NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE?"

Transkript

1 NISSAN Erhvervssalg SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE?

2 SØRG FOR AT DIN VIRKSOMHED FÅR DEN BEDSTE PLADS Med miljøet i fokus Som beslutningstager, ved du, at alle organisationer har forskellige behov. Det gælder også virksomhedens biler. Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en af de førende bilproducenter. Derfor stræber vi altid efter den absolut bedste balance mellem hensynet til vores natur og de krav, som vi alle stiller til moderne biler. Her hos Nissan vil vi gerne hjælpe din virksomhed til at blive endnu mere effektiv. Med erfaring og innovation hos Nissan-flådesalg har vi svaret på alle de forskellige behov. Vi har kompetente løsninger til virksomheder i alle størrelser lige fra mindre virksomheder til store koncerner og organisationer. Vores mission er, at vi skal tilpasse os til dine behov, og ikke omvendt. Vi tilbyder en lang række alsidige og omkostningseffektive løsninger, der er skræddersyet til dine behov. Nissan fører med stolthed også an i elbilsrevolutionen med den 100% elektriske Nissan LEAF og nu også med den 100% elektriske varebil Nissan e-nv200. Hos Nissan sørger vi også godt for dig efter købet. Uanset valget af Nissanmodel, så leveres den altid med 3 års / km fabriksgaranti, inkl. Pan Europæisk Vejhjælp. Hertil kommer vores store netværk af autoriserede serviceværksteder, der sikrer optimal vedligeholdelse, samt service- og reperationsmuligheder i hele landet. Vi er klar til at hjælpe med fleksible løsninger, der passer præcist til din virksomheds behov - det gælder også skræddersyet finansiering, servicepakker og priser. Tag os på ordet og lad det komme an på en prøve! Nissan LEAF er det perfekte eksempel på måden vi arbejder på. En emissionsfri bil* som alligevel opfylder alle krav til en moderne familiebil. Og i år byggede vi videre på Nissan LEAF og introducerede Nissans allerførste nul-emissions-varebil* e-nv200. Med venlig hilsen, Nissan Hensyn til naturen handler dog ikke kun om udledning af CO 2. Hos Nissan tænker vi på naturen fra bilen skabes på tegnebordet til den ender sit liv, og vi arbejder på at hver enkelt del genbruges på den bedst tænkelige måde. I det hele taget, så udvikler og anvender vi konstant ny teknologi der skaber mindre affald og en mindre miljøbelastning gennem hele vores logistikapparat. *Der kan være udledt CO 2 ved produktionen af den elektricitet, bilen bruger.

3 NISSAN LEAF TILVÆRELSEN MED EN ELBIL FØR DIN BILFLÅDE IND I FREMTIDEN Nissans elbiler er nu endnu mere effektive og kraftfulde, og så er de frem for alt endnu sjovere at køre i. En elektrisk, men også praktisk fremtid. Gør dig klar til at gøre din virksomhed helt elektrisk. God acceleration, ingen motorstøj eller vibrationer - en helt igennem komfortabel køreoplevelse og du vinder dine kunders respekt samtidigt med, at du gør noget godt for miljøet. NISSAN LEAF 100 % ELEKTRISK INNOVATION DER BEGEJSTRER Kombinationen af stilheden og de gode køreegenskaber gør Nissan LEAF perfekt til enhver virksomhed. Den innovative Nissan LEAF omfatter mange fascinerende features og er både rummelig og komfortabel. Med det nyudviklede batteri, kan du nu køre længere end nogensinde før. Co 2 udledning 0g/km, 30 minutters hurtig ladning og en rækkevide på optil 250 km på én ladning.

4 NISSAN e-nv200 TILVÆRELSEN MED EN ELBIL NISSAN e-nv200 TILVÆRELSEN MED EN ELBIL COMBI 5 sæder, en eller to skydedøre, 60/40-splitbagdøre med ruder. EVALIA 5 sæder, to skydedøre og bagklap med rude. VAN 60/40-splitbagdøre, en eller to skydedøre. NISSAN e-nv % ELEKTRISK GIV DIN VIRKSOMHED ET BOOST Den revolutionerende 100% elektriske Nissan e-nv200 er en unik kombination af avanceret teknologi og innovativt design. Kompakte mål kombineret med en af klassens bedste varerumskapaciteter er en gevinst for din virksomhed. *CO 2 -udledning 0 g/km, rækkevidde op til 170 km på en opladning.*nedc Der kan være udledt CO2 ved produktionen af den elektricitet bilen bruger

5 NISSAN QASHQAI, NISSAN X-TRAIL OG NISSAN JUKE S U C C E S E R ET STATEMENT En mere dristig tilgang til erhverv. Disse smarte crossover-modeller har en attitude, som helt sikkert vækker opmærksomhed. NISSAN QASHQAI STOLT OG PROVOKERENDE Den originale crossover med fremragende køreegenskaber og klassens førernde intuitive teknologier. Med bl.a. mulighed for onlinetjenster har du altid dine opgaver under kontrol. Tilgængelig med diesel- og benzinmotorer og mulighed for firehjulstræk, kører op til 26,3 km/l. NISSAN JUKE Unikt udvendigt desgin Her taler vi om en crossover man kan sammenligne med en moderne virksomhed: kompakt, forandringsparat og med massere af karakter - både i og uden for arbejdstiden. Fås med både benzin og dieselmotorer og også med firehjulstræk. Opsigstvækkende udvendig stil, der vækker begejstring. Kraftfuld dci 110-motor, 25 km/l. 13,7-25,0 km/l, CO 2 : NISSAN X-TRAIL DRISTIGHED I EN NY FORM Kombiner et enestående flot design, kraften fra en 130 dci-motor og en lang række teknologier, som Around View Monitor samt Kollisionsradar(automatisk nødopbremsning) og vær i stand til at trække op til to tons. Med 5 eller 7 sæder, forhjulstræk eller firehjulstræk, kører op til 20,4 km/l. 16,7-26,3 km/l, CO 2 : ,6-20,4 km/l, CO 2 :

6 SUCCES ER ALTID GODT SELSKAB Nissan har simpelthen ry for at ramme det, folk gerne vil have. Det gælder også som firmabil. En pålidelig arbejdskraft, som du samtidig kan hygge dig med både i og uden for arbejdstiden. NISSAN PULSAR MØD DIN PERFEKTE PARTNER Vi præsenterer et imponerende, strømlinet design, der udstråler perfektion fra alle vinkler. Stig ind, og klassens mest rummelige kabine og den overraskende støjsvage motor vil omgående få dig til at føle dig hjemme. Helt ny dynamisk 5-dørs hatchback, der kører op til 27,8 km/l. NISSAN MICRA LILLE, MEN STÆRK Denne lille, ikoniske bil bliver bare bedre og bedre. Adræthed kombineret med klassens bedste komfort og effektivitet gør den ideel til byens gader. 2 benzinmotorer med enten manuel eller automatisk gearkasse, kører op til 24,4 km/l. 5 STJERNER GÆLDER PULSAR Acenta & Tekna NISSAN NOTE OPLEV TEKNOLOGIEN Vær smartere end de andre i trafikken, prøv teknologier, der skærper dine sanser bag rattet. Den første bil i B-segmentet med Around View Monitor, som giver et 360-graders udsyn, og Nissans Safety Shield-teknologi. Tilgængelig med benzin- og dieselmotorer med manuel gearkasse kører op til 28,6 km/l. 16,9-27,8 km/l, CO 2 : ,6-27,8 km/l, CO 2 : ,5-24,4 km/l, CO 2 :

7 ERHVERVSBILER FLYT NOGET OVER DISKEN PÅ ALLE NISSANS VAREBILER Nissan er i sin egen liga, når det gælder varebiler. Som de eneste på markedet tilbyder vi en 5 års / km garanti.* Nissan NV400 Nissan NT400 Nissan e-nv200 NY Nissan NV300 NY Nissan NAVARA Nissan NV200 *Fabriksgarantien på e-nv200 forbliver 5 år / km, hvad angår elbils relaterede elementer og 3 års / km på resten af bilens komponenter. 9,7-20,4 km/l, CO 2 :

8 Erhvervsbiler Ny Nissan Navara Erhvervsbiler NY NISSAN NV300 ROBUST SOM ALTID. SMARTERE END NOGENSINDE. Ny Nissan NV300 Kraftfuld og komfortabel Den nye Nissan NV300 byder på et stort udvalg af brændstof-effektive og kraftfulde 1.6 dci motorer, fra 95 hk enkelt turbomotor til 125 og 145 hk Twin Turbo motorer. Den kan bære op til 8,6 m 3 gods, den har også en lem som standard til transportering af objekter så lange som 4,15 meter. NV300 er også fyldt med en masse innovative funktioner såsom bakkamera og NissanConnect. Den nye Nissan NV300 er tilgængelig som en varevogn i to forskellige højder og længder, som en combi, der kan rumme op til 9 passagerer og som crew van op til 6 passagerer. enkeltkabine NY NISSAN NAVARA. ROBUST SOM ALTID. SMARTERE END NOGENSINDE. Den nye Nissan Navara har et raffineret design og super komfort samt multilink baghjulsophæng. Navara kan trække op til 3,5 tons på krogen og har en nyttelast på op til 1 ton. Den fås med to forskellige dieselmotorer: 160 hk og 403 Nm eller 190 hk og 450 Nm. CO 2 : 155 g/km g/km Brændstofforbrug 14,9 km/l 16,7 km/l VAN CREWVAN COMBI PICK-UP AWARD dobbeltkabine 14,3-15,6 km/l, CO 2 :

9 ERHVERVSBILER NISSAN NV200 ERHVERVSBILER NISSAN NV400 Nissan NV200 PLADSMIRAKLET Den manøvrerer fuldstændig som en personbil, men har som den eneste i sin klasse samtidig plads til en EUR-palle mellem hjulkasserne eller 4 kubikmeter af lige det, du har brug for. Tilgængelig med dieselmotorer. Nissan NV400 TIL FIRMAETS STORE BEHOV Med NV400 får du super komfort på dit mobile kontor. Du kan vælge den kombination, der passer bedst til dine behov, og du får altid effektive motorer, stort varerum, fra 8-17 m 3 og et fremragende udsyn. Fås med dieselmotorer fra 110 til 165 hk. Nissan NV400 L1H1 Nissan NV400 Tipper Nissan NV400 Platform VAN 60/40-splitbagdøre, en eller to skydedøre den perfekte partner til enhver type virksomhed. COMBI 5 sæder, en eller to skydedøre, 60/40-splitbagdøre med ruder eller bagklap med rude. EVALIA 5 7 sæder, en eller to skydedøre, 60/40-splitbagdøre med ruder eller bagklap med rude. Nissan NV400 L2H2 Nissan NV400 Flatbed Nissan NV400 L4H3 Nissan CABSTAR DEN SMARTE LØSNING Maksimal effektivitet, som omfatter avanceret og praktisk interiør og den bedste lasteevne samt komfort i sin klasse. Hvad mere har din virksomhed brug for? Nissan NV400 VAN Box TILGÆNGELIGE MODELLER.

10 NISSAN 370Z & NISSAN 370Z Roadster Vågn op med et Z NÅR DER KRÆVES HURTIGE BESLUTNINGER NISSAN 370Z Legendarisk hjertebankende ydeevne Når du rammer en kurve med denne sportsvogn, opdager du, hvorfor nogle rent faktisk har valgt at leve af at køre. NISSAN 370Z Roadster ÅBEN OVERFOR ALT vi anbefaler stærkt et par solbriller som standardudstyr til denne fuldblods cabriolet. Z-seriens ultimative præstationer og fantastiske ydeevne giver dig mere stil... plus vind i håret. Helt utrolige præstationer - især i forhold til prisen. Fås både med manuel- og automatgear. 9,4-9,5 km/l, CO 2 : ,9-9,2 km/l, CO 2 :

11 NISSAN eftermarkedet BILER, DER GIVER RO I SINDET Nissan betyder pålidelighed, sikkerhed og køreglæde - uden bekymringer. Og allervigtigst er det, at vi får din virksomhed til at køre bedre. Vi tilbyder en lang række af services, der sikrer, at når du vælger Nissan, så vælger du også ro i sindet. NISSAN GARANTI Alle Nissan biler har 3 års / km-fabriksgaranti, som inkluderer vejhjælp overalt i Europa. Nybilsgaranti 3 år / km Lakgaranti 3 år / km Garanti mod gennemtæring uden kilometerbegrænsning Originale Nissan-reservedele og tilbehør har minimum 1 års garanti. NISSAN FORSIKRING At være på den sikre side, når det gælder uforudsete udgifter, har altid været en fornuftig forretningsstrategi. Nissan Forsikring er markedets absolut mest omfattende uanset hvilken Nissan-model, vi taler om. Den fås hos alle Nissan-forhandlere og sikrer, at alle forsikringsskader bliver udbedret på et autoriseret Nissan-værksted. NISSAN TILBEHØR Beslutninger, beslutninger, beslutninger. Så længe du beslutter dig for originalt Nissan tilbehør, så er det ikke så svært, hvad end du ønsker dig flere funktioner, større sikkerhed eller mere stil. Alt Nissan tilbehør er designet og fremstillet specielt til din Nissan. NISSAN VEJHJÆLP Til trods for, at vi fremstiller biler af ultimativ kvalitet og sørger for perfekt vedligeholdelse, så kan det bare nogen gange være en rigtig dårlig dag. Men med Nissans Vejhjælp behøver det ikke gå ud over forretningen. Nissans Vejhjælp gælder 24/7 i garantiperioden i hele Europa, på alle sprog. Programmet inkluderer hjælp og guide, reparation på stedet eller bugsering til nærmeste Nissanserviceværksted. Hvis der er behov for det, sørger vi også for erstatningsbil samt overnatning og transport af din bil til din hjemby. Nissan. Innovation that excites. ÆGTE KVALITET ÆGTE UBEKYMRETHED

12 Nissan. Innovation that excites.

13 Nissan. Innovation that excites. Nissan.dk

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen

Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen Som stolt sponsor af UEfa Champions LeagUE varmer vi op til finalen med en masse gode tilbud. KOM TIL ÅBENT HUS HOS DIN NISSAN- FORHANDLER I WEEKENDEN 21.-22. MAJ KL. 11-16. Som stolt sponsor varmer vi

Læs mere

PRISFEST NISSAN HOLDER KOM TIL ÅBENT HUS SEPTEMBER KL

PRISFEST NISSAN HOLDER KOM TIL ÅBENT HUS SEPTEMBER KL NISSAN HOLDER PRISFEST KOM TIL ÅBENT HUS 17.-18. SEPTEMBER KL. 11-16 FÅ FOR 10.000 KR. TILBEHØR VED KØB AF EN NY QASHQAI ELLER X-TRAIL SE FLERE TILBUD I AVISEN VORES LØFTE. DINE FORDELE. NISSAN MICRA DANMARKS

Læs mere

QASHQAI PRISLISTE

QASHQAI PRISLISTE QASHQAI PRISLISTE 01.07.2016 DRIVLINE Motor Transmission Model UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG 4x2 DIG-T 115 6 Manuel VISIA CITY 229 900 4x2 DIG-T 115 6 Manuel VISIA 239 900 4x2 dci 110 6 Manuel VISIA 259 900

Læs mere

Se mere inde i avisen.

Se mere inde i avisen. VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 25.000 KR. Se mere inde i avisen. BLIV EN DEL AF NISSANS SUCCE Nissan har gennem de sidste 5 år firdoblet salget og er dermed blandt de hurtigst voksende bilmærker i Danmark. Nissan

Læs mere

QASHQAI PRISLISTE

QASHQAI PRISLISTE QASHQAI PRISLISTE 01.01.2017 Motor Model DRIVLINE Km/l - CO₂ g/km Grøn ejerafgift pr. Halvår Energiklasse* UDSALGSPRIS INKL. DIG-T 115 VISIA CITY 4x2 17,9 (16" & 17" & 18") / 17,2 (19") / 129 890 219 790

Læs mere

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL.

DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår VEJL. UDSALGSPRIS INKL. DRIVLINE Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår UDSALGSPRIS INKL. MOMS OG Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear 24 kwh Visia 310 204 190 Forhjulstrukket El-motor 24 kwh, flex Automatgear

Læs mere

Kom til åbent hus i weekenden 30.-31. maj fra kl. 11-15

Kom til åbent hus i weekenden 30.-31. maj fra kl. 11-15 VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 20.000 KR. Se mere inde i avisen. BLIV EN DEL AF NISSANS SUCCEs Nissan har gennem de sidste 5 år firdoblet salget og er dermed blandt de hurtigst voksende bilmærker i Danmark.

Læs mere

NISSAN. Introduktion Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Accessories Udstyrsniveauer og dimensioner Udskriv Stige ud

NISSAN. Introduktion Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Accessories Udstyrsniveauer og dimensioner Udskriv Stige ud NISSAN e-nv200 Introduktion Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Accessories Udstyrsniveauer og dimensioner Udskriv Stige ud KLAR TIL AT ÆNDRE DIN FORRETNING? GØR DIG KLAR TIL AT BLIVE ELEKTRISK.

Læs mere

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk NISSAN NAVARA N-GUARD * ANHÆNGERVÆGT DREJNINGSMOMENT MOTORYDELSE 3 INDSTILLINGER AF VEJGREB Sort tagræling Sorte dørhåndtag DE HÅRDE OPGAVER KRÆVER DET BEDSTE Tag på arbejde med den nye Nissan NAVARA N-GUARD:

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI Dacia fylder 5 år Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL STÆRKE FINANSIERINGSTILBUD: 3,95% HELT UDEN

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster Dacia fylder 5 år Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl. 11-16 Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE

Læs mere

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY OPLEV FREMTIDENS KØRSEL MED INTELLIGENT MOBILITY KOM TIL ÅBENT HUS SØNDAG DEN 4. NOV. KL. 11-15. 0,99% I RENTE PÅ ALLE PERSONBILER!* LAD FUNKTIONERNE I INTELLIGENT MOBILITY gøre dit liv nemmere. Oplev

Læs mere

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY OPLEV FREMTIDENS KØRSEL MED INTELLIGENT MOBILITY KOM TIL ÅBENT HUS SØNDAG DEN 4. NOV. KL. 11-15. 0,99% I RENTE PÅ ALLE PERSONBILER!* LAD FUNKTIONERNE I INTELLIGENT MOBILITY gøre dit liv nemmere. Oplev

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert.

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Større tryghed i dit bilbudget. Vil du gerne kende udgifterne til din bils service og samtidig have, at den bliver passet efter alle forskrifter, så er en Hyundai

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger

OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger OPSÆTNING AF LADESTANDERE TIL DIN ELBIL Information om leverandør, opsætning og installation af ladeløsninger INDHOLD Driftsomkostninger s. 3 Ladeløsninger s. 4 7 Nissan leverandører af ladeløsninger s.

Læs mere

NV400 motor udvalg. without start stop DK-18B Manuell växellåda Robot transmission. with start stop. Manual transmission

NV400 motor udvalg. without start stop DK-18B Manuell växellåda Robot transmission. with start stop. Manual transmission NV400 motor udvalg Motor Manual transmission Manual transmission Manuell växellåda Robot transmission Motor specifikation 110hp 125hp 150hp 110hp 135hp 165hp 145hp 170hp 150hp Emmisionsnorm Euro 5 Euro

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

NISSAN NAVARA. Introduction Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN NAVARA. Introduction Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN NAVARA EN VILD SJÆL NISSAN NAVARA Fri vej. Åbne vidder. Et åbent sind: Lev livet fuldt ud i Nissan NAVARA en fuldt ud fleksibel 5-sæders bil med alle de bedste features. Stærkere, mere robust og

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

1,49 % NY NISSAN FORRETNING I STORKØBENHAVN SPAR 15% PÅ SERVICE- OG. Ny Nissan koncept forretning i København AVISEN.

1,49 % NY NISSAN FORRETNING I STORKØBENHAVN SPAR 15% PÅ SERVICE- OG. Ny Nissan koncept forretning i København AVISEN. AVISEN 7. JANUAR 2015 WWW.ANDERSENBILER.DK 1. UDGAVE Ny Nissan koncept forretning i København 1,49 % NY NISSAN FORRETNING RENTEKAMPAGNE HOS NISSAN TIL OG MED 16/1 2015 I STORKØBENHAVN Kom og besøg os i

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR JANUAR 2019 Nytårskur 5.-6. januar kl. 10-17 LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR SÆRLIGT TE PRISER BEGRÆNSET ANTAL INKL. PEUGEOT 208 MEST SOLGTE BIL I DANMARK* Velkommen til

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen ERHVERV Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

DK-18C-1380

DK-18C-1380 NISSAN NV400 Chassis Enkeltkabine FWD Forhjulstræk RWD-TW Baghjulstræk med Tvillingedæk Prisliste NV400 CHASSIS Enkeltkabine PRISLISTE Version Chassis Motor Totalv ægt Transmission CO2 g/km Brændstof forbrug

Læs mere

Prøvekør en bil i weekenden og vind en skiferie se side 2 NYTÅRS UDSALG 2019 LØRDAG/SØNDAG JANUAR JANUAR 2019

Prøvekør en bil i weekenden og vind en skiferie se side 2 NYTÅRS UDSALG 2019 LØRDAG/SØNDAG JANUAR JANUAR 2019 NYTÅRS UDSALG 2019 JANUAR 2019 LØRDAG/SØNDAG 5.-6. JANUAR 10-16 Fede skrotpræmier for din gamle bil på udvalgte biler Prøvekør en bil i weekenden og vind en skiferie se side 2 Renault Captur 0,9 TCE

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

NISSAN. Introduktion Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Accessories Farver og Karrosserivarianter Udskriv Stige ud

NISSAN. Introduktion Udvendig design Indvendig design Bagagerumsvolumen Accessories Farver og Karrosserivarianter Udskriv Stige ud NISSAN e-nv200 KLAR TIL AT ÆNDRE DIN VIRKSOMHED? GØR DIG KLAR TIL AT BLIVE ELEKTRISK. Når du kombinerer vores prisbelønnede NV200 med vores prisvindende 100% elektriske LEAF (der kører allerede mere end

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018

LA GAZZETTA. masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / KM sommer 2018 LA GAZZETTA masser af udstyr, PRIVATLEASING OG UDVIDET garanti - 5 ÅR / 200.000 KM sommer 2018 FIAT 500 BLACK NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR OP TIL 24.500 KR. FIAT 500 WHITE NAVIGATOR KUN 144.990 KR. SPAR

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr.

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr. MAJ 2019 RAF TODAY LØRDAG 4. MAJ OG SØNDAG 5. MAJ KL. 11.00-16.00 * 3 ÅRS GRATIS SERVICE Vi sørger for pølsevogn og kolde forfriskninger Aut. forhandler *Ved køb af ny Qashqai eller X-Trail får du 3 års

Læs mere

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL NISSAN X-TRAIL VAN EURO5 Priser, udstyr og specifikationer VAN PRISLISTE Bemærk venligst, at der er begrænset udvalg af Qashqai Euro 5 versioner, da produktionen er stoppet. For fuldt modelprogram, se

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

fiat finansiering uden udbetaling

fiat finansiering uden udbetaling fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE FIAT 500 MODEL

Læs mere

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER.

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. KROGSGAARD fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

PROGRAMMET. Velkomst. De nye biler i 2020? Hvad kører de på? Nye teknikker på vej? Søren W. Rasmussen, FDM

PROGRAMMET. Velkomst. De nye biler i 2020? Hvad kører de på? Nye teknikker på vej? Søren W. Rasmussen, FDM PROGRAMMET Velkomst De nye biler i 2020? Hvad kører de på? Nye teknikker på vej? Søren W. Rasmussen, FDM Forbrugernes forventninger til hybridbiler og el-biler Pascal Feillard, PSA Peugeot Citroën Pause

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018

LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / KM FORÅR 2018 LA GAZZETTA NYE PRIMAVERA KAMPAGNER, PRIVATLEASING OG UDVIDET TRYGHED 5 ÅR / 200.000 KM FORÅR 2018 FIAT 500 FRA KUN 144.990 KR. NYD FORÅRET I EN NY FIAT 500C KUN 144.990 KR. SPAR 15.000 KR. Elektrisk kaleche

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer

DK-20C NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer NISSAN e-nv200 VAREBIL Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE VAREBIL Træk Motor Transmission Model Grøn ejerafgift pr. Halvår Vejl. udsalgspris ex. Moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

Ape COMMERCIAL VEHICLES

Ape COMMERCIAL VEHICLES Ape COMMERCIAL VEHICLES VERDENS MEST ALSIDIGE REKLAME/ KOMMERCIELLE KØRETØJ GENNEM DE SENESTE 6 ÅRTIER. MED ALLE SLAGS GODS, HAR DENS TRE HJUL KØRT PÅ VERDENS VEJE SIDEN SLUTNINGEN AF 2. VERDENS KRIG.

Læs mere

NV400 motor udvalg DK-18B-351

NV400 motor udvalg DK-18B-351 DK-18B-351 motor udvalg Motor Manual transmission Robot transmission Motor specifikation 100hp 125hp 125hp 150hp 125hp 125hp 150hp Emmisionsnorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Motor volumen

Læs mere

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099 HÅG Futu kollektion En alsidig stol Nutidens arbejdsliv er mere dynamisk end nogensinde før. Kontorlandskaber udvikler sig løbende. Evnen til at tilpasse sig forandring er nøglen til at forblive konkurrencedygtig.

Læs mere

FYLDESTATION. CAR løsninger.

FYLDESTATION. CAR løsninger. FYLDESTATION CAR løsninger www.texa.com A/C-FYLDESTATIONER: KONFORT TIL R1234yf, R134a OG R744 (CO2) KONFORT 700-serien omfatter 10 modeller med forskellige specifikationer og driftstilstande. Alle sikrer

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

01.01.2014 DK-03C-0495 NYE NISSAN NOTE. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver NYE NISSAN NOTE Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- em ission g/km Blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse* Vejl. udsalgspris

Læs mere

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk

NISSAN e-nv200 ORIGINALT TILBEHØR. Udskriv Luk NISSAN e-nv00 ORIGINALT TILBEHØR Gør din bil bedre til, at modstå vind og vejr. Med slidstærke gummimåtter, sædebetræk af stof, plastik beskyttelse til bunden, beskyttelse til døren og tre robuste tagbøjler

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI Udvendigt design Indvendigt design Teknologi & Præstationer Design & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI DEN MEST SPÆNDENDE QASHQAI NOGENSINDE DEN STARTEDE EN REVOLUTION og nu er er den

Læs mere