November 2012 / Gratis magasin / Download på htxface.it. // HTX Midtbyen. +Interview / Reportager / Underholdning. Anmeldelser / Nyheder / Voxpop

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November 2012 / Gratis magasin / Download på htxface.it. // HTX Midtbyen. +Interview / Reportager / Underholdning. Anmeldelser / Nyheder / Voxpop"

Transkript

1 November 2012 / Gratis magasin / Download på htxface.it face // HTX Midtbyen it Anmeldelser / Nyheder / Voxpop +Interview / Reportager / Underholdning

2 // Kolofon kontakt redaktionen på faces på face it // Menneskene bag bladet Allan Bohnstedt // Regnskab / Annoncer Jens Danielsen // Redaktør / Annoncer Anne Møller Nielsen // Journalist / Fotograf Noemi Wulffsberg // Redaktør / Jornalist Sture Bo Rasmussen // Redaktør / Jornalist Jannie Østergaard Lund // Chefredaktør Mathias Jakobsen // Layout / Web-admin Malte Ravn Spence // Layout / Journalist Sarah Markvadsen // Journalist Randi Mikkelsen // Fotograf / Illustrator Gideon Trebbien // Journalist / Illustrator Ronja Granath // Journalist Rikke De Fønss Thielke // Journalist Thea Adrine Adler // Journalist Christina Lahn Jensen // Illustrator // bliv en del af redaktionen Har du lyst til at være en del af bladet? og er du klar på at yde en indsats? Så kontakt os på Eller skriv til os på Line Alexandra Dalgreen // Annoncer Henrik Adam Lerke // Redaktør Det her kan blive dig // hvad kan du? // side 2

3 // Leder time to face it face it nyt tiltag på HTX Aarhus Midtby ny kanal for info mellem elever og elever mellem lærere og elever mellem folk med noget på hjerte og folk uden nye gode intentioner..ny energi Men ærlig talt: Hvorfor? Har vi ikke alle i forvejen nok at lave i vores ihhh og åhhh så stressede hverdag, så meget at vi egentlig føler os en smule påtrængt med dette.dette nye!! Nu skal vi rent faktisk til at læse noget læse for at kunne følge med i samtalen når dette nye vendes i frikvarteret når der kommenteres i klassen på en artikel, et billede, et skørt indslag vi kan ikke bare nøjes med en hurtig opdatering via facebook..vi skal nu tage ekstra ind ekstra der stresser.. face it vi er ret stressede i dag både os lærere og Jer elever Vi lærere løber stærkt for at nå rundt.rundt om familielivet rundt om arbejdslivet rundt om os selv, så vi kan nå rundt om juletræet rundt og rundt...i elever løber stærkt for at nå rundt i omgangskredsen.rundt om lektierne rundt på fritidsjobbet rundt i Netto for Jeres mor rundt i cyberspace før sengetid rundt face it Vi vil alle gerne kunne navigere rundt i livet på overlegen vis Vi vil gerne nå en helt masse og gerne helst på den halve tid. Vi er et produkt af tiden Vi vil udfordres Vi vil være forrest på det sidste nye it Vi vil face verden foran os Men hvis vi ikke husker smilet den gode historie. den skæve vinkel hvad er den stressede hverdag så værd? Du sidder nu med 1. udgave af det nye skoleblad face it et skoleblad på nye formler et webbaseret skoleblad Der skal være plads til begejstring Der skal være plads til forundring Der skal være plads face it er dit, mit, vores., Fra skolefesten til studieturen.fra idrætsdagen til frikvarteret Fra faget til fremtiden.men kun med fælles hjælp når vi i mål Verden er nu Verden er lige her Verden.com face it vil bidrage til smilet, den gode historie, den skæve vinkel face it vil nå rundt så derfor:...let s face it together! Jannie Østergaard Lund - Chefredaktør Caféguide Synes du også det er super trist at sidde hjemme og læse lektier? Så tag et kig på fede lektievenlige caféer i Aarhus City // Læs på side 18 Studietur Læs om 2.G ernes tur til Gardasøten og Prag. Her bliver alle de sjove, vile og pinlige historier afsløret. // Læs på side G ere Hvordan er det så at starte på det famøse HTX. Vi har spurgt 6 nye 1.G ere om deres indtryk og oplevelser ved skolestarten. // Læs på side 8 side 3 //

4 hvem er hvem? Hvem er ham der nu? Hvem skal jeg have fat i hvis jeg vil komme med forslag til elevrådet? Som ny på skolen kan det være meget uoverskueligt med alle de nye ansigter. Hvem er hvem giver dig et hurtigt overblik over de personer, der kan være gode at kende! Studierektor: Jens Tønning The Boss - ham der styrer det hele. Udannelsesleder/ skemalægger: Karsten Bak Ramlov Manden bag skemaerne, reglerne og jokes til fællessamlingerne. Studieservicechef: Inger Karlshøj Broholm Plastre, piller, kridt, koder, - you name it, she s got it. Vores alle sammens mor. Studievejleder: Anette Nielsen Har du spørgsmål ang. dit studie, så er Anette den rette at snakke med. tutorholdet festudvalget boss Margrethe Nielsen (3.s) Mirna Tooma (2.q) Sture Bo (2.q) Tin Do (2.q) Gideon Trebbien (2.r) Noemi Wulfsberg (2.r) Jakob Jensen (2.n) Xenia Carlson (2.n) Jakob Halskov (3.n) Christian Worm (3.n) boss money Carsten Stoltenberg (2.q) Mirna Tooma (2.q) Rune Højland (1.n) Michelle Benjaminsen (1.n) Michael S. Jensen (1.q) Mia Fredensborg Jensen (1.q) Nicolaj Lentz (1.q) Marie Jans (1.r) Ann-Sophie Buchardt(1.r) Jonas Nørgaard (2.n) Emil Lind (2.r) Anders Otte (2.r) Andrew Nielsen (3.q) Nicolaj Hannestad Pedersen (3.r) Nikolai Schlemmer (3.s) A hvem elevrådet siger du? boss Jakob Hove (3.s) 2. boss money Simon Nam Thanh Vu (1.q) Lisa Bjerregaard Jørgensen (3.n) Victor Hartvig Mortensen (1.n) Alexander Asferg (1.q) Emil Bank Mikkelsen (1.r) Andreas Leth Andersen (1.r) Simon Emil Møller Madsen (2.n) Mads Erik Holm Andersen (2.q) Anders Otte (2.r) Line Dahlgreen (2.r) Peter Dræby Nielsen (3.n) Mohammed Mansoura (3.q) // Hva med de andre? // side 4

5 Globale Gymnasier er et samarbejde mellem gymnasie skoler med en forståelse for bæredygtig udvikling og internationale kompetencer. HTX Aarhus midtby er en del af Globale Gymnasier,og har en samarbejdsaftale med Handan School no. 1 i det østlige Kina. Hvis du vil vide mere om initiativet, så besøg vores hjemmeside. gå ind på globalegymnasier.dk og læs mere kom og løb med os Vi er en gruppe lærere og elever, der løber en tur på 5 km i roligt tempo hver tirsdag kl. 14:30. Har du lyst til at være med, så mød op omklædt i skolegården næste tirsdag. Tirsdage kl. 14:30 5 km i roligt tempo // Mette, Kristine & Allan side 5 //

6 Lærerne på skolen tager stoffer! Hvert år på introturen henter de et års forsyninger her i Middelfart, for det er her de bedste pushere findes. Men politiet har hørt rygter om, hvad der foregår og har besluttet sig for at undersøge sagen. Lærerne er mistænkte, men det er I ikke. Derfor skal I sørge for at få smuglet stoffer med hjem til lærerne, ellers får I dårlige karakterer. Men pas på, for politiet er derude! Det var historien bag det natteløb, som vi tutorer havde lavet til introturen for første årgang. Tre pushere var placeret rundt i skoven og ved vandet. Eleverne var delt op i grupper, som skulle tjene penge og smugle stofferne, uden at blive opdaget af politiet. Mens vi havde siddet indenfor og lavet små poser med stoffer eller løbet rundt i skoven for at finde de bedste steder at stå som pusher, så havde første årgang bagt kage, lavet rystesammen-aktiviteter, fundet på underholdning til om aftenen og lavet aftensmad til os alle sammen. Mandag d. 27. august tog hele første årgang nemlig på introtur med deres lærere og tutorer for at have et par sjove dage og lære hinanden at kende. Vi tog af sted fra skolen kl. 8.15, og efter et par timers bustur var vi fremme ved hytten et stykke udenfor Middelfart. Det meste af dagen gik med at få rystet alle fra 1.g sammen. Man skulle bl.a. male et billede i grupper og havde også køkkentjans i løbet af dagene. Efter aftensmaden havde hver klasse arrangeret noget underholdning. Der var Gæt & Grimasser, Tegn & Gæt og konkurrencer, hvor det var elever mod tutorer - hvor tutorerne selvfølgelig vandt! Efter det var det endelig tid til, at vi tutorer kunne præsentere vores leg og komme i gang med den! Det hele tog omkring halvanden time, før vi var inde igen og kunne overrække en stor spand slik til vinderne. Resten af aftenen og natten var alle fri til at lave lige hvad de ville, så der blev både danset limbo og lavet døgner.som det sidste inden vi tog af sted til Århus igen, skulle vi bygge det højeste tårn, der var muligt af skumfiduser og spaghetti. Vi var delt ind i hold, og denne gang vandt tutorholdet ikke Det var en flok trætte unge mennesker, der efter en lang bustur endelig var hjemme i Århus, efter en super-hyggelig tur. 1.G intro tur // af Noemi Wulfsberg // side 6

7 side 7 //

8 fang en 1.g er Nye mennesker, lektier, fester, travlhed. Dette er nogle af de ting skolens første årgang i den grad har skullet stifte bekendtskab med over de sidste par måneder, men hvordan har de egentligt selv oplevet de første kaotiske måneder? Jeg tog på jagt efter 1.G ere i et forsøg på at blive klogere på, hvordan de har oplevet skolestarten og mødet med deres nye klasser. // af Malte Ravn? // side 8

9 side 9 //

10 Studievolume start med høj // af Gideon Trebbien Høj musik, dans og smil, udgjorde i store træk den fornemmelse der var ved studiestartsfesten på Søren Frichs Vej. Baren blev flittigt brugt hele aftenen, og både1, 2 og 3.g ere nød godt af øllet. Flere havde dog også selv været dygtige til at varme op hjemmefra, så allerede da folk ankom, var humøret højt! Aftenens musiske indslag stod først på et live band, som optrådte med covers af kendte numre, i flere afskygninger. Derefter stod den på dj, og høj bas! Som aftenen skred frem, blev flere fustager øl hurtigt tømt. Dansegulvet blev godt fyldt af elever klædt i lækkert festligt tøj, suppleret med glowsticks, som lyste op.» Hahaha, jegøøh øhm hmrf ahaahghg PATTEEEER! HAHA JAAAH WUHUUUU!,«lød det fra en 1.g er, eftersigende fra HTX midtby, efter at han blev spurgt om hvad han synes om initiativet med en fælles fest, for de 3 HTX er. Der var i det hele taget en overordnet rigtig positiv fornemmelse omkring dette arrangement.» Folk var bare så åbne og imødekommende, så man fik snakket med en hel del! Og det er jo altid skønt at lære nogle nye at kende!,«fortæller Rikke fra 2.g på HTX midtby.» Det var en rigtig god fest, der var godt med plads og med mennesker!«rikke udtrykker dog også at der var lidt for varmt eller sådan noget. Derudover var folk af den opfattelse at både gaderobe og bar, fungerede godt og effektivt, hvilket folk var meget positive over, siden at det typisk er sådanne ting som der er problemer med, til større festarrangementer. Placeringen af denne fest, plejer at være i Ridehuset i Århus centrum, men denne gang var dette dog ikke en mulighed. Det vakte en smule utilfredshed blandt eleverne, som ikke fandt beliggenheden optimal. Derudover var musikvalget heller ikke det mest populære, og langt fra alle var fuldt ud tilfreds med musikken.»musikken var ringe, og ikke det som man kunne have ønsket sig, og derudover var beliggenheden dårlig. Man havde det sjovt med de andre, men disse ting trak bare ned!,«siger Sahand Solki fra 3.g på HTX Viby. Han var blandt mange andre, som mente at musikvalget godt kunne optimeres, og at den valgte musik, ikke passede godt ind i dette arrangement. Så ja, en overordnet god fest, hvor folk hyggede sig, dansede, drak, skabte nye forbindelser, men dog hvor man kunne tænke sig noget mere passende musik, til næste års studiestartsfest. Men på ét punkt var alle i hvert fald enige fest er ALTID godt! // side 10

11 // Studietur 2.n vælter Prag // af Rikke De Fønss Thielke 2.N var de heldige vindere af en tur til Tjekkiets hovedstad, Prag, sammen med deres to lærer Hanne og Per. Her boede klassen midt i det historiske centrum på det 3-stjernede Hotel Musketyr, med udsigt ud over Prag, og tæt ved både Wenzelspladsen, Nationalmuseet og Statsoperaen. Og da man nu var på studietur i denne smukke, gamle kulturby skulle man selvfølgelig på byrundtur, teknisk museum, vandkraftværk, TPCA bilfabrik, besøge en drypstenshule og en krystalglasfabrik. På disse sider fortæller Xenia fra 2.N, om de gode, sjove og knap så sjove oplevelser turen medførte. Hvor fa en var det? Tjekkiet, på bredden af Moldau mennesker sprechen Tjekkisk 15 C i September side 11 //

12 memories fra Prag // side 12

13 memories fra Garda // side 13

14 Det var for fedt // Vi havde det alt for vildt // En studietur af en noget anden kaliber // Sygt nice 2.q & 2.r // af Rikke De Fønss Thielke I uge 38 var både 2.N, 2.Q og 2.R af sted på studieture til forskellige destinationer i Europa. Da 2. årgang på HTX Aarhus Midtby indtog både Prag og Garda gik det knap så roligt for sig, og de oplevelser der skabtes, kolde som varme, våde som tørre, er alle blevet til uforglemmelige minder. I interviewet kan du læse hvordan 2.Q og 2.R erobrede det italienske højland. 2.Q og 2.R tog sammen af sted på en aktiv studietur til Norditalien ved byen Garda lige ned til Gardasøen. Her boede de to klasser og de fire lærere (Jannie, Thorleif, Kristin og Jens D.) på luksuscampingpladsen La Rocca Camping lidt op af et bjerg med faciliteter som pools, fodboldbane, volleyballbane, fitnesscenter og kort afstand til både søen og Garda by. I grupper på 4-5 personer blev eleverne indkvarteret i Mobilhomes. Der blev lejet mountainbikes, så de smukke områder omkring Gardasøen kunne udforskes nærmere. I den dejlige sol og varme begav klasserne sig sammen ud på mountainbiking i bjergene, bådfart, surfing, bybesøg (i Riva, Sirmione m.fl.), og et besøg på olivenplantagen Torri og på teknisk museum i Milano blev det også til. Denne aktive, teambuilding studietur har drejet billedet af, hvad en studietur plejer at være, og har haft meget positive udfald. I følgende interview fortæller Isabel og Carsten fra 2.Q og Kathrine og Gideon fra 2.R om deres opfattelse af turen. Lago di Garda AKA. hygge, drinks, aktivitet og fælleskab // side 14

15 Fantastisk oplevelse, som jeg aldrig glemmer // Studietur til et 12-tal // En alt for fed en tur! indtager Garda Hvor fa en var det? Garda by, Venedig, Italien 3802 mennesker som sprechen Italiensk 25 C i September side 15 //

16 Det skal gentages! // Kan klart anbefales // Et fedt alternativt til en typisk tur destination! vi gir turen Det var bare synd, at det der endelig havde noget med skole at gøre, var lidt tørt og halvt ubrugeligt. Samlet giver de 4 elever turen 4,5 stjerner ud af 5. Læs om studieturen til Prag på side 11. // side 16

17 side 17 //

18 Caféen til LYNfabrikken Vestergade 49 WiFi 10 minutters gang fra skolen finder du den lille oase med tilhørende tagterrasse og overpriser. Efter kamp mod vilde designfanatikere, lykkedes det os tre seje tøser at finde et bord. Vi kunne ikke sidde så længe, hvilket da også kunne være lige meget da de allerede lukker kl. 18. Toiletfaciliteter: 2 Beliggenhed: 4 Plads: 3 Mad/drikke: 3 Åbningstid: 4 Pris: 2 Sunset Boulevard Klostertorvet 2 WiFi De fleste har nok været der, men de færreste overvejede måske at det skulle være lektielokationen. Det er der måske heller ingen grund til, det kan godt være at bestillingen ikke tager mange minutter, men du har heller ikke lyst til at sidde længere end nødvendigt. Man kan altid stjæle naboens internet til at skrive en kort konklusion på en opgave, eller vælge Sunset i bruuns. Lydniveauet, møblerne og pladsen gør det måske bare til et bedre spisested end lektiested. Toiletfaciliteter: 3 Beliggenhed: 3 Plads: 1 Mad/drikke: 2 Åbningstid: 2 Pris: 4 // side 18

19 gruppearbejde Godsbanen Skovgaardsgade 3-5 Efter en kort gåtur fra skolen, og en kort gåtur rundt på godsbanen fordi vi ikke kunne følge skilte, fandt vi caféen. Stedet har en meget moderne cafeteria stemning, og der er både sofaer du kan slænge dig i til diskussionsopgaver, og borde til mere seriøse skriveopgaver. Fantastisk! Dette kan også siges om prisen på den lækre bæredygtige mad, specielt prisen på buffeterne i hverdagen var værd at notere. Toiletfaciliteter: 4 Beliggenhed: 5 Plads: 5 WiFi Mad/drikke: 5 Åbningstid: 4 Pris: 4 Sigfreds Kaffebar Ryesgade 3 WiFi En Aarhusiansk kaffebarsklassiker, men ikke rigtig et sted for en fattig studerende, der hellere vil bruge sine penge på fester. Sigfreds er et godt sted til hyggesnak, og hvis du ikke har brug for den store mængde notater, men er mere interesseret i kvaliteten af kaffe og kage, kan det måske være stedet for dig. Du kan få lov til at sidde længe, og det er ret hyggeligt, men kvaliteten af arbejde kan komme til at halte. Toiletfaciliteter: 4 Beliggenhed: 2 Plads: 1 Mad/drikke: 4 Åbningstid: 3 Pris: 2 side 19 //

20 kvartalets battle // af Malte Ravn Den evige krig er for nylig blusset op igen og har skabt splid mellem eleverne. Også blandt mange af skolens lærere har spliden mellem de to giganters tilhængere skabt uro. Der er ikke længere noget, der hedder midt i mellem, det er enten eller! Vi har overladt battelen til to elever fra 3. årgang. Johan fra 3.r repræsenterer det stilrene, Mac OS X, mens Phillip fra 3.q er fortaler for det let tilpasselige Windows. Let the fight begin! // side 20

21 Nerd! Pretty Boy! side 21 //

22 kvartalets fuck up // af Sture Bo De fire drenge; Gideon, Henrik, Sture og Tin fra 2.Q og 2.R, fik sig lidt af en tur, da de på deres studietur kørte 15 kilometer ydereligere end deres egentlige rute. De fire drenge skulle torsdag d. 20. september cykle fra byen Sirmione ved Gardasøen i Italien til byen Garda, som ligger 30 km derfra. Ruten skulle ikke være svær at finde frem til, og det skulle være ligeud hele vejen sagde lærerne i hvert fald. De skulle være tilbage omkring kl. 16, men drenges egentlige tur forholdte sig lidt anderledes. De startede ud med en halv times rundtur i byen Sirmione, for at finde ud af byen. Deres rundtur i Sirmione endte med en vejledning fra en lokal, som absolut ikke var tilfreds med, at de spurgte om vej ud af byen, men afsted kom de. Klokken var nu 16:10. De fulgte lærernes vejledning og fortsatte ligeud, indtil de kom til en bro. Her skulle de krydse broen og dreje til venstre. Hvad lærerne ikke havde sagt, var, at de skulle dreje ved afkørslen mod byen Peschiera altså ikke kun køre ligeud. Drengene anede intet før de så det første skilt mod Milano dette fik dem til at vende om efter flere samtaler med lærerne, som intet forstod af situationen. De endte med at finde den rigtige vej igennem Peschiera og mod Garda. Turen hjem var hård for de vildfarende drenge. De ankom ved camp en kl 18 2 timer efter de aftalte mødetidspunkt. What a day! They see me rollin... Så meget kørte vi forkert Turen går mod Sexy Shop..! Photobombed af Gideon // side 22

23 Juleparty! på TGV // vind næste kvartals fuck up? Kender du en, der virkeligt har gjort noget dumt for nyligt? Eller synes du selv, at du virkelig har fucket up på samme måde som de 4 drenge fra 2.q og 2.r, der cyklede forkert og endte på motorvejen mod Milano? Så har du netop nu chancen for at få din historie med i næste udgave af face it! Send os en mail til Måske bliver du den heldige VINDER af to billetter til årets fedeste Julefest på TGV! Indsend dit svar senest den 1. Februar Vinderen trækkes på vores facebook-side og får naturligvis også personligt besked. Billetterne er sponsoreret af TGV festudvalget. Send din historie til // striben side 23 //

24 tag face it med på farten download bladet eller læs det online scan koden tablet mobil pdf online 1. udgave 5. november 2012 Eftertryk og kopiering, helt eller delvist, af artikler og illustrationer i face it er ikke tilladt og må kun finde sted med redaktionens skriftlige tilladelse. Der tages forbehold for trykfejl og mangler. // htxface.it / / HTX Aarhus midtby / Dollerupvej 2 / 8000 Aarhus C

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør.

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. L Æ R E F R I D A G TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. Avisværkstedet vil dokumentere HVAD

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Livet er for kort til at kede sig

Livet er for kort til at kede sig Artikel i Muskelkraft nr. 6, 2005 Livet er for kort til at kede sig Venner, bowling, chat jeg har et godt liv, fordi jeg gør de ting, jeg vil, siger Malene Christiansen Af Jane W. Schelde Engang imellem

Læs mere

Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet

Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet Rapport over Research Exchange i Brno, Tjekkiet Mit navn er Kamilla Maria Hansen, jeg er 23 år gammel og læser medicin ved København Universitet. I sommerferien før 5. semester var jeg på Research Exchange

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet.

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet. Politi Fastelavnsfesten var en fest på skolen. Altså nul alkohol til elever og andre under 18. Forældre som var med de mindre elever kunne købe øl! De kunne også købe kaffe og alt det andet. Jens kunne

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET BRASILIANSKE STUDIER Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 2 BRASILIANSKE STUDIER BEM- VINDOS PÅ

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 3 KALENDER FOR NOVEMBER: D1 skole-hjem samtaler.

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 3 KALENDER FOR NOVEMBER: D1 skole-hjem samtaler. Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 3 KALENDER FOR NOVEMBER:

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

Studietur til Rom. Uge 40 2012. HTX Sønderborg 2.g. Side

Studietur til Rom. Uge 40 2012. HTX Sønderborg 2.g. Side Studietur til Rom HTX Sønderborg 2.g Uge 40 2012 Side Bogen indeholder historier og billeder fra studieturen med 2.g i uge 40 2012. Men det der er mest af, er nok billeder :) Side 2 Turen til Rom var meget

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. - 1 -

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. - 1 - la Cour Posten Nr. 2/2014 Juni 2014 C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. Inden længe synger vi feriesangen under flagstangen, og så spredes vi for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Vi leger lege. Vi har leget To mand frem for en enke. Det var ikke særligt sjovt, for vi har leget legen mange gange før. Så blev legen kedelig.

Vi leger lege. Vi har leget To mand frem for en enke. Det var ikke særligt sjovt, for vi har leget legen mange gange før. Så blev legen kedelig. #oldschool1962 På opdagelse i 1962 Alle mine kyllinger, Bro bro brille og To mand frem for en enke er alle en del af de lege, som workshop 6 omhandlede. Skolegården var fyldt med smilende piger med røde

Læs mere

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Tina er salgschef i kursusvirksomheden LearningLink i Viborg og har selv haft deltagere med ude på Camp Lynderup. Interviewet blev afholdt

Læs mere

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret!

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret! Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen ARoS museum Den Gamle By Bugten kano Sculpture by the Sea Café Centrum Tivoli Friheden Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. Februar 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17-19 2015 Kristihimmelfartsferie. I den kommende uge (20) er der kun 3 skoledage. Så er der Kristihimmelfartsdag om torsdagen. Fredag har vi åbent i SFO. Sædvanen tro uden tilmelding; dem der har brug for det kommer.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC.

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. I Bilag 3a finder du det fulde interview med Tårngruppen, Sarah. Lydfil, interview med Sarah fra Tårngruppen:

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

På tomandshånd med Morten Jay

På tomandshånd med Morten Jay På tomandshånd med Morten Jay Interview med Morten Jay Jakobsen, lavet af Lonni Andersen Det er juni måned, og en af den slags dage hvor vejret heldigvis har tænkt sig at vise sig fra sin bedste side,

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax:

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé Århus C Tlf.: Fax: N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 27. juni 2008 Kære 9. årgang. Vi skal sige farvel til jer og I skal sige

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

VODKAVENNER. 1. INT. KLASSEVÆRELSE DAG Klokken ringer. Eleverne pakker. Luna (17) og Maria (16) sidder for sig selv og snakker.

VODKAVENNER. 1. INT. KLASSEVÆRELSE DAG Klokken ringer. Eleverne pakker. Luna (17) og Maria (16) sidder for sig selv og snakker. VODKAVENNER 1. INT. KLASSEVÆRELSE DAG Klokken ringer. Eleverne pakker. (17) og (16) sidder for sig selv og snakker. Statist 1 Vi ses til festen i aften,. Jeg er godt nok glad for, at jeg ikke skal med

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far.

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far. Kapitel 1 Der var engang en dreng, der gemte sig. Bjergene rejste sig høje og tavse omkring ham. En lille busks lysegrønne blade glitrede i solen. To store stenblokke skjulte stien, der slyngede sig ned

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Velkommen! Pia Leth Formand,. Sisu/MBK

Velkommen! Pia Leth Formand,. Sisu/MBK Program 2 Velkommen! Da vi sidste år besluttede at prøve, om der er basis for et rent seniorstævne sidst på sæsonen, var vi selv sagt en anelse spændte på resultatet. Men der viste sig at være en meget

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015

Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Nyhedsbrev for børnemiljøet på Ejerslykkeskolen. Februar 2015 Fest for mellemtrinnet. Så er det blevet tiden for den årlige store begivenhed for eleverne i 4., 5. og 6. klasse. Der er fest! Torsdag d.

Læs mere