Totalt pr. mand ved minimum 2 jægere svarende (kurs 5.55) til DKK ,- US $ ,- Totalt pr. mand ved maksim. 4 jægere... svarende (kurs 5.46) til DKK ,- Generelt om jagterne Til ovenstående priser skal du tillægge prisen for at få trofæet forberedt til hjemsendelse + selve hjemtransporten af trofæet til Danmark dette beløb vil afhænge af hvor mange skind, der er tale om. Skydes bjørnen først på jagten kan den formodentlig saltes med det samme og medbringes som bagage skydes den sent i forløbet vil den gå via en konservator.

6 Følgende udgifter omkostninger skal tillægges: Fly fra Dansk lufthavn til lufthaven i Canada nærmest destinationen (fra DKK 6.000,- til ,- afhængig af tidspunkt og destination) Importafgift af jagtvåben til Canada cirka Can $ 25,- / DKK 150,- Evt. hjemsendelse af trofæet (fragt) Evt. konservering af trofæet / udstopning eller til væg eller gulv (forhør din konservator) Evt. udgifter til rejseforsikringer afbestillingsforsikringer / forhør hos Jelling Jagtrejser Fotogalleri JELLING JAGTREJSERS sortbjørnerevirer BC TRACKERS BC TRACKERS TROPHY WEST TROPHY WEST Galleri fortsættes Foto: Fra øverst Alberta (RED WILLOW OUTFITTERS) og British Columbia, Vancouver Island (TROPHY WEST)

7

8 Vores forfædre i JELLING viste vejen. Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag? Har du et behov STORT eller lille, så er vi fire friske og dygtige rejseoperatører, der er klar til at tilbyde dig hjælp til de næste rejsearrangement, til at give dig inspiration og idéer til hvad du, dine medarbejdere eller din familie kunne trænge til at opleve i det store udland, hvad enten det drejer sig om en jagtrejse eller en almindelig rejseoplevelse! Sådan bor vi JELLING Rejser & JELLING Jagtrejser Gl. Kattrupvej 87, DK Hovedgård / Tel / Fax & info@jellingrejser.dk

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness

Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Ungarn - Bukkejagt - Familieferie og Wellness Området, hvor bukkejagten kan finde sted er ud fra dette Wellness område. Totalt råder vi over en stor del af bukkejagten på ca. 50.000 ha i dette område.

Læs mere

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA bia agt i British Colum ej rn jø tb or S : N E JS ALT OM JAGTRE SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA Tæt bjørnebestand, storslået natur, frisk luft og rustikt lejrliv. En sortbjørnejagt i British Columbia

Læs mere

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 Vor nyeste partner i British Columbia er bosiddende i Prince George, kun 1 times flyvning fra Vancouver. BC Guide Outfitters råder over 2 jagtområder

Læs mere

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou

Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou Jagten i Nunavut i NWT i Canada er mulig på Isbjørn, Hvalross, Moskusokse og Caribou I den nordligste del af Canada i regionen Nunavut er der mulighed for spændende jagt på isbjørn, hvalros, moskus og

Læs mere

Sortebjørnejagt på Vancouver Island

Sortebjørnejagt på Vancouver Island HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Sortebjørnejagt på Vancouver Island Overblik HØJDEPUNKTER Verdens bedste jagt på sortbjørn findes på Vancouver Island. Dette har været kendt mange

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår

Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Kamtschatka - Brunbjørn - Specielpris - Forår Det her er jagt i vildmarken Rusland kaldes også bjørnelandet det har den største bjørne bestand i verden og den gode trofækvalitet sammen med den gode pris

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt Royal Deeside Estates & Aberdeenshire Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må

Læs mere

Bjørnejagt i Kroatien

Bjørnejagt i Kroatien HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Bjørnejagt i Kroatien Overblik HØJDEPUNKTER Jagten foregår fra komfortable tårne og man har hele tiden en professionel jagtfører med, som med stor

Læs mere

Ulve- og Coyotejagt i Alberta

Ulve- og Coyotejagt i Alberta HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ulve- og Coyotejagt i Alberta Overblik HØJDEPUNKTER Vores nye partner North Alberta Outfitters i Canada, er beliggende ved Slave Lake (North central

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA bia agt i British Colum ej rn jø tb or S : N E JS ALT OM JAGTRE SORTBJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA Tæt bjørnebestand, storslået natur, frisk luft og rustikt lejrliv. En sortbjørnejagt i British Columbia

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana.

Tjekkiet. DIANA HUNTING TOURS Fåborgvej 240. DK-5700 Svendborg Telefon +45 6223 1110. Telefax +45 6223 1775 E-mail: diana@diana.dk. www.diana. Tjekkiet Vi har fornøjelsen at kunne tilbyde jagt på nogle af de gode og velorganiserede revirer i Tjekkiet. Tjekkiet er ofte undervurderet i jagtlig henseende, men er egentlig et fremragende jagtland

Læs mere

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING Suffolk Sydøst England Walberswick 150 km nord for London Vi har et særdeles godt jagtrevir for kinesisk vandrådyr og muntjac, som er beliggende ved

Læs mere

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Hundyrjagt i Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrjagt i Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hundyrsjagt fra 21. oktober til 15. februar Glenfiddich Estate, Aberdeenshire, 2-6 jægere pr. gruppe Glencally Estate, Angus,1-2

Læs mere

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn Kamtschatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) Er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde og lever østlig for Jenissej og i den østlige del

Læs mere

Kirgisien Ibex jagt i 2018

Kirgisien Ibex jagt i 2018 Kirgisien Ibex jagt i 2018 Vores samarbejdspartner har mange års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har hvert år mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Bestanden af Ibex i Kasakhstan

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte.

Vi tager forbehold for kursændringer og trykfejl. Priserne inkluderer ikke ydelser, som ikke fremgår af ovennævnte. BOSNIEN- HERZEGOVINA Jagt på gemse Vi har 2 spændende former for jagt på gemse i Bosnien, enten den fysisk udfordrende med pirschjagt i bjergene, eller som jagt fra båd eller yacht langs de stejle bjergsider

Læs mere

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt. Strathmore Estate/Glamis Castle. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Strathmore Estate/Glamis Castle 2015 Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Fra midten af April - August 1-4 jægere Scotsport tilbyder kvalitets bukkejagt i den

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2015

Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Kustania Sibirsk Råbuk 2015 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

Rumænien Brunbjørn 2015

Rumænien Brunbjørn 2015 Rumænien Brunbjørn 2015 I Rumænien har vi mulighed for at arrangere jagt på brunbjørn i flere forskellige revirer, hvor succesraten er meget høj. De forskellige revirer, som der jages på, er fra 10.000-24.000

Læs mere

Kirgisien - Ibex jagt

Kirgisien - Ibex jagt Kirgisien - Ibex jagt Klassisk bjergjagt i fantastisk bjergområder. Vi arrangerer i 2018 en gruppetur til Kasakstan/Kirgisien hvor der vil være en rejseleder med fra kontoret under hele turen. Der kan

Læs mere

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al...

Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al... HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Brun- og sortbjørnejagt ved Talkeetna i Al... Overblik HØJDEPUNKTER Vil du opleve en rigtig vildmarkstur på jagt efter brun- eller sortbjørn... Så

Læs mere

BJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA

BJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA BJØRNEJAGT I BRITISH COLUMBIA Sagsnr. 3788-50 Jagtdistrikt: Jamie Reynolds har nu gennemført jagterne i 6 år efter han overtog den nordlige del af Tim Stephensson s revir og det har været med stor succes.

Læs mere

Jagt på skovfugle med guide jagtkursus

Jagt på skovfugle med guide jagtkursus Jagt på skovfugle med guide jagtkursus - Dette kursus/ jagtrejse henvender sig til den kræse kvalitetsbeviste jæger, der vil finde tilbage til jagtens sjæl, - der hvor jagten ikke kan stå alene,- men blot

Læs mere

BUKKEJAGT I KROATIEN

BUKKEJAGT I KROATIEN ien : Bukkejagt i Kroat N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I KROATIEN Kroatien har meget jagt at tilbyde og gode bestande af råvildt. Vi kan nu tilbyde bukkejagt - på denne jagt vælger jægeren selv hvor

Læs mere

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme

Namibia Dana Safaris. Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Namibia Dana Safaris - Hunting and photographic safaris since 1986 Antilopejagt Fuglejagt Fiskeri - Turisme Nationaldyret i Namibia er oryxen eller gemsbukken, som er afbilledet ovenfor. Et meget smukt

Læs mere

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014

BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 BUKKEJAGT I SYDENGLAND 2014 Sag.nr. 750-86T89 Jagtdistrikt: Dorchester - Sydengland Vi tilbyder her et toprevir i det naturskønne og frodige Sydengland med et samlet jagtareal på ca. 4.000 ha. der varierer

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet

Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Eastern Cape jagt tæt på Graaff Reinet Jagten foregår i et område, der ligger ved Graaff Reinet i Eastern Cape, ca. 3 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen

Ungarn. Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Ungarn Bukkejagt + badeferie ved Balatonsøen Kombineret bade- og jagtferie for hele familien, ved en af Europas største ferskvandssøer midt i Ungarn. Søbredden er ideel for familier med børn, da der er

Læs mere

Jagt på skovfugle med guide

Jagt på skovfugle med guide Jagt på skovfugle med guide Jagtkursus Sveg 2010 Dette kursus/jagtrejse henvender sig til den kræsne kvalitetsbeviste jæger, der vil finde tilbage til jagtens sjæl - der hvor jagten ikke kan stå alene,

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Storvildts- og duejagt i Argentina Estancia Cortaderas & Malalcue Lodge Fra oktober-april

Storvildts- og duejagt i Argentina Estancia Cortaderas & Malalcue Lodge Fra oktober-april Storvildts- og duejagt i Argentina Estancia Cortaderas & Malalcue Lodge Fra oktober-april Rejseprogram: Dag 1: Ankomst Parana eller Santa Fe lufthavn i Entre Rios regionen. Ved ankomst bliver jægerne modtaget

Læs mere

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis)

ikke Nowitna National Wildlife Refuge (1) Elg, Grizzly, Sortbjørn og Ulv Elg Grizzly (ursus aretos horribilis) Alaska Alaska hører til blandt de mest interessante jagtlande i verden. Et storslået og uberørt naturlandskab byder på udfordrende jagtmuligheder på kapitale Grizzly bjørne, Elge, Dall Sheep og Caribou.

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Nowitna National Wildlife Refuge (1)Elg, grizzly, sortbjørn og ulv

Nowitna National Wildlife Refuge (1)Elg, grizzly, sortbjørn og ulv Alaska hører til blandt de mest interessante jagtlande i verden. Et storslået og uberørt naturlandskab byder på udfordrende jagtmuligheder på kapitale grizzlybjørne, elge, dallsheep og caribou. Alaska

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rypejagt) Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Walked Up Grouse (rype) jagt Royal Deeside/Aberdeenshire Estates 4-6 jægere fra 12 August til midten af September

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig

Efterårsjagt på råbuk i Frankrig HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Efterårsjagt på råbuk i Frankrig Overblik HØJDEPUNKTER Tæt bestand af gamle bukke, stærke trofæer og god jagtorganisation Smukt, frodigt og afvekslende

Læs mere

BJØRNEJAGT I KROATIEN

BJØRNEJAGT I KROATIEN rnejagt i Kroatien JSEN: Bjø ALT OM JAGTRE BJØRNEJAGT I KROATIEN Vi har nogle virkeligt gode revirer i Kroatien for jagt på brunbjørn, og succesraten er høj. Kroatien er medlem af CITES, så trofæet kan

Læs mere

Eastern Cape ved Quinstown

Eastern Cape ved Quinstown Eastern Cape ved Quinstown Jagten foregår i et område, der ligger ved Quinstown i Eastern Cape, ca. 2,5 timers kørsel fra Port Elisabeth og East London Lodgen er beliggende sådan, at man bor midt ude i

Læs mere

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Bukkejagt Royal Deeside Estates Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Royal Deeside Estates Aberdeenshire Fra slutningen af April til begyndelsen af August 1-6 jægere Dette

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA

SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA Albe : Sortbjørnejagt i N E JS E TR G JA ALT OM SORTBJØRNEJAGT I ALBERTA Antallet af sorte bjørne er meget høj, og jagten er på store hanner. Undertiden er der også brun farve varianter af de sorte bjørne.

Læs mere

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten

Bukkejagt i Frankrig. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Jagten HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Bukkejagt i Frankrig Overblik HØJDEPUNKTER Vi har nu gennem de sidste 4 sæsoner haft et voksende antal jægere på vore franske bukkerevirer og resultaterne

Læs mere

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Ja, det lyder som en god historie, men ikke desto mindre er det korrekt,

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Kronhjortejagt Glencally & Glendamph Estates Jelling Jagtrejser og Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Hjortejagt i det skotske højland Jagten på den skotske højlandshjort må betragtes

Læs mere

PUMAJAGT I BRITISH COLUMBIA

PUMAJAGT I BRITISH COLUMBIA bia ajagt i British Colum JSEN: Pum ALT OM JAGTRE PUMAJAGT I BRITISH COLUMBIA På dette 440.000 hektar revir, i en øde, smuk og til tider voldsom natur, er jægeren i ét med naturen og langt fra civilisationen.

Læs mere

Drivjagt i Kroatien (Fastpris)

Drivjagt i Kroatien (Fastpris) HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Drivjagt i Kroatien (Fastpris) Overblik HØJDEPUNKTER Reviret er vildtrigt og har en fantastisk smuk natur. Jagtorganisationen på dette revir er af

Læs mere

Kustania Sibirsk Råbuk 2018

Kustania Sibirsk Råbuk 2018 Kustania Sibirsk Råbuk 2018 Vores samarbejdspartner har mere end 12 års erfaring for afvikling af jagtarrangementer, og har mange forskellige jægere fra hele verden på jagt. Jagten gennemføres i området

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

PRONGHORN OG MULEDEER I WYOMING

PRONGHORN OG MULEDEER I WYOMING uledeer : Pronghorn og M N E JS E TR G JA ALT OM i Wyoming PRONGHORN OG MULEDEER I WYOMING Har du et ønske om jagt på Pronghorn og muledeer, kan vi tilbyde denne spændende jagtrejse på det åbne prærielandskab

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL?

Hjortejagt i Danmark. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Hjortejagt i Danmark Overblik HØJDEPUNKTER På et midtjysk gods med en overordentlig stærk, fast bestand af kronvildt, kan vi i brunsten tilbyde enkelte

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Higt Caliber Ranch. Saskatchewan, Canada. Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch.

Higt Caliber Ranch. Saskatchewan, Canada. Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch. Higt Caliber Ranch Saskatchewan, Canada Velkommen til Canadas største, ældste mest etablerede og forvaltet jagt Ranch. : Bjarke Høgstrup, CEO, Hawk Hunting 06-06-2010 Rob Dunham At Dunham's we pride ourselves

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Storvildt i Argentina.

Storvildt i Argentina. Storvildt i Argentina. Spændende jagtland - Lækker indkvartering og fornuftige priser. Argentina er et meget interessant jagtland. Her er der gode chancer for succes, hvad enten jagten gælder Kronhjorte,

Læs mere

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson

Gemsejagt på Balkan. Overblik HØJDEPUNKTER HAR DU SPØRGSMÅL? Sæson HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Gemsejagt på Balkan Overblik HØJDEPUNKTER Mangler du Balkan-gemse i din samling, kan vi nu tilbyde denne bjerg-jagt nord for Split i Kroatien. Fra

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Ørredfiskeri på Grønland

Ørredfiskeri på Grønland HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Ørredfiskeri på Grønland Overblik HØJDEPUNKTER Elven Qoruqut ligger I det vestlige Grønland og er en perle. Et urørt paradis, hvor kun et fåtal af

Læs mere

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND

JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND JSEN: Jag ALT OM JAGTRE t på White Tail i Fi nland JAGT PÅ WHITE TAIL I FINLAND Jagt på White Tail i kombination med haglbøssejagt på agerhøns og snepper. Tlf.: (+45) 62 20 25 40 info@diana.dk Finland

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN

BUKKEJAGT I RUMÆNIEN ænien : Bukkejagt i Rum N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I RUMÆNIEN Selektiv afskydning på bukke i Rumænien, hvor du selv vælger, hvor meget du vil udfordres. En interessant og enestående afskydning.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

STÆRKE BUKKE I ELLON

STÆRKE BUKKE I ELLON rke bukke i Ellon JSEN: Stæ ALT OM JAGTRE STÆRKE BUKKE I ELLON Er bukke din jagtpassion og tilmed de stærke af slagsen? Så har vi et nyt område nær Ellon, hvor bestanden af råvildt er tæt og trofækvaliteten

Læs mere

: Bukkejagt i Ung BUKKEJAGT I UNGARN

: Bukkejagt i Ung BUKKEJAGT I UNGARN arn : Bukkejagt i Ung N E JS E TR G JA ALT OM BUKKEJAGT I UNGARN Stærke bukke! Hermed har vi fornøjelsen, at præsentere et tilbud på en god jagt på stærke bukke i Ungarn. Der er over 1.000 revirer i Ungarn,

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 Efter lang tids leden har vi nu fundet det perfekte jagtområde for big game hunting i Canada og startet samarbejde med en outfitter i

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin.

Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin. Australien - Jagt på vandbøffel På aboriginernes gamle jagtmarker, har du her muligheden for at jage vandbøfler, bantenger og store vildsvin. I Australien kan Aurora Jagtrejser tilbyde jagt i 3 forskellige

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dig vores Jagt i Polen. Vi sender ikke gæster

Læs mere