november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes."

Transkript

1

2 DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men ikke begrænset til fotokopiering, optagelse, informationsadgangssystemer eller computernetværk, uden skriftlig tilladelse fra Sonos, Inc: Sonos og alle øvrige Sonos-produktnavne og -slogans er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Sonos Reg. U.S. Pat. & Tm. Off. Sonos-produkter kan være beskyttet at et eller flere patenter. Vores patent-for-produkt-oplysninger findes her: sonos.com/legal/patents iphone, ipod, ipad, itunes, Airplay, OS X og Apple Music er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Made for ipod, Made for iphone og Made for ipad betyder, at der er konstrueret elektronisk tilbehør til specifikt at oprette forbindelse til henholdsvis ipod, iphone eller ipad, og dette er certificeret af udvikleren til at overholde Apples standarder for ydelse. Apple er ikke ansvarlig for denne enheds funktion eller dens overholdelse af sikkerhedsmæssige og regulatoriske standarder. Bemærk, at anvendelsen af dette tilbehør sammen med ipod, iphone eller ipad kan påvirke den trådløse ydelse. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android er et varemærke tilhørende Google Inc. Amazon, Kindle, Kindle Fire, Amazon Kindle-logoet og Kindle Fire-logoet er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dennes datterselskaber. Sonos anvender MSNTP-software, som blev udviklet af N.M. Maclaren ved University of Cambridge. Copyright, N.M. Maclaren, 1996, 1997, 2000; Copyright, University of Cambridge, 1996, 1997, Alle andre nævnte produkter og tjenester kan være varemærker eller tjenestemærker tilhørende deres respektive ejere. november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

3 Sonos PLAY:1 PLAY:1 er den nyeste og mest kompakte trådløse Sonos-højttaler, som gør det muligt at bruge enhver Sonos-controller til at styre og afspille al den musik, du har lyst til, i hele huset (se flere oplysninger under Sonos-app'en). To specialkonstruerede enheder, 3,5 mellemtoneenhed og tweeter, hver med en dedikeret forstærker. Afspil/pause-funktion husker det nummer, du senest lyttede til. Du kan endda springe til næste nummer med et dobbelttryk. Par to PLAY:1-enheder og få fremragende stereolyd, eller brug to PLAY:1-enheder som baghøjttalere til din Sonos PLAYBAR -hjemmebiograf. Fungerer problemfrit med hele sortimentet af Sonos-produkter. Er du ny bruger af Sonos? Du skal kun bruge få trin til at få dit Sonos-system gjort klar følg blot konfigurationsvejledningen, der blev leveret sammen med din PLAY:1. Når du har foretaget konfigurationen, kan du til hver en tid tilføje yderligere Sonos-komponenter. Vil du tilføje en enhed til et eksisterende Sonos-system? Sonos kan let udvides fra rum til rum. Hvis du føjer en PLAY:1 til et eksisterende Sonos-system, kan du gå direkte til Tilslutning til et eksisterende Sonos-system.

4 2 Produktguide Dit hjemmenetværk For at få adgang til musiktjenester, netradio og digital musik lagret på din computer eller på en netværksforbundet lagringsenhed (NAS) skal dit hjemmenetværk leve op til følgende krav: Krav til hjemmenetværk Bemærk: Dit netværk skal have en internetforbindelse med høj hastighed, da Sonos-systemet er konstrueret til at opdatere softwaren gratis online. Dit Sonossystem skal være registreret for at modtage disse opdateringer, så sørg for at registrere dig under konfigurationsprocessen. Vi deler ikke din -adresse med andre firmaer. Et DSL-/kabelmodem med høj hastighed eller en bredbåndsforbindelse baseret på optisk fiber for at sikre korrekt afspilning af internetbaserede musiktjenester. (Hvis din internetudbyder kun tilbyder internet via satellit, kan du opleve problemer med afspilning på grund af svingende downloadhastigheder.) Hvis dit modem ikke er en kombineret modem/router, og du vil anvende Sonos' automatiske onlineopdateringer eller streame musik fra en internetbaseret musiktjeneste, skal du installere en router i dit hjemmenetværk. Hvis du ikke har en router, skal du anskaffe og installere en, før du gå videre. Hvis du vil anvende Sonos-controller-app'en på en Android - eller ios-enhed, eller hvis du konfigurerer Sonos trådløst, skal du bruge en trådløs router. Bemærk: Sonos kommunikerer over et 2,4 GHz-hjemmenetværk, som understøtter den trådløse standard b/g/n. 5 GHz-netværk understøttes ikke i en komplet trådløs Sonos-konfiguration. Slut en Sonos BRIDGE, BOOST eller afspiller til din router, hvis: Du har et større hus, hvor den trådløse dækning ikke er pålidelig, og du ønsker at forstærke det trådløse signal for dit Sonos-system. Dit trådløse netværk er allerede meget belastet med streaming af video, spil og websurfing, og du vil etablere et separat trådløst netværk dedikeret til dine Sonos-højttalere. Dit netværk anvender udelukkende 5 GHz (kan ikke ændres til 2,4 GHz). For at få det bedste resultat skal du forbinde den computer eller det NAS-drev, som indeholder din personlige samling af musik, til dit hjemmenetværks router via et Ethernetkabel. Sonos-app'en Du kan anvende den gratis Sonos-app på enhver kompatibel enhed, herunder: Sonos-app (Android) Android 4.0 og højere. Visse funktioner kræver senere versioner. Tryk på knappen Play Store eller Market på din Android-enhed for at overføre den gratis Sonos-app fra Google Play. Sonos-app (ios) iphone, ipad og ipod touch, der kører ios 8.0 og højere. Visse funktioner kan kræve senere versioner. Tryk på knappen App Store på din iphone, ipod touch eller ipad for at downloade den gratis Sonos-app, eller download app'en fra itunes. (Hvis du downloader fra itunes, skal du synkronisere, før du kan se Sonos-logoet på din enhed).

