Link til hangout: Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes."

Transkript

1 Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato ] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder Sanne Friis Højland Caroline Juhl Arnbjerg-Nielsen Johan Egholk Agnethe Neergaard Fallesen Mikael Bjerrum Referent: Mikael Ordstyrer: Johan Link til hangout: Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. 2. Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde godkendt. 3. Puljeansøgninger [Gennemgang ved puljeudvalg / økonomiansvarlig] Ansøgning a): Nynne: personlig ansøgning til WHA Beslutning: -> Der bevilges besked gives af Caroline.

2 Ansøgning b): Donaid Initativpulje: Beslutning: Vi støtter undtagen infomateriale - besked gives af Caroline. Ansøgning c) og e): Donaid - transportpulje: Se beslutning ovenfor. Ansøgning d): IMCC Uland initativpuljen: Beslutning: Tages under diskussion af Folkemødet Ansøgning f): UAEM transportpuljen: Beslutning: Vi dækker 50% transportudgift på kr. Sanne giver besked Ansøgning g): Sexekspressen planlægningsmøde omkring Folkemødet: Beslutning: -> tages under diskussion af Folkemødet. Ansøgning h): Transport-trænere: Beslutning: Afklares - beror på informationsproblematik. Ansøgning i): Exchange 2 personer Barcelona-seminar Beslutning: De får 75%, jvf. retningslinjerne for international refusion. Caroline giver besked. Ansøgning j): Casper Udemark borrelia-konference i Finland: Beslutning: Afslag Ansøgning k): Integreret Sundhed, transport af NAL: Beslutning: Bevilges 4. Generalforsamling update (Chehri) Chehri er i dialog med Janni fra MS (tidl. RBU) som evt. dirigent. Evt. en intern / gammel IMCC er som vice-chair. Vi skal finde ud af om det er Odense eller U-land (som har 50 års jubilæum), der står for festen om aftenen; evt. kan U-land lave noget fredag aften. Fuldt program skal planlægges under bestyrelsesinternat i August. Oprettelse af nye lokalafdelinger skal besluttet på GF. Der skal ikke være noget hele søndagen, men GF fredag (regnskab) og lørdag. Vi skal betale os fra rengøringen. Johan: Orienterer om Odenses planlægning af GF. Der er en arrangementsgruppe og der bliver laver noget træning for gruppen. Johan koordinerer mellem Bestyrelsen og Odense. Indholdet kommer fra Bestyrelsen og det praktiske og festen står Odense for. Beslutning: Fredag skal der gennemføres en del af det formelle, inkl. regnskab, lørdag nogle bredere og mere principielle diskussioner og søndag noget inspirerende. Vi slutter søndag ca. kl. 13.

3 5. Bestyrelsesinternat i august (Chehri) august. Sted: Hvalsø. Lokalformænd evt. komme fredag og forlade mødet lørdag. Lørdag er med Henning; søndag bestyrelsesmøde. Lokalafd. kan sende en person udover formanden til mødet. Chehri orienterer dem om dette. 6. Folkemødet (Chehri) Sanne informerer om, at aktivitetsgrupperne kan få op til 1500 kr. til forberedelse og materialer. På onlinemødet onsdag skal vi blive enighed om hvilke krav der stilles fra IMCC s side ift. repræsentation på Folkemødet. De skal tage rollups med. Diskussion om IMCC t-shirts tages på onlinemødet onsdag. Torsten vil være tweet master under Folkemødet. Mikael kigger på programmet og ser om der er mulige relevante stakeholdere for bestyrelsesmedlemmerne. 7. Stormødet 2016 (Torsten) Brainstorming/opsamling: Navngivning af event -> at det er én stor kaffepause; omnavngivning. Generelt godt. Unge aktive på kryds og tværs af organisationen -> afkræftning af at nogle fordomme omkring inddragelse af andre end blot medicinere i organisationen. Generel enighed om tværfaglighed i organisationen er en styrke. Sommerfest som en mulighed nationalt i IMCC -> omdøbning/omstrukturering af Stormødet til dette i stedet? Beliggenhed ift. andre dage -> ligger for tæt på eksamen var den generelle holdning. Specifikke punkter: Navn -> afvejning ift. enkelte tiltag (dvs. konkrete navneforslag), ift. f.eks. at finde et forslag til et slogan. Omstrukturere vores branding og derved nå bedre identifikation af os som organisation, kontra at finde et nyt navn og faktisk anvende dette. Konkret: Udarbejde et komplet referat fra Stormødet -> lanceret for Bestyrelsen; der er noget tvetydigt engagement for at lave dette fælles. En del af internatet at diskutere disse input. Bestyrelsesinternat - arbejde på forslag om hvorvidt vi skal have en konsulent

4 ind over; vi skal lægge ud til en konkurrence omkring et slogan; eller andre muligheder. 8. Datoer for efterårssemester sommerferieplaner (Chehri) 7. juli: Onlinemøde kl august: Onlinemøde kl August: weekend 2. september: Medarbejderdag 17. september kl : Fysisk møde i Odense 3. oktober: Onlinemøde oktober kl. 11: Fysisk møde i København GF: oktober november: Overleveringsmøde (Johan arrangerer) 10. december: Fysisk møde + julefrokost 9. Opfølgning på DUFs møde om nye tipsmidler (Agnethe) Agnete: Vi er bekræftet i at vi er godt med, men rigtig fokuseret på at oprette de nødvendige lokalafd. Johan: Man må ikke have aktiviteter, der ekskluderer nogle medlemmer. Der skal være aktiviteter som er alderssvarende, som alle skal kunne deltage på lige fod i. Vi forstår det som den samlede pulje af tilgængelige aktiviteter. Der er fokus på organisationsdemokrati - både i vedtægterne og det skal udføres i praksis. Tilføjelse til fulde medlemsrettigheder hvor man nu kan tælle dem med efter 3 mdr.s medlemskab. Første udmelding fra Tipsudvalget om vores fremtidige status vil komme ved udgangen af Der skal være minimum 75 kr. i medlemsgebyr uden at det er en del af et arrangement. 10. Efterårsplan for åbning af flere lokalafdelinger [Plenum] Aftalt møde med Simon; mandag eftermiddag (d. 6) - opfølgende møde ift. igangsætning af Roskilde lokalafdeling. Konkrete pointers: Hav dokumentation på hvad der er gennemført ift. de givne lokalafdelinger. -> Konkrete tiltag, og vores initiativer for at opstarte lokalafdelinger. Roskilde: Ude og dele kaffe ud Ude og afholde informationsmøde Fået engageret en lille base af engagerede medlemmer. Fundet dato for møde med den lille base -> Logistiske forhindringer. Udfordringer: Faktisk fået en del engagerede med; men disse har meldt sig ind i lokalafdeling København.

5 Forslag til Roskilde: Satse på VIA -> evt. lægge ny strategi ift. at få fat i dem der er bosat i Roskilde / Næstved / andetsteds. Andre udfordringer: Behov for direkte engagement fra de frivillige/aktive i etableringen. Møde med Caroline, Mikael og Simon mandag ender med en plan for hvordan vi går videre med Roskilde og evt. andre nye steder. Esbjerg: 3 etablerede aktiviteter -> 6x (uddannet undervisere); Bamsehospitalet (uddannet bamselæger, og være ude), KostMo (ved at få frivillige; og godt i gang). Næste skridt er at tage udgangspunkt i koordinationsgruppen og fortælle hvordan etablering af en lokalbestyrelse giver nogle fordele og nogle bypenge. Derfra skal der afholdes møde med IMCC Esbjerg - og holde konstituerende lokal-generalforsamling. Overvejelser: Igangsættelse af en tredje lokalafdeling til oprettelse dog skal det afvejes at de givne lokalafdelinger skal være i hver deres region. En mulighed er at oprette en lokalafdeling mere end de 6 der allerede er sat til at blive gennemført. Finde navne og kontaktinformationer på tidl. IMCC-medlemmer; trække numre på tidl. medlemmer. Inddrage dem ift. at sparke gang i en lokalafdeling. Planen for Roskilde er at mødes den kommende mandag (d. 6.); evaluere på forløbet, og vurdere ift. den strategiske færd herfra. Lægge en handlingsplan for hvad der kommer til at ske herfra ift. oprettelse af lokalafdeling. 11. Trænergruppen Det er meningsløst at aktiviteterne skal søge om penge til at dække transport, da vi altid vil godkende dem. Så for fremtiden skriver du på refusions seddlen: Hvor skal pengene tages fra?: Pulje (skriv i tekst feltet) Transportpulje til Træner Der skal laves en ny budgetlinje for at finansiere transport for en engelsktalende træner for TNT september - 2. oktober. Agnete: Overvejelser om et udvidet lederkursus, der er udsendt spørgeskema til trænerne. Det ser ud til at interessen er for et nationalt weekendseminar.det skal undersøges om der er midler og interne ressourcer i år eller det skal køre i Chehri: Overveje hvordan en sådan ny aktivitet hænger sammen med

6 eksisterende initiativer - f.eks. ift. ILONA og forårsseminaret. Agnete kører videre med idéerne. 12. Nyt eksternt samarbejde [15 min, Agnethe] Kontakt til Søren Winther, Global Citizen og Spotter One. Der lægges link til video og opfordring til at engagere sig i det på Aarhus facebook gruppen. Agnethe fortsætter kontakten. 13. DUF-gruppering [15 min, Chehri] Chehri arbejder videre med eventuelt samarbejde med SAFU, sammenslutningen af foreningen med udveksling. 14. Infomedia [10 min, Simon] Agnete: Det er vigtigt at vi får information om mediedækningen. Torsten tager diskussionen om evt. abonnement hos Infomedia med Simon. 15. Kontaktperson [2 min] Emmeli er kontaktperson for Women Deliver. Sanne er kontaktperson for ens sundhed.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2013 Ansøgninger behandlet på skypemøde d. 21. oktober 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Tobias Abell Tilstedeværende: Katrine Tanggaard

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Bagsværd Referent: Pelle Ordstyrer: Ida Deltagere: Torsten, Ida, Stine, My, Kamilla, Klara, Pelle Ikke tilstede: Jacob 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: Søndag

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Tidsramme Jesper Mølgaard (JM), Helle B.

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d d. FORMALIA: Hvor: Onlinemøde Referent: Ida Ordstyrer: My Deltagere: Ida Lang My Warborg Torsten Merinder Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Ikke tilstede: Jacob Tidsperspektiv for

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

IMCC s Handleplan 2017

IMCC s Handleplan 2017 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 23. november 2013 1. Formalia Ordstyrer: Katrine Tanggaard Referent: Helle B. Krogh Tilstedeværende: Afgående bestyrelse: Patricia Fruelund, Sarah Chehri, Katrine Tanggaard,

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

IMCC s generalforsamling International Medical Cooperation Committee

IMCC s generalforsamling International Medical Cooperation Committee IMCC s generalforsamling 2016 International Medical Cooperation Committee Fredag den 21. oktober, 2016 1. Formanden åbner generalforsamlingen Ved formand Sarah Chehri 2. Valg af dirigenter og to referenter

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: København Referent: Kamilla/ Torsten Ordstyrer: Pelle Deltagere: Agnethe, Ida, Pelle, Torsten, Kamilla, My og Jacob Ikke tilstede: Stine 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl Godkendelse af bestyrelsesmøde referatet fra den

Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl Godkendelse af bestyrelsesmøde referatet fra den Bestyrelsesmøde Alternativet Storkreds Sjælland 16. Nov. 2015, hos Jeppe kl. 19.00-21.00 Dagsorden: 1 Valg af referent og ordstyrer 2 Velkommen til Birte fra Sekretariatet 3 Godkendelse af bestyrelsesmøde

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Inviterede Lene Høybye, formand Martin Okkerholm, næstformand Lisbet Holten Lambert, kasserer Steffan Stæhr Jørgensen,

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: Stine Vest Ordstyrer: Ida Deltagere: Klara, Kamilla, Ida, Torsten, Jacob, Pelle og Stine Ikke tilstede: My Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

IMCC København generalforsamling

IMCC København generalforsamling IMCC København generalforsamling 15.11.12 Dagsorden...1 1.Formalia...2 2.Årsberetning...2 3.Fremlæggelse af regnskab for senest afsluttede regnskabsår til godkendelse...2 4.Fremlæggelse af budgetopfølgning

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016 BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT 23.-24. APRIL 2016 Tilstede bestyrelse: Sigrid, Fie, Mette, Frederik, Niels, Mads, Anders (skype & sidst på mødet) Tilstede sekretariat: Nina, Karen 1. VELKOMMEN Sigrid

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Tid: Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 16.30 Sted: Øjet, Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ Deltagere: Laila Thomsen (LT) Søren Thomsen (ST) John Christensen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT IMCC Generalforsamling 2018 9. 10. november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT Fredag den 9. november 2018 Generalforsamlingen åbnes v. formand Torsten V. Merinder, som mindes det gamle år og byder

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion

Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion Bestyrelsesmøde Gadstrup Motion Mandag den 20. marts 2017, kl. 19.30 hos Merete Deltagere: Merete, Poul, Charlotte, Walther, Tommi, Carsten og Jimmy Afbud: Dagsorden: Dagsorden 1. Velkommen til de nye

Læs mere

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors

Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors Hermed inviteres til det årlige landsmøde for Spors medlemmer Lørdag den 24. maj 2014 kl. 11.00-16.00 Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, 7000 Fredericia Program Kl. 9.30-11.00 Ankomst og indregistrering

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus

Overdragelsesmøde i Det Grønlandske Hus i Aarhus Dagsorden for overdragelsesmøde d. 09.11. 2014 Tilstede er: Najannguaq Jørgensen, Knut Jensen, Rhea Heilmann, Kenneth Bengtsson, Jonas Elgaard, Tupaarnaq Trondheim, Agathe Møller, Elsennguaq Silassen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag d. 14. januar 2015 kl. - Fredag d. 16. januar 2015 I Klitmøller.

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag d. 14. januar 2015 kl. - Fredag d. 16. januar 2015 I Klitmøller. Referat af bestyrelsesmøde Onsdag d. 14. januar 2015 kl. - Fredag d. 16. januar 2015 I Klitmøller. Tilstede var den samlede bestyrelse. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde d. 27.11.14 Dette blev

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning

Bestyrelsesmøde. 2. Godkendelse af sidste mødereferat og ekstraordinær generalforsamlings referatet. a) Opfølgning på rengøring ved udflytning Bestyrelsesmøde REFERAT 13 03 2014 19:00 21:15 FÆLLESRUMMET DAMAGER MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Bestyrelsesmøde Tais Sandal Nissen Henrik Bendtsen TIDTAGER DELTAGERE

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 1. april, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, ** Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat Berhane, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes

Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen: Dagsorden og forretningsorden godkendes Referat IMCC København Ordinær generalforsamling 2014 Dagsorden: 1) Åbning af generalforsamlingen ved formand Anne Sophie Homøe 2) Formalia Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Birgitte Nymark Birgitte

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Ankersminde, Fyn Referent: Theis Ordstyrer: Helena Deltagere: Helena, Theis, Frederikke, Sabina, Nynne og Julie Ikke tilstede: Sofus og Tilde 1): Godkendelse af dagsorden: Enstemmigt Godkendt

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 12.09.2017 kl. 17.30 20.30 Til stede: Helle, Ole Kamp (første del af mødet dvs. pkt. 2c), Karen, Johan, Niels, Martin, Linda, Bodil og Charlotte. Afbud: Jacob Referent:

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august.

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august. Referat til IKA's Kompetenceudvalg Sted: Tid: Deltagere: Afbud fra: Ordstyrer: Referent: Bemærkninger: Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop Tirsdag den 11. august til onsdag den 12.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere