SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration"

Transkript

1 SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

2 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne MIT DISTRIBUTØR-nr.: Succes gjort enkel-guide er nem at følge, og den er beregnet til at hjælpe dig med at komme stærkt fra start og nå dit første mål med MIN URL: lifewave.com/ LifeWave på blot 7 dage. LifeWave gør dit første mål let at nå, fordi der er fokus på et eneste mål: At dele din personlige erfaring med LifeWave-produkter med vægt på CORSENTIALS. LifeWaves CORSENTIALS består af tre patentanmeldte produkter, herunder vores effektive, ikke-transdermale plasterteknologi, Aeon, vores revolutionære Theta Nutrition-formular, Theta One og vores navnebeskyttede system til levering af næringsstoffer, Theta Activate. Sagt lidt enkelt, giver disse tre produkter tilsammen brugerne den største vitalitet, de nogensinde har oplevet! Sæt blot den ene fod foran den anden, følg de angivne trin, og så vil du allerede være på vej til succes. LIFEWAVE-KORPORATIONEN: MIN SPONSOR: PRIMÆR WEBSITE: lifewave.com TRAININGSWEBSTED: lifewavetraining.com KUNDESERVICE I USA: Kl. 8:30-17:30 (PST) / mandag - fredag TLF.: +1(866) FAX: +1(858) KUNDESERVICE I EUROPA: Kl. 9:00-17:30 (GMT) / mandag - fredag TLF.: FAX: FACEBOOK: TWITTER: LINKEDIN: GOOGLE+: PINTEREST: INSTAGRAM: facebook.com/lifewavehq twitter.com/lifewavenews linkedin.com/company/lifewave-inc plus.google.com/+lifewave pinterest.com/lifewavecorp/ Brugernavn- LifeWaveCorporate NAVN: TELEFON/ MÅL: MIT 7-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: At være vært for en LifeWave CORSENTIALS-demonstration! MIT 30-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: SØNDAG: MANDAG: LISTE/PLAN OVER FØRSTE UGES AKTIVITETER: Lav liste over 25 potentielle kunder. Send information til potentielle kunder, og inviter dem til din CORSENTIALS-demonstration. MIT 90-DAGES LIFEWAVE-MÅL ER: TIRSDAG: ONSDAG: TORSDAG: FREDAG: LØRDAG: Mulighedsopkald Kl. 18:00-18:30 PST (832) PIN: # Undersøg LifeWaves websted, produktlitteratur og administrationsmaterialer. Følg op på de personer, du inviterede, for at bekræfte deres fremmøde. Gør klar til din CORSENTIALS-demonstration. Afhold din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration! HVORFOR JEG Grunden til at jeg valgte LifeWaves forretningsmulighed er: Jeg ønsker at tjene flere penge Jeg ønsker at have mere fritid Jeg ønsker at hjælpe andre med at få en bedre livskvalitet Jeg ønsker at gøre en forskel i verden Jeg ønsker at være min egen chef Jeg ønsker at hjælpe andre med at få succes Jeg ønsker at være en del af en virksomhed, der værdsætter og støtter mig

3 5 lette trin til at planlægge din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration Opret din liste Hvem er de 25 personer, du kender bedst? Hvem ville være interesseret i at tjene ekstra penge? Hvem er ligeså optaget af sundhed og velvære, som du er? Planlæg din LifeWave CORSENTIALS-demonstration Arbejd med din sponsor for at vælge en dato 4-7 dage fra idag: TIP: Weekender vil muligvis fungere bedst for de fleste! Send en invitation og information om CORSENTIALS til hver mulig kunde Før den faktiske demonstration finder sted, skal du sende hver gæst en invitation samt et link til LifeWaves hjemmeside, hvor de kan se CORSENTIALS-videoen. Lav opfølgning og promover din CORSENTIALS-demonstration! Ring til hver person du inviterede, og bekræft, at de kommer. Brug sociale medier (Facebook, Twitter, Google+ etc.) for at promovere din CORSENTIALS-demonstration og invitere endnu flere til at deltage. Opret en postering om arrangementet på Facebook, og inviter alle dine venner! Send en eller sms-besked med en invitation til alle, du kender. 5 Gør klar til din CORSENTIALS-demonstration Gør alt parat et par dage før CORSENTIALS-demonstrationen finder sted. Hav et CORSENTIALS-system klar til demo. Du får brug for 1 Aeon-plaster, 1 enkelt pakke Theta One og 1 flaske vand til hver gæst. Der skal tilsættes en portion Theta Activate til hver flaske vand under demoen. Download PowerPointen Forretningsmulighed til din præsentation. Du finder den i dit administrationskontor (Back Office). Du og din sponsor skal øve en gannemgang af din præsentation for at sikre en velorganiseret demonstration. Øv dig i, hvordan produkterne skal demonstreres. Afhold CORSENTIALS-demonstrationen! God fornøjelse!

4 Min kontaktliste: Folk, jeg kender og andre, som kan være interesserede i at tjene flere penge: (dvs. venner, familie, kollegaer, personlige trænere, ernæringseksperter, iværksættere, naboer, venner fra motionscentret). NAVN: DATO: OPFØLGNING: TIP: Spørg hver person, du kontakter, om de kender andre, der også kunne være interesserede i at deltage i din CORSENTIALS-demonstration. Du kan enten kontakte personerne selv eller bede den anden person invitere dem med. Det er en vidunderlig måde, hvorpå du kan samle flere kundeemner!

5 Script Eksempler på, hvordan du kan invitere folk til din CORSENTIALS-demonstration Telefonopkald: Hej (indsæt navn). Det er (indsæt dit navn). Jeg ringer, fordi jeg har oplevet noget helt utroligt, som jeg godt vil fortælle dig om. Jeg har ikke så meget tid, men jeg tænkte, at du måske ville være interesseret i at høre TIP: Smil, når du taler! Da du er på telefonen, og den person, du taler med, ikke kan se dit ansigtsudtryk, vil det hjælpe dig med at lyde mere begejstret, glad og venlig. Eksempler: CORSENTIALS.om et system, der er enkelt at bruge, og som giver mig den mest optimale vitalitet, jeg nogensinde har oplevet. THETA NUTRITION om disse naturlige ernæringsformler, der virker få minutter efter at man har brugt dem! Jeg sender dig en med et link til en video, som jeg godt vil have, at du ser. Iøvrigt blev jeg så begejstret for de resultater jeg fik, at jeg holder en sammenkomst denne (indsæt dag/klokkeslæt), og jeg ville gerne invitere dig. Jeg skriver dig på som et ja plus et par gæster. TIP: Hold telefonopkaldet kort. Nævn lige fra begyndelsen, at du ikke har meget tid. Det hjælper den person, du taler med, til at være mere åben for at høre, hvad du har at sige, da personen ved, at opkaldet ikke vil tage meget af vedkommendes tid.

6 Script Eksempler på, hvordan du kan invitere folk til din CORSENTIALS-demonstration Fortsættes... CORSENTIALS Kære (indsæt navn) Hermed en hurtig for at fortælle dig om noget utroligt, der er sket for mig. Jeg tænkte, at du ville være interesseret i at høre om det. Det utrolige er, at mit helbred, som du ved, ikke har været for godt i årevis, men fornyligt blev jeg introduceret til et system af sundhedsprodukter, der er lette at bruge, og det har givet mig enormt mange helbredsmæssige fordele i hele kroppen! Jeg kan ikke fortælle det hele i en , men jeg var så glad for det, at jeg har besluttet mig for at holde en sammenkomst på (indsæt dag/klokkeslæt) for at fortælle mere om min historie, og du er inviteret. Jeg skriver dig på som et ja plus et par gæster. ICEWAVE Kære (indsæt navn) Hermed en hurtig for at fortælle dig om noget utroligt, der er sket for mig. Jeg tænkte, at du ville være interesseret i at høre om det. Det, som er så fantastisk, er, at jeg, som du ved, har haft frygtelige smerter i årevis, men for nylig prøvede jeg et utroligt produkt, der helt fjernede min smerte og det er ikke et lægemiddel! Jeg var så glad for det, at jeg har besluttet mig for at holde en sammenkomst på (indsæt dag/klokkeslæt) for at fortælle mere om min historie, og du er inviteret. Jeg skriver dig på som et ja plus et par gæster. Tak! Tekstmeddelelse: Hej! Du er hermed inviteret til en sammenkomst, jeg holder den. Jeg har lige haft en utrolig oplevelse, som jeg godt vil fortælle til alle mine venner og min familie. Jeg skriver dig på som et ja plus et par gæster. TIP: Følg op! Du kan følge op på et opkald, eller tekstmeddelelse et par dage senere med et andet opkald, eller tekstmeddelelse. Spørg blot, om de har modtaget din besked, og inviter dem igen til din CORSENTIALS-demonstration. Læg vægt på, hvor sjovt det bliver! Spørg, hvis de ikke kan komme, om du kan sende dem mere information om, hvad du har oplevet, da de går glip af at høre din historie.

7 5 trin til at afholde en vellykket LifeWave-demonstration! Liste over det nødvendige: LifeWave CORSENTIALS Computer Internetforbindelse Flasker med vand Produkt til videresalg PowerPointen Forretningsmulighed Downloadet CORSENTIALS-video Tilmeldingsblanketter (kun USA) Brochure om kompensationsplan Virksomhedens brochurer Teammedlemmer, der anbefaler TIP: Lad ikke CORSENTIALS-demonstrationen vare mere end 45 minutter, så du kan holde folks interesse! Indledning og Tak Indled med, at du og din sponsor takker dine gæster, fordi de er kommet og vil høre dine egne personlige anbefalinger af LifeWave. Vis videoen Forretningsmulighed Video er et effektivt værktøj til at fange folks opmærksomhed lige i begyndelsen af en præsentation. Denne video kan downloades i dit administrationskontor (Back Office). Demonstrer produktet og fortæl om anbefalinger Hvis du demonstrerer CORSENTIALS, skal du starte med at få hver deltager til at sætte et Aeon-plaster på omme i nakken. Derefter skal du give hver gæst en flaske vand, og så tilsætte Theta Activate til vandet og en enkelt pakke Theta One. Ryst den godt og nyd den! Hvis produktet er IceWave, sæt et plaster på en gæst for at lindre smerte. Lad dem afgive vidnesbyrd lige efter at plastret er sat på. Hvis produktet er Theta Nutrition, skal du give hver person en flaske, der er helt fyldt op med vand, en enkelt pakke Theta One og tilsætte Theta Activate. Lad dem afgive vidnesbyrd efter at de har drukket deres prøve. Da vores produkter virker straks, skal du bede dine gæster dele deres erfaringer efter cirka ti minutter. Over 90% af deltagerne vil få mere energi, bedre mental klarhed og mange andre ekstraordinære sundhedsmæssige fordele. 4 5 Få din sponsor til at præsentere PowerPointen Forretningsmulighed Din sponsor kan præsentere PowerPointen ved brug af en computer. Hvis du ikke har adgang til en computer, skal du oprette en sælgerbog ved blot at udskrive PowerPointen og sætte kopier i ringbind til dine gæster. Tilmeld gæster som LifeWave-medlemmer! Vis Diamond-, Platinum- og Gold-tilmeldingspakkerne. Bed dine gæster om at vælge, hvilken tilmeldingspakke de er interesserede i.

8 Tjekliste for dine første 7 dage med LifeWave Har du Indstillet dine 30- og 90-dages mål? Angivet dit svar i Hvorfor jeg har valgt LifeWaves forretningsmulighed? Oprettet din liste over inviterede til CORSENTIALS-demonstration? Planlagt en dato og et tidspunkt for din CORSENTIALS-demonstration? Sendt hver potentiel kunde en invitation til CORSENTIALS-demonstrationen? Har sendt hver mulighed et link til CONSENTIALS videoen? Lavet opfølgning for at sikre, at hver person kommer? Promoveret din CORSENTIALS-demonstration på sociale medier? Downloadet PowerPoint-præsentationen Forretningsmulighed? Downloadet videoen Forretningsmulighed? Øvet dig ved at praktisere din CORSENTIALS-demonstration? Øvet dig i, hvordan CORSENTIALS skal demonstreres? Opstillet din CORSENTIALS-demonstration? Trykt brochuren med betalingsplanen? Trykt tilmeldingsblanketterne? Fakta om LifeWave En virksomhed etableret i 2004 Medlem af DSA (Direct Selling Association) På Inc. Magazines liste i 2009, 2010 and 2011 over hurtigst voksende private virksomheder (Fastest Growing Private Companies) Olympiske og professionelle atleter anbefaler produktet Mange bestillingcentre, der betjener over 100 lande i hele verden Produkterne bakkes op af solid forskning og over 70 kliniske undersøgelser Anbefales af Suzanne Somers, en prominent sundhedsfortaler, kendis og bedst sælgende forfatter Tilbyder en af de højeste kommissionsudbetalinger inden for al netværkssalg Teknologien og produkterne anbefales af læger verden over Eksklusiv, patentanmeldt sundhedsteknologi Produkterne giver reelle og øjeblikkelige resultater L SMS-GUIDE-DA

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Hvis din hest er død - så stå af

Hvis din hest er død - så stå af Roller Individuel øvelse 1. Hvilke roller har du på arbejdet? Jeg er den: 2. Hvilken rolle er du mest træt af, og hvorfor? 3. Er der roller, du føler, du er blevet påduttet af andre? 4. Hvilke roller sætter

Læs mere

Risikerer jeg at brænde ud TEST

Risikerer jeg at brænde ud TEST Risikerer jeg at brænde ud TEST Alfa- kvinder Lergravsvej 52, 4. tv. 2300 København S 2 Er du i risikogruppen for at brænde ud? Tag selvtesten og find ud af, om du bare har travlt eller om du faktisk l

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

En god behandling begynder med en god dialog

En god behandling begynder med en god dialog En god behandling begynder med en god dialog På www.hejsundhedsvæsen.dk kan du finde flere eksempler på, hvad du kan spørge om. Du kan også finde inspiration, videoer, redskaber og gode råd fra fra læger,

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug

Et vigtigt valg! Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start. FONDEN TAGKÆRGAARD Et behandlingstilbud til unge i misbrug Velkommen til Fonden Tagkærgaard Vi tror på en ny start Et vigtigt valg! I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet Kom godt i gang Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet 3 Tillykke! Tillykke med valget af dine nye høreapparater! En helt ny verden ligger for dine

Læs mere

vanskelige samtale trivselssamtale

vanskelige samtale trivselssamtale omsorgssamtale den nødvendige samtale den den svære samtale vanskelige samtale trivselssamtale Til ledere og personaleansvarlige Når samtaler med medarbejderne er svære Viden og værktøjer til at gøre de

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Du er ikke alene Hjerteforeningen. 2009 Tekst: Helle Spindler, cand. psych., ph.d, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Grafisk

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Kom i dybden med arbejdsglæden. 3-5 timer

Kom i dybden med arbejdsglæden. 3-5 timer Kom i dybden med arbejdsglæden 3-5 timer Det skal vi tale om i dag Vi skal tale om, hvordan vi kommer i dybden med arbejdsglæden. I de næste timer laver vi et fremtidsværksted, hvor vi undersøger, hvad

Læs mere

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ LÆR LÆR DINE DINE GÆSTER AT AT KENDE KENDE SAMARBEJDE GIVER VÆRDI BRUG BRUG FACEBOOK TIL AT GIVE TIL AT GIVE GÆSTERNE VÆRDI HVAD KAN VI VI TILBYDE DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ DIGITALT! DIGITALT! DU ER OGSÅ

Læs mere