5 Sonos PLAY:1 3 Sonos-app (pc) Windows 7 og højere. Visse funktioner kræver senere versioner. Download fra vores websted på Sonos-app (Mac) Macintosh OS X 10.9 og højere Download fra vores websted på Bemærk: Sonos CONTROL er udgået, men er kompatibel med dit nye Sonosprodukt. PLAY:1 Top/bagside Tænd/sluk Knappen Afspil/Pause Dit Sonos-system er designet til at være tændt hele tiden. Systemet bruger et minimum af elektricitet, når det ikke afspiller musik. Du kan hurtigt stoppe med at streame lyd til alle rum ved at vælge Stop afspilning på menuen Rum. Stop streaming af lyd i ét rum ved at trykke på knappen Afspil/Pause på afspilleren. Skifter mellem afspilning og pause af lyden i dette rum (starter som standard samme musikkilde igen, når du trykker på knappen, medmindre en anden kilde er valgt). Tryk én gang for at starte eller stoppe streaming af lyd Tryk to gange for at springe til næste nummer (hvis den valgte musikkilde understøtter dette) Tryk tre gange for at springe til det forrige nummer (hvis den valgte musikkilde understøtter dette)

6 4 Produktguide Statusindikator Angiver den aktuelle status for PLAY:1. Når PLAY:1 fungerer normalt, kan du slå den hvide statusindikatorlampe til og fra. Du kan se en komplet liste over statusindikatorer ved at besøge Lydstyrke op (+) Lydstyrke ned (-) Monteringshul med gevind 6,75 mm/ 20-gevind Ethernet-port Vekselstrøm (lysnet)-indgang ( VAC, 50/60 Hz) Tryk på disse knapper for at tilpasse lydstyrken op og ned. PLAY:1 har et indbygget monteringshul bag på enheden, så den kan monteres på væggen, hvis du ønsker det (monteringsbeslag medfølger ikke). Se flere oplysninger under Vægmontering. Brug et Ethernet-kabel (medfølger) til at forbinde PLAY:1 til en router, computer eller en anden netværksenhed, som f.eks. en netværksforbundet lagringsenhed (NAS). Brug det medfølgende lysnetkabel for tilslutning til stikkontakten (garantien bortfalder ved anvendelse af en uoriginal lysnetledning). Sæt lysnetkablet godt ind i PLAY:1, indtil det flugter med enhedens bund. Valg af placering Du kan placere en Sonos PLAY:1 næsten hvor som helst. For at opnå maksimal nydelse, har vi nogle få retningslinjer: PLAY:1 er designet til at fungere godt, selv om den er placeret tæt på en væg eller en anden overflade. For optimal ydeevne anbefales det, at der er mere end 2,5 cm plads bag enheden. Vær forsigtig, hvis PLAY:1 placeres tæt ved et ældre fjernsyn med billedrør. Hvis du bemærker misfarvning eller forvrængning af billedkvaliteten, skal du flytte PLAY:1 længere væk fra fjernsynet. PLAY:1 er fugttæt, så du kan anvende den på badeværelset, men den er dog ikke vandtæt, så undlad at placere den tæt på vand, og undlad at lade den stå udenfor i regnvejr. Vægmontering Sonos PLAY:1 har et 6,75 mm indbygget monteringshul med gevind. Hvis du ønsker det, kan du nemt montere din PLAY:1 på væggen ved hjælp af et passende monteringsbeslag (medfølger ikke). Vælg en placering, som er tæt ved en stikkontakt (lysnetkablet har en længde på 2 m), og sørg for at undgå varme, damp, dryppende vand eller skjulte kabler. Følg vejledningen, som medfølger vægmonteringssættet. Bemærk: Sørg for, at vægmonteringsbeslaget, som du anskaffer dig, understøtter mindst 3,6 kg, og har en 6,75 mm gevindstang.

7 Sonos PLAY:1 5 Tilslutning til et eksisterende Sonos-system Når du har foretaget konfiguration af dit Sonos-musiksystem, kan du nemt til hver en tid tilføje yderligere Sonos-komponenter (op til 32 rum). 1. Vælg en placering til din PLAY:1 (se Valg af placering herover vedrørende optimal placering). 2. Fastgør lysnetkablet til PLAY:1, og tænd for strømmen. Kontrollér, at lysnetkablet er skubbet helt ind i bunden på PLAY:1, indtil det flugter med enhedens bund. Bemærk: Hvis du opretter en kabelført forbindelse, skal du forbinde et standard- Ethernet-kabel fra din router eller en anden Sonos-komponent (eller et aktivt netværksstik, hvis du har indbyggede kabler) til et stik beregnet til en Ethernetswitch på bagsiden af den nye Sonos-komponent. 3. Vælg en af de følgende muligheder: Via Sonos-app'en på en mobil enhed: Vælg Tilføj en afspiller eller SUB på menuen Indstillinger og følg instruktionerne på skærmen for at føje denne komponent til dit Sonos-system. Via Sonos-app en på en Mac eller pc: Vælg Tilføj en afspiller eller SUB på menuen Administrer og følg instruktionerne på skærmen for at føje denne komponent til dit Sonos-system. Tykke vægge, 2,4 GHz-trådløse telefoner eller tilstedeværelsen af andre trådløse enheder kan forstyrre eller blokere de trådløse signaler fra dit Sonos-system. Hvis du oplever problemer efter placering af et Sonosprodukt, kan du prøve en eller flere af følgende løsninger flyt Sonos-produktet, skift den trådløse kanal, som dit musiksystem anvender, slut et Sonos-produkt til din router med et kabel, hvis din konfiguration i øjeblikket er trådløs. Indstil dit rum med Trueplay Værsgo bare sæt dine Sonos-højtalere, lige hvor du vil. Trueplay lytter til dit rum og indstiller dine højtalere, så du får den lyd, du elsker, som er indstillet til det rum, som du lytter i (fungerer på mobile enheder med ios 8 eller senere). Vælg Indstillinger -> Rumindstillinger. Vælg et rum, og tryk på Trueplay-indstilling for at komme i gang. Bemærk:Trueplay-indstilling er ikke tilgængelig, hvis VoiceOver er aktiveret på din ios-enhed. Hvis du vil indstille dine højttalere, skal du først deaktiver e VoiceOver på din enhed og derefter vælge Indstillinger -> Rumindstillinger på Sons-app'en. Oprettelse af et stereopar Indstillingen Stereopar lader dig gruppere to PLAY:1-, PLAY:3- eller PLAY:5 -enheder i samme rum for at skabe en bredere stereofornemmelse. I denne konfiguration fungerer den ene enhed som den venstre kanal og den anden enhed som den højre kanal. Du kan ikke oprette et blandet stereopar Sonos-komponenterne i et stereopar skal være ens. Oplysninger om optimal placering Ved oprettelse af et stereopar er det bedst at placere de to Sonos-komponenter 2,5 til 3,5 meter fra hinanden.

8 6 Produktguide Din foretrukne lytteposition bør være 2,5 til 3,5 meter fra de parrede Sonos-komponenter. Kortere afstand øger bassen, og længere afstand forbedrer stereobilledet. Bemærk: Indstillingen Stereopar er kun til brug med PLAY:1-, PLAY:3- og PLAY:5-enheder. Du kan ikke oprette et blandet stereopar Sonoskomponenterne i et stereopar skal være ens. Via Sonos-app'en på en mobil enhed 1. Vælg Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg en PLAY:1 at parre. 3. Vælg Opret stereopar, og følg derefter vejledningen på skærmen for at konfigurere et stereopar. Sådan adskilles et stereopar: 1. Vælg Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Vælg det stereopar, som du vil adskille (stereoparret vises med L + R i rumnavnet). 3. Vælg Adskil stereopar. Via Sonos-app'en på en Mac eller pc 1. Vælg et af følgende: På en pc skal du vælge Indstillinger på menuen Administrer. På en Mac skal du vælge Indstillinger -> Rumindstillinger på menuen Sonos. 2. Vælg den PLAY:1, som du vil parre, på rullelisten Rumindstillinger for. 3. Vælg Opret stereopar, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere stereoparret. Sådan adskilles et stereopar: 1. Vælg et af følgende: På en pc skal du vælge Indstillinger på menuen Administrer. På en Mac skal du vælge Indstillinger -> Rumindstillinger på menuen Sonos.

9 Sonos PLAY: Vælg det Sonos-stereopar, som du vil adskille, fra rullelisten Rumindstillinger for (stereoparret vises med L + R i navnet på rummet). 3. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Adskil stereopar. Surround-højttalere Tilføjelse af surroundhøjttalere Du kan nemt parre to PLAY:1-, PLAY:3- eller PLAY:5-højttalere med en PLAYBAR, så de fungerer som venstre og højre surroundkanaler i dit Sonos-surroundsystem. Du kan enten konfigurere surroundhøjttalere i forbindelse med konfigurationen eller følge nedenstående trin for at tilføje dem. Kontrollér, at Sonos-produkterne er ens du kan ikke kombinere en PLAY:1 og en PLAY:3 som surroundhøjttalere. Følg denne vejledning for at konfigurere surroundhøjttalerne. Opret IKKE en rumgruppe eller et stereopar, da dette ikke vil fungere som en venstre og højre surroundkanal. Via Sonos-app'en på en mobil enhed 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, din PLAYBAR er placeret i. 3. Vælg Tilføj surround. 4. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Fjern surround-højttalere 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, surroundhøjttalerne er tilknyttet. Navnet på rummet vises som Rum (+LS+RS) på menuen Rumindstillinger. 3. Vælg Fjern surround.

10 8 Produktguide 4. Vælg Næste for at fjerne surroundhøjttalerne fra dit surroundsystem. Hvis disse er nyligt indkøbte PLAY:1- enheder, vises de som Ikke anvendt på menuen Rum. Hvis PLAY:1-enhederne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion. Du kan nu flytte dem til et andet rum, og anvende dem individuelt. Skift surround-indstillinger Standardindstillingen fastlægges af kalibreringsprocessen. Hvis du vil foretage en ændring, kan du følge nedenstående trin. 1. På menuen Indstillinger skal du vælge Rumindstillinger. 2. Vælg det rum, hvor PLAYBAR'en og surroundhøjttalerne er placeret. Det vises som Rum (+LS+RS) i menuen Rumindstillinger. 3. Vælg Avanceret lyd -> Surround-indstillinger. 4. Vælg et af følgende: Surround: Vælg Til eller Fra for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til og fra. TV-lydstyrke: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Før din finger langs med skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd. Balancér surround-højtalere (ios): Vælg Balancér surround-højtalere, og følg anvisningerne for at balancere lydstyrken for dine surround-højtalere. Via Sonos-app'en på en Mac eller pc 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre 3. Vælg det rum, din PLAYBAR er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. På fanen Grundlæggendeskal du vælge Tilføj surround-højttalere. 5. Følg vejledningen for først at tilføje en venstre og derefter en højre surround-højttaler. Fjern surround-højttalere 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre. 3. Vælg det rum, din PLAYBAR er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. Navnet på rummet vises som Rum (+LS+RS). 4. På fanen Grundlæggende skal du klikke på Fjern surround. Hvis disse er nyligt indkøbte PLAY:5- enheder, vises de som Ikke anvendt i panelet Rum. Hvis PLAY:1-enhederne allerede fandtes i din husstand, vender de tilbage til deres tidligere funktion. Skift surround-indstillinger Standardindstillingen fastlægges af kalibreringsprocessen. Hvis du vil foretage en ændring, kan du følge nedenstående trin. 1. Vælg Administrer -> Indstillinger (pc) eller Sonos -> Indstillinger (Mac). 2. Vælg Rumindstillinger, hvis det ikke allerede er markeret til venstre.

11 Sonos PLAY: Vælg det rum, din PLAYBAR og surroundhøjttalere er placeret i fra rullelisten Rumindstillinger for. 4. Vælg fanen Surround. 5. Vælg et af følgende: Surround: Markér for at slå lyden fra surroundhøjttalerne til, og fjern markeringen for at slå lyden fra. TV-lydstyrke: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske tv-lydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikniveau: Klik på og træk i skyderen for at øge eller mindske musiklydstyrken fra surroundhøjttalerne. Musikafspilning: Vælg Baggrund (standard: diskret baggrundslyd) eller Fuld (muliggør kraftigere, dynamisk lyd). Indstillingen gælder kun musikafspilning og ikke tv-lyd. Afspilning af musik Lav et udvalg fra Sonos' musikmenu på din mobile enhed eller fra panelet MUSIK på en Mac eller pc. Radio Sonos indeholder en radioguide, som giver umiddelbar adgang til tusindvis af gratis internetradiostationer og udsendelser. Du kan nemt finde radiostationer fra hele verden musik, nyheder og forskellige programmer, herunder arkiverede udsendelser og podcasts. For at vælge en radiostation skal du blot vælge Radio og vælge en station. Musiktjenester En musiktjeneste er en onlinemusikbutik eller en onlinetjeneste, der sælger lydprodukter pr. sang, pr. lydbog eller via abonnement. Sonos er kompatibel med mange musiktjenester du kan besøge vores websted på for at se den seneste liste. (Nogle musiktjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit land. Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger). Hvis du på nuværende tidspunkt abonnerer på en musiktjeneste, som er kompatibel med Sonos, skal du blot føje dit brugernavn og din adgangskode til musiktjenesten til Sonos, hvis det er nødvendigt, hvorefter du vil have øjeblikkelig adgang til musiktjenesten fra dit Sonos-system. 1. Du kan tilføje en musiktjeneste ved at trykke på Tilføj musik Services fra Sonos' musikmenu. 2. Vælg den Sonos-kompatible musiktjeneste, du vil tilføje. 3. Tryk på Tilføj til Sonos, og følg vejledningen på skærmen. Dit brugernavn og din adgangskode verificeres nu af musiktjenesten. Så snart dine legitimationsoplysninger er verificerede, vises musiktjenesten på Sonos-musikmenuen. Gratis prøveperioder på musiktjenester er tilgængelige i nogle lande. (Se den enkelte musiktjenestes websted for flere oplysninger). Såfremt der vises prøveversioner af musiktjenester på menuen Musiktjenester, skal du blot trykke på den for at vælge den. Tryk på Tilføj til Sonos -> Jeg er ny bruger af [musiktjeneste], og følg derefter vejledningen for at aktivere prøveperioden. Når prøveperioden er slut, skal du abonnere på musiktjenesten for at beholde musikken til afspilning. Lokalt musikbibliotek Sonos kan afspille musik fra enhver computer eller netværksforbundet lagringsenhed (NAS) på dit hjemmenetværk, som indeholder delte musikmapper (op til sange). Under konfigurationsprocessen

12 10 Produktguide bliver du ledt gennem processen for adgang til dit lokale musikbibliotek (som f.eks. dit itunes-bibliotek). På et senere tidspunkt ønsker du muligvis at tilføje eller fjerne mapper fra listen. Bemærk:Vi anbefaler, at du bruger Sonos-app'en til Mac eller pc til at tilføje delte mapper. Se vores websted på for flere oplysninger. Hvis du vil foretage ændringer af dit lokale bibliotek ved hjælp af en mobilenhed, skal du gå til Indstillinger -> Administrer musikbibliotek og vælge en af følgende valgmuligheder: Du kan tilføje en musikmappe ved at vælge Opsætning af musikbibliotek og: Trykke på -> Tilføj Ny delt mappe (ios). Tryk på Tilføj Ny delt mappe (Android). Du kan fjerne en musikmappe ved at vælge Opsætning af musikbibliotek og: Tryk på ved siden af den mappe, du vil fjerne (ios). Tryk på mappen, og vælg Fjern delt mappe (Android). Sonos indekserer din lokale musik, så du kan se din musiksamling ud fra kategorier (som f.eks. kunstnere, album, komponister, genrer eller sange). Hvis du tilføjer ny musik, skal du blot opdatere dit musikindeks for at føje musikken til dit Sonos-musikbibliotek. Du kan opdatere dit musikindeks ved at vælge Håndter musikbibliotek -> Opdater musikindeks nu. Hvis du ønsker, at musikbiblioteket opdateres automatisk hver dag, skal du vælge Planlæg opdateringer for musikindeks og herefter vælge et opdateringstidspunkt. Afspilning af musik fra din mobilenhed Du kan afspille musik og podcasts gemt på alle mobilenheder, der er på samme netværk som Sonos. Du skal bare vælge Denne [mobile device] fra menuen. Google Play Music (Android-enheder) Du kan afspille musik til dit Sonos-system direkte fra app'en Google Play Music på enhver Android-enhed. Funktionen er tilgængelig for både kunder med Standard og All Access Google Play Music. For at sende musik direkte fra app'en Google Play Music til dit Sonos-system skal du have app'en Google Play Music og Sonos-controller-app'en installeret på din mobile enhed. Du skal blot åbne app'en Google Play Music og oprette forbindelse til et Sonos-rum eller en Sonosrumgruppe for at starte musikken. Styr Sonos fra Spotify-appen Du kan altid spille musik fra Spotify i Sonos-appen. Nu kan du også kontrollere Sones direkte fra Spotifyappen (kun Premium-abonnenter). Når du lytter til musik i Spotify-appen, skal du vælge TILGÆNGELIGE ENHEDER for at oprette forbindelse til et Sonos-rum eller rumgruppe. Du skal have en Sonos-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, skal du vælge en af følgende muligheder: På en mobilenhed: Gå til Indstillinger -> Avancerede indstillinger, og vælg Styr Sonos fra Spotify. På pc: Gå til Administrer -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify.

13 Sonos PLAY:1 11 På Mac: Gå til Sonos -> Indstillinger, og vælg Avanceret. Fra fanen Musikkilder skal du vælge Styr Sonos fra Spotify. Indstillinger for equalizer Sonos PLAY:1 leveres med forudindstilinger af equalizeren for at give en optimal afspilningsoplevelse. Hvis du ønsker det, kan du ændre indstillingerne for lyd (bas, diskant eller loudness), så de passer til dine personlige præferencer. Bemærk: Balancen kan kun justeres, når PLAY:1 anvendes i et stereopar. 1. Via en håndholdt controller skal du vælge Indstillinger -> Rumindstillinger. 2. Tryk for at vælge et rum. 3. Vælg Musikudligning, og før fingeren langs med skyderne for at foretage justeringer. 4. Du kan ændre indstillinger for loudness ved at trykke på Til eller Fra. (Anvendelsen af loudness øger visse frekvenser, herunder bassen, for at forbedre lyden ved lav lydstyrke). Jeg har en ny router Hvis du køber en ny router eller skifter internetudbyder (ISP), skal du genstarte alle dine Sonos-produkter, når routeren er installeret. Bemærk: Hvis ISP-teknikeren tilslutter et Sonos-produkt til den nye router, behøver du kun at genstarte dine trådløse Sonos-produkter. 1. Tag netledningen til alle dine Sonos-produkter ud af stikkontakten i mindst 5 sekunder. 2. Tilslut dem en efter en, og begynd med det Sonos-produkt, der er forbundet til din router (hvis der normalt er tilsluttet et). Vent, indtil dine Sonos-produkter er genstartet. Statuslamperne skifter til konstant hvidt på hvert produkt, når genstarten er fuldført. Hvis din Sonos-opsætning er helt trådløs (du har ikke et Sonos-produkt tilsluttet routeren), skal du også ændre adgangskoden til dit trådløse netværk. Følg nedenstående trin: 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til den nye router med et Ethernet-kabel. 2. På Sonos-musikmenuen på din controller skal du vælge Indstillinger. 3. Vælg Avancerede indstillinger -> Trådløs opsætning. Sonos vil registrere dit netværk. 4. Angiv adgangskoden til dit trådløse netværk. 5. Når adgangskoden er accepteret, skal du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering.

14 12 Produktguide Jeg vil ændre adgangskoden til mit trådløse netværk Hvis dit Sonos-system er konfigureret trådløst, og du ændrer adgangskoden til dit trådløse netværk, skal du også ændre den på dit Sonos-system. 1. Slut midlertidigt en af dine Sonos-afspillere til din router med et Ethernet-kabel. 2. Vælg en af de følgende muligheder: Via Sonos-app'en på en mobil enhed skal du vælge Indstillinger -> Avancerede indstillinger -> Trådløs opsætning. Via Sonos-app'en på en pc skal du vælge Indstillinger -> Avanceret på menuen Administrer. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. Via Sonos-app'en på en Mac skal du vælge Indstillinger -> Avanceret på menuen Sonos. På fanen Generelt skal du vælge Trådløs opsætning. 3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, når du bliver bedt om det. 4. Når adgangskoden er accepteret, kan du koble afspilleren fra routeren og flytte den tilbage til sin oprindelige placering. Afspillerens statusindikatorer Kontrollamper Afspillerstatus Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker hvidt I færd med at starte BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Konstant hvidt (lyser dæmpet) Tændt og tilknyttet et Sonossystem (normal brug) BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Når produktet bruges normalt, kan du, hvis du vil, tænde eller slukke den hvide indikatorlampe via Rumindstillinger. (SUB'en og enhver afspiller, der er indstillet til surroundsound, afspejler samme indstilling som den afspiller, den er parret med). Konstant hvidt (lyser klart) Berøringsknapperne er aktive PLAY:5 (gen2) Lyser op, når berøringsknapperne aktiveres, og opretholder fuld lysstyrke, så længe der er kontakt. Blinker grønt Tændt men endnu ikke tilknyttet et Sonos-system Eller Forbindelse via WAC (wireless access configuration) er klar BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR På en SUB kan dette indikere, at SUB'en endnu ikke er parret med en afspiller.

15 Sonos PLAY:1 13 Kontrollamper Afspillerstatus Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker langsomt grønt Surround-lyd er deaktiveret eller SUB-lyden er deaktiveret PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 (gen2), SUB Gælder for afspillere konfigureret som en PLAYBAR-surround-højttaler eller for en SUB parret med en PLAYBAR Konstant grønt Lydstyrken indstillet til nul eller afbrudt CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Blinker orange Ved konfiguration af SonosNet sker dette ved tryk på en knap, mens produktet søger efter en husstand at oprette forbindelse til. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Blinker hurtigt orange Fejl ved afspilning/næste nummer CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Angiver at det ikke var muligt at afspille eller springe til næste nummer Konstant orange Ved trådløs opsætning sker dette, når det åbne Sonos - adgangspunkt midlertidigt er aktivt. Hvis du ikke er ved at konfigurere Sonos, kan dette indikere en advarselstilstand. CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Hvis det orange lys er tændt OG afspillerens lydstyrkeniveau reduceres automatisk, indikerer det, at afspilleren er i advarselstilstand. Tryk på knappen Pause for at stoppe lyden På Sonos-produkter med en ventilationsåbning (SUB, CONNECT:AMP) skal du kontrollere, at denne ikke er blokeret. Kontroller rumtemperaturen for at sikre, at den er mindre end 104 F/ 40 C Hvis afspilleren står i direkte sol, skal du give den skygge Lad afspilleren afkøle i nogle minutter, og tryk derefter på Afspil for at genstarte lyden Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Kundesupport

16 14 Produktguide Kontrollamper Afspillerstatus Sonos-produkt Yderligere oplysninger Blinker grønt og hvidt Afspiller(e) er ved at blive tilknyttet din Sonos-konto. BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Tilknyt afspiller(e) til din konto. Du kan få flere oplysninger i afsnittet Styr Sonos fra Spotify-appen. Blinker rødt og hvidt Repartitionering mislykkedes BRIDGE, BOOST, CONNECT, SUB, CONNECT:AMP, DOCK, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR Kontakt kundeservice. Vigtig sikkerhedsinformation Advarsel: Undlad at åbne Sonos-produkter, da der er risiko for elektrisk stød. Sonos-produkter må under ingen omstændigheder repareres af andre en et autoriseret Sonos-reparationscenter, da dette vil ugyldiggøre garantien. Kontakt Sonos Kundesupport for flere oplysninger. 1. Læs disse instruktioner. 2. Opbevar disse instruktioner. 3. Overhold alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Brug ikke dette apparat tæt ved vand. 6. Rengør kun med en tør, blød klud. Rengørings- og opløsningsmidler til husholdningsbrug kan skade overfladen af Sonos-komponenter. 7. Installér ikke tæt ved varmekilder, som f.eks. radiatorer, ovne eller andre apparater, som producerer varme. 8. Beskyt netkablet fra at blive trådt på eller klemt, især ved stik, stikdåser og punktet, hvor de udgår fra apparatet. 9. Brug kun tilslutningsenheder/tilbehør som angivet af producenten. 10. Træk stikket ud fra apparatet i tordenvejr, eller hvis det ikke skal bruges i længere tid. 11. Overlad alle serviceeftersyn til uddannet Sonos-servicepersonale. Serviceeftersyn er påkrævet, hvis apparatet på nogen måde er blevet skadet, ved f.eks. et beskadiget strømforsyningskabel eller stik, hvis der er spildt væske på apparatet, hvis genstande er faldet ned i apparatet, hvis apparatet er blevet udsat for regn eller fugt, ikke fungerer normalt, eller er blevet tabt. 12. Lysnetstikket skal være let tilgængeligt, så udstyret kan frakobles strøm. 13. Advarsel: Undlad at udsætte apparatet for regn eller fugt for at reducere risikoen for brand og elektrisk stød.

17 Sonos PLAY: Udsæt ikke apparatet for dryp eller stænk, og placér ikke genstande med væsker, som f.eks. vaser, på apparatet. 15. Ved vægmontering af dine Sonos-komponenter skal du sørge for, at anvende solide tredjepartsprodukter og følge disses vejledning. Specifikationer Lyd Funktion Beskrivelse Forstærker Tweeter Mellemtone Indstilling af stereopar 5.1-hjemmebiograf To digitale klasse-d forstærkere Én tweeter skaber en sprød og nøjagtig gengivelse af høje frekvenser Én mellemtone sikrer korrekt gengivelse af mellemfrekvenser, som er altafgørende for præcis gengivelse af vokaler og instrumenter, og leverer samtidigt en dyb, fyldig bas Forvandler to PLAY:1-enheder til separate højttalere til højre og venstre kanal Føj to PLAY:1-højttalere til PLAYBAR og SUB og få en ægte surroundoplevelse Musik Understøttede lydformater Understøttede musiktjenester Operativsystemer (til lagring af filer) Understøttet internetradio Understøttede albumcovers Understøttede playlister Understøttelse af komprimerede musikfiler af typen MP3, AAC (uden DRM), WMA uden DRM (herunder købte Windows Media-downloads), AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Apple Lossless, Flac (lossless) såvel som ukomprimerede WAV- og AIFF-filer. Indbygget understøttelse af 44,1 khz sample-frekvens. Yderligere understøttelse af sample-frekvenserne 48 khz, 32 khz, 24 khz, 22 khz, 16 khz, 11 khz og 8 khz. MP3 understøtter alle frekvenser bortset fra 11 khz og 8 khz. Bemærk: Formaterne Apple Fairplay, WMA, DRM og WMA Lossless understøttes ikke i øjeblikket. Tidligere købte Apple Fairplay DRMbeskyttede sange kan opgraderes. Sonos fungerer problemfrit med de fleste musiktjenester, herunder Apple Music, Deezer, Google Play Music, Pandora, Spotify og Radio leveret af TuneIn, samt med downloads fra enhever tjeneste, der tilbyder musiknumre uden DRM. Tilgængelige tjenester varierer efter region. Se en komplet liste på Windows XP SP3 og højere; Macintosh OS X 10.6 og højere; NAS (netværksforbundne lagringsenheder)-enheder der understøtter CIFS Streaming MP3, HLS/AAC, WMA JPEG, PNG, BMP, GIF Napster, itunes, WinAmp og Windows Media Player (.m3u,.pls,.wpl)

18 16 Produktguide Netværk* Trådløs forbindelse SonosNet Ekstender Ethernet-port Opretter forbindelse til dit hjems WiFi-netværk med enhver router, der understøtter b/g/n. Beregnet til at udvide effekten af SonosNet, et sikkert AFS-krypteret, trådløst peer-to-peer-netværk dedikeret til brug for dit Sonos-system for at reducere WiFi-forstyrrelser. Én 10/100 Mbps Ethernet-port SonosNet Ekstender Funktioner til udvidelse og forbedring af effekten af SonosNet 2.0 Generelt Strømforsyning Knapper på toppanelet Lysdioder på toppanelet Mål (H x B x D) Monteringsgevind Vægt VAC, 50/60 Hz, indstilles automatisk Lydstyrke og Afspil/Pause. Tryk på Afspil/pause én gang for at starte eller stoppe musikken og to gange for at springe til næste nummer Angiver status for PLAY:1 161,45 x 119,7 x 119,7 mm 1/4 (6,75 mm)/20-gevind 1,85 kg Driftstemperatur 0 º til 40 ºC Opbevaringstemperatur -20 º til 70 ºC Fugtbestandighed Produktoverflade Konstrueret til at modstå høj fugtighed som f.eks. på badeværelser med aktiveret bruser. (PLAY:1 er ikke vandtæt eller modstandsdygtig over for vand). Hvid med lyst metalgitter, sort med grafitgitter * Specifikationerne kan ændres uden varsel. Har du brug for mere hjælp? Besøg vores sider med ofte stillede spørgsmål (FAQ) her: Du kan stille et spørgsmål på Feedback på produktguide? Vi ser frem til at høre fra dig! Vi læser din feedback omhyggeligt og bruger den til at hjælpe os med at forbedre vores produktguide. Skriv til os på: Hvis du har problemer med dit Sonos-system, bedes du kontakte kundeservice, så de kan hjælpe. Send dem en på

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

marts Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

november Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Sonos. Opsætningsvejledning

Sonos. Opsætningsvejledning Sonos Opsætningsvejledning DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

september Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Sonos PLAYBAR. Produktguide

Sonos PLAYBAR. Produktguide Sonos PLAYBAR Produktguide DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Installering. NETGEAR 802.11ac trådløst access point WAC120. Pakkens indhold. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/ eller andre lande. Informationen

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10 Brugervejledning Stereomikrofon STM10 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Samling...4 Anvendelse af mikrofonen...5 Optagelse af lyd...5 Optagelse

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning OneRemote Radio PL2 Modtager for B&O PowerLink højttalere for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012012u2dk DAGLIG

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Download appen Hent izettle-appen helt gratis i App Store eller Google Play. Opret en izettle-konto Du kan oprette en konto i appen eller på izettle.com. Opsæt din butik Tilføj dine

Læs mere

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DA-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 5 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning

Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning Powerline Music Extender (XAUB2511) Installationsvejledning 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i et downloadsystem

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

DI-824VUP+ Før du går i gang. 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver. DI-824VUP+ 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver

DI-824VUP+ Før du går i gang. 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver. DI-824VUP+ 2.4GHz Wireless VPN Router og printerserver Dette produkt kan installeres med brug af en hvilken som helst aktuel webbrowser, dvs. Internet Explorer 6 eller Netscape Navigator 6.2.3. Før du går i gang DI-824VUP+ 1. Tak fordi du har købt denne router,

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller

Brugermanual. 2GB MP3 afspiller Brugermanual 2GB MP3 afspiller Indhold 1. Knappe funktioner og fremgagnsmåde... 4 2. Instruktioner... 4 2.1 Tænd og sluk... 4 2.2 Upload Music to the Player... 5 2.3 Afspil musik... 6 2.4 Normal or shuffle

Læs mere

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder

Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Installationsvejledning til WN1000RP WiFi-booster til mobilenheder Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Mød din WiFi-booster................................... 4 Frontpanel

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

N300 WiFi Range-udvider

N300 WiFi Range-udvider Installationsvejledning N300 WiFi Range-udvider Model WN3000RP Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter

Brugervejledning. Linksys PLEK500. Powerline-netværksadapter Brugervejledning Linksys PLEK500 Powerline-netværksadapter Indholdsfortegnelse Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................4

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

N300 WiFi-router (N300R)

N300 WiFi-router (N300R) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning N300 WiFi-router (N300R) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Oplysningerne

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

maj 2016 2004-2016 Sonos, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. DETTE DOKUMENT INDEHOLDER OPLYSNINGER, DER KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Ingen dele af denne udgivelse må kopieres eller overføres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk eller mekanisk, herunder, men

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding

1. Opladning. 2. Opsætning i appen. 3. Fysisk installation. 4. Funktioner. 5. Fejlfinding Video Doorbell 2 1 Hjemmets sikkerhed begynder ved hoveddøren Din nye Ring Video Doorbell er starten på en ring af sikkerhed omkring hele din ejendom. Nu er du altid forbundet med dit hjem, så du kan passe

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder

Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Kvikstart til Novell Messenger 3.0.1 til mobilenheder Maj 2015 Novell Messenger 3.0.1 og senere er tilgængelig til din understøttede ios-, Android- BlackBerry-mobilenhed. Da du kan være logget på Messenger

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND Touch -APPLIKATIONEN Vi anbefaler, at du spiller BEYOND: Two Souls med din trådløse DUALSHOCK 3- controller for at få den fulde oplevelse af spillet.

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

Brugermanual MP3 afspiller

Brugermanual MP3 afspiller Brugermanual MP3 afspiller Du kan downloade manualen via følgende link: http://www.accessionx.com/dow nload/manual_links/1331.pdf Importør: Accession ApS, Vandmanden 34, 9200 Aalborg SV 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700

Hurtig start. N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Hurtig start N300 WiFi Range-udvider Model EX2700 Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

BeoLab 11. Vejledning

BeoLab 11. Vejledning BeoLab 11 Vejledning ADVARSEL: For at reducere risikoen for brand og elektrisk stød må dette produkt ikke udsættes for regn eller fugt. Produktet må heller ikke udsættes for dryp eller stænk, og der må

Læs mere

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS

KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS KORT VEJLEDNING TIL NOKIA MODEM OPTIONS Copyright 2003 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes 9356502 Issue 1 Indhold 1. INTRODUKTION...1 2. INSTALLATION AF NOKIA MODEM OPTIONS...1 3. TILSLUTNING AF NOKIA

Læs mere

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa.

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Tilslut. 7 Kassens indhold 8 Kast et blik

Læs mere

Blackwire C310/C320. USB-headset med ledning. Brugervejledning

Blackwire C310/C320. USB-headset med ledning. Brugervejledning Blackwire C310/C320 USB-headset med ledning Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Systemkrav 3 Brug for mere hjælp? 3 Hvad er der i æsken 4 Fakta om headset 5 Når du har dit headset på 6 Juster hovedbøjlen

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa.

Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Velkommen Du ser Apple TV. Denne vejledning indeholder alle de oplysninger, du behøver for at kunne gå fra indstilling til sofa. Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Tilslut. 7 Kassens indhold 8 Kast et blik

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601)

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning

Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Powerline 500 WiFi Access Point XWNB5201 Installationsvejledning Teknisk support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på

Læs mere

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Opdateringsinstruktioner for navigationsmodeller: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT og AVIC-F8430BT som er blevet

Læs mere

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Brugervejledning Version 1.0 Copyright Det er forbudt uden producentens skriftlige samtykke at reproducere eller overføre nogen del af denne vejledning i noget format, hverken elektronisk

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

N600 WiFi Range-udvider

N600 WiFi Range-udvider Installationsvejledning N600 WiFi Range-udvider Model WN2500RP Indhold Sådan kommer du i gang................................. 3 Lær din udvider at kende................................. 4 Frontpanel.........................................

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model WN3100RP

Installering. N300 WiFi Range-udvider Model WN3100RP Installering N300 WiFi Range-udvider Model WN3100RP Sådan kommer du i gang Netgear WiFi Range-udvideren øger WiFi-netværkets rækkevidde ved at forstærke det eksisterende WiFi-signal og forbedre den generelle

Læs mere

Softwareopdateringer Brugervejledning

Softwareopdateringer Brugervejledning Softwareopdateringer Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri

Læs mere

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder

WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder WN1000RP Wi-Fi-booster til mobile enheder Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks 5 Tredje del

Læs mere

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning

Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Boot Camp Installerings- og indstillingsvejledning Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows 4 Trin 3: Installer

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM

S ounddock SerieS iii 2012 Bose Corporation, The Mountain, Framingham, MA 01701-9168 USA AM362678 Rev. 00 digital MuSic SySteM SoundDock Series III Digital Music System TAB 8 TAB 7 TAB 6 TAB 5 TAB 4 TAB 3 Dansk English VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs venligst denne brugervejledning Tag dig tid til at følge instruktionerne

Læs mere

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point

VI GI R DIG. Installations guide Air 4920 Trådløst access point VI GI R DIG Installations guide Air 4920 Trådløst access point Indhold Medfølgende udstyr 04 Gode råd til opsætning 05 Internet Opsætning af trådløst internet 06 Ændre netværksnavn og adgangskode 08 Tilføj

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573

Din brugermanual HTC TOUCH DIAMOND2 http://da.yourpdfguides.com/dref/3022573 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HTC TOUCH DIAMOND2 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere