CPH NEWS. Bedre forhold for. indenrigsrejsende i CPH Læs side 4. Indhold. 1 / CPH NEWS / efterår 2014 April Forsiden

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CPH NEWS. Bedre forhold for. indenrigsrejsende i CPH Læs side 4. Indhold. 1 / CPH NEWS / efterår 2014 April 2014. Forsiden"

Transkript

1 1 / CPH NEWS / efterår 2014 April 2014 CPH NEWS INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S Læs side 4. Læs side 2 CPH: Europamester. Læs side 6 REGNSKAB:. Læs side 8 F&B AWARDS:. Læs side 10

2 2 / CPH NEWS / efterår 2014 Ny aftale skal styrke væksten i Københavns Lufthavn Flyselskaberne og Københavns Lufthavne A/S (CPH) har indgået en ny takstaftale, der betyder, at prisen for at benytte lufthavnen følger den almindelige prisudvikling de næste fire år. Aftalen sikrer, at det nødvendige investeringsniveau i lufthavnen kan fortsætte. I takstaftalen mellem flyselskaberne og Københavns Lufthavne A/S for perioden 1. april marts 2019 vil prisen for at benytte lufthavnens baner, terminaler og services følge det danske forbrugerprisindeks, svarende til en real flad takstudvikling. Det betyder, at Københavns Lufthavn fastholder sin konkurrencemæssige position i den billigste tredjedel blandt europæiske storlufthavne. Det er med til at sikre forbrugerne billige flybilletter og mange rejsemål. Den nye takstaftale betyder, at flyselskaberne får vished for deres omkostninger i de kommende fire år, og at lufthavnen er sikret en stabil

3 3 / CPH NEWS / efterår 2014 indtjening. Aftalen styrker CPHs langsigtede investeringsmuligheder og sikrer, at vi kan fortsætte eksekveringen af World Class Hub strategien, der skal fastholde og udvikle Københavns Lufthavn som Nordeuropas vigtigste og mest attraktive trafikknudepunkt, siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S. De kommende år vil CPH investere i blandt andet en udbygning af Finger C, der håndterer de store fly. Derudover fortsætter CPH med at analysere, hvordan yderligere udbygninger kan gennemføres effektivt i de kommende år. Realisere fremtidens lufthavn Takstaftalen giver også mulighed for at skabe rammerne for at realisere vækstvisionen Expanding CPH om en fremtidig lufthavn med plads til 40 millioner passagerer. Aftalen indeholder endvidere investeringer som er med til at nedbringe flyselskabernes samlede omkostninger. Efter ønske fra airlines ændres en del af sikkerhedsområdet airside, så det bliver nemmere og billigere at servicere flyene. Styrke indenrigs Airlines har også ønsket at styrke indenrigsproduktet og gøre operationerne mere effektive. Derfor sammenlægges indenrigs- og udenrigstrafikken næste år. Begge initiativer styrker CPHs strategiske fokus på at nedbringe flyselskabernes operationelle omkostninger. Samtidig har CPH fortsat fokus på andre initiativer, der har til formål at nedbringe omkostningerne for flyselskaberne, bl.a. automatiseringer af check-in, bag-drop og boarding samt initiativer, der effektiviserer turnaround processen for flyselskaberne. Den ny takstaftale, som nu skal forelægges Trafikstyrelsen til godkendelse, træder i kraft 1. april 2015 og løber i fire år. Da aftalen først træder i kraft næste år, får den ingen betydning i forhold til CPHs udmeldte forventninger til indeværende regnskabsår. CPHs konkurrencemæssige position på pris og kvalitet Høj pris Høj kvalitet Athen Frankfurt Budapest Høj pris Lav kvalitet Amsterdam Madrid Paris CDG Rom Wien Lav pris Høj kvalitet Dublin Helsinki København Gatwick Stockholm Düsseldorf Oslo Lissabon Bruxelles Milano Lav pris Lav kvalitet Figuren viser Københavns Lufthavns placering blandt andre store europæiske lufthavne på parametrene pris og kvalitet. Prisen er opgjort som takstniveau i den enkelte lufthavn beregnet af det uvildige konsulenthus LeighFisher. Kvalitetsniveauet er vurderet af flypassagerer i europæiske lufthavne i brancheorganisationen Airport Council International, ACIs Airport Quality Service-undersøgelse i Note: Det uvildige konsulenthus LeighFisher og brancheorganisationen Airport Council International, sammenligner årligt de europæiske lufthavne på kvalitet og pris. I den seneste sammenligning er Københavns Lufthavn placeret i den bedste tredjedel. Det er CPHs vurdering, at den netop indgåede takstaftale ikke vil ændre på den placering.

4 4 / CPH NEWS / efterår 2014 Direkte adgang til metro og tog, kortere gåafstande, hurtigere transfer ud i verden og adgang til alle de faciliteter, som udenrigsterminalerne i Københavns Lufthavn byder på. Sådan bliver fremtiden for de flere end 1,5 millioner danske, når terminalerne lægges sammen næste år. Københavns Lufthavns Terminal 1 lukker i 2015 som selvstændig terminal og fortsætter som en af lufthavnens fingre. Der venter de rejsende helt nye muligheder, når flyselskaberne og Københavns Lufthavn næste år lægger indenrigstrafikken sammen med den internationale trafik i Terminal 2 og Terminal 3. Sammenlægningen af indenrigs- og udenrigstrafikken har været et stort ønske hos SAS og Norwegian, der står for knap 85 procent af indenrigsflyvningen i Danmark. Beslutningen om dermed at lukke Terminal 1 som indenrigsterminal og omdanne den til en af lufthavnens fingre er en del af den fireårige takstaftale, der netop er indgået mellem CPH og flyselskaberne i Københavns Lufthavn. SAS: En bedre rejseoplevelse Med sammenlægningen af indenrigs i udenrigsområdet går SAS forrest og nytænker en enklere og forbedret rejseoplevelse. Det giver rigtig god mening at samle SAS i lufthavnen og dermed tilbyde alle vores rejsende samme gode faciliteter og services, siger koncerndirektør Flemming Jensen, SAS.

5 5 / CPH NEWS / efterår 2014 Fakta Sammenlægningen af indenrigs- og udenrigstrafikken er en del af den fireårige takstaftale, der netop er indgået mellem CPH og flyselskaberne om prisen for at bruge lufthavnen. Aftalen træder i kraft 1. april 2015 I løbet af næste år lukkes den nuværende Terminal 1 som selvstændig terminal og fortsætter som finger. Derefter får de 1,5 millioner indenrigspassagerer fuld adgang til alle faciliteterne i Terminalerne 2 og 3. Med sammenlægningen kommer både indenrigs- og udenrigstrafikken til at bruge de samme faciliteter, og derfor harmoniseres taksterne. Det betyder, at den hidtidige lavere indenrigstakst erstattes af en fælles takst, som bliver lidt mindre end den nuværende udenrigstakst. Omlægningen er indtægtsneutral for CPH. Takstændringerne indfases over to år. Der er mange fordele ved, at SAS findes i samme terminal. SAS kunder, som benytter lufthavnen til at rejse via København og ud i verden, vil opleve kortere ventetid og langt kortere gåafstande. Og for de mange til og fra København er metroen og toget lige ved ankomstterminalen. For SAS betyder det desuden, at vi kan øge vores produktivitet, siger Flemming Jensen. Norwegian: Det bliver lettere for passagererne Hos Norwegian, det næststørste flyselskab i Københavns Lufthavn, har ønsket blandt andet været at kunne operere endnu mere effektivt ved at sammenlægge indenrigs og udenrigs. Norwegian er optaget af at gøre rejsen så enkel og smidig som mulig for vores passagerer, og med den nye sammenlægning er vi endnu et skridt på vejen. Vi får nu større mulighed for at samle flytrafikken, hvilket resulterer i en endnu bedre udnyttelse af vores fly, lavere omkostninger og kortere turn around-tider. En effektiv operation betyder i sidste ende, at vi fortsat kan tilbyde passagererne billige flybilletter, siger informationschef i Norwegian, Johan Bisgaard Larsen. CPH: Aftalen styrker indenrigs Administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye, vurderer, at sammenlægningen vil binde Danmark bedre sammen: De rejsende og provinslufthavnene har haft et stort ønske om at styrke indenrigstrafikkens forhold og dermed binde Danmark bedre sammen. Det gør vi nu. Med sammenlægningen bliver det endnu nemmere at skifte fly og rejse via CPH ud i verden. På den måde styrker det den internationale tilgængelighed til hele Danmark, at vi har en konkurrencedygtig international lufthavn i hovedstaden, der kan tilbyde 155 direkte ruter til destinationer i Europa og resten af verden, siger Thomas Woldbye.

6 6 / CPH NEWS / efterår 2014 Flyselskaberne har kåret Københavns Lufthavns ruteudviklingsafdeling som Europas bedste til ruteudvikling. CPH europamestre i ruteudvikling Efter at have vundet Verdensmesterskabet ved World Routes konferencen i efteråret 2013, hjemførte CPH i begyndelsen af april i år Europamesterskabet i samme disciplin ved Routes Europe i Marseille. Københavns Lufthavn vandt i begyndelsen af april i år Europamesterskabet. Det skete i hård konkurrence med en række af Europas førende lufthavne som Frankfurt, Zürich, Barcelona, Rom, og Moskva-lufthavnen Sheremetyevo og ikke mindst Amsterdam, der tog andenpladsen.

7 7 / CPH NEWS / efterår 2014 Prisen ved Routes Europe understreger, at ruteudvikling er andet og mere end almindeligt salg- og markedsføringsarbejde. Prisen er en anerkendelse af det tillidsfulde og kreative samarbejde, vi har med flyselskaberne, siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn. Verdens førende Routes er verdens førende ruteudviklingskonference, hvor flyselskaber og lufthavne mødes for at diskutere rutemuligheder. Juryen, der uddeler prisen, består af repræsentanter fra en række flyselskaber. Specielt det faktum, at det er flyselskaberne vores kunder der sidder i juryen, vægter jeg højt. Det betyder, at vi bliver set som troværdige sparringspartnere. Det er vigtigt, for enhver ny rute er en satsning fra flyselskabernes side, og derfor skal den businesscase, vi præsenterer for dem, være troværdig og bæredygtig, siger Thomas Woldbye. Flot vækst Dommerpanelet fremhævede i forbindelse med prisuddelingen, at det var lykkedes Københavns Lufthavn at få succes med at udvikle både lavpris og de lange ruter samtidig. Nye interkontinentale ruter til San Francisco, Los Angeles og Fort Lauderdale blev fremhævet på linje med væksten på over 20 procent i 2013 hos CPH s tre store lavprisflyselskaber, Norwegian, easyjet og Vueling. Vi forsøger at udvikle samarbejdet fra den traditionelle leverandør-kunde model til et partnerskab, hvor vi arbejder tæt sammen på at få tingene til at fungere. Prisen er en anerkendelse af vores indsats for at skabe en fælles succes, siger Københavns Lufthavns ruteudviklingschef Ole Wieth Christensen om prisen.

8 8 / CPH NEWS / efterår 2014 Fin passagervækst første halvår Københavns Lufthavne A/S (CPH) havde et godt første halvår 2014 med en passagervækst på 7,3 procent. Stigningen i passagertallet betød, at både omsætning og resultat før skat steg. Lufthavnen fastholder forventningerne til fuldåret. Passagertallet i Københavns Lufthavn steg til passagerer, hvilket er en fremgang på 7,3 procent. Det er samtidig første gang, at lufthavnen har opnået mere end 12 mio. passagerer for halvåret. Det voksende antal passagerer betyder, at omsætningen er steget med 7,4 procent, og at resultatet før skat steg med 9,0 procent til DKK 593,3 mio. Et stigende passagertal, som følge af en positiv udvikling i flyselskabernes load factor samt fuldårseffekten af nye ruter opstartet i 2013, har sikret, at omsætningen i det aeronautiske segment er steget med 10,4 procent i første halvår. en har været særlig stor i andet kvartal, og væksten på både de interkontinentale ruter og i transfertrafikken har understøttet Københavns Lufthavns position som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt. Samtidig er det en understregning af, at vi når de mål, vi har sat os for i World Class Hub strategien, siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn. I årets første seks måneder steg udenrigstrafikken med 7,5 procent, long-haul er øget med 6,8 procent, transfertrafikken er vokset med 13,5 procent, og endelig er indenrigstrafikken steget med 4,9 procent. Ikke-aeronautisk vækst Omsætningen i den ikke-aeronautiske del af forretningen er steget med 3,5 procent som følge af en stigende omsætning i shopping-centret på 5,6 procent, øgede hotelaktiviteter med en stigning på 3,6 procent samt parkering, der voksede med 6,6 procent. CPH arbejder kontinuerligt på at styrke udbuddet i lufthavnens shopping-center, og i begyndelsen af juni blev Københavns Lufthavn officielt udnævnt til at være verdens bedste inden for caféog restaurantudvalg. Københavns Lufthavn vandt prisen Airport Food & Beverage Offer of the Year til den internationale F&B Awards sammen med to andre prestigefyldte priser. Højt investeringsniveau fastholdes i 2014 CPH fortsætter det meget høje investeringsniveau i styrkelse og udbyg-

9 9 / CPH NEWS / efterår 2014 ning af Københavns Lufthavn. De seneste år har CPH investeret i størrelsesordenen DKK 1 mia., og nu har lufthavnen som følge af en stadigt stigende interkontinental trafik iværksat en udvidelse af Finger C, der benyttes til de lange ruter samt non-schengen trafik. Fingeren bliver forlænget med 100 meter og tre standpladser bliver dermed gjort bygningsbetjente. Refinansiering I april 2014 refinansierede CPH sine femårige garanterede bilaterale faciliteter på i alt DKK 2,0 mia. De nye faciliteter resulterer i forbedrede vilkår for CPH og adresserer alle refinansieringsrisici på kort og mellemlang sigt. De nye faciliteter sikrer, at CPH vil være i stand til at fastholde det nødvendige investeringsniveau. De nye faciliteter udløber 2. april Forventninger Forventninger til resultat før skat På baggrund af det forventede trafikprogram for 2014 forventes en stigning i det samlede antal passagerer. Helårseffekten af de mange nye ruter i 2013 forventes at give en positiv effekt i Stigningen i antallet af passagerer forventes at få positiv effekt på omsætningen. Driftsomkostningerne forventes at være højere end i 2013 primært på grund af den forventede passagervækst samt omkostningsinflation. Dette modsvares delvist af et fortsat fokus på effektivisering af driftsomkostninger. Afskrivninger og finansieringsomkostninger forventes at være højere i 2014 end i 2013, som følge af det fortsat høje investeringsniveau. Samlet set forventes resultat før skat i 2014 derfor fortsat at ligge i et interval mellem DKK 1.100,0 mio. og DKK 1.200,0 mio., når der tages højde for særlige forhold. Såfremt den stærke passagervækst fortsætter, forventes resultat før skat at være i den høje ende af det udmeldte interval. Driftsresultatet før afskrivninger forventes at være højere i 2014 end i 2013, når der tages højde for særlige forhold. Forventninger til investeringer i anlægsaktiver I henhold til takstaftalen er CPH forpligtet til at investere gennemsnitligt DKK 500 mio. årligt. CPH forventer som i tidligere år at investere på et niveau som er markant højere end det selskabet er forpligtet til at investere i henhold til takstaftalen. Dertil kommer andre ikke-aeronautiske investeringer til gavn for flyselskaber og passagerer. Forventningerne til 2014 for passagerudvikling, resultat før skat og investeringer fastholdes. Resultatopgørelse 1. januar juni 2014 korrigeret for særlige forhold Inklusive Korrigeret særlige Særlige for særlige DKK mio. forhold forhold forhold Omsætning 1.869, ,0 Andre drifts indtægter 0,7-0,7 Eksterne omkostninger 291,3-4,1 287,2 Personaleomkostninger 558,3-4,1 554,2 EBITDA 1.020,1 8, ,3 Afskrivninger på immaterielle og materielle anlægs aktiver 317,0-317,0 Resultat før renter og skat 703,1 8,2 711,3 Nettofinansierings omkostninger 109,8-109,8 Resultat før skat 593,3 8,2 601,5 Skat af periodens resultat 157,3 2,0 159,3 Periodens resultat 436,0 6,2 442,2

10 10 / CPH NEWS / efterår 2014 Københavns Lufthavn vandt prisen Airport Food & Beverage Offer of the Year til den internationale F&B Awards sammen med to andre fine priser. Verdens bedste Efter international bedømmelse er der ingen tvivl - Københavns Lufthavn har etableret sig som verdens bedste inden for café- og restaurantudvalg. Den 10. juni, vandt Københavns Lufthavn prisen Airport Food & Beverage Offer of the Year til den internationale F&B Awards sammen med to andre fine priser. Tirsdag den 10. juni var Københavns Lufthavn vært ved årets internationale F&B Awards for lufthavne. Priserne blev uddelt på Hotel Hilton, hvor Københavns Lufthavn høstede tre af priserne herunder den mest prestigefyldte: café- og restaurantudvalg.

11 11 / CPH NEWS / efterår 2014 Fakta om FAB Awards 2014 Joe & The Juice vandt for andet år i træk rettigheden til at kalde sig verdens bedste lufthavnscafé ( Best Airport Coffee Shop ), samtidig med at Københavns Lufthavns digitale kampagne Sharing the vandt titlen Best Digital or Social Media Initiative of the Year. Prisen for verdens bedste café- og restaurantudvalg ( Airport Food & Beverage Offer of the Year ) blev taget godt imod af Københavns Lufthavn. Lise Ryevad, Director, Airport Sales, Københavns Lufthavn, udtrykker sin glæde; Sidste år lykkedes det os at tage hjem fra Dubai med tre fantastiske priser under armen. I år er ingen undtagelse. Vi arbejder konstant på at kunne tilbyde vores passagerer ekstraordinære oplevelser med en indbydende variation af caféer og restauranter i høj kvalitet. F&B priserne viser, at vi er på rette vej. Høj standard og god service Den danske cafékæde Joe & The Juice kom igen i år på vinderlisten. Dommerne var enige om, at kaffeshoppen er en oplevelse af karakter, og roste dem for deres høje standard og gode service. At de skulle fortsætte med prisen for Best Airport Coffee Shop var der ingen tvivl om, så den danske café jublede over gentagelsen af succesen fra sidste år i Dubai. International jubel over Københavns Lufthavns digitale og sociale tiltag Sharing the vandt prisen for bedste digitale eller sociale media initiativ. Det er vigtigt for os at engagere vores passagerer i Københavns Lufthavn. Vores digitale og sociale mediestrategi handler om, at gøre bekendtskabet til Københavns Lufthavn til en rejse i sig selv. For os handler det om umiddelbar, aktuel og engagerende dialog i øjenhøjde med vores passagerer. Vi har haft stor succes med denne strategi og har på to år opnået fans, samt den højeste engagement score i branchen. F&B er en essentielt del af lufthavnens sociale medier, fuldt integreret i vores kommunikation med vores passagerer, siger Karen Bender, E-Commerce & Marketing Director, Københavns Lufthavn. Prisværdige oplevelser Det blev også til et par andenpladser for Københavns Lufthavn. F&B marketing kampagnen Nordic Dining blev nævnt som prisværdig, og Københavns Lufthavn kom på en flot andenplads i kategorien Airport F&B Marketing campaign. Denne kampagne er et godt eksempel på en ekstraordinær oplevelse, som man kun kan få i Københavns Lufthavn. Igen var gastronomien i højsædet, og prisen var sat til et niveau, hvor de fleste kan være med og få en smagsoplevelse i michelin-klasse. Også i år kan vores passagerer forvente en oplevelse af karakter, når de besøger os under Copenhagen Cooking, siger Karen Bender. Københavns Lufthavns restaurant MASH fik en delt andenpladsen i kategorien verdens bedste casual dining restaurant ( Airport Casual dining restaurant of the year ). Den tredje FAB Awardsuddeling blev afholdt på Hotel Hilton den juni 2014, hvor Københavns Lufthavn var vært. Københavns Lufthavn vandt følgende priser: Airport F&B of the year Copenhagen Airport Shopping Center Airport Coffee/Non-alcoholic Beverage Outlet of the Year Joe & the juice Best digital or social media initiative Sharing the Københavns Lufthavn kom på en flot anden plads i følgende kategorier: Airport Casual dining restaurant of the year MASH Airport F&B Marketing campaign Nordic dining Det anerkendte branchemedie The Moodie Report står bag prisuddelingen, som hvert år hædrer branchens stærkeste food & beveragebrands og -koncepter. Dommerpanelet består i 2014 af David King, Industry Consultant and Director of the David King Partnership, Martin Moodie, The Moodie Report Chairman, Matt Willey, The Moodie Report Executive Director - Business Development & Innovation Læs mere om FAB Awards 2014 og se alle vinderne her.

12 12 / CPH NEWS / efterår 2014 De sociale medier er en kommunikationskanal på lige fod med TV, skiltning og presseomtale. Det er en kanal, hvor vi kan få fortalt CPHs mange historier, siger e-commerce and Marketing Director Karen Bender World Class Social Media CPH har høstet meget ros for sit engagement på de sociale medier, som omfatter Facebook, Instagram, Twitter, You Tube og Pinterest. Det er i 2014 blevet til bl.a. to Moodies Awards for hhv. bedste brug af sociale medier og bedste Facebook side, men først og fremmest er der i dag , der følger CPH på Facebook, og CPH har den højeste engagement rate score af de lufthavne, vi normalt sammenligner os med. Vi har talt med e-commerce and Marketing Director Karen Bender, for at blive lidt klogere på, hvordan de sociale medier virker, og hvordan de kan anvendes i en mere kommerciel kontekst. Er der øget Spend pr. Head i sociale medier? Det kan bedst svares ved modspørgsmålet: Er der øget salg i omtale og kommunikation? De sociale medier er en kommunikationskanal på lige fod med TV, skiltning og presseomtale. Det er en kanal, hvor vi kan få fortalt CPHs mange historier. Kunsten er altid at arbejde på sine kommunikationskanalers præmisser. Her er de sociale medier en platform, der indbyder til interaktion, og hvor du har meget lille kontrol over, hvad der bliver sagt og vist. Derfor er det også vigtigt, at man går meget varsomt med et kommercielt budskab. Man skal reelt opføre sig som en ven, hvilket betyder, at kommercielle budskaber skal udtrykkes som gode tips, gode tilbud eller noget interessant og relevant info. Det er altid godt at tænke, vil du dele denne nyhed med dine venner. Al markedsføring handler om at bygge relationer op, og jo mere relevant og vedrørende kommunikationen er, des stærkere tilhørsforhold kan den skabe.

13 13 / CPH NEWS / efterår 2014 Fakta Facebook genererer flere loyale kunder: 60 procent siger, at Facebook inspirerer dem til at komme tidligere i lufthavnen, når de skal ud og rejse. 34 procent af Facebook-brugerne indikerer, at de altid eller ofte køber noget i specialbutikkerne. (mod 6 procent generelt). 61 procent af Facebook-brugerne siger, at de altid eller ofte handler i TaxFree (mod 32 procent generelt). 76 procent af Facebookbrugerne siger, at de altid eller ofte køber mad og drikke (mod 48 procent generelt). 80 procent siger, at de finder relevant information om Københavns Lufthavn på Facebook. Så sociale medier er mere salg på den lange bane? Det væsentlige er, at se de sociale medier som en kanal som mange af vores passagerer proaktivt vælger at følge og deltage i. Var vi ikke aktive her, ville vi formentlig aldrig nå ud til disse mennesker. De er loyale ambassadører for vores brand og alle de tilbud, vi har kommercielle som ikke kommercielle. Vi kan se af vores undersøgelser, at de lægger markant flere penge i lufthavnen end gennemsnittet, så der er sammenhæng mellem relation og salg. Hvad er opskriften på at lave indhold til sociale medier, der er i? Det er, som med al anden kommunikation, indhold og udtryk, der afgør effekten. Det handler om at finde den hårfine balance mellem et interessant redaktionelt og kommercielt indhold. Motivet for at være aktiv på en social medieplatform er som udgangspunkt ikke kommercielt på kort sigt. Det er at give CPH et personligt ansigt og give et behind the scene indblik til dem, der følger CPH. Det giver salg på lang sigt. Det overordnede mål er at få vores passagerer (gæster) til at komme tidligere i Københavns Lufthavn, således at shopping-centeret bliver et aktivt tilvalg i rejseværdikæden. Hvordan arbejder I konkret med den interaktivitet, som de sociale medier indbyder til? Med følgere på Facebook og et stort antal brugere på Twitter, Instagram, You Tube og Pinterest har vi adgang til en række mennesker, der gerne vil give deres besyv med. Det kan vi udnytte til at få feedback på initiativer og tiltag, vi har gennemført eller påtænker. Eksempelvis kan vi lægge spørgsmål ud til kommentar og holde afstemninger. Dette hjælper os hurtigt og effektivt til løbende at blive bedre og frem for alt se nye tiltag i vores kunders perspektiv. Fire procent af vores Facebook følgere har en arbejdsmæssig tilknytning til CPH. Det gør at vores sociale medie strategi også har et internt fokus. Vi har således en platform, der giver forskellige personalegrupper mulighed for at få deres historier ud som en del af det planlagte indhold. Det er med til at skabe intern stolthed og fællesskab. Der er således et utal af muligheder på de sociale medier, og det er begrænsningens kunst at arbejde med denne mediegruppe. Og så frem for alt skal man huske at acceptere, at den dialog, der sættes i gang, er 100 procent styret af brugerne.

14 14 / CPH NEWS / efterår 2014 CPH til Bangkok Norwegian udvider sit langrutenet fra København. Til oktober starter selskabet direkte flyvninger mellem København og Thailands hovedstad, Bangkok. I begyndelsen af juli kunne Københavns Lufthavn annoncere, at der investeres en kvart milliard kroner i at udbygge i Finger C, hvor de store langdistancefly holder. Der skal gøres plads til den forventede interkontinentale vækst. Blot tre dage senere kunne Norwegian annoncere, at selskabet er klar med mere vækst. 30. oktober åbner Norwegians nye rute mellem København og Bangkok med to ugentlige afgange torsdag og søndag. Aktiens omsætning og relative udvikling i forhold til OMX i perioden 1/1-30/ Kurs Omsætning (DKK mio.) Jan 2014 Feb 2014 Mar 2014 Apr 2014 Maj 2014 Jun ,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 I forvejen tilbyder Norwegian direkte langdistanceflyvninger mellem København og de amerikanske destinationer New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilbyde danskerne at flyve direkte med os mellem København og Bangkok. Vores langdistanceruter fra Danmark er blevet rigtig godt modtaget, hvilket viser, at danskerne ønsker at flyve billigt og komfortabelt til oversøiske destinationer, siger Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos. Januar juni 2014 Københavns Lufthavne Relativ kursudvikling OMX Omsætning Københavns Lufthavne Ansvh. redaktør: Henrik Peter Jørgensen / Redaktion: Søren Hedegaard Nielsen / Fotos: Ernst Tobisch og Arne V. Petersen / Design og grafisk produktion: meyer & bukdahl as / Københavns Lufthavne A/S, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup / Tlf: / / CVR-nr

CPH NEWS. Stor lavprisvækst i CPH Læs side 4. Indhold. Marts 2013. Positiv effekt af ny strategi. Stor lavprisvækst i CPH. Ansvarlig vækst i CPH

CPH NEWS. Stor lavprisvækst i CPH Læs side 4. Indhold. Marts 2013. Positiv effekt af ny strategi. Stor lavprisvækst i CPH. Ansvarlig vækst i CPH Marts 2013 CPH NEWS Inion to the shareholders of Copenhagen Airports Læs side 4. Ekstraordinære kundeoplevelser, konkurrencedygtighed og en effektiv drift er fokusområderne i CPHs World Class Hub strategi.

Læs mere

CPH NEWS. CPH skal være næsten dobbelt så stor Læs side 4. Indhold. 1 / CPH NEWS / april 2014 April 2014. Forsiden. CPH genvider Skytrax-pris

CPH NEWS. CPH skal være næsten dobbelt så stor Læs side 4. Indhold. 1 / CPH NEWS / april 2014 April 2014. Forsiden. CPH genvider Skytrax-pris 1 / CPH NEWS / april 2014 April 2014 CPH NEWS INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S CPH skal være næsten dobbelt så stor Læs side 4 Verdens bedste security igen: CPH genvinder. Læs side

Læs mere

Københavns Lufthavn. Januar 2013. Kristian Durhuus. Driftsdirektør

Københavns Lufthavn. Januar 2013. Kristian Durhuus. Driftsdirektør Københavns Lufthavn Januar 2013 Kristian Durhuus Driftsdirektør 1 Københavns Lufthavn Danmarks luftvej til vækst Hver én million passagerer skaber 1.000 jobs i lufthavnen 23,4 millioner passager i 2012

Læs mere

Formandens beretning. For det første Ekstraordinære kundeoplevelser Her bruger vi de 100.000 årlige passagerinterviews og de dybtgående interviews og

Formandens beretning. For det første Ekstraordinære kundeoplevelser Her bruger vi de 100.000 årlige passagerinterviews og de dybtgående interviews og Formandens beretning Jeg henviser til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2012. Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med de internationale standarder for finansiel

Læs mere

Derfor udsender vi både en ren finansiel rapport og en ikke-finansiel CSR-rapport med titlen CPH og Samfundet.

Derfor udsender vi både en ren finansiel rapport og en ikke-finansiel CSR-rapport med titlen CPH og Samfundet. 1 FORMANDENS BERETNING INDLEDNING (V) Jeg vil lige starte med at henvise til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2013. Regnskabet er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Mest travle start på sommeren nogensinde

Mest travle start på sommeren nogensinde Mest travle start på sommeren nogensinde Den voksende rejselyst til og fra Danmark gav i juni en markant vækst i antallet af passagerer på 9 procent i Københavns Lufthavn. Dermed blev juni den mest travle

Læs mere

Terminal. -- Vi vil fremtiden. - Ny lavpristerminal i Københavns Lufthavn, Kastrup

Terminal. -- Vi vil fremtiden. - Ny lavpristerminal i Københavns Lufthavn, Kastrup Vi vil fremtiden Ny lavpristerminal i Københavns Lufthavn, Kastrup Hvorfor Terminal A? Regeringen Vækstforum siger øget konkurrence for at få effektiviteten i samfundet op Terminal A handler netop om indførelsen

Læs mere

TILGÆNGELIGHED OG MOBILITET KØBENHAVNS LUFTHAVN

TILGÆNGELIGHED OG MOBILITET KØBENHAVNS LUFTHAVN 94 TILGÆNGELIGHED OG MOBILITET KØBENHAVNS LUFTHAVN KØBENHAVNS LUFTHAVN Tilgængelighed Tilgængelighed er nøgleordet, når en region skal sikre konkurrenceevnen i den globaliserede verden. Tilgængelighed

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamling 2016

Formandens beretning ved generalforsamling 2016 Formandens beretning ved generalforsamling 2016 Som formand for bestyrelsen skal jeg indledningsvis slå fast, at årets regnskab er aflagt i overensstemmelse med de internationale standarder for finansiel

Læs mere

Fortsat høj vækst i Københavns Lufthavn

Fortsat høj vækst i Københavns Lufthavn KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S - København Fortsat høj vækst i Københavns Lufthavn Væksten i antallet af rejsende til Københavns Lufthavn fortsatte med at stige i april. Trafikken rundede 2 millioner og det

Læs mere

CPH: Oktober rekord i lufthavnen

CPH: Oktober rekord i lufthavnen KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S - København CPH: Oktober rekord i lufthavnen Med en markant vækst på 6,2 procent endte måneden som den travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn. Det er ikke mindst de

Læs mere

FORMANDENS MUNDTLIGE BERETNING /

FORMANDENS MUNDTLIGE BERETNING / FORMANDENS MUNDTLIGE BERETNING / 04-04-2017 Som formand for bestyrelsen skal jeg indledningsvis slå fast, at årets regnskab er aflagt i overensstemmelse med de internationale standarder for finansiel rapportering.

Læs mere

RESULTAT CPH opnåede i 2011 et resultat før skat på 1.084,1 millioner kroner, når der korrigeres for særlige forhold.

RESULTAT CPH opnåede i 2011 et resultat før skat på 1.084,1 millioner kroner, når der korrigeres for særlige forhold. Formandens beretning Jeg henviser til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2011. Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med de internationale standarder for finansiel

Læs mere

Skærpet konkurrence giver bedre rejseoplevelse Læs side 2

Skærpet konkurrence giver bedre rejseoplevelse Læs side 2 September 2013 CPH NEWS INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S Læs side 2 Københavns Lufthavn udvider: En om- og udbygget et udvidet og forbedret bagageanlæg blev indviet i juni. Læs side

Læs mere

Svar på Transportudvalgets spørgsmål nr. 846 (Alm. del 7) af 20. juni 2012 stillet efter ønske fra Benny Engelbrecht (S)

Svar på Transportudvalgets spørgsmål nr. 846 (Alm. del 7) af 20. juni 2012 stillet efter ønske fra Benny Engelbrecht (S) Transportudvalget 2011-12 TRU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 846 Offentligt Folketingets Transportudvalg Christiansborg Finansministeren 27. juni 2012 Svar på Transportudvalgets spørgsmål nr. 846

Læs mere

CPH NEWS. Emirates sætter verdens største fly ind på København. Indhold. Læs side 2

CPH NEWS. Emirates sætter verdens største fly ind på København. Indhold. Læs side 2 April 2015 CPH NEWS INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S ind på verdens største fly ind på Læs side 2 s CPH investerer 130 mio. kr. i opgradering af Security og Terminal 2. Læs side 4

Læs mere

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet, vil jeg nu aflægge bestyrelsens mundtlige beretning.

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet, vil jeg nu aflægge bestyrelsens mundtlige beretning. Generalforsamling 2010, Københavns Lufthavne A/S Bestyrelsesformandens beretning ved Henrik Gürtler Jeg henviser til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2009.

Læs mere

CVR-nr. 14 70 72 04. CVR-nr. 14 70 72 04

CVR-nr. 14 70 72 04. CVR-nr. 14 70 72 04 CVR-nr. 14 70 72 04 CVR-nr. 14 70 72 04 Koncernårsrapport 2012 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er koncernårsrapporten et uddrag af Københavns Lufthavnes fuldstændige årsrapport. Den fuldstændige

Læs mere

EXPA N DI N G CPH THE GATEWAY OF NORTHERN EUROPE

EXPA N DI N G CPH THE GATEWAY OF NORTHERN EUROPE EXPA N DI N G CPH THE GATEWAY OF NORTHERN EUROPE EXPA N DI N G CPH THE GATEWAY OF NORTHERN EUROPE 07 Forord 09 Knudepunktet INDHOLD 13 Fremtidens lufthavn 23 Arbejdspladserne 27 Trafikvæksten 31 Infrastrukturen

Læs mere

CPH: 1 million flere rejsende i Københavns Lufthavn i 2015

CPH: 1 million flere rejsende i Københavns Lufthavn i 2015 KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S - København CPH: 1 million flere rejsende i Københavns Lufthavn i 2015 I 2015 rejste flere end 26,6 millioner gennem Københavns Lufthavn. Det er en stigning på en million sammenlignet

Læs mere

CPH NEWS VÆKST I KØBENHAVNS LUFTHAVN SKABER ARBEJDSPLADSER I HELE LANDET INDHOLD INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S LÆS SIDE 2

CPH NEWS VÆKST I KØBENHAVNS LUFTHAVN SKABER ARBEJDSPLADSER I HELE LANDET INDHOLD INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S LÆS SIDE 2 SEPTEMBER 2015 CPH NEWS INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S skaber VÆKST I KØBENHAVNS LUFTHAVN SKABER ARBEJDSPLADSER I HELE LANDET LÆS SIDE 2 NYE RUTER TIL USA STYRKER HELE DANMARK. LÆS

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2012a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2012a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2012a Fondsbørsmeddelelse nummer 12/2012 København, den 31. oktober 2012

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2014a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2014a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2014a Fondsbørsmeddelelse 2014 København, den 8. maj 2014 P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden

Læs mere

HISTORISK UDVIDELSE AF KØBENHAVNS LUFTHAVN LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2

HISTORISK UDVIDELSE AF KØBENHAVNS LUFTHAVN LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2 INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A /S HISTORISK UDVIDELSE AF KØBENHAVNS LUFTHAVN LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2 INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S er en af Europas hurtigst

Læs mere

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet aflægges nu bestyrelsens mundtlige beretning.

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet aflægges nu bestyrelsens mundtlige beretning. Generalforsamling 2009, Københavns Lufthavne A/S Bestyrelsesformandens beretning ved Henrik Gürtler Jeg henviser til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2008.

Læs mere

Københavns Lufthavn. Håndtering af aktive aktionærer. Jon Iversen, General Counsel, Københavns Lufthavne A/S

Københavns Lufthavn. Håndtering af aktive aktionærer. Jon Iversen, General Counsel, Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavn Håndtering af aktive aktionærer Jon Iversen, General Counsel, Computershares generalforsamlingskonference den 10. oktober 2013 Kort om Formål: at eje, drive og udbygge lufthavnene i

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2014a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2014a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2014a Fondsbørsmeddelelse 2014 København, den 4. november 2014 P.O. Box 74

Læs mere

Koncernårsrapport 2014 CVR-nr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES 2014 KØBENHAVNS LUFTHAVNE

Koncernårsrapport 2014 CVR-nr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES 2014 KØBENHAVNS LUFTHAVNE Koncernårsrapport CVRnr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES KØBENHAVNS LUFTHAVNE 2 Indhold I henhold til årsregnskabslovens 149, stk. 2 er Koncernårsrapporten et uddrag af Københavns Lufthavnes fuldstændige årsrapport.

Læs mere

På side 40 fremgår fordeling af årets resultat samt foreslået udbytte.

På side 40 fremgår fordeling af årets resultat samt foreslået udbytte. Koncernårsrapport 2011 Koncernårsrapporten som i henhold til årsregnskabslovens 149 er et uddrag af selskabets årsrapport indeholder ikke årsregnskabet for moderselskabet, Københavns Lufthavne A/S. Årsrapporten

Læs mere

1 MILLION FLERE REJSENDE I KØBENHAVNS LUFTHAVN I 2015 LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2

1 MILLION FLERE REJSENDE I KØBENHAVNS LUFTHAVN I 2015 LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2 INFORMATION TIL AKTIONÆRER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE A /S KØBENHAVNS LUFTHAVNE den bedste del af rejsen 1 MILLION FLERE REJSENDE I KØBENHAVNS LUFTHAVN I 2015 LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 2 INFORMATION TIL AKTIONÆRER

Læs mere

Koncernårsrapport 2014 CVR-nr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES 2014 KØBENHAVNS LUFTHAVNE

Koncernårsrapport 2014 CVR-nr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES 2014 KØBENHAVNS LUFTHAVNE Koncernårsrapport CVRnr. 14 70 72 04 FACTS & FIGURES KØBENHAVNS LUFTHAVNE 2 Indhold I henhold til årsregnskabslovens 149, stk. 2 er Koncernårsrapporten et uddrag af Københavns Lufthavnes fuldstændige årsrapport.

Læs mere

Gode flyforbindelser sikrer vækst i Danmark

Gode flyforbindelser sikrer vækst i Danmark Organisation for erhvervslivet Maj 2010 Gode flyforbindelser sikrer vækst i Danmark AF CHEFKONSULENT ANNETTE CHRISTENSEN, ANCH@DI.DK Flyforbindelserne ud af Danmark er under pres og det kan betyde lavere

Læs mere

Københavns Lufthavn: Flere rejser til Danmark

Københavns Lufthavn: Flere rejser til Danmark KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S - København Københavns Lufthavn: Flere rejser til Danmark I maj rejste flere end 2,5 mio. mennesker til Danmark via Københavns Lufthavn, hvilket var 10,8 procent flere end samme

Læs mere

Danmark som attraktivt luftfartsland Rapport udarbejdet for Brancheforeningen Dansk Luftfart (BDL)

Danmark som attraktivt luftfartsland Rapport udarbejdet for Brancheforeningen Dansk Luftfart (BDL) Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2015-16 ERU Alm.del Bilag 290 Offentligt Danmark som attraktivt luftfartsland Rapport udarbejdet for Brancheforeningen Dansk Luftfart (BDL) TRU/ERU Fællessalen Christiansborg

Læs mere

Københavns Lufthavne A/S, vil blive sendt til Erhvervsog Selskabsstyrelsen, hvor en kopi også kan rekvireres på www.cvr.dk.

Københavns Lufthavne A/S, vil blive sendt til Erhvervsog Selskabsstyrelsen, hvor en kopi også kan rekvireres på www.cvr.dk. Koncernårsrapport 2010 Koncernårsrapporten som i henhold til årsregnskabslovens 149 er et uddrag af selskabets årsrapport indeholder ikke årsregnskabet for moderselskabet, Københavns Lufthavne A/S. Årsrapporten

Læs mere

DFDS A/S. 1. halvår 2006. Analytikermøde 30. august 2006

DFDS A/S. 1. halvår 2006. Analytikermøde 30. august 2006 DFDS A/S 1. halvår 2006 Analytikermøde 30. august 2006 DFDS A/S Indhold Kort om halvåret Vi følger strategien DFDS Seaways DFDS Tor Line Halvårsregnskab & resultatforventning 2006 DFDS A/S Kort om 1. halvår

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2012a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2012a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2012a Fondsbørsmeddelelse nummer 6/2012 København, den 8. maj 2012 P.O. Box 74

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2013 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2013a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2013a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2013a Fondsbørsmeddelelse nummer 6/2013 København, den 7. maj 2013 P.O. Box 74

Læs mere

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft. Velkommen til

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft. Velkommen til 1 Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft Velkommen til Region Skåne Anders Tukler I 2020 er Greater Copenhagen et internationalt knudepunkt for investeringer og viden på niveau med de mest succesfulde

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2015a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2015a Interim report 1 January 30 June 2010 x Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2015a Fondsbørsmeddelelse 2015 København, den 8. maj 2015 P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden

Læs mere

SAS GRUPPEN. SAS DANMARK A/S SAS NORGE ASA SAS SVERIGE AB. Januar-December 1999 HOVEDPUNKTER I REGNSKABET PR. 31.

SAS GRUPPEN.  SAS DANMARK A/S SAS NORGE ASA SAS SVERIGE AB. Januar-December 1999 HOVEDPUNKTER I REGNSKABET PR. 31. Regnskabskommuniké SAS GRUPPEN www.scandinavian.net SAS DANMARK A/S SAS NORGE ASA SAS SVERIGE AB Januar-December 1999 HOVEDPUNKTER I REGNSKABET PR. 31. DECEMBER 1999: SAS Gruppens resultat før skat var

Læs mere

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 Fondens formål er på non-profit basis at fremme og udvikle erhvervs- og ferie-/fritidsturismen

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2014 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2014a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2014a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2014a Fondsbørsmeddelelse 2014 København, den 12. august 2014 P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2011a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2011a Interim report 1 January 30 June 2010 Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. september 2011a Fondsbørsmeddelelse nummer 15/2011 København, den 31. oktober 2011

Læs mere

Determinanter for en stærk dansk luftfartssektor!

Determinanter for en stærk dansk luftfartssektor! Determinanter for en stærk dansk luftfartssektor! v/ Claus Lassen Luftfartsforsker Lektor og centerdirektør Center for Mobiliteter og Urbane Studier (C-MUS) Aalborg Universitet Pointe 1: Den usynlige luftfart

Læs mere

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet aflægges nu bestyrelsens mundtlige beretning.

I forlængelse af den skriftlige beretning og regnskabet aflægges nu bestyrelsens mundtlige beretning. Generalforsamling 2008, Københavns Lufthavne A/S Bestyrelsesformandens beretning ved Henrik Gürtler Jeg henviser til den trykte årsrapport med bestyrelsens skriftlige beretning og regnskabet for 2007.

Læs mere

Markedsføringog salgsstrategi 2013

Markedsføringog salgsstrategi 2013 Markedsføringog salgsstrategi 2013 1 Strategien Færre, større og mere slagkraftige kampagner VDK tager bolden og udvikler rammerne for de fælles markedsføringstiltag, som partnerne kan investere i. 2 Færre,

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

CVR-nr

CVR-nr CVR-nr. 14 70 72 04 Koncernårsrapport 2013 I henhold til årsregnskabslovens 149, stk. 2 er koncernårsrapporten et uddrag af Københavns Lufthavnes fuldstændige årsrapport. Den fuldstændige årsrapport inklusive

Læs mere

Faktaark om Terminal A

Faktaark om Terminal A Faktaark om Terminal A Om initiativtagerne Investorgruppen Initiativtagerne til Terminal A er en privat investorgruppe, hvoraf to er tidligere ledende medarbejdere i Købehavns Lufthavn med tilsammen 25

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2009a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2009a Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2009a Fondsbørsmeddelelse nummer 3/2009 København, den 27. april 2009a P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup

Læs mere

Vejen til den billige flybillet

Vejen til den billige flybillet Vejen til den billige flybillet Mange danskere skal på juletur til London eller New York for at shoppe eller hygge sig. Men det gælder om at se sig godt for, når man vælger flyselskab, for de»billige«selskaber

Læs mere

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S. konsolideret med dets dattervirksomheder

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S. konsolideret med dets dattervirksomheder CPH og Samfundet 2011 Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup Danmark Telefon: 32 31 32 31 Fax: 32 31 31 32 E-mail: cphweb@cph.dk Web: www.cph.dk CVR-nr.: 14 70 72 04 Stiftet: 19.

Læs mere

Mastercase 2011. Problemet i dansk turisme. Samfundsudvikling, organisation og økonomi. Kunde: Turismenetværket c/o Københavns Lufthavne

Mastercase 2011. Problemet i dansk turisme. Samfundsudvikling, organisation og økonomi. Kunde: Turismenetværket c/o Københavns Lufthavne Mastercase 2011 Kunde: Turismenetværket c/o Københavns Lufthavne Samarbejdet har fungeret godt. De [Copenhagen Economics] var meget behagelige, meget direkte, og de var også med til at udfordre os. Så

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007

Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007 Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007 Bestyrelsen for Mols-Linien A/S har på sit møde d.d. behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 01.01.2007-30.09.2007. Bedre resultat end

Læs mere

KØBENHAVNS LUFTHAVN VIL UDVIDE TERMINAL 3 FOR EN KVART MILLIARD LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 14

KØBENHAVNS LUFTHAVN VIL UDVIDE TERMINAL 3 FOR EN KVART MILLIARD LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 14 KØBENHAVNS LUFTHAVN VIL UDVIDE TERMINAL 3 FOR EN KVART MILLIARD LÆS HISTORIEN PÅ SIDE 14 havde i september næsten 2,7 millioner passagerer, hvilket svarer til en vækst på 7,8%. For første gang har lufthavnen

Læs mere

CIMBER STERLING. Præsentation af 2. kvartal 2010/11. 14. december 2010. Henriette Schütze CFO. Side 1

CIMBER STERLING. Præsentation af 2. kvartal 2010/11. 14. december 2010. Henriette Schütze CFO. Side 1 CIMBER STERLING Præsentation af 2. kvartal 2010/11 14. december 2010 Henriette Schütze CFO Side 1 Disclaimer Materialet indeholder fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn er udsagn vedrørende

Læs mere

/ Forord / Profil / CSR-strategi / Finansielt resume / Hoved- og nøgletal / Finansielle resultatindikatorer / Skat / / Ruteudvikling / Regulering og

/ Forord / Profil / CSR-strategi / Finansielt resume / Hoved- og nøgletal / Finansielle resultatindikatorer / Skat / / Ruteudvikling / Regulering og / Ruteudvikling / Regulering og takster / Kapacitetsudvidelse / CPHs interessenter / Rejseoplevelsen / CPH og Samfundet 2012 / Ruteudvikling / Regulering og takster / Kapacitetsudvidelse / CPHs interessenter

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2015 a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2015 a Interim report 1 January 30 June 2010 x Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 30. juni 2015 a Fondsbørsmeddelelse 2015 København, den 11. august 2015 P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden

Læs mere

Danmarks Bedste Shoppingcenter

Danmarks Bedste Shoppingcenter Danmarks Bedste Shoppingcenter 2013 Indholdsfortegnelse Danmarks Bedste Shoppingcenter 2013 2 Kundeinterviews 3 Resultater - Top 5 (i følge kunderne) 20 Juryens bedømmelse 28 Kundernes vs. juryens bedømmelser

Læs mere

/ Forord / Finansiel udvikling / Hoved- og nøgletal 2006-2010 / Finansielle resultatindikatorer 2006-2010 / / Et stærkt trafikalt knudepunkt /

/ Forord / Finansiel udvikling / Hoved- og nøgletal 2006-2010 / Finansielle resultatindikatorer 2006-2010 / / Et stærkt trafikalt knudepunkt / CPH og Samfundet 2010 Indhold Københavns Lufthavn er arbejdsplads for flere end 22.000 mennesker, og som et af Nordeuropas største trafikknudepunkter er den en port til verden og en port til Danmark. Københavns

Læs mere

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004 Nordicom A/S Omsætningen i 1. kvartal blev øget til 112,2 mio. kr. (1. kvt. 2003: 54,8 mio. kr.). Det er en fremgang på 57,4 mio. kr. eller 104,7%. Nordicom A/S har i 1. kvartal 2004 opnået et resultat

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 10. januar. 2011. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Karsten Lauritzen

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 10. januar. 2011. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Karsten Lauritzen Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 232 Offentligt J.nr. 2011-269-0039 Dato: 15. marts 2011 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 10. januar.

Læs mere

/ Forord / Profil / Finansielt resume / Hoved- og nøgletal / Finansielle resultatindikatorer / Skat / / Ruteudvikling / Regulering og takster /

/ Forord / Profil / Finansielt resume / Hoved- og nøgletal / Finansielle resultatindikatorer / Skat / / Ruteudvikling / Regulering og takster / CPH og Samfundet 2011 Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup Danmark Telefon: 32 31 32 31 Fax: 32 31 31 32 E-mail: cphweb@cph.dk Web: www.cph.dk CVR-nr.: 14 70 72 04 Stiftet: 19.

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE

#EmployeeAdvocacy. #DigitalStrategi. #MedarbejderEngagement. #PersonligBranding. #CorporateBranding. #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE #EmployeeAdvocacy #DigitalStrategi #MedarbejderEngagement #PersonligBranding #CorporateBranding #Indholdsstrategi GIV ORDET TIL MEDARBEJDERNE Hvis du har lyst til at dele din mening om bogen, så vil jeg

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S for perioden 1. januar 30. juni 2003

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S for perioden 1. januar 30. juni 2003 Postboks 74 Lufthavnsboulevarden 6 2770 Kastrup Kontaktpersoner: Adm. direktør Niels Boserup IR-chef Flemming Petersen Fondsbørsmeddelelse Telefon 32 31 32 31 Fax 32 31 31 32 E-mail: ibr@cph.dk www.cph.dk

Læs mere

Copenhagen Trafikcharter Nordeuropas trafikale knudepunkt

Copenhagen Trafikcharter Nordeuropas trafikale knudepunkt Copenhagen Trafikcharter Nordeuropas trafikale knudepunkt Fokuseret Vækstdagsorden er et interessefællesskab mellem de 46 kommuner og de to regioner i Østdanmark [og Region Skåne inkl. kommuner], der under

Læs mere

Viden om ruter Værdien af en rute Case om ruten Cph-Dubai med Emirates

Viden om ruter Værdien af en rute Case om ruten Cph-Dubai med Emirates Viden om ruter Værdien af en rute Case om ruten Cph-Dubai med Emirates SANKT ANNÆ PLADS 13, 2. 1250 KØBENHAVN K TELEFON: 2333 1810 FAX: 7027 0741 WWW.COPENHAGENECONOMICS.COM Ny Emirates rute til Dubai

Læs mere

TRANSPORT STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2009:4 19. februar 2009. Luftfart 3. og 4. kvt. 2008. Udenrigstrafik. Se på www.dst.dk/se100

TRANSPORT STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2009:4 19. februar 2009. Luftfart 3. og 4. kvt. 2008. Udenrigstrafik. Se på www.dst.dk/se100 STATISTISKE EFTERRETNINGER TRANSPORT 2009:4 19. februar 2009 9 pct. færre afrejsende i 4. kvt. Luftfart 3. og 4. kvt. 2008 Se på www.dst.dk/se100 Resumé: Finanskrise og Sterlings konkurs vendte udviklingen

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider PRISKRIG PÅ FLYBILLETTER: SE HVOR MEGET DU KAN SPARE

Guide. Foto: Scanpix/Iris. November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider PRISKRIG PÅ FLYBILLETTER: SE HVOR MEGET DU KAN SPARE Foto: Scanpix/Iris Guide November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider PRISKRIG PÅ FLYBILLETTER: SE HVOR MEGET DU KAN SPARE INDHOLD: Priskrig i luften...4 Priskrigen...8 GUIDE: Sådan

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2010a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2010a Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2010a Fondsbørsmeddelelse nummer 4/2010 København, den 29. april 2010a P.O. Box 74 Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup

Læs mere

Forbindelsen over Storebælt

Forbindelsen over Storebælt Forbindelsen over Storebælt fakta 2010 Trafik og marked Trafik Den faste forbindelse over Storebælt har medført flere væsentlige ændringer i trafikstrømmene mellem landsdelene. Det er blevet både nemmere

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2012 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Ambu s bestyrelse har i dag godkendt årsrapport 2005/06 for regnskabsåret 1. oktober 2005-30. september 2006. Hovedpunkter 2005/06 blev endnu

Læs mere

Luftfart og turisme i Grønland

Luftfart og turisme i Grønland Luftfart og turisme i Grønland Polit Case Competition Copenhagen Economics 14. marts 2015 Introduktion I det følgende præsenteres tre cases. Alle handler om luftfart i Grønland, men adresserer forskellige

Læs mere

Analyse af udviklingen i A- og S-bus passagertal 2007-2009

Analyse af udviklingen i A- og S-bus passagertal 2007-2009 Bestyrelsesmødet den 10. december 2009. Bilag 06.1 Notat Sagsnummer Sagsbehandler JR Direkte 36 13 18 71 Fax JR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. november 2009 Analyse af udviklingen

Læs mere

Fakta om den nye danske satsning

Fakta om den nye danske satsning Fakta m den nye danske satsning Status fr Nrwegian i Danmark efter ét år: Over 1 mi. danske passagerer 29 ruter, heraf én indenrigsrute Belægningspct. (lad factr): 82 pct. Lavere mkstninger end knkurrenterne

Læs mere

Dansk luftfart 2015 - Muligheder og udfordringer. August 2006

Dansk luftfart 2015 - Muligheder og udfordringer. August 2006 Dansk luftfart 2015 - Muligheder og udfordringer August 2006 Oversigt Baggrund Workshop og scenarier Luftfartspolitisk strategi Side 2 Mål for projektet Få sat fokus på luftfarten og skabe et grundlag

Læs mere

Samrådstale om S+SF s forslag om en afgift pr. flybillet. Samrådsspørgsmål AO

Samrådstale om S+SF s forslag om en afgift pr. flybillet. Samrådsspørgsmål AO Trafikudvalget 2010-11 TRU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 1654 Offentligt Det talte ord gælder Samrådstale om S+SF s forslag om en afgift pr. flybillet Samrådsspørgsmål AO Ministeren bedes redegøre

Læs mere

Et globalt industrikonglomerat

Et globalt industrikonglomerat Et globalt industrikonglomerat i Aarhus Sydbank: 2014 hvad nu? 31. marts 2014 Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen Schouw & Co. introduktion AT A GLANCE 135+ års historie 125 år i emballage (senest mælkekartoner)

Læs mere

2010-11 (1. samling) S 1912 endeligt svar, S 1912 endeligt svar Offentligt

2010-11 (1. samling) S 1912 endeligt svar, S 1912 endeligt svar Offentligt 2010-11 (1. samling) S 1912 endeligt svar, S 1912 endeligt svar Offentligt Udkast NOTAT DEPARTEMENTET Dato 23. juni 2011 J. nr. Internationalt Kontor Effekter af forslag om indførelse af en klimaafgift

Læs mere

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S CPH og Samfundet 2013 Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup Danmark Telefon: 32 31 32 31 Fax: 32 31 31 32 E-mail: cphweb@cph.dk Web: www.cph.dk CVR-nr.: 14 70 72 04 Stiftet: 19.

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

Udgave 1, 20. november 2013

Udgave 1, 20. november 2013 BEK nr 9287 af 20/11/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 4. juli 2016 Ministerium: Transportministeriet Journalnummer: Trafikstyrelsen, j.nr. TS30302-00026 Senere ændringer til forskriften Ingen Bestemmelser

Læs mere

AARHUS REGIONALE LUFTHAVN

AARHUS REGIONALE LUFTHAVN Aarhus og Østjylland har brug for en ny regional lufthavn REGIONALE LUFTHAVN En regional lufthavn tæt på Aarhus og centralt i Østjylland vil gavne hele Midtjylland markant. Forslaget indeholder to placeringer.

Læs mere

KONCERNÅRSRAPPORT FACTS & FIGURES CVR-nr

KONCERNÅRSRAPPORT FACTS & FIGURES CVR-nr KONCERNÅRSRAPPORT FACTS & FIGURES CVRnr. 14 70 72 04 2 KONCERNÅRSRAPPORT Koncernårsrapport I henhold til årsregnskabslovens 149, stk. 2 er Koncernårsrapporten et uddrag af Københavns Lufthavnes fuldstændige

Læs mere

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2017 a

Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2017 a Interim report 1 January 30 June 2010 x Delårsrapport for Københavns Lufthavne A/S (CPH) for perioden 1. januar til 31. marts 2017 a Fondsbørsmeddelelse 2017 København, den 16. maj 2017 Postboks 74 Lufthavnsboulevarden

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Københavns Lufthavn er en vigtig europæisk destination og et nordeuropæisk trafikknudepunkt. Københavns Lufthavn spiller en vigtig rolle i

Københavns Lufthavn er en vigtig europæisk destination og et nordeuropæisk trafikknudepunkt. Københavns Lufthavn spiller en vigtig rolle i Koncernårsrapport 2009 Københavns Lufthavn er en vigtig europæisk destination og et nordeuropæisk trafikknudepunkt. Københavns Lufthavn spiller en vigtig rolle i udviklingen af Danmark inden for erhvervsliv

Læs mere

På side 67 fremgår fordeling af årets resultat samt foreslået udbytte.

På side 67 fremgår fordeling af årets resultat samt foreslået udbytte. Koncernårsrapport 2009 Københavns Lufthavn er en vigtig europæisk destination og et nordeuropæisk trafikknudepunkt. Københavns Lufthavn spiller en vigtig rolle i udviklingen af Danmark inden for erhvervsliv

Læs mere

Mastercase 2011 Samfundsudvikling, økonomi og organisation Problemet i dansk turisme. Mastercase 2011. Samfundsudvikling, økonomi og organisation

Mastercase 2011 Samfundsudvikling, økonomi og organisation Problemet i dansk turisme. Mastercase 2011. Samfundsudvikling, økonomi og organisation Mastercase 2011 Copenhagen Economics Kunde: Turismenetværket c/o Københavns Lufthavne Samarbejdet har fungeret godt. De [Copenhagen Economics] var meget behagelige, meget direkte, og de var også med til

Læs mere

MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018

MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018 MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018 TV-BRANCHEN 10200 Omsætning 10000 9800 9600 9400 9200 9000 8800 8600 Tal opgjort i mio. kr. 2008 2009 2010 2011 Omsætning

Læs mere

Viden om ruter Værdien af nye ruter fra CPH Modelberegninger på 10 mest attraktive ruter

Viden om ruter Værdien af nye ruter fra CPH Modelberegninger på 10 mest attraktive ruter Viden om ruter Værdien af nye ruter fra CPH Modelberegninger på 10 mest attraktive ruter SANKT ANNÆ PLADS 13, 2. 1250 KØBENHAVN K TELEFON: 2333 1810 FAX: 7027 0741 WWW.COPENHAGENECONOMICS.COM Los Angeles

Læs mere

DFDS A/S. 1. kvartal 2006. Analytikermøde 24. maj 2006

DFDS A/S. 1. kvartal 2006. Analytikermøde 24. maj 2006 DFDS A/S 1. kvartal 2006 Analytikermøde 24. maj 2006 DFDS A/S Indhold Kort om kvartalet Vi følger strategien Benchmarking DFDS Seaways DFDS Tor Line Kvartalsregnskab & resultatforventning 2006 DFDS A/S

Læs mere

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S

Benævnelser Københavns Lufthavne, CPH, koncernen, selskabet og Københavns Lufthavne A/S CPH og Samfundet 2013 Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK-2770 Kastrup Danmark Telefon: 32 31 32 31 Fax: 32 31 31 32 E-mail: cphweb@cph.dk Web: www.cph.dk CVR-nr.: 14 70 72 04 Stiftet: 19.

Læs mere

DFDS 1. kvartal 2004. Analytikermøde, 27. maj 2004

DFDS 1. kvartal 2004. Analytikermøde, 27. maj 2004 DFDS 1. kvartal 2004 Analytikermøde, 27. maj 2004 Indhold Kvartalet i overskrifter Markedsudvikling Aktivitetsudvikling Strategisk fokus Resultatudvikling 1. kvartal 2004 Resultatforventning 2004 28-05-2004

Læs mere