DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!"

Transkript

1 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde!

2 DGI2Business Sæt bevægelse i dit møde! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et kort møde med få personer, et seminar, teambuilding, events, større konferencer eller messer med over tusinde deltagere, så giver DGI2Business mulighed for den helt rigtige afvikling. Gerne krydret med sund og lækker mad samt aktive pauser med vores professionelle instruktører. Uanset om du er til topmoderne rammer eller rå historie, til storbyens puls eller smukke naturoplevelser, til sved på panden eller stille og rolig aktivitet, skræddersyr DGI2Business et tilbud, der passer til dit behov. Tænk blot på, hvad rammerne skal gøre for udbyttet af dit møde

3 Velkommen hos os! DGI-huset i nordkraft DGI karpenhøj DGI-huset aarhus DGI huset herning DGI-huset vejle vingsted hotel & konferencecenter vejen idrætscenter DGI-byen

4 DGI-huset i nordkraft KREATIV STEMNING i KULTURELT KRAFT- CENTER PÅ AALBORGS HAVNEFRONT De rå, højloftede rum med gigantiske kultragte, der hænger ned fra loftet, danner rammen om Nordkraft. Siden 2011 har det historiske kulkraftværk været Aalborgs og hele Nordjyllands kulturhus I hjertet af Nordkraft ligger DGI-HUSET med moderne møde-, konference- og idrætsfaciliteter fordelt på m 2 og fire etager. Med grønne kokke, mange muligheder for aktivitet og bevægelse, samt mødelokalerne i rå rammer gives unikke muligheder. Her kan I afholde kreative møder og konferencer fra 2 til 800 deltagere og ligeledes opleve en professionel afvikling af events og arrangementer. Og uanset om der er tale om møde, konference og messe eller et oplevelsesorienteret arrangement i form af firmafest eller teambuild-arrangementet TeamPlay, er I sikret en oplevelse ud over det sædvanlige. DGI-HUSET i Nordkraft designer gerne arrangementer tilpasset specielt jeres ønsker. facts Kontakt DGI-HUSET i Nordkraft Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf fotos: helene høyer mikkelsen m.fl. Kapacitet personer 9 fleksible lokaler Central placering i Aalborg Gå-afstand til togstation 15 min. kørsel til Aalborg Lufthavn Grøn café med fokus på lokale råvarer. overnatning DGI-HUSET i Nordkraft har aftaler med omkringliggende hoteller. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler. DGI HUSET NORDKRAFT / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

5

6 Mødelokaler hænger i taget Mødelokalerne ligger i en sort boks, der hænger i tagkonstruktionen. Denne elegante løsning er valgt af arkitekten for at symbolisere de store ovne af støbejern på flere hundrede tons, der var ophængt i taget, da Nordkraft var et elværk. Company Deal Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aalborg og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. Central placering på havnefronten Nordkraft ligger på havnefronten i centrum af Aalborg med udsigt til Limfjorden. Og med kun 150 meter til gågaden er der rig mulighed for at opleve Centrum. Der er ca meter til Aalborg Hovedbanegård.

7 Danmarks højeste klatrevæg Nordkraft huser Danmarks højeste og mest spektakulære klatrevæg, som er bygget op ad de gamle rå mure. Derudover rummer huset blandt andet idrætshaller, Nordjyllands største springanlæg, fitnesscenter og et bredt udvalg af holdtræningsmuligheder som bodytoning, yoga, pilates og spinning.

8 DGI KARPENHØJ NATUR- OG FRILUFTSCENTER Udfordringer, samarbejde og oplevelser DGI Karpenhøj er smukt placeret i Nationalpark Mols Bjerge - omkranset af hav på tre sider, græssende islandske heste og imponerende stendysser På DGI Karpenhøj er vi eksperter i teambuilding-forløb, firmadage og kurser, der åbner op for samarbejde og fællesskab. Der rådes blandt andet over mødelokaler for personer, en hyggelig pejsestue med åben pejs og så selvfølgelig fantastiske udeområder. Alle vores aktiviteter har rod i natur- og friluftsliv, så derfor er vores foretrukne arbejdsrum naturen og de muligheder, det giver for udvikling og samarbejde. Vi har overnatningsmuligheder i shelters og samiske lavoer, men foretrækker I indendørs overnatning med moderne komfort, har vi et samarbejde med Fuglsøcentret, der er nærmeste nabo. Mulighederne for gruppeprocesser og aktiviteter er mange på DGI Karpenhøj. Friluftsog naturvejlederne byder på en lang række spændende, meningsfyldte og aktive oplevelser i den smukke natur. Prøv blandt andet vildmarksmiddag i samisk lavo, fælleskab og udfordring i havkajak eller bryd grænser med træklatring. DGI Karpenhøj tilbyder også skræddersyede organisationspsykologiske teamtræningsforløb i samarbejde med den anerkendte erhvervspsykolog Jørgen Keinicke. facts Kontakt DGI Karpenhøj Dragsmursvej Knebel mail: tlf Højtuddannede frilufts- og naturvejledere Fantastisk beliggenhed i Nationalpark Mols Bjerge Mulighed for anderledes teamprocesser med friluftsliv som fokus Udfordringer for alle på alle niveauer Mulighed for indendørs overnatning på Fuglsøcentret fotos: annmalmgren.dk DGI KARPENHØJ - NATUR OG FRILUFTSCENTER / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

9

10 Med Nationalparken som baggrund Med bakkerne i Mols Bjerge som centrum er Nationalpark Mols Bjerge et overflødighedshorn af smuk natur fordelt på 180 km 2. Nationalparken rummer blandt andet Kalø Slotsruin, Kalø Gods, herregårdslandskabet med gamle løvskove, Tirstrup Hedeslette, dele af Ebeltofthalvøen, store havområder, Stubbe Sø, Jernhatten, Rugård-skovene og den gamle købstad Ebeltoft. Samtidig er Aarhus og Djurslands attraktioner også en del af DGI Karpenhøjs opland. anderledes naturvejledning Fuldmånevandring i Mols Bjerge, sommerfugleekspedition i bakkerne omkring DGI Karpenhøj eller tilberedning af fjordrejer på stranden på ægte stenaldermanér. Dette er blot tre gode bud på spændende, lærerige og anderledes naturoplevelser, der kan planlægges og udføres af DGI Karpenhøjs dygtige naturvejledere. De har alle stor viden og indsigt i naturen, kulturen og landskabet omkring DGI Karpenhøj, i Nationalpark Mols Bjerge og på Djursland.

11 Friluftsliv for alle Havkajak langs kysten, hygge om et lunt lejrbål eller klatring og overnatning i trætoppene. Oplevelserne i det fri er mangfoldige, og DGI Karpenhøj byder velkommen til alle, der har lyst til at prøve kræfter med de mange former for friluftsliv. Fra det helt enkle og klassiske med sametelt, vildmarksmiddag og aktivitet i det nære landskab til det udfordrende friluftsliv med adventurerace, havkajak, træklatring, mountainbike og overnatning i bivuak. Firmaevents og teambuilding DGI Karpenhøj tilbyder skræddersyede kurser og firmadage med egne instruktører og fokus på aktive og meningsfyldte udfordringer. Fra små virksomheder, hvor personalegruppen skal rystes sammen og blive bedre til samarbejde, til store firmadage, hvor hundredvis af medarbejdere nyder en dag med aktiviteter i naturen.

12 DGI-huset aarhus AKTIVE MØDER MED KANT I RUSTIKKE RUM midt i AARHUS DGI-huset Aarhus tilbyder stemningsfyldte fest-, møde- og konferencefaciliteter i Statsbanernes gamle centralværksted i hjertet af smilets by Igennem 1900-tallet blev lokalerne brugt til at bygge lokomotiver, og i dag udgør den smukt restaurerede bygning et moderne møde-, konference- og idrætscenter med en unik atmosfære. Kombinationen af de tre store sale med højt til loftet, de rustikke kraner og lysindfaldet, skaber fantastiske rum i det fredede værkstedskompleks. Byggeriets arkitektur er så speciel, at den er blevet belønnet med nationale og internationale arkitektpræmier. Det samlede areal på m 2 rummer alsidige muligheder for aktivitet, møder, messer eller firmatræf. Lige fra det korte møde for få personer, over seminaret med bevægelse i pauserne til den store konference med deltagere. Der er endda mulighed for at leje hele huset. Mødelokalerne er alle udstyrede med projektor, pc er med PowerPoint og trådløst internet. DGI-huset Aarhus giver mulighed for fleksibilitet og løsninger tilpasset den enkeltes behov. Holdningen er, at alt kan lade sig gøre. facts Kontakt DGI-huset Aarhus eventafdelingen Værkmestergade Aarhus mail: tlf I centrum af Aarhus med p-pladser 2 min. gang til Aarhus Hovedbanegård Kapacitet personer 7 fleksible lokaler Grøn café med fokus på lokale råvarer overnatning DGI-huset har aftaler med hoteller, der ligger i gåafstand. Vi sørger gerne for alle praktiske aftaler om booking af værelser. DGI HUSET aarhus / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

13 Aarhus

14 Aktive møde- og eventpakker DGI-huset Aarhus tilpasser aktive møde- og eventpakker med husets egne instruktører til enhver lejlighed og arrangement. Prøv f.eks. klatrevæggen, badmintonbanerne, fitnessafdelingen eller holdtræning med fx Zumba, yoga eller spinning. Centralt placeret i Aarhus DGI-huset Aarhus ligger centralt ved Aarhus Hovedbanegård og Bruuns Galleri. Der er 1000 p-pladser i parkeringshus, kun 150 meter til gågade, by- og caféliv og ca. 1 km til Aarhus Bugt og Marselisborg Skov.

15 Company Deal Company Deal er et tilbud til virksomheder i Aarhus og omegn, der vil give deres ansatte tilbud om medarbejdermotion, fitness og sunde aktiviteter, der passer til alle. brug byen Det er nemt at kombinere møder i DGI-huset i Aarhus med andre oplevelser i byen. Hvad med en walk and talk på toppen af Aros? Grøn café Den grønne café tilbereder lækker, sund og hjemmelavet mad med årstidens råvarer og økologiske grundprodukter. Kokkene skræddersyr madoplevelsen til det enkelte arrangement.

16 DGI huset herning MODERNE MULTiHUS MED helt UNIKKE MULIGHEDER DGI Huset Herning er et moderne mødested for aktivitet og velvære. Muligheder som Vandkulturhuset, fitness, wellness og hotel gør det til et unikt multihus, der er ideelt til kreative og aktive netværksevents I de moderne rum med rene linjer og højt til loftet er der skabt et intenst mødeunivers med alt, hvad man behøver, lige ved hånden. Der er et væld af tilbud til krop og sjæl i huset, og samtidig er den centrale beliggenhed i den livlige kultur- og messeby et godt udgangspunkt for at komme rundt i Herning og omegn. Via en glaspassage er der direkte forbindelse til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden. De tre moderne mødelokaler i huset er egnede til møder for personer, og alle har projekter, lærred, flipover og trådløst internet. Samtidig er der mulighed for overnatning på områdets største hotel. DGI Huset Herning skræddersyr gerne events og andre arrangementer, så de indeholder den helt rigtige kombination af aktiviteter og forkælelse. facts Kontakt DGI Huset Herning Kousgaards Plads Herning mail: tlf stjernet hotel med 152 moderne værelser Store muligheder for anderledes firmafester og events Multihus med unikke teambuilding muligheder i vand og på land Lækker wellnessafdeling afslapning og saunatema med gusmester DGI HUSET HERNING / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

17

18 3-stjernet hotel med 152 værelser Den stilrene indretning afspejler Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farver. Alle værelserne er store og lyse med bad, toilet, tv og trådløst internet samt udsigt. Som gæst er der fri adgang til fitness, Vandkulturhuset, wellness og udendørs træning på tagterrassen. På hotellets øverste etage er der indrettet 40 superior-værelser med ekstra forkælelse. Parkering i parkeringshuset er gratis for hotellets gæster. Moderne multihus DGI Huset Herning er et multihus med mange forskellige aktivitetsmuligheder i et topmoderne miljø, når det gælder inden- og udendørs faciliteter. Indeholdende bl.a. et stort Vandkulturhus med klatrevæg og trampolin, multibassin, varmtvandsbassin og spa. Stort fitnessområde, rytmesal og bevægelsessal med mulighed for hockey, volley, badminton m.m. Vælg mellem et udvalg af holdsport, der dækker over alt fra aquahold til Zumba og yoga.

19 CafÉ med afslappet atmosfære Menukortet er fyldt med sund mad, der både mætter og smager godt. Caféen ligger i lyse omgivelser med hyggelig og afdæmpet stemning med sofagrupper og opsætning af borde og stole med udsigt over bevægelsesalen, hvis dette ønskes. Wellness med ren forkælelse Wellness-afdelingen tilbyder f.eks. blid massage i spaen, dampbad med Chromo lysterapi eller fodbassiner med vandsten, der styrker blodomløbet og løsner ømme muskler. På tagterrassen er der en stor sauna med glasfacade samt to open air vildmarkskar.

20 DGI-huset vejle STOR KAPACITET OG ERFARING CENTRALT I VEJLE DGI-huset Vejle er et multihus med en unik kapacitet og masser af gå-på-mod, uanset om man skal afholde et kursus, møde, firma- og temaarrangementer eller produktmesser Huset er kendt for sin måde at lytte til mødeplanlæggernes ønsker og få tingene til at gå op i en højere enhed på den professionelle måde. En central placering i Vejle med gratis parkeringspladser og med kort afstand til Vejle Ådal gør det til et godt udgangspunkt for en firmadag. Kapaciteten er stor. Her er plads til alt fra den lille intime middag og til firmafesten med spisende gæster. Med 4 store haller samt en multihal på m 2 er her uendelige opstillings- og udsmykningsmuligheder. Teamet i DGI-huset Vejle har stor erfaring at trække på i forhold til store arrangementer. Teamet vejleder og kommer gerne med input også i forhold til at bringe bevægelse ind i arrangementer. Hvad enten det er en kort pauseaktivitet i mødelokalet eller en fælles holdtræning i stille eller sveddryppende tempo, er instruktøren klar. DGI-huset Vejle lægger stor vægt på at gennemtænke et flow i alle arrangementer. Her er alt muligt og mulighederne er mange. facts Kontakt DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf DGI-huset Vejle ligger centralt i byen 1 km til banegård Kort gåafstand fra strøget, cafelivet, butikscentret Bryggen og byens kultur 4 lyse og store mødelokaler med udsigt 4 store haller Restaurant Gratis parkering Mulighed for overnatning på nabohotellet DGI-HUSET VEJLE / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

21

22 Mødefaciliteter med stor kapacitet DGI-huset Vejle har fire mødelokaler for deltagere og derudover 4 store haller og en multihal med plads til op til 2000 personer. Hallerne kan fx bruges til konferencer, firmafester, messer, og alle har adgang til trådløst internet. Sportsaktiviteter og events Der er et væld af aktivitetsmuligheder i husets svømmehal, fitnesslokaler og haller samt mulighed for events med DGI-husets egne instruktører. Prøv f.eks. Zumba, piloxing, cycling, yoga, cross fitness, vild med dans, fitness eller de udendørs løbe- og cykelruter gennem Vejle Ådal.

23 stor erfaring DGI-huset Vejle har mange års erfaring i at håndtere store messer og events. Her er det sunde og grønne køkken i højsædet, og køkkenet er vant til at håndtere udfordringen i at kokkerere til store grupper.

24 vingsted hotel & konferencecenter 4-STJERNEDE møde- FACILITETER I DEN SMUKKESTE NATUR Vingsted Hotel & Konferencecenter ligger centralt i trekantsområdet midt i den naturskønne Vejle Ådal med flere historiske seværdigheder i nærheden, og hvor det bakkede terræn inspirerer til vandre- og løbeture Ådalen er er en del af den danske naturkanon, som skal gøre flere naturoplevelser synlige for danskerne. Centret har faciliteter til alle størrelser og typer af arrangementer. Både indendørs og udendørs. De moderne og behaglige konferencefaciliteter, den lækre mad i restauranten og de lyse værelser giver mange muligheder for at sammensætte et unikt arrangement, som gæster ofte vælger at krydre med stedets utallige faciliteter. Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for teamevents, lederudvikling og naturligvis alle former for mødeaktivitet. Vingsted Hotel & Konferencecenter er kendt for at levere komplette løsninger lige fra det lille gruppemøde eller kursus for 10 personer til store messer og konferencer med flere tusinde deltagere. Vi er Danmarks mest fleksible og pålidelige konferencecenter og skræddersyr gerne arrangementer efter individuelle ønsker. facts Kontakt Vingsted Hotel & Konferencecenter Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf værelser Lokaler 25 små og store Halkapacitet 1500 deltagere Restauranter personer Handicapvenlig Minimum 300 gratis parkeringspladser Gratis internet 18 km til lufthavn 14 km til banegård VINGSTED HOTEL OG KONFERENCECENTER / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

25

26 4-stjernede konferencefaciliteter Vingsted Hotel & Konferencecenter råder over 25 små og store mødesale samt en stor centersal med teleslynge og plads til deltagere. Der er projekter og gratis internet i alle mødelokaler. Vi stiller os gerne til rådighed til netop den løsning, der ønskes, og er disponible under mødeafvikling. 3-stjernet Hotel Hotellet har 191 værelser med udsigt over naturarealerne. Der i alt 618 sengepladser, og ved større arrangementer kan kapaciteten udvides til 900 personer. Værelserne har bad, toilet, tv og trådløst netværk, fri parkering, og desuden kan man frit benytte svømmehal og motionsrum.

27 TIMEOUT aktive kreative pauser Vores pausekoncept, der gør op med traditionelle mødepauser, øger kreativiteten og styrker team-ånden. TIMEOUT er sammensat af en bred vifte af forskellige inden- og udendørs aktiviteter, der tager fra 15 min. til max 1 time. Fælles for aktiviteterne er, at de ikke kræver særligt udstyr og kan afvikles i hverdagstøj. Historiske rammer og natur Oplev det kuperede terræn i Vejle Ådal på egen hånd eller med centrets naturvejleder. Hør f.eks. om dyre- og plantelivet, landskabet og ådalens spændende historie. Besøg fx Vingsted Jernalderlandsby eller se Ravningbroen, en gammel vikingebro bygget af Harald Blåtand. FirmaEvents Det er ikke uden grund, at vi kalder os Danmarks førende aktive hotel og konferencecenter. Vi skræddersyer gerne en firmadag uanset antal deltagere og har stor erfaring på området med vores egne instruktører. Kort og godt mød op med godt humør, og vi klarer resten.

28 VEJEN IDRÆTSCENTER TAG SPORTS- TASKEN MED Vejen Idrætscenter har hvert år over gæster, der primært går efter indlæring, sundhed og fælleskab Vejen Idrætscenter ligger centralt placeret i Region Syd tæt på Kolding-Esbjerg motorvejen og banegården med Askov Højskole, Hærvejen og Kongeåen som de nærmeste kendte naboer. Vejen Idrætscenter startede som en typisk idrætshal og har gennem tiden udviklet sig til et enestående livsstilscenter. Centrets m 2 gør det muligt at give alle gæster en ny oplevelse, både store og små virksomheder, organisationer og foreninger. Der tilbydes kurser og konferencer med et aktivt indhold lige fra 10 minutters pausegymnastik til flere timers teambuilding både indendørs og udendørs. Centret har gode muligheder for at opfylde specifikke ønsker og krav med de mere end 30 kursus- og konferencelokaler samt det nyeste i AV-udstyr og fleksible opstillinger. Vejen Idrætscenter er kendt for at have startet den sunde mødeservering og tilbyder overnatning i gode værelser eller luksushytter. Det er oplagt at tage sportstasken med for at afprøve en eller flere af de over 25 forskellige typer holdtræning, svømmehal, motionscenter, bikecenter, badminton, squash m.v. Der er ligeledes områder til aktive pauser eller til afslapning og hygge. facts Kontakt Vejen Idrætscenter Petersmindevej Vejen mail: tlf møde- og konferencelokaler Fem haller og fire sale Plads fra deltagere Standard AV udstyr. Konferencetelefon, interaktive tavler og udstyr til videokonference 10 minutters gang til banegård og busstation 2 km til motorvej 18 km til lufthavn VEJEN IDRÆTSCENTER / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

29

30 Kursus- og konferencelokaler med muligheder De 25 møde- og konferencelokaler, fem haller og fire sale med plads fra deltagere er velegnede til alt fra mindre møder, over kurser og til store konferencer. Alle lokaler er lyse og indbydende og stilles op efter ønske med standard AVudstyr. Konferencetelefon, interaktive tavler og udstyr til videokonference er også en mulighed. Overnatning Vejen Idrætscenter tilbyder overnatning på Danhostel Vejen sport eller konference, der hver ligger ca. 250 meter fra centret. Danhostel konference indeholder 51 værelser af hotelstandard, og Danhostel sport indeholder 16 værelser med op til seks senge samt otte luksushytter med plads til syv personer. Alle værelser og hytter er indrettet med eget bad, toilet, tv og gratis trådløst internet.

31 SPISESAL OG SPORTSCAFé Hyggelig spisesal og sportscafé med et godt køkken, hvor kokkene sætter en ære i at servere sunde og velsmagende måltider, der er tilberedt af friske råvarer. I sportsbaren eller kaffebaren kan der slappes af med kolde og varme drikke, tv og dagens nyheder. Aktiviteter til alle Vejen Idrætscenter tilbyder både svømmehal og motionscenter med alt inden for både motion og sundhed, holdtræning, velvære og personlig vejledning. Der er fri adgang til et flot udendørs idrætsanlæg, hvor det stort set kun er fantasien, der sætter grænser. Derudover er der områder designet specielt til aktive pauser og mulighed for at arrangere f.eks. Wii-sport, tæppecurling, dart, bordtennis, bordfodbold m.m.

32 DGI-byen MÆRK PULSEN I DGI-BYEN Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor, og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events Velkommen til DGI-byen, der ligger i centrum af København, få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og byens mange seværdigheder. DGI-byen mikser business og pleasure, så du kan pifte mødedagen op med et stort udvalg af klassiske idrætsaktiviteter eller prøve noget nyt som fægtning eller skattejagt. Og hvis sulten trænger sig på, kan den stilles med en gastronomisk oplevelse i restauranten Vestaurantens historiske og hyggelige rammer. DGI-byen kan rumme ethvert arrangement, og det levende møde-og konferencemiljø skaber de helt rigtige rammer, lige meget om I er 4 personer eller Der tilbydes flere forskellige typer mødepakker, og vi kan skræddersy et arrangement specielt til jeres behov. facts Kontakt DGI-byen Tietgensgade København V mail: tlf meter fra Hovedbanegården personer 100 % professionel afvikling 192 pladser i eget P-hus dgi-byen / DGI2Business - sæt bevægelse i dit møde!

33

34 DGI-byens Hotel Alle 104 værelser på DGI-byens hotel er indrettet med enkle, stilfulde møbler og skandinaviske farver. Trægulve gør værelserne allergivenlige, og af samme hensyn findes der heller ingen sengetæpper. Alle værelser er handicapvenlige og har bad, toilet, tv, skrivebord med stol samt fri internetadgang. Hotelgæster kan bowle til halv pris, hvis der bookes på dagen. Events med action, udfordringer og fællesskab Har I brug for et break i mødedagen, en sjov start på jeres firmafest eller et ryste-sammen-arrangement så har DGI-byen en række eventaktiviteter, der garanterer gode oplevelser for både små og store grupper. Møde- og konferencelokaler i centrum De toptunede mødelokaler har højt til loftet, lækre møbler og en inspirerende stemning. Der er desuden messelokaler til både større og mindre messer, og DGI-byen stiller sig gerne til rådighed som sparringspartner og konceptudvikler på strategi, logistik, planlægning og afvikling.

35 CPH Bowling & Lounge Afslut mødet eller tag en pause med en omgang bowling i CPH Bowling & Lounge. Der er 16 toptunede baner og lækker lounge-stemning. Restaurant Vestauranten Vestauranten har plads til 220 personer, og køkkenteamet tilbereder mad med de bedste danske råvarer. Restauranten ligger i en smukt restaureret bygning, der tidligere fungerede som kalvestald, men som i dag fremstår lys og imødekommende med højt til loftet og spændende detaljer.

36 DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! DGI-HUSET i Nordkraft Teglgårds Plads Aalborg mail: tlf DGI Karpenhøj Dragsmursvej Knebel mail: tlf DGI-huset Aarhus Værkmestergade Aarhus mail: tlf DGI Huset Herning Kousgaards Plads Herning mail: tlf DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads Vejle mail: tlf Vingsted Hotel & Konferencecenter Vingsted Skovvej Bredsten mail: tlf Vejen Idrætscenter Petersmindevej Vejen mail: tlf DGI-byen Tietgensgade København V mail: tlf

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk

DGI2Business. sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business sæt bevægelse i dit møde! www.dgi2business.dgi.dk DGI2Business SÆT BEVÆGELSE I DIT MØDE! DGI2Business består af otte unikke hotel-, konference- og idrætscentre. Hvad enten du skal holde et

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser

Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser Comwell Kellers Park Møder og konferencer i 5-stjernede omgivelser comwell.com Velkommen til Comwell Kellers Park Velkommen til Danmarks første 5-stjernede konference- og spahotel Forkæl dine mødedeltagere

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

Velkommen til Vejen Kommune

Velkommen til Vejen Kommune Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del Bilag 288 Offentligt Velkommen til Vejen Kommune SAMMEN SKABER VI VÆRDI Indhold #4 Forord #5 Fakta om Vejen Kommune #6 Central placering #7 Lokation 1 Vejen #10 Lokation

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Vi mødes ved Lillebælt

Vi mødes ved Lillebælt Vi mødes ved Lillebælt Trinitys faciliteter Auditorie med plads til 240 personer. 13 plenumlokaler og 22 møderum med plads fra 10 200 personer. Dagslys i alle lokaler, moderne interiør og AV-udstyr samt

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk - ost og sødt, inkl. 1 vand pr. person. Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Kaffe/te med eftermiddags sødt og smoothies Isvand, kaffe/te og frugt under hele arrangementet. Lokaleleje samt standard AV-udstyr

Læs mere

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed

Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Beliggenhed Opmærksomhed Mangfoldighed Helheden er underordnet Hvis du har fokus på detaljerne kommer helheden af sig selv Egon Klitgaard Radisson BLU Hotel Papirfabrikken er et hotel med holdning og vi

Læs mere

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms

Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Møder & konferencer PRIsliste 2014 inkl. moms Bella Center & Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen 1. BELLA SKY COMWELL HOTEL RECEPTION 2. BELLA SKY COMWELL KONFERENCEINDGANG 3. KONGRESINDGANG 4. INDGANG

Læs mere

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ Aarhus - Helnan Marselis Hotel Som gæst på Helnan Marselis Hotel får du adgang til en række faciliteter som f.eks. gratis internet, åben teresse og en beliggenhed tæt på havet. Strandvejen 25 Aarhus 8000

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer.

Vores eventkoordinatorer har alle en solid brancheerfaring fra hoteller og konferencecentre og har dermed stor knowhow i afvikling af arrangementer. Messer VELKOMMEN I DEN STØRSTE MESSEFACILITET I AARHUS Med 3.888 kvadratmeter fordelt over fire haller er NRGi Park & Arena den største messefacilitet i Aarhus. Der er gode indloadforhold til alle haller

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD Landlige idylliske omgivelser med atmosfære og ro Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER

OPERAEN TAKKELLOFTETS FOYER O P E RA E N OPERAEN STORE SCENE Operaens Store Scene er som centrum i denne mægtige bygning, dets glødende hjerte. Med guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole skaber scenerummet en overdådig

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F

Kirkebyvej 33 Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle T F Nærvær og service Hornstrup Kursuscenter har personlighed. Vores størrelse er vores styrke. Den sikrer, at I oplever alle os, der arbejder her som mennesker, der vil jer noget godt. Som medarbejdere tager

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet.

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Mødepakker Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Café Casablanca har lyse, nyrenoverede mødelokaler til dig, der ønsker at afholde et citymøde i hjertet

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

Schæffergården. Møder & konferencer

Schæffergården. Møder & konferencer 2010 Schæffergården Møder & konferencer Velkommen til Schæffergården nordisk hus i Gentofte I hjertet af Jægersborg ved Ermelundsvej danner Schæffergården og Villa Helene sammen med Det Gamle Jægersborg

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

DIT KONFERENCEHUS I CENTRUM AF ODENSE MØDE. KONFERENCE. FOREDRAG. KULTUR. KONCERTER

DIT KONFERENCEHUS I CENTRUM AF ODENSE MØDE. KONFERENCE. FOREDRAG. KULTUR. KONCERTER DIT KONFERENCEHUS I CENTRUM AF ODENSE MØDE. KONFERENCE. FOREDRAG. KULTUR. KONCERTER INDHOLD ODEON SIDE 1 PARKERING & BELIGGENHED SIDE 2 LOKALER SIDE 3 MØDEPAKKER SIDE 6-7 ODEON ANBEFALER SIDE 8-9 BILAG

Læs mere

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen MØDER & KONFERENCER LISTe 2013 Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen / Bella Center Copenhagen METRO 5 P P HOTEL BELLA CENTER 4 TÅRN 1 / 2 3 1 2 P P 1. RECEPTION 2. KONFERENCE 3. KONGRES 4. VEST 5. ØST 1

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Konferencer & Mødedage på

Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor døren til de går igen.

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted

konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted konventum lo-skolens konferencecenter - et særligt sted Originalitet, mangfoldighed, æstetik og kvalitet... Med grundigt forankrede værdier fremstår Konventum Lo-skolens konferencecenter som et kvalitetsmættet

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

Lindø Konferencecenter

Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter i Lindø Industripark ved Munkebo/Odense har de perfekte rammer til møder, kurser og konferencer op til 180 personer. Det moderne konferencecenter er placeret

Læs mere

22 20 24 30 24 36 32 - Repræsentationslokale 2 Store del af

22 20 24 30 24 36 32 - Repræsentationslokale 2 Store del af Atletion Professionelle møde- og konferencefaciliteter for 2 250 personer Kongres- og sportshaller for op til 4.700 personer Solid know-how om små og store arrangementer Hotel med 28 dobbeltværelser CafeBreak,

Læs mere

Store oplevelser i Aalborg - til små penge

Store oplevelser i Aalborg - til små penge AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch Saxogade Godt at vide og rejseinformation Kong Hans Gade Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim

12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim 12-02-2011 til 19-02-2011 (uge 7) Skirejse til Bad Kleinkirchheim World-Cup området Bad Kleinkirchheim tiltrækker hvert år mange mennesker på grund af dets mangfoldige muligheder for aktiviteter og oplevelser.

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

350,- pr. person Inkl. forplejning

350,- pr. person Inkl. forplejning Hold møde eller konference her MODERNE FACILITETER OG FANTASTISKE MADOPLEVELSER Dagsmøde 350,- pr. person Inkl. forplejning SYDDANSK ERHVERVSSKOLES KURSUSCENTER CAMPUS ONE Et helt fantastisk sted Mødefaciliteterne

Læs mere

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER når du vil være herre i eget gods Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelslægten wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch

AKKC.DK. Store. oplevelser i. Aalborg. - til små penge. Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch AKKC.DK Store oplevelser i Aalborg - til små penge Forestilling Middag Overnatning Morgenbrunch First Hotel Europa Restaurant Papegøjehaven First Hotel Europa er et firestjernet designhotel med 168 supermoderne

Læs mere

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense

Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Dansk Endokrinologisk Selskab DES Årsmøde 16.-17. januar 2015 Radisson Blu H.C.Andersen Hotel Odense Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense er et af de største og mest

Læs mere

Træningsophold i Prag og omegn. Træningskampe og besøg hos lokale klubber. Service for jeres fodboldklub i Prag

Træningsophold i Prag og omegn. Træningskampe og besøg hos lokale klubber. Service for jeres fodboldklub i Prag Træningsophold i Prag og omegn Træningskampe og besøg hos lokale klubber Service for jeres fodboldklub i Prag Velkommen til sportsrejser brochure: Fodbold Vi har gode erfaringer med at arrangere træningslejre

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig - Teambuilding

Læs mere

VELKOMMEN Få sjælen med

VELKOMMEN Få sjælen med VELKOMMEN Få sjælen med Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen. Tegnet af den internationalt anerkendte

Læs mere

KULTUR, KURSER OG KONFERENCER. Brandbjerg Højskole Brandbjergvej 12-7300 Jelling Tlf- 7587 1500 E-mail: bh@brandbjerg.dk BRANDBJERGHØJSKOLE ØJSKOLE

KULTUR, KURSER OG KONFERENCER. Brandbjerg Højskole Brandbjergvej 12-7300 Jelling Tlf- 7587 1500 E-mail: bh@brandbjerg.dk BRANDBJERGHØJSKOLE ØJSKOLE KULTUR, KURSER OG KONFERENCER t ØJSKOLE VELKOMMEN er en gammel herregård med stor kapacitet, moderne kursusfaciliteter og et unikt historisk og kulturelt miljø. Sammensætningen af historiske og innovative

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt

VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD SMUK UDSIGT OVER KALØVIG FAKTA. Herregaardsferie med havudsigt SKØNNE FERIELEJLIGHEDER OG LUKSUS FERIEBOLIGER Røndeg degaa ard Herregaardsferie med havudsigt VELKOMMEN TIL RØNDEGAARD Ved et ferieophold på kan man mærke suset fra danmarkshistorien. Så snart man kører

Læs mere