BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma"

Transkript

1 BANG BEENFELDT A/S Rådgivende ingeniørfirma Bygningsrenovering En af Bang og Beenfeldt A/S spidskompetencer er renoveringssager. Vi løser typisk opgaver for andels- og ejerforeninger - alt fra de helt store til de meget små renoveringsopgaver. Vi varetager hvert skridt i processen og sørger dermed for,at dit renoveringsprojekt er særligt tilpasset ejendommen, beboerne og de økonomiske overvejelser. Vi kan f.eks. hjælpe dig med: Altanrenovering Tagudskiftning Vinduesudskiftning Facaderenovering Byfornyelse Energirenovering Torvegade København K Tlf:

2 Her kan du læse mere om vores kompetencer inden for renovering: Altanrenovering Vi har indgående kendskab til behandling, afhjælpning og udbedring, når altanens bærende dele er svækkede ved f.eks. rustangreb. Hvis altanværnet trænger til udskiftning, har vi stor viden om materialer, farver og udformning. Tagudskiftning Taget er en vigtig bygningsdel, og ved utætheder er der fare for svampevækst, som nedbryder trækonstruktioner og murværk. Vi sørger for at finde den optimale løsning med hensyn til tagbelægning og isolering samt den generelle opbygning af taget, både ved flade tage og tage med rejsning. Vinduesudskiftning Vinduerne er vigtige for facadens udtryk, og når de skal udskiftes, er der mange ting, der skal overvejes: Kan de gamle evt. renoveres, hvor mange lag glas, skal det være træ eller træ/alu, skal de i opbygning være magen til de eksisterende eller oprindelige vinduer. Vi kan rådgive dig om de mange muligheder. Efterfundering Efterfundering kan blive nødvendig for din ejendom, f.eks. hvis ejendommens fundamenter ikke er ført til fast bund, eller at de gamle træpæle er rådne i toppen. Begge situationer kan sædvanligvis aflæses i opståede revner i facader, indre vægge eller kældergulve. Vi står på pæle for dig og din ejendom for at finde den bedste løsning.

3 Facaderenovering Manglende fuger, revner i murværk, knækkede sålbænke eller løse sten er alle tegn på, at facaden trænger til en kærlig hånd, således at fugt ikke trænger ind i muren. Om det er forskønnelse eller udbedring af skader, om det er en pudset facade eller rent murværk, om det er en ny eller gammel ejendom, så har vi løsningen. Byfornyelse Vi har mange byfornyelser på samvittigheden, og de fleste omhandler etablering af badeværelser og køkkener i de små københavnerlejligheder. Der er mange muligheder for ombygning og indretning, så lad os hjælpe jer med at finde den bedste løsning for jeres ejendom. Energirenovering Vi har stor erfaring med at finde løsninger for energibesparelse i forbindelse med renovering. Alt efter bygningens alder, tilstand og byggematerialer er der forskellige muligheder for efterisolering og optimering af de tekniske installationer, og det er væsentlig at vælge den rigtige løsning første gang. Fugtsikring Fugt i kælderen er ikke sundt for ejendommen, og det er vigtigt at gøre noget ved det. Vi kan hjælpe dig med at finde årsag til problemet og derudfra vurdere, hvilke tiltag vil være mest hensigtsmæssig for netop din ejendom. Det kan f.eks. være at renovere kloakanlægget, etablere udvendig fugtisolering eller horisontal fugtspærre.

4 Om vores renoveringsløsninger: Rådgivning indenfor renovering er en af Bang & Beenfeldt A/S spidskompetencer. I over 40 år har vi hvert år hjulpet godt 300 bygningsejere med renovering og vedligeholdelse af deres bygninger. Indenfor renovering arbejder vi med både store og små ejendomme for andels- og ejerforeninger. Vi kan tilbyde totalrådgivning indenfor alle typer renoveringssager. Er du i tvivl, om din andels- eller ejerforening trænger til f.eks. en udskiftning af tag eller vinduer, renovering af facade, kælder eller trappeopgange - ja, kort sagt alt, så kontakt os for en gratis vurdering og et evt. efterfølgende tilbud på et udbudsprojekt. På de følgende sider kan du se nogle spændende eksempler på vores renoveringsprojekter.

5 Eksempler på projekter: Tagudskiftning. Holmbladsgade Det gamle tag var utæt, og i forbindelse med tagudskiftningen blev et loftsrum inddraget til beboelse. Facader mod gård og gade blev istandsat med gennemgang af fuger og renovering af sålbænke, gesimsbånd og vinduesoverliggere, og derudover blev tårnet istandsat bl.a. med ny zinkbeklædning. Ejendommen står nu flot vedligeholdt. Facaderenovering Strandboulevarden Vi har renoveret facader mod gade i forbindelse med en omfattende karnaprenovering, hvor jern blev rustbehandlet eller udskiftet efter behov. Den oprindelige facadeornamentering var flere steder forsvundet, og undervejs i projektet besluttede foreningen at retablere ornamentering de steder, hvor den manglede. Det har givet en meget smuk og sammenhængende facade. Byfornyelse Holtegade Vi tegnede nye badeværelser og køkkener og løste både det arkitektoniske med hensyn til indretning og det ingeniørmæssige med hensyn til statik, dimensionering af ny vand- og afløbsinstallation m.m. På trods af den sparsomme plads, blev det nogle gode og funktionelle rum.

6 Eksempel: Tagudskiftning i Rønnevangsparken Vi har renoveret tagene på over 300 rækkehuse i Rønnevangsparken i Taastrup. Arbejdet omfattede også udvendig efterisolering. Ved at hæve tagfoden til taget har konstruktionen fået en lethed, der klæder husene, og det færdige resultat fremstår som en enkel og harmonisk helhed. Energirenovering var nøgleordet for os i arbejdet med at udskifte tagene i Rønnevangsparken. Tagkonstruktionen havde en opbygning, som opbyggede kondens i tagkonstruktionen, ligesom isoleringen ikke levede op til nutidens krav. Vi tilgodeså både de arkitektoniske og de byggetekniske krav. Der var ligeledes visse miljømæssige problemer i at skulle skifte asbest- og eternitholdige tagplader. Bebyggelsen Rønnevangshusene er opført i 60 erne som et af de på den tid nyskabende og idealistiske tæt-lavbyggerier, der giver alle mulighed for at bo med lys, luft og have. Tæt-lavbebyggelserne i Danmark blev en model for arkitekter i hele verden, og Rønnevangsparken står som et flot eksempel med mange arkitektoniske kvaliteter.

7 Selve bygningerne var rimeligt velholdte og i god stand, men tagene, der bestod af asbestholdige eternitholdige tagplader, var udslidte og utidssvarende. Tagpladerne var for en stor dels vedkommende knækkede. I forbindelse med renoveringen, der også omfatter udvendig efterisolering, er tagbeklædningen ændret til tagpap med lister. Listedækningen giver tagfladen en teksturmæssig kvalitet, som ellers kunne være gået tabt ved skift af tag-dækning. Det var ikke muligt at finde taghætter, som i tilstrækkelig grad kunne komme til at indgå acceptabelt i taget. Derfor har vi til denne sag designet nye taghætter til hele bebyggelsen. Disse er udført, så de underbygger et billede af et helt og sammenhængende tag, uden en masse uskønne gennembrydninger. På den måde lykkedes det os at få et klart arkitektonisk udtryk på taget Da de første huse blev færdige, kunne man i vinterperioden tydeligt se resultatet af efterisolering af tagene. De nye hustage var helt hvide af sne, hvor de gamle var sorte, fordi varmen havde smeltet sneen på grund af den manglende isolering.

8 BANG BEENFELDT A/S Rådgivende ingeniørfirma Om os: Bang & Beenfeldt A/S er et rådgivende ingeniørfirma med speciale inden for ejerog andelsforeninger, boligudlejningsejendomme, samt erhvervsejendomme. Vi har 40 års erfaring med rådgivning indenfor renovering, nybyggeri, ombygning, tilbygning, energi, VVS og anlæg. Vi rådgiver igennem alle byggeriets faser, lige fra planlægning og projektering til selve udførelsen. Når vi varetager hele processen, gør vi det lettere for dig, og samtidig er dine projekter i trygge hænder. Vi udfører totalrådgivning og har egen arkitekt samt etablerede samarbejder med byens bedste arkitektfirmaer. Størrelsen på vores opgaver spænder meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter med samme grundighed ogentusiasme. Med mere end 40 års erfaring og et velkonsolideret økonomisk grundlag er virksomhedens bygherrer sikret en stabil, professionel samarbejdspartner. Kontakt os: Bang og Beenfeldt A/S Torvegade København K Tlf: Mail: Medlem af Torvegade København K Tlf:

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

Tilbygning/fladt tag 1960-

Tilbygning/fladt tag 1960- Version 1.0-1. maj 2012 HUSEFTERSYN Tilbygning/fladt tag 1960- Opført i perioden: ca. 1960- VIGTIG INFORMATION om den hustype din tilstandsrapport vedrører Når du køber et brugt hus, er det vigtigt at

Læs mere

Tag og 1. sal. Når taget alligevel skal skiftes Komplet køreplan Førstesal med udsigt Taget skal passe til huset

Tag og 1. sal. Når taget alligevel skal skiftes Komplet køreplan Førstesal med udsigt Taget skal passe til huset TAGtema d a n m a r k s k o m p l e t t e b o l i g m a g a s i n Tag og 1. sal Når taget alligevel skal skiftes Komplet køreplan Førstesal med udsigt Taget skal passe til huset tagtema 1 2 Vindskede Tagfladens

Læs mere

GØR BOLIGFORBEDRING LETTERE. - ét stop til en energirigtig bolig

GØR BOLIGFORBEDRING LETTERE. - ét stop til en energirigtig bolig GØR BOLIGFORBEDRING LETTERE - ét stop til en energirigtig bolig GØR ENERGIFORBEDRING LETTERE FLERE MULIGHEDER END NOGENSINDE FØR Drømmer du om en bolig uden fodkulde og kolde vægge, og som samtidig er

Læs mere

Dansk Byggeri-guiden til den gode byggeproces

Dansk Byggeri-guiden til den gode byggeproces Dansk Byggeri-guiden til den gode byggeproces Dansk Byggeri har udgivet denne guide for at sikre en god kommunikation mellem dig og de byggevirksomheder og håndværkere, du vælger at arbejde sammen med.

Læs mere

TAGBOLIGER1. - en vejledning

TAGBOLIGER1. - en vejledning TAGBOLIGER1 - en vejledning Tagboliger - en vejledning Tekst og redaktion: Realkredit Danmark, SBS Byfornyelse, Byfornyelse København, Plan & Arkitektur og Byggeri & Bolig, Københavns Kommune, 2003. Foto

Læs mere

Når bygningen er fredet

Når bygningen er fredet Når bygningen er fredet Kulturarvsstyrelsen gør i dette hæfte rede for nogle af de forhold man skal være særligt opmærksom på som ejer eller bruger af en fredet bygning. Hvad omfatter en bygningsfredning

Læs mere

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER Nyt tag vi gør det nemt for dig Det koster ikke noget at kontakte os, når du skal have nyt tag. Hver dag rykker vi ud overalt i landet med råd, vejledning

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

DECRA. - Danmarks stærke tagløsning med markedets bedste garanti. Få et gratis tageftersyn

DECRA. - Danmarks stærke tagløsning med markedets bedste garanti. Få et gratis tageftersyn DECRA - Danmarks stærke tagløsning med markedets bedste garanti Få et gratis tageftersyn Lad Decra tageksperten rådgive dig Decra tageksperterne er en række specialuddannede håndværkere, som findes over

Læs mere

Gode & brandsikre tage

Gode & brandsikre tage Vejledning om brandsikring ved renovering af tage DBI Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12, 2650 Hvidovre Tlf.: 36 34 90 00 Fax: 36 34 90 01 E-mail: dbi@dbi-net.dk www.dbi-net.dk Udgivet

Læs mere

arkitektur & energirenovering etagebyggeri fra 1920 til 1960

arkitektur & energirenovering etagebyggeri fra 1920 til 1960 arkitektur & energirenovering DET MureDE etagebyggeri fra 1920 til 1960 arkitektur & energirenovering DET MureDE etagebyggeri fra 1920 til 1960 INDHOLD At renovere og fremtidssikre det murede byggeri

Læs mere

ER du klar til næste skybrud?

ER du klar til næste skybrud? se mere på www.klimatilpas.nu ER du klar til næste skybrud? Forebyg før det er for sent Masser af gode råd om klimatilpasning Få et gratis klimatilpasningstjek af din bolig klimatilpas.nu 1 Få et gratis

Læs mere

Alm Brand Bank. Tag os med på råd, når du skal bygge nyt

Alm Brand Bank. Tag os med på råd, når du skal bygge nyt Alm Brand Bank Tag os med på råd, når du skal bygge nyt Overvejer du at bygge ny bolig eller bygge om eller til, kan du i folderen her læse om nogle af de ting, du skal være opmærksom på i forbindelse

Læs mere

FOKUS PÅ BYGNINGSRENOVERING

FOKUS PÅ BYGNINGSRENOVERING Fokus på bygningsrenovering FOKUS PÅ BYGNINGSRENOVERING Syv initiativer fra byggebranchen 3 Fokus på bygningsrenovering Syv initiativer fra byggebranchen Tænketank om Bygningsrenovering Tænketank om Bygningsrenovering

Læs mere

sektionen Hvornår udløser renovering krav om energibesparelse og efterisolering? BYGHERREVEJLEDNING n JULI 2013

sektionen Hvornår udløser renovering krav om energibesparelse og efterisolering? BYGHERREVEJLEDNING n JULI 2013 sektionen? Hvornår udløser renovering krav om energibesparelse og efterisolering? BYGHERREVEJLEDNING n JULI 2013 2 indhold BR10, kapitel 7.4.2, stk. 1, Krav til isolering af klimaskærm og linjetab 7 4

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Fremtidssikringsanalyse

Fremtidssikringsanalyse Nærumvænge Fremtidssikringsanalyse Del 2 - idekatalog og værktøjer til den videre proces Boligkontoret Danmark Søllerød Almene Boligselskab - marts 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord Idekatalog

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

DET FORANDERLIGE HUS. Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG

DET FORANDERLIGE HUS. Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG DET FORANDERLIGE HUS Bygget til at bygge om UDGIVET AF REALDANIA BYG AF BIRGITTE KLEIS, ARKITEKT MAA DET FORANDERLIGE HUS Bygget til at bygge om MINICO2 HUSENE INDHOLD MiniCO2 Husene Seks huse seks erfaringer

Læs mere

Gør dit hus mere værd

Gør dit hus mere værd Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Gør dit hus mere værd 26 sider FÅ HUSET SOLGT Få eksperternes råd til hvordan Gør dit hus mere værd INDHOLD: Gør dit hus mere

Læs mere

Sådan bruges dampspærren ved efterisolering af boliger

Sådan bruges dampspærren ved efterisolering af boliger GUIDE Sådan bruges dampspærren ved efterisolering af boliger Scan koden og TILMELD dig vores NYHEDSBREV Hent ScanLife: SMS Scan til 1220 eller hent gratis i App Store eller Android Market 1 INDHOLD SÅDAN

Læs mere

Brian Nygaard Poulsen Socialrådgiver Misbrugscentret. Mobil: 2277 2226 E-mail: brian.poulsen@fredericia.dk Adresse: Gothersgade 44, 7000 Fredericia.

Brian Nygaard Poulsen Socialrådgiver Misbrugscentret. Mobil: 2277 2226 E-mail: brian.poulsen@fredericia.dk Adresse: Gothersgade 44, 7000 Fredericia. Slutevaluering for Projekt MSSA (Misbrug, sociale forhold, sundhed og arbejdsmarked). - om helhedssyn og koordineret indsats i komplicerede enkeltsager - Brian Nygaard Poulsen Socialrådgiver Misbrugscentret

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Er din boliggrund forurenet?

Er din boliggrund forurenet? Er din boliggrund forurenet? Værd at vide om kortlægning af jordforurening Hvorfor kortlægger vi jordforurening? Jordforurening kan være til skade for mennesker og miljø. For at forhindre de skadelige

Læs mere

Håndbog om Energirenovering af private boliger

Håndbog om Energirenovering af private boliger Håndbog om Energirenovering af private boliger Udarbejdet af Energibyen Frederikshavn Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Håndværksrådet Islands Brygge 26 2300 København S Håndbogen

Læs mere

Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Telefon: 8234 7328 E-mail: jeas@bane.dk. Gør noget ved togstøjen få tilskud til lydisolering

Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Telefon: 8234 7328 E-mail: jeas@bane.dk. Gør noget ved togstøjen få tilskud til lydisolering Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Telefon: 8234 7328 E-mail: jeas@bane.dk Gør noget ved togstøjen få tilskud til lydisolering 1 2 Gør noget ved togstøjen Banedanmark arbejder på at gøre jernbanen

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? FIF MARKETING FI11/13 - returtemperatu Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. I Danmark udleder vi i gennemsnit

Læs mere

Gør det enkelt Gør det effektivt

Gør det enkelt Gør det effektivt Gør det enkelt Gør det effektivt Vælg PROTECTOS PROTECTOS - Din specialist i BYGNINGSrenovering, facadeimprægnering og afrensning Effektiv renovering og vedligeholdelse af bygninger, ejendomme og boliger

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere