Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sortbjørn i Canada. British Columbia BC Trackers"

Transkript

1 Sortbjørn i Canada Uanset om du henlægger din forårsjagt på sortbjørn til den ene eller den anden destination i Canada, så vil en fantastisk frodig og storslået natur komme dig i møde. Her er åbne vidder, så langt øjet rækker, her er der fred og larmende stilhed! Uanset hvilken af følgende destinationer du vælger, så vil du efter al sandsynlighed få din sortbjørn uden at vi selvfølgelig kan garantere dig helt 100 %, men næsten. Der er jo heldigvis tale om jagt! Destinationerne gør det forskelligt indkvarteringsniveauet og jagtorganisationen er meget forskellig derfor også prisdifferencer for at anvende et lidt fortærsket udtryk, kan man vel sige: Du får hvad du betaler for! Dermed ikke være sagt, at det billigste er dårligt, for det er det langt fra! British Columbia BC Trackers Vi kan tilbyde jagt på sortbjørn i noget af det mest "bjørnetætte" område i BC. I kommer til at jage nær den lille by Chetwynd, som er beliggende på den østlige side af Rocky Mountains. Byen er berømt for sine bjørne, hvorfor sortbjørnen også er byen vartegn. Ydermere er det sådan at fra cirka 15 % af sortbjørnene i dette område er brune, hvilket betyder, at den heldige jæger kan skyde sig såvel en sort som en brun sortbjørn Rejsen Rejsen kan foregår via Frankfurt eller via Hamborg Vancouver til den lidt mindre by Ford St. John, hvor vores guide samler jer op der er ingen omkostninger forbundet med kørslen i Canada vi finder selvfølgelig den billigste og bedste flybillet til jer vent ikke forlænge. I øjeblikket arbejde vi med KLM om en aftale via Amsterdam som ser fornuftig ud, men den er endnu ikke faldet helt på plads.

2 Jagten Jagten foregår som pürsch fra firehjulstrukne biler, fra firehjulstrukne motorcykler båd eller til fods eller som en kombination af de tre ting. I foråret kører man oftest ud i reviret, hvor bjørnene ofte færdes i lysninger, fældninger og langs vejkanter langt fra civilisationen. I jager bjørnene 2:1, men bestanden af bjørne er så høj, at dette ikke giver problemer I vil efter al sandsynlighed få indtil flere chancer for bjørn pr. jæger alligevel. Vi har mere end kvadratkilometer canadisk vildmark, hvor bjørnene kan jages, så I træder ikke hinanden i hælene. Indkvarteringen Vores gæster Indkvarteres i en mandehytte her er rå idyl, ingen overdreven luksus, her er kamin, køkken alrum, toilet og en sovesal med plads til alle. Badeværelset ligger i tilstødende badehytte. Dette vil være jeres base, hertil kommer I tilbage, efter endt jagt hver dag. Anden base findes også stort set samme indkvarteringsforhold. Alt er funktionsdygtigt og beliggende i stor canadisk vild natur. Maden tilberedes af gruppens kok - den er enkel og rigelig, men helt ok! Indkvarteringen hørmer af jagt og mænd, for hvem samværet og jagtoplevelsen er vigtigere en luksus og langstilkede glas her finpudses spisebestikket i skjorten! Priser 2013 / pr. jæger - Ved jagtføring 2:1 10 dages rejse 7(dages ophold og jagt.med fuld forplejning fra ankomst til afrejse) Pris for den første bjørn US $ 4.00o x kurs 5,55 kr ,- + licens til bjørnen...(us $ 174,-)... kr. 966,- Canadisk jagttegn...(us $ 174,-)... kr. 966,- Nature Fund (US $ 125) (Preservation Fund) kr. 694,- Royalities (US $ 50). kr. 278,- GST (moms) (US $ 210) kr ,- Totalt... kr ,- Pris ved evt. kontrakts indgåelse US $ 4.554,- Prisen vil afhænge af gældende dagskurs på den amerikanske dollar på den dag gruppen booker hos JELLING Jagtrejser, og den dag der skal betales restbeløb til JELLING Jagtrejser Ovenstående priser var gældende den dag denne folder blev lavet i 2012 Ikke inkl. i ovenstående pris Ekstra sortbjørn kan tilkøbes for US$ 1.000,- (En jæger kan maks. skyde 2 bjørne) Bjørn nr. 2 udløser en GST (moms) på US 180,- / altså totalt US$ 1.180,- Til ovenstående skal tillægges flybilletten, som kan variere i pris fra cirka kr til kr ,- inkl. skatter.

3 Alberta Reed Willow Outfitters (Piece River) Rejsen Der flyves normalt via Frankfurt til Calgary og videre til Grande Prairie, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Et mere fladt og knap så krævende jagtrevir alligevel et stykke storslået og flot canadisk natur, med en rig vildtbestand man skal huske at prisen her er særdeles attraktiv. Jagten Jagten foregår fra firehjulstrukne biler, ATV, men kan også foregår på bait, hvilket er fuldt lovligt i Alberta. Dette gør selvfølgelig at succesraten er så tæt på 100 %, som det næsten kan lade sig gøre at komme det. Vær opmærksom på, at bjørnejagten i Alberta foregår ved bait udlægning af foder til bjørnene og ansitz i skjul observeres afskudsbare bjørn kan den enten nedlægges med bue eller med kugle. Succesraten er særdeles høj (100 %) på disse bjørne. Sidst år nedlagde hver eneste gæst sine to bjørne. En del af bjørnene kan optræde i brune varianter Indkvarteringen Du bor i en dejlig Lodge bestående af en stor opholdsstue med køkken/alrum, TV, pejs osv. Forplejningen er mere end i orden der serveres rigeligt af særdeles velsmagende mad til alle måltider. Her findes værelser med indkvartering af fra 2 til 8 personer. Her er to dejlige toiletter og badeværelser disponible i nær tilknytning til værelserne. God indkvartering. Priserne er baseret på 6 dages jagt, jagtføring 1:1, alle transportomkostninger, fuld forplejning fra ankomst til afrejse. Det ønskede trofæ og samtlige licenser er inkl. i prisen. Ekstra jagtdag ved jagtføring 2:1 US$ 500,- og Ved jagtføring: 1:1 US$ 700,- Beregnet på dagsdatos kurs på US$ 5,46 US$ DKK Sortbjørn i foråret 3 maj til 12 juni US$ 4.250, ,- Sortbjørn i efteråret september US$ 4.100, ,- Evt. ekstra bjørn US$ 750, ,- Ovenstående er pakkepriser inkl. alle licenser og afskydning af én bjørn prisen skal tillægges fly. Prisen vil afhænge af gældende dagskurs på den amerikanske dollar på den dag gruppen booker hos JELLING Jagtrejser, og den dag der skal betales restbeløb til JELLING Jagtrejser Ovenstående priser var gældende den dag denne folder blev lavet i 2012.

4 Vancouver Island Trophy West (BC) Rejsen Der flyves normalt via Frankfurt til Vancouver og videre til Campbell River på Vancouver Island, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Vancouver Island er verdensberømt for sin storslåede natur et fantastiks bjerglandskab. Bedre rammer findes ikke for din bjørnejagt. Jagten Jagten foregår som pürsch fra firehjulstrukne biler. Landskabet er mere end kuperet her er tale om decideret bjerglandskaber, hvor en tur på gåben efter bjørn vil være umuligt. Man kører derfor rundt i bil, spotter bjørnene på bjergsiderne, hvorefter man stille og roligt indleder en pürsch efter bjørnen. Her er tale om særdeles flotte bjørne hvor langt hovedparten af de nedlagte bjørne ligger lige omkring 7 fod, hvilket vil sige flotte store bjørne. Disse bjørne kaldes også for West Coastal Black Bear, som er en betegnelse for en særlig art af sortbjørne som lever på Vancouver, som er kendetegnet ved en særlig blank og smuk pels, samt en stor bjørn i afskydningshenseende. I jager bjørnene 1:1, hvorfor de fleste også når at skyde to bjørne på de 5 jagtdage som er indlagt her regnes derforuden med en ankomst og en afrejsedag, så opholdet på Vancouver Island strækker sig i alt over 7 dage. Her er tale om jagt med udsøgt materiel i form diverse køretøjer som ATVér mindre firehjulstrukne biler osv. Jagten foregår fra tidlig morgen til sen aften her arbejdes virkeligt for sagen I vil efter al sandsynlighed få indtil flere chancer for bjørn pr. jæger alligevel. Vi har været udsat for, at det har været svært at finde bjørn nummer to til en af vores jægere i et sådant tilfælde sætter man spottere ud i terrænet, så succesraten er altid blevet opfyldt til 100 %. Jagten drives meget professionelt af Steven og Glenn Venus (far og søn), samt en lang række særdeles dygtige jagtguider. Trophy West har mere end kvadratkilometer af Vancouver Island. Indkvarteringen Du indkvarteres på en særdeles pæn og luksuriøs hunting Lodge, smukt beliggende i naturskønne omgivelser ved en dalsænkning ved en stille rislende flod omgivet af høje sneklædte bjergtinder. Alle lodgens værelser er indrettet, så de kan tage to gæster, men i det flest tilfælde bor man i eget værelse, med privat bad og toilet i tilknytning til. Huset har herforuden et dejligt spisekøkken, stort opholdsstue med åben pejs, chesterfield møbler, hjemmebiograf og en dejlig cocktail bar, hvor du kan nyde de drinks du har lyst til indenfor rimelighedens grænser. Udenfor en dejlig terrasse lige ud til floden som periodisk bruges til barbecue.. Fruen i huset hedder Shannon Shannon laver fremragende mad af udsøgte råvarer, der serveres vin til maden og du rejser dig ikke fra bordet før du ha nydt minimum tre rette mad alt andet betragtes som uhøfligt. Dette er ganske enkelt i orden alt er pænt og luksuriøst intet er overladt til tilfældigheder.

5 Prisen Priserne er baseret på 5 dages jagt, jagtføring 1:1, én ankomst og en afrejsedag, alle transportomkostninger, fuld forplejning og alle drikkevarer fra ankomst til afrejse. Det ønskede trofæ og samtlige licenser er inkl. i prisen. Hunt License Tag Tax HPF US $ 8.250,- TOTAL Svarende til DDK kr ,- (kurs 5,46) BC Black Bear jagt fra båd Trophy West Når du vil lidt mere.. En anden mulighed for foråret og sortbjørnejagt er vores båd jagt. Denne jagt foregår i smukke omgivelser ved Knight Inlet, som ligger cirka 90 miles nordøst for Campbell River og er fjorden mellem Vancouver Island og British Columbia. Din 5 jagtdage BC sortbjørn foregår om bord på smukt ombygget 73 'mund tidligere kommercielt fiskeri fartøj "Nitinat Chief". Skibet er dejligt indrettet med komfortables sovepladser, bad toilet of fuldt køkken. Herforuden findes et dejligt udendørs dæk, hvorfra de flotte naturscenerier kan indtages. Vi sejler langs bredden af fjorden, hvor jagten foregår som spotting og stalking. Med på slæb har vi en mindre båd, som bruges til at sejle ind til bredden, når bjørnene er spottet. Sortbjørnene lever af det nye frodige grønne græs, kløver og lignende grønne forårsplanter langs de stenede kyster og strande. Denne sortbjørnejagt er ideel for 2 til 4 personer, og hver jæger har mulighed for at afskyde 2 sorte bjørne i prisen. Friske fisk og skaldyr, herunder Dungeness krabber, rejer, østers og muslinger høstes dagligt og koges som en del af tre solide måltider om dagen. Afhængig af årstiden og stedet hvor vi befinder os, er der også mulighed for at tilbringe nogle afslappende timer med at fiske efter laks, torsk og hellefisk. Alle fiskeredskaber og fiskestænger findes ombord. Nyd sejlturen sammen med delfiner og hvaler i et fantastisk storslåede naturscenerier som ganske enkelt ikke kan beskrives det skal opleves! Klart det koster penge! Hunt cost: License Tags Hunter Preservation Fund Tax US $ ,- Totalt pr. mand ved minimum 2 jægere svarende (kurs 5.55) til DKK ,- US $ ,- Totalt pr. mand ved maksim. 4 jægere... svarende (kurs 5.46) til DKK ,- Generelt om jagterne Til ovenstående priser skal du tillægge prisen for at få trofæet forberedt til hjemsendelse + selve hjemtransporten af trofæet til Danmark dette beløb vil afhænge af hvor mange skind, der er tale om. Skydes bjørnen først på jagten kan den formodentlig saltes med det samme og medbringes som bagage skydes den sent i forløbet vil den gå via en konservator.

6 Følgende udgifter omkostninger skal tillægges: Fly fra Dansk lufthavn til lufthaven i Canada nærmest destinationen (fra DKK 6.000,- til ,- afhængig af tidspunkt og destination) Importafgift af jagtvåben til Canada cirka Can $ 25,- / DKK 150,- Evt. hjemsendelse af trofæet (fragt) Evt. konservering af trofæet / udstopning eller til væg eller gulv (forhør din konservator) Evt. udgifter til rejseforsikringer afbestillingsforsikringer / forhør hos Jelling Jagtrejser Fotogalleri JELLING JAGTREJSERS sortbjørnerevirer BC TRACKERS BC TRACKERS TROPHY WEST TROPHY WEST Galleri fortsættes Foto: Fra øverst Alberta (RED WILLOW OUTFITTERS) og British Columbia, Vancouver Island (TROPHY WEST)

7

8 Vores forfædre i JELLING viste vejen. Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag? Har du et behov STORT eller lille, så er vi fire friske og dygtige rejseoperatører, der er klar til at tilbyde dig hjælp til de næste rejsearrangement, til at give dig inspiration og idéer til hvad du, dine medarbejdere eller din familie kunne trænge til at opleve i det store udland, hvad enten det drejer sig om en jagtrejse eller en almindelig rejseoplevelse! Sådan bor vi JELLING Rejser & JELLING Jagtrejser Gl. Kattrupvej 87, DK Hovedgård / Tel / Fax &

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Ja, det lyder som en god historie, men ikke desto mindre er det korrekt,

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ)

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand er et "ungt rejseland". For 30 år siden var New Zealand nærmest afsondret fra omverdenen pga. den lange rejsetid, hvilket moderne flytrafik nu har

Læs mere

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech GRØNLAND Outfitter Johanne Bech En natur, der gavmildt byder på alt fra indlandsis til frodige dale, fra larmende vandfald til stille søer, fra snævre kløfter til uendelige vidder. Fra august, når mørket

Læs mere

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dig vores Jagt i Polen. Vi sender ikke gæster

Læs mere

Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon

Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon Troels med flot repræsentativ beceites Ibex nedlagt i bjergene øst for Valencia Cirka 70 km stik vest for byen Valencia ligger

Læs mere

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011

BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 BowHunter Tours & Baldur s Bowhunting Buejagt I Alberta Canada 2011 Efter lang tids leden har vi nu fundet det perfekte jagtområde for big game hunting i Canada og startet samarbejde med en outfitter i

Læs mere

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING

KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING KINESISK VANDRÅDYR MUNTJAC, KRONVILDT & ROUGH SHOOTING Suffolk Sydøst England Walberswick 150 km nord for London Vi har et særdeles godt jagtrevir for kinesisk vandrådyr og muntjac, som er beliggende ved

Læs mere

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark

Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Rocky Mountains med Søren Ervig På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske vildmark Afrejse 2013: 7. september 12 dages oplevelser Rejsen for dig, der ønsker at opleve vildmarken

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

SAFARIMAGASINET. Tidsskrift for Nordisk Safari Klub 18. årgang Nr. 8 November 2010. Alaska brunbjørn til både SCI og Boone & Crocketts trofæbøger

SAFARIMAGASINET. Tidsskrift for Nordisk Safari Klub 18. årgang Nr. 8 November 2010. Alaska brunbjørn til både SCI og Boone & Crocketts trofæbøger SAFARIMAGASINET Tidsskrift for Nordisk Safari Klub 18. årgang Nr. 8 November 2010 Alaska brunbjørn til både SCI og Boone & Crocketts trofæbøger INDHOLD November 2010 4 Alaska, the last frontier Af Mikkel

Læs mere

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada - På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage Velkommen til Canada Denne rundrejse gennem den canadiske

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika - Mauritius - Seychellerne PRISLISTE 2011 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2011 - december

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker

Læs mere

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året!

En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om året! Når Kenya er bedst! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker Kun én rejse om

Læs mere

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798

Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari er medlem af rejsegarantifonden nr. 1798 Amakulu Safari Tilbyder dig spændende rejsemuligheder og oplevelser for livet. Amakulu Safari er et selskab ejet af det dansk/sydafrikanske ægtepar

Læs mere

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser I foråret 2008 havde vi 32 eventyrlystne gæster der kørte denne tur i 16 autocampere. Rejsen fra Seattle til Anchorage kan primært gennemføres

Læs mere

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007

28 artikel. artikel Safari nr 21 2007 26 ARTIKEL ARTIKEL Safari nr 21 2007 Min mand Niels er jæger, det er jeg ikke selv, men går gerne med og deler spænding og naturoplevelser med ham. Jeg har været med ham på bukkejagt herhjemme adskillige

Læs mere

KENYA. Eksperter i eventyr

KENYA. Eksperter i eventyr KENYA Eksperter i eventyr Afrika som kontinent er fantastisk spændende og bare så anderledes end noget andet, man kan opleve her på kloden. Kenya har gennem mange år været det foretrukne rejsemål, når

Læs mere

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne!

Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Alaska - Klondyke 2014 14 dage - Fly Guldfeber, Gletsjere & Grizzlybjørne! Sejlads gennem fjordene mellem Alaskas hovedstad Juneau og historiske Skagway og togtur over White

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2011/0138 afsagt den 9. oktober 2012 ****************************** KLAGER MVS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Kingfish Dive & Travel ApS Kingfish Dive &

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere