10 års jubilæumsturen til Grønland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "10 års jubilæumsturen til Grønland"

Transkript

1 10 års jubilæumsturen til Grønland 28. juli august 2016 Referat af Jørn Torsdag den 28.7 Vi mødtes i Københavns Lufthavn kl Flyvetiden var sat til kl , og det skulle vise sig at de to timer kun lige kunne holde. Lang ventetid ved indtjekningen på grund af båndproblemer og alenlang kø ved Security. Godt placeret i flyet startede ferien over Nordatlanten med Air Greenland. Meget fin service og forplejning på turen. Den glutenfrie menu ikke at forglemme. Vel fremme i Kangerlussuaq blev vi modtaget af en dansk chauffør som skulle køre vores bagage til Polar Lodge - vandrehjemmet hvor vi skulle bo en enkelt nat. Mariannes kuffert manglede desværre og de nødvendige papirer blev lavet. Den ville ankomme dagen efter og blive sendt videre til Ilulissat, hvilket heldigvis også skete. Eftermiddagen bød på en tur til Indlandsisen Punkt 660 moh (meter over havet) i specialkøretøj. En lang køretur på ualmindelig dårlig vej. På turen med flere stop, hvor Rene fortalte om blomster - og dyrelivet i området. Vegetationen er begrænset til nogle meget hårdføre, men flotte planter bl.a. storblomstret gederams, som er Grønlands nationalblomst. Rensdyr og harer samt enkelte fugle var dyrelivet som vi fik at se på turen. Området er karakteriseret ved at være det område i Grønland, der har det største temperaturudsving. Fra +25 til -51 grader celsius (fastlandsklima). Der blev gjort holdt ved et "museum" midt i ørkenen. Ja, det findes der på Grønland. Museet var vraget af et Amerikansk militærfly, som styrtede ned i tæt tåge. Vragdelene er meget velholdte, da der stort set aldrig kommer nedbør i området. Ved vejs ende startede gåturen over morænelandskabet og ind på selve Indlandsisen. En stor oplevelse at stå på dette fænomen, som jo desværre bliver mindre og mindre. Kaffepausen blev holdt på et meget smukt udsigtspunkt på hjemturen. Aftensmaden blev indtaget i Roklubben, en hyggelig restaurant med udsigt til en af de utallige søer i området.

2 Fredag den 29.7 Kufferter blev afhentet og vi tjekkede ind i lufthavnen og så morgenmad. Vores fly, som kom fra Nuuk, blev aflyst på grund af tåge, men Air Greenland ændrede planer med et Thulefly som fløj os til Ilulissat med minimal forsinkelse. Flot flyvetur op over Vestkysten og en forsmag på, hvad der ventede os. Afhentet af Lars og kørt til Hotel Hvide Falk, som skulle være vores base i de næste to dage. Et ganske fint hotel, med en fantastisk udsigt over Diskobugten. Frokosten blev indtaget på en Cafe i byen. Eftermiddagen bød på guidet rundtur i Ilulissat. Guiden, en 25 årig ung mand (Jannes bud lidt højere) fik os rundt i byen, men ikke særlig entusiastisk rundtur - lidt usikker og måske ikke så vidende om de lokale forhold. Vi kom forbi Zion s Kirke, Knud Rasmussen museet, idrætspladsen, centrum af byen og havnen. Turen gav et godt indblik i byens struktur. Middagen blev indtaget på hotellet. Dagen sluttede med vin på værelset. Lørdag den 30. juli Efter formiddagen blev vi kørt til havnen og gik ombord på Clane Ilulissat, som skulle sejle os til Isfjorden og de store isfjelde. Et imponerende syn at sejle rundt mellem de enorme isbjerge i fjorden, som har været mange år om at blive dannet og skubbet ud mod bugten. Og så skal man lige huske, at det kun er en 1/10 af isbjerget der er oven vande. Ufattelige formationer på bjergene og den lyseblå farve i vandspejlet - det ene flottere end det andet. Isfjorden er den største gletsjer på den nordlige halvkugle. Skipper havde også næse for hvaler og sæler på turen, og det syn med isbjergene i baggrunden nød vi i fulde drag. Eftermiddagen stod på besøg i Grønlandsk hjem med Kaffemik. En Grønlandsk tradition. Besøget var hos Karen og Lars, begge født og opvokset i byen. Vi fik lidt historie om byen og om hvordan de lever, men tiden var knap da Karen tilsyneladende havde anden aftale. Tror vi har fået et forkert indtryk af Kaffemik. Aftensmad på hotellet og rødvin på værelset. Søndag den 31. juli Meget tidlig op og i taxa til havnen, hvor færgen til Qeqertarsuaq ventede. En hyggelig sejltur på 4,5 time i dejligt vejr og med de efterhånden kendte isbjerge som skue.blev hentet på havnen og installeret på Hotel Disko. Måske ikke det vi forstår ved et hotel, men udmærket til det formål. Middag og morgenmad som skulle indtages i nærliggende restaurant, skulle bestilles på forhånd. Frokosten blev købt i det lokale supermarked og indtaget i fællesrummet med rødvin.

3 Eftermiddagen var booket til besøg på Arktisk Station. Da vi ankom var der lidt tvivl om besøget var bekræftet og om stationen var åben. Da vi ikke kunne få kontakt med nogen, valgte vi at gå lidt rundt på egen hånd. Middagen blev indtaget i restauranten og efterfølgende rødvin i fælleslokalet. Mandag den 1. august Dagen var til fri afbenyttelse. Janne, Marianne og Ole benyttede turen til en slædetur. Se referat: åbnet for offentligheden, da vi var der. Anne, Bent og Jørn benyttede dagen til en slentretur til den sorte strand, hvor der var rigtig mange hvaler, som stod for underholdningen, samtidig med at vi så et isbjerg der kollapsede. Rundtur i byen, hvor vi fik ledsagelse af minislædehund. Også en pensioneret slædehund i lænke fik vi at se. Kirken, en flot ottekantet med tilbygget kor, fik vi ikke set indeni. Tilsyneladende er der i Qeqertarsuaq interne stridigheder og magtkampe, hvilket indebar at kirken ikke blev Mens vi ventede på slædehundefarerne om aftenen, blev vi underholdt af et Krydstogtskib i havnen, landsætning af et rensdyr, som var blevet skudt og delvis parteret og endelig landing og partering af en hval. Et enkelt glas rødvin over midnat da de endelig kom hjem og så i seng. Tirsdag den 2. august Inden hjemrejsen fra Qeqertarsuaq brugte vi formiddagen på rundtur i byen, og i bugten var der endnu en gang hvaler der legede i rimelig afstand. Sejlturen var desværre forsinket i et par timer, men endnu en flot tur ventede. Taxa hjem til aftensmaden og direkte i seng (i hvert fald er der ikke noteret noget om rødvin). Onsdag den 3. august Dagen var ikke programsat, men vi havde tiltusket os et program for Ilulissat's 275 års byjubilæum. Vi startede i Zion s Kirke til gudstjeneste med fanevagt og masser af sang. En hyggelig oplevelse, selvom der var enkelte ord i præstens prædike vi ikke helt forstod. Efterfølgende kransenedlæggelse ved ankeret for de døde på havet. På pladsen foran kirken ned mod bugten var etableret en levende boplads som viste, hvordan grønlænderne i århundreder har levet. Bopladsen viste livet på vand og i land. En sæl blev sejlet i land i kajak og blev dissekeret på stenene ved havnen. Et sælskind blev flået og bearbejdet, således det kunne bruges til tøj, støvler m.m. En tipi i funktion, konebåd og endelig kajakker i

4 deres rette element. Et par kvinder fra bygdens bopælsplads røg frisk fiskekød, og det sammen med tørrede fiskestykker blev budt rundt. Vi skulle selvfølgelig teste det, men absolut ikke nogen stor kulinarisk oplevelse. Læs historien om bopladsen her: Eftermiddagen var ren afslapning og aftensmaden på hotellet efterfulgt af det obligatoriske glas rødvin. Torsdag den 4. august Blev kørt til havnen og steg ombord på båden som skulle føre os til bygden Ilimanaq. Igen sejlede vi forbi de enorme isbjerge i og omkring Isfjorden. Landgangen i Ilimanaq skete via en stige i molen. Vi klarede den alle i et snuptag, men et par italienske turister havde ikke til hensigt at prøve, og der udspandt sig et scenarie af de sjovere. Rundtur i bygden og besøg i kirken gav et utrolig godt indblik i den ensomhed der er på sådan et sted. Vi så skolen, som i øjeblikket har syv elever. Efter rundturen besøgte vi skolens lærer Regine. Vi blev mødt på trappen af et slagtet rensdyr, som manden havde skudt dagen forinden. Levnedsmiddelkontrollen kommer givet vis ikke så tit til Ilimanaq og sikkert godt det samme :-) Regine, en sød pige som sammen med manden selv leverer to af eleverne i skolen. Begge er født og opvokset i bygden. Et flot og moderne hjem. Moskussuppe og laksesuppe var frokosten og det smagte herligt. Og dejlig kaffe og te. Regine svarede beredvilligt på alle spørgsmål. Rigtig fin oplevelse. Ligesom til Kaffemik deltog Regine ikke i spisningen og ved bordet. Efter den dejlig frokost gik vi mod havnen og de lidt knotne italienske kvinder på båden. Vi lagde lige turen forbi det i forhold til bygdens størrelse velassorterede supermarked, og så også lige hvordan man med spark behandler/opdrager slædehundehvalpe. Ikke noget kønt syn set med danske øjne. En flot sejltur hjem til Ilulissat med et par hvaler og en flok sæler. De kunne dog ikke imponere os efter de flotte syn tidligere på turen. Dagen sluttede med en velsmagende og fantastisk flot fiskebuffet på hotellet og så blev rødvinsdunkene på værelset tømt - det var ikke svært. Fredag den 5. august Meget tidligt op og af sted til World of Greenland, hvor turen til Eqi Gletsjeren starter. Sejlturen derud er på 5 timer. Kaffe/te og masser af morgenbrød på udturen. Også frokosten skulle indtages på båden og det var et overdådigt måltid, som guiden diskede op med, leveret af Hotel Arctic. Og så fik vi også lige syn for, hvordan kinesere spiser eller vel nærmere sagt æder. Ikke noget kønt syn. Apropos kinesere var der også en enkelt kineser der fik taget en selfie, eller måske nærmere Godt vi kunne grine ad deres opførsel.

5 Ude ved gletsjeren stoppede båden midt i grødisen i en kilometers afstand, og der blev rig lejlighed til at se og høre de mange nedstyrtninger. Gletsjeren Eqi er en stående gletsjer, hvilket vil sige at den står på undergrunden. Den frigiver ikke isbjerge, men isen løsner sig som skred. Den er fire kilometer bred og har en højde på ca. 250 meter. Hvert skred giver en tsunami og vi kunne mærke skælvene/bølgerne i båden efter 2-4 minutter. Kælvene, både de synlige og dem længere inde i gletsjeren, lød som tordenvejr. Kaptajnen sejlede tæt på et isbjerg, som havde løsrevet sig fra en nærliggende gletsjer, og der blev lejlighed til at røre ved et isbjerg. Efter at have drevet rundt i grødisen et par timer, gik turen hjemad og fem timer senere ankom vi til Ilulissat lettere forfrosne, men en fantastisk oplevelse rigere. Aftensmaden på hotellet og direkte på hovedet i seng. Der var ikke mere rødvin! Lørdag den 6. august Efter morgenmaden startede hjemrejsen og en dejlig flyvetur fra Ilulissat til Kangerlussuaq. Turen fra Kangerlussuaq til København blev desværre forsinket op i mod et par timer. Og i Kastrup gik der 45 minutter inden kufferterne kom til at køre på bagagebåndet. Til gengæld var de der alle sammen denne gang. Generelt Vi fik syn for, hvordan der leves i den nordlige del af Danmark og også et indblik i de rigtig mange udfordringer der findes i Grønland. Tingene går ikke så stærkt i Grønland, der kunne vi måske lære noget. Vi oplevede grønlænderne som et utroligt sødt og serviceminded folkefærd. Det kulinariske På hele turen har vi fået rigtig fin forplejning, som indeholdt blandt andet: Hellefisk, fjeldørred, moskus, hval, sæl, rensdyr, rejer, laks og lam. Tak for nogle fantastiske oplevelser.

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Camp Ice Cap, Ilulissat Isfjord (UNESCO), Ilimanaq Lodge og Glacier Lodge Eqi. Det ene sted er smukkere end det andet. Oplev en intens, uforglemmelig

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen

Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen CWT MEETINGS & EVENTS Grønland - mødet ved kanten af indlandsisen Verden er fuld af skønne hoteller og restauranter med fine Michelin-stjerner og hippe kokke, der forkæler deltagerne under konferencen

Læs mere

Grønland lige om lidt

Grønland lige om lidt Grønland lige om lidt Program Flyveturen Mødetid Bagage / pakning Hvor skal vi bo Forplejning I Sdr. Strømfjord I Nuuk På vandreturen Vandretur Niveaudeling Fortræning Kontakt Økonomi Lejrbank/lommepenge

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

8-dags rundrejse i Sydgrønland

8-dags rundrejse i Sydgrønland 8-dags rundrejse i Sydgrønland Indhold... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad:... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq - Qassiarsuk.... 5 Dag 2. Byen Narsaq og Qaleralik-lejren...

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde

Læs mere

Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer

Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer Kom tæt på is i alle afskygninger. Rundrejsen begynder i smukke Qeqertarsuaq - det eneste sted i Grønland, hvor det er muligt at køre på hundeslæde om sommeren. Varighed:

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde oplevelserne med det samme,

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Sommerferie 2014 Den August

Sommerferie 2014 Den August Sommerferie 2014 Den 19-21 August Rollatorbanden på Skagen En lille fortælling, om vores ferie Af Ester og Hanne Tirsdag den 19. august skulle vi, Ragnhild, Ketty, Elly og Krista, endelig på sommerferie

Læs mere

Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer

Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer Kom tæt på Indlandsisen i Kangerlussuaq og det helt specielle tundralandskab og fortsæt rejsen til Diskobugtens hjerte, byen Ilulissat,

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Delegationsrejsen 2014

Delegationsrejsen 2014 Delegationsrejsen 2014 Erhvervsliv mødes i Grønland Delegationsrejse med Arctic Business Network Så er programmet klar for forårets store delegationsrejse til Grønland et stærkt tilbud til alle med interesse

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Klubtur til Færøerne. Mandag morgen startede for nogle med morgenbadning i havet, fælles morgenmad og afsted i kajakkerne.

Klubtur til Færøerne. Mandag morgen startede for nogle med morgenbadning i havet, fælles morgenmad og afsted i kajakkerne. Klubtur til Færøerne Tekst af Hans Christian Højslet Lørdag den 11. august drog en flok glade kajakroere fra Frederikshavn Kajakklub på klubtur afsted med færgen fra Hirtshals med kurs imod Thorshavn på

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Rejsen i hovedpunkter Rejs 11 dage; juli Fly København-Grønland tur/retur. 1 nat i Kangerlussuaq. Moskussafari.

Rejsen i hovedpunkter Rejs 11 dage; juli Fly København-Grønland tur/retur. 1 nat i Kangerlussuaq. Moskussafari. Grønland; fra nord til syd Drømmerejse til vores nært beslægtede land højt mod nord! På denne rejse oplever du det bedste i Grønland, verdens største ø, der på mange måder er så fremmed for os - men så

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak.

Isen lå og ventede på os. Allerede dagen efter ankomsten tog vi afsted ud til bygden, Ikerasak. Torshavn 6 juni 2007-06-10 Til Nordplus Junior. Tak for jeres tilskud til vores studietur til Uummannaq. Vi er vel tilbage på Færøerne efter en uforglemmelig tur til Uummannaq. Vores kontaktpersoner i

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Drømmerejse i Diskobugten

Drømmerejse i Diskobugten GREENLAND-TRAVEL.DK Drømmerejse i Diskobugten med Grønlands Rejsebureau En rejse rundt i Diskobugten, hvor den ene smukke naturperle afløser den anden! Denne rejse giver dig følelsen af at være, hvor ingen

Læs mere

NYT FRA INDSKOLINGEN

NYT FRA INDSKOLINGEN BRØDESKOV JUNI 2018 A-ugen. I A-ugen havde vi fokus på trafik, og indskolingen summede af liv og glade børnestemmer. Eleverne var dybt optagede af at lære om cykler, cykelhjelme og førstehjælp. Vejret

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee Det ultimative slædeeventyr i Grønland for 2 personer. Værdi: 79.900,- Hundeslædeeventyr i Grønland National Geographic Channel og YouSee Hundene fornemmer hurtigt, at de skal på arbejde. De ryster den

Læs mere

Landbosenior i Grønland - Juni 2019

Landbosenior i Grønland - Juni 2019 Landbosenior i Grønland - Juni 2019 10 DKK 34.270,- Skibet sejler - M/S Sarfaq Ittuk Landbosenior i Grønland - Juni 2019 Glæd dig til store oplevelser i arktiske Grønland når du med LandboSenior og Topas

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau

GUIDE TIL ILULISSAT. Gode tips fra Grønlands Rejsebureau GUIDE TIL ILULISSAT Gode tips fra Grønlands Rejsebureau Download gratis guide til Ilulissat med gode tips. Download på greenland-travel.dk/ilulissat greenland-travel.dk / greenland-travel.gl / greenland-travel.com

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth

LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth LEJRSKOLE RIBE Y-klassen Oktober 2008 Sissel, Lotte, Clara-Maria, Pernille, Aske, Mads, Henrik og Jonas Stig, Sanne, Gerd, Tinna, Anette og Lisbeth Mandag d. 6. oktober Klokken 9.00 var de to busser og

Læs mere

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland

1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland 1 uge med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Illustreret program. Marokko seminaret

Illustreret program. Marokko seminaret Illustreret program Marokko seminaret 16. marts 23. marts 2013 Lørdag den 16. marts 2013 Så kom dagen, hvor vi skulle rejse til Marokko. Ni spændte danskere mødtes i Kastrup Lufthavn lørdag morgenen. For

Læs mere

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Til dig der planlægger eller afholder konferencer, er der en ekstra oplevelse inden for rækkevidde - 250 km nord for polarcirklen. HOTELARCTIC.COM

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010:

Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Dagbog fra P-kort skytterne i Bisley torsdag d. 12/8 2010: Vi ankom i går eftermiddags efter en udramatisk tur, som dog bød på en frisk samarbejdsopgave nemlig at proppe otte skytter og en træner ind i

Læs mere

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse Til dig, der planlægger eller afholder konferencer, er der en ekstra oplevelse inden for rækkevidde 250 km nord for polarcirklen Hvilken udsigt

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Frokost ved Jels sø. Gåtur på havnen i Havneby

Frokost ved Jels sø. Gåtur på havnen i Havneby Frokost ved Jels sø Mandag d. 16. april Kl. 8 mødes vi alle på skolen. Her var busserne klar til at blive pakket. Vi fik alle vores ting ombord og forlod Limfjordsskolen ved 9-tiden. Kursen var sat mod

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram

Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram Onsdag, den 18. juli: Kl. 08.40 rejsegruppen samles i Kastrup lufthavn

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet

Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet Vi kan her tilbyde dig en skøn rejse til Grønland, der giver dig maksimalt udbytte, når du i løbet af 11 dage oplever byerne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Så er jeg kommet hjem fra en oplevelsesrig praktik i Aasiaat - Grønland.

Så er jeg kommet hjem fra en oplevelsesrig praktik i Aasiaat - Grønland. Så er jeg kommet hjem fra en oplevelsesrig praktik i Aasiaat - Grønland. Udover arbejdet på alderdomshjemmet lavede jeg en masse ting i fritiden. Øen der er 8x3 km storhvor der der tit meget stille, men

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Grønland fra syd til nord. LandboSenior - juni 2019

Grønland fra syd til nord. LandboSenior - juni 2019 Grønland fra syd til nord LandboSenior - juni 2019 Grønland fra Syd til Nord - Qaqortoq til Ilulissat Glæd dig til store oplevelser i arktiske Grønland når du med LandboSenior og Topas Travel kan rejse

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